Täydellinen päivä!

Eilen minulla oli niiiin ihana päivä! Minun hyvä ystäväni Marika joka asuu Long Beachilla tuli käymään Hwoodissa. Kävimme yhdessä syömässä ja vähän shoppailemassa. Marikan kanssa on aina niin kivaa ja kaikki jutut menee niin yks yhteen. Se on ihanaa kun täältä löytää huippu ystäviä joiden kanssa on kiva jakaa samoja ajatuksia ja fiiliksiä. Marika kirjoittaa myös blogia! Marikan blogin löydät täältä.

Yritin etsiä eilen uusia vaateita viikonlopulle. Tein aivan mahtavia löytöja ja rahaa meni vain noin. 70 dollaria eli noin päälle 50€.

Paita: 5 dollaria, housut 32 dollaria ja kengän kirppikseltä 22 dollaria jotka itse tuunasin himassa. Niitteihin meni rahaa noin 20 dollaria. Omasta vaatekaapista nahkarotsi ja ei muuta kuin Hwoodin yöhön jorailemaan!! Halvalla voi siis saada hienoa!! vink vink!!

Hyvää ja vauhdikasta viikonloppua kaikille!! Nyt ei paastoilla! 😀

xoxo

/S

Kommentit

 1. The outfit is amazing!!! When is your question blog happening??

  2.9.2012
  Allia Chulov
 2. You always make me smile. I think I would like to see you angry just once, maybe at the computer or skype, not at another person.

  2.9.2012
  Sam
 3. Vau, todellakin nuo kengät näyttävät kuin olis ihan eri kengät, upeeta jälkeä Sauli! : ) Vauhdikasta viikonloppua sinnekin päin! :D

  2.9.2012
  Glitter
 4. Kuten sinua jo BB-aikoihin kehuttiin, sinuun on niin helppo tutustua ja sinun kanssa on helppo olla. Olet ainutlaatuinen ihminen. Se, että varmaankin kaikki sinuun tutustuvat myös ihastuvat sinuun on merkki jostain sisäisestä lämmöstä ja ilosta joka sinusta hehkuu! Miten osaat tai ennen kaikkea keksit näitä kaikkia tuunauksia?! Nuo kengät ovat upeat, mahtava keksintö. Sinä kokonaisuudessaan olet niin upea! Voi sinun pitäisi saada tilaisuus suunnitella näitä vaate- ja asustejuttuja oikein enemmänkin. Toivon todella, että saat sellaisen tilaisuuden. Ihanaa aikaa sinulle muru ja ihanalle siipallesi :)

  2.9.2012
  Sunflower
 5. Yayyyy Sauli<3<3<3!!!Ihana sunnuntai aamun piristys:sinun uusi blogi!!Hyvin shoppailtu ja upeasti tuunasit kenkäsi!! :) Täällä jo uutta Tutkaa odotellaan innolla<3!!!Hauskaa viikkoa Sunshine!!Lav juuuu!!!

  2.9.2012
  tinsu
 6. Hauska blogi, kiitos taas! Oletpa sä taitava noiden niittien kanssa, hienolta näyttää!! Oon joskus itsekin jotain pientä laittanut, mutta en kyllä ikuna saisi tollasta määrää ja vielä noin tasaiseen riviin! Tossa on jo tarvittu käsivoimiakin, että saat sen niitin nahan läpi!! Hauska kuulla, että olette Marikan kanssa ystäviä ja tapailette, kävin katsomassa hänen blogiaan ja kivalta vaikuttaa:) Kaikkea hyvää sinulle Sauli ja kiitos hyvästä mielestä:) Nää sunblogit on sellaisia piristäviä ! :) xx Kaarina

  2.9.2012
  Kaarina / Miia Vaan
 7. Heippa pitkasta aikaa ja terveisia Euroopan seka Aasian valloittavasta kaupungista. Aurinko hellii myos taalla ja masentaa jo valmiiks lahtea takasin kohti koti-Suomea. Se on aika ihanaa miten toisista ihmisista tulee heti soul mateja, vaikka ois tuntenu vaan vahan aikaa. Ja viela ihanampaa on, kun just niita ihmisia loytaa toiselta puolelta maapalloa. Helpottaa varmasti koti-ikavaan <3 Mahtavia reissuja ootte heittany siipan kanssa ja kuvat on upeita. Jatkakaa samaa rataa ;) Kiertuetta odotellessa!!! İhanaa syksyn alkua sinne kauas aurinkoon <3 ps. Gagan keikka Helsingissa oli SAİRAAAAAN HYVA *jeij*

  2.9.2012
  İines
 8. Moi Sauli :) Wow your shoes - so cool! You are really multitalented guy :) I hope you had fun tonight :) xoxo

  2.9.2012
  wandinka
 9. Oi että kun haluisin myös shoppailee, muttakun ei ole rahaa... :/ mutta joo näytät tosi hyvältä tossa viimisessä kuvassa!! : )))

  2.9.2012
  kaisa
 10. Hienosti stailatut popot! Kelpaa noilla tallustella Hollywoodissa! :D

