luukku 15

Nahkatakit ja nahkakengät ovat kaiken a ja o!! Kengissä ja takeissa ei kannata nirsoilla vaan satsata laatuun. En tiedä mitään niin kamalaa kuin tekonahkatakit. Ne ei hengitä eikä lämmitä ja niiden käyttöikä on noin. vuoden verran. Hinnaltaan tekonahka on huomattavasti halvempaa kun nahka, mutta aidot nahkatakit ja kengät kestävät useita vuosia. En ole elämäni aikana joutunut heittämään ainuttakaan nahkatakkia roskikseen.

Tässä mun uusin rotsi ja popot! 😉 kengät: Rick Owens  takki: John Lawrence Sullivan

En malta odottaa että pääsen käyttämään näitä!! 🙂 yay!!

Tilasin myös netistä hauskan huppukaulaliinan. Tässä hyvä vinkki pukinkonttiin.

Nyt taas pidetään viikonloppu huilia!!  Hyvää viikonloppua ja ensi viikkoon!!

xoxo

/S

Kommentit

 1. What happened to the videos you were suppose to post. I thought you said you'd start posting some videos...anyway take care and enjoy ur weekend.

  15.12.2012
  Quest
 2. Olen samaa mieltä nahkan ja keinonahkan eroista! Inhoan hikoilevia keinonahka kenkiäkin. Odotan innolla lisää kuvia sinusta tyylikkäissä vaatteissasi. Ihanan näköinen huppukaulaliina myös <3

  15.12.2012
  Jatta
 3. Eii miks aina viikonloppu huilia! :o

  15.12.2012
  Emiliaah
 4. Vietävän hyvännäköinen sun nahkatakki! Wau... Mulla ei sellaista ole koskaan ollut mutta ehkäpä pitäis joskus kokeilla :) Ja YAY huppukaulaliinalle - mullakin on sellainen! :))) Toivotan upeaa, jännittävää viikonlopun jatkoa <3

  15.12.2012
  Taotao
 5. mun on pakko sanoa että oma tekonahkatakkini kestäny kohta kolme vuotta eikä naarmun naarmua. köyhä opiskelija kun olen ni pakko oli sellanen hankkia kun ei aitoon nahkaan varaa ollut mutta tyytyväinen oon silti siihen :D

  15.12.2012
  Broken
 6. UUU mitkä kengät ja takki <3 ja huivinkin on ihana. Viikonloppuja myös teille sinne lämpimään ;) <3<3<3

  15.12.2012
  mirtsu
 7. Keep that head scarf in your suitcase for when you go to Finland, it will keep your head nice and warm. Have you seen the mittens that you can pop the top back and your fingers can do stuff w/them still on? Theyre my truly favorite 'must have'

  16.12.2012
  GAEL
 8. I'm seriously in love with the leather jacket if I offer to bake you cookies can I have it..ok maybe not but it is a gorgeous jacket and cute hood with scarf. Love the boots to. hope you are having a wonderful weekend. sending you and Adam lots of love. XOXO

  16.12.2012
  Rebecca Bryant
 9. No matter what you wear, you always look like a billion dollars. Million doesn't cut it anymore. You'll have a Ball tomorrow night and probably celebrate afterwards. Hugs and Slainte, Sauli!!

  16.12.2012
  Eriskay
 10. Upee nahkarotsi!!!! ihana!<3 :) Aww! ootpas söpö ton huppukaulaliinan kaa !!:3

  16.12.2012
  Emskuuh
 11. ☀ You have good taste, Sunshine!! ツ❥ Love your leather boots and jacket!! :)) The hooded scarf is a great Christmas gift idea!! Thanks for the tip - and the photo. ;) You look handsome as always!! ♥♥ xoxo

  16.12.2012
  Rochelle
 12. Mut hienot ostokset on (:!

  16.12.2012
  Mitsa :D
 13. Sauli toi takki näyttää hyvältä sun päällä!! : )) ja noi kengät on yli ihanat!! Sun päällä kaikki näyttää tosi hyvältä! :P Noit huiveja on tullu vastaan monesti jo, mut en ostais ittelleni tommosta kyl :D en väitä et se olis iha kauhee, se on hieno ja kiva mut mun vaatetukseen ei kuulu päähineet oikee :P No siinä tais olla mun kommentti :D Oot ihana Sauli ♥! : ))

  16.12.2012
  Kaisa
 14. Hienoja valintoja, vaikkeivät nyt ihan itselle kysymykseen tulevia asusteita olekaan :-)! Kun pyhät ovat ohi, on varmaan kiva, jos palaat jossain vaiheessa siihen tuonnoin mainitsemaasi kysymys- ja vastausaiheeseen. Tuntuu se kyselyn tarve tulevan esiin aika voimakkaana eräillä jo tuolla Hollywood-blogisi puolellakin :-)!

  16.12.2012
  Tuuli 1
 15. Sä oot kyllä niin komea tuossa rotsissa että ei ole toista! Hot ;)

  16.12.2012
  Eklu
 16. Aito nahka on ihanan tuntuista ja kestää, se totta. Myös ihanat noi sun kengät ja takin malli. Huppukaulaliinakuva- voi tsiisus kun sinä olet nätti <3<3

  16.12.2012
  Sunflower
 17. Wauuuuuutsi!!!!Aivan upea tuo takki!!!Sopii sinulle tosi hyvin!!!

  16.12.2012
  tinsu
 18. Makee takki & ihanat kengät!Hyvää vkonloppua. mansikka

  17.12.2012
  marja
 19. Näin juuri mahtavia kuvia Divasta. Valitsemasi asu oli sinulle tosi sopiva ja nahkatakki näytti hyvältä.

  17.12.2012
  Mumi
 20. Beautiful!! I love you!

  18.12.2012
  Lyuda
 21. Great choices Sauli!! Love leather and boots myself...very sexy I think. You look good always. And these will go well with your colored jeans. Really loved the wooden spiked bracelet you've had on in pictures. Any interest in beaded neck collars or bracelets? XXX

  19.12.2012
  Bonnie Tomblin
 22. Ihan oot oikeessa, nimimerkillä tällä hetkellä tekonahkatakki päällä. En haluaisi kasvissyöjänä käyttää mitään oikeita nahkavaatteita mutta pakko se on vaan myöntää että ei tää tekonahka auta mihinkään. Ihan sama kun ei olis takkia päällä kun tuolla pakkasessa kävelee! Mutta maiharit sentään on ja ne lämmittää! :) Pitäis varmaan alkaa säästää sitä rahaa ihan oikeaan nahkatakkiin, onhan se sitten kuitenkin ympäristöystävällisempi kun ei tarvii viittä takkia ostaa pariin vuoteen. Ihanat nuo sun kengät!

  19.12.2012
  Senja
 23. Näytät ihan Robin Hoodilta tai Sauli Hoodilta!! Ihanat kengät, vautsi! Ja toi rotsi on ikuinen myös malliltaan. Hyvät hankinnat, yess!!

  19.12.2012
  RitaW