Style!

kuva-12

Hello and happy Halloween!! Taas on vierähtänyt muutama viikko ja olen palannut Suomesta takaisin Los Angelesiin! Ihanaa olla takaisin täällä, vaikka Suomessa oli myös niin ihanaa!! Tämä on tätä kahden mantereen välistä hyppimistä. 🙂 Suomessa ollessani huikein juttu oli voittaa vuoden paras miespukeutuja palkinto. Siis WOW!! Vielä kerran kiitos ELLE ja kiitos kaikille äänestäjille!! Tämä on suuri kunnia minulle.

Olen ajatellut vähän uudistaa näitä sivuja ja aijon alkaa tänne tekemään enemmän muoti postauksia. Eli kaikki mikä liittyy muotiin ja sen ympärille. En kuitenkaan jätä joitain life style aiheita pois. esim, ruoka, urheilu ja matkustaminen. Pian saadaan tänne myös video osuus johon pääsen latailemaan videoita. Minulla on jo muutama hyvä pätkä valmiina, mutta vielä pitää odottaa. Maltti on valttia!! 😉 hah!

Vaatteet ja ulkonäkö on minulle hyvin tärkeä asia johon haluan aina panostaa ja auttaa myös muita sen suhteen. Halvallakin voi saada hyvää ja näyttävää. En itse pyri tuhlaamaan isoja summia vaatteisiin, vaan yritän ostaa halvalla ja ehkä tuunata itse niitä toisenlaisiksi. Suosin myös netti shoppailua, josta yleensä löytää jonkun tavaran halvemmalla kun kaupasta. Tietenkin välillä tulee laitettua enemmän rahaa perus vaatteisiin mitä me jokainen tarvitsemme. Eli ainakin jokaisella tulisi olla aito nahkataki, eikä mikään keinonahkavirityshässäkkä! 😉 hah! Toinen tulisi olla nahkaiset kengät. Nämä on ainakin jo kaksi sellaista juttua joista on hyvä lähteä liikenteesseen.

Uusin mun ostos netistä on viininpunaiset Dr Martensit!! Niin siistit!! 😉

Yksi asia mikä minua myös pistää välillä silmään on miesten puvut. hmmmm… Puku tulisi olla istuva eikä näyttää soputeltalta. Puvun ei todellakaan tarvitse olla kallis, mutta se kannattaa käyttää räätälillä ja räätälöidä se henkilön päälle istuvaksi.

Nämä molemmat puvut on tilattu netistä ja olen käyttänyt ne räätälillä ja rahaa ei mennyt juuri ollenkaan. Halvalla hyvää ja näyttävää! 😉

Nyt on kumminkin syksy tulossa Losiin ja talvi Suomeen niin pitää alkaa metsästämään vähän lämmintä vaatetta. Tässä olis ainakin takki jonka seuraavaksi aijon tilata.

Naisille vink vink… Ehkä maailman siisten nahkarotsi: THELMA LEATHER JACKET

Haluisin myös hienon uuden villakangastakin, mutta miehille tehdään niin tylsiä sellaisia. 🙁 Pitäisköhän mun tilata naisten puolelta?? Carol Coat

xoxo

/S

Kommentit

 1. Onnea voitosta! <3 Noi uudet jutut kuulostaa kiinnostavilta, ootan innolla, etenki niitä videoita. Mutta toit hyvän pointin esiin, miesten vaatteilla on aina taipumusta olla tylsiä. (oon siis ite nainen joten asiasta ei niin hirveesti kokemusta oo, mutta kuitenkin) Se on aika epäreilua. Kuvitteleeko ihmiset että miehet ei välitä yhtään mitä päälleen laittaa? Muotiaiheiset jutut kuulostaa myös kivalta, tykkään varmasti. :)

  1.11.2012
  Swizzy
 2. Hei Sauli, Tuo Religion Roberto-takki on hieno ja näyttäisi hyvältä päälläsi! :) Kiva kuulla, ettet ole luopumassa arkeen ja elämään liittyvistä postauksista, koska ne tavalliset kuulumiset on kaikkein parasta tässä blogissa! Videoita odotan innolla! :)

  1.11.2012
  Click
 3. Kuvat näyttää upeilta ja innolla odotan blogisi tulevaa videoulottuvuutta! :)

  1.11.2012
  Tikru
 4. Tosi hieno päätös viedä enemmän muoti blogin puolle, ehkä mäkin opin nyt pukeutumaan kunnolla, haha :) Ja tilaa ihmeessä toi 'Carol Coat', näyttäis todella hienolta sun päällä!

