Luukku 14

Hello!

Mun ehdoton lemppari vaatekappale on farkut!!  Aina kun lähden ostoksile tai menen pyörimään nettikauppaan niin silmäni iskevät farkkuihin. En edes halua tietää kuinka monet farkut tällä hetkellä omistan. Mun mielestä niitä pitää vaan olla jokaista väriä ja mallia. Mun henkilökohtaiset suosikit on pillifarkut. En ole hirveän pitkä tyyppi, joten pillifarkut tekevät minusta pidemmännäköisen. Ne ovat juhlavat sekä arkiset. Se riippuu ihan siitä miten niitä osaa yhdistää. Mä yleensä yhdistän juhliin farkut ja puvuntakin tai sitten arkeen farkut ja nahkatakin. Mä ostan myös useasti farkkuja naistenosastolta, koska naisille tehdään mageempia kuoseja. haha!! Nyt olis seuraavaksi hankinnassa nahkahousut. Vinkkejä saa antaa!! 🙂 Löysin ainoastaan yhdet netistä, mutta nääkin on naisten.. 🙁  Nahkahousut on tämän hetken kuumin juttu!

 

Tilasin netisä sairaan hienot turkoosinvihreät farkut. (kunnon joulu byysat!) 😉

Tässä olis naisile mageet punaiset pillit. (nämä käy loistavasti mustan nahkatakin kanssa ja ehkä siihen vielä jotku tyylikkäät mustat nilkkurit)

Musta tuntuu että naisille löytyy aina paljon hienompia vaatteita, kenkiä ja asusteita! hah!!

xoxo

/S

 

Kommentit

 1. WOOOOOW Tossa on jo muutamat farkut!!! :D Mun lempparit on noi sun leopardit ;D haha Enkä malta odottaa noita nahkahousuja!! Ihanaa viikonloppua !! Oot ihana <3<3<3

  14.12.2012
  Ada
 2. Onnekas. Musta taas tuntuu, etten löydä sopivia farkkuja mistään, kun olen niin pieni. Lastenosastolta täytyy etsiä, mutta sieltäkään harvoin löytyy mitään kivaa :(

  14.12.2012
  Laura
 3. No jo on farkut poikineen! Pitäisikö sinun opiskella/ryhtyä stailaajaksi? ;) Mitä muuten pukisit lyhyenlännälle naiselle, jonka hartiat on leviät kuin porvarin leipä, mutta uuma ja lantio (yhä) kuin teini-ikäiselle pojanklopilla. Klassinen Y-malli, ei minkäänlaisia naisellisia muotoja siis! Pittää varmaan ruveta kävelemään käsillään, että sopii noihin nykyajan kuteisiin. No mutta, mukavaa joulunodotusta ja rauhallisia hetkiä läheisten kainalossa toivottaa, Nappi PS. Kiva tämä joulukalenteri, kun ei tullut omaa hankittua tänä vuonna missään vaiheessa. Joka päivä jotain mitä odottaa, kiitos!

  14.12.2012
  Nappi
 4. Farkkuja siellä ja farkkuja täällä :D Onnea nahkahousujen metsästykseen ja hauskaa viikonloppua!

  14.12.2012
  Taotao
 5. Sua vaivaa selvästi aika vakava farkku-riippuvuus! Onneksi tuo ei ole kovin vaarallista laatua. Värikkäät farkut ovat tosi makeita, mutta niiden kantajalla pitää kroppa olla timmissä kuosissa. No, se ei todellakaan ole sulla ongelma. Sinusta on nähty upeita kuvia niin punaisissa kuin hopeisissa pöksyissä (nämä kaksi housua ovat tähän mennessä mun lepparit). Korkokengät ovat makeen näköisiä, mutta niillä on niin vaikea kävellä! Tosin juhliin on suorastaan pakko laittaa korkoa, siten saa helposti hävitettyä muutaman kilon, kun ryhti ja pitkät jalat luovat illuusion.

