Puhelin kuntoon!

Hello!!

Mulla meni tossa muutama kuukausi sitten puhelimen näyttö rikki. Kyseessä on siis iphone jonka kosketusnäyttö on lasia. Eihän sen tarvitse kun kerran tärähtää kovaa lattiale niin näyttö on hajalla. En ollut tietenkään hankkinut itselleni minkäänlaisia suojakuoria.

Ihan vain muutama särö.. hah!

Kuulin ystävältäni ,että hänen kaverilla on oma liike jossa hän korjaa juurikin iphonen hajalle menneitä näyttöjä. Olin aivan innoissani tästä!! Otin yhteyttä häneen ja ajoin liikkeesen ja sain puhelimen kuntoon 30 minuutissa. USKOMAONTA!! Lisäksi hänellä oli laaja valikoima erivärisiä vaihtokuoria. Minähän tietenkin valitsin itselleni sähkönsinisen mallin. Olen pari kertaa joutunut viemään puhelimen normaali huoltoon ja saannut odottaa sitä 4 viikkoa takaisin. Kenellä on aikaa odottaa niin kauan ja lisäksi se on paljon kalliimpaa.

Tää uusi luuri  mätsää hyvin mun uuden sinisen puvun kanssa 😉

Käykääpäs tuunaamassa puhelimet kuntoon täältä.

Voisin jossain vaiheessa taas tehdä kysymys/ vastaus blogin ja tuumailen joulukalenteria. Kerran päivässä yksi uusi kuva. Miltä kuulostaa? 🙂

Huomenna on kiitospäivä joten kiitos ja näkemiin! 😉 yay!

xoxox

/S

Kommentit

 1. No nyt on hieno puhelin, ja upea puku. Vaude. Mukavaa on myös, että saat viettää kiitospäivää.

  22.11.2012
  Kirsti
 2. Moi Sauli! Joulukalenteri on loistava idea! Toivottavasti toteutat sen. :) Kysymys/vastaus-blogikin olisi tosi kiva! Tosi hieno tuo uusi sininen puku, istuu sulle kuin hansikas käteen. :D

  22.11.2012
  Taateli
 3. Hi Sauli! I think I saw a similar colored suit on someone recently ;) That is so cute, matching suits! I love when you do Q&A! Only right now I can't think of anything. Thanks for sharing the iphone info! Happy Thanksgiving! xo

  22.11.2012
  Michele M.
 4. Wow! On kyllä tosi nopeasti tullut takaisin huollosta. Tollanen palvelu on kyllä parasta. Nuo uudet kuoret on upeat :) Ja tuo sininen puku käy sulle täydellisesti ;) Nuo molemmat (kysymys-vastaus blogi ja joulukalenteri-idea) kuulostavat täydellisiltä! :D Hyvää kiitospäivää ja rauhaisaa viikonloppua sinne päin :)

  22.11.2012
  Laura
 5. Hups tota sun puhelinta. Oma säilynyt vielä ehjänä (myöskin ilman mitään suojaa...) *koputtaa puuta* Joulukalenteri! Ihanaa!! Mä olin oikeesti just kysymässä sulta, että saatasko sitä. Sauli-kalenteri on paljon kivempi kuin joku tyhmä suklaakalenteri. :D

  22.11.2012
  Anne
 6. Hei Sauli, Tyylikäs mies ja tyylikäs puhelin. Minullakin on iPhone. Hyvä idea tuo kysymys/vastaus blogi ja joulukalenteri. Seuraan sinua ja Adamia twitterissä nimim: RPeura. Toivottavasti tulet konserttiin Helsinkiin. T. Raija

  22.11.2012
  Raija
 7. Aijai tekee niin pahaa /o\ Kauniit säröt ei siinä mitään, mutta mutta ;) Kiitos vinkki-linkistä, se menee hyvään talteen! Olenkin jo miettinyt, että kauankohan mun käytössä puhelin kestää, juuri esim home-nappula, mutta nythän siitäkään ei tarvitse murehtia kun iTapsa hoitaa :) Kalenteri olisi tosi ihana idea..jälleen!! Voisi suosiolla jättää suklaakalenterit sitten ostamatta ;) Ihanaa ja aurinkoista kiitospäivää!!

