TIVOLI + LEFFA

SAULI_pikkukuva

Eilen olin ystävän kanssa Köpiksen mahtavassa huvipuistossa, kuuluisassa Tivolissa!! Paikka oli mieletön, varsinkin auringon laskettua. Kun iltavalot syttyivät, tunnelma oli taianomainen. Hurviteltiin laitteissa, syötiin tosi hyvää ruokaa ja nautittiin fiiliksestä. Tässä vähän kuvia!!

Mutta… Mä en tullut tänne Tivoliin vaan leffaan, ha!! 😉 Mähän oon kertonut, että tykkään hulluna leffoista ja yks mun ehdottomista lempitrillereistä on Taken. Oon nähnyt sen monta kertaa ja suositellut sitä kavereille ja Liam Neeson on ihan huippunäyttelijä. Oon odottanut ihan täpinöissä Takenin kakkososaa. Sen varsinainen ensi-ilta maailmalla on vasta vajaan kuukauden päästä, mutta Kööpenhaminassa on tänään pohjoismainen kutsuvierasensi-iltagaala, jossa on paikalla itse Liam Neeson ja leffan ohjaaja Olivier Megaton!! Sain Suomesta leffayhtiö Scanboxilta kutsun ensi-iltaan tänne Köpikseen ja kun nyt sattuu olemaan mahtava leffa ja vielä Neeson paikalla, niin minähän lähdin, yay!! Scandinavia rules!!

Illalla menen siis leffaensi-iltaan muutaman muun suomalaisen kanssa, I’m soooo excited!! Lupaan kertoa teille huomenna kutsaritunnelmia.

xoxo

/Saulinavia

P.S.
Näyttää sikahyvältä, vai mitä?
TAKEN2-TRAILERI

Kommentit

 1. WAAAAUUU!!!! Toivottavasti ensi-ilta on just niin upea kuin miltä se kuulostaakin :) Ja voi jos pääset vielä tapaamaan Liam Neesonkinkin! <333 En (taas kerran) malta odottaa sun seuraavaa postausta ja ensi-illan tunnelmia. Have a blast! :)

  10.9.2012
  Taotao
 2. Vai että leffaan tulit!!! :D Toivottavasti oli hyvä leffa ja jet lag ei piinaa sua kun palaat kotiin!!IHANA olet Sauli<3<3<3!!

  10.9.2012
  tinsu
 3. Täytyy taas sanoa, että osaat yllättää! Mut onko totta, että Tutkaa ei tule tällä viikolla? :(

  10.9.2012
  Tintti
 4. MITÄ, VÄHÄNKÖ HIENOA PÄÄSTÄ SINNE JONNEKKI GAALAA VAI MIKÄ OLI O.O ja en mtn tietoo leffasta t. epäsivistynyt

  10.9.2012
  Emilia
 5. wow Sauli, I also love movies & funfairs. Do you like ferries wheels? what about silent hill movies? the second part is coming this October 26th of it. Wish we could watch it together. I may visite Finland in the future to gave away some paintings to Ville's dad if you know him & I may make it to a first solo exhibition. I may paint something for you too dear if you like oil paintings ♥

  10.9.2012
  Carine Yezn
 6. You are having wayyyyy too much fun dude and thanks sooooo much for the great pics, its like being there. xxxooo

  10.9.2012
  GAEL
 7. MIELETÖNTÄ *wohoooooo*

  10.9.2012
  Iines
 8. Sauli , gosh you are amazing and i wish you the best time in the world at the premier , you will shine brighter than anyone there and i am thrilled for you , sending love always

  10.9.2012
  Joanna Lexus
 9. Varmaa oli kivaa!? oioi, ja on kyl TAAASSS ihania kuvia, paikka näyttää tosi kauniille & kivalle ja sä tietty !! Must tuntuu et sust ei saa huonoo kuvaa ;) Oot syntyny kameran etee :D Pitääpä zekkaa toi leffa, jos kerra noi hyvät suositukset sult sai :D

