Hyvän Päivän kiitoskirje faneille!

SAULI_BLOGI_280313_PIKKUKUVA_kuva-161

Nyt olen kyllä aivan sanaton. Tai yhden sanan osaan sanoa. Kiitos!!

Jos mä nyt silti yritän sanoa vähän enemmän 🙂 Te fanit olette uskomattomia!! Mulla ja kaksoissiskollani on tänään synttärit mutta mulle tää päivä on teidän eikä mun. Itse olin Suomessa ollessani niin kiireessä etten ehtinyt kohdata suomalaisia faneja mutta te löysitte tien ja keksitte keinot saavuttaa mut synttärilahjoilla. Ja te fanit siellä ulkomailla ympäri maailman ootte myös tehneet ihan uskomattomia ja muistaneet mun syntymäpäivän kunniaksi maailman lapsia niin hienosti että tämmönen vilperttikin menee hiljaseksi!

Kiitos upeasta lempitaitelijani Lucas Vitekin uniikki taulusta jossa on mun lempikuvani! Miten ihmeessä te sen saitte Tsekeistä mulle!! Voi ei vaan mä oon jo saanut reissussa rikottua sen lasin, vaikka oli niin hienosti kuplamuoviin pakattu ja kaikki. Älkää suuttuko, en ole voinut sille mitään 🙁 Taulu on ehjä ja kunnossa, vain päällä oleva lasi rikki! Onneksi saan sen helposti vaihdettua  ja onneksi sirpaleet tuottaa onnea, haha 🙂 Kuvassakin näkyy lasisäröjä, kattokaa nyt. Aika hyvään kohtaan oon ne kuitenkin saanut tulemaan, melkein sopivat kuvaan, ha 🙂 Mutta lupaan vaihtaa lasin ehjään. Huh, onneksi kuva on ehjä vaikka taulu onkin joutunut mun käsiin!! Kiitos!!

Kiitos myös hienosta korusta. Uusi lempparini!! Käytän varmasti!! On niin hieno! Vielä oikein suomalainen laatukoru, täällä ulkomailla on hieno tuoda esiin suomalaisia juttuja. Ja toi koruhan on suoraan tosta taulusta! Ja upeita piirrustuksia ja mahtavia viestejä satelee. Olette ihania!!

Olen erityisen onnellinen teidän tekemästä hyväntekeväisyyskeräyksestä. Olette keränneet jo yli 2000 dollaria Unicefille vain siksi että mä olen syntynyt, haha 🙂 Se on ehkä hienointa koskaan mitä kukaan on tehnyt mun olemassa olon huomioimisen nimissä. Ja teitä on osallistunut keräykseen porukkaa ympäri maailman!! Suomi-pojan on kyllä aika vaikea käsittää semmosta ilmiötä. THANK YOU!!

Tuossa on tuo Unicefin teille lähettämä kiitoskirjekin jossa Unicefin Britannian johtaja David Bull sanoo ”TO ALL SAULI KOSKINEN FANS” että olette muuttanut monen lapsen elämän. Se on varmasti aivan totta. Kiitos siitä. En millään keksi maailmasta mitään tärkeämpää kun lapset.

Te olette tässä vuosien varrella muuttanut kyllä myös mun elämän!! Mä olen varsinainen teidän hyväntekeväisyyden kohde, haha 🙂 Kumpa voisin jotenkin muistaa teitä yhtä isosti takaisin. Olisitte sen ansainnut. Yritän ainakin omalta osaltani ottaa lisää askeleita maailman parantamisen suuntaan ja ottaa teistä mallia!! Ainakin mun syntymäpäivä saa nyt olla hyväntekeväisyyden ja toisten huomioon ottamisen päivä. Te olette siitä semmoisen tehnyt huomioimalla mut näin ja levittämällä hyvää lapsille ympäri maailman!! Tää ei ole vain mun syntymäpäivä eikä vain tavallinen hyvä päivä vaan Hyvän Päivä, hah 🙂 Teidän ansiosta!!

Vietän synttäriäni täällä työn touhussa TV-ohjelmaa kuvaten ja yritän ehkä ehtiä vaikka nukkumaan yöunet ensi yönä, ha 🙂 Uskokaa pois niin kyllä minä vielä tämän bloginkin kanssa etenen tiuhemmin kunhan vähän tästä kiireet rauhottuu. Tämä blogi kun on yksin teille ja teitä varten ja se nyt on vähintä mitä voin teille tehdä. Olette suuremmoisia!!

Mutta nyt takaisin kuvauksiin, on vielä pitkä päivä edessä vaikka aikaisin jo alotettiin.

Hyvää Hyvän Päivää!!

xoxo

 

/S

P.S. Onnittelut siskolle!

 

 

Kommentit

 1. grazie a te Sauli, il tuo sorriso e la tua positività rallegrano le mie giornate!!! Ti voglio bene, non cambiare mai!!!

  28.3.2013
  Manuela
 2. Voi ei, tuli niin hyvä mieli tästä sun kirjotuksesta. Olet maailman ihanin. :')

  28.3.2013
  Emilia
 3. we love you sauli<3

  28.3.2013
  anonymous
 4. Voi Sauli me tehdään mitä tahansa sun takia <3<3<3!!! Sinä olet meidän RAKAS Sunshine ja valaiset hymylläsi synkimmänkin päivän!<3<3

  28.3.2013
  tinsu
 5. Voi eeeei!No,onneks vaan lasi meni rikki.Toi sun lapsi rakkaus on niin UPEE asia.Ja kerran vielä HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ <3 S <3 A <3 U <3 L <3 I <3

  28.3.2013
  mansikka
 6. Sauli <3 Ei muuta tällä kertaa.

  28.3.2013
  Jonni
 7. Aawwww ihana Sauli!! Olet meille tosi tärkeä! Ansaitset kaiken tämän ♥ Tuot meille jo nyt niin paljon iloa ja inspiraatiota ♥ hyvää syntymäpäivää sunshine! Me ollaan ylpeitä susta!

  29.3.2013
  Ada
 8. En tiedä miten se on mahdollista,mutta vaikka sinua ei tunnekkaan niin tuntuu että olet aivan uskomaton tyyppi. Ainutlaatuinen. Niin huomaavainen ja,no yksinkertaisesti ihana! Sinulla pysyy kaikesta pyörityksestä huolimatta jalat maassa ja se on minusta todella todella hienoa. Sinun läheisesi ovat onnekkaita ihmisiä,kun saavat olla sinunlaisen ihmisen kanssa tekemisissä! Jatka samaan malliin!