  2.9.2012
  Tikru
 11. Sauli!!!! Olet niin ihana! Sydäntä lämmittää, kun kerrot löytäneesi tosi ystäviä sieltä LA:n seudulta. Se on niin tärkeää. Mahtavat noi sun bootsit. Olet luova ja kauniisti jalat maassa kaikista punaisista matoista huolimatta. Kiitos jälleen blogista!! Mukavaa viikonloppua!! XOXO

  2.9.2012
  RitaW
 12. Hi, cool self-customized boots! Great model too :)

  2.9.2012
  Shimayo
 13. mitäh vaan 50€ O_____________O shoppaillu josaan sivukylillä kuiteskin

  2.9.2012
  Emilia
 14. Okei, eli suutarin vikaakin sussa siis on! :D Näytti olleen hyvät pippalot teillä ainakin lauantaina :) Rakkaus ja ystävät on maailman paras asia mun mielestä. Ihanaa, että sulla on elämässäsi molempia <333

  2.9.2012
  Taotao
 15. I love what you did to the boots- I buy and 'fix' things all the time. Its the best way to really make something yours. The pics from saturday nites show of you and friends and sippa are beautiful and thank you for sharing them with us. You look hot with the eyeliner. Have a great weekend.

  2.9.2012
  GAEL
 16. Moi! Hienosti tuunatut kengät, niitit on ihan super-hienot ja tykkään kovasti tosta sun lilan värisestä paidasta. Viikonloppu toivotukset on ehkä vähän myöhäisiä, joten eiku kivaa alkavaa viikkoo sulle toivoopi tuula ;)

  2.9.2012
  tuula
 17. Olisi niin kiva saada tuoreeltaan kuulumisia vauhdikkaasta viikonlopustasi!

  2.9.2012
  Tuuli 1
 18. Voi ei, olin eilen itse myös juurikin samaisessa baarissa oluella Dolby Theaterilla. Ja ostoksilla, miten huonoa tuuria ettei törmätty, olisin tullut nykimään hihasta :) Tarvii kulkea näemmä korvat auki, jos kuulee suomen kieltä kadulla! Olen itse LA:ssa toista kertaa, tää paikka on vaan niin rento, et tänne on palattava aina uudestaan. Outleteista puhumattakaan, ens viikolla pitäs käydä katsoo joku Ontario Mills vähän kauempana losista, mut iso outlet paikka myös, ootko koskaan käynyt?!

  2.9.2012
  $
 19. Jeee uus bloggaus ;))) Tommoset kamut on just parhaita, huono puoli vaa se et aika kuluu niidn kaa LIIIAN nopeesti :D vaan 50€!?oho :o Ja tosi cooliks tuunasit noi kengät!!! :)

  2.9.2012
  Em
 20. Reps tolle kengäntuunauskuvalle :D hirveesti työkaluja vaa siihe et saa nastat :'D Mut tuliha niistä vaivan arvosen näköset! ;)

  2.9.2012
  Em
 21. sounds like you had a fabulous day and what a bargain shopping you should come help me shop for little man's fall wardrobe i could use the help :) will definitely check out your friends blog I love reading blogs and writing my own so this will be a definite must see. Love the last picture of you the whole outfit looks amazing I'm a jeans and t-shirt kind of gal so really like this one. well guess i should stop rambling and let you go thanks for sharing this with me. Have a beautiful day filled with all things wonderful and of course sending lots of love to you and Adam. XOXO

  3.9.2012
  Rebecca Bryant
 22. Sauli, I love how everything looks more expensive when you wear them!! You are a smart shopper and very creative! Wear in good health!! Slainte!

  3.9.2012
  Eriskay
 23. ☀ Moi Sunshine!!! YaY! It's wonderful you had a perfect day!! But I guess wherever you are - there's no such thing as a cloudy day!! :) How awesome that you got to spend some quality time with your good friend. :DD Sauli, I'm in awe of your shopping skills!!! ;))) And it's amazing what you did to your boots and I love your new pants!! ;) Thanks for sharing your perfect day with us, and especially your flawless photos. :)) You look absolutely incredible!!! I ♥ ya! ~xoxox

  3.9.2012
  Rochelle
 24. Sauli <3 Oon kenkäfriikki ja noi sun tuunaamat on ihan mielettömän hienot! :) Kiitos blogista! :)

  3.9.2012
  Kirsikka
 25. Hi Sauli! Thx for some great blogs! always a treat reading your blogs! hahaha shopping is the best! but even better when this are cheap and fine quality! NIIIICE boots! glad to hear you had a great weekend! and nice picture from yester day! the leopard pants rock!!! YAY! have great week! cheers!

