Kysymyksia ja Vastauksia 1

Sorry kaikille kun tää mun vastaus blogi on kestänyt… Tässä olis eka osa vastauksiin.

 

K: How many tattoos do you have? -Pearl

V: I have four tattoos and one whole arm tattoo, but it’s not ready yet.. Next, I would like to put a tattoo on the neck but I do not know what. 🙂

 

K: Minkä amerikkalaisen vaatemerkin toivoisit tulevan myyntiin Suomessakin ja miksi? Kenen suunnittelijan vaatteissa haluaisit tulla kuvatuksi mallikuviin?  -Mumi

V: 1. American appaler voisi olla kova juttu suomessa. Se on liike josta saa perus juttuja todella edullisesti esmi.  t-paitoja ja toppeja. Värivalikoima on todella kattava ja heillä on myös hauskoja printtejä. Laadultaa paljon parempia kuin h&m:än tuotteet. 2. Olisi aika mageeta pästä kuvatuksi Alexander Mcqueenin vaatteissa. 😉

 

K:  Where do you see yourself 5 years from now? -Quest

V: I live my life day by day. I do not want to think about the future so far and I also do not want to go backwards in life.

 

K: Mikä paikka on sellanen missä et ole vielä käynyt mutta haluaisit käydä? – Olet puhunut paljon kirpputoreista siellä päin mikä mua itseäni kiinnostaa paljon kirpputoriharrastelijana! Onko ne ihan samanlaisia kuin täällä Suomessa päin vai onko niissä jotain eroja? 🙂 Tykkäätkö näyttelemisestä / oletko koskaan halunnut näytellä jossain? -Senja

V: 1. Rooma on sellainen paikka jossa en ole käynnyt ja haluaisin käydä. 2. On todella paljon eroja. Täällä päin kirpputoreilla tai siis second hand shopeissa ei oteta myyntiin mitään kulahtaneita rikkinäisiä riepuja vaan vaatteet ovat hyväkuntoisia ja ehjiä. Merkki kamaa löytää todella paljon. 3. Tykkään näytellä ja olen ollut nuorempana teatterissa noin. 4 vuotta. Olisi mahtavaa vielä joskus kokeilla näytelemistä, mutta pitäisi varmaan ottaa joku ”pikku” kurssi ennen sitä. 😉 hah!!

 

K: Olet aina niin hyväntuulisen ja pirteän oloinen. Mitä tapahtuu silloin, kun olet huonolla tuulella (kai sellaisiakin päiviä on? 😀 )? Oletko hiljaa ja mökötät vai lenteleekö tavaroita? Ja mikä saa sinut silloin uudelleen hyvälle tuulelle?  -Miachihu

V: Kaikilla meillä on joskus huonoja päiviä jopa minulla! hah!! Yleensä sulkeudun omaan kuoreeni ja olen hiljaa, mökötän ja ehkä päästän muutaman ärräpään suustani… Lepyn aika helposti enkä ole pitkävihainen. 🙂 Aina kun antaa positiivisuutta, iloa ja hymyä toiselle niin saa sitä myös vastapallona takaisin. Mutta jos naama on kuin sitruuna ja ajatukset negatiivisia niin silloin ihminen ei kerää itselleen muuta kuin negatiivistä energiaa ja vihaisia katseita. Se on fakta!  Sitä voi testata menemällä kadulle kävelemään ja hymyillä vastaantulijoille. Aivan varmasti saatte hymyä ja iloisia ilmeitä takaisin. Jos taas ilme onkin vihainen ja nyrpeä niin en usko, että monikaan ihminen hymyilee silloin takaisin. (menipäs tää nyt taas niin syvälliseksi) hahah!! Tämä on vain mun tapa ajatella asioita. 🙂 yay!!

