Kysymyksiä ja uusia tuulia!

Hello hi moi tervehdys!!

Siitä onkin jo tovi kun olen tänne viimeksi  kirjoitellut. Uusi vuosi edessä ja oon ihan fiiliksissä tästä tulevasta vuodsesta. Paljon kaikkea kivaa luvassa. Uusia mallikuvia yritän latailla tänne vielä tällä viikolla, mutta viimeistään ensi viikolla.

Hei nyt pistetään tänne taas käyntiin kysymys vastaus blogi!! Lähettäkää mulle  kysymyksiä ja mä valitsen niistä 10 parasta ja vastaan niihin. yay!! 🙂

Ajattelin myös leikata tukan näin lyhyeksi. mitä mieltä olette?? Sama hiusmalli on ollut jo liian kauan ja kaipaan vaihtelua. 🙂

 

Uusi vuosi ja uusi tukka!! eiks niin?? 🙂

 

xoxo

/S

 

Kommentit

 1. tuo on tylsä hiustyyli, et voi tehdä sille mitään

  17.1.2013
  ei
 2. Heipsan ja JEE,uusi blogi! Tuo kuva sinusta on niiiin söpö,mutta pliis,sulle sopisi myös hieman nykyistä pitempi tukka tosi hyvin.Ja sitäpaitsi pidemmässä mallissa on aina enemmän vaihtelunmahdollisuuksia.YAY

  17.1.2013
  Siri
 3. Hi Sauli , thank you for doing a Q and A again , if someone were to make a movie about your life so far , what would be a good title ? , have you ever thought about becoming a personal trainer or a lifestyle coach ? you would be excellent at both :) , and do you know how much we love you ?!

  17.1.2013
  Joanna Lexus
 4. Sauliii.. Kasvata sellaset enkelikiharat! :))

  17.1.2013
  @dammlla
 5. Hi Sauli! You look REALLY HOT with your hair this short! Go for it!!!! Why not? If it turns out you don't like it you can grow it out! Your curls are great too, but short hair on you is smokin' hot! ❤

  17.1.2013
  Sunny
 6. Why don't you drive in LA? And yes new year new hair!!!

  17.1.2013
  daffywak
 7. I'll be honest with you, I hate buzz cuts, lol, I say grow it out longer on the sides, die it darker with bond highlights! Now I know you'll do what you want anyway and you'll look cute either way, so experiment away! haha My question for you is: Can you sing and do you ever sing to Adam? If so, any particular song?

  17.1.2013
  OGGsu4U
 8. Yay! uudelle vuodelle ja uusille suunnitelmille! :) Vai olet kyllästynyt nykyiseen lettiisi? Henk.koht. preferoin armeijatukkaa runsaampia kutreja miehillä, mutta onhan lyhyempi tyyli ainakin helppohoitoisempi :D Pari kysymystä: 1) Mikä sun suosikkimauste on kun kokkaat? 2) Mitä teet, jos et saa unta? 3) Sä olet itse sellainen hyvän mielen tuoja meille lukijoille, mutta kuinkas on toisinpäin, eli mikä sut saa parhaiten hymyilemään? :)

  17.1.2013
  Taotao
 9. Moi! Oot komee oli sun tukka sit millai tahansa :) No sit mun kysymykset, olis pari, Eli tulis pari vierasta ja rahaa olis vaan 7€ mitä tarjoisit ? ja sit toinen kysymys vähän hankala, ehkä, mut mitä kysyisit multa ? nii ja sit ihan pikkuriikkinen tähän lopuks minkälaisia sun mielestä on sun fanit ? Kivaa viikonloppua, moi ;)

  17.1.2013
  tuula
 10. Hi Sauli! I think you look adorable with your hair like that! Your beautiful smile is shining through brightly! Just don't let Adam buzz his hair, please! No no no no no! haha How's your new home? Do you have a sauna now? Do you still have great places to run? When are you going to Finland again? Those are all the questions I can think of right now, lol. Have a great week! :)

  17.1.2013
  Michele M.
 11. Hey Sauli! Hope you're doing well! :D How many tattoos do you have?

  17.1.2013
  Pearl
 12. Mä tykkään tuosta lyhyestä tukasta :) kannatan että leikkaat vaikka se sun nykyinen tukka on iiiihana :) kysymys (tai ei tää taija ihan kysymys olla mutta kumminkin): kerro viisi perus faktaa itsestäs :) saat ite päättää mitä kerrot mutta mieluiten sellasia simppeleitä juttuja mitä me ei tiietä :D sellasia joka päiväsiä. Esim lempi kirja yms :)

  17.1.2013
  eklu
 13. I'd say go for it! Always fun to change things up. :-)

  17.1.2013
  Simone
 14. Miks maanantai on niin kaukana perjaista mut perjantai niin lähellä maanantaita?? Kuka on hienoin julkkis jonka oot ikinä tavannu? Ps. Sä näytät hyvältä vaikka ei ois tukkaa ollenkaan.

  17.1.2013
  santsa
 15. You fooled me with that pic, Sauli! I'm thinking that you look ten years younger, and you probably are in the pic. When you are on the road with Katri and Tutka is there any chance that you would take us on historical visits of your homeland? I love history. I know some people find it dull, but I don't and I know that you would would make it come alive, once again. You have an interesting take on subjects. Thank you, Sauli :) Slainte!

