Lappi

Tervehdys!! Nyt olen ollut viikon Suomessa ja ohjelmaa on piisannut. Lentomatka sujui hyvin ja kerrankin oli lennot ajoissa. Aikaa levolle ei juurikaan ole ollut, sillä saavuttuani Suomeen olin heti seuraavana päivänä tv-ohjelman kuvauksissa. Ohjelma tulee ulos maaliskuussa, joten ei siitä sen enempää. Viikonloppuna oli onneksi aikaa nähdä perhettä ja ystäviä. Maanatain lensin Lappiin Leville jossa sain nauttia Suomen mahtavista maisemista.  Pääsin vierailemaan susiaitaukseen sekä ajamaan huskyrekeä. Kokeilein myös pitkästä aikaa lumilautailua ja vielä oli taidot tallessa. Illalla rentouduin suomalaisessa savusaunassa ja söin herkullista poronkäristystä.

 

 

 

Mukavaa viikonloppua kaikille!!

xoxo

/S

 

Kommentit

 1. Kiitos, kyllä on ihana aloittaa viikonloppu sun blogien ja Korkojen keran ja kaikkien muiden mahtavien Sauli-uutisten parissa! <3 <3 <3

  28.2.2013
  Taotao
 2. Sounds like you are having a great time. :) Congratulations on your TV show. Looking forward to it. Take care.

  28.2.2013
  Peggy
 3. Soo happy for you, and soo proud of all you are doing, we had missed you and your beautiful soul, you bring us such joy

  28.2.2013
  Sandra Haxton
 4. )Luinkin jo Seiskan juttusi! Aivan mahtavalta kuulostaa! Täytyy sanoa että olen sinulle kyllä kateellinen. Elämäsi kuulostaa täydelliseltä. Vaikka toki varmasti sinunkin elämässä on se kolikon kääntöpuoli mutta sinä elät tällä hetkellä minun unelmaani :) olen unelmoinut kauan siitä että löytäisin jonkun upean miehen joka rakastaa minua ja asuisin hänen kanssaan Los Angelesissa joko Hollywood Hillsellä tai Beverly Hillsissä! Ja että voisin matkustaa Suomeen vierailemaan aina välillä! Ihanaa että kirjoittelet elämästäsi kahteen blogiin. Kiitos! Ja vielä aivan mahtavaa että sinulta tulee oma ohjelma!!! Alan aivan ehdottomasti seuraamaan sitä kunhan se alkaa! Ja ihanaa että olet huomenna Korkojen Kera ohjelmassakin :) sinä kun olet antanut vähän tämän tyyppisiä haastatteluja niin on mahtavaa että menit sinne vieraaksi :) innolla odotan huomista. Ja vielä tuosta ruokaohjelmasta. Ihanaa sekin :) olen ihan suoper onnellinen sinun puolesta Sauli! Ja vielä tutkatkin alkaa taas!!! Jee :) kauan olenkin ikävöinyt sinua ja Katria :) Hymyjä ja Halauksia Oulusta :)

  28.2.2013
  eklu
 5. Onneksi olkoon halauksen kera kaikista ihanista asioista joita sinulle on tapahtunut viime aikoina! Nostan myös hattua miten olet pystynyt säilyttämään rauhallisuutesi blogeissasi, vaikka tsäpinää on riitänyt. Innolla odottelen tulevia ohjelmia.

  28.2.2013
  fisu
 6. Ihanaa kun olet Suomessa Sauli♥(: Ja innolla odotan huomista Korkojen Keraa;)♥

  28.2.2013
  Lotta
 7. Sauli onnea oman ohjelman johdosta!!! *_* En malta odottaa. Kierrätkö sitten Hollywoodissa ja haastattelet vieraita? Voisit myös tehdä haastatteluja englanniksi ulkomaalaisille faneillesi. :)

  28.2.2013
  Mari
 8. Kerro minulle ettet syö Rudolph Joulupukin porot!

  28.2.2013
  Nancy
 9. Ooh, täysikuu. Reissu kuulosti kivalta ja tekemänne video oli onnistunut. Mukavia Suomipäiviä ja hyvää mieltä. Huomenna sitten illalla kuuntelemaan telkkarista lisää kuulumisiasi.

  28.2.2013
  Mumi
 10. Sauli, welcome home! I'm glad you're having a good time in Finland. Thank you very much for the wonderful photos! Can't wait for your new TV show, and congratulations on your own TV show! From Ukraine with love ♥♥♥ P.S. I can stare at the last pic forever...

  28.2.2013
  Irishka
 11. Tekis mieli sanoa, senkin kiireinen laiskimus! ;) No samaa tekstiä lukee vaikka blogista toiseen jos se on sinulta! :) Ja huikea uusi kuva! Ja muista ainakin triplata huominen lähetysaikasi! Älä lähde sieltä studiosta kulumallakaan!