 

K:Ootko kattonu koskaan sun BB aikasia videoita ja miettiny, että ’mitä ihmettä oon ajatellu’? -Broken

V: Olen ja saannut niistä monet hyvät naurut!! 🙂

 

K:Mitkä asiat kuuluvat mielestäsi ollennaisesti hyvään elämää? Mikä on paheesi?  -marigold

V: Hyvään elämään kuulu terveellinen elämäntapa. Monipuolinen ruoka ja liikunta. Ne on kaiken a ja o! Terveellisestä ruuasta ja liikunasta ihmisen mieli on paljon virkeämpi ja ihmisen koko keho voi hyvin. Välillä tietenkin pitää mässäillä ja nauttia herkkuja. Mun pahe on jäätelö! 😉

 

Kiitos ihanista kysymyksistä!! Mulla on vielä moneen kysymykseen vastauksia, mutta en kerkee millään kaikkea tekemään kerralla. Tää viikko on vähän kiireinen, mutta yritän vielä tällä viikolla laittaa toisen vastaus blogin.

xoxo

/S

Kommentit

 1. Olipa ihanaa saada tietää susta vähän lisää:D KIITOS, kun jaksat kaiken kiireen keskellä myös huomioida fanejasi <3 P.s. en millään malta odottaa ensi blogia ;) LOVE U <3<3<3

  29.1.2013
  mirtsu
 2. Kiitti vastauksista Sauli! Ja kiitti kaikille hyvistä kysymyksistä. Monia mielenkiintoisia kysymyksiä, joita en hoksannut itse ajatella.

  30.1.2013
  Mari
 3. I hope you answer one of my questions :) Just so you know alot of people with neck tattoos are considered by some to be into gangs, or hiphop or not too classy. While I love the small one you have there already I hope you pick a different spot. Also, the thrift stores and second hand stores where you are would be very different to the ones around the U.S. the designer clothes are cause of the location you live in. If you find some in regular towns and cities you would find some nice stuff mixed in with really crappy stuff. Flea markets which are held outside or sometimes in an empty store have alot of cool stuff like furniture and dishes and everything you can think of. You should go to one with Katri if she comes to visit you again. Bring lots of cash and a pickup truck to carry it all. Kiss Adam for me and say happy birthday. I hope you have a good week. xxoo

  30.1.2013
  GAEL
 4. Great Q&A very thought out question and you answer brilliantly. Ice cream is my weakness to especially mint chocolate chip YUM!! I like your out look on being positive and happy it's so tue if you give good energy you get it back. Hope you are having fun celebrating Adam's birthday, Give him a birthday hug for me. Sending you both lots of love XOXO

  30.1.2013
  Rebecca Bryant
 5. Huomenta! Kiiiitos itsellesi ihanista vastauksista hyviin kysymyksiin :) Me fanit ollaan onnekkaita, kun saadaan oppia tuntemaan sua vähän paremmin näiden kysymys&vastaus -blogien kautta <3 Kiitos sulle ja energiaa kiireiseen viikkoon! :)

  30.1.2013
  Taotao
 6. Kiitos! Hienoa, että saimme taas viestiä sinulta. Niin valitsemasi kysymykset kuin vastauksetkin olivat kiinnostavaa luettavaa - ja vielä kahdella kielellä, ei tarvita kääntäjää väliin. (Oletko muuten tietoinen, että kahden viimeisen blogisi kuvat IS:ssa ovat ainakin minulla jo toista päivää poissa? Eivätkö ole huomanneet, kun vikaa ei ole korjattu?)

  30.1.2013
  Tuuli 1
 7. Kiitos Sauli vastauksista! Minua jäi kuitenkin mietityttämään se mikä mielestäsi kuuluu hyvään elämään. Ruoka ja liikunta.. Hmmm.. Toki nekin mutta kyllähän hyvään elämään tarvitaan aika paljon muutakin. Mites ystävät, perhe tai rakkaus.. Mielenkiintoinen työkin ehkä.. No ehkäpä meillä on sitten hieman eri käsitys hyvästä elämästä. Enkä sano että sinun olisi väärä!

