”stailistien armeijat”

Tervehdys!!

Löysin eilen netistä jutun missä brittiläinen muotiguru Gok Wan oli arvostellut minun tyyliä tästä kuvasta:

Juttu meni näin: ”Starojen tyylien arvioiminen on sinällään hankalaa, koska heidän takanaan on usein isot stailistien armeijat. Saulistakin on hankala sanoa, kuinka paljon tästä lookista on hänen omaansa, ja kuinka paljon stailistien valitsemaa. Joka tapauksessa tuo tyyli toimii hänellä. Hän on hyvännäköinen kundi.”

Olin otettu Gok Wanin sanoista, mutta korjaisin tätä sen verran, että stailisteja en ole yleensä käyttänyt ja päätän aina tyylistäni itse.
Poikkeuksia ovat tietenkin muotikuvaukset missä pitää mainostaa vaatteita ja stailistit tuovat vaatteet kuvauksia varten. ”Stailistien armeijat” huvitti minua. 🙂 Sellaisia joukkoja ei ole täällä päin näkynyt. hah! 😀 Oma tyyli on minulle todella tärkeä enkä tarvitse siihen armeijaa kertomaan mikä minulle sopii.

Ai niin ja uudessa Trendi lehdessä on iso juttu minusta ja paljon kuvia! Käykää lukemassa! 😉 Tässä hieman esimakua siitä:

 

 

Toinen blogi tulossa ihan muutaman päivän sisällä. Puhutaan hiustyyleistä ja päähineistä. 🙂 yay!!

xoxo

/S

TRENDI-kuva: Marko / Kuvaamo © 2012 Trendi

Kommentit

 1. Mun oli pakko mennä ostamaan toi Trendi, ihan sun takia :D Kuvat oli varsin mukavia ja tykkäsin haastattelustakin.

  10.11.2012
  Broken
 2. The army of folks who translate your blogs, also did this interview and I absolutely adored it!, Sauli Love your connection to how important energy is. xoxo <3

  10.11.2012
  Alexis
 3. "Saulin oma tyyli armeija!" Pelottava ajatus, haha :D Ja Trendi -lehti löytyy jo monen hyllystä, tosi hyvä haastis ja ihania kuvia :)

  10.11.2012
  Hachi
 4. Tämä sama kaveri antoi kommentteja myös Iltalehdessä suomalaisten julkkisten pukeutumisesta, jossa sanoi, että näytät kansainväliseltä rock-tähdeltä Elle Style Awards puvussa Hassua en näe tekstiä mitä kirjoitan! Saapa nähdä mitä tästä tulee.... ;)

  10.11.2012
  Justme
 5. Considering I know nothing about fashion my opinion won't mean much but have to say I like they way you look especially when sporting jeans and cool t-shirts. You always look good and well put together. I actually love the shirt in first photo and the suit in the second looks good on you. anyways like I said I don't much about fashion but I like how you put yourself together be t a red carpet look or casual. ok guess I should go. Sending you and Adam lots of love have a great weekend together. XOXO

  10.11.2012
  Rebecca Bryant
 6. Hi Sauli, good to see your latest blog! I think that suit looks great and really fits well. Looks like the fabric may have a bit of a sheen to it??? Classy! And that Gok Wan is right - you are a good looking guy! But you wouldn't want to wear a nice suit to the Thanksgiving table - a drop of gravy could ruin good clothes! :DDD Regards!

  10.11.2012
  RoRo
 7. Armies of stylists!!! Wow, that's pretty powerful of you, M'sieur Koskinen... So funny that they don't think you can dress yourself fabulously. Whatever you're doing, it works, so keep on keepin' on! You look stylin'... Ciao, Bren xoxo

  10.11.2012
  Bren
 8. I loved the article and damn you just don't take a bad picture. Isn't it funny when someone thinks your'e not capable of dressing yourself, I mean you've only done it your whole life. When someone becomes famous or in the public eye it's so sad that they turn over their appearance to strangers like they no longer have a clue. Be safe on the 'silks' and have a great weekend.

  10.11.2012
  GAEL
 9. "Sauli Style" is a one man army - and it's fabulous. ;)) Gok Wan was already impressed thinking you have plenty of stylists behind you - how much more when he learns that you are your own stylist. :DD Sunshine, I love your Passion for Fashion!! ♥♥♥ And you look absolutely amazing in the Trendi photoshoot! ♥ Great writing and gorgeous photos as usual - Thank you. ~Looking forward to your next blog. ;) Have a wonderful weekend!! I ♥ ya ~XOXO

  10.11.2012
  Rochelle
 10. Olihan se Trendi lehti "pakko" käydä ostamassa ihan omaksi niin komeiden kuvien takia! :) varmaa trendi lehden myyntiluvuissa nyt erityisesti tällä numerolla ihan erityinen kannatusnousu.. :D

  10.11.2012
  Glitter
 11. Hei Sauli! Ei ole armeijalle tarvetta.: Tyylisi rulaa! :) Hienoja kuvia Trendissä ja sun tyylinen kirjoitus muutenki. Jotta tyyli on napakymppi, täytyy sisältäkin löytyä kauneutta ja vaikutat juuri sellaiselta.