  28.2.2013
  Sleepwalker
 12. Ihana Sauli Suomessa ja illalla ohjelmassa Korkojen kera <3

  1.3.2013
  Tiina Siirilä
 13. Mitä onko täällä susiaitauksia?

  1.3.2013
  Ulla
 14. Moi Sunshine! ;) Glad you had a great time in Lapland!! The place looks absolutely beautiful! ♥ Thanks for sharing your fabulous snow adventures with us. ~Really LOVE the gorgeous photos!! ;) And -OMNG- the sauna pic is incredible!! ♥♥♥ Wow, Sunshine, you're sooo HOT, I think the ice melted around you. ;)) ♥ xoxo

  1.3.2013
  ♥ Rochelle ツ x❥o
 15. Voi että miten upeeta! Loistava Lapinmatka ja kaikkea ihanaa tiedossa. Sulla on nyt kädet täynnä media-alan töitä:) Ja hyvä ,että on kun kerran olet aivan armoitettu media-alan ammattilainen. Olen niin hirveän ylpeä sinusta ja todella iloinen uudesta TV showstasi!! IIIK!! Tätä ei voi sanoin kuvailla, lähinnä välillä tekee mieli huutaa ja nauraa, niin upea juttu tämä on. Go Sauli!! <3 Hyvää viikonloppua!! xoxo

  1.3.2013
  Kaarina / Miia Vaan
 16. yay more pictures from Finland. Wow even though i'm not a cold weather kind of gal the sledding looks fun. oh wow a sauna in winter how interesting not sure i could do that but then again it is warm in there so maybe a better choice then snow..lol hope you are getting to spend time with friends and family. Sending you and Adam lots of love XOXO

  1.3.2013
  rebecca bryant (@bec
 17. Some foreigner fans are wondering if Sauli really eats reindeer. I am Finnish and I have to say that, we Finnish people eat reindeer. They are very cute animals ( and Santa Claus´s friends) but like we eat also an other animals, for us it´s normal to eat reindeer-sorry to say :( Ihanat kuvat ja video Sauli! Mahtavaa, että sait lasketella ja kokea kaikkea upeaa ihanassa Suomen Lapissa <3 Sydämestäni onnea mahtavista jutuista; Tutka taas, valloittava tv-haastattelu, oma telkkuohjelma, Ruokamatkalla ohjelma-olen niin iloinen sun puolesta!

  1.3.2013
  Sunflower
 18. Missä Adam on? ☺

  1.3.2013
  Adam/Sauli fani ♥
 19. Wow! Lapland looks really cool! I bet you had an amazing time! :)

  4.3.2013
  Genie
 20. Mä näin Sauli sut viimeviikon tiistaina siel Levillä Cantina ravintolassa!:D

  4.3.2013
  Anna
 21. Ihanaa et oot saanu viettää edes hetken perheesi ja ystäviesi kanssa.Tosta susiaitauksessa käynnistä oon vähän kade.Poronkäristys on NIIN hyvää. mansikka

  6.3.2013
  mansikka
 22. Sauli luetkohan sä näitä kommetteja täällä? Mulla olis sulle sellainen toive, että älä lupaa sellaisia asioita mitä et ehkä voi/halua toteuttaa. Mä olen ootellut sitä sun kysymys vastaus osion toista osaa jonka olet sanonut olevan tulossa. Mutta nyt siitä on niin pitkä aika ettei enää vissiin kannata odotella. Sauli sä olet ihana aurinkoinen ilon tuoja. Pysy sellaisena mutta ymmärräthän senkin että me fanit täällä odotamme aina innolla kaikkea mitä lupailet ja jotka eivät monestikaan tunnu toteutuvan.. Elämässä tapahtuu kaikkea yllättävääkin mutta jos et pysty jotain lupaustasi pitämään ilmoitatko siitä jotenkin meille jottei tule ehkä hieman petettyä oloa.. Kaikkea hyvää toivon sinulle mitä elämä ikinä eteesi tuokin!!!

  6.3.2013
  Inkku
 23. Oii, ihanaa, että löysin vihdoin tänne. c: Tosi mahtavaa, että tänne voi kommentoida ja silleen :------D Mutta siis rakastan yli kaiken sua ja Adamia. n u n Korkojen kera haastis oli tosi ihana ja olit söpö siinä > 3 < Ja sun oma ohjelma, whii, haluun jo päästä kattomaan sitä, ootan niin innolla (: Ja aww, taidat olla ainaki melkee koko maaliskuunkin suomessa? ^^ Ihanaa. Sun blogi on vaan niin paras c: Ihan järjettömän mahtavaa kommentoida mun jumalan blogiin * u * Nojuu, mutta jos luet näitä kommentteja, se vasta mahtavaa onkin, en käsitä tätä vieläkään x//D

  8.3.2013
  Sauli&Adam
 24. Sauli mitä sulle kuuluu? Olisi tosi ihanaa jos jaksaisit kirjoitella tänne jotain. Mä ymmärrän kyllä, että haluat Suomen vierailun aikana keskittyä omiin ystäviisi ja perheeseesi mutta jos jossain välissä ehtisit muistaa meitäkin ;

