Me and Mr.Neeson

Yay, Taken 2 oli MIELETÖN!! Koko ilta oli upea! Kutsuvierasnäytös oli hienossa salissa, penkitkin sai makuuasentoon ja kaikki. Tää leffa pitää nähdä, oli kaiken odottamisen arvoinen ja Liam Neeson on kyllä uskomaton!

Liam Neeson on mahtava tyyppi myös livenä, ha!! Sain muutaman muun pohjoismaisen vieraan kanssa tavata hänet ja Taken 2 -leffan ohjaajan Olivier Megatonin henkilökohtaisesti ennen elokuvan alkua. Juteltiin Neesonin kanssa vaikka mistä ja mukavaa oli. Siitä riittäisi paljon kerrottavaa, niinkuin illasta muutenkin, mutta mun täytyy kiirehtiä nyt kotiin Los Angelesiin, joten palataan asiaan myöhemmin. Kuviakin meistä otettiin yhdessä, kun saan niitä itselleni niin ehkä tekin pääsette näkemään, yay!!

Kiitos kiitos Mr.Neeson, Mr. Megaton, Taken 2, Scanbox, Hotel Scandic Webers, Imperial Biograf, Kööpenhamina ja kaikki suomalaiset matkakumppanit!! Mahti reissu!!

xoxo

/S


Tässä meidän Suomen poppoo 🙂 Mun lisäksi toimittajat Eeva ja Heli sekä bloggarit Emmi No Fashion Victims ja Mimmi More To Love.

Kommentit

 1. OH. EM. GEE! Mitäpä tuohon muuta voi enää sanoa :) Aika mieletön ilta kyllä! Turvallista kotimatkaa ja kerro ihmeessä lisää sitten kun olet perillä!

  11.9.2012
  Taotao
 2. Kyllä olet taas uskomattoman komeana tuossa kuvassa missä olet sininen takki päällä! :)

  11.9.2012
  eklu
 3. Olen niiin iloinen puolestasi, että pääsit käymään Köpiksessä ja kokemaan ensi-illan ja tapaamaan Liam Neesonin!!! Kuvaat upeasti aina kaiken, että melkein kuin itsekin olisi paikalla kokemassa. Kiitos siitä Sauli taas kerran!!! Ihana blogi!! Turvallista kotimatkaa suloinen ihanainen Sauli<3<3<3<3

  11.9.2012
  RitaW
 4. Vau varmasti mahtava reissu! Liamilla on muuten ihana ääni ja karismaa vaikka muille jakaa.

  11.9.2012
  Just me
 5. Trying to be politically correct and have this come out as it is meant. I have been a huge Adam fan since January of 2009 and it has all been fun and exciting, but I have to say YOU HAVE BEEN THE BEST SURPRISE AND BONUS THAT I COULD HAVE EVER HOPED FOR. I am always happy to see that Adam wants to brag on you because if you two are even half as wonderful separately and together as you seem to be............ hang on to it because it is something special.

  11.9.2012
  Sam
 6. Wauuu!!!Varmasti oli upea tavata niin upea näyttelijä!!Olit taas kerran aivan mielettömän KOMEA kaikissa kuvissa!!Turvallista ja hyvää kotimatkaa Sunshine<3<3<3!!

  11.9.2012
  tinsu
 7. Pikkusen luksus-reissu! Lähempäs käymään leffassa - Köpiksessä!- ja juttelen vähän Liam Neesonin ja ohjaajan kanssa tunnelmista. Sun elämä ei todellakaan kulje tavallisia polkuja! Mahtavaa, että jaat kokemukset meidän kanssa. Neelsonin elokuvista muhun suurimman vaikutuksen on tehnyt järisyttävä Schindrenin lista ja aivan ihana Rakkautta vain. Sun blogin vuoksi mun on nyt pakko katsoa Taken 1 ja 2.

  11.9.2012
  maarit
 8. Sullaha onn ollu yleellistä siel :D Pitää kyll kattoo toi Taken, rupes kiinnostaa ku kerran onn kehuttu ;) Olitko iha ett IIHHII ku pääsit juttelee Neesonin kaa? ;D Ja Sauli sull on iha uskomaton tyylitaju!!! ihana toi sinine takki, tosi magee!! IhanaKaunisKomeeCool kuva!! <3 :D Terkkui sinne ;) BLOGGAILE TAAS PIANN!! <3 :)

  11.9.2012
  Em
 9. WOW :) Superhiano takki!!!!!

  11.9.2012
  Iines
 10. Ai että sulla on ollut hieno ilta! On niin kiva, kun jaat meille näitä kokemuksiasi. Turvallista kotimatkaa Losiin! :)