  17.1.2013
  eriskay
 16. Sauli eiiiii siiliä!!! Kauhistus, ei oo mitään hirveempää kuin miehet jotka leikkaa hiukset täysin lyhyiksi!! Jos haluut lyhyempää niin jätä jotain kuitenkin päähän... :D

  17.1.2013
  Dah
 17. What is one place in the world you dream of visiting one day? Love ya Sauli! :)

  17.1.2013
  Hillery
 18. Niin lisään vielä et oma päätöshän se on mutta tosta siilitukasta tulee mieleen lähinnä inttipoika look joka on ihan no-no... :D mutta kysymystä, millainen on uusi koti? :) kuultiin että teillä on ilmeisesti julkkiksiakin naapureina

  17.1.2013
  Dah
 19. Sauli, hiukset lyhyeksi vaan, jos siltä tuntuu. Minusta sinulle sopivat kaikki mallit. Yksi suosikeistani on se tumma vähän pitkähkö hiusmalli, johon itse et sanojesi mukaan aijo palata kenties koskaan. Ja se vaalea ponnari/panta-vaihe oli myös kiva. Mutta uusia tulee ja niitä odotellessa.. Kysymyksiin eli minkä amerikkalaisen vaatemerkin toivoisit tulevan myyntiin Suomessakin ja miksi? Kenen suunnittelijan vaatteissa haluaisit tulla kuvatuksi mallikuviin? Jos sinulla olisi muotiohjelma, millainen se olisi? Olet kertonut, että vaatteissa perusjuttujasi ovat mm. farkut, nahkataki tai takki ja teeppari. Mitkä ovat korujen suhteen sinun perusjuttusi? Mukavaa torstaita!

  17.1.2013
  Mumi
 20. aah hauskaa, että uusia mallikuvia on tulossa! On ollut ihanaa seurata miten olet päässyt kiinni moniin upeisiin juttuihin siellä Jenkeissä ja saanut paljon uusia ystäviä, niin suomalaisia kuin muitakin. Olitko jo ihan alussa luottavainen, että kyllä tää tästä lähtee sujumaan , siis noin yleisesti, en kysy parisuhteesta!:)? Ainakin blogien peusteella vaikutit tosi rohkealta ja reippaalta , positiiviselta ja elämäniloiselta. On siinä varmasti kuitenkin tarvittu sitä kuuluisaa suomalaista sisuakin? Hienon mallin olet antanut monelle, miten voi pärjätä ja tutustua uusiin ihmisiin. Onko kukaan ns tavallinen turisti ottanut yhteyttä ja pyytänyt sitä LA kierrosta, kun joskus olet sanonut, että saa tulla kysymään??:D Tuleeko ihmiset juttelemaan siellä helpommin kuin Suomessa? Ihanaa jatkoa sulle Sauli <3

  17.1.2013
  Kaarina / Miia Vaan
 21. Re your hair - I really don't like short hair - but you should choose a style YOU like! Here's my question - now that you've traveled over more of the world, what country or part of the world is your favorite? Love your blog - very entertaining!

  17.1.2013
  Trisha
 22. Tässä heti vastaus kysymykseesi: ÄLÄ LEIKKAA SIILIÄ !!! Ennemmin vaikka se sivut kaljuna versio tai voisithan sä vaihteeksi antaa tukan olla ihan luonnonkiharanakin :) Tämä on siis minun vaatimaton mielipiteeni, kun sitähän sä kysyit ;) Ja olisi kiva jos antaisit jotain pikkuvihjeitä luvassa olevista kivoista jutuista ;)

  17.1.2013
  marit
 23. ur new hair looks really cute ^__^ where did u get the idea for that?

  17.1.2013
  Shadow
 24. ask my question here?! maybe u answered it before but i ask ! what's ur favorite singer ? and i love ur blog even if cant understand ur posts :)

  17.1.2013
  negar
 25. ☀ Yay! Can't wait for the modelling photos and so thrilled as well for all the exciting stuff coming soon. ツ♥ This year is gonna be fabulous!! ♥♥♥ Really short haircut looks great on you, but then again any hairstyle suits you. ;)) Besides, nothing could go wrong even if you chop your hair off, they will probably grow back overnight. Lol :D Thanks for the blog and cute pic, Sunshine!! ☀ Questions to follow shortly ♥♥ XOXO ❥*•.✿

  17.1.2013
  ♥ Rochelle ツ x❥o
 26. Hyvää uutta vuotta Sauli! Uusi tukka on hieno! Samantyylinen on ollut aiemminkin, eikö olekkin :) Kymys: Tunnetko suomalaisia au paireja LA:n läheisyydestä? Ensi syksynä tulossa sinne päin ;D xoxo / Laura

  17.1.2013
  Laura
 27. Hyvännäköinen!

  17.1.2013
  RPeura
 28. Hi Sauli, what a joy to hear from you on the blog! if I can give my opinion, I love your curls and I would not want them you cut it, but you're so cute you're fine in every way .... You said that we can ask you questions, okay then, I'd be curious to know what are your plans for the year that has just begun, work projects of course! I miss to see you in Tutka,and not only to me I think, your personality, your attitude so positive about life and of course your skills, brighten the days of those who see you .... So please, try to make you see more often, and ... but come on, even with Adam a few times, you are a beautiful couple .... Thank you for your attention, I am sending you a big kiss and a hug from Italy, where you have a lot of fans Manuela

  17.1.2013
  Manuela
 29. Mikäs siinä siilitukassa, ihan hauska! Kysytään nyt vaihteeksi sulta, että haluatko joskus tai vaikka heti naimisiin vai ootko ees aatellut moista? Vaihteeksi siksi, että Aatultä tätä on kysytty tuhatmiljuuna kertaa ja naimisiinmeno on kuitenkin aina kahden kauppa ja kolmannen korvapuusti ;)

  17.1.2013
  Justme
 30. Ahh, Sauli, you look adorable no matter how you get your hair cut. I understand that you and Adam have moved. Are you renting another place or did you buy something this time around? Are you going to Finland while Adam is in Asia? It would be so nice to see family and friends again, wouldn't it. Have a wonderful time and we love you both!!!!

  17.1.2013
  Karen
 31. Tukasta sen verran, että sulle vois sopia myös se malli, joka sulla oli ainakin yhdessä niistä korumallikuvista, eli se jossa hiuksia kammattiin hieman eteen toiselle ohimolle. Näytit siinä nuorelta pojalta. Kysy parturilta, mikä sopii parhaiten kasvojen ja pään muotoon. Pääasia että tykkäät itse.

  17.1.2013
  Minä vaan
 32. I think you should change your hairstyle, you're right you've had the same style for years time for a change :). Please answer my questions: 1. What are you most scared of in life? 2. What is your most embarrassing moment? 3. If you could re-live one day which day would you hope to live again from the past? 4. Where do you see yourself 5 years from now?? Thanks!!!

