Vihdoin vastauksia! :)

1 What is the last movie you watched that made you cry? -SexyDiva

S: Color Purble!! Se on vanha elokuva vuodelta 85. Pääosaa näyttelee Whoopi Goldberg. Katsoin elokuvan lentokoneessa kun lensin Japanista Losiin. Itkin niin vuolaasti koneessa, että lentoemäntä kysyi minulta: Onko kaikki hyvin? hah! Brokeback Mountain ja The Hep on kanssa varmat itku leffat.

2 Moi Sauli! Mulla on 10-vuotias lapsenlapsi Joonas, joka fanittaa sua kans ja me haluttais tietää, jos pelaat vielä Angry Birdsiä et kuinka monta tähteä sulla on ? -tuula

S: Heippa Tuula ja Joonakselle terveisiä! Minä pelaan Angry Birdsiä joka ikinen päivä!! Se on minulle kun hermoterapiaa. 🙂 En voisi elää ilman noita pikku lintuja! hah! Angry Birds pelejä on ladattavissa jo ainakin viisi erilaista, mutta tarkoitat varmasti sitä ”perus” ensimäistä ohjelmaa? Siitä olen tietenkin jo kerännyt kaikki tähdet + kultamunat. 🙂 Nyt on parhaillaan menossa Angry Birds Space, joka on astetta vaikeampi. Siitä Joonakselle uusi haaste!

3 – Aiotko hankkia alkavalle BB-kaudelle 24/7? -lintuinen

S: 24h on jo hankittu ja olen jo jäänyt ihan koukkuun tähän kauteen! Millan talossa vierailu oli todella hyvä veto BB:ltä!!

4 Have you ever had a déjà vu? -Rochelle

S: Hi Rochelle!! Minulla on useasti déjá vu tunne! Se on todella outo tunne ja sitä on vaikea sanoin kuvailla. Viime viikolla minulla oli kaksi todella todentuntuista déjá vu tunnetta. Mistä tämä outo tunnetila saa alkunsa? kertokaa? 🙂

5 Olet sanonut, että Jenkeissä uskallat helpommin räväyttää: onko kyse enemmän väreistä, materiaaleista vai ylipäätään tyylillisistä asioista? Tai ehkä siitä miten yhdistelet vaatteita? -Kaarina / Miia vaan

S: Kyse ei ehkä ole väreistä tai materiaaleista. Verrattuna Suomeen ihmiset ovat täällä päin sosiaallisempia, ulospäinsuuntautuneita ja rohkeampia. Tämä kannustaa myös minua olemaan juuri sitä mitä haluan olla ja voin vapaasti pukeutua miten haluan ajattelematta mitä toiset ihmiset ajattelee. Rakastan vaatteita ja niiden yhdistelemistä. Tällä viikolla ostin uudet leobardi kuosiset pilli farkut. 🙂 Mietippä niitä Suomen katukuvaan… never!! hah!

6 What’s the last thing that made you laugh like CRAZY? -Rebecca

S: Tämä tapahtui tällä viikolla! Olin ruokakaupassa ja keräsin ostoskärryihin ruokatarvikkeita. Olin menossa kassalle maksamaan ostoksia jolloin huomasin, että olin ottanut kaupasta jonkun toisen ihmisen ostoskärryt. 🙂 Kärryissä oli mm. vaippoja ja vauvanruokaa… En ymmärrä miten olin onnistunut tämän silmänkääntötempun toteuttamaan. Se sai minut naurmaan like CRAZY!! HAHAHA!!

7 Uskalsit ottaa riskin ja haasteen muuttamalla aika nopeasti Kaliforniaan. Osaatko tai haluatko kertoa, mikä ajatus antoi sinulle rohkeutta ja luottamusta siinä vaiheessa, kun mietit asiaa? -Hilla

S:Olen aina tykännyt ottaa riskejä ja uusia haasteita. Elämä on liian lyhyt vain miettittäväksi. Parasta tehdä niin kuin sydän sanoo. Rakkauden eteen ihminen tekee mitä vaan! 🙂

8 How do you relax? What do you need to be happy? 2. What do you do when you are angry? -paulina

S: Paras tapa rentoutua on ottaa kuuma kylpy, käydä hierojalla, lukea kirjaa ja tietenkin välillä käydä Hollywoodin yössä tanssimassa. En tarvitse pajoa ollakseni onnellinen. Terveys, liikunta ja tietenkin rakkaus! Vihaiseksi minut saa suvaitsemattomuus ja tekniset laitteet! 😉

9 Miten voit olla erossa kaksoissiskostasi niin paljon? Olen itsekin kaksonen ja olemme aina kahdestaan. -Twin

S: Onhan se välillä vaikeaa, mutta onneksi on keksitty skype ja facetime! Niiden avulla ei pääse ikävä yllättämään. Olen kaksoissiskooni lähes päivittäin yhteydessä.

10 Oletko koskaan käynyt Lapissa? Korkein kokemasi pakkanen? Kolme asiaa mistä et voisi luopua? Osaatko viittomakieltä? Kuka tuntee sinut parhaiten? -Johanna

S: Olen käynnyt monesti. Minulla on isän puolelta sukua rovaniemellä ja meillä on mökki lapissa. Kolme asiaa… hmmm.. Puhelin, angry birds ja parhaat ystävät… 😉 Osaan viittoa oman nimeni, eli viisi kirjainta. 🙂 Parhaiten minut tuntee kaksoissiskoni.

Hei kiitos kaikille kysymyksistä ja sorry kun tää vastaaminen kesti.. huh!! Olen toivoton tapaus… hah!!

xoxo
/Sauliwood

Kommentit

 1. Hei, et sinä nyt ihan mikään toivoton tapaus. Onhan niitä pahempiakin nähty.

  2.9.2012
  Milla
 2. Kiitos ihanista vastauksista!! Ei tarvitse ottaa paineita vastaamisen ajankohdasta, me odotamme kyllä ;) Nyt ei muutakuin angry birdsiä pelaamaan xoxo!! <3<3

  2.9.2012
  Ada
 3. I love how he said he moved for love<3

  2.9.2012
  Jackie Meaney
 4. Ihana Sauli <3 Kiitos kivoista vastauksista! Ehkäpä nkistä kysymyksistä riittää vielä toiseenkin postaukseen, sillä nää on tosi mielenkiintoisia. Sitä pikkasen ihmettelen, että missä Suomessa sinä olet ollut, jos ei muka eläinkuvioisiin pillifarkkuihin voi pukeutua. Ne on täällä ihan perus katumuotia nykyään. Tuu vaikka katsomaan ;)

  2.9.2012
  Mii
 5. Kiitos, Sauli, kun jälleen kerran päästät meidät hiukan kurkistamaan elämääsi siellä rapakon takana! Tuot todella auringonpaistetta tänne sateiseen Suomeen näillä blogeillasi! :) For English-speakers: translation of the blog (as usual) at Adamtopia's Sauli Central, http://www.adamtopia.com/index.cgi?action=gotopost&board=sauli&thread=631&post=300316

  2.9.2012
  Miachihu
 6. Jee, ihania vastauksia:) Ja lämmin kiitos vastauksesta kysymykseeni <3 Oot oikeassa, vois olla liikaa näille Suomen kaduille ne leopardi kuosiset pilli farkut :D No, ehkä joku päivä täälläkin voi, toivotaan niin!!;) xoxo Kaarina

  2.9.2012
  Kaarina / Miia Vaan
 7. Saulii, dejá vu on jokinnäköinen sähköinen aivojen ns.toimintahäiriö. Se pistää aivot menemään sekaisin. Ei mitenkään vaarallista, koska sitä tapahtuu ihmisille jopa monta kertaa viikossa. Jotenkin se myös liittyy muistin toimintaan. Tässä oli tälläinen erittäin sekava kuvaus dejá vu ilmiöstä lukion psykologia tasolla :D

  2.9.2012
  Laura
 8. Kiitos! Tää oli ihana blogi, toivottavasti vastailet taas joskus lisää kysymyksiin! :)

  2.9.2012
  Tikru
 9. ahah ihana, mää onnistuin ihanasti poistamaan kaikki angry birdsit kännykästä ja rikoin sitten myös koko kännykkäni, mutta uutta näyttöä odotellessa niin pääsee taas itse korjaamaan! :D Ja pystyy ottamaan toisten kärryt xD

  2.9.2012
  Emilia
 10. Kiiiiiitos ihanista vastauksista! Hyviä kysymyksiä olit bongannut vastattavaksi :) Deja vu -tunne tulee yhden selityksen mukaan siitä, että väsymystilassa (valvoneena tms.) aivot tulee muutaman mikrosekunnin "jäljessä" ja ymmärtää siis viiveellä sen, minkä silmät on nähneet juuri äsken. Siksi tunne on se, kuin olisi kokenut tilanteen aikaisemminkin. Aivot siis "käy hitaalla", suomeksi sanottuna :D PS. Mun itketysleffa on Hiljaiset Sillat (tai se kirja on oikeastaan vielä pahempi! :')

  2.9.2012
  Taotao
 11. Kiitos <3 S <3 A <3 U <3 L <3 I <3 ihanista vastauxista.Mua lämmitti erityisesti vastaus kysymyxeen n:o 7. mansikka

  2.9.2012
  marja
 12. You touch my heart Sauli.

  2.9.2012
  irish1139
 13. Kiitos Sauli! Ja tuon ostoskärrykaappauksen olen onnistunut tekemään kerran itsekin, sait mut nauramaan täällä ääneen muistaessani tapauksen ja kuvitellessani sua nauramassa kaupassa, hahah! Kyllä sitä on joskus niin tyhmä/hassu/ajatuksissaan ja vähintään yhtä hassua tuossa oli just se oma hämmennys ja ihmetys, että mitä mä nyt sitten teen sille koko kärrylle? Että juoksisko ympäri kauppaa tarjoomassa sitä ilman kärryä oleville ihmisille? Ja mihin se oma kärry joutui? :D Juu, koitetaan selvitä kauppareissuista… Take care!

  2.9.2012
  HannaN
 14. Moi, Sauli You're such a sweet person, so nice and a genuine ....I hope I have a chance to meet you one day. Do you like Thai food? I'll take you for Thai food. There are a few good Thai food in LA. Even when you come to Mew York, there are some real good ones. I'm in Connecticut and I'm an hour from NY. Since you like to cook, let's try hot Thai food for a change. Shall we?

  2.9.2012
  Tym
 15. Kiitos Sauli näistä vastauksista :) Äläkä murehdi vaikka hiukka kestikin,kyllä me jaksetaan odotella♥♥♥ On aina odottamisen arvoista :)

  2.9.2012
  Minna
 16. Moi! Mä kun kerroin Joonakselle, et vastasit meidän kysymykseen, tuli tällänen kiljahdus: Oikeesti, vastasko Sauli meille, mitä? onks Sauli niin hyvä pelaa, eikä oikeesti ;) Ja sit Joonas kiittää terveisistä ja lähettää takas, ja halus sanoo et häneltä puuttuu parikyt tähteä ja muutama kultamuna ja sit siirrytään seuraaviin haasteisiin, kiitti munkin puolesta, oot niin paras :)

  2.9.2012
  tuula
 17. Kiitos! Thank you, Sauli, for all your answers. That's hilarious about the shopping cart. I once shop-lifted by accident because I picked something up from the store shelf to look at it, decided I didn't want it, and walked out, not realizing I was still holding it! LOL such an airhead :). It wasn't even anything glamorous or exciting! It was a role of cling film!! :D

  2.9.2012
  Rebecca
 18. Kiitos hienoista vastauksistasi <3 Olet osannut tehdä elämässäsi rohkeita päätöksiä ja sen ansiosta olet saanut elämääsi paljon onnea. Olet hyvä esimerkki siitä miten meidän täytyy joskus uskaltaa "hypätä tuntemattomaan". Uskon että saat elämääsi vielä paljon enemmän iloa ja onnea ja olet ansainnut sen <3 <3

  2.9.2012
  Jatta
 19. Kiva saada tietää sust lisää näitte kyssien avull :D Millo vastailet taas uuelleen? ja muuten mihin sulle voi lähettää piirrustuksia, kun sulla oli täällä se ArtGalleeria kerra nii mihin nää ihmiset lähetti sulle niitä kuvia? :D haluisin itekki nimittäi näyttää sulle mun luomuksen susta ;D

  2.9.2012
  Em
 20. Toi sun kärrymoka :'D Pakko myöntää ett onn kyll itekki tullu lähettyy matkaa jonku toisen kärryjen kaa. hups.. :D no eipä siinä muuta ku heivaa ne näkyvälle paikalle ja lähtee nolona ettii omia kärryi :D

  2.9.2012
  Em
 21. Muistan kuulleeni, et deja vu -tunne tulee siitä, et toinen aivopuolisko toimii hetkellisesti toista hitaammin. Niinpä sä koet sen tapahtuman kahteen kertaan, ja sellanen se tunnekki on ;)

  2.9.2012
  Annika
 22. Love the movie the color Purple just brilliant. Angry Birds get me frustrated my son totally kicks my butt on that and oh now i know who steals my grocery cart all the time..lol and I agree life is to short not to take risk and live fully. Great Q & A my new mission to find that magic question that gets either yours or Adam's attention and gets me a tweet or comment OK so maybe not a full on mission but hey a girl has to have a dream right. anyways hope you have a great Labor Day weekend filled with good friends and good food. Sending you and Adam lots of love. XOXO

  3.9.2012
  Rebecca Bryant
 23. Sauli! Jos et uskalla kulkea Helsingin kaduilla leopardikuvioisilla housuilla niin siinä on sulle seuraava haaste! ;D Eihän tuo nyt oikeesti ole kummoinen juttu täälläkään... kyllä täälläkin katukuvassa näkee persoonallista pukeutumista ja ihan mainiosti sekaan mahtuu vaikka mitä kuvioita! Ei sen takia tartte Hollywoodiin lennähtää...rakkaus onkin sit jo ihan toinen juttu. ;D Kaikkea hyvää sulle, Sauli! Ihana lukee sun blogeja! <3

  3.9.2012
  Kirsikka
 24. Moi! Halusin vaan tulla kysymään että ootko ja jos niin kuinka paljon tekemisissä Niko Nousiaisen kanssa? ps. oot mielestäni aivan ihana persoona, kaikkea hyvää sulle! <3

  3.9.2012
  anna
 25. Hyviä kysymyksiä ja sitäkin mukavampia vastauksia!! Olet niin aito ja herkkä. Tuo deja vu on tosiaan outo juttu. Ehkä psykologia ei kuitenkaan pysty selittämään kaikkea. Uskon useisiin elämiin ja karmaan. Tuo tekniikan inhosi on niin tuttua. On ollut lähellä, ettei digiboxi tai uusi kännykkä ole lentänyt ikkunasta ulos monasti. Kiitos Sauli!! Halipusi ihanalle kauniille miehelle LA:n auringon alle!!!

  3.9.2012
  RitaW
 26. Kiitos kun vastaus-kysymys- osiolla laajensit ja syvensit sitä kuvaa joka meillä ei sinua henkilökohtaisesti tuntevilla on! Monipuolisia kysymyksiä olit valinnut ja vastauksiasi lukiessa tuli samanlainen olo kun tutustuu uuteen ihmiseen ja innolla otetaan selvää, että minkälainen tämä ihminen oikein on. Seuraavalle kyynelkanavien puhdistuskerralle elokuvan avulla, voin vinkata Narnia- kirjojen kirjoittajasta C.S.Le

  3.9.2012
  fisu
 27. ...no voihan... kädesyrjä osui taas koneella väärälle näppäimelle ja viesti karkasi kesken kaiken matkaan. Siis olin selittämässä elokuvasta joka on tehty Narnia-kirjojen kirjoittajasta C.S.Lewisistä nimeltään Varjojen maat ( Shadowlands). Olen nähnyt leffan kaksi kertaa ja toisella kertaa suorastaan ulvoin ja silmät oli melko turvoksissa tämän tarinan katsomisen jälkeen. Vielä näistä vastauksistasi ja muutenkin, niin monet ihmiset tekevät hyvinkin pintapuolisia tulkintoja ihmisistä kuten varmaan sinustakin lehti-otsikoiden perusteella. Blogiesi, haastattelujen ja kuvien perusteella sinusta saa kuitenkin monipuolisen kuvan ihmisestä joka voi olla sekä hauska, shoppailua ja vaatteita ja bailauksesta nauttivasta nuoresta miehestä, mutta myös omilla aivoillaan ajattelevasta, lojaalista ja muita huomionottavasta ja ennakkoluulottomasta nuoresta miehestä. ´Tästä on hyvä lähteä kohti uusia seikkailuja!

  3.9.2012
  fisu
 28. Hi Sauli! thanks for the new blog and for taking the time answering questions! really appreciate it! I had a great laugh reading your grocery shopping! most of all because I've done the same thing haha! But thanks again for everything! you have a great inspiring spirit and energy, which you can feel through your writing! so dont stop blogging ok? hehe ;) having a bad day? read Sauli Ks blog- it really puts a smile on your face and makes your heart shine! Have a great week! cheers!

  3.9.2012
  Sofie S Barslund
 29. jee tulihan nää vihdoin :D:D:D ei siin nyt NIIIIIIN kauan kestäny, älä huoli XDDDD Millo tulee uus vastailusessio? Näit o kiva lukee ja kuulla sust enemmä ((:: Jajajaja, mihi sulle voi lähettää piirrustuksii ku sull oli se "ArtGalleeria", nii mihi tyypit oli lähettäny niit kuvii ? ( : Ku mäki haluisin näyttää mun luomuksen mutt en tiiä mihi lähetän :D:D

  3.9.2012
  Em
 30. Valitsit oikein hyvät kysymykset ja vastauksesi ovat aina mainioita. Tuo oli yllätys, että Lappi on sulle noinkin tuttu paikka. 7. kysymyksestä sen verran, että vieläkin mä nostan sulle hattua, että uskalsit ottaa riskin ja muuttaa Amerikkaan. Eikä se ulkomaille muuttaminen tainnut olla edes se suurin juttu, vaan julkisuus, mikä tilanteeseen liittyi. Mä en olisi ikinä uskaltanut, olen sen verran nynny. Siksi varmaan pidänkin niin innokkaana sulle peukkua ja haluan seurata miten elämäsi sujuu. Tosi hienosti olet kyllä pärjännyt!

  3.9.2012
  maarit
 31. Well maybe next time my questions will get picked :( You looked great in the pics from sat. nite did you guys dance at all? Do you dance?

  3.9.2012
  GAEL
 32. Kiitti vastauksista, mutta en käsitä, miksi arastelet Suomessa niin paljon. Hesan katukuvassa on nähty kaikenlaista jo 90-luvulla.. Itsekin pukeudun persoonallisesti. Miksi pitää aina ajatella mitä muut ajattelee? Pantterihousut on ihan peruskamaa, niin kuin Mii jo sanoi. Ehkäpä haluat vain piiloutua kuvaajilta. Hauskaa viikkoa!

  3.9.2012
  tintti 2
 33. Kiva lukea näitä kysymyksiä ja sun vastauksia! Kiitos :)

  3.9.2012
  Siru
 34. Moi Sauliwood!!! ☀ Indeed it’s a weird feeling when you’re having a Déjà vu – like you’re in a twilight zone. ;) It also happens to me but not quite as often as you. ;) There are a few interesting theories as to why this phenomenon occurs – but my favorite is the reincarnation concept– that the previously experienced event is a memory from a past life. ;)) And since this happens to you several times, maybe you’ve been reincarnated many times over and have lots of memories from your previous lives ... Hahaha! Or perhaps just a brain misfire due to lack of sleep. ;)) But whatever is the real reason for this “already seen” experience, it has happened to about 70% of the population. So no worries, we are absolutely NOT abnormal. Yay!!! :) Btw, did you find the owner of the shopping cart you took by mistake? LOL It’s a good thing it didn't have the baby in it!!! xDD ~ Don’t know why, but yellow “speedy” bird always reminds me of you. ツ Thank you for this awesome Q/A blog, Sunshine!! ☀ Love knowing more about you, your thoughts and point of views in life. You truly are amazing!! I just luv ya ❤ XOXOX

  10.9.2012
  Rochelle