  1.11.2012
  Henni
 5. I love your style you always look amazing. Fashion is something that is always been kind of hard for me as I never know what looks good on me. Maybe i should hire you as my personal consultant and you can teach me. I must say I will thoroughly enjoy reading what you write about clothes and style and may even learn a trick or two. By the way happy November 1st. I hope this comment finds you happy and well. Sending you and Adam much love XOXO

  1.11.2012
  Rebecca Bryant
 6. Sauliiii<3<3<3!!! Kiiiitos mahtavasta blogista!!!Innolla jo odotan mitä kaikkea keksit tänne sivulle meidän iloksi!!!Halloween asusi olivat jälleen kerran aivan huikeita kuten myös Adamin!!Niin ja se Parhaan miespukeutujan palkinto todellakin kuului sinulle!!Olet niin UPEA ja ihan uskomaton tyylitaituri!!Hauskaa viikonloppua Sunshine!!!Lav juuuu!!!

  1.11.2012
  tinsu
 7. Wow!! Kiitos vinkeistä!! Toi naisten takki on ihan sika hieno!! :0 Olin just ettimässä ton tyylistä, mutta toi on mulle 15 tytölle pikkusen liian kallis ;D Ihanaa kuulla, että aijot laittaa videoita tänne!! En malta odottaa tätä mahtavaa uudistusta! Tykkään myös tästä muoti ideasta! Btw äänestin sua tosi monesti ja meidän hyvä fani porukka kokosivat kaikki voimansa yhteen ja mahtavaa kuulla, ettå voitit! Ton voiton ansaitsin enemmän kuin kukaan muu!!! <3 Oot ihana!! xoxo Ada

  1.11.2012
  Ada
 8. Jee noi uudistukset kuulostaa tosi kivoilta!! :) toivottavasti saadaan sitten paljon videoita ja postauksia ;) ei mut näitä on kyl niin kiva aina lukea, et kiitti kun jaksat aina kertoilla kuulumisia!:)

  1.11.2012
  tauno
 9. I think it's an awesome idea to write more theme-blogs! :D Looking forward to them :) Love from Sweden, your neighbor kind of ;D

  1.11.2012
  Alexander
 10. Olipa ihana kuulla susta taas tänkin blogin puolella. Tuskin maltan oottaa niitä videoita! :D Ja tykkään kovasti noista sun uusista kengistä. :) Tuli tässä mieleen, että saataiskohan me sulta tänäkin vuonna joulukalenteri? Olisi ihan mahtavaa. Se oli niin kiva joulukuun piristys viime vuonna. :)

  1.11.2012
  Anne
 11. KIITOS blogista, se piristi päivää <3 <3 ja toi takki minkä aijot tilaa on ihana:D

  1.11.2012
  mirtsu
 12. Hello darling, I'm so happy that you won the prize of Elle, I voted for you because I love your look, I find that the way you dress is very suitable for you, I have a 13 year old son and when the aid the purchase of clothes I must say that you are my inspiration and congratulations for halloween dress I am also happy to see you back in LA, I confess that I feel a bit 'sad to know that you and Adam are far away from each other, but I am so romantic!! What about giving advice to women?? I have 52 years and I'm pretty fat and low, give me some advice on how I could get dressed by! Or perhaps it would be better to lose weight?? Thank you for your blog is always a pleasure to read your news This is enough, I stressed too I send you a big kiss from Italy

  1.11.2012
  Manuela
 13. Yay, tämäkin blogi on taas back! Sä olet kyllä todellinen kosmopoliitti, matkustat ympäri maailmaa. Lentokoneet ja -kentät on tainneet tulla tutuiksi viime vuosina. Muotiaiheinen blogi on kyllä mainio idea! Itse en seuraa muotia enkä siitä mitään tiedä, mutta tätä kauttahan sitten pääsen itsekin paremmin sisälle siihen maailmaan :) Mikä muuten on sun kanta aiheeseen mukavuus vs. muodikkuus? Itse en (toivottavasti) nyt ihan renttulan helperiltä näytä julkisilla paikoilla mutta on myönnettävä, että esim. palelemistaipumukseni vuoksi monta kivaa vaatetta on jäänyt kaupan hyllyyn kun tiedän etten tarkenisi se päällä työpaikalla, jossa on viilentävä ilmastointi. Sinertävä iho ja kananlihalla oleva tärisevä Taotao tuskin viehättäisi kenenkään muotisilmää :D Odotan innolla sun blogisuudistuksia ja niitä videopätkiä!

