Photo shoot part3

 

kuvaaja: Anna Äärelä

meikki/tyyli: Vivianne Raudsepp

 

 

Huomenna laitan vielä muutman kuvan ja sitten vastailen loppuviikosta teidän kysymyksiin. yay!!

xoxo

/S

Kommentit

 1. wow, you truly are a beautiful human being :) anyone would be lucky to have you :) wish you good luck in life luv :D

  22.1.2013
  amy
 2. Simply breathtaking!! ❤❤❤❤❤

  22.1.2013
  Sanja
 3. Kiitos Sauli näistä kuvistä, ne on ihan häikäisevän upeita ;)

  22.1.2013
  tuula
 4. Such beautiful images of you, Sauli. Thank you for these, and I hope you're week has started off well!!

  22.1.2013
  eriskay
 5. ~ Lawwwd have MERCY!!! ♥ ______flatline_______ ♥

  22.1.2013
  ♥ Rochelle ツ x❥o
 6. Bottom right hand corner is definitely my favorite. Looks like it could be the cover of a great book like a murder mystry or romance novel. You take the best pictures thank you for sharing them. Hope you are having a great week so far. Sending you and Adam lots of love XOXO

  22.1.2013
  Rebecca Bryant
 7. LOVE!! You're beautiful! SUPER!!

  22.1.2013
  Lyuda
 8. Huomenta! Kiitos taas upeista kuvista :)

  22.1.2013
  Taotao
 9. Niiin komea! :))

  22.1.2013
  eklu
 10. Huh, kun on upeita kuvia, eteenkin se jossa olet pihlajanmarjojen takana! Vieläkö mahtuu yksi kysymys: Kuka on lempparisi Putouksen sketsihahmo kilpailussa?

  22.1.2013
  AnneY
 11. ooooh mähän sanoin!!!! Sä teet tän ihan tarkoituksella!! ;D Toi pihlajanmarjakuva nyt lyö laudalta aika monta mun entistä suosikkia:D Luoja miten intensiivinen, porautuva katse , huh huh oot niin läsnä tossa kuvassa ettei siihen moni vuosikausien ammattilainenkaan pysty!!!! Jeeeee!! xoxoxo

  22.1.2013
  Kaarina / Miia Vaan
 12. Sä olet kaunis.

  22.1.2013
  marigold
 13. Kauniita kuvia. Miten mielenkiintoista onkaan katsoa, kuinka valokuvaaja on löytänyt kauniita kuvakulmia ja tarinaa kuvaan.

  22.1.2013
  Mumi
 14. Voi Sauli <3<3

  22.1.2013
  RitaW
 15. My photo album is getting bigger and bigger. LOVE IT SAULI!!! XXX

  22.1.2013
  Bonnie Tomblin
 16. Stunning photos! Sauli, you fucking model! Every day you amaze more and more. Can you show us some pictures in color? They should be even more stunning. Love you, Sunshine ♥♥♥

  22.1.2013
  Irishka
 17. Aivan mielettömiä kuvia..tässä sielu ja silmä lepää ☆★ iso kunnia tietysti myös Annalle ja viville ☆ ihana seurata Sauli sun matkaa maailmalla -Kiitos blogista :) Annahan palaa täysillä, täällä Keuruulla oon tosi fiilareissa sun puolesta! :) 22.3 odottaen, Miia

  22.1.2013
  Miia
 18. Ei näit kuvii voi ees sanoin kuvailla!! kiitos kuvista, love ya<3<3

  22.1.2013
  mirtsu
 19. Sinua voisi tuijottaa vaikka koko päivän :D ehkä on hyvä etten ole tavannut sinua elävänä ;D Ei sentään, lupaan käyttäytyä aivan normaalisti jos joskus tavataan :DD Näin joitakin kysymyksiä ja ne olivat kiinnostavia. odotan innolla vastauksiasi. Täällä on tänään ollut ihana talvinen päivä <3 aivan sininen taivas (josta tulee mieleen sinun silmäsi <3 ) kimaltavat hanget ja pakkastakin vain hiukan alle -10. Tuli mieleen että kun maaliskuussa tulette Adamin kanssa Suomeen, voisit viedä hänet jonnekin missä pääsisi paljuun kirkkaan tähtitaivaan alle. Vai uskaltaisiko Adam tulla sellaiseen, taitaa olla aikamoinen vilukissa :D

  22.1.2013
  Jatta
 20. I hope you can use these beautiful photos for work in LA, they're crazy if they don't use you for things here in US. But, hey in the mean time, we're all enjoying the photos.

  22.1.2013
  GAEL
 21. Voi että ku sie oot komia

  22.1.2013
  Pallokala
 22. Tsiisus!!!! Katse on niin intensiivinen, että tässähän sulaa...huh, susta on tullut tosi kuuma!