  29.3.2013
  marjo
 9. Ihanaa synttäriä Sauli (vaikka päivä onkin juuri vaihtumassa täällä Suomessa)!! En nyt keksi mitään muuta sanottavaa ku että oot aivan vallottavan ihana ja saat mut tosi hyvälle tuulelle, kiitos siitä sulle itsellesi! <3 Tosi kiva kuulla että sulla on ollu kaikin puolin huippu synttäripäivä :)

  29.3.2013
  annam
 10. Hyvää syntymäpäivää vielä täälläkin! Oli mukavaa osallistua Unicefin keräykseen syntymäpäiväsi kunniaksi. :D Olet itse antanut meille niin monia hyvän mielen hetkiä, joten oli aivan oikein että yritimme antaa niitä myös sinulle, kiva että onnistuimme :) Niinkuin Adam onnittelu Tweetissaan sanoi, tämä vuosi on sinun vuotesi, niinkuin myös Adamin. Taitaa olla taivas rajana siinä mitä kaikkea teille voi tapahtua :) You're worth it <3

  29.3.2013
  Jatta
 11. Voi Sauli ihanaa synttäriä vielä kerran;) IHANA kirje!!! Tottakai me haluttiin muistaa sua lahjoilla ja korteilla, onneksi on niin lahjakkaita ihmisiä faneissa! Ja upeat organisaattorit , jotka keräsi meidät osallistujat yhteen: upeeta!! Kaikki halusi osallistua :D Ja se mitä sanoit lapsista on NIIN totta! Ilolla osallistuin myös sinun syntymäpäiväsi kunniaksi luotuun Unicef keräykseen maailman lasten hyväksi <333 Olet omalla iloisuudellasi ja myönteisyydelläsi ja lämpimällä, kauniilla ja Hyvällä sydämelläsi saanut kaiken tämän ihanan rakkauden ja yhetisöllisyyden aikaan <333 Olet niin rakas ja tärkeä meille, saan paljon iloa ja voimaa omaan elämääni <33 TV-showsta tulee niiiiin mahtava, olet niin valovoimainen ja ällistyttävän luonteva kameran edessä! Ja sun upea karisma kantaa rudun tällekin puolelle hienosti! Kertakaikkiaan täydellistä! YAY!!

  29.3.2013
  Kaarina / Miia Vaan
 12. Happy Birthday, Sauli! So glad you're having a great day! Some of us may have met you because of your connection to Adam, but it's your sweet spirit and bright personality that keeps us here. Luck and Blessings for all your new endeavors.

  29.3.2013
  Cameron
 13. Jeejee ihanaa kun kaikki sun fanit pääs lahjottaan rahaa Unicefille! Rakastan kaikkia hyväntekeväisyyskeräyksiä vaikka en aina jokaiseenkaan anna rahaa. Heh, onnea vielä kolmannen kerran (koska twitter ja facebook) ;) <3

  29.3.2013
  Sarzzah
 14. Happy Birthday And Congrats On Your Show.

  29.3.2013
  Rose Hathaway
 15. Moi Sauli, I am so happy that you were touched by the UNICEF charity! The @sunnysauli twitter account came up with that beautiful idea and I am really glad so many children will be helped in honor of your special day. Sending lots of birthday love from Seattle! <3 xo :)

  29.3.2013
  Alexis
 16. Super ihanat synttäri onnittelut vielä kerran Sunshine! Aivan ihana kirjoitus!!! Olet kyllä todella ihana ihminen ❤❤❤❤❤

  29.3.2013
  Nemo
 17. Ilo on meidän puolellamme, kun saimme yllättää sinut ja luot paistetta jokaiseen päiväämme! Kiva kun tykkäsit lahjoista ja tosiaan; sirpaleet tuottavat onnea! Mitä kaikkea tämä vuosi tuokaan vielä sinulle lisää!? <3 xoxo

  29.3.2013
  Sleepwalker
 18. Happy Birthday dear Sauli! I hope you're having a fun birthday. Wishing you all the happiness and success! :-)

  29.3.2013
  Ladan
 19. Happy Birthday Sauli! You're smiling Sunshine! :)

  29.3.2013
  SunshineKathy
 20. Sauli you are such a warm and wonderful person, you deserve every good thing the Universe has to offer! I hope your birthday was the best day ever! Love you!

  29.3.2013
  Paula
 21. Ihanaa syntymäpäivää Sauli Sunshine!! ♥ Siellähän on vasta iltapäivä, toivottavasti saat viettää sen rakkaiden ihmisten kanssa! Huomaan että olet aika häkeltynyt tästä Unicef huomionosoituksesta, mutta niinkun itse sanoit ei ole mitään tärkeämpää kuin lapset ja mä olen tosi iloinen että sain osallistua tähän keräykseen! Mulla on kans aika sanaton olo, tää on vaan hienoa ja mukavaa että tykkäsit myös henkilökohtaisista lahjoista! :) Hyvää Hyvän Päivää!! xoxo Love you ♥

  29.3.2013
  Stella
 22. Happy 28th Birthday!!!!

  29.3.2013
  jamcloverie
 23. Onneksi olkoon Sauli ja kiitos blogista <3

  29.3.2013
  Repekka
 24. This is such a memorable year for you, Sauli! You've worked so hard to achieve your goal, and now it's paying off. It was good that you turned down other offers and kept your eye on the prize! Happy Birthday, once again, and may you look forward to many, many more. Lucas is such a darling to have sent you the painting. What an artist!! And, he is a very nice guy :) I hope you are celebrating tonight or tomorrow with your sippa. Slainte!!