  17.1.2013
  Quest
 33. Nööööy, sun nykyiset hiukset on niin ihanat, ei saa leikata tommosta inttitukkaa! :D

  17.1.2013
  Mulmeli
 34. I'm sure your hair will look great in any style, but we do all love your curls :) Some questions - What book are you reading at the moment? What 4 things would you take if you had to stay on an island for a month? What is the funniest/scariest joke someone has played on you? What is your favourite American candy that you've tried? What sports/activities did you do when you were a kid?

  17.1.2013
  Maya
 35. Questions: ツ♥ 1) What is your guilty pleasure (if any)? ♥ 2) Are you the kind of person who likes to plan things way ahead of time or are you the spontaneous type? ♥ 3) If you had to choose between TRUTH or DARE – would you rather spill the beans or fulfill a challenge? ♥ 4) What’s the best dream you ever had? The worst nightmare? ♥♥ ~Thanks, Sunshine! ツ♥ xoxo

  17.1.2013
  ♥ Rochelle ツ x❥o
 36. You have a gorgeous face, so I think you should keep your hair short. I love your current hair, but if you really want to change it up a bit you may want to ask Adam.

  17.1.2013
  Gabi
 37. Hi, Saul! You are very sexy with short hair! My question is: describe Sauli-2013 in three words From Ukraine with love ♥♥♥

  17.1.2013
  Irishka
 38. Moikka, pitkästä aikaa täällä! :) Yay! Tuo tukka sopii sulle tosi hyvin, näytät ihan joltain amerikkalaisesta action-tähdeltä, haha :D Mitä suunnitelmia uudeksi vuodeksi, jos saan kysyä? Hei saanhan kun kerta voi kysymyksiä laittaa! Katsotaanpas mitä tässä (tunnilla salaa dataillessa) keksin... - Mikä paikka on sellanen missä et ole vielä käynyt mutta haluaisit käydä? - Olet puhunut paljon kirpputoreista siellä päin mikä mua itseäni kiinnostaa paljon kirpputoriharrastelijana! Onko ne ihan samanlaisia kuin täällä Suomessa päin vai onko niissä jotain eroja? :) - Mitä seuraat tällä hetkellä telkkarista? - Lempikirja? Jos sellaista on! - Tykkäätkö näyttelemisestä / oletko koskaan halunnut näytellä jossain? - Onko mitään malliprojekteja, yms, nyt menossa? Rakastan sun mallikuvia, ne on tosi upeita ja persoonallisia! - Mitä odotat tältä vuodelta? - Paras hetki viime vuodelta? Nyt pitää mennä! Nauti elostasi ja olostasi siellä! Täällä paukkuu taas -22 mutta kevättä odotellessa :)

  17.1.2013
  Senja
 39. Sauli, noo!! ei siilitukkaa. Se ei sovi KENELLEKKÄÄN. Sä ehdit pitää siiliä sitten kun tukka on harventunut :) No tarkeintä kuitenkin, että kuvan hymy säilyy. Kysymys: Itse teen töitä elämän vaikeuksissa elävien ns. syrjäytyneiden tai syrjäytymisvaarassa olevien kanssa (Kamalia sanoja, mutta en nyt parempaakaan keksi). Näkyykö siellä Losissa tai Amerikassa yleensä ihmisten kahtiajakoisuus. Onko ruokajonoja, näkyykö mielenterveys- tai päihdeongelmat tai asunnottomuus katukuvassa? Tiedätkö miten sosiaalihuolto on järjestetty?

  17.1.2013
  Heli
 40. Moi Sauli !! Kiva kesatukka - mutta siella teillahan on aina kesa! Ja tassa mun kysymys: Olitko ennen koskaan meikkaillut, vai onko se aivan uusi juttu sulle, mihin Adam sut innosti?

  17.1.2013
  BabyBlue
 41. Kyllä sulle sopii mikä tukka tahansa ;) vaikka pakko myöntää et ne sun vaaleet, kiharat hiukset on sulosinta mitä oon nähny :) ♥

  17.1.2013
  gallo
 42. Kuinka usein pääset siellä päässä puhumaan Suomea ja kummalla kielellä yleensä ajattelet? :) Muistan, et itellä jo neljän viikon aikana rupes ajatukset kulkemaan englanniksi kun "asustelin" Kaliforniassa. :D

  17.1.2013
  Sanna
 43. Moi Sauli! You have traveled to many amazing places and I was wondering where has the most interesting culture and food? :) (p.s will you and Katri make another Tutka Roadshow one day? I enjoyed the previous ones so much!) -Sophie xo

  17.1.2013
  Sophie
 44. Sauli~I wish you a happier life in the new year❤love you:)

  17.1.2013
  jen
 45. I guess if you decided on cutting your hair you will do it,still I will be desperately miss your curls,desperately!

  17.1.2013
  Kid
 46. Kiharasi ovat niin ihanat,pliis ethän leikkaa tukkaa ihan klaniksi....

  17.1.2013
  sari
 47. here's an interesting question :) If you came across a genie who offered to make three of your wishes come true, what would those wishes be? btw i have been reading your blog since the start although i dont speak finnish there are some lovely people who translates and i always come back here to see the pictures lol (im also not much of a commenter lol im too shy xD) You can do whatever with your hair, you will still look cute and have an amazing personality :D

  17.1.2013
  amy
 48. Kerrohan, Sauli: Olet aina niin hyväntuulisen ja pirteän oloinen. Mitä tapahtuu silloin, kun olet huonolla tuulella (kai sellaisiakin päiviä on? :D )? Oletko hiljaa ja mökötät vai lenteleekö tavaroita? Ja mikä saa sinut silloin uudelleen hyvälle tuulelle? Hauskaa loppuviikkoa sinne rapakon taakse täältä pakkasten keskeltä! Tällä hetkellä on kyllä ihana ilma - ulkona paistaa aurinko! Se on varmaan joku tilapäinen häiriö... :D