  11.9.2012
  Tikru
 11. Aivan älyttömän magee toi sininen takki! Kirkkaaat värit näyttää niiiiin hyvältä mustaan yhdistettynä. :)

  11.9.2012
  jobo
 12. Yay!!! Vaikka en ole Mr. Neesonia tavannutkaan, niin hienon kuvan olen hänestä saanut elokuvista ja haastatteluista; lahjakas herrasmies. Taken 2 näyttää hyvältä. Turvallista ja mukavaa kotimatkaa! :)

  11.9.2012
  Jonni
 13. Kuulostaa tosi hienolta matkalta ja illalta ! Olen iloinen puolestasi :) Turvallista kotimatkaa!!

  11.9.2012
  LenaS
 14. Sauli , Liam Neeson was so lucky to meet you ! ha so happy you had a fabulous time and as always looked beautiful beyonds any words . You are so special and your blogs are a joy , safe travel home sweet Sauli :)

  11.9.2012
  Joanna Lexus
 15. Tätä kun lukee niin voi kuvitella miten innoissasi olet ollut! :D Ihana kuulla että sinulla oli kivaa siellä : )

  11.9.2012
  Kaisa
 16. Sauli! awww!!! so happy for you that you met Mr. Neeson!! He did look great! he passed my by at the Imperial Hotel- Didnt even notice until he was right next to me... whoops... haha well, I was seeing you so, I totally forgot bout Neeson- but he seemed so calm and SO cool! (if you noticed two girls in the entrance of the Imperial Hotel right before the show *blushing*.. the one was me... ANYWAY, more important things! So glad to hear you've had a great great power trip, and I hope Copenhagen treated you right? Did you eat traditional Danish food?? It's yum ;) Have a great trip back to sunny LA! You're amazing! and thank you for sharing your exciting expericences! You're so admirable! xoxo Sofie

  11.9.2012
  Sofie S Barslund
 17. Kuulostaa aivan ihanalta kokemukselta, kiitos kun jaoit sen meidän kanssa. : ) Turvallista kotimatkaa!

  11.9.2012
  Päivi
 18. Upeeta!! Todella ihan mahtavuutta, että pääsit juttelemaan noiden herrojen kanssa, oli varmaan todella mielenkiintoista ja hauskaa:) Voi, olet kaiken ihanan ansainnut niin täysin. Olet aikamoinen mielipidevaikuttaja monella tavalla tämän blogisi ansiosta!! Se on hieno juttu, koska täältä tosiaan saa tietoa muodista, leffoista ja vaikka mistä mitä maailmalla tapahtuu!:) xoxo

  11.9.2012
  Kaarina / Miia Vaan
 19. Näyttääpä hyvälle siellä :3

  11.9.2012
  Emilia
 20. More, more, more....when you get home more about what you and Liam talked about and how it felt to meet him. Its not like I will ever get to have all that fun. Have a safe trip home. xxoo

  11.9.2012
  gael
 21. Sauli!!! This is so exciting! So happy for you having this experience! YAY!! The pics are great, and may I say you look amazing! I always love reading your blogs. They really put a smile on my face. :) Have a safe trip home! <3

  11.9.2012
  Marion
 22. I'm glad you enjoyed the trip :) Also, you shoul wear blue more often ;D

  11.9.2012
  Bombonierka
 23. Osaat tosiaan kertoa tapahtumistasi mukaansa tempaavasti. Niinkuin moni on jo sanonut, kuvaat asoita niin elävästi, että voi hyvin kuvitella millaista siellä on ollut. Blogejasi on aina ihana lukea <3 Turvallista matkaa, vaikka taidat ollakin jo perillä :)

  11.9.2012
  Jatta
 24. Voi jestas! Ihana lukea sun mielettömän hienosta elämästä! Kiitos kun kirjoitat meille ja jaat näitä suloisisa kuviakin. Nauti taas välillä kodista ja siipasta <3

  11.9.2012
  Sunflower
 25. Kiva että teillä oli hauska ilta.Toi sun takki on ihanan värinen ja toi kaulakoru on TOD.UPEA!Turvallista matkaa kotiin.En malta odottaa loppu tarinaa ja uusia kuvia. mansikka

  11.9.2012
  marja
 26. ☀ Hey Sunshine!!! Thanks for the wonderful blog and lovely pics!! Can't wait to read more about your amazing trip. ❤ Luv ya always!!! ~xoxox

