Tervehdys!

Hello!!  Sorry kun mulla on taas kestänyt tää blogin päivitys. Oon välillä toivon tapaus tämän kanssa. haha! Mulla on vielä kesken toi kysymys vastaus blogin toinen osuus ja yritän sen saada tänne mahdollisimman pian. Uusia tyylikuvia on myös tulossa tällä viikolla, joten jaksakaa odottaa. 😉

Vaikka tänne en aina niin ahkerasti kirjoita niin en silti ole unohtanut teitä rakkaita blogin lukijoita. Välillä on vaan enemmän kirjoitettavaa ja välillä vähemmän. Voin sen silti luvata että tulevaisuudessa on kaikkea kivaa ja uusia juttuja luvassa. Ensi viikolla olisi tarkoitus tulla Suomessa käymään töiden takia ja tietenkin viettämään aikaa ystävien ja perheen kanssa. Siitä on taas vierähtänyt 3kk kun viimeksi olen ollut Suomessa. I’m soo excited!! 🙂

Elämä hymyilee!!

xoxo

 

/Super Sauli 😉

Kommentit

 1. Rakastan!

  12.2.2013
  Sleepwalker
 2. Yay Sauli kultsinuppunen<3<3<3 Ihanaa kun olet ja tulet!!!! tervetuloa Suomeen!!!

  12.2.2013
  RitaW
 3. Moi Sauli!!!! I missed you!!!! So glad you are happy and you're going to go visit Finland soon. Love your "Super Sauli" picture because Superman is my favorite hero. YAY! xoxos ;)

  12.2.2013
  Alexis
 4. YAY!!!! Tulipa hyvälle mielelle tästä aurinkoista päivityksestä ja superhauskasta kuvasta! Nyt on näääääääääiiiiiiiiiinnnnn leveä hymy naamalla :))))))))))))) Tyylikuvia odotellessa! <333333333

  12.2.2013
  Taotao
 5. WARNING I AM GOING TO OVER FLAIL , BUT EEEEEEEEEEEEEEEK SAULI I LOVE YOU SO MUCH , SO WONDERFUL TO HEAR FROM YOU , SO HAPPY AND SO EXCITED TO SEE YOU BEAUTIFUL FACE , YAY FOR SUPER SAULI !

  12.2.2013
  Joanna Lexus
 6. Ihana kuulla sinusta!! Oli ikävä ♥ Älä nyt kuitenkaan mitään stressiä ota näitten blogien kanssa, kirjoitat kun siltä tuntuu :)

  12.2.2013
  gallo
 7. Voi miten upeeta sul on kaikki hyvin <3

  12.2.2013
  tuula
 8. awww... ihana kuva <3 äläkä turhaan stressaa blogin takia, kirjoittelet sitä sitten kun joudat! :) Mahtavaa suomen vierailua jo näin etukäteen, pääset pitkästä aikaa näkemään luntakin oikein roppakaupalla :) Kivaa viikkoa sinne Losiin <3

  12.2.2013
  tiu
 9. Kiitos blogista! <3 Ja tervetuloa Suomeen - muista ottaa pipo ja rukkaset mukaan, että tarkenet täällä hankien keskellä! :D

  12.2.2013
  Miachihu
 10. HEHEH meillä on uusi Flying Finn näköjään :) Ihana hauska kuva! Hauska kuulla että uusia kuvia on tulossa ja muutakin uutta. Vanha sanonta "hyvää kannattaa aina odottaa" pätee sinunkin postauksiin joten ethän ota paineita aikataulun suhteen! Tervetuloa Suomeen, nyt saat sitten käyttöä niille uusille hatuille joita esittelit meille aiemmin! Terveiset lumisesta Helsingistä!