  17.1.2013
  Miachihu
 49. Moikka Sauli! Minkälaisessa kodissa te asutte? t. Hanna

  17.1.2013
  HannaH
 50. Musta sä näytät söpöltä tossa siilitukassa, että saat ainakin mun hyväksynnän. Sitähän sää kysyit?! ;)

  17.1.2013
  Anne
 51. Moi Sauli! Kysymys: Jos tilaisuus tarjoutuisi, olisitko valmis työn vuoksi viettämään Suomessa pidemmänkin aikaa? Sua olis kiva nähdä telkussa. mutta onneks Tutkat ainakin vielä tähän hätään riittää. :)

  17.1.2013
  Mari
 52. Kysymyksiä: 1. Mitä pelkäät? 2. Mitä vihaat yli kaiken? 3.Mikä on parasta tai huonointa mitä fanit ovat sinulle antaneet tai tehneet? ja niistä hiuksista sen verran, että sun tyylitajulla varmasti tiedät millaset hiukset sopii sulle :) ja fanina tietenkin sanon että sä näytät upeelta joka tapauksessa! :)

  17.1.2013
  Glitter
 53. Hei Sauli! Oi uusia mallikuvia, ei malta odottaa! Mahtavaa! :) Sulle sopii kyllä mikä tahansa hiustyyli, ihan hauskaa vaihtelua voisi olla tuo lyhyt malli. Haluaisin kysyä, miten koet juhlapyhät siellä ulkomailla; oletko jo ottanut amerikkalaiset juhlapäivät "omiksesi", vai tuntuvatko ne vielä vähän hassuilta? Puuttuuko perhejuhlista aina palanen, kun osa läheisistä on aina toisella puolella maailmaa? Miten selviät haikeuden ja ikävän tunteiden kanssa silloin? Entä onko joku amerikkalainen juhlaruoka jo vienyt sydämesi? :D

  17.1.2013
  Taateli
 54. Näytät tosi nuorelta tossa tukassa =D KIITOS blogista, se piristi taas päivää. Love yay<3<3 Kysymys: Kuinka iso se teijän uus koti on?

  17.1.2013
  mirtsu
 55. Oletko koskaan ajatellut valokuvauksesta itsellesi ammattia tai kiinnostunut opiskelemaan sitä? Lahjakkuutta siihen selvästikin olisi! :)

  17.1.2013
  Tikru
 56. Is this this year you stop smoking?

  17.1.2013
  Michelle
 57. Hei Sauli! Mulla ois ihan kauheesti kysymyksiä mutta kerrohan mitä odotat eniten ensi vuodelta ja mikä jäi päällimmäisenä mieleen viime vuodesta? Lisänä haluaisin tietää oletko tyytyväinen ja onnellinen elämääsi ja ratkaisuihisi elämässäsi. Myös miten muutto sujui kiinnostaa.. Siinähän noita jo tulikin. Tukasta sanoisin että älä leikkaa. Älä ainakaan jos ja kun olet Suomeen tulossa. Pää paleltuu ;)

  17.1.2013
  Omppu
 58. Mistä pidät eniten LA:ssa asumisessa? Entä vähiten? Ja olisi kiva jos kertoisit teidän uudesta kodista hieman :) kuulin että asutte Kelly Osbournen naapurissa!! :)

  17.1.2013
  eklu
 59. Millasessa talossa sä (ja Adam) asutte? Onks se kerrotalo, omakotitalo tai joku semmonen?

  17.1.2013
  inka
 60. Your hair: Unfortunately, you look beautiful no matter how you cut your hair. I think in this picture you have shown you look really wholesome and like the boy next door. It is really quite an all-American haircut. I say "go for it." I hope this is not personal. I think you would be amazing on TV in a sit-com here in America. Question: Because of your visa, are you not able to have a job here in this country? Your personality is larger than life, and I would think someone would grab you up for a TV show here in America (if that is something you would like to do). I hope this question isn't too personal. Thank you for reading.

  17.1.2013
  irish1139
 61. Moi Sauli! Tässä 3 kysymystä joihin olisi kiva jos vastaisit:) 1: Kuinka vanha ja minkä rotuinen Hercules-koirasi on? 2: Onko sinulla lemppari biisiä siippasi Trespassing levyltä? 3: Oletko kirjoittanut siippasi Map biisin? Hyvää ja rentouttavaa viikonloppua sinulle ja Adamille:)3♥! xoxo/Tiiti

  17.1.2013
  Tiiti
 62. Asut nyt kaukana suomesta. Kaipaatko jotain erityisesti suomesta, esim. joitain ruokia? Mitä matkalaukussasi on aina mukana kun menet takaisin Losiin Suomesta? PS. Sun tukkasi on ihan komea nytkin. En usko että tarvitset muutoksia :D

  17.1.2013
  Hiro
 63. Olet super komea ihan millaisissa hiuksissa vain <3 <3 Olette te vaan niin samanlaisia Adamin kanssa :DD saadaan aina miettiä mitä seuraavaksi keksitte. "Paita ja Peppu", aivan varmasti!! Siellä on niin lämpimät ilmatkin ettei sentähden tarvitse hiuksia kasvattaa. Täällä on taas -20 astetta :(( . Ei enää tarvitsisi tuollaisia lämpötiloja olla. Odottelen innolla mallikuviasi ja vastauksia kysymyksiin. Ihanaa vuotta 2013 teille molemmille. Teillä on muuten ihanan näköinen koti ja hauskat naapuritkin :D

  17.1.2013
  Jatta
 64. Have you experienced a California wine road trip yet? So much fun, this state is grapes. Central Coast north of Santa Barbara to Paso Robles is a blast, even more fun to take it all the way to Sonoma County (which is way better than Napa). Exit, stage north on the 101. And cut your hair however you wish, change is good when you're feeing it. Happy New Year!

  17.1.2013
  Shaunna
 65. Ehkä noi sun vanhat hiukset kuitenki olis paremmat, mut näytät hyvältä kyllä joka tapauksessa :D Muutama kysymys nyt mieleen tuli: Puhuit joskus, että videoita tulis blogin puolelle. Koska mahdollisesti? Mikä on hulluin asia, mitä tahtoisit tehdä? (joku benji hyppy esim:D) Ootko kattonu koskaan sun BB aikasia videoita ja miettiny, että 'mitä ihmettä oon ajatellu'?