  29.3.2013
  eriskay
 25. Have a Wonderful Birthday to a Wonderful & Beautiful Man <3

  29.3.2013
  Melissa
 26. Voi Sauli, nyt tuli kyllä itku. Ihana olet, ja me rakastetaan sua. <3 Vielä kerran paljon onnea, ja käske Adamia antamaan yksi ekstra iso synttärihalipusu meidän puolesta. :D

  29.3.2013
  Anne
 27. Happy Golden Birthday Sauli... You are golden EVERY day & we LOVE you! :)

  29.3.2013
  Genie
 28. Todella hyvää syntymäpäivää sinulle Sauli! :) <3 Kiitos ihanasta blogikirjoituksesta! Lucasin taulu sinusta on upea. Kiitos Adamille mielettömän upeasta konsertista Hartwall Areenalla. Oli niin mahtavaa kuulla ja nähdä Adam livenä! :) <3 Ps. Toivotan sinulle paljon mukavia hetkiä TV-ohjelmasi kuvauksissa!

  29.3.2013
  Cerise
 29. Lämmin virtuaalihali!!! Ei mulla muuta :)

  29.3.2013
  HannaHoo
 30. Happy birthday Sweetie so happy that you had a great day. also Happy Birthday to your beautiful sister may you both have all your birthday wishes come true today and always. Sending you and Adam lots of love XOXO

  29.3.2013
  rebecca bryant (@bec
 31. thank you Sauli , it was honor to organize the fundraiser and it was only a success due to you beautiful sunflowers all over the world , i cannot even tell you how much your wonderful words mean to me , that you are happy makes my heart full and so happy we have left something so important as a gift for you , we love you , i love you , your're an inspiration

  29.3.2013
  Joanna Lexus
 32. Voi Sauli <3 Kyyneleet silmissä ja sydän hymyillen luin kirjotustasi. Kyllähän se niin menee, että kun on itse noin positiivinen ja energinen ihminen, niin saa toisetkin ajattelemaan ja tekemään ihania asioita. Ja todella mikä sen parempi kohde hyväntekeväisyydelle on kuin lapset. Näin itse kahden pienen lapsen äitinä, lämmittää sydäntä, että tällanen tempaus keksittiin. On kyllä ihana, että sun ja Adamin syntymäpäivistä leviää iloa ympäri maailmaa. Harmi vaan ettet päässyt viettämään itse päivää siskosi kanssa, kun välimatkaa on niin paljon. Itse ostin siskolleni syntymäpäivälahjaksi keikkalipun Adamin keikalle. Ja vaikka keikka oli mieletön (siippasi on kyllä lahjakkain laulaja mitä tiedän...ja niiiiin HOT) ja oltiin melkein eturivissä sitä seuraamassa, niin silti tärkeämpää oli yhdessä vietetty aika siskon kanssa <3 Kiitän SINUA sydämestäni, kun tuot iloa ja aurinkoa joskus vähän tylsään arkeen. Pidä huoli itsestäsi (ja siipasta tietysti) ja pää pilvissä ja jalat maassa, kuten tähänkin asti. Keep on shining :D xoxo

  29.3.2013
  Iines
 33. Hyviä asioita tapahtuu hyville ihmisille. All the best wishes and *hugs* :) ❤

  29.3.2013
  essellsari
 34. Munkin olisi pitänyt hankkia sulle lahja, nyt harmittaa, kun en kerennyt hankkimaan, olisin voinut vaikka piirustuksen lähettää, mutta en olisi kuitenkaan löytänyt osoitetta jonne sen lähettää. :( MAHTAVAT SYNTTÄRIONNITTELUT SILTI! Rakastan sua. :3

  29.3.2013
  IdaMagia
 35. Sauli! me kaikki rakastamme sinua hyvin paljon. :-* Sinä suomalainen aurinko ja lempeä enkeli !! :-) Kiitos mitä olet. *_* \О/ Olet hyvä poika! ;-)

  29.3.2013
  Katya Glamorize
 36. Ihana kirje! On se vain hienoa, miten hyvä kiertää! Ensin sinun blogisi ja tutkat tuovat meille faneille hyvää mieltä ja aurinkoa arkeen. Sitten sinä saat meidän viesteistä ja lahjoista hyvää mieltä. Hienointa on, että myös apua tarvitsevat lapset saivat kontreettista apua hyväntekeväisyyskamppanjan kautta. Oli kunnia osallistua keräykseen.

  29.3.2013
  maarit
 37. Moi! :D Quote: "I'm a constant recipient of your charity, haha :) I wish I could give back as much as you give me." SIlly boy!! You do that already, your blogs and your smile are the best treat, to me and also to all of us sunflowers! A more precious treat, coming from "this Finnish Boy"! :D Rakastan sinua!!!

  29.3.2013
  Cristiana
 38. Lämpimät onnittelut vielä kerran! Oli ilo osallistua lahjaan ja saada sinut, mikäli mahdollista, vieläkin aurinkoisemmaksi ;) Kaikkea hyvää ja onnea tuleviin haasteisiin!

  29.3.2013
  Satu
 39. Oooi, ihanaa kuulla, että lahja on varmasti saapunut sinulle! :) Ja tuo sun kirjoitus oli niin kaunis!! ♥♥ Ei tähän oikein muuta osaa kommentoida, että oot kyllä uskomattoman ihana! :) Tsemppiä kuvauksiin ja muistahan levätä (näin muuten unta viime yönä, että ohjelma oli alkanut jo... :))

  29.3.2013
  Glitter
 40. Aivan ihana kirjoitus Sauli <3 Onnea 28 vuotiaalle ja menestystä ohjelmasi kuvauksiin! :)

  29.3.2013
  Tikru
 41. Vitsit sä oot kyllä ihana ♥♥♥

  29.3.2013
  jph
 42. Moi! Olin piirtänyt aika hienon kuvan (vaikka itse sanonkin) mutta sitä ei stten tullut siirrettyä koneelle=( Onnea Sauli! PS: Tuleeko jossain vaiheessa kuvia eilisestä juhlista/kuvauksista

  29.3.2013
  Lina
 43. Ihana kirjoitus piristämässä aamua!!:) Nimi-ja synttäri onnittelut täältä ruudun toiselta puolelta! :) XOXO Tiiti PS: Kiitä puolestani Adamia. Keikka oli uskomattoman upea!♥

  29.3.2013
  Tiiti
 44. kiitos, että muistit fanejasi omalla viestilläsi :) toivotan kaikkea hyvää sinulle muutoinkin kuin Hyvän Päivänä ja tsemppiä uuden työprojektisi eteenpäin viemiseen !

