luukku12

 

 

Kurkistus tuleivaisuuteen!! OMG!! Löysin tämän internetin ihmeellisestä ja maailmasta ja meinasin saada slaagin! hui!!

Nyt on lähdettävä ostamaan kaikki mahdolliset naamarasvat ja silmänympärysvoiteet. 😉  Moro!!

ps. huomenna vaate-postauksia.

xoxo

/S

Kommentit

 1. NO NO NO NO ! you will always be as gorgeous as you are now , this was VERY funny though ! x

  12.12.2012
  Joanna Lexus
 2. Silmät ovat ainakin pysyneet pirtsakoina... :) Mutta vakavasti puhuen naamarasvat eivät ehkä ole tarpeen, jos lopetat tupakoinnin, mikäli vielä poltat. Tässä lainaus Ilta-Sanomien artikkelista Näin tupakointi tuhoaa kauneutesi: "Useita teoksia tupakoinnin terveyshaitoista kirjoittanut erikoislääkäri Hannu Vierola toteaa, että sauhuttelu vaikuttaa ihon ulkonäköön itse asiassa huomattavasti nopeamminkin. Vierolan mukaan ensimmäiset merkit ilmaantuvat hampaisiin ja seuraavat iholle. Keuhkosyöpä- ja sydänriskit tulevat yleensä sen jälkeen, kun ulkonäkö on jo muuttunut. - Tupakka syö ihon kimmokudokset, ja iho menee ruttuun. Tupakan myrkyt myös kertyvät ihoon. Jos poltat viisi savuketta päivässä, se taatusti näkyy naamasta, Vierola sanoo. Lääkärin mukaan halvinta kauneudenhoitoa onkin savuttomaksi ryhtyminen. - Tupakoinnin lopettaminen kaunistaa ihmistä. Iho palautuu ja sen väri paranee. Jopa rypyt voivat oieta jonkin verran, kun tupakoinnin lopettamisen jälkeen tulee pari kiloa lisää painoa."

  12.12.2012
  Miina
 3. And yet still adorable...... Another question to add to your list to answer, since you and siippa have so many shoes and clothes do you share a big closet or have separate ones? You soon may need to convert whole bedrooms for them. tee hee...

  12.12.2012
  GAEL
 4. Ha ha ha...Very funny Sauli! But you'll take care of yourself, and if you ever need a toupee, don't go bargain hunting. Buy the best! Then again, knowing how you love bargains and how you ferret out good ones, you may strike lucky!! Did you do one of Adam?? Thanks for filling the end of my day with laughter! Slainte!!

  12.12.2012
  Eriskay
 5. Lol ♥ ♪♫ when you get older ♫ losin' your hair ♪ many years from now ♪♫ ❥❥ we'll still love you and you're still our Sunshine!! ツ ♥ xoxox

  12.12.2012
  Rochelle
 6. Tsiisus kun meinasi mennä aamuteet väärään kurkkuun :D Kaikkea sitä netistä löytyykin! Toivottavasti sun hengitys on jo tasaantunut :D

  12.12.2012
  Taotao
 7. Gosh, you already look a lot older than you are. Don't rush. It's coming!

  12.12.2012
  Roxy
 8. NOOOOOO haha Sä tuut aina olemaan.täydellinen!! <3 xoxo Ada

  12.12.2012
  Ada
 9. No mutta eihän toi paha ole, en tosin ymmärrä miksi susta tulisi kalju kun tukkaa on vaikka muille jakaa hahahah. Hauska idea!! :D Kasvorasvat on kyl mun suuri heikkous, sorrun aina kaiken maailman tehoeliksiiriultraantiagetippoihin hihiii. xoxo

  12.12.2012
  Kaarina / Miia Vaan
 10. OMG HAHAHA enkestä :D Mutta kommee on tuo vanhempikin Sauli joten ei huolta huomisesta! Silmät on sielun peili ja niin kauan kun niistä heijastuu elämän ilo ja positiivisuus, se kirkastaa koko olemuksen <3