  12.2.2013
  Jenny Y.
 11. Ihanaa, että teit blogin!! <3 Oli sua jo niiiiiiin ikävä<3<3<3<3<3 JEEEE tervetuloa Suomeen olis ihana törmätä suhun joskus ;) Hyvää viikkoa !! xoxo Ada

  12.2.2013
  Ada
 12. I am so excited to see your update !you look so happy ,it makes me feel better,and I can't wait to see your second answer!hahahahaha

  12.2.2013
  mengmengnana
 13. YAY Super Sauli Sunshine!! ♥ Tylsä pilvinen työpäivä muuttui yllättäen aurinkoiseksi, hymyilen täällä hölmön näköisenä koneen ääressä! Ihanaa saada sut Suomeen ja mahtavaa kun ilmestyy uusia tyylikuvia. Kun ei kerran punaisten mattojen kuvia saatu niin jotain lohduketta pitää olla, sen verran on koukkuun jääny. Ja varmaan tuo Suomeen tulo tarkoittaa, että saadaan pari tutkaakin, jippiii!!! Toivotaan, että pysyy ensi viikkoon pakkasen puolella, nyt on niin kaunista että tulet hämmästymään. Vaikka en talvesta tykkääkään, luonto on nyt uskomattoman upea. Ja koska olet niin loistava valokuvaaja suosittelen jalkautumista luonnon pariin ja muutaman hienon otoksen laittamista blogiisi. Sun kuvien ohella tietty :) Halauksia, toivottavasti nähdään Adamin konsertissa Suomessa ♥

  12.2.2013
  Stella
 14. Olipa hauska kuulla kuulumisia!!! <333 Jee, niin ootkin SuperSauli!! Ja kyllä me tiedetään ettet meitä ole unohtanut, nou hätä:) Tervetuloa Suomeen!! xoxo

  12.2.2013
  Kaarina / Miia Vaan
 15. Super Sauli lentää:) Olipa kiva kuulla susta ❤ Tervetuloa Suomeen ja ihanaa Ystävänpäivää :)

  12.2.2013
  Pilvi
 16. Ei se haittaa vaikka et aina tänne ehtisikään kirjoittaa :) pääasia että kumminkin joskus tulet kertomaan kuulumisiasi kun niitä on aina niin mukava lukea :) ihana postaus taas :) ja kiva että tulet taas suomeen! Näet luntakin piiiitkästä aikaa! Nähdään sitten maaliskuussa Helsingissä!

  12.2.2013
  eklu
 17. Ihanaa,nyt hymyilee elämä täälläkin! Oon seurannu sua ihan BB ajoilta saakka,ja sun myötä aloin fanittamaan siippaasikin.Sulla on jokin ihme paikka mun sydämessä ja oon niin iloinen,että olet onnellinen.Kaikkea hyvää jatkossa ja turvallista matkaa tänne koto-suomeen.Ollaan ehkä samassa paikassa 22.3...

  12.2.2013
  Siri
 18. Was that a dive into the pool? Gutsy move, Sauli. You sure are ambidextorous (sp).

  12.2.2013
  irish1139
 19. Siun blogipostaukset saa kyllä aina hyvälle tuulelle ja hymyn naamalle! Kiitos siitä! (:

  12.2.2013
  Anni
 20. YAY! kiva Sauli kun tulet taas Suomeen!!! Ensi viikko on myös joillakin talviloma, joten ehkä näet paljon laskettelijoita, hiihtäjiä, yms. kivaa loppuviikkoa sulle ja Adamille!♥ XOXO Tiiti (Glambert)

  12.2.2013
  Tiiti
 21. Sauli!!! Sunshine!!! So awesome to hear from you! I hope you have a great trip home and tell us soooooon all the new and exciting things that are happening for you!

  12.2.2013
  sandymct
 22. Awww I miss u soo much! I keep waiting n waiting for u to update this blog.. Yay! I'm glad the rumour about u and Adam is wrong.. relief! Welcome back, dear Sauli haha ;) <333

  12.2.2013
  Izzatie
 23. Ihanaa, kun kirjoittelit taas tänne ja tervetuloa Suomen visiitille! :)

  12.2.2013
  Tikru
 24. Kiitos ihanasta blogista Sauli! Ja ihanaa että elämä hymyilee <3

  12.2.2013
  leija
 25. TUTKAA PUKKAA!!!???

  12.2.2013
  maarit
 26. Hi Super Sauli! Thought you were in Finland, already. I'm so happy for you. You'll see your family and friends and you will have much to discuss. I know the Finberts are excited about you going over there! I know you love the warm climate of CA, but there is always that feeling you get when you visit your homeland. It's another kind of warmth that touches your soul. Looking forward to your next blog and thanks for the picture. I hope you were diving into a pool! lol :) Slainte!