  1.11.2012
  Taotao
 14. Sää et kuule arvaakkaan kui pahasti minä ja serkkuni hypittii sohvilla ja heitettiin kyniä kattoon ku katottiin sitä ihme gaalaa ja ku sää voitit nii me vähä sekottiiin.. :D mutta onnee sen palkinnon johdosta !♥

  1.11.2012
  Annnnnnnnnni
 15. Hi Sauli :) Happy Halloween to you too! And wow! Some costumes you've shown us!! Nice job! Thank you for a brand new amazing blog as usual! And again congrats on your ELLE award! So well well deserved! You're style is so presh! Classic and cool, but SAULISH that makes it special and so admirable! Agree w the leather jacket thing! I've had mine for almost 4 years and I wear it all the time!! well, when the Danish weather allow it ;) Can't wait to hear more about fashion ala Sauli ;) Have a great weekend! Greetings from Denmark :) -Sofie

  1.11.2012
  Sofie S Barslund
 16. Mun mielestä on ihanaa että joku oikeesti uskaltaa pukeutua just niiku ite haluaa ja jaksaa panostaaa siihen! Itse olen tällane suomalainen opiskelija tyttö joka haluaisi hirveästi panostaa omaan tyyliin ja uudistaa se ja tehdä siitä omanlainen mutta joku siinä on aina että sieltä kaupasta tulee ostettua aina sellasia vaatteita jokka varmasti soppii niitten vanhojen vaatteitten kanssa... Muuten tuo naisten nahkarotsi ois niiiiin siisti!! Oon siis nii innoissani tästä että alat kirjotteleen tänne enemmän muodista! :)) Ihanaa että oot taas siellä lämpimässä Losissa :)

  1.11.2012
  -eklu
 17. Nii ja kiva että saadaan tänne videoita!!! :))

  1.11.2012
  -eklu
 18. Kuullostaa hienolta tän blogin tulevat muutokset, ja ei jaksais odottaa niitä sun videoitas:)! Onnea vielä kerran Elle-palkinnostasi!

  1.11.2012
  lennu
 19. Ihan oikeeseen osoitteeseen meni toi palkinto!!!! Sulla on mahtava tyyli ja OUU JEEESSH oon oottanu tätä; Saulin muotivinkkejä ! yay :D joo nahkatakki on ja vähän samantapaset kengätki:D sull on vähän niiku pelkistetty versio niistä mun ;DD IHANA takki!! rakastan viininpunasta ja tumman punasta, sopii ihanasti syksyyn::) :DD no voisithan sä sielt naistenki puolelta sen ostaa, hyvältä se näyttäs, kaikki sun vaattees on ihanii, eihä siitä mihinkää pääse ::DD Hyvvää SyksyTalvee sulle;DDDD

  1.11.2012
  Em
 20. Jee,voittosi oli niiin ansaittu!! Onnittelut vielä kerran:) Hauskaa , että tulee muotivinkkejä, sulla on aina hyviä ideoita omassa pukeutumisessa, joten innolla odotan. Ja kiitos mielenkiintoisista linkeistä! Mulla ei muuten olekaan tällä hetkellä nahkatakkia, mutta eipä ole toisaalta keinonahkavirityksiäkään :D Pitääpä pistää oikean nahkatakin haku päälle. Todella kekseliäästi oot tehnyt omat hankintasi, ja toi räätälillä käyttö on hyvä vinkki! Oon samaa mieltä , että perushakintoihin voi pistää välilä vähän enemmänkin rahaa, kun ei niitä sitten joka hetki tarvitse ostaa uusia. Jänskättää jo videot, kivaa:) Ihanaa olemista sinne Losiin <33

  1.11.2012
  Kaarina / Miia Vaan
 21. Sun halloween asu oli paras. :) Siis se vampyyri/glampyyri mitä pidit punaisella matolla, pitkät hiukset ja se meikki sopi sulle tosi hyvin <3 Toi sininen takki on myös hieno. Kuvaile noita koruja/asusteita myös!