  22.1.2013
  maarit
 23. Kuvasi pihlajanmarjojen katveessa on saanut täällä paljon kehuja, ja aiheesta. Kiinnostuin sen verran kuvaajasta, että kävin katsomassa hänen muitakin kuviaan hänen sivuiltaan. Anna Äärelästä kehityy varmasti loistava kuvaaja, nyt jo kuvista välittyy oma persoonallinen tyyli.

  22.1.2013
  fisu
 24. Mäkin kehun tota pihlajanmarjakuvaa. :D UPEA! Mahtavat värit ja sun kasvojen ilme sopii kuvaan! Sauli oliskohan jossain vaiheessa mahdollista alkaa postata näitä taiteellisempia kuvia isommassa koossa? Ne on niin upeita, että näyttäisivät isoina vieä paremmilta. Jos joskus teet muutoksia nettisivujen koodiin, niin ottaisin ilolla vastaan suuremmat kuvat. :D

  22.1.2013
  Mari
 25. Aww you are gorgeous.._<3 <3 i think you are the sunshine of adam's life..i'm so happy for both of you..i love your blog...keep up the good work hon... Loads of love

  22.1.2013
  Twinkle
 26. Playng hide -and-seek ?Wonderful pictures real works of art,so breathtaking!Thank you,Sauli for sharing and Anna Äärelä and Vivianne Raudsepp for making it real!!!Love you!

  22.1.2013
  Kid
 27. Voi Luoja miten upeita kuvia!!!! Näitä tuijottaisi vaikka miten kauan:)

  22.1.2013
  wilmuska
 28. You are absolutely beautiful Sauli!

  22.1.2013
  Anneli
 29. IHANIAAA!!!!! tee sit viikoloppun toooooosi pitkä vastaussessio;;)))) <33

  22.1.2013
  EmsQ
 30. Heippa Sauli! Aivan upeita kuvia! Onnittelut sinulle, valokuvaaja Anna Äärelälle ja stylisti Vivianne Raudsepp´lle. Olette tehneet mahtavaa työtä. Nämä kuvat on ihanan pelkistettyjä ja puhtaita. Olet todella muuntautumiskykyinen ja kaikissa kuvissa jotenkin niin intensiivisesti läsnä, kuten joissakin kommenteissa jo edellä todettiin. Elikkä ihan ammattilainen. Joku vaate-, meikki-, urheilu- yms.firma saisi sinusta upean keulakuvan. You are soooo beautiful !!!

  22.1.2013
  Pirkkis-Omena
 31. Thank you for sharing your photos. They look very nice. I wish you the best. Hugs,

  23.1.2013
  Deb Brown
 32. Kiitos Sauli kun jaat kuviasi meidän kanssa. Näistä Annan ottamista kuvista huokuu jotenkin erilainen fiilis kuin mistään muista kuvistasi, kertakaikkisen upeita otoksia <3

  23.1.2013
  Jenny Y.
 33. Sauli, are you still taking questions for your question & answer blog? I would like to ask: You recently blogged about moving to a new place. Other than the cute footstool you showed us, what is your favorite feature about your new home/location? Thank yoU!

  23.1.2013
  Pipsa
 34. moii sauli:) tiiäks sun siippa adam lambet tulee keikalle tänne suomeen maaliskuun 22.3 aijoks tulla kattoo? mää oo tosi innoissni ku tää o mu iha eka kerta jee taas saada uusia tutkia :) niist mä pidän :) muute mitäs sulle kuuluu? onks kivaa asua siel losis? :) et tääl iha sika hirveet pakkaset nii naama meinaa jäätyy ku astuu ovest ulos:) onks talvi? onks siel talvel pakkasta? :) taas putous mikäs sun suoksikki sketsihahmo? mu karim z. yskowicz :) moiks:D

  25.1.2013
  netta
 35. moii sauli:) tiiäks sun siippa adam lambet tulee keikalle tänne suomeen maaliskuun 22.3 aijoks tulla kattoo? moikkaa.

  25.1.2013
  netta
 36. Nauru ja ilo on ihanaa ja usein niin valloittavan tarttuvaa. Mutta sitten on se hiljainen puoli, rauha, mietteliäisyys ja huolikin tän elämän keskellä. Ja siks mä rakastan usein vakavia, suoria, rohkeita katseita valokuvissa, kuten noissa "pihlajanmarjakuvissa" ja sitten se, jonka postasit aiemmin, jossa katsot ohi kamerasta sivuun. HIENOJA kuvia! Kiitos kun jaat palasia elämästäsi meidän kanssa!!! <3

  28.1.2013
  NannaHoo