  17.1.2013
  Broken
 66. Hei Sauli! Sulla on niin hyvä kallon muoto, että mikä tukka vaan sopii sulle. Että siitä vaan!! Toisaalta tykkään sulla pienestä töyhtöstä otsalla. Mutta vapaasti vaan kokeilemaan uutta mallia ja väriä!! Kysymys: Oletko löytänyt uuden lenkkipolun jo? Mukavaa alkanutta vuotta ja fotoshoot kuvia odotellessa moi moi <3<3

  17.1.2013
  RitaW
 67. Siis apua! Et kait sinäkin laita tikkutukkaa! Katukuva on jo nyt täynnä siilipäitä ja tekokaljuja, pläääh. Sitä paitsi sun yksi valttikortti on luonnonkiharat hiukset. Mitä enemmän niitä näkyy, sitä suloisempi ja komeampi olet. No, ei sinusta rumaa saa, vaikka siilin vetäisitkin. Mieti kuitenkin milloin se tapahtuu eli onko tulossa edustustilaisuuksia jne. Käykö esim. silmämeikki ja siili yhteen? Huh, nyt tuli "paniikkivuodatus", kysymykset myöhemmin.

  17.1.2013
  maarit
 68. Sauli, sä oont todella hyvännäköinen kaikissa hiustyylissä, mutta en ehkä toivois sun leikkavan ihan noin lyhyttä siilitukkaa kuin tossa kuvassa, vaan jättämään vähän pidemmäksi. Pidemmillä hiuksilla voi leikitellä paremmin ja tyyliä muuttaa halutessaan vaikka päivittäin. Tällä sivustolla oli hienoja leikkauksia miehille, jos kaipaat lisäinspistä: http://www.gorodmod.com/mens-hairstyles-for-2013/ Musta sun kasvoille sopis erityisen hyvin sellainen vanhanajantyylinen sivujakaus-kampaus. Siinä olis charmia. Uskoisin, että saat myös paremmin mallintöitä pidemmillä hiuksilla, mutta tosiaan, enpä minä asiasta tiedä. :) Tässä pari kysymystä: Ootko löytänyt kivoja lenkkeilymaastoja uuden kotisi läheltä? Näin muuten kerran uutisissa videon ja jutun näkemästäsi skeittailevasta bulldogista (Tilly/Tillman tms?), en tiennytkään, että se on kuuluisa koira! Toinen kysymys: ootko katsonut Iholla-sarjaa ja mitä mitä mieltä oot 2. kauden naisista. Mitkä on sun kevätkauden lempparitv-ohjelmat (suomalaisista tai amerikkalaisista)? Ootko vielä jatkanut ilma-akrobatiaharjoituksia? Hyvää alkavaa kevättä sulle!

  17.1.2013
  Sanna S.
 69. Hi Sauli, I think you have really nice hair and I would like to see more (not less) of it; but not covering your lovely face ~ you have great face shape and features (eyes nose and mouth). Your sun-shiny personality shows through your expressions. Maybe short in front, with more hair in back and behind your ears to frame your face?

  17.1.2013
  Marilyn
 70. Hellou! Oot puhunut muutosta, löytyykös uudesta kodista sauna? ja mites paljon ne siellä eroaa suomalaisista saunoista, onko "kesympiä"? :D Ainiin ja vieläkö harrastat ilma-akrobatiaa, kuinkas se sujuu, joko oot ihan pro siinä? :)

  17.1.2013
  Johanna
 71. Siun blogi on ihana! Mutta haluisin tietää, ootko joskus ajatellut tulevas uusiksi STS:n mukaan kielimatkoille?

  17.1.2013
  Sonja
 72. you are very cute!!

  17.1.2013
  Lady Glambert
 73. Please grow your hair long and keep it blond, I love the old pics of your hair longer, so sexy. I guess you didnt save my ques I sent so heres a few- -did you give up smoking as part of your getting healthy? -do you have a drivers liscense and just don't like driving? -when you go to the Finland concert for Adam could you join the two dancers on stage for a song or two? I would looooove that. - can you do a whole Tutka in english? Oh please, pretty please? -maybe a Sippa Tutka? -did you ever think about auditioning for host roles on E, or Entertainment tonite like David Burka did, here in US? -do you have nice hiking trails near your new home? -If you were asked, and were in love, would you marry? -How do your Finnish fans differ from your American ones? Are we too nosey? Love you xxxooo

  17.1.2013
  GAEL
 74. I loved your hair the way you wore it for the Ellen Show. It was current, stylish, and may I say hot?

  17.1.2013
  Linda
 75. Kysymyksiä: Mikä on sun positiivisuuden salaisuus? Nyt kun oot jo pitempään asunu siellä jenkeissä niin onko jotain sellasta mitä toisit suomalaisesta kulttuurista/elämäntavoista sinne? Ja sitten vastaavasti sieltä tänne Suomeen?

  17.1.2013
  jepa
 76. Sinut äänestettiin viime vuonna Suomen parhaaksi miespukeutujaksi. Tuoko titteli paineita vai kannustaako se luottamaan omiin valintoihin?

  17.1.2013
  maarit
 77. Oo, en tiedä mitä sanoa...Tuo kuva susta on oikein mukava, mutta toisaalta olet NIIN JUMALATTOMAN SULOINEN kiharilla hiuksilla. Teet tietenkin muru kuten itse haluat :) Elokuvista olen huomannut muutaman seikan: amerikkalaiset tiskaavat käsin niin, että kraanasta valuu koko ajan vesi-onko tämä totta vai vain elokuvaa? Entä kun he pesevät hampaita-valuuko se vesi silloinkin oikesti koko ajan? Tietenkin on monia tapoja, mutta varmasti on joku yleinen ajatus. Jos tuo on totta, niin voi äly mitä puhtaan veden tuhlausta :( Kaikkea hyvää sinne ja ilmeisesti onnea uuteen kotiin teille <3

  17.1.2013
  Sunflower
 78. kyllä sulle ihan lyhytkin malli passaa...ymmärrän että kaipaat vaihtelua...mullakin kauhea hinku leikata muttaku kasvatan näitä ja ootan tiettyy pituutta et sit saa sitä vaihtelua kampauksilla. :)

  17.1.2013
  CaraMia
 79. Onko tälle vuodelle luvassa yllätyksiä, joita et voi vielä paljastaa meille?

  17.1.2013
  maarit
 80. Joko olet kotiutunut uuteen asuntoon?