  1.11.2012
  janika
 22. Olipas mukavaa että olit laittanut tänne toisenkin blogin :) Nuo näyttämäsi vaatteet sopivat upeasti sinulle, eikä haittaa ollenkaan vaikka ostaisit naisten takin. Olet aivan oikeassa siinä ettei miesten vaatteissa ole paljoa valinnanvaraa tyylillisesti. Se epäreiluus alkaa jo vauvojen vaatteista lähtien. sanoo nimim. "kokemusta on" :D. Onneksi osaat tuunata vaatteitasi itsekin ja on myös hyvä idea viedä niitä räätälille korjailtavaksi. Minä luulin että räätälille vienti on kallista. hyvä tietää ettei olekaan. Odotan innolla uusia blogejasi. Sinä voit tehdä niissä videoissa vaikka mitä: Vinkkejä ruuanlaittoon, jumppaamiseen, muotiin, tuunaamiseen, matkailuun jne. jne :D Viettäkää ihana viikonloppu rakkaasi kanssa <3

  1.11.2012
  Jatta
 23. I find that when you leave expensive places to live like LA, and go to towns where they have clothing stores , Goodwill stores or thrift stores you can find great stuff to 'play around with' on a sewing machine or with fancy buttons and studs. Just keep your eyes open in your many travels, I always look in stores that the locals shop in because they're not as overpriced. Love the Doc Martins. Oh, the english translators made a boo boo with 'vink vink' which you- I believe- said 'wink wink' and NOT 'hint hint' which sounds like you want them to buy it for you, maybe ask them to correct it? Hopefully your fans will know what you meant.

  1.11.2012
  GAEL
 24. Uudet teemasi ovat tosi kiinnostavia ja hauska katsoa millaisia vaatteita löydät meille katsottavaksi. Itseäni kiinnostavat myös uudet pienet nousevat amerikkalaiset merkit. Olisi kiva kuulla niistä. Mitä mieltä olet suomalaisista uusista tulokkaista kuten Mertistä?

  2.11.2012
  Mumi
 25. Hi,congratulations on the ELLE award!

  2.11.2012
  shimayo
 26. Looking forward to your videos! I hope you will do some in English! :)

  2.11.2012
  SusanneAhhh
 27. Oon kyllä samaa mieltä siitä, että miesten vaatteet on vähän boring, joten siitä vaan tilaamaan naisten takkia ja toisaalta kuka on rajoittamaan mitä vaatteita ihmiset käyttävät jos vaate sopii päälle ja itsellä hyvä olo siinä :) Onnea voitosta!

  2.11.2012
  Riia
 28. I agree, Sauli. Shopping online is the best but I also hate to shop. Yep, I'm female and I hate shopping. lol Probably wouldn't hate it so much if I went shopping with you though! ;) Although purses/bags etc...I could shop all day for! I'm addicted to those.

  2.11.2012
  Alexis
 29. Mukava kuulla, että tulet uudistamaan näitä sivuja. Näitä sinun juttujasi on aina tosi kiva lukea. Tuo sähkönsininen bleiseri ja koru ovat tosi hyvännäköiset! Hyvinpukeutuvat miehet ovat ilo silmälle ja olen todella tyytyväinen siitä, että oma mieheni on kiinnostunut muodista ja vaatteista ja osaa pukeutua hyvin (niin kuin sinäkin.) Tuo harmaa takki, jonka aiot tilata on muuten tosi persoonallisen ja hyvännäköinen ja näyttäisi varmasti tosi kivalta juuri sinun päälläsi. Oikein hyvää viikonloppua sinulle ja miehellesi Losiin! :)

  2.11.2012
  Cerise
 30. Happy Halloween, Sauli!! Glad you are back home. I was so happy to see that you had won!!!! Sauli, you're a natural! You're not just about buying clothes. You shop for a bargain and then you take it to the tailor. And, when you put on the clothes, they look better on you than they did, when you bought them. It's all about the fit. Smart man!! Thanks for the blog and looking forward to your next one.<3