  14.12.2012
  maarit
 6. OH Sauli you make me laugh, that photo looks like youre having a yard sale or hanging colorful flags. Youre just too cute for words.

  14.12.2012
  GAEL
 7. OK now do your shirts.....tee hee....

  14.12.2012
  GAEL
 8. Hyvät farkut on kyllä ihana asia. Sulla niitä näyttää olevan aikamoinen kokoelma :)

  14.12.2012
  Jonni
 9. The American Vintage store on Melrose has soft black leather pants really cheap...just helping you out with your addiction.

  14.12.2012
  Liz
 10. Sauli !I love all of your jeans and my faves are your ripped black ones...are they still alive and in action?:)

  14.12.2012
  Kid
 11. Sauli, give me a pair of jeans for the New Year, please :)))

  14.12.2012
  Irishka
 12. En tiedä tunnetko mutta yks Adäm käyttää nahkahousuja aika usein, että siltä kannattaa kysyy ;) Tai 'lainata' ja tuunata :DD Kivoja housuja sulla on ! Ite ostan aina väärän kokosia, joten ne venyy >:[

  14.12.2012
  puusilmä
 13. Moi Sauli!! Oon niin huono kommentoimaan että en koskaan melkein tänne kommentteja jätä mutta nytpä päätin! Ensinnäkin kiitos että teet taas näitä joulukalenteri-luukkuja! Saa joka päivä lukea sun kuulumisia :) Oho.. ompas sulla paljon farkkuja! Itellä on paha tapa uusia farkkuja ostellessa unohtaa vanhat, koska uudet on niin mageet ja vähitellen ne vanhat sitten kierrättyy sieltä uffille.. hah ;) Toisin sanoen mulla on aina se sama määrä niitä farkkuja vaikka kuinka ostaisin uusia.. Mutta hyvää joulua sulle sinne ameriikkaan!! ;) Taitaa olla siellä vähän aurinkoisemmat säät kun täällä Suomessa.. kai sielläkin saa silti jotenkin joulufiiliksen päälle, vai? :)

  14.12.2012
  Emilia
 14. Don't you know someone who is kind of an expert at finding leather pants?

  14.12.2012
  PattiH
 15. Toinen farkkuhullu löytyy täältä!! :D On nii kätevää ku jos on hienoi farkkui nii yläosan ei tarvii olla kovinkaa erikoinen ku farkut pomppaa ekana silmää. Hopeiset ois mun hankitalistal seuraavat:) mun lempparit silti TÄLL hetkel on semmoset tumman viininpunaset pillit;) Vaikee antaa sulle vinkkei ku sull on varmaa jo kaikki maholliset housut ja sun tyylis on jo nii hyvä!!:D mut onnee etsintää;)

  14.12.2012
  Emskuuh
 16. If we're supposed to vote on jeans, I DEFINITELY vote tight jeans. You always look hot in them. Am I allowed to say that? LoL

  14.12.2012
  Sam
 17. Ole onnellinen että olet niin hoikka ja hyväkroppainen, voit pukeutua ihan miten haluat :D Ihan muutamat farkut sulla näkyy olevan ;) . Ei haittaa, on kiva katsoa ihmisiä, tai kuvia heistä, jos he ovat tyylikkäästi pukeutuneita. Ja sinä, niinkuin siippasikin, olette sellaisia "eyecandyjä" <3 Mukavaa viikonloppua :) menet varmaan katsomaan VH 1 Diva ohjelmaa. Toivottavasti täälläkin näkyy, vaikka kello on silloin aika epämukavan vähän.

  14.12.2012
  Jatta
 18. Mää inhoan farkkujen ostoa yli kaiken ku ikinä ei meinaa löytyä oikeaa kokoa ja sitten niiden sovittaminenkin on ärsyttävää :D oisko sulla mitään vinkkiä farkkujen ostoon?