  17.1.2013
  maarit
 81. Yayyy Sauli!!! Vai että uutta hiusmallia kaipaat!! Mä sanoisin että älä pliiis leikkaa noin lyhyeksi kun siinä kuvassa!! Sinun kiharat on niin ihanat :) <3 Mulle kyllä kelpais edelleen tuo sinun nykyinen hiusmalli!! :) Uusia mallikuvia!! <3 <3 <3 Tuskin maltan odottaa!! Sinusta kun saa vain UPEITA kuvia!!! <3 <3 Ihanaa viikonloppua Sunshine!! Lav juuuu!! <3

  17.1.2013
  tinsu
 82. Oletko jo ystävystynyt Kelly O:n koirien kanssa?

  17.1.2013
  Lilli
 83. Mitä tavoitteita vuodelle 2013? Tuliko tehtyä uudenvuodenlupauksia? :)

  17.1.2013
  Saara
 84. Sulla on niin kauniit hiukset, että haluaisin mieluummin nähdä niitä enemmän, ei vähemmän :)

  17.1.2013
  Haapsiainen
 85. Voi voi Sauli, ei kannata paljoa kysellä mielipiteitä siilistä, useammalla ainakin naispuolisella ihmisella on kovin kielteiset mielipiteet sitä kohtaan :D kyllä sulle se siilikin sopii, sitä tuskin kukaan kieltää

  17.1.2013
  Maa
 86. Mikä olisi unelma urasi jos voisit olla mikä vain ja tehdä mitä vain? Mitkä asiat kuuluvat mielestäsi ollennaisesti hyvään elämää? Onko kaksoissisaruus erilaista kuin "tavallinen" sisaruus? Millä tavalla? Mitkä ovat suurimmat paheesi?

  17.1.2013
  marigold
 87. Sä Sauli oot ihana ja komee oli sulla mimmonen hiustyyli tahansa:) Ja kysymys olisi että ketä on mukavin tai kiinnostavin julkkis jonka olet tavannut ja siippa on pois laskuista koska se nyt tietenkin on mukavin;)

  17.1.2013
  lennu
 88. Miten ihmeessä onnistut pitämään jalat niin tukevasti maanpinnalla kaikesta julkisuudesta ja fanituksesta huolimatta?

  17.1.2013
  maarit
 89. I like it! It looks fresh! :)

  17.1.2013
  Mary
 90. Grow you hair long, like at big brother ;3! And the queston for you: Mitä teet vapaa-ajallasi Adamin kanssa? & Onko sinulla lempiruokia? Love you, xo (;

  17.1.2013
  sofiaaa
 91. I think you look wonderful with both hairstyles <3

  17.1.2013
  Sanja
 92. Hassuin tai noloin tms.tilanne ,mihin olet joutunut lähiaikoina-

  17.1.2013
  Siri
 93. No tuo olis ainakin helppo pitää,wash and go:) mutta sun kiharat on ihanat!:)

  17.1.2013
  Höyhen
 94. Please don't buzz off all of your beautiful curls, I LOVE them!

  17.1.2013
  Pam
 95. Moikka Sauli! Siilitukka näyttää sopivan sulle joten siitä vaan leikkaamaan! Lyhyemmästä tukasta on sitten myös helppo kasvattaa jotain uutta tyyliä. :) Kysymyksiä ei nyt tuu mieleen mutta niitä näyttääkin olevan täällä jo ihan riittävästi. ;) Kiitos blogista jälleen kerran ja mukavaa viikonloppua!

  17.1.2013
  Emilia
 96. Oletko hyvä luistelemaan? Entä miten sujuu hiihto? Kuinka kauan harrastit lumilautailua?

  17.1.2013
  Repekka
 97. I don't like short hair - but you should pick a style & cut that you like! My question is - now that you've traveled more of the world, what is your favorite country or area? Love your blog - very entertaining!

  18.1.2013
  Olivia
 98. You are a beautiful speciman of a young man. I like your hair a bit longer, I loved the curls. Have you ever considered dancing in a group. You are very athletic and graceful and seem sensative to the beat of the music. I love seeing you and Adam together, you are each lucky young men who have found each other. :)

  18.1.2013
  Lorraine
 99. Sauli-kulta, anna tukkasi kasvaa - sullahan on luonnostaan ihan mahtavat kiharat - siis lisää hiuksia sivuille ja etutukkaa kehiin, pliis!!!

  18.1.2013
  Kutrihelena
 100. Olen sitä mieltä, että olet aivan mielettömän upean näköinen tuossa tukka-lookissa. Ehdottomasti pidä se!!!!

  18.1.2013
  perhonen
 101. Hi Sauli...I will love any hairstyle you choose! My question is: in one of your first blogs from December 2011 you mentioned that you would like to eventually post videos on your blog page. Do you still plan to do this and could we please have one in English:) Thanks!

  18.1.2013
  Scotia
 102. Ensin aattelin et ei siilipäätä Saulille, mut sit muistin Seiskan BB huumorivideot mitä teit, jossa sulla on tosi lyhyet hiukset ja SOPII! Ja jos siili niin sänki! (ja vink vink..siipalle kans! Ikävä Melviniä!) Mun kysymykset; Kumpi puhdisti useammin mehulingon viime paaston yhdeydessä? Poltatko vielä tupakkaa? Onko synttärilahja rakkaalle jo hankittu? xoxo Sleepwalker

  18.1.2013
  Sleepwalker
 103. Happy New Year! I would like to ask what is the single most important accomplishment you would like to make in this "Year of the Snake?"