  30.1.2013
  Omppu
 8. Very nice attitude on your life Sauli. Admirable. And you are doing well with your English although I don't know the Finnish translations!! Hope you had fun at Adam's birthday party too!! Your's will be coming up soon..maybe you will celebrate in Finland this year..those two day all nighters! Love this question and answer session, keep it up because your fans love you!! XXX

  30.1.2013
  Bonnie Tomblin
 9. Kiitos tästä ekasta vastausosiosta! Iloinen ja myönteinen elämänasenteesi on voimavara myös meille blogisi lukijoille. :)

  30.1.2013
  Tikru
 10. Heip! Katselin liv-kanavaa ja siellä tuli liv&learn muotiohjelman pätkä, jossa näytettiin nahka-asusteita. Yksi niistä oli tälläinen huppu/huivi http://static.iltalehti.fi/muoti/gtie_huppu211112PP_mu.jpg ja tulit heti mieleeni. Oletko ennen nähnyt moista? Sopisi sinulle varmasti täältä: http://boutique.gtie.fi/epages/Kaupat.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/gtie/Categories/%22Huput%20ja%20pipot%22 löytyy alkuperäinen sivu, joskaan ei enää tuota huppua :)

  30.1.2013
  Suska
 11. Sinä olet nuoreksi mieheksi harvinaisen fiksu! <3 <3 Olen enemmän kuin kaksi kertaa sinun ikäisesi ja saan kyllä ottaa mallia sinusta monessakin suhteessa. :) Itseni puolesta en enää hermostu helposti, mutta lasten ja kaikkien muidenkin minulle tärkeiden ihmisten puolesta voin suuttua. Heikko kohta on myös tuo liikunta ja terveelliset elämäntavat. Olet kyllä inspiroiva esimerkki, joten ehkä nyt kun kevätkin tulee, saan itsestäni jotain irti.

  30.1.2013
  Jatta
 12. Kiitos vastauksestasi. Nostin heti peukut pystyyn McQueenin kuvauksille. Sinähän tiedät, että unelmat voivat toteutua ;) . Tuosta elämisestä tässä päivässä haluaisin sanoa, että siitä elämänasenteesta syntynee sinun hyvä kykysi olla läsnä. Poistaakohan sellainen elämänasenne myös turhia pelkoja, kun tässä ja nyt -ajattelulla tietää selviävänsä nykyhetkessä eikä tarvitse surra tulevia. Unelmoida toki voi aina.

  30.1.2013
  Mumi
 13. ~ You're truly fascinating, Sunshine!! I just luv ya! ♥ Thanks for this wonderful Q/A blog and for allowing us to get to know more about you. ;) ~You're awesome!!! ♥ xoxo

  30.1.2013
  ♥ Rochelle ツ x❥o
 14. Vielä tulis yks kyssä jos se vaikka ehtisi vielä mukaan. :) Katsotko dokumentteja? Onko joku dokkari tai tositapahtumiin perustuva elokuva, mikä on erityisesti jäänyt mieleen?

  31.1.2013
  Mari
 15. Kiitos Sauli, kun saadaan tutustua suhun paremmin! Olet niin aito. Tuli kirppareista mieleen, että täällä Suomessa liian moni on pullollan vanhaa reipua. Toki sieltä tekee löytöjäkin, kun jaksaa penkoa rekkejä, mutta olisi mukava käydä siisteillä ja pelkistetyillä toreilla. Tykkään siitä, kun tuunaat itse kenkiin niittejä jne. Olet tosi luova. Olen jostain syystä kuvitellut sut viimeaikoina sellaisiin muotikuviin ja kuvauksiin, missä olisit vesiputoiksen alla. Siis jotain ranta-, tai vesimuotia tms. Kiitos kun olet <3<3<3

  31.1.2013
  RitaW
 16. Thx for another great blog :) Hehe for some reason you always know what to say at the right time :) thanks man!!! :) YAY! Have a great day ! hugs from Denmark!