  29.3.2013
  riitta213
 45. Happy Birthday Sauli & to your lovely twin sister! You do make the world a better place just by living your positive, caring life and I hope You were made for tyou will always be blessed with the goodness that you so brightly radiate to others. You were made for TV. Your sunny personality shines so brightly and you are sure to be very successful! I can't understand a word of Finnish, (well maybe a few!) but you always make me smile and feel happy and are so much fun to watch. Your warmth connects so easily and I wish you the very best! Yay!!! :)))

  29.3.2013
  funbunn40
 46. Onneks olkoon vielä kerran Sauli! Ihanaa, kun sekä lahjat että Unicefin keräys ilahduttaa sua! Täytyy myöntää, että koru oli ensin, ja kun Lucasin taulu saatiin Suomeen, meillä meni positiivisen kylmät väreet, kun tehtiin sun kanssa ihan sama havainto, että se koru on kuvassa!! Aurinkoisia päiviä ja onnea ohjelman tekoon! Halaukset!

  29.3.2013
  Anu
 47. Voi ei Sauli olet ihana! Mulle tuli ihan itku kun luin tän blogin. Kiitos itsellesi että olet olemassa ja tuot niin paljon iloa ja toivoa minunkin elämään <3 maailman paras herätys oli kun otin puhelimen käteen ja luin tämän :) KIITOS. Ja Hyvää syntymäpäivää vielä täälläkin <3 olet kaikki nuo lahjat ansainnut

  29.3.2013
  eklu
 48. Vielä kerran onnea synttärin johdosta! Olet upea ihminen ja inspiroit ihmisiä ympäri maailmaa, tuot iloa ja onnellisuutta monen, monen elämään vain olemalla oma itsesi <3 Kiitos :))) Sulle kovasti työn iloa! En malta odottaa syksyyn asti, että pääsen katsomaan sun omaa TV-ohjelmaa! Halaukset Taotaolta :)

  29.3.2013
  Taotao
 49. Voi Sauli, nyt kyllä vuodatin pari onnen kyyneltä. Olet niin aito ja nöyrä ja vaatimaton, vaikka annat meille niin paljon iloa ja hyvää mieltä. Ihana kuulla, että kaikki oli mieleistä! Toivottavasti siippasikin innostuu Kalevala Korustaan. :) Oli suuri ilo päästä osallistumaan lahjaan ja Unicef-keräykseen. <3

  29.3.2013
  Taateli
 50. Hei Sauli! Onnen kyyneleitä poskilla tänä aamuna blogin luettuani! On ollut niin suuri ilo olla mukana tässä lahjaideassa omalla osuudellani muiden finnberttien kanssa! Tämä on ollut yhtä suurta hymyä alusta loppuun! Lucas on henkilökohtainen ystäväni ja häneltä saimme luvan käyttää kuvaa:) Lucas on koko ideasta erittäin otettu ja sanoi, että on suuri kunnia olla mukana tässä ! Lucas on suuri fanisi myös! Olisi Lucakselle iso ihana yllätys jos lähettäisit henk.koht. kiitoksen. Tämä on täysin oma itsekäs toiveeni, koska tiedän kuinka onnelliseksi se Lucaksen tekisi! Sauli kulta! Ole oma ihana itsesi jatkossakin!<3 Seuraamme vaiheitasi täällä Suomessa ilolla!!! Tsemppiä kuvauksiin!!

  29.3.2013
  Cherry_Kirsikka
 51. Rakastan sitä miten ihmiset löytävät keinoja tuottaa yhteistä hyvää ja onnellisuutta <3 Sauli, vietä todella hyvä vuosi!!! <3

  29.3.2013
  janika
 52. voiii tosi ihanaa! tuli jotenkin tosi hyvä mieli tästä! hyvää synttäriä sauli ja saulin sisko! oot mahtava!! :)

  29.3.2013
  ida
 53. Vielä kerran onneeee vaik täällä onki jo päivä vaihtunut.:) Ihana Blogi!!!!

  29.3.2013
  EmsQ
 54. Voi Sauli ♥ Ihana kuulla että lahjat ovat tulleet perille ja tykkäät niistä ♥ Sun iloinen ja positiivinen elämänasenne riittää meille kiitokseksi :) Se että olet olemassa tekee meidät iloiseksi. Olet aito. Tämä blogikirjoitus saa hymyn huulille. Olet niin ihana että ei sitä voi edes kuvata ♥ ♥ ♥ ♥ Ihanaa syntymäpäivää vielä tätäkin kautta! Tämä on sun vuosi ja oon niin iloinen sun puolesta :) xoxo!

  29.3.2013
  Laura
 55. Paljon paljon onnea! Toivottavasti tiedät, että lisäksi Sinulla on huikeat määrät meitä "maan hiljaisia" tukijoita takanasi, joiden ajatuksia ei näy julkisesti. Yksi tuli taas lisää, kun Lapissa asuva äitini katsoi Korkojen kera - vierailusi ja toisteli sitten sanomisiasi minulle aivan ihastuksissaan. (Vaatimattomuutesi on salainen aseesi.) Nauti nyt kiirestäsi täysin siemauksin. Olet kaiken ilon ansainnut.

  29.3.2013
  Elli
 56. Onnea vielä Sauli!! Olet maailman ihanin ja aurinkoisin ihminen ♥ Joskus sanoit, että sinun on vaikea käsittää että sinulla on faneja suomenkin ulkopuolella, mutta usko pois, sinua suorastaan rakastetaan ympäri maailmaa!! ♥ Ja olet kaiken huomiosi ansainnut!

  29.3.2013
  gallo
 57. Kiitos itsellesi! Olet ilahduttanut meitä niin paljon tässä vuosien varrella, että on meidänkin pakko maksaa jotenkin takaisin. :) Oli tosi mukava kuulla, että tykkäsit tuosta korusta. Ja myöhäiset synttärionnittelut vielä multakin. Oot upea ihminen ja kiitos siitä, että piristät aina mun päivää. Hyvää pääsiäistä sinne Losiin! ♥ :>

  29.3.2013
  Kaisla
 58. happy birthday Sauli <3 we love you so much :*

  29.3.2013
  Minci
 59. Glad to hear you had a nice Birthday Sauli. :) And thank you for the amazing letter. Looking forward to your new TV program and more of your blog. <33

  29.3.2013
  shimoli
 60. Sauli, you touched me with your thank you letter. I think I will give a few more dollars in your honor to Unicef. It is because you are such a good human being that I want to honor you through the children of Unicef. We all wish you great success in your life. Thanks for being you and Happy Birthday to you and your sister.