  12.2.2013
  eriskay
 27. Yayyyy Sauli!!! Ihana kuulla sinusta pitkästä aikaa!!! Oli jo kova ikävä!!<3<3 Kiitokset ihanasta blogista! Tosi kiva tuo vauhdikas kuva!! Olet edelleen samallainen marakatti kun BB:n aikoihin!! :D :D Tuskin maltan odottaa miten upeita kuvia saadaan taas ihastella!! Tervetuloa kotisuomeen hankien keskelle!! Parasta että otat pitkät kalsarit mukaan!! :D Niin ja saa tuoda aurinkoa mukanasi!! :) Lav juuuu Sunshine!!!

  12.2.2013
  tinsu
 28. Ja nyt hymyilee elämä täälläkin! Sen lisäksi, että olet valontuoja, silmänilo, loistava koomikko ja inspiroiva persoona, omaat näköjään myös fakiirin ja levitoijan taitoja :) - Mitähän taitoja tulet vielä esittelemään maailmalle? YK:n Hyväntahdon lähettilään pesti olisi sinulle kuin valettu. - Voin vain kuvitella miten hienolta sinusta tuntuu tavata perhettä ja ystäviäsi pitkästä aikaa. Joutuisaa ja turvallista lentoa Suomeen!

  12.2.2013
  fisu
 29. HEI SAULI voitko joskus laittaa myös niitä Taken2 ensiillan kuvia? joskus puhuit niistä ja mä oon myös ihan hullu Liam Neeson fani ! :)

  12.2.2013
  irene
 30. Heii! Ikävä ehti jo iskeä uutta blogia odotellessa, mutta hyvää kannattaa aina odottaa! ;) Tervetuloa vaan takaisin tänne kylmään Suomeen, muista kaivaa kaulaliina esille :)

  12.2.2013
  Hachi
 31. YAY! Ihana Aurinkoinen Sauli! :D Virtuaali Super-Halaus ja kiitos!! #äläikinämuutu <3

  12.2.2013
  essellsari
 32. Moi,Sauli!What a funny picture in your (and my)fave shorts! Hope to see and hear more from you very soon!Have a great time in Suomi.Love you!

  12.2.2013
  Kid
 33. Sauli, sä oot meidän aurinko! <3

  12.2.2013
  Anne
 34. ☼ YAY Super Sauli ☼ We just love being sun-drenched with our gorgeous Sunshine ツ❥ Thank you for being so awesomely invigorating!!! ♥ You're absolutely one of a kind!! ;)) Much love to you always ♥♥ XOXO

  12.2.2013
  ♥ Rochelle ツ x❥o
 35. Hei Sauli! :) Ai että toi kuva saa odottamaan kesää, siellä vaan palmut huojuu ja aurinko porottaa! Saisit tuoda sieltä taas aurinkoa mukanas kun saavut tänne. ;) Säästyit Suomen kovimmilta pakkasilta, mutta on meillä sentään lunta vielä ihan riittämiin! Kiva jos laitat uusia kuvia taas, olet niin kuvauksellinen että saisit vaikka perunasäkin näyttämään high fashionilta! Haha! :D Tosin sieltä taitaa löytyä vähän parempaakin päällepantavaa, että niitä fotoja odotellessa. :) Oikein hyvää viikon jatkoa sinulle ja Adamille! Olette rakkaita! <3

  12.2.2013
  Joy
 36. We love you <3 Take care and have fun! :)

  12.2.2013
  Adelyah
 37. Kiva kuulla susta jälleen! :) Olis muuten tosi kiva, jos saisit joskus kuvattua jotain videonpätkää sieltäpäin maailmaa ja jakaisit sen meidän lukijoiden kanssa. :P

  12.2.2013
  leenuska
 38. Voi aurinkoinen Super-Sauli, et tiedäkään miten iloiseksi teit minut tällä postillasi! Aivan ihanaa kuulla että elämä hymyilee ja kaikki on hyvin, niin monet olivat jo huolissaan, myös minä. Mutta onneksi turhaan. Turvallista matkaa tänne lumiseen Suomeen käymään ja romanttista ystävänpäivää sinulle ja upealle siipallesi. Ihania olette!