  31.1.2013
  Sofie S Barslund
 17. Kiitos kaunis vastauksistasi! Eiköhän me muut kunnioiteta Saulin vastauksia! :)

  31.1.2013
  fisu
 18. Kiitos, Sauli, vastauksestasi ja hauskaa viikonloppua! :)

  1.2.2013
  Miachihu
 19. Nämä kysymys/vastaus -blogit ovat aina mielenkiintoisia. Kiitos vastauksista, osaa kaksi jo odotellaan. Mä en itse juuri pidä tatuoinneista, mutta sinulle ne jostain syystä sopivat hyvin. Kukat, linnut ja perhoset kuvaavat hyvin sydämellistä luonnettasi. Voisitko ajatella, että uusi tatuointi olisi aurinko? Sinähän olet Sauli Sunshine :)

  1.2.2013
  maarit
 20. Olisi tosi kivaa jos tekisitte yhdessä jonkun videon Brittany Balynin kanssa. Ootte molemmat niin hauskoja:)

  1.2.2013
  marigold
 21. kuuulin mun kaverilta et tuut adam lamberti suomen keikalle onks se sit tottta kans sauli? :) vastaa ku kerkeet:D

  2.2.2013
  netta
 22. Sauli tuleekohan seuraava vastaus osio piakkoin? Oletkohan jo tulossa Suomeen. Helmi-maaliskuu on aika pitkä jakso... Minua kiinnostaisi tietää millä perusteella valitset kysymykset. Pidätkö jotain kirjaa siitä mitä olet ehkä aikaisemmin jo vastannut vai joku muu kriteeri? Sinun elämäsi kiinnostaa aika monia ja joitakin ehkä jo liikaakin! Toivon sinulle kaikkea hyvää elämääsi ja koita jaksaa ja ehkä ymmärtääkin meitä faneja. Uskon kuitenkin, että suurin osa kuitenkin haluaa sinulle pelkkää hyvää. Kaikki eivät ehkä vaan osaa ilmaista tunteitaan tahdikkaasti ja ymmärtäen, että tapahtuupa elämässäsi sitten mitä hyvänsä se on sinun asiasi eikä me sille mitään voida hyvvässä eikä pahassa..

  4.2.2013
  Outi
 23. Heippa Sauli! Toivottavasti sinulla on asiat hyvin. Tuopa elämä jatkossa mitä tahansa eteesi, niin ei voi muuta kuin todeta, että olet hoitanut hienosti, tyylikkäästi ja toista osapuolta kunnioittaen kaiken yksityiselämääsi liittyvän. Olen tajunnut tämän entistä selvemmin viime aikoina ja arvostan sinua tosi paljon. Toivotan sinulla kaikkea hyvää!

  6.2.2013
  Pirkkis-Omena
 24. Sauli, tämä viikko on jo puolessa. Olisikohan jo aika tulla päivittämään toisen osio. Lupailit sitä jo viime viikolle mutta ilmeisesti sinulla oli kiireitä. No sitähän sattuu mutta nyt alkaa jo mietityttämään Pirkkis-Omenan sanat, että onhan sinulla kaikki kunnossa. Toivottavasti et ole ainakaan loukkaantunut mistään kirjoituksista tai kommenteista! Toivottavasti kuulemme sinusta pian!!!

  6.2.2013
  Isa
 25. Hey Sauli! I love your blog! So interesting and it always makes me feel good! Thank you so much! Next one coming soon?

  6.2.2013
  Paula
 26. Sauli pidähän hyvää huolta itsestäsi, äläkä kadota sitä ihanaa ihmistä, josta niin moni välittää <3

  7.2.2013
  Jonni
 27. Ja sillä ihanalla ihmisellä tarkoitin tietenkin sinua... Paljon hyvää olet tässä maailmassa saanut aikaan olemalla vain rehellinen oma itsesi.

  7.2.2013
  Jonni
 28. Pirkkis-Omena: Hienosti ilmaistu! Otaksun, että mielessäsi on sama ajatus kuin minulla. Ehkä. Mutta "elämä on laiffii", kuten Matti totesi. Kaikkea hyvää elämääsi Sauli!

  7.2.2013
  Anitta
 29. Nytkin, kun kaikenlaisia huhuja on liikkeellä, totean vain, miten paljon sinusta pidetään, eivät vain me suomalaiset ystäväsi, vaan myös kommentoijat noilla amerakkalaissivuilla. Valoisa ja hieno ihminen olet. Ja Tutkia tulee jatkossakin iloksemme, olen varma :-).