  29.3.2013
  irish1139
 61. Hei Sauli! Viela synttarionnittelut tatakin kautta! Ihana pitka kirje. Oli tosiaan Joannan idea Australiasta asti aloittaa tama Unicef-kerays. Han on varmasti yksi suurimmista ihailijoistasi. Kaunis kiitos hanelle! Ja onneksi hanen valitsema lahjoituskohde oli nappiosuma myos sinun mielestasi! Tasan viikko sitten oli mahtavaa tavata teidat sattumalta Helsingissa, en ollut uskoa sita todeksi, enka oikein vielakaan usko. Siita jai ihana muisto! Paljon onnea ohjelmasi kuvausten kanssa! Toivottavasti ne tulevat sitten syksylla myos internettiin, etta myos taalla ulkomailla paastaan niita katsomaan. Kevatterveiset Ranskasta!

  29.3.2013
  Marjo
 62. Onnea Sauli! Sä olet ihana!!!

  29.3.2013
  Lisa
 63. No oma osuus lahjoihin oli tosi pieni, mutta ihanaa olla osallisena kun olet noin onnellinen :') Kaikkea hyvää sulle Sauli ja perheellesi.. ja onnea kuvauksiin! :)

  29.3.2013
  Sofia
 64. Sauli dear I wish you a happy birthday and do it together with Adam Long Lasting, i love you!! :)

  29.3.2013
  kejty
 65. Voi Sauli. Täällä valuu kyyneleet solkenaan. Kiitos kauniista blogistasi! Olet niin paljon <3

  29.3.2013
  RitaW
 66. Aivan uskomatonta kyllä! Itse yritän nähdä aina hyvää ihmisissä, ja nyt se on todistettu, hyviä ihmisiä on oikeasti olemassa! Mahdat Sauli olla tosi otettu tästä :) Hienoa, että tällaisia asioita oikeasti tehdään! Kirjoitus oli tosi kaunis ja aito! Paljon onnea sulle Sauli vielä<3 Pidä hauskaa kuvauksissa! xoxo Laura

  29.3.2013
  Laura
 67. OOT IHANA SAULI<3<3 ei täs muuta voi sanoo=) Vielä kerran SUPER HYVÄÄ SYNTTÄRIÄ!!! LOVE YOU<3

  29.3.2013
  mirtsu
 68. Hyvää syntymäpäivää Sauli!!! Tulevalle vuodellesi toivotan uusia haasteita, saavutuksia, onnea ja rakkautta. ^_^

  29.3.2013
  Mari
 69. You have all my best wishes ever! Happy Birthday,Sauli!So glad you're having a great day and fell happy! You're the precious! I love you so much:) Keep going My sunshine❤Wish all the happiness and good luck everywhere around you forever! I hope you can happy joyful every day!! YAY!!!!!<3<3<3<3<3<3

  29.3.2013
  Jen
 70. Sauli, once again, happy Birthday to you and Sarah! Thank you for these wonderful and the right words. It seems to me that you're a little bit grown up, I'm proud of you. You're a wonderful smart guy, I'm very glad that you have now, an interesting job, which takes a lot of time. Only one request - don't forget about us, write us often. We miss you and love you. From Ukraine with love ♥♥♥

  29.3.2013
  Irishka
 71. Hyvää synttäriä Sauli the Sunshine! Anteeksi hieman myöhästyneet onnittelut :)

  29.3.2013
  Jaana
 72. Your blog made me cry because you just don't get how happy and loved you make me and others feel by your blogs. I look forward to them and the pics and all the fun stuff you do. You think your daily life as normal but to someone who no longer can hike long trails like I used to or travel its wonderful to watch you and pretend I still do. My birthday will be just another day, nothing special except I lived another year, yours makes me glad I did. You have a great new job and a man that loves you, both are jewels to cherish. xxxooo xxxooo

  29.3.2013
  GAEL
 73. Heippa Sauli! Kiitos ihanasta kirjoituksesta ja onnittelut syntymäpäiväsi johdosta vielä tätäkin kautta! Olet tuonut niin paljon iloa ja valoa meidän monen ihmisen elämään ja arkeen, joten olet kaikki onnittelusi ansainnut. Toivon sinulle kaikkea hyvää sekä onnea työprojekteissa ja rakkaudessa. Sauli, I wish You all the best!

  29.3.2013
  Pirkkis-Omena
 74. Tuli ihan kyyneleet silmiin tätä tekstiä lukiessani, oi miten ihania ihmiset ovat <3 ja Sauli olet kyllä ihan paras! <3 <3

  29.3.2013
  M.A
 75. Onnea Sauli syntymäpäivänäsi!!!! Olin viime perjantaina juhlimassa Hartwall Areenalla upeiden, ihanien Adamin fanien (ja sinun faniesi) kanssa ja mahtavaa oli!!! Kiitos siitä teille molemmille. Ystävästäni tuli teidän fani myös! Niin ja olen itse kihloissa Saulin kanssa! Suosittelen! I am engaged to Sauli myself, highly recommend it!!! :-))))

  29.3.2013
  Marjut
 76. Vähän myöhässä mutt:Ihan sairaan paljon onnea sulle♥=)

  29.3.2013
  ---
 77. Happy Birthday Sauli! Lots of loves and kisses from Malaysia~ Muaahh <3

  29.3.2013
  Izzatie
 78. Ihanaa tekstiä, tuo hymyn huulille :) Onnea vielä kerran <3 Ihanaa nähdä sua taas täällä kirjottelemassa, sua on kaivattu <3

  29.3.2013
  Siri
 79. Sinulla on lämmin ja kultainen sydän Sauli:) Toivon Sinulle onnea ja menestystä uralla ja rakkaudessa:)

  30.3.2013
  wilmuska
 80. ☼ YaY for the Happy Day of Good!! ツღ You are truly remarkable, Sunshine!! ~I just love ya!! ♥♥ Thanks for the wonderful blog!! ;) ~Stay sweet!! ♥♥ xoxo *•.✿