  10.11.2012
  Mirkku
 12. Gok varmaan ajatteli, että Adamin stailistien armeija siellä pyörii stailaamassa suakin joka aamu. Ei oo Gok lukenu, ettei sun siippakaan usein stailistia käytä. :D Tyylijutut on kyllä kivoja, tykkään lukea, mistä saat ideoitasi ja inspiraatiota. Hiukset ja hatutkin kiinnostaa, odotan innolla uutta blogia!

  10.11.2012
  Catti
 13. Aika mieletöntä, että Gok Wan kehuu sun tyyliä, joka on ihan sun omaa käsialaa! :)))) Toivottavasti tuo fakta menee herra muotigurunkin korviin asti! Trendi-lehden juttu susta oli upea! Ja usko kun sanon, että sä olet jo ammattipiristäjä <3 Jäin muuten Trendissä kaipaamaan vain leopardihousukuvaa ;-)

  10.11.2012
  Taotao
 14. Trendi -lehden juttu oli mahtava!!! Hienot, tyylikkäät kuvat ja erinomaisesti kirjoitettu artikkeli. Tämä lehti säästetään. Olen muotigurun kanssa samaa mieltä; kuvassa on hyvännäköinen kundi, jonka tyyli toimii!

  10.11.2012
  maarit
 15. Trendin juttu oli mahtava! Kiitos, että annoit haastattelun. <3

  10.11.2012
  Maippi
 16. Ihanaa et oot oma ittes... Jatka samaan malliin =)

  10.11.2012
  Jepes83
 17. Halleluja, oletpa komeana taas Sauli! :D Odotellaan innokkaina seuraavaa blogia. Onneksi olet ollut aktiivisena nyt viime päivinä blogin kirjoittelussa. En kyllä ole ikinä uskonut sinulla hyörivän mitään "stailistien armeijaa" ympärilläsi, tyylisi näyttää niin sinulta! Lämpimiä "syys"päiviä sinne!

  10.11.2012
  ~Jenna~
 18. On hienoa että saat julkista tunnustusta tyylistäsi, vaikka jotkut eivät tajuakaan että olet itse oma stailistisi :D. Kun ostin Trendi-lehden, asetuin oikein rauhassa sohvalle lukemaan sitä. Ihana juttu sinusta!!!!!!! Upeita kuvia ja mistä pidin ehkä vielä enemmän, todenmukainen kuvaus sinusta ihmisenä, sinun omilla sanoillasi <3 <3 <3. Kun nyt on saanut lukea ja nähdä kaikkea upeaa mitä elämässäsi, ja Adaminkin, on tapahtunut, tuli mieleen seuraavanlainen kuvitelma. Tulee elokuva, jossa sankareille tapahtuu kaikkea sitä mitä teidän elämässä nyt kahden vuoden aikana on tapahtunut. Miten yleisö reagoisi juoneen? Varmaankin pitäisi sitä liian epärealistisena, liian satumaisena. Ja, JIPPII, se on teidän todellista elämää <3 <3 <3 <3 Olen niin onnellinen puolestasi, ja tietenkin Adaminkin. Toivottavasti lähtisit sinne Etelä-Afrikkaan kokemaan lisää upeita kokemuksia. Jos et, sinulla on varmasti mielenkiintoista siinäkin tapauksessa.

  10.11.2012
  Jatta
 19. Yayyyy!!!!Arvaa vaan rynnistinkö HETI ostamaan sen uuden Trendin!!!Hieno juttu oli ja UPEITA kuvia sinusta!!<3<3<3 Lav juuu Sunshine!!!<3<3

  10.11.2012
  tinsu
 20. Wau, oikeen Gok Wan!! ja Ihania kuvia <3 KIITOS

  10.11.2012
  mirtsu
 21. Kiva juttu oli Trendissä! :) Kiitos

  10.11.2012
  -eklu
 22. Päähineistä? Hmm... ^.^ Sauli, oletko joulun aikaan tulossa Suomeen? Missä viihdyt parhaiten - Helsingissä vai Hyvinkäällä? Vaiko kenties Loimaalla... haha! Hienoja kuvia. :D

  10.11.2012
  janika
 23. No ihan kohteliaisuudeksihan tuo muotiguru Gok Wanin harhaluulo kääntyi! Tosi tunnustus sinun omalle hyvälle tyylitajullesi :-). Täytyy vielä todeta sama kuin edellisen blogisi jälkeen: tämä muotiblogiajatus on ihan mainio. Tässä herää omakin kiinnostus aikaisempaa aktiivisempaan muodin seuraamiseen.

