Hi! Moi! Kon’nichiwa!

kuva-17

Olen lentänyt eilen aamulla takaisin Losiin ja univelkaa on noin 30h. hah!! Tänään heräsin pirteänä tiistai aamuan klo 4:00am. Olen pahoillanin kun en ole vielä kerennyt vastaamaan teidän huippu kyssäreihin. Yritän vastailla niihin loppu viikosta. yay! I promise!!

Japanin matka oli aivan ihana ja haluan sinne pian uudestaan. Olen vieläkin pää pyörryksissä japanilaisesta muodista, ihmisistä, kulttuurista ja koko reissusta!! Ihan kun olisi hypännyt kohti tulevaisuutta tai käynnyt vieraalla planeetalla. Ehdottomasti mielenkiintoisin maa missä olen koskaan käynnyt. Me like!! <3 Japanista tarttui mukaan myös muutama tuliainen 🙂 [caption id="attachment_731" align="alignleft" width="264" caption="amerikka aurinkolasit"][/caption]

perus sandaalit 😉

desain liivi

Hei kohta mun blogi sivuilla on miljoona raja rikki!! huhuh! Mieletöntä!

Ai niin ja käykää äänestämässä! tästä

kiitos moi ja näkemiin!! Loppuviikosta vastauksia!

xoxo

/S

Kommentit

 1. Kyllä täällä onkin käyty vähän väliä tarkistamassa, onko uutta postausta tullu, eli ei oo ihme, et miljoona kävijää pian. Kivoja juttuja nää matkajutut, jännää kuulla millasta Japanissakin on, kun en oo siellä käynyt ite. Mielenkiintoisia tuliaisiakin löysit, noi amerikkalasit ois aika siistit! :D

  21.8.2012
  Catti
 2. Perussandaalit!!! LOL! Ehkä Burning Manissa, mut muuten näyttää raahattavalta 'Gladiator meets Thriller' -mallilta. Heh heh!

  21.8.2012
  Anu
 3. Of I voted again... TY for sharing all the fun you had, guessing the best part was being w Adam. Luv ya you are a ray of Sunshine in our lives

  21.8.2012
  Sandra Haxton
 4. Onhan noi lasit ihan kivat ;)

  21.8.2012
  Broken
 5. Joo, näyttäisi tosiaan ihan perussandaaleilta noi popot, lol. :D Yritähän sä saada unirytmi kääntymään taas Losin aikaan, varmaan on viikonpäivät hieman sekaisin tuon matkustelun jälkeen. Mukavaa viikkoa sinne! :)

  21.8.2012
  Tikru
 6. Hey Sunshine or should I call you Mr. World Traveller... I am glad to hear you had fun and don't worry after a few days your body will have adjusted back to LA time. Those are some interesting photos you posted, their fashion is unique but you can't wear it in daily life as it's not very practical :). Yay your blog is almost at 1,000,000 views, so happy for you!!! Can't wait to read the answers to your questions, hope you'll pick mine (same name). Take care sweetheart and have a lovely week. Love you!!!!!! <3333

  21.8.2012
  SexyDiva
 7. ihana postaus ja tosi kivoja noi ostokset!:) oot tosi komee tossa vikassa kuvassa! tosi kiva kun jaksat julkasta näihin molempiin blogeihin aina mielenkiintosta sisältöä ja ihania kuvia:) Q&A-blogia odotellessa!

  21.8.2012
  tauno
 8. Oih, toivottavasti saat pian univelkas ''maksettua'' :D Jajajajaja toooi LIIVI on IHANA!!! aivan mielettömän ihana oikeesti! rakastuin siihen ;_; sopii sulle toooosi hyvin! : )

  21.8.2012
  Kaisa
 9. Hey Sunshine glad that you are back home, I am sure after some days your body will be back on LA time. Yay your blog is almost at 1,000,000 views :DDD so happy for you and can't wait to read more from you. Hope you'll pick my questions to answer...can't wait for your next blog to read them. Take care and lots of love sweetheart. <333

  21.8.2012
  SexyDiva
 10. Yayyy Sauli!!!Toivottavasti sut jetlag ei ole ihan karmiva!!!Täältä saat pusun ja halin oloa piristämään!!Noista sun shoppailu saalista mun suosikki on se liivi<3<3<3!!Muutkin on kyllä hienoja!!Äänestetty on!!harmi vaan kun voi vaan kerran äänestää :D :D muuten olis hiirikäsi kovilla!!!Kiitos blogista ja seuraavaa jo innolla odotan!!!Lav juuu Sunshine<3<3<3<3<3!!!!!

  21.8.2012
  tinsu
 11. Thanks for keeping us in the loop on all your adventures! Love it!!!

  21.8.2012
  sizzling
 12. Okei, nyt on munkin pakko päästä käymään Japanissa! Ihan vaan noiden Amerikka-aurinkolasien takia :DDD Koitahan saada kroppa ja aivot taas Ameriikan aikaan pikaisesti <3 Hyvää yötä täältä syksyisestä Suomesta!

  21.8.2012
  Taotao
 13. You have the most interesting life. I love that you are so bold to take public transportation in a place you've never been and just travel around, and I love all the pics of fashion and people. Thank you for making my blah day so fun. Don't forget, now that you and your Sippa have changed hair colors to update the avitars on twitter ;) Keep having cool adventures....and please pic my questions I sent to answer xxxooo.

  21.8.2012
  GAEL
 14. First you have my vote for sure and second cute glasses. the sandal are pretty awesome to and looking good in the vest you wear it well. thank you so much for sharing your trip with me it's very sweet of you I love it. sounds like you had a great time from what I gather from reading this blog and your other one. so happy it went well and was enjoyable. Plus glad you and Adam got to spend time together while he is working I'm sure that can get hard to do with both your busy schedules so it's makes me smile seeing you get to have time together. OK i should stop my rambling and let you go. thank you again for sharing this and i hope you are happy and well. Sending you and Adam lots of love. XOXO

  21.8.2012
  Rebecca Bryant
 15. Kiitos 2 lukuelämyksestä! Koitahan saada päivät ja univelat järjestykseen! En ole itse koskaan (kai) elänyt samaa päivää kahdesti! Mutta meidän Sauli osaa senkin! :) Ja yksi mainittava seikka; sain vihdoin kuvakokoelmiini sen Burning Man kuvan kokonaisena! Se oli HIENO! <3<3<3 Hatunnosto Hansille!!! xoxo

  21.8.2012
  Sleepwalker
 16. Welcome back to the City of the Angels! Isn't the weather glorious? ;)

  22.8.2012
  shaunna
 17. Sauli, we would love to vote for you but you will have to show us how.

  22.8.2012
  irish1139
 18. Moi! Tosi kivoja kuvia, noi aurinkolasit ja sandaalit ei ihan ehkä purru muhun, vaik hienoja silti, liivi on upea. Oon äänestäny sua jo aikoja sitte, uskon et voitat ihan kevyesti. Sit vaan kivaa viikkoo sulle ja moi ;)

  22.8.2012
  tuula
 19. ☀ Hi there gorgeous!! ❤ Welcome back from the future and to this side of the planet! ;) Glad you had a wonderful trip!! xD Hey, great souvenirs -- if you put them on altogether, I somehow picture the Terminator! :)) Yay!! I voted for my favorite Best Dress 2012 - ELLE Style Award. I say that cute blonde guy #27 sporting a 'rockish' style with tight ripped jeans is definitely the best, hands down. ;) ☼ Arigato