  30.3.2013
  ♥ Rochelle ツღ xoxo
 81. Anteeks, vähän tälleen myöhäset synttärionnittelut sinne sulle, en ollu päässy tänne onnittelemaan. :| Mutta onnea onnea, oot aivan mahtava ihminen. Mä rakastan suo, enkä vois kuvitella elämää ilman suo. :3♥

  30.3.2013
  Rosa
 82. http://www.youtube.com/watch?v=HCAynm60wl4 Sauli. Tää on sun virallinen esittelyvideo:D Ihana!<3

  30.3.2013
  Fani
 83. Tosi paljon onnea sulle velä! :) Ja ihanasti kirjotat :')

  30.3.2013
  Pallokala
 84. Kiitos kauniista sanoistasi!Olet kaiken hyvän ansainnut mitä olet sanoin ja teoin saanut ihailijoiltasi vastaanottaa. Jos fanisi ovat muuttaneet sinua, niin sinäkin olet taatusti laajentanut monien faniesi ajatusmaailmaa, sekä antanut kirjoituksillasi,ajatuksillasi ja omalla esimerkilläsi iloa sekä inspiraatiota monien elämään. Kaikkia meitä ihmisiä elämä koettelee välillä ( ja onneksi koettelee, jotta voisi tuntea onnistumisen tunteita ja oppia tervettä nöyryyttä),mutta blogeissasi välittyy aina päällimmäisenä viestinä usko siihen että huumorilla, kanssaihmiset huomioimalla ja uskollisuudella omaa itseään kohtaan pärjää pitkälle. No tosiahan on, että on monilla ei mene erityisen hyvin. Itse kohtaan päivittäin näitä ihmisiä. Mutta, kuten toisessa blogissasi joskus mainitsin, maailmaa voi tehdä paremmaksi monella tavalla ja sinä teet sitä omalla, ihanalla tavallasi.Ja elämässä pitää olla myös hömsötystä ja naurua kaiken vakavuuden keskellä.- Mahtavia kuvauksia toivotellen!

  31.3.2013
  fisu
 85. Hyvän jakaminen on ketjureaktio, josta emme koskaan tule näkemään toista päätä. Jonain päivänä ne autetut lapset voivat taas auttaa muita ja hyvän ketju jatkuu parhaimmillaan vuosien päähän. Kiitos kiitoskirjeestä faneillesi. Minua se muistutti siitä, mitä voin itse tehdä saadakseni maailman ja ympäröivien ihmisten elämän paremmaksi. Tätä hyvyyden teemaa toivon tulevan luoksesi paljon kuvausten keskelle. Onnea siis vieläkin merkkipäivistäsi :)

  31.3.2013
  Mumi
 86. Kun Sauli oli vieraana Korkojen kera -ohjelmassa ja Vappu kysyi Saulilta tasa-arvoisesta avioliittolaista, mäkin kiinnostuin ottamaan enemmän selville asiasta. :) Kaikille kiinnostuneille, tässä osoitteessa on tiivistetysti mitä lakiin kuuluu: avioliittolaki.wordpress.com Onnea ja jaksamista kuvauksiin Sauli!!!

  31.3.2013
  Mari
 87. Sä oot hyvä mies Sauli! Me täällä Suomessa ja muuallakin tykätään susta tosi paljon! Mä haluaisin tietenkin kuulla susta mahdollisimman useasti mutta ymmärrän kyllä, että sulla on kiireiset ajat siellä LA:n päässä. Toivottavasti kuvausten päätteeksi ehdit päivittää kuulumisiasi! Onko muuten rehellisyys sinulle arvoista tärkein? Toivon, että voisit sitä noudattaa aina ja luottaa, että sinusta tykätään vaikka mitä tapahtuuisi!

  31.3.2013
  Salli
 88. Onnittelut syntymäpäivänäsi Sauli! Olin perjantaina 22.3.13 Hartwall Areenalla juhlimassa upeiden, ihanien Adamin fanien (ja sinun faniesi) kanssa maailman parhaassa konsertissa!!! Ystävästäni tuli fani myös! Ja olen itse kihloissa Saulin kanssa! Suosittelen!!! I am engaged to Sauli myself! I highly recommend it!

  1.4.2013
  Marjut
 89. Ihanaa että tykkäät synskälahjoistasi ;) Oli kunnia saada osallistua Unicef-keräykseen lasten auttamiseksi, aivan mahtava idea!

  3.4.2013
  Jenny Y.
 90. Onnea kuvauksiin Sauli ja elämääsi ylipäätään! Onkohan ollenkann sopivaa kysyä jäikö se kysymys/vastaus blogi jotenkin puolitiehen..?

  4.4.2013
  Odelia
 91. Sauli toivottavasti rakkaus voittaa sun elämässä. Mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan... Voimia!! Love isn`t there to make us happy. I believe it exists to show us how much we can endure. - Hermann Hesse The supreme happiness of life is the conviction that we are loved; loved for ourselves, or rather in spite of ourselves. - Victor Hugo There is always some madness in love. But there is also always some reason in madness. - Friedrich Nietzsche Man makes holy what he believes, as he makes beautiful what he loves. - Josef Ernest Renan It is not true that love makes all things easy; it makes us choose what is difficult. - George Eliot If we judge love by most of its effects, it resembles rather hatred than affection. - Francois de La Rochefoucauld A part of kindness consists in loving people more than they deserve. - Joseph Joubert Lovers who love truly do not write down their happiness. - Anatole France Love doesn`t make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile. - Franklin P. Jones

  4.4.2013
  Jonni
 92. hi I love you so much sauli.

  4.4.2013
  niky
 93. Olette kuulemma eronneet Adamin kanssa...? Adam oli antanut aiheesta haastattelun, joka on netissä... Haastatteluun on nyt linkki myös Adamin virallisilla nettisivuilla... Harmi!

  5.4.2013
  Minna P.
 94. Jaksamista kuvauksiin Sauli rakas! Strength and courage!!!

  6.4.2013
  Erika
 95. Sauli, muista että on yksi joka todellisesti rakastaa Sinua, ja kutsuu sua uuteen elämään, Hän on Taivaallinen Isämme. Tsemppiä.. Monet turvaa vaunuihin ja toiset hevosiin, mutta me tunnustamme Jumalamme nimeä..