  15.12.2012
  Eklu
 19. ☀ Love your fabulous jeans collection, Sunshine!! ;) You look HOT in tight jeans - either with a shirt or just your sexy bod ツ♥ Can't wait to see you wear that skin-tight leather!!! ~ Thanks for the fashion tips. ;) ♥♥ xoxo ✿

  15.12.2012
  Rochelle
 20. I love jeans..I'm a jeans and t-shirt kind of gal at all time. Very cool you have jeans in so many colors I didn't know they made in that many colors. Well off to check out these sites you mention. Sending you and Adam lots of love XOXO

  15.12.2012
  Rebecca Bryant
 21. Hahah, kuvasta päätellen sulta farkkuja ainakin muutamat löytyy! :D Laskepas joskus ihan huviksesi ja kerro määrä sitten täällä :) Kiitti taas blogista, mahtava niinkuin aina! Ihanaa joulun odotusta ja terkkuja myös Adamille :) <3

  15.12.2012
  Jaana
 22. Love the all!!! :D P.S. But we all know that my favorite are the leaopard printed pants ;)

  15.12.2012
  Sanja
 23. Oi miten ihania farkkuja!<3 Itse rakastaisin käyttää pillejä sun muita, mutta liian leveet jalat, niin ei sitten millään löydy mistään sopivia farkkuja. Varmasti siellä Losissa löytyy kaikenkokoisille ihmisille vaatteita, toisin kuin täällä korvessa ajatellaan vaan sellasia ylilaihoja ihmisiä :D. Mun kaikki 3 parit feikkipillejä ovat jo ihan mäsänä, mutta kuka niitä reikiä huomaa, kunhan tunkee sinne alle jotkut legginsit :) Niin ja pitihän minun tulla myös sanomaan, että sinun päälläsi mikä tahansa vaatekappale näyttää hyvältä! Ja hyvää joulun odotusta! :)

  15.12.2012
  Destiel
 24. WOWY! u have LOTS of jeans! i love all of them just by looking the pics! i wonder if u wud notice if i steal one.. haha XD just kidding!! u r rly gorgeous when u wear them like they r designed specially 4 u... i hope someday i could meet u in person n have ur autograph.. or ur jeans hehe!! btw this asian girl here really really love u n i wish u live happily ever after with your siippa!! <3333

  15.12.2012
  Izzatie
 25. Sauliii!!!!!!!! ihan saakelin kalliita noi housut:D en ikinä saa noita ekoi housui vaik haluisin!!! Ja tiedoks et täällä Suomessa on nii kylmä, että mun sormet on paleltuneet!! ._. :P

  15.12.2012
  Emiliaah
 26. WAU miten paljon hienoi farkkui, mäki haluun !!! Ja upeit vaatteit oot taas bongannu ;)

  15.12.2012
  mirtsu
 27. You certainly wear your jeans well! I can't wait to see you in leather pants some time!. It's my favorite look on Adam.

  16.12.2012
  Gabi
 28. vähän sull on paljon farkuja :D!

  16.12.2012
  Mitsa :D
 29. Love every kind of jeans and especially leather. Have all kinds and ankle and tall boots too. SO SEXY. Buy them where ever you can!! Have only seen you in leopard, blue denim and leather but not the bright ones yet!! Look at jewelry in Bali, it's great there. XXX

  17.12.2012
  Bonnie Tomblin
 30. Toi on muute ihan totta.Mä ostan aina useemmat farkut kerralla jos löydän hyvän näköset,koska seuraavalla kerralla niitä ei löydä enää. mansikka

  17.12.2012
  marja
 31. OMG mikä mahtava valikoima farkkuja!!!!! On tossa tullut seurattua sun housujasi vuosien varrella ja aina sulla on jotain tosi istuvaa ja mielenkiintoista jalassa. Ne hopeiset oli aika henkeäsalpaavat muuten. Mutta myös monet muut. Sulla on niin hyvä kroppa ja kympin perse, että farkut istuu nappiin. Aaah ihana blogikirjoitus!!!! Kiitos Sauli<3<3<3

  19.12.2012
  RitaW