  2.11.2012
  Eriskay
 31. Onnittelut tittelistä! Olinkin heti äänestyksestä lähtien lähes varma voitostasi! Itsekin olen joutunut naisena katsomaan joskus takkeja miesten puolelta, koska ne on paljon parempia suunniteltuja minun makuuni tai kuosin kuviointi/materiaali on silmää miellyttävämpi. Myös lapsille tehdään joskus ihania vaatteita ja toivoisi, että kokoja olisi aikuisillekin. Joten kai noita sukupuolen ja iän rajaylityksiä tehdään muodissa aina...jos se vain on mahdollista.

  2.11.2012
  Northern Lights
 32. PALJON ONNEA VOITOSTA!!♥ näytät aina niin upeelta että meni kyllä ihan oikeeseen osotteeseen toi voitto!

  2.11.2012
 33. hey Sauli! your new idea is awesome! i love your style. the videos are good idea but please in English !!!

  2.11.2012
  paulina
 34. Oi, tommone punanen nahkatakki ois aika siisti! ;) Omaan makuun toi sun linkkaama villakangastakki on vähän turhan pitkä, mutta sun päällä mikä tahansa vaate näyttää hyvältä :D

  2.11.2012
  Broken
 35. Onnittelut menestyksestä pukeutujakisassa vielä tähänkin blogiin! Tämä muotiblogiajatus on aivan mainio. Ties mitä mahdollisuuksia se sinulle avaakaan. Suomessakin on tietääkseni jo ihan päätoimiasiakin muotibloggaajia. Ja ihan hyviä ne lifestyle-aiheet lisänä. Innolla jään odottamaan jatkoa - myös niitä luvassa olevia videoita :-). Tällä tavalla myös molemmilla blogeillasi on oma ilmeensä.

  2.11.2012
  Tuuli 1
 36. Joo enemmän muotijuttuja! Ihana tuo "Thelma leather jacket", tykkään väristäki :) Ja osta ihmeessä naisten puolelta jos siltä tuntuu! Itekin ostan miesten puolelta jos joku miellyttää silmää.

  2.11.2012
  Sofia
 37. Elle-lehden tilaus tehty. Nyt mäkin rupean seuraamaan muotia :) Viikonloppuna aion sukeltaa tuonne nettikauppaan rauhassa. En ole ikinä (voitko kuvitella) tilannut yhtään vaatetta netistä. Nyt aion tehdä sen, pakkohan tää homma on testata! Äkkiä vilkaistuna valikoimaa ainakin näytti olevan riittämiin.

  2.11.2012
  maarit
 38. Hi Sauli! Thanks for the tips! I love that jacket! So pretty! I think you should get the women's coat, why not? Just have it altered a bit, too! I know Adam has worn women's jeans before, have you as well? I loved your costumes for Halloween! What was the last one, the one you wore to Jake's party, was that Robocop? Just curious. Thank you! Love your blogs :) Much love, Michele

  2.11.2012
  Michele M.
 39. Oh, I forgot to congratulate you on your win for Elle! Congratulations! You definitely stand out as best dressed and most handsome! :)

  2.11.2012
  Michele M.
 40. Hienoa lukea Sinun kirjoituksia. Olet nyt BB 1. Adam 1. Pukeutuja 1. Mukava odotella, mitä tapahtuu seuraavaksi. Onnea paljon, ja pidä huolta!

  3.11.2012
  Kirsti
 41. oot sauli joskus lupaillut kuvia sieltä taken 2 ennakkonäytöksestä :o kävin itsekin katsomassa ja on IHAN MAHTAVA nii olis kiva jos sulla oli niitä kuvia mm Liam neesonin kanssa otettuja :)

  3.11.2012
  irkku
 42. Toi takki minkä aiot tilata on ihan sun tyyliä ! (:

  3.11.2012
  Savannah
 43. ☀ Sauli, you have a fabulous taste in fashion. Winning the ELLE award was inevitable - you're simply the BEST! ♥♥ Ooh, I love the look of that gray jacket you're planning to order next!! And it's a fantastic buy for half the price ;) You truly have amazing shopping skills!! Thanks for all the awesome tips and goodies, Sunshine!! You ROCK! ♥ I'm really excited (and "patiently" waiting) to see what you have in store for us ;)) Great blog as usual! I♥ya! ♥♥♥ xoxo

  4.11.2012
  Rochelle
 44. Oon iha riippuvaine täst blogistt ;33 Oikeesti iha ÄLYTTÖMÄN kiva lukee sun juttujaa ;)

  4.11.2012
  Emiliahh
 45. Oooiii noi kengät on niin ihana! Ja toi takki minkä meinaat tilaa on iha super siisti! Kävin tos viime torstaina ostaa ittelleni talvi takin, pipon ja kengät ja siihen meni reilut 145e... :D Voi ettäku olis paljon rahaa nii vois ostaa kaikkee kivoi vaatteit ^^ No mut se siitä valittamisesta :DD Ootan niitä videoita paljon ( :: Niin ja onnee siitä palkinnosta! :p

  4.11.2012
  Kaisa
 46. Hei! Ei yhtään huono idea nuo muoti blogit, ne on aika suosittuja nykyään :) Ihmiset alkavat pikku hiljaa huomaamaan pukujen istuvuuden tärkeyden, jotkut jopa tilaavat ulkomailta mitta pukuja... Olen itse vaatealalla ja olen saanut niin paljon pyyntöjä että pitäisi tehdä miesten takkeja, vaikka en ole varsinainen räätäli... Ihmiset eivät tunnu aina löytävän räätäleitä tai pelkäävät niiden hintoja... Hyviä jatkoja sinne!

  5.11.2012
  Furijami
 47. I hope you'll consider doing your videos in English too! I always enjoy reading your blog after it's translated...and I read the Tutka translations also.

  6.11.2012
  Houstonandy
 48. Makeet kengät! Sopii sulle! 6.11.2010 Hyvää 2 vuosipäivää Sauli & Adam!♥ Happy second anniversary Adam & Sauli♥

  6.11.2012
  Tiiti
 49. Oli pakko tulla kommentoimaan tänne tuosta sun Trendi-lehden haastattelusta! Aivan mahtavia kuvia ja iiihana haastattelu :) Kiitos siitä. Olet kyllä sellainen auringon paiste että kaikkien pitäisi ottaa sinusta mallia :) Hyvää vuosipäivää sinulle ja Adamille! :)

  6.11.2012
  -eklu
 50. Heippa Sauli! Sydämelliset onnittelut toisen vuosipäivän johdosta Sinulle ja Adamille! Happy second Anniversary to You and Adam!

  6.11.2012
  Omena
 51. Tuhannesti onnea vuosipäivän johdosta sinulle ja siipallesi Adamille! Ja paljon paljon onnellisia vuosia lisää teille yhdessä! Pitäkää huolta toisistanne!

  7.11.2012
  Anneli
 52. Moikka Sauli! Sulla on kyllä aivan ihania vaatteita aina ja rakastan sun tyyliä! Ihastuin myös tuohon takkiin jonka linkkasit, ja samalla löysin tuon Stayhard.fi kaupan. Aivan ihania vaatteita täynnä nuo sivut, vaikkakin hieman liian kalliita minun lompakolleni. Oisko sulla muistissa mitään samantyylisiä nettikauppoja tms. mistä saisi jotain sellaisia vaatteita joita voisit itse ostaa ja ehkä samantyylisiä kuin tuolla kaupassa, mutta hieman halvemmalla? Hyviä syksyn/talven jatkoja teille sinne Losiin! :) Noi kengät on muuten ihan sairaan mageet! :D

  7.11.2012
  Salla
 53. Kiitos uudesta blogista, kuulostaa oikein hyvältä uudet tuulet! :) Tuohon nahkatakki ja nahkakenkä-listaan lisäisin vielä Täydelliset Farkut! Niitä on välillä niiiin vaikea löytää! tai ehkä se on miehillä helpompaa? :) Ai niin ja Trendin juttu oli tosi kiva!

  7.11.2012
  Höyhen
 54. Kiitos! Entistä kiinnostuneempana alan lukea blogiasi.

  13.11.2012
  Adele