  6.4.2013
  marian
 96. Surunvalittelut teidän eronne johdosta. Minulla on vesimies-mies ja tiedän, kuinka hankalaa on kommunikoida, mutta rakkaus säilyy ja häät tulossa 12 vuoden yhdessäolon jälkeen. Yllättävää, että erositte juuri silloin, kun sulla on se ohjelmakin. Luulisi, että hän olisi tukenut sinua, nyt kun sinullakin on jotain omaa, tarkoitan työsaralla. Ulkomaalaisen kanssa on aina vaikeaa seurustella kuin tavallisen suomalaisen kulttuurierot ja jne. Harmi, että erositte? Eikö ole mitään mahdollisuutta yrittää uudelleen? Olitte niin hyvä pari kummatkin jotenkin samanlaisia varmaan luonne,ulkonäkö, vaatetus jne. Vesimies on vapaudenrakkain ja oinas vähän itsekkäämpi, vesimies taas älykkömerkki visiomerkki oinas taas johtava, tulinentunneihminen. No joo nää luonnehdinnat pelkästään horoskoopin mukaan. Ja onhan se niin, että on hyvä ja helpompi erota nyt, jos ei synkkää kuin myöhemmin erota. Mun mummi aina sanoi, että jos luonteet ei synkkaa erotkaa tunnuslause :). Mutta oikein lämmintä kevättä ja kesää ja toivotaan, että pystyisitte olemaan edes frendejä Adamin kanssa ettei niin riitaisaa tai raastavaa eroa. Ja saihan se Adamkin tutustua suomalaiseen kulttuuriin sun kauttasi ja varmaan muistaa sut. Jokainen tapaaminen on merkittävä ja kohtalo nyt puuttui peliin. Ehkä tämä on sinulle parempi, että pääset loistamaan, olisihan se ollut parempi, että on kumppani, joka on taidemusiikkimediamaailmassa samalla alalla, mutta ilmeisesti laulajat tarvitsevat ihmisen, joka on taustalla tai sitten jolla on oma yritys tai jotenkin oma työ. Ehkä toi sun tv-hostin ura on liikaa Adamille mene ja tiedä. Mutta joo tulihan tässä pohdittua toivottavasti et lähde sieltä Usasta eron takia, siellä on mahdollisuuksia enemmän kuin Suomessa.

  6.4.2013
  Heidi
 97. Ai niin ja vielä siitä oikeasta kumppanista kannattaa löytää vaaka (täydellisin suhde) tai vaikka jousimies. Niitten kanssa voisi toimia, jos ei Adamin kanssa natsannut. Terkuin Heidi A.

  6.4.2013
  Heidi A.
 98. Voimia Sauli! Me rakastetaan sua, no matter what <3

  6.4.2013
  Siri
 99. tsemppiä. meni miten meni, Olet, olitte ok. Ja te olitte kamuja. Ja. Muutkin rakastuu. Eroo. Kait, elämää

  6.4.2013
  kari
 100. Hi Sauli! Love you :)

  7.4.2013
  moni
 101. Hei Sauli! Ihanasti kirjoitit meille faneille! Kiitos kauniista sanoista, kirjoitit todella kauniisti ja tunnepitoisesti. Itse kommentoin yleensä IS:n blogia silloin kun kommentoin, mutta seuraan kyllä näitä kumpaakin, niinkuin tutkaakin ja mitä ikinä tulevaisuudessa keksitkään. Halusin vaan sanoa että oot tosi tärkeä ja en malta odottaa sun ohjelmaasi. Voimia ja haleja! <3

  7.4.2013
  mapu
 102. Moikka, ihania kuvia oli susta ja Nikosta IG:ssa. Olitte myös mun lemppareita BB:ssä aikanaan. Ja tykkään edelleen. Bloggaa jooko lisää? :)

  8.4.2013
  Piia
 103. Moi taas Sauli :) Olen täällä ennenkin maininnut, että minusta tuli sun fani jo BB:n kautesi aikana , seurasin joka jakson, paras kausi IKINÄ!! Ja äänestin sua voittoon kaikilla puhelimilla mitkä talosta löytyi :D Jatkossakin seurasin urasi vaiheita ja nyt on aluillaan aivan mahtava uusi taival! Saat toteuttaa unelmaasi omana itsenäsi, omalla tyylilläsi - joka sivunmennen sanoen on aivan upea:) Olet omalla persoonallasi, omana itsenäsi, lahjakkuudellasi ja valovoimallasi saanut kaiken tämän aikaan ja voi pojat , että olen onnellinen ja ylpeä puolestasi!! :) Musta tuntuu, että aina hoen näitä samoja asioita, mutta kun ne on niin totta ja jotenkin en vain voi olla kirjoittamatta ;) Sua on niiiin vaikea olla kehumatta ;D (( Ja tiedätkin jo että kaikessa, aivan kaikessa me fanit olemme tukenasi, uskollisina ja horjumatta .. menee jo paatoksen puolelle, mut siis joo <3 )) Kaikkea ihanaa, elämä ja aurinko voittaa! xoxo

  8.4.2013
  Kaarina / Miia Vaan
 104. Tää oli kyllä Sun paras kirjoitus. Sinä olet kaiken rakkauden ja huomion ansainnut omalla hienolla olemuksellasi. Terkkuja

  8.4.2013
  Kipa
 105. voi sauli olet mulle todella tärkeä ja ihana ihminen <3

  9.4.2013
  minna18
 106. Olet suloinen - Terveisiä Polish

  9.4.2013
  Ted
 107. Kiitos sinulle Sauli, että olet ainainen ilopilleri ja energiasi oikein hehkuu tietokoneen ruudun tälle puolelle! Lämpimiä halauksia ja hyvää vointia sinulle täältä Pohjois-Savosta! :)

  10.4.2013
  Destiel
 108. Olin niin iloinen ihanasta haastattelustasi Seiskassa. Nyt tänään taas otsikot ovat sellaisia että en tiedä mitä ajatella... Sauli, olet ihana juuri omana itsenäsi ja toivon että vielä löydät onnen elämääsi ja että sinulla on kaikki hyvin. Haleja!