  22.11.2012
  TiiHe
 8. Sähkönsininen on ihan sun väri!! <3 Voi että, hyvältä kuullostaa - ihan mahtavuutta jos saadaan kerran päivässä uusi kuva. Sujuu tuo joulunodotuskin kivoissa merkeissä! Ja onhan tää jo perinne, jota on syytä noudattaa :) Ja sano vaan koska voi ruveta kyselemään :D Kiitos että olet sinä ! xoxo

  22.11.2012
  Kaarina / Miia Vaan
 9. Oi Sauli! joulukalenteri olisi kyllä niiiiiiin piristävä asia tähän pimeyteen ja työkiireeseen! Ja sinne töihin on taas kohta riennettävä joten niiden kysymysten kanssa palaan myöhemmin :) Vietä hauska kiitospäivä!

  22.11.2012
  ninjakisu
 10. Sähkönsininen Sauli ja korjattu luuri = yay! :) Ei voi kun ihailla, miten jotkut osaa. Tässä tapauksessa korjata siis luurin näyttöjä. Joulukalenteri kuvin + kysymys/vastaus -blogi = kyllä kiitos!!! Happy Thanksgiving <3

  22.11.2012
  Taotao
 11. ~Yikes, that's a nasty crack! But now your phone looks fabulous!! ツ Awesome choice of color too- Blue is beautiful - matches your suit and your gorgeous eyes!! ♥♥ Christmas calendar sounds absolutely wonderful, Sunshine! ☀ So excited for the daily new images you have in store for us and I'm definitely looking forward to the Q/A blog. ;)) Happy Thanksgiving!! Hope you have an amazing day! ツ Love ya heaps!!! ♥♥♥ XOXO

  22.11.2012
  Rochelle
 12. Kiitos taas kirjoitukistasi! Aikamoinen hämähäkin verkko on näyttösi ollut :) Osaisikohan Tapsa auttaa minuakin, vaikkei kännykään liitykäään, onnistuin nimittäin tuikkaamaan CD-levyn kannettavani sisään liian vauhdikkaasti, enkä saa sitä ulos..%( - Kysymys/vastaus-, sekä joulukalenteri-blogit kuullostavat erinomaisilta. Hyvää kiitospäivän viettoa sinulle!

  22.11.2012
  fisu
 13. YAY! Kerran päivässä yksi kuva ja Jouluaattona jotain ihan spesiaalia, mitä ollaan odotettu jo yli kaksi vuotta ;)

  22.11.2012
  Lilli
 14. Aiotko Sauli tulla viettämään joulua Suomeen? :)

  22.11.2012
  leenuska
 15. Iik Sauli! Tässähän ihan sokaistuu tosta sähkönsinisestä. xD Ei mut sun puvut on tosi siistejä. Mun lemppari on se Eltonin juhlissa ollut kiiltävä harmaa. Oli TODELLA tyylikäs puku (ja ilmeisesti edullinenkin), mutta kuitenkin erotuit eduksesi siitä mustasta miesten massasta. :)

  22.11.2012
  Mari
 16. joulukalenteri kuulostaa ihanalta!!

  22.11.2012
  Glitter
 17. Kiitos tuosta sivusta! Mullaki on iphone ja taitaa olla paras että ostan ne suojakuoret siihen jos puhelin on tippumisen jälkeen tuon näköinen :D Ja joo kysymys postaus on hyvä idea!!! Mulla onko jo kysymys valmiina oottamassa :) Ja joulukalenteri ois kans tosi kiva niinkuin viime vuonnakin :)

  22.11.2012
  -eklu
 18. Hello, Sauli, I hope you get a good Thanksgiving invitation and have a nice day with friends and good food! Blessings...

  22.11.2012
  RoRo
 19. No olipa tuhannen säpäleiksi mennyt tuo puhelimen näyttö...Mutta kyllä nyt kelpaa sinisen puvun kanssakin sitä mukana kuljetella. :) Tuo valokuvajoulukalenteri ja kysymys-vastausblogi kuulostavat erittäin hyviltä ideoilta! Kysymys mahdollista Q&A blogiasi varten: Ottamasi valokuvat (joita olet meille näyttänyt) ovat todella hyviä. Oletko koskaan opiskellut valokuvausta tai ajatellut siitä itsellesi muutakin kuin harrastusta?

