luukku 7

Sunset!

Mikään ei voita tätä näkyä! Kalifornian auringonlasku on mun lemppari hetki päivässä.

Hyvää viikonloppua kaikille!! Nyt jää pari luukkua välistä pois kun en pääse viikonloppuna koneen äärelle. Ensi viikolla lisää muotipostauksia ja esittelen vähän mun uusia vaatteita 😉

Tässä viikonlopun lukuun sopiva kuva. Suomi-Kalifornia. Vaikea päättää kumman noista ottais. 😉 Kippis!!

xoxo

/S

Kommentit

 1. Noi auringonlaskut siellä on niiiiin upeita... :) Kippis ja hyvää viikonloppua <3

  8.12.2012
  Taotao
 2. ♥ Dear sweet Sunshine ☀ Thank you so much for capturing your favorite moment of the day! ツ I just love your spectacular California sunsets!! ♥♥♥ Finland-California ~ choose both and double the cheers, maybe?! ;)) So looking forward to your fashion posts next week! ツ Luv ya heaps, gorgeous! ♥ Have a wonderful weekend!! ♥ xoxo ❥*•.✿-⊱--

  8.12.2012
  Rochelle
 3. No joo, vähän vaikeaa ;) Kai johtuen siitä, että pakkasta on enää vain muutama aste, tuo luminen kuvakaan ei tunnu niin kylmältä. Valitsisin silti tuon ihanan lämpimän näköisen kuvan :D . Toivottavasti tauon syy on se että pääset lähtemään Adamin kanssa NY:kiin. Ja uusia vaatteita näytille, YAY!!! Mukavaa viikonloppua teille molemmille <3

  8.12.2012
  Jatta
 4. wow beautiful sunset I'm not sure I could choose they are gorgeous. though I have to say I am kind of partial to the sunsets here in FL especially the ones at the beaches. Of course the best sunsets are the ones you share with those you love. Have a wonderful weekend sweetie. Sending you and Adam lots of love XOXO

  8.12.2012
  Rebecca Bryant
 5. Have a fun weekend, I hope it's in NYC! xxx

  8.12.2012
  GAEL
 6. Oih, ottaisin molemmat :D Missä olet kun et koneen ääressä...Nähdäänkö kuvia, pliiiiis!

  8.12.2012
  Sunflower
 7. WAU ihana auringonlasku<3<3 Hyvää viikonloppua myös sinulle =)

  8.12.2012
  mirtsu
 8. Ihana kuva,kiitos

  9.12.2012
  Kirsti
 9. Love these... It gives me something to look forward to everyday. Hope the reason that you will have to miss a couple of days is because you're in NYC. It's beautiful there during the holidays... :)

  9.12.2012
  Genie
 10. Otan molemmat... :), enkä suinkaan ole loppasuu! Mahtava aurinlasku todellakin. Seuraavaa luukkua odotellessa.

  10.12.2012
  fisu
 11. :D

  10.12.2012
  Mitsa :D
 12. Siis susta tulee joku luontokuvaaja vielä joskus! Nää auringonlasku kuvat on kaikkein ihaninta lääkettä suomen kylmään ilmaan, jaksaa oottaa sitä kesää taas! Toiveena olis itsekin edes joskus tuo näky nähdä. Toivotaan niin! Viikonloppu meni jo joten toivotan jo hyvää tiistaita <3 :)

  11.12.2012
  Senja
 13. Mahtavat "maisemat" !

  17.12.2012
  marja