  12.12.2012
  Jenny Y.
 11. Sauli! Höh, et sä tolta näytä eläkkeellä! Jokatapauksessa susta tulee komea "vaari" joskus. Mutta varmaan ihan asiallista käyttää noita naamarasvoja ja ympärysvoiteita siellä kuuman auringon alla. En edes uskalla katsoa, minkälaisen eukon netti mun naamasta vääntäisi /o\ Kiitos luukusta ja onnellista 12-12-12 päivää ihanainen Sauli <3<3

  12.12.2012
  RitaW
 12. Ai kauhee! XDDDD Hanki ainakin itseruskettavaa, sähän oot ihan harmaa tossa pappa-kuvassa! :D

  12.12.2012
  mirkku
 13. :DD Ei tuo kurkistus tulevaisuuteen ole ollenkaan paha. Toisaalta Michael Ironside on yksi suosikki näyttelijöistäni . Eikös Bruce Willis ole yksi Katrin suosikeista?

  12.12.2012
  Jonni
 14. hehe well it is nice to know you will age well. Even without the hair you're still very handsome though you do remind me of someone who could be in the Mafia maybe a future acting job in the works you could be the bad guy. Oh well just a thought enjoyed the photo of you playing dress up. Until tomorrow sweetie. Sending you and Adam lots of love XOXO

  12.12.2012
  Rebecca Bryant
 15. Hui, aika hurjalta näyttää.. Ehkä on parempi ettei tiedä mitä tulevaisuus tuo ulkonäön suhteen ettei tarvitse lopullisesti menettää toivoaan.. Mitähän olet mahtanut viikonlopun aikana puuhailla kun et päässyt koneen ääreen? Muutenkin mitä elämääsi kuuluu? Puhuit kysymys/vastaus blogista. Se olisi erittäin tervetullut!!

  12.12.2012
  Onni
 16. Hui! No, toisaalta haittaako tuo hirveästi, jos 50 vuoden päästä hiukset ovat lähteneet ja naama roikkuu. Silloin on varmasti iloinen, jos muuten kroppa toimii ja on vielä omatoiminen.

  12.12.2012
  maarit
 17. Sisäinen kauneus säilyy, vaikka vuodet tuovat patinaa ulkokuoreen!

  12.12.2012
  fisu
 18. Hey the 'older Sauli' looks a little like Patrick Swayze-not a bad thing :)

  12.12.2012
  GAEL
 19. Voi ei! Olet kyllä hassu :) Kun alkujärkytyksestä selviää ja enemmän kun tuota kuvaa "sinusta vanhana "katsoo, niin ei se nyt niiiiiin kauhea ole. Mutta joo, ostetaan naamarasvoja, liposomeja ym. ym :D

  12.12.2012
  Sunflower
 20. mäkin olin et mitäääääh!!? ku näin tän kuvan faces:D mut siis sähä oot nuori 4 ever eiks ni?;))) Voisko johonki luukkuu tulla jtn sun hyvii shmootie/mehu (mitälie:D) ohjeit:)? thanks <3

  12.12.2012
  Emskuuh
 21. OMG kiitos aamunpiristyksestä:)!

  12.12.2012
  lennu
 22. On varmaa outoo nähä miltä tulee näyttämään tulevaisuudessa. Kiva että näytit kuvan meillekki =) IHANAA joulun odotusta <3<3

  12.12.2012
  mirtsu
 23. JA et kyl tuu näyttää tolta MOONEEEN vuotee!!! ;)

  12.12.2012
  mirtsu
 24. Hih! On vuosi 2050 ja luen Saulin blogia..hieman maanvetovoima on vaikuttanut, mutta silmät yhtä kirkkaina :)

  12.12.2012
  Höyhen
 25. Tykkään, kun osaat nauraa itsellesi Sauli! Kiva kalenteri, kiitos.

  12.12.2012
  Susse
 26. HAHHAHA! Linkkaapa toi sivu tännekin, niin päästään muutkin kokeilemaan! :D

  12.12.2012
  Laura
 27. Ei oo todellista et susta tulee muka ton näkönen ku ikää tulee lisää,silti <3 aina.

  17.12.2012
  marja