Photo shoot part 4

kuvaaja: Anna Äärelä

meikki/tyyli: Vivianne Raudsepp

 

 

 

Suuri kiitos Annalle ja Viviannelle näistä mahtavista kuvista!

Yritän loppuviikosta/ viikonloppuna tehdä  kysymys vastaus blogin. Kysymyksiä on tullut huikea määrä!! huh!! Mulla menee vuosi kun luen kysymykset läpi, mutta valitsen niistä 10-15parasta. yay!! 😉

xoxo

/S

Kommentit

 1. Holy hell, Sauli! It's a wonder ya'll ever leave the house hahaha

  23.1.2013
  Michele M.
 2. you're killing us softly. I like it when you smile :)

  23.1.2013
  Linda
 3. Wow!!!! You get betterer and betterer, Sauli. You should have quite a portfolio by now. I wish you all the best with your modelling, and other endeavors. You know that we wait for pictures of you every week. We can't get enough of you, as you are a photographer's dream. :)

  23.1.2013
  eriskay
 4. Amazing pictures!

  23.1.2013
  Paula
 5. Wauuuuuu Sauli!!!! Aivan mielettömän upeita kuvia!!! <3<3<3<3<3<3<3!!!!!

  23.1.2013
  tinsu
 6. Huomenta taas! Ja wow... taas... :D Mitäpä sitä muuta voi sanoa kun että wow? Upea olet <3 Hih, toivotan onnea niiden kysymysten lukemiseen ja vastaamiseen :D Varaa iso kuppi kahvia kyytipojaksi. Odotan innolla sun vastauksia!

  23.1.2013
  Taotao
 7. Oon sanonu näistä jokaisesta mallikuvasta kuin upeita ne on mutta näistäki on pakko sanoa samaa! Siis niiiin upeita kuvia!!

  23.1.2013
  eklu
 8. Miten täällä on niin kuuma? Onko termostaatti säädetty täysille? Kuules namu; nämä sun Photo shoot -blogit ovat aika läkähdyttäviä :)

  23.1.2013
  maarit
 9. Hienoja kuvia, todellakin! :) Suosikkejani näistä kaikista (photo shoot 1-4) ovat ehdottomasti se pipokuva, jossa hymyilet tosi kauniisti, se pihlajanmarjakuva ja tästä tuo pantakuva, vau! :)

  23.1.2013
  Cerise
 10. WOW! What a cutie!! HOT, HOT, HOT!!!

  23.1.2013
  Bonnie Tomblin
 11. Truly these sets of photographs are your best yet , they really capture your beauty , and just the atmosphere , styling , everything is perfect , please work with this wonderful photographer again ! , you know if you gave us a calendar it would sell out in hours !! ..just saying , i adore you sunshine x

  23.1.2013
  Joanna Lexus
 12. Kiva odotella vastauksia:) On vaan niin upeita nuo kuvat taas, olet niin valtavan muuntautumiskykyinen ja kuvauksiin heittäytyvä ja eläytyvä!! Ilo on näitä katsoa ;) Upea kuvaus -, meikki-ja stailaustimi sulla!! Hyvää viikon jatkoa! xoxo

  23.1.2013
  Kaarina/ Miia Vaan
 13. Bravo! I have no words! Thanks for the color photos. Sauli, you're one of the best fashion model! From Ukraine with love ♥♥♥

  23.1.2013
  Irishka
 14. Nämä on kaikki todella upeita, ehkä paras photoshoot sinusta ikinä! Toivottavasti sulla on laadukas mallikansio valmiina, luulis että sinusta kilpaillaan mallimarkkinoilla. ;)

  23.1.2013
  Taateli
 15. voitko lähettää mulle sun ja Adam Lambertin nimmarit postissa, jos annan sulle osoitteeni? ;)

  23.1.2013
  Josefiina Kokinmäki
 16. Upeita kuvia! ♥ Sä osaat kyl aina pelastaa päivän senkin ihanuus :)) ♥♥

  23.1.2013
  gallo
 17. wow even more wonderful photos thank you for sharing them it's very kind of you. Looking forward to your Q & A post to see which ones you answers it's always fun to see what catches your eye. hope you are having a fabulous week sweetie. Sending you and Adam lots of love XOXO PS I know it's early yet but give Adam a Birthday hug for me :)

  23.1.2013
  Rebecca Bryant
 18. UPEITA KUVIA.Kiitos <3 S <3 A <3 U <3 L <3 I <3. mansikka

  23.1.2013
  marja
 19. Heipu ! Sulla on muuten tosi mahtava blogi ja tykkään lueskella aina kun oot postaillu, muttaaa ois kiva jos kuvat ois isompia ku noi on hirmu pikkusia aina ! =D

  23.1.2013
  Nidi
 20. sauliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)You're so beautifulllll

  23.1.2013
  misha
 21. Ei näit sun kuvii voi enää sanoin kuvailla, oot vaa NIII KOMEE! Kiitos kuvista, love u<3<3

  23.1.2013
  mirtsu
 22. Nuo kaikki kuvat on niin upeita! :) Erityisesti tykkään tuosta viimesestä oikeen puoleisesta kuvasta! :)

  23.1.2013
  eklu
 23. Moi,colorful and gorgeous Sauli!You never fail to amaze me with your pictures,but what are you doing to me these days?!My happy heart is just gonna explode with love!Breathtaking!Thank you and Анна Äärelä and Vivianne Raudsepp!!!Beyond!

  23.1.2013
  Kid
 24. damn!!! you are eff hot!!!!! Adam is one lucky guy...

  23.1.2013
  little liar
 25. You look so yummy xD

  23.1.2013
  Bombonierka
 26. Hi Sauli! I toootally understand why you're in America, I love this country so far, even tho Wisconsin is way different than LA. But still, I'm glad your and Adam's thingies are going well, wish you all luck in here! ps. Totally love your pictures <3

  24.1.2013
  ssaannni
 27. Wow Sauli! You are gorgeous and your tattoos are just beautiful! <3

  24.1.2013
  Sunny
 28. ♥ x ♥ o ♥ DROP • DEAD • GORGEOUS ♥ x ♥ o ♥

  24.1.2013
  ♥ Rochelle ツ x❥o
 29. Heissan! Aina kun luulen,että nyt tuli parhaat kuvat sinusta ikinä,niin eikämitä-aina vaan paranee ja kröhm... kuumenee. Näen sinussa kovasti samaa kuin näyttelijä Chase Crawfoodissa.Ihan lemppareita kumpainenkin ,sinä ja Chase. ......

  24.1.2013
  siri
 30. Sulin ku näin noi kuvaatt :33♥

  24.1.2013
  Emiliaah
 31. Your'e killing me Sauli.....so beautiful. I hope one of the questions you answer will be one of mine. I have one more-what did you get Adam for his birthday? Please give him a hug and kiss from me. xxoo

  24.1.2013
  GAEL
 32. OH!

  24.1.2013
  Lady Glambert
 33. owh no.. i forgot how to breath! #_# <3

  25.1.2013
  Izzatie
 34. Moi Sauli !!! THIS PHOTOSHOOT IS ABSOLUTELY STUNNING !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! The pic with the headband is one of my fav ever *__________*, a real Nordic God !!!! "There's an amazing number of questions!! whoah!!" ----->> AHAHAH Sauli XD, what did u expect ??!! We love u like crazy !!! Thanks again for this wonderful blog =) !!!

  26.1.2013
  Veronique ORCEL
 35. I cannot believe how much you have matured in your latest photos!! Very suave, dare I say very George Clooney ish and Adam in Fiasco magazine. WOW!! Adorable, contemporary, innovative and photographic!! Loving you in the USA and with Adam ofcourse. XXX

  27.1.2013
  Bonnie Tomblin
 36. Saulii missäs vastaukset viipyvät..!!?? No ei kiirettä vastaa kun vastaat mitäs tässä muuta voi kun odottaa!

  27.1.2013
  salla
 37. I apologize for not commenting on your blogs in quite a while. My mom has some pretty serious health issues going on & I've been focusing so much of my time & attention on that, as I should be. Anyway, I just wanted you to know that I still read your blogs religiously & I thoroughly enjoy your blog, your pictures, your wisdom, your sense of humor, your smile & your outlook on life :) You never fail to bring a smile to my face & joy to my heart :) Keep it up! I need your sunshine :) The photos are gorgeous by the way :) You are truly a stunningly beautiful man inside & out :)

  27.1.2013
  Kristy
 38. kaunis ihana Sauli !

  28.1.2013
  outi
 39. Sauli will you please give your ansers soon! It is time! Are you still in US or are you in Finland? Adam was out with Dani last night and you were not there thats why I thought you might have left already. Sad I was hoping you might have been in NY with Adam. Hope you are happy and well alltogether!

  29.1.2013
  Odelia
 40. Sauli, tässä kovasti odottelen "elonmerkkejä" sinusta. Kovin riippuvaiseksi sitä huomaa tulleensa ssitä ilosta ja piristyksestä, mitä blogisi tuovat päivään :-). Olen tiiraillut kovasti, näkyisikö sinua nettiin tulleissa tuoreissa kuvista Adamista eri tilanteissa, mutta turhaan. Missä piileksit? Ei kai siellä flunssa-aaltokaan raivoa niinkuin täällä koti-Suomessa. Kaikkea hyvää, valoa ja iloa sinullekin, joka sitä jaksat toisille jakaa.

  29.1.2013
  Tuuli 1
 41. You look very good in these photos. In fact, I would recommend that you work with this photographer for your next shoot :) he was able to capture your grace and your good looks. Try exploring other themes and find opportunities to dabble in modeling seriously. Anyway, we look forward to read your next update. Always find your blogs to be refreshing and upbeat. Please do keep up the blogs. Last but not least, best wishes to you and Adam.

  2.2.2013
  Hatake1508
 42. hello gorgeous sunshine!!! xox

  12.2.2013
  Besha