  12.4.2013
  Anneli
 109. Saulille onnea ja menestystä elämään!!!! Pidetään me suomalaiset saulin puolia. Sillä vaikka itse en twittereitä ja fb käytä käyn niitä aina välillä vilkuilemessa. Poikien ero uutisesta on nyt viikko ja jo nyt toiset mielestäni todelliset Sauli fanit ovat jo valitsemassa Adamin ja luovuttamassa Saulista. Miksei voi olla kummankin fani sitä en ymmärrä mutta näin tuntuu olevan.. Ja tämä jo nyt.. Mä luulen että kohta Saulilla on vain me suomalaiset (ja ehkä muutama muu mutta se ei riitä kovinkaan pitkälle). Toisaalta Adamin fanit ovat niin fanaattisia, ettei heitä kyllä mikään muu kuin kyseisen herran toimet kiinnosta ja jos Sauli tekee omia juttujaan vaan suomeksi ei sitä tietenkään helppo ole seurata. Pitkä vuodatus mutta mä olen vaan järkkyttynyt ihmisten pinnallisuudesta. Ensin ollaan niin oih Sauli, Sauli tekee A:n onnellisksi jne. ja heti samantien kun näin kävi missä ovat nämä samat ihmiset? Pointti on siis se, että minä ainakin tulen aina tukemaan ja seuraaman Saulia niinpitkään kun hän sitä itse haluu (siis tekee tälläistä työtä). Toivottavasti myös muut suomalaiset fanit tekevät. Aion myös seurata Adamin edesottamuksia musiikin rintamalla. Kiitos ja anteeksi!

  12.4.2013
  Outi
 110. Moi Sauli! Sun blogit on aina tuonut iloisen mielen eikä tämä tehnyt poikkeusta. Toivottavasti jatkat joko tätä tai IS blogia myös tulevaisuudessa. Sun positiivinen asenne blogeissa piristää huonompaakin päivää ja on ollut kiva seurata sun aika erilaista elämää siellä Losin päässä kuin mitä itsellä on täällä Suomessa. Ilmeisesti olet jäämässä sinne ainakin joksikin aikaa, joten kirjoittelehan kuulumisia uudessakin elämäntilanteessa :) Sun elämä on ollut viime vuosina tosi seurattua, viime aikoina varmasti liiankin tunkeilevasti, joten ymmärrän kyllä senkin, jos haluat pitää vähän taukoa. Toivottavasti kuitenkin susta kuullaan ennen syksyä, jolloin sun ohjelma tulee eetteriin :) Hauskaa kevättä ja nauti elämästä:)

  12.4.2013
  Clarach
 111. Love you, Sauli! <3

  17.4.2013
  Sunny
 112. Sauli is unbelievable. I love him! HE IS SO KIND. He doesnt think only about himself. Sauli, you are beautiful and I just want to wish you with Adam all the best. The problem is: how is it, that u always look so beautiful! :)

  19.4.2013
  Luci
 113. "Closeness is in the mind, not in the miles.” - Sauli "Can miles truly separate you from friends... If you want to be with someone you love, aren't you already there?" - Richard Bach Viisaita miehiä :D Friedrich Nietzsche

  21.4.2013
  Jonni
 114. Sauli mä toivon sulle kaikkea hyvää elämään! Saun blogien seuraaminen on kuitenkin vähän menettänyt mielenkiintoa. Ei muuttuneen elämäntilanteesi takia vaan koska nämä ovat niin epäsäännöllisiä. Nytkin tämä blogi on ollut tauolla kuukauden. Joskus myös lupaukset joita et pidä harmittavat hieman (kuten kysymys/vastaus osion toisen osion postaus). Ymmärrän hyvin ettei sinun ole pakko kirjoittaa mitään mutta olisi kiva jos joku rytmi säilyisi tai sitten kertoisit jos tilanne muuttuu.

  24.4.2013
  Onni
 115. Vietät hyvin ansaitsemiasi lomapäiviä :-). Joskus sitten taas varmaan tätäkiin blogiasi päivität. Kerron, jos et satu tietämään, että amerikkaisfanit halusivat sinulle oman ketjun (Sunny Sauli) idolsforum.com - sivustolle! Sivun henki on tosi myönteinen. Siellä julkaistaan sinua koskevia uutisia, kuvia jne. Sinne kirjoittavat myös muutamat mainiot suomalaisfanit, jotka osaltaan pitävät muita ajan tasalla. Voisi olla kiva sinunkin siellä joskus pistäytyä. Virkisty ja rentoudu !

  24.4.2013
  tuuli 1
 116. Onni: me kaikki varmaan jo nyt tiedetään miksi kysymys/vastaus -blogin toista osaa ei ilmaantunut. Itseasiassa se, että blogia ei tullut, kertoi enemmän kuin sata sanat siitä, että Saulin elämässä tapahtui jotain juuri tuolloin. Ymmärrän hyvin, että fanien kysymyksiin vastaaminen olisi ollut tuolloin hyvin vaikeaa. Mutta voisihan sen blogin kirjoittaa nyt! Kysymykset eivät ole vanhentuneet. Joten, pidetään peukkua, että Sauli lähettäisi kyseisen blogin vielä kevään aikana.

  26.4.2013
  maarit
 117. HAUSKAA WAPPUA AURINKOINEN !!! :D

  30.4.2013
  Kaarina / Miia Vaan
 118. Hi my dear. im persian.love you. I cant speak english well. And l doing it hard, Kiss you from iran

  22.5.2013
  farnaz
 119. Hi your site is nice...

  26.6.2013
  sauli
 120. hi sauli or sali!!! l love you from iran. please return to ADAM. and be ADLY!!! kiss you my honey...

  28.6.2013
  mahda
 121. you are prety cute...

  28.6.2013
  farnaz
 122. Kommentoin nyt vähän myöhässä tähän. :) Mutta pakko sanoa että melkein aloin itkemään tämän postauksen luettuani! Tuli niin hyvä olo, että olemme saaneet sut noin iloiseksi! Sä tuot aina omaa aurinkoasi mun päiviin ja oon tosi onnellinen että saan olla sun fani! :) Harmittaa etten ole vielä päässyt sua kasvotusten tapaamaan, toivottavasti sekin sitten tapahtuu joku päivä. Iso hali ja vielä isommat kiitokset!! Ps. Tein tosiaan näihin fanilahjoihin oman osuuteni kortilla, joka oli sulle ja Adamille. :) Toivottavasti tykkäsitte, vaikka sen aika kiireessä väsäsinkin! Eipä muuta, aurinkoisia kesäpäiviä sinne!

  18.7.2013
  Senja