  11.9.2012
  Rochelle
 27. Ihanaa, ku jaat kokemuksias meijän kans<3 KIITOOS!<3<3 Turvallista kotimatkaa Losiin=)

  11.9.2012
  mirtsu
 28. Penkit kuulostaa todella lokoistalta, tosin meikäläinen nukahtaisi varmaan alta aikayksikön vaikka olisi miten hyvä leffa! Kuulostaa niinkun sua ei olis yhtään ees jännittäny Liamin ja Olivierin tapaaminen..?! Tuo kirkas sininen on todellakin niin sun väri, upeat takki ja koru! Oletkos vielä käyttänyt sinisiä popoja jotka ostit Lontoosta?! Kiitos taas kerran blogista, näitä on niin älyttömän kiva lukea ja kuvat on aina tosi hyviä :D

  11.9.2012
  Jenny Y.
 29. aw so happy you had a great time and that you got to meet Liam Neeson and the director what fun. Plus you look amazing in the photos as always sweetie. Can't wait to hear more about your visit and glad you enjoyed the movie. Ok going to let you go as I'm extremely ill and can't think straight. Sending lots of love to you and Adam. XOXO

  11.9.2012
  Rebecca Bryant
 30. aww Sauli that's fantastic!!! so happy you enjoyed the movie premiere of 'Taken' with friends and got to meet and chat with Liam Neeson. woohoo! I had a feeling you would ;)

  12.9.2012
  Besha
 31. I'm so glad you met your idol :DDD Have a nice trip!

  12.9.2012
  Nicola Yeung
 32. Moi! oon niin iloinen sun puolesta, lisää kuvia sun reissusta olis ihana nähä sit joskus, mut nyt vaan turvallista kotimatkaa :)

  12.9.2012
  tuula
 33. Wow! It sound like you had an amazing trip! I loved "Taken"... Can't wait so see the sequel. By the way that blue jacket is GORGEOUS on you! :)

  12.9.2012
  Genie
 34. Mihinkäs sinulla oli niin kova kiire..? Taisi olla tosi hyvä leffa kun noin pitkälle menit sitä katsomaan! Kirjoittelehan taas pian kuulumisia!

  12.9.2012
  tintti
 35. Sounds like you had a great time. Liam Neeson is a wonderful man, and I hope we see more pics of both of you. Sauli, that is a nice jacket, but you make it look amazing!!!

  17.9.2012
  Eriskay
 36. thank you for helping Adam judge the Trespassing fan videos hope you had fun and I hope my son's video made you smile or at least giggle a little only he would think to be a dancing banana. thank you again sending love to you and Adam xoxo

  17.9.2012
  Rebecca Bryant
 37. Oot hirveen söpö tuos kuvas mis sulla on toi sininen takki♥♥

  18.9.2012
  Emiliaah
 38. Voisit antaa vähän vinkkiä siitä, milloin tarkemmin olet tulossa Suomeen. xoxo

  21.9.2012
  Lilli
 39. Ooh, it's been a while since I've been to your website. Happy to hear about the fun you've been having. I think Liam is an awesome actor and am jealous that you got to meet him. Hope all keeps going well with you.

  22.9.2012
  Donna
 40. hey sweetie just popping in to say HI. hope you had a wonderful weekend and have a great day. sending you and Adam lots of love. XOXO Come Say HI

  24.9.2012
  Rebecca Bryant
 41. just thought i pop in and say Hi. Hope you have a fabulous weekend and have lots of fun. Sending lots of love to you and Adam XOXO Come Say HI

  27.9.2012
  Rebecca Bryant
 42. Piti taas tulla katsomaan miten sulla menee!! Hieno tuo wwf-mainos! :) :) missä Adam on? :P

  1.10.2012
  Malena
 43. hollywood-blogisi on tauolla, mutta tätä blogiasi et toivottavasti silti unohda. Sinä olet taitava kuvaaja ja sinulla on silmää nähdä kohteita tuoreesti. Hyvä blogi syntyy kuvistasi ja kuvateksteistäsikin. Olisi kiva, jos vaikka kuvaviestein kertoisit, miltä Helsinki näyttää nyt, kun olet ollut pitkiä jaksoja muissa maisemissa. Hyvää aikaa Sinulle Suomessa!

  2.10.2012
  Tuuli 1
 44. Oli vrm jälleen kivaa :) sä vaa teet kaikkee kivaa ja me homehdutaa tääl :DD mutt hyvä ku sull on kivaa ♥♥♥ ps. Oot sÖpÖ :D ♥

  5.10.2012
  moi♥
 45. ihanaa etä viihdyt new yorkissa :D oot sauli koskinen tärkeä :D

  8.10.2012
  ^^minttu^^
 46. Kuulostaa niin siistiltä! Kateeksi käy. ;) Sulla on myös tosi hyvä seura ollut, Mimmi rules!

  31.10.2012
  janika