  7.2.2013
  Tuuli 1
 30. Sauli onhan kaikki hyvin? Tämä sun hiljaisuus alkaa olla vähän huolestuttavaa :(

  7.2.2013
  Maa
 31. Kai sulla on kaikki hyvin :( Hölmöä se kai on kun ei muutamaan päivään kuulu mitään, niin huolestua, mutta ilmoittelethan pian itsestäsi!! Olet niiiiiin kamalan rakas!!! ♥

  7.2.2013
  gallo
 32. Hei, rakas suomi aurinko!)) Ihailen teitä. Rakastan sinua. olet paras!

  7.2.2013
  Katy *love you Sauli
 33. Heippa Sauli! Minäkin täällä vähän huolissani olen ja toivon että sinulla on kaikki hyvin ja kuulemme sinusta pian. Tämä ei ole painostusta tai hoputusta vaan vain huolehtimista. Olet ihana upea mies, haleja!

  7.2.2013
  Anneli
 34. Toivottovasti kaikki on kunnossa, kun liikkuu taas vaikka minkälaista juttua netin ihmeellisessä maailmassa... Tuletkohan ensi viikolla Suomeen? Tutkia odotellessa! :)

  8.2.2013
  leenuska
 35. Ookko tänä vuonna putousta kattellu? Onko hahmo suosikkia? Ja entäs onko sun blogis tauolla kun oot suomessa? Vietähän hauska viikonloppu :)

  9.2.2013
  jh
 36. I think you are a wonderful person and reading your blog makes me happy. Please update soon or post another cute pic :)

  9.2.2013
  ann
 37. Hey Sauli... Not sure where to post this so I'm putting it here. Just want you to know that so many people in America love & adore you! You bring so much sunshine into our lives. We all could learn a thing or two from you about having a positive outlook on life & never taking our friends & family for granted. Thank-you SO much for brightening my days & the days of so many others. You are truely a bright light in a sometimes otherwise dark world. Please do not ever change! :)

  9.2.2013
  Genie
 38. Are you in Finland now ?because There is no news about you for a long time,so I am worried of you ,I hope you are ok now .Anyway ,I love you just because you are such a good person !

  10.2.2013
  mengmengnana
 39. everytime when i look at your blog,i feel vary happy,you are such a positive person and inspire me a lot ,love you!

  10.2.2013
  mengmengnana
 40. i want to see your new picture.@-@

  10.2.2013
  mengmengnana
 41. ♥ ♥ ♥ Eternal love for our beautiful Sunshine!!! ♥ ♥ ♥ XOXO

  10.2.2013
  ♥ Rochelle ツ x❥o
 42. Moi !The weather today in my hometown is very sunshine, i feel good ,so i hope you are happy,too .Best wishes to you! love you!

  11.2.2013
  mengmengnana
 43. Iloista päivää Saulille! Hyvää kannattaa odottaa! :) Sinua ja blogia! Ja mihin meillä on kiire?

  12.2.2013
  Sleepwalker
 44. Kiitos näistä vastauksista :) Inspiroit esimerkilläsi mm. ruoan ja liikunnan suhteen minua tosi paljon! Olen pitkän hällä-väliä kauden jälkeen saanut taas uuden draivin päälle ja sen huomaa jo olotilassa. Kiitos siitä kuuluu Sinulle <3 Terveisiä lumisesta Helsingistä!

  12.2.2013
  Jenny Y.
 45. Terveisiä kinosten keskeltä! Valon määrä alkaa lisääntyä ja elämä voittaa Pohjolassa. Kiitos sinulle ihana kun olet tuonut aurinkonpaistetta kaamokseen! *PUS*

  12.2.2013
  hanna
 46. Kiitos Anitta! Kommenttisi lämmitti mieltäni kovasti. Uskon, että ajatuksemme liikkuvat samoilla aaltopituuksilla.

  12.2.2013
  Pirkkis-Omena
 47. Kiitos vastauksesta, pelasti päiväni! Hah, aivan ehdottomasti sun pitää vielä joskus kokeilla näyttelemistä! :D

  20.2.2013
  Senja
 48. moi olit siel powerparkis??? näit kö sä siellä kolme sellasta tyttöä?? sä oot oikeesti nIIIIIN SÖPÖ!!!

  26.3.2013
  FANI