hiuksia ja hattuja

Hiustyylit, hatut, pipot ja päähineet ovat mulle erittäin tärkeitä. Niiden avulla voi helposti muuttaa ulkonäköä ja ne on asioita mitkä yleensä ensimmäisenä huomioidaan. Olen yleensä pyrkinyt vaihtamaan omaa huistyyliä muutaman kerran vuodessa. Kesällä ja talvella pitää olla erilaiset lookit. Se on sääntö!! hah! 😀 Eikä sitä välttämättä tarvitse aina niin radikaalisti muuttaa, mutta esim. värillä ja pienellä leikkauksella saa jo paljon aikaa. Kesällä tietenkin vaaleampaa ja talvella tummempaa. Jos olet omistanut jo yli viisi vuotta saman hiustyylin niin hop hop kampaajalle ja tyyli uusiksi!! 😉

Tuohon keskimmäiseen hobittigigolo tyylin en kyllä aijo enään palata. 😉 haha!!

Hatuilla ja päähineillä voi helposti muuttaa tyyliä ja ne sopii myös hyvin huonoon tukkapäivään, naamiaisiin, juhliin ja arkeen.

Tässä olis muutama kuva mun hattu/päähine virityksistä. 😉

Mä tilasin just itselleni pari uutta myssyä (1 ja 2) talveksi odottamaan Suomen kylmiä pakkasia. 😀

 

xoxo

/S

Kommentit

 1. LOLOLOLOL... Hobittigigolo! :D Nauran täällä ääneen. Oot ehkä vähän ihana. <3

  12.11.2012
  Rebekkamaria
 2. hi

  12.11.2012
  kate guy
 3. I like your style, you are really cool!I hope you have happiness.I come from China, to support you!

  12.11.2012
  孟雅
 4. Yayyyy maailman IHANIN Hobittigigolo!!! :D Varmasti tarkenet ostamillasi myssyillä vaikka siperiassa mutta älä silti sinne asti lähde!! :D Kiitos hyvän tuulisesta blogista!!Sinun blogit piristää aina päivän oli se kuinka synkkä tahansa!! :) :)

  12.11.2012
  tinsu
 5. Voi että Sauli noi sun hatut on aivan ihania! Tarkoittaako se että olet tulossa jouluksi suomeen? oih, ota Adam mukaan! :) Ja sun hobitti-gigolo tyyli...Namskis! En laittaisi pahakseni vaikka kasvattaisit uudestaan tuollaiset hiukset :P

  12.11.2012
  Saukkeli
 6. Have you ordered hat for Adam?

  12.11.2012
  monica
 7. Yksi on, mitä en vaihda ja se on tukkatyyli! Tai siis otsatukka tulee olemaan mulla aina, sillä mulla on sellainen otsa etten millään voi vetää otsatukkaa pois vaikka haluaisin, kun sen jatkuva leikkaaminen kyllästyttää. Joten sorry, en noudata neuvoasi, heh heh! Sivuilta hiusten pituus on tietysti vaihdellut, mutta aika lailla sama malli ja väri on ollut läpi vuosien. Eli, en ole ihan samaa mieltä kanssasi. Sorry! Sulle kyllä sopii monikin tyyli ja väri, myönnettököön, mutta olen aina tykännyt eniten vähän pitemmistä hiuksista (BB-aikainen ponnari ja tukka avoimena oli kiva; se jotenkin pehmensi voimakkaita piirteitäsi) ja sinun hiusväreistäsi olen tykännyt vaaleahkosta/vaalean ruskeasta (ja se siniseen vivahtava hopeasävykin kävi minusta sinulle, kun katselee noita vanhoja Tutkia). Mutta kukin taaplaa tyylillään (tiedän, olen ollut sahalla töissä) ja tykkää mistä tykkää. Pääasia (heh), että on itse tyytyväinen. Niin, ja päähineet sopivat sinulle, etenkin tuo vilsa ja pipot. Vaan, oletko piankin tulossa Suomeen pakkasten keskelle? Ei täällä kuule vielä ole pakkasia ja on ennustettu leutoa talvea, niin että etelässä ei välttämättä kovin kummoisia karvahattuja tarvitse. No, ainakaan vielä...