  22.11.2012
  Tikru
 20. Joulukalenteri, no ehdottomasti kyllä kiitos :) " Vuoden miespukeutuja" siis miettii asukokonaisuutensa kännykkää myöten, hyvältä näyttää :) Tyylikäs sininen puku, olette siippasi kanssa kyllä kuin kaks marjaa :) Mukavaa kiitospäivää !

  22.11.2012
  Pilvi
 21. Sauli I love your blogs. I want to wish you a Happy Thanksgiving!! I hope you have a great day.

  22.11.2012
  Gail
 22. Joo, joo, Saulin joulukalenteri kuulostaa tosi hyvältä! Ehdottomasti paras kalenteri ikinä!!! Ensi viikolla on jo joulukuu...

  22.11.2012
  maarit
 23. Hyvä kun sait puhelimesi kuntoon! Kysymys/vastaus blogi kuullostaa hyvältä:) Mulla on jo kysymykset valmiina sinulle:) Joulukalenteri kuullostaa myös hyvältä!:)

  22.11.2012
  Tiiti
 24. Hei Sauli! Kiva kun kirjoittelet niin usein nykyään. Joulukalenteri kuulostaa hyvältä samoin kysymys vastaus osio. Mulla olisi sulle miljoona kysymystä, jotka menevät luultavasti yksityiselämän puolelle. Joten tyydyn kysymään Oletko onnellinen ja tyytyväinen elämääsi? Tähän toivon tietysti tyhjentävää A¤ pituista vastausta!! ;)

  22.11.2012
  Omu
 25. Yayyyy!!! kysymys & vastaus blogi ois iha bestt juttu!!!;) ja joulukalenteri juttu kanss:3♥ siinä olis MAAILMAN paras joulukalenteriihh;);) Terveisii sulle täältä kylmästä Suomesta:3♥

  22.11.2012
  Emiliaah
 26. Wauuuuu!!!Komea on mies ja puhelin!!! :) Oi kyllä Sauli!! Joulukalenteri on LOISTAVA ajatus!!! <3<3<3<3<3<3!!!!

  22.11.2012
  tinsu
 27. For your Christmas calendar, I would like to see some pictures of you as a kid/teenager celebrating the holidays or doing winter-weather activities. Thank you! :)

  22.11.2012
  SusanneAhhh
 28. Hey S! great blog!! Had a great laugh of that photo of broken screen! mostly coz it took me a while to "break the code!" that it in fact was the screen ;) whoops..! anyway! Happy Thanksgiving to you and yours! Sounds amazing w a 3. round of Qs and As :) and a calender w pictures of you???... Works perfectly for me :D Just a quick Q mr. Style :) is BLUE the new BLACK? ;) hehe.. Have a great day and weekend! xoxo from Denmark :)

  22.11.2012
  Sofie S. Barslund
 29. Happy and Blessed Thanksgiving to you, Sauli-our very own adopted son! Hope you will be spending it with friends and loved ones. Would love to see a Finnish take on traditional Thanksgiving Dinner-turkey stuffed with meatballs? I am thankful today we got to know you through your blogs-keep up the good work :)

  22.11.2012
  Cameron
 30. wow you really did mess up your phone but i love the new great choice of color Blue is my favorite. Love the whole idea of a Christmas calendar be very lovely to see a new picture of you everyday you never take a bad one. Hope you have a Happy thanksgiving make sure you gobble till you wobble. OK off to finish cooking dinner. Sending lots of love to you and Adam XOXO

  22.11.2012
  Rebecca Bryant
 31. IHANALTA kuulostaa!! Upee puku muute ;) Ja kiitos blogista <3

  22.11.2012
  mirtsu
 32. Jooo hyvältä kuulostaa se joulukalenteri!!! :D Ja ihanan värinen toi sun uus phone : )

  22.11.2012
  kaisa
 33. Blue is definetly your color and why did you wait so long to fix the phone? By now its probaly considered old-tee hee. You mentioned you drove, do you drive? You never seem to be behind the wheel both in LA and Finland. So thats my question for your next 'question blog'. I hope you have a great Finn's Thanksgiving.

  22.11.2012
  GAEL
 34. Hyvää kiitospäivää :) Huomenna, mustana perjantaina, kannattaa ilmeisesti siellä Yhdysvalloissa vältellä kauppoja, kun väkeä ryntää massoittain metsästämään alennustavaraa. Jotkut viettävät kuulemma kiitospäivänsäkin jonottamalla kauppojen ulkopuolella. Voi tätä läntistä kulutuskulttuuria. Hienoa, että sinä kuitenkin korjautit puhelimen; lämmittää oikein sydäntä. <3

  22.11.2012
  Jonni
 35. Tosiaan muutama pieni särö :DDDD mutta toiseen asiaan: JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.... kysymys ja vastauspalstalle ja joulukalenterille <3 <3

  22.11.2012
  Jatta
 36. Tuo sininen puku on upea! Sinulla on niin siniset silmät, että väri sopii sinulle todella hyvin ja kuten se yksi kuva, jossa sinulla on kirkkaan sininen kauluspaita, se oikein korostaa silmiesi kaunista väriä! Itselläni ei ole iphonea, mutta olen kuullut, että tuo lasi hajoaa todella helpolla. Sitten olen kuulut senkin, että korjaaminen on hirveän kallista. Kiitos mukavasta kirjoituksesta!

  22.11.2012
  Sunflower
 37. I say do both! A question/answwer & a Christmas calendar... :) Also LOVE that color blue! It's electric!

  23.11.2012
  Genie
 38. Whoa! You sure did a job smashing the screen. I didn't know its fixable. Next time you should buy protection plan for the phone so they can replace you with a new phone. I love the blue suite. They fit you perfectly.......... Is it hard driving in LA? I think LA drivers are aggressive and so impatient . As always, I always look forward to reading your blog......

  23.11.2012
  Tym
 39. Haha, itellekin käyny noin kännykän kanssa. Tosin siihen tarvittiin reissu järvessä ja muutama rantakivi... Olis pitänyt sillon jo tietää tuosta sivusta! Mutta kiitos kun nyt vinkkasit, tietääpähän sitten jatkossa. :) Ja aivan ehdottomasti kysymys/vastausblogia! Jotain kivaa piristystä tähän harmaaseen arkeen täällä synkässä suomessa. :')

  23.11.2012
  Senja
 40. Kyllä, ehottomasti kuvia joka päivä ja jotain kivaa :-)

  23.11.2012
  joulutytteli
 41. Sauli, I enjoy everything you have been doing so far. We get to know you now and it's more meaningful. It also explains why you were chosen for ELLE award, your talent and drive. Absolutely do a calendar, your photos are wonderful. And I can see the love in Adam's eyes. Fate has it right this time. XXXOOO

  23.11.2012
  Bonnie Tomblin
 42. Joulukalenteri juttu kuulostaa hyvältä! 24. luukku vois olla susta ja siipasta yhteiskuva ;)

  23.11.2012
  Broken
 43. Milloin kysymys / vastaus blogi? Adam on siellä kanssasi? Anteeksi, olen käyttänyt Google Translate. En tiedä suomalaisista. Toivottavasti ymmärrät.

  23.11.2012
  @RolyKelemen
 44. For your Q-and-A post: As you reflect on the closing of 2012, what were the highlights of your year, and what are you looking forward to in 2013?

  23.11.2012
  SusanneAhhh
 45. Q-and-A: What is your favorite song from "Trespassing"?

  23.11.2012
  SusanneAhhh
 46. Q-and-A: Since you like to eat healthfully... most of the time! :) ..... can you suggest some easy-to-prepare, portable, tasty snacks and lunch meals to take to work each day?

  23.11.2012
  SusanneAhhh
 47. Toimiko sulla tuo sun näyttö silti vaikka se oli nuin rikki??

  24.11.2012
  -eklu
 48. Kuva/päivä kuulostaa hyvältä. Samoin kysy ja vastaa : ).

  24.11.2012
  Mumi
 49. Ihanan värinen toi sun puhelin! :D Ja joulukalenteri kuulostaa loistavalta! :)) ;)

  25.11.2012
  Pallokala
 50. Joulukalenteri kuulostaa super ihanalta! Samoin kysymys/ vastaus blogi :) kiitos taas tästä postauksesta :)

  25.11.2012
  Nemo
 51. Ohhoh minkälaista jälkeä! :O Itelläni ei onneksi ole iphonea, niin ei tarvii pelätä pahoja vaurioita ja muutenkin varmaan täällä maksais miljoona euroa yhden kännykän korjaus. Ja joulukalenteri kuulostaa tosi hyvältä idealta!! :) Btw näytät upeelta!<3 Mulla on aikas hiano Star Wars -joulukalenteri, mutta meinasin YouTubesta kyllä seurata myös The Joulukalenteria. :D Oletkos Sauli meinannut seurata sitä? Täytyy kyllä sanoa nyt, että harmittaa, etten kerinnyt saada lippuja Adamin keikalle, vaikka olin oikeeseen aikaan ostamassa niitä, mutta voi fuuuuuuu, ilmeisesti 5 minuutissa keikka voi mennä jo loppuunmyydyks. :( Noh, sitten joku päivä ku karkaan Yhdysvaltoihin, nii meen sitten kattoo Adamia ja tuun moikkaamaan sua :) Ja jee, mun netti toimii viimeinkin silleen suht ok. Mulla on ollu ihan hirveet tuskat, ku en oo päässy lukemaan blogiasi D: ja muutenkin tää on ainut blogi jota luen ihan aina mielenkiinnolla, niin nyt tässä saattaa vierähtää koko päivä :DD. Okei, nyt suljen suuni, mutta hyvää päivän, illan tai yönjatkoa mikä aika se sitten onkaan siellä lol! ;D

  26.11.2012
  Destiel
 52. Juu ;3v toi joulukalenteri kuulostaa hyvältä (; ja kyl haluisin taas kysymys-vastaus bloggaamisen 8) Sain muute liput Adamin keikalle 8) ihanaa mennä kattoo sitä <3

  26.11.2012
  Emppuuu ;3
 53. oih,mäkin haluisin tollasen samanlaisen kännykän ku sulla! :D :D :D ja tuutko säkin suomeen kun adamkin tulee konsertoimaan? varmaan tuut :D

  26.11.2012
  Minttu :D
 54. Joulukalenteri-idea on hyvä! Jään odottelemaan. Tuosta kysymys-vastaus - aiheesta tuli mieleeni, että aikaisemmalla kerralla kysymyksiä tuli valtavasti. Et voinut tällä sivulla vastata kuin muutamiin. Voisiko sieltä arkistostakin vielä löytyä joitain kiinnostavia kysymyksiä? Ei niin, etteikö täällä uuttakin kysyttävää löytyisi!

  26.11.2012
  Tuuli 1
 55. Hieno sininen puku, ihan samanvärinen taitaa olla kuin ihanalla siipallasikin. Olette söpöjä! Juu kiitos, joulukalenteri kuten viime vuonnakin, kannatetaan! Ja kuten viime vuonna, niin taas yhteiskuva sinusta ja miehestäsi jouluaattona olisi ihana ylläri! Ja kysymys/vastaus blogi myös hyvä idea. Toivottavasti sinulla oli hauska kiitospäivä ja saat rakkaasi työmatkalta pian takaisin kotiin. Haleja!

  27.11.2012
  Anneli
 56. milloin teet taas uuden blogiteksti? :D ois kiva taas päästä lukemaan! (:

  27.11.2012
  Minde :D
 57. alkaako joulukalenteri?? Ei ole montaa päivää joulukuun alkuun...

  28.11.2012
  Oona
 58. Q&A olisi ihan mahtava! Mulla olisi kasoittain kysymyksiä sinulle! Tosta kännyn kuoresta tuli ihan sika hieno!

  28.11.2012
  Siri
 59. Q&A: Mitä toivot joululahjaksi? Entä, missä vietät tänä vuonna joulua?

  1.12.2012
  Raksukka