  10.11.2012
  Tuuli 1
 24. Olen samaa mieltä Gok Wanin kanssa että olet hyvännäköinen kundi. Ja Sauli, sun tyyli on aivan upea! :) Olen samaa mieltä siitä että et tarvitse mitään armeijaa kertomaan millaisia vaatteita sun tulisi käyttää. Musta on ihanaa miten sä rohkeasti yhdistelet erilaisia vaatteita ja asusteita, lopputulos näyttää aina todella hienolta. Sulla on silmää näille tyyliasioille ;) Saisi muut suomalaiset miehet ottaa susta mallia ja yrittää päästä eroon sellaisesta "perus tuulinpuvuntakki ja -housut" kombinaatiosta ;)

  10.11.2012
  Laura
 25. Näiden suurin ... Rakastan kaikkia töitä ... Olen yksi suurimmista faneja .... Minäkin rakastan sinua, sinä olet elämäni valoni .... kaikki erityinen minulle

  10.11.2012
  raquel guimaraes
 26. Hieno juttu Trendissä tosiaan, ostin lehden heti samana päivänä kuin ilmestyi! Upeita kuvia , jälleen kerran:)) Ja tuo Gok Wan'in arvio osui niin oikeaan, paitsi tosiaan tuon stylistiasian suhteen. Sitähän olen aina sanonutkin, että sun maku ja tyyli vetää vertoja maailman parhaille ja nyt se tuli ihan ammattilaisen suusta, kun kerran ajatteli, että tyylisi on stylisti-armeijan (!!) luoma. Jee!! xx

  10.11.2012
  Kaarina / Miia Vaan
 27. Sullahan on sitte hyvä armeija takanas.Ihania kuvia,mun lemppari on näistä ehdottomasti toi viimenen. mansikka

  10.11.2012
  mansikka
 28. Kiva juttu oli Trendissä :) kiitos siitä! Olit niin komeana kuvissa niin kuin aina :)

  10.11.2012
  Eklu
 29. Kyllähän me tiedetään, ettet sä mitään "stailistien armeijoita tarvii", oot aina näyttäny hyvältä vaatteissas! Heh, oli muuten pakko käydä tänää ostamas Trendi -lehti, emmä oo mitään muuta siitä lukenu ku ton sun haasttattelun ja en tiedä tuunko edes lukemaan >:) Suuret kiitokset Sauli taas tästäkin vaivannäöstä meitä fanejasi varten! :) Seuraavaa blogia ja tutkaa odotellessa!

  11.11.2012
  Heiska
 30. I LOVE this : "My own style is a really important to me and I don’t need an army to tell me what suits me" *_______* !!! U always have a GREAT style *____* And for the Trendi magazine, I loved the itw ❤ and the pics were awesome. YAY an other blog soon =)

  11.11.2012
  Veronique Orcel
 31. Trendin kuvat ja artikkelikin on ollut jo päiviä luettavissa sosiaalisessa mediassa LOL! Kiva juttu ja näyttävät kuvat! Sulla onkin ollut nyt hyvä tahti näiden blogien suhteen mikä lämmittää sydäntä! Jatka samaan malliin...

  11.11.2012
  Omppu
 32. Trendin juttu kuvineen oli kyllä tosi hyvä. Pukukuvat ovat hyvin onnistuneita. Odotan mielenkiinnolla, millaiseen omaan suuntaasi lähdet kehittämään muotiteemaa. Et varmaan kaipaa vinkkejä, mutta tässä on yksi toive. Minua kiinnostaisi mm. joidenkin amerikkalaisten (ei Suomessa olevien) merkkien esittely. Ne voisivat myös olla joitain uusia ja pieniä eriä tuottavia suunnittelijoitakin. Koska sinulla on kansainvälisiä lukijoita, myös suhteesi joihinkin suomalaisiin merkkeihin olisi kiinnostava. Itse fanitan mm. Mert Otsamoa. Mutta, luen kyllä iloisena kaiken kirjoittamasi eli tee niinkuin olet itse ajatellut.

  11.11.2012
  Mumi
 33. ihania kuvia sinusta trendi lehdessä! varsinkin se hymykuva!♥♥♥

  11.11.2012
  Tiiti
 34. Awws:3 kiva tietää et päätät tyylistäs ite♥ Ja kävin iha HULLUNA ostaa sen trendin, ku kuulin kaverilta et siinä oot sinää♥♥ Ensin ajattelin että pistän sen sun kuvan mun seinälle, mut ei ne sit porukat kotona antanu sitä laittaa, ku ne oikeesti vihaa jokaista josta tykkään :c MUT MÄ FANITAN SUA 4EVERR, VAIKKA KUKA SANOS MITÄÄÄ♥♥:33

  12.11.2012
  Emiliaah
 35. En ole eläessäni ostanut Trendiä, mutta nyt ostin :D Kiitos sinun. Ihana juttu ja niin kivat kuvat. Sinulla on itselläsi tunnetusti silmää tyylille ja puheutumiselle eli et armeijaa tarvitsekaan! Mukava kun Gok tunnisti sinut ja tykkäsi tyylistäsi!! Ihanaa muuten, kun olet twiittaillut, on niin mukava kuulla sinusta ja nähdä kuvia! ps. Sinä muuten olet jo ammattipiristäjä!! Meitä on niin monessa maassa, jotka saamme iloa sinun kuvista ja jutuista!

  12.11.2012
  Sunflower