  12.11.2012
  Anitta
 8. Kivoja tyylejä sinulla! Itselläni on ollut sama tyyli lähes koko elämän mutta en vaan uskalla muuttaa sitä.. Luonnonkihara ja voimakkat pyörteet vaikeuttavat vielä asiaa. Oletko tulossa talveksi Suomeen? Sitäkin hieman mietin että oletko tehnyt sopparin joidenkin liikkeiden kanssa noista tuotteista mitä esittelet blogissasi?

  12.11.2012
  Omppu
 9. uh oh i'm in trouble I've been sporting the same long hair for 15yrs. I think I may be in fashion trouble..lol OK in my defense my hairstylist does refuse to change what works so maybe I should change hairstylist instead right. as for hats I love them the sillier the better I even love my hat that my son refers to as my old lady hat. anyways I have to say you always look good no matter the hair or hat and I love watching you change it's fun trying to guess what you'll do next same with Adam it keeps me guessing which I like. Hope you are having a great Monday. Sending lots of love to you and Adam XOXO

  12.11.2012
  Rebecca Bryant
 10. No kylläpä on mahtunut monenlaista päähinettä ja hiustyyliä vuosien varrelle! :D Ja se sun vastikään twiittaamasi afro-peruukkikin on aika hulppea! Nyt kun olet uusia myssyjä tilaillut odottelemaan pakkasia, niin sua ilmeisesti nähdään talven aikana kotimaassakin päin? Tosin pakkasista saadaan täälläkin vielä vain haaveilla, vettä tulee harva se päivä. Hauskaa loppuviikkoa sinne Losin lämpöön ja aurinkoon! :)

  12.11.2012
  Tikru
 11. Moi Sauli :) YOU look gorgeous no matter what! Amazing! :) On that first pic with short dark hair and sunglasses you look just like Brad Pitt its so cool! :) I myself like to change my hairstyle couple times a year but now I've decided to grow my hair a bit - keep fingers crossed for me :D I will take some time and I'm impatient - well we will see ;)

  12.11.2012
  wandinka
 12. No kyllä sulla noita hattuja/päähineitä riittää. Ne käykin sulle hyvin. Minusta hiustyylin muuttaminen on aina hurjan pelottavaa ja sitä pitää pohtia pitkään. En tosin osaa sanoa miksi, kun hiukset kuitenkin kasvaa takaisin ja värin saa nopeasti muutettua ennalleen. Mä muuten luin joskus jostain, että hiustyyli vaikuttaa eniten siihen minkä ikäiseltä henkilö näyttää. Hiustyyliä muuttamalla voi helposti tehdä itsensä muutaman vuoden vanhemman tai nuoremman näköiseksi.

  12.11.2012
  maarit
 13. * Thumbs up* for the hat and beanies!! Thnx for another great Sauli-Style blog :) Still very excited bout the video thing ;) Have a great day and week! You still are great, energetic, postitive and admirable ! ps. How's the air aerobic doin? ;) -Sofie

  12.11.2012
  Sofie S Barslund
 14. Tuo kolmas kuva vasemmalta ylhäällä on niin magee!! :)

  12.11.2012
  Eklu
 15. Hienoja päähineitä sinulla :D olet hyvän näköinen jokaisessa kuvassa. Myös tuossa Hobittigigolo-kuvassa :D. Ei sinusta muunlaisia kuvia saakaan! Sinä tosiaan olet hyvin vaihdellut tyyliäsi ja ilahduttanut meitä upeilla kuvilla <3 <3 Joiltakin se vaan sujuu luonnostaan. Hyvä että varustaudut näihin Suomen keleihin. Katselin juuri äskebn viime joulun alla kuvattua Tutkaa, ja kyllä sinä raukka taisit palella tosi paljon. Seuraavalla kerralla sitten vaan lämmintä ylle, ei se sitten niin kauheaa ole. Tulisipa sitä luntakin silloin kun tulet/ tulette tänne. :D

  12.11.2012
  Jatta
 16. "hobittigigolo" HAHAHA! :"D Mahtavaa. Mutta hyvä, että sekin on sitten koettu...

  12.11.2012
  janika
 17. Voooii tuli mieleen noista pipoista se sun sininen pipo mitä käytit BB:ssä ( se kyllä taitaa olla tossa kuvassa, en oo varma). Se oli niin ihana vaikka se onki/oli semmonen yksinkertanen pipo :D Ostin tässä pariviikkoo sit ittelleni kans uuden talvipipon ja siinä on sellanen yli iso tupsu siellä kärjessä, se on ihana :D Mä en kyllä pipoja käytä oikeen ollenkaan paitsi talvella vaan :P