  10.9.2012
  Em
 10. Kauhee pitkä sana, kutsuvierasensi-iltagaala :DD Mutt nii piti kysyy ett tuuks käymää Suomessa samalla? Ja ihan yksinkö lähit Köpiksee vai oliks joku mukan? :D:D:D

  10.9.2012
  Em
 11. Huimaa! :) Sano Qui-Gon Jinnille terveisiä!!!

  10.9.2012
  Jonni
 12. Moikka Sauli! Leffa näyttää tosi hyvältä, mutta sinä näytät noissa kuvissa vielä paremmalta! ;D Kiitos ihanista kuvista joitka meidän kanssa jaat! <3 Olin eilen kyllä vähän kummissani, että mitä sinä siellä teet XD Aika hieno mahdollisuus päästä tapahtumaan jossa ovat myös itse leffaa tehneet henkilöt mukana! xoxo <3<3

  10.9.2012
  Ada
 13. "Mennäänkös kaverit illalla leffaan? Joo, minne? Nooh, Köpikseen, Losista..."!!!!! :DDDDDD Great, Sauli!!

  10.9.2012
  TuijaRmk
 14. Oi olipas onnea että sä sait kutsun ^^ pidäppä hauskaa siellä Sauli! : ))

  10.9.2012
  Kaisa
 15. Upeita kuvia & ihan sikaherkullisen näkösii annoxii-Onpa upeeta että pääset nauttimaan tollasesta helmestä! mansikka

  10.9.2012
  marja
 16. Wau, kuulostaa hienolta tuo kutsuvieraiden ensi-ilta! Toivottavasti tapasit mielenkiintoisia vieraita siellä ja pidit hauskaa! :)

  10.9.2012
  Tikru
 17. I have yet to see the movie Taken though I'm a huge fan of Liam Neeson i must put it at the top of my to watch list. have you seen the movie "Nell" with him it. it's a very good one as well. Looks like you have been having fun what gorgeous pictures you took and thank you for sharing. You'll definitely have to let me know how the movie is after you see it. hope you enjoy the rest of your visit and can't wait to see and hear more from you. Sending you and Adam lots of love. XOXO

  10.9.2012
  Rebecca Bryant
 18. Sinä maailmanmatkaaja sitten vaihdat maata ja mannerta tiuhaan tahtiin! Kiitos Köpiksen kuulumisista, toivottavasti leffa on hyvä ja reissu mukava. Turvallista kotimatkaa takaisin Amerikkaan, haleja!

  10.9.2012
  Anneli
 19. Oh you are so lucky. I love the film Taken & also watch it a lot. Can't wait to see Taken 2. Hope you enjoy part 2 :) xx

  10.9.2012
  Tracey Dale
 20. Vau oli vrm kivaa ♥ ++ihanii kuvii :))

  10.9.2012
  moi♥
 21. jeeee mahtavia uutisia!! Todella hienoa saada kutsu toiselta puolen maapalloa kutsuvierasensi-iltaan! Nauti täysillä <3 Olen niin iloinen ja ylpeä :) xx

  10.9.2012
  Kaarina / Miia Vaan
 22. Oi ihanaa Sauli!! Olet saanut tosi mukavan tilaisuuden päästä katsomaan suosikki elokuvaasi ja spesiaalina tietenkin Liaam Neesonin ja ohjaajan näkeminen. Olet aikamoinen stara itsekin <3 <3 Se köpiksen Tivoli on ihanan satumaisen näköinen paikka :) upeaa että ehdit käymään myös siellä. On se aika hauskaa että sinä reissaat elokuviin Jenkeistä ja minä en saa aikaiseksi mennä edes Nousiaisista Turkuun, 35 km :DDDD Olet nyt sitten "suihkuseurapiireissa", lentelet ympäri maailmaa kaikissa upeissa paikoissa. Olen niin kauhean iloinen puolestasi. Ansaitset ehdottomasti kaiken suosion ja kaiken hyvän mitä saat kokea <3 <3 <3 <3

  10.9.2012
  Jatta
 23. WAU!! PIDÄ HAUSKAA, Sauli=) <3<3

  10.9.2012
  mirtsu
 24. Olen niiin onnellinen sinun puolesta! Sinulle sattuu ja tapahtuu juuri siitä syytä, että olet ihana oma itsesi. Nauti skandimeiningistä, vaikka olisi millainen jet lag. Joo, se on rasittavaa, mutta siitä huolimatta. Mukava juttu ja paljon ihania kuvia. Kiitos, olet niin muru!

  10.9.2012
  Sunflower
 25. Hej Sauli! Hvordan var filmen? = How was the movie? you looked stunning!! Your blue blazer suits you SO well!! yeeees...( small *embarrassed smiley*) I saw you there, I think you saw me and my friend too, in the entrance to the Imperial, but not sure... I really just wanted to say Hi, and tell you one thing, but when the movie was over, you and your friends had disappeared ;) Anyway, you were looking like you were having a great time! As a Danish girl- Im glad ;) and im glad you enjoyed Tivoli too!! Thank you for another wonderful blog and Im looking forward to another one later today? I guess it must be.. still wondering for how long you're playing a tourist in Denmark :) So glad to have you here! Sauli, you still keep inspiring me from day to day, and today was no ecxeption! hugs Sofie

  11.9.2012
  Sofie S Barslund
 26. hello Sauli* Sunshine! yes, Liam Neeson is an amazing actor, I enjoy all his movies too. I haven't had a chance to see 'Taken' but now that you recommend it I certainly will. So you're going to the movie Premiere, looks like you're going to have alot of fun ;) Perhaps we'll see you on the big screen someday in an action or comedy film! You definitely have the good looks, acting ability, physical agility and the camera adores you. Do you think acting is something you would enjoy?

  11.9.2012
  Besha
 27. Hope you had a great time at the premiere!! Liam Neeson is one of my favorite actors. I especially loved his portrayal of Michael Collins in the movie of the same name. And continue to enjoy Copenhagen!!! Thanks for the pics!

  11.9.2012
  Eriskay
 28. Wow :D Can't wait for the next blog!! ♥ ♥ ♥ Why is there a building so Chinese style in the right bottom? :P Was there China Town?

  11.9.2012
  Nicola Yeung
 29. Wautsi wau Sauli, oon niin ilonen sun puolesta kun näen miten täpiöissäsi olet! Mahtava tilaisuus ja olen varma että olet siellä starbojen joukossa ihan kotonasi :)

  11.9.2012
  Jenny Y.
 30. YAY Saulinavia!!! ;) So you traveled to Copenhagen to see a movie!! It's fabulous you got invited to the Nordic Gala Premiere of Taken 2 ;) Loved the first movie too - Liam Neeson is such a great actor - and so perfect for the role. ;) Can't wait to watch the sequel when it comes out. ~Glad you're having an amazing time there. Tivoli Garden is a beautiful place! Thank you so much for the wonderful photos!! OMNG! You are gorgeous as always!! <333 Now I'm looking forward to your next blog and so excited to read all about your adventures in Denmark. :) Love you Sunshine!!! ~XOXOX

  11.9.2012
  Rochelle
 31. Vaauu! Kuulostaa tosi hienolta. Have fun! <3

  11.9.2012
  Swizzy
 32. No nyt oon kateellinen!! Sä se sit pääset kaikkiin kissanristiäisiin. xD Toivottavasti oli kivaa. c: Ite oon tässä miettinyt vaihto-oppilaaksi lähtemistä Saksaan, niin olis kyllä kiva tietää että onko se nyt matkustamisen arvoinen maa. Siellä tuntuu olevan noita makkarahulluja tyyppejä aika paljon ja ite kun kasvissyöjä olen niin vois tulla jännää. :D Mutta hauskaa sulla näyttää olleen niin ehkä sinne vois itekki lähteä! Yay. :D

  14.9.2012
  Senja
 33. hieno juttu :D köpis on mahtava kaupunki!

  31.10.2012
  janika