  3.9.2012
  Sofie S Barslund
 26. Kiitos postauksesta. Toi sun asu on tosi upea! :)

  3.9.2012
  Pallokala
 27. VAU, Sauli! Olitpa upea ilmestys leopardi-farkuissasi etc. Olen tuijotellut kuviasi siihen malliin, että toisessa silmässä alkoi elohiiri nykimään :D

  5.9.2012
  fisu
 28. toivottavasti noit paivii tulee lisaa :)) sori ku mul ei oo ä:ta :)) (kopioin ton)

  5.9.2012
  moi♥
 29. Ps. Toi sun asu on ihan sairaan hieno :) ♥

  5.9.2012
  moi♥
 30. Sikamakeet bootsit.& toi sun hymys,se saa mut aina hyvälle tuulelle. mansikka

  6.9.2012
  marja
 31. Asusi oli tosi hieno1 Tämä oli varmaan se kokonaisuus, jonka ostamisesta ja tuunaamisesta puhuit :-) Olisi se vaan hauskaa ja mieltä lämmittävää, jos se siippasi taas vaihteeksi twiittaisi myös kauniita kuvia sinustakin.

  6.9.2012
  Tuuli 1
 32. Heippa! Kiitos viimekertaisista blogipäivityksistä tänne omille sivuille, IS-sivuille ja kaikista valokuvista. Niitä odotellaan aina innolla. Olen ihan samaa mieltä kuin Tuuli 1, että toivottaisiin kauniita - ja vaikka mitä - kuvia sinusta! Minä ja moni muu toivoisi kuvia myös sinusta yhdessä Adamin kanssa! Varsinkin, jos ei tule blogeja, niin ainakin toivotaan twiittejä kuvien kera. Netissä on paljon kuvia viime viikonlopun Labor Day -bileistä, joissa Adam esiintyi. Kuvissa Adam on kuvattu kaikkien mahdollisten fanien ja työkavereiden kanssa ryhmissä tai kahdestaan, mutta yhtä kuvaa ei sitten saada millään: sinusta ja Adamista kahdestaan! Tarkoitan siis ihan selkeää kuvaa enkä mitään sameaa kuvaa tai sekalaista videokuvaa, joita molempia on viimeksi nähty. Olettekohan te menneet jotenkin liian pitkälle tässä kahdenkeskisten yhteiskuvien välttelyssä, vai kuvittelenko minä vain?! Ne henkilöt, jotka pyrkivät kaikin tavoin sabotoimaan teidän suhdettanne, saavat vain vettä myllyynsä tästä ja kehittelevät mieleisiään tarinoita taas siitä, kuka on kenenkin kanssa. Vaikka ette välittäisikään näistä jutuista, niin olisi ihanaa, jos sinä ja Adam tajuaisitte sen, miten paljon iloa teitä seuraavat fanit saisivat tällaisistä kuvista. Itse tunnustan rehellisesti, että olen ihan addiktoitunut teidän kuviinne, mutta voisihan sitä olla huonompiakin riippuvuuden kohteita! We are missing so much to see pictures of you and Adam together. Just you two and no one else! We would be very happy and grateful for that. Oikein hyvää viikonloppua! Have a lovely weekend!

  7.9.2012
  Omena
 33. Teki hyvää huomata, Omena, että tartuit esille ottamaani aiheeseen. Luulenkin, että juuri nuo Labor Day -viikonlopun kuvat nostivat kuva-asian aikaisempaa selvemmin esiin. Olihan kyse oli tilanteesta, jossa Adam ja Sauli olivat molemmat läsnä. Vaikka muita kuvia oli monia, ainoat kuvat, jotka Adam sinusta, poikaystävästään, twiittasi, olivat nuo pari ns.vitsikästä, osin huonolaatuista, kuvaa. Minulle jäi heti oudoksuva, pettynyt olo. Miksi näin, yksityisyyden varjelun piikkiin sitä ei enää voinut panna. Kiinnitin huomiota siihenkin, että pari Adamin työkaveria, Tommy ja Asleykin (!) twiittasivat jälkeenpäin tilaisuudesta yhden twiitin, nimenomaan myönteisen sinua, Sauli, kohtaan. Ashley retwiittasi oman Sauliwood-twitter-kuvasi todeten "Nice body!!" Minulle tuli vaikutelma, että halusivat tuottaa vastapainona sinulle hyvän mielen. Yksityisyyden varjeleminen on eri asia kuin tämä. Sauli, meitä on niin paljon, jotka ajattelemme ja seuraamme vaiheitanne lämmöllä. Sen huomaat jo tämän blogisivustosi seuraajamääristä. Kauniit kuvat teistä, mieluummin yhdessä, silloin tällöin, tuottaisivat todella monille iloa ja viestittäisivät samalla, että kaikki on hyvin, mitä sydämestämme toivomme.

  9.9.2012
  Tuuli 1
 34. Mä oon yrittäny löytää tollasia niittejä vaikka mistä mutta ei vaan löydy. Kai niitä on sitten vaan siellä päässä! Hirveesti tekisi mieli kokeilla kenkien tuunausta (kun säkin nyt uskaltauduit!) mutta nuo niitit pitäisi vielä löytää. Sais nämä vanhat maiharit vähän paremman näkösiks. :D Musta on kiva huomata miten säkin oot tollanen vaatteiden tuunailija -tyyppi, se on vaan niin kivaa kun voi itse tehdä vaatteista oman näköisiä! Yay!!

  11.12.2012
  Senja