  12.11.2012
  Kaisa
 18. Ihana postaus! Sä tosiaan osaat löytää koko ajan uusia tyylejä :) Miesten (hattu- ja tukka)muoti ei totisesti ole tylsää kun on asiaan vihkiytynyt opas näyttämässä mallia :D Toivottavasti pääset tulevana talvena Suomeen testaamaan uusien hankintojesi pakkaskestävyyttä!

  12.11.2012
  Taotao
 19. Onks tähän joku jippo et noi kuvat sais näkymään isompina? Näytät ihan sairaan hyvältä siilitukalla! ;D Tokan rivin toinen vasemmalta näyttää ihan Cristal Snowlta ja alarivin toka oikeelta ihan Niko Nousiaiselta !! Hyviä kuvia ja kivannäköset noi uudetkin pipottimet :)

  12.11.2012
  Noora
 20. Sauli! Mistä sinä keksit näitä sanoja!?? "Hobittigigolo" :D:D Mielikuvituksellasi ja ajatuksen juoksullasi ei ole mitään rajaa :D Kiitos, että olet olemassa! Päähineet eivät kaikille sovi, mutta sinulla lippikset, pipot, myssyt, lakit ym. - kaikki näyttävät hyviltä. No, upealle miehelle sopii tietenkin kaikki!

  12.11.2012
  Sunflower
 21. Adoptoi minut! Ihan epäreilua, että sulla on niin siisti elämä, kun minä tuskailen koulutehtävien kanssa täällä masentavan sateisessa Kuopiossa... Oon niin kateellinen sulle :D Saat tehdä ja nähdä kaikkea uskomatonta ja upeaa, jota kovinkaan moni ihminen ei elämässän pääse kokemaan. Ei mulla muuta, ku että vihaan sun täydellistä elämää <3 ;D

  12.11.2012
  Sanna
 22. Right out of high school I went to beauty school and I learned how to sew from my mother so "my look" always would change, I even had lavender hair back in the 80's when I was working in the hospital laboratory. I would strap on my roller skates and bring lab specimens from microbiology to other labs. I worked evening shift so I could get away with it. tee hee.... I would love to see you grow your hair long-it would look hot.

  12.11.2012
  GAEL
 23. Too true... although I'm limited by geography on proper cold weather head gear. (Fav go-too when sans makeup or styling hair is a baseball cap and heavy shades. Only problem with that is it sometimes results in closer scrutiny ... just.in.case.you.may.be.famous.) :D

  12.11.2012
  Shaunna
 24. Hope you are able to spend lots of time in Finland this christmas, I know they must really miss you.

  12.11.2012
  Jennifer
 25. Ihania tyylejä ollu sulla ;) Ihanat pipot aijot ostaa <3 JA oot muutenki nii ihana, ku kirjotat blogeja meille KIITOS<3<3

  12.11.2012
  mirtsu
 26. ☀ Sauli, you have a flawless head ~ perfect for any hairstyle and headgear. I love your collection of hats and beanies - you look fab in all of them - and I specially adore that little cute clown boy in the photo. :)) ~ YAY for the hobbit gigolo! ;)) I think that hairstyle is absolutely gorgeous on you -- it deserves a comeback!! :D -Anyway, it's definitely time to do something about my stubborn hair, it just won't stay the way I had it done - maybe a hat or beanie would do the trick. ;)) Thanks for the wonderful blog, Sunshine!! Love you heaps!!! ♥♥♥ ~xoxo

  13.11.2012
  Rochelle
 27. No mitäs hobittigigolo LOLOL ;) minä itse asiassa tykkään tuostakin tyylistä sulla! Joo hiuksethan on uusiutuva luonnonvara, ja itse olen vasta viime aikoina oppinu suhtautumaan niihin vähemmän vakavasti. Kiva kokeilla uutta, ja tosiaan ihan pienikin muutos piristää. Päähineissä on usein se onglema että ne lytistää föönatut hiukset. Jos on ihan pakko niin käytän sellaista löysää pipoa, niin ei ole ihan liimatukka kun ottaa sen pois. Kuulostaa siltä että olet tulossa talven aikana käymään Suomessa. Toivotaan sitä lunta! No Lapissa sitä on ainakin ;)

  13.11.2012
  Jenny Y.
 28. Blogisi teemasta tuli mieleen, miten hattu-muoti ja ylipäätään hattujen ja myssyjen käyttö on vaihdellut aikojen saatossa. Olisi hauska kokea mennyt tapa> miehet nostavat hattua kohdatessaan naisen. Ja pipoa ei joskus aikoinaan pistetty päähän kirveelläkään, mieluummin kärvisteltiin pakkasissa. Tyyli ennen kaikkea! Ja meni muutama vuosi ja pipot jumittuivat nuorison päähän. - Elokuvat ja muotihan kulkevat käsi kädessä. Voisitko joskus kertoa mitkä elokuvat tällä hetkellä näkyvät sielläpäin vaatteissa, asusteissa ja hiuksissa. Kiitos kirjoituksestasi ja kuvista! Kuulumisiin!

  13.11.2012
  fisu
 29. NOORA-ainakin googlettamaalla löydät Sauli siipan eri fanisivuja ja niissä on nämäkin kuvat isompana :) Kuten oikeastaan kaikki mitä Sauli lähettää minne tahansa:D

  13.11.2012
  Sunflower
 30. Yayy!! vähänks minäkii haluun tollaset hatut :33♥ ( mut en never tuu saamaan D: ) ja leikkasin kesäl mun pitkät hiukset just tollasiks ku noi sun "hobittigigolo" hiukses :3 ja nyt mullon sellane Adamin entine tukka:D lyhentelen tätä tukkaa koko ajan XD Mutta KAUHEEN parasta ku kirjottelet nyt näi useesti:3 (joo mun sanavalinnat kun oon iha sekasi sustaa Sauli♥) vitsi mä haluun sun luo Losiin, ku ite joudun tääl kylmäs Suomes tekee mun kauheita koulutehtävii, ja kaikkee kauheeta :OOO mut sä saat tehä kaikkee kivaa sielll :DD♥

  13.11.2012
  Emiliaah
 31. Hei hobittigigolo :D! Tykkään tyylistäsi, hiuksissa, vaatteissa ja olemisessasi. Jalat maassa, pää sopivasti pilvissä, silmät ja mieli avoinna. Sitä itsekin yritän. Kiitos Trendi-haastattelusta ja blogeistasi!

  13.11.2012
  HannaN
 32. Nyt kuules menet EHDOTTOMASTI katsomaan täältä karvalakkeja, ennen kuin päätät minkä ostat!! :) AIVAN MAHTAVIA, kannattaa tsekata. Muutama unelma mahtui tuolle sivulle ;)

  13.11.2012
  "karvatuhero"
 33. http://www.hattu.fi/index.php/hatut-miehille-turkishatut-c-2_12 Niin tosiaan, tuo itse sivu on aika oleellinen, haha :D

  13.11.2012
  "karvatuhero"
 34. Sulle sopii kaikki hatut ja tukat, koska olet nätti kuin lippalakki! Tykkään itse pipoista ja hupuista. Tukka mulla vaihtelee pitkistä mustista leteistä lyhyeen punaiseen poikatukkaan. Kuule Sauli. Olet joskus suunnitellut Kone-Helsingille joitain farkkuja tms? Sulla ois kyky ja näkemys suunnitella oma mallisto. Näen jo silmissäni SauliK vaatteita putiikkien rekeissä ja hyllyillä :) Pipoisin terveisin koleasta Helsingistä <3<3

  14.11.2012
  RitaW
 35. Yhtäkkiä tajusin, etten ole hankkinut uusinta Trendi-lehteä ja ryntäsin kauppaan hakemaan. Ihana ja positiivinen juttu, ja ihan supertyylikkäät kuvat! Harmaa Helsinki muuttui heti hiukkasen valoisammaksi :) Syysterkkuja xx

  19.11.2012
  nina h.
 36. mut että tänne suomeen ei oo vielläkään tullu lunta :(

  21.11.2012
  Minttu :D
 37. vai pari tos on varmaa:) kymmenii ihanii myssyi enenmmä ku mul:)

  7.4.2013
  netta m.