  12.2.2013
  Anneli
 39. JEEEEEEEEEEEEE.................. ihanaa että ehdit kirjoittamaan meille <3 <3 <3 uskon kyllä että elämäsi on mukavan kiireistä ja mielenkiintoista :) . Hieno kuva myös :) olet kyllä aikamoinen energiapommi, tai niinkuin Adam joskus sanoi "Firecracker" . Olen varsinkin Adamin puolesta iloinen että löysitte toisenne. Hän tarvitsee tuollaista "sähikäistä" rinnalleen. Kukapa ei tarvitsisi. Haluan kiittää sinua näistä piristyksistä mitä blogisi, kuvasi ja sinusta tehdyt lehtijutut antavat. Toivoisin että olisit voinut nähdä meidän ihailijoidesi ilmeet kun huomasimme uuden blogisi :D olisit saanut vähän vihiä siitä miten tärkeä olet meille <3 <3 Täällä on ainakin nyt ihanan näköistä ja lämpötilakin aivan mukava, muutama aste pakkasta. Tervetuloa nauttimaan talvesta <3 <3

  12.2.2013
  Jatta
 40. Heippa Super Sauli :) Kiitos ihanan aurinkoisesta blogista ja tervetuloa tänne lumiseen Suomeen piipahtamaan. Ei olisi pahitteeksi, jos toisit sen auringon tullessasi. ;)

  12.2.2013
  Päivi
 41. Sauli! I'm so glad you're back and you're all right! Thank you for a wonderful photo - the feeling of flight is transmitted even through the monitor! I really hope that you have more ups than downs in your life! I am very impatiently waiting for your new photos, knowing already that I will say good bye to my sanity:))) From Ukraine with love ♥♥♥

  12.2.2013
  Irishka
 42. Your blogs always make me smile :) and even bigger smile seeing that picture! Have a wonderful trip to Finland. Love, Ladan :)

  12.2.2013
  Ladan
 43. I'm really glad to see you are happy, The sun is always with you together♥♥ Super Sauli is Super Cute<3 Love you!

  12.2.2013
  Jen
 44. Heippa Sauli! Ihanaa kuulla Sinusta. On ollut ikävä ja huoli. Toivottavasti kaikki on hyvin. Tervetuloa käymään Suomessa!

  12.2.2013
  Pirkkis-Omena
 45. Hi Sauli--so happy to hear from you. We heard you were already in Finland. Hopefully you will be able to spend Valentine's Day with your siippa and then off to Finland while he goes to Asia. But you will be together next month when Adam gets of Helsinki. Love you too together--you were made for each other!!!

  12.2.2013
  Robin
 46. WooHoo Super Sauli I love it made me smile my son calls that move the belly flop when he does it. How exciting to get to go home for a visit and see friends and family. Have safe travels my friend and enjoy your time there. Looking forward to reading all about it as well as the second part of your Q&A. Happy to hear all is well with you. Can't write to much have to run off Little man has guitar lessons soon but wanted to pop in and say HI. Sending you and Adam lots of love.XOXO

  12.2.2013
  Rebecca Bryant
 47. ihana kuva:) KIVA ku tuut taas Suomeen, tällä kertaa et jää lumesta paitsi ;) Hauskaa viikkoa sulle ja Adamille <3<3 P.s. en malta ottaa seuraavaa blogii jos noi ihanaa on tiedos ;)

  12.2.2013
  mirtsu
 48. So glad you get to see your family and friends, have a safe flight, and please include the link for any Tutka in your next blog so I can pretend I know finnish and watch it. xx

  12.2.2013
  GAEL
 49. Gosh!! I've missed your blog! Super Sauli as always! Love this pic! Can't wait to read more! Love ya!