  9.3.2013
  Outi
 25. Sauli! Voisitko suositella mulle jotain hienoja aurinkolaseja kesäksi? :D

  9.3.2013
  Sunglasses
 26. Oi, ihan mahtavaa, että tänne voi kommentoida ja ihanaa aatella, että säki varmasti lueskelet näitä joskus kun ehdit : D Mä jumaloin sua ja adamia~ Yay, katoinki ton korkojen kera haastiksen ja olit siinä tosi sulonen > u < Mua harmittaa, etten aikoinaan kattonu bb:tä sillon kun olit siinä, mutta nyt oon ruvennu kattomaan sitä netistä :-------D Jeij, haluun heti päästä kattomaan sun tulevaa ohjelmaa, en malta oottaa c; Hehe, olis kiva, jos taas tekisit kysymyspostauksen, mulla ainakin olis paljon kysyttävää c::::

  9.3.2013
  Sauli&Adam
 27. Taidat tulla aika hyvin eläinten kanssa toimeen Sauli :) Arvostan sitä, että kunnioitat myös muita lajeja ihmisen ohella. Porot eivät pidä silittelystä; ihanaa, että otit tästä selvää :) Huomaavaisuutesi on hurmaavaa <3

  17.3.2013
  Jonni
 28. I can't wait for friday and I hope I see you at the concert dancing your ass off. Have a safe trip home, kiss the sippa for me. xxxxoooo

  19.3.2013
  GAEL
 29. I Love You So Much!!!<3

  19.3.2013
  Lady Glambert
 30. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  22.3.2013
  Kid
 31. Dear Sauli! I gave in Moscow for you and Adam a gift - an embroidery. I don't know you saw it or not. But I would like that you answered it is pleasant to you or not) With love from Russia, Ksenia @smilemarta http://www.youtube.com/watch?v=zg61PU21YMI&list=UUN814i-hTQHby6ZrKc0rgtA&index=16

  24.3.2013
  Ksenia
 32. moi kuulu sauli kysy tiina <3 '

  24.3.2013
  tiina lötjönen
 33. Olit tosi ihana ruokamatkalla ohjelmassa! innolla odotan jo syksyä! :)

  24.3.2013
  Höyhen
 34. Sauli kirjoittelekohan sä vielä tänne. On nyt menny kuukausi jo..?

  24.3.2013
  Salli
 35. I am so glad you got home safe, and I was kinda sad to see you giving us the finger on your avitar pic. Now I read all your blogs, and magazine and newspaper articles and one of the last ones say you're no longer a kid and starting a new tv show-which I hope to see in U.S. even in finnish, so don't you think its time to trashcan that pic and put one of the many beautiful ones. I love the one in the same article of you with hands behind your head and feet up-so perfect. This comes from love and worry that you won't be taken seriously by people who will hire you for things- everyone checks facebook/twitter and other social mediums to see who they are hiring. Love you xxxx p.s. you looked so cute in the pics leaving the hotel in Finland.

  25.3.2013
  GAEL
 36. ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ Don't be scared,I love you even more,and I wish you all the best even thou I never saw you .

  25.3.2013
  Kid
 37. sauli im so sorry i was wrong.i love u&adam

  26.3.2013
  ....sexygirl......
 38. Oikein ihanaa syntymäpäivää!!! <3

  28.3.2013
  Jonni
 39. Paljon onnea Sauli :)

  28.3.2013
  Päivi
 40. Sunny, yesterday my life was filled with rain Sunny, you smiled at me and really eased the pain The dark days are gone and the bright days are here My Sunny one shines so sincere Sunny one so true, I love you Sunny, thank you for the sunshine bouquet Sunny, thank you for the love you brought my way You gave to me your all and all And now I feel ten feet tall Sunny one so true, I love you Sunny, thank you for the truth you let me see Sunny, thank you for the facts from A to Z My life was torn like a wind-blown sand And the rock was formed when you held my hand Sunny one so true, I love you Sunny, thank you for the smile upon your face Sunny, thank you for the gleam that shows its grace You’re my pawn of nature’s flair You’re my sweet complete desire Sunny one so true, I love you This song is so about you! Happy Birthday,Sauli !

  28.3.2013
  Kid
 41. Hei Sauli ja onnea syntymäpäivänä. :) Kirjoitit tuossa yhdessä q&a blogissa että haluaisit käydä Roomassa. Toivottavasti niin käy pian! Matka-blogit on mielenkiintoisia.

  28.3.2013
  janika
 42. tätä sun blogii on kyllä mahtava seurailla, aina ihan huikeita kuvia niin kivoissa maisemiasa, kelpaa katsella!:) ja kivaa synttäriii!!:)

  28.3.2013
  jutta
 43. Is it true you and Adam are no longer together if so am so sorry for both of you. you were perfect together.

  12.4.2013
  libbt1