  18.1.2013
  Annette Taylor
 104. Hey there sweetie have to say I kind of like the hair but then you're adorable no matter what the style. So a Q & A well first have you finally bought a foot rest for your new home or are you still using Adam for that..hehe just kidding even though he looked to be doing a great job at it. Ok well here are my top 5 in depth questions for you.. 1. What turns you on creatively, spiritually or emotionally? 2. What is the best advice someone has given you? 3. What makes a person beautiful to you? 4. What is your favorite quote? 5. If you were asked to interview Adam what is one question you would ask him and if the tables were turned what question do you think he would ask you? ok there you go my five thought provoking yet slightly crazy questions. hope all is well on your side of the world. Sending you and Adam lots of love XOXO

  18.1.2013
  Rebecca Bryant
 105. Sauli! Mikä on kauneinta mitä joku toinen henkilö on koskaan sinulle sanonut tai tehnyt?

  18.1.2013
  rossu
 106. You look youngewith that cut. I would like to see longer white blonde sides slicked back on the sides, the long tail in the back you before, with a full top of some sort with maybe a few black streaks! My questions are do you dance, will you make us a calendar, do you want kids someday (kooks like you love them). Green recipie please. Do you like your new place? Loved FAULT of both of you. Will you send out pictures with signatures like Adam is supposed do but must be running behind? We'll send self-stamped envelopes to you. So glad to hear from you. Your Bali pics had NO smiles, I was concerned. Sounds like a happy year for you ahead. good!! XX

  18.1.2013
  Bonnie Tomblin
 107. Also, loved how your hair was done on the Ellen show...BEST EVER

  18.1.2013
  Bonnie Tomblin
 108. Kävitkö armeijan vai sivarin?

  18.1.2013
  evee
 109. Ollaan siskon kanssa tosi kauan mietitty miten sä lausut Adamin nimen. Sanotkö sä suomalaisittain Adam vai "oikealla" tavalla Ädam? :D

  18.1.2013
  Terhi
 110. Mikä on sun viimenen tekstari ja keneltä? :)

  18.1.2013
  Venny
 111. Will you come with Adam when he starts his tour if his going to have one? Hope you will❤ Dont forget to come to Sweden❤ Love you!

  18.1.2013
  Vilma
 112. Hi! So I'm curious who is your favorite singer (except Adam) and if you are a part of a fandom? I mean like glamberts would die to see Adam live, who you'd die to see live? :D ps: I love you and your blogs and I'm waiting for new tutkas (btw, I'm from Romania and I watch tutka online)

  18.1.2013
  Yle
 113. Mulla olis pari kysymystä, ja ois kiva jos edes toiseen niistä vastaisit. Onko teidän uudessa kodissa saunaa niinkuin on huhuttu? Suomitoverin täytyy nääs tietää ;) Entä ootko ikinä joutunu mihinkään hassuun tilanteeseen kieliongelmien takia siellä Losin päässä? Jos oot, niin mihin?

  18.1.2013
  Heidi
 114. Haluaisin kysyä sinulta samaa mitä siipaltasi kysytään jatkuvasti eli haluatko joskus naimisiin? Tai lapsia?

  18.1.2013
  salla
 115. Moi Sauli ❤!! Here are my questions : 1) is there a book or a movie that has changed/influenced your life ? 2) are u interested in mythology =) ? 3) have u already tried French cuisine (snails, frogs, cheese, …) and what do you think of our cooking XD ? 4) if u had to explain to somebody what is Love, what would be YOUR definition *____* ?!! Kiitos ❤!!!!!!! Ps 01 : I ADORE UR BLOG ❤❤❤❤❤ !!!!!!!!!!!!!!! Ps 02 : u will always be STUNNING+++, long or short hair ;) !!!! As long as u like it, we will love it too =) !!!

  18.1.2013
  Veronique ORCEL
 116. Hi Sauli, Thanks for the blogs and pictures, the shared joy, and shared yummy recipies most of all. I have two questions. The first is pretty straightforward: 1) Where did you learn to cook and what do you like about cooking? The second question is a little strange, but I hope you will understand what I mean. So: 2) I've lived in different countries with different languages, too, and having experienced it myself, I wonder: Do you feel like people have the same sense of you and your personality in the US that they have in Finland, or do you think your "role" and how your personality comes across to others changes somewhat from country to country, situation to situation, language to language? Thanks, and have an utterly fabulous 2013! xx

  19.1.2013
  Rebecca
 117. Mihin paikkaan /kaupunkiin / maahan haluaisit Adamin viedä?

  19.1.2013
  Satu
 118. Olisko sulla antaa mitään neuvoa/vinkkiä nuorelle, joka haluaisi "tulla ulos kaapista" ?

  19.1.2013
  Lisa
 119. Moi Sauli! Kiitos kun pidät Q&A blogin. Mulla olisi pari kysymystä: 1. Näetkö jo unia englanniksi? 2. Ootko vielä treenannut ilma-akrobatiaa? Jos olet, ois kiva kuulla/nähdä lisää kuvia millasta niissä treeneissä on. Hiuksista sanon vaan että kaikki tähänastiset tyylit on sopineet sulle tosi hyvin. Aika lyhyenä näytät tykkäävät pitää. Onko pidemmät mallit lopullisesti historiaa? (tää taisi olla kolmas kyssäri). Aurinkoa päiviisi, terveisiä Helsingin pakkasesta (aurinko paistaa täälläkin, tosi kaunista)!

  19.1.2013
  Jenny Y.
 120. Mikä oli Sauli sun yleisin käytösnumero koulussa?

  19.1.2013
  Emiliahh
 121. Minkälaisia unia näet? Kerro jokin tilanne joka nolotti silloin ihan hirveästi, mutta nykyään vain naurat sille :) tykkäätkö pelata korttia? Mikä on sun lempi peli? (Ihan sama mikä peli) Yksi ihana ominaisuus Adamissa? :)

  19.1.2013
  eklu
 122. Kuka on lempparihahmosi Putouksessa?

  19.1.2013
  AnneY
 123. I think that you would look beautiful with any hairstyle... Even bald! (lol) My question for you is: why did you move???

  20.1.2013
  Genie
 124. Heippa Sauli! Tässä olisi vielä kysymyksiä Q/A - blogiin. Miten käyttäydyt silloin, kun olet loukkaantunut, pahoittanut mielesi, surullinen, vihainen, pettynyt, turhautunut jne.? Patoatko nämä tunteet sisällesi vai pystytkö puhumaan niistä joillekin läheisille ihmisille, ja jos puhut, niin kenelle? Miten kestät tiettyjen "faniryhmien" käyttäytymisen? Tarkoitan siis niitä (en halua edes mainita heistä käytettävää nimitystä), joiden mielestä A:n pitäisi seurustella bändin kitaristin kanssa ja joista osa uskottelee itselleen ja muille, että olet jokin "kulissi-poikaystävä" ja, että A oikeasti seurustelee tämän bändikaverinsa kanssa. Miten suhtaudut siihen, että tämä porukka tuo jatkuvasti nettiin kuvia ja videoita A:sta ja tästä tyypistä suutelemassa tai tekemässä muita juttuja esiintymislavalla? Suhtaudutko siihen täysin neutraalisti vai koetko ne loukkaavina ja epäkunnioittavina? Joku muu sinun sijassasi olisi saanut jo monta raivaria ja mustasukkaisuuskohtausta ja kehottanut A:ta heittämään tämän henkilön bändistä ulos - ja jollei heitä, niin uhannut lähteä lätkimään. En ymmärrä, miten neutraalisti, ainakin julkisuudessa, suhtaudut näihin tyyppeihin. Entä miten suhtaudut niihin ihmisiin, jotka lähettävät sinulle viha-, ilkeily- ja uhkailupostia? Entä niihin, jotka toivottavat sinulle tervemenoa Suomeen ja haluaisivat lähinnä karkottaa sinut Amerikasta? Tässä kysymyksiä, joita ei oikein ole rohjettu kysyä, vaikka ne askarruttaa monia ihmisiä.

  20.1.2013
  Pirkkis-Omena
 125. you look so cute!O(∩_∩)O哈哈~ Chinese fans will like!

  20.1.2013
  猛男
 126. moikka! nää tulee kai myöhässä mut niitä kyssäreitä: mikä olisit näistä mieluummin: muotitoimittaja, malli vai vaatesuunnittelija? Hopea vai kultakorut? Entä mikä on pisin aika, mitä on mennyt kun sulle on tehty tatskaa? toivottavasti nää ehtii vielä!! Olet suloinen. <3

  20.1.2013
  CaraMia
 127. Please sauli grow your hair long and keep it blond, I love the old pics of your hair longer, so beautiful :)

  20.1.2013
  misha
 128. Moi Sauli, kirjottelit joskus et tulis jotain videoita tänne sun sivuille? Vielä suunnitelmissa vai menikö se juttu jo? :)

  20.1.2013
  Sara
 129. Tässä olisi minun kysymykseni, edelliset haihtuivat taas bittiavaruuteen tai jonnekin... Kumpi putsasi useammin viime paaston aikana mehulinkoa? Teitkö uudenvuodenlupauksia? Koska olet viimeksi syönyt salmiakkia?

  21.1.2013
  Sleepwalker
 130. Tuleeko sun sielläpäin maailmaa kuunneltua paljon suomenkielistä musiikkia?

  21.1.2013
  Star
 131. Koska tulit kaapista ja onko sulla ollut tyttöystävä? :) ei mitään pahaa!

  21.1.2013
  Jessica
 132. Onko mitään asiaa missä olisit huono?

  23.1.2013
  Glitter
 133. Moro! Lupailit jossain vaiheessa että sulla ois suunnitelmissa laittaa tänne jotain videoita, toteutuuko toi idea vielä lähitulevaisuudessa vai onko se jo kuopattu?

  23.1.2013
  jenni
 134. do you and Adam have pet names for each other?do you sing in the shower?does Adam come and correct your pitch when you're singing? LOL!!!! Will you ever dance with adam in a glambert concert???

  23.1.2013
  little liar
 135. Heippa Sauli! Älä leikkaa siiliksi,pidemmät hiukset ovat paremmat. Leikkaa samanlaiseksi kuin Adamilla, siinä sitä olisi ihmettelemistä ihmisillä. Oletteko tulossa yhdessä Suomeen? Olette niin sympaattisen näköinen pari, että olisi mukavaa nähdä teistä kuvia Suomenkin maisemissa. Pitäkää huolta toisistanne ja puhukaa ja puhukaa ja puhukaa toisillenne paljon sekä olkaa rehellisiä toisianne kohtaan. Te olette kuin luodut toisillenne, niin olisi mukavaa kun teidän yhdessäolonne olisi onnellista ja kestäisi kauan. Minttu-mummi

  23.1.2013
  Minna-Kaisa Öljymäki
 136. Moi Sauli! Nyt tulee vähän vakavia kyssiä, mut mua alkoi kiinnostaa. :D Seuraatko maailman uutisia yleensä USA:n vai Suomen tv-kanavilta/nettisivuilta? Onko Yhdysvaltain media sun mielestä oikeesti yhtä korruptoitunut ja sisäänpäin kääntynyt kuin väitetään? Katsoin vaan Obaman virkaanastujaisia ja kaikki toi USA:n kehuminen, prameilu ja tärkeily vaan naurattaa eurooppalaisen näkökulmasta.

  24.1.2013
  Mari
 137. Jos vielä ehtii, niin kysyisin, mistä on Sauli tehty? :)))) Laulatko karaokea ja jos,niin mikä on lempikappaleesi? Nämä uusimmat kuvat susta on muuten todella kauniita!!!

  24.1.2013
  Pilvi
 138. Voi eeeeeeeeeeeei, silti, lyhyet tai pitkät hiukset oot aina yhtä ihana.Sun ihana hymys tulee nyt vielä paremmin esille.Jippii,uusii kuvii. mansikka

  13.2.2013
  mansikka
 139. Täs ois kysymys voiko sut kaapata leikisti siel Adamin keikalla että pääsisin ystäväni kanssa tapaamaan sut ja Adamin. xoxoxo

  2.3.2013
  Ansku