  13.2.2013
  Paula
 50. Moi Sauli! :) Tervetuloa käymään Suomeen! Täällä on paljon lunta, mutta kovat pakkaset olivat ja menivät, onneksi. Mukavaa viikkoa sinne Losiin! :) Ps. Odotan todella paljon maaliskuuta ja siippasi Suomen konserttia! :)

  13.2.2013
  Cerise
 51. Mua ei ainakaan haittaa odottaa sun <3 blogeja,ne on aina niin hauskoja. mansikka

  13.2.2013
  mansikka
 52. Sauli you are SUPER in more ways than one! We ALWAYS love hearing from you whenever you have the time. You bring such warmth & light to our days with your positive attitude & joyous outlook on life! :)

  13.2.2013
  Genie
 53. Sending you much love for Valentine's Day! I hope you are soon back in the U.S.!

  13.2.2013
  RoRo
 54. Sauli! Hearing from you always puts a smile on my face! I hope you have a wonderful time in Finland! Excited to see the new pics, more Q&A, and news of your adventures in your homeland. Love you! Xo

  13.2.2013
  Sunny
 55. Aww so happy to hear from you cutie pie...have a nice and safe trip!!!

  13.2.2013
  Twinkle
 56. Yay! So happy to hear from you! Love your picture :)

  13.2.2013
  milkywayfairy
 57. That is a really great photo :)

  13.2.2013
  Maya
 58. Olet muuten tyyli-ikoni :) http://juicytip.com/16/tattoos-of-one-direction Paljon rakkautta ja lämpöä sulle ja miehellesi <3

  13.2.2013
  Tiesitkö
 59. "Even though I’m not writing here that often, I still haven’t forgotten you, my dear blog readers." OH MY GOD SAULI ILU *_____________________* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! We were missing u SOOO much !!!!!! "SuperSauli" ? OH MY GOD !!!!!!!!!!!!!!!!!! BEYOND AWESOME !!!! I adore ur blog ❤❤❤ !!!!!!!!!!!!!!!

  13.2.2013
  Veronique ORCEL
 60. Ihana kuulla susta Sunshine ja kuulla, että elämä hymyilee! Oli jo ikävä-tosin ei stressiä kirjoituksista. Tästä päivityksestä tuli kuitenkin todella hyvä olo. Niiin hauska kuva :) Tervetuloa Suomeen taas käymään!

  13.2.2013
  Sunflower
 61. Sauli, tervetuloa Suomeen käymään tai vaikka pitemmäksikin aikaa. Nyt täällä on sinulle luntakin tarjolla. On varmaan todella ihanaa päästä halaamaan siskonpoikiasi ja muitakin perheenjäseniä. Meistä sinun kannattaa ottaa vähiten paineita. Kirjoitat silloin, kun siltä tuntuu. On vapauttavaa, että on paikkoja (kuten bologisi), jossa ei nyt niin kauheasti tarvitse edetä aikataulujen mukaan. Eteenpäin niinkuin mummo lumessa eli pakkaskengät mukaan ja kotimaasta kaikki hyvä irti ihmisistä, työstä ja muusta. Meille sitten selviää aikoinaan, mitä nuo työkuviosi ovat! Halaus!

  13.2.2013
  Mumi
 62. Hey I just got a thought- do a Tutka about your silk acrobatics and teach Katri too, I WOULD LOOOOOOOOOVE THAT. Oh, and, Super Sauli just always goes without saying. xxooo

  13.2.2013
  GAEL
 63. Olet niiiiin ihana Sauli!! Tervetuloa Suomeen! <3 Olet ansainnut paaaaljon salmiakkia. Uusia tyylikuvia odotellaan innolla, ja myös kysymys-vastaus-postaukselle jatkoa. Tuothan auringonpaisteen mukanasi tänne loskaiseen Suomeen. :)

  14.2.2013
  Taateli
 64. The picture is awesome! Take good care of yourself and enjoy your time in Finland. You will be missed and I hope you won't be gone for too long.

  14.2.2013
  Gabi
 65. Hyvää Ystävänpäivää, Sauli ilontuoja! Ja kiitos kaikista blogeista, kuvista ja kuulumisista!

  14.2.2013
  Tuuli 1
 66. Super-Sauliii!!!!! Tervetuloa vaan tänne hyytävän pakkasen keskelle! Täällä me odotellaan :)

  14.2.2013
  Sipuli94
 67. moii sauli :D tuuks sinne adamin suomen keikalle:D? siiis mää ooon nyt tosi innoissani:Dsiit oo tulostanu sitä varte kuvii ja oo myös piirtäny adam lam,berti muute tuli iha näkönenki:D

  23.2.2013
  netta
 68. I hope you are having a good time filming your new show for Finland.. I wish you the best of luck..and yes I AM A HUGE Adam Lambert fan and no I dont hate you... <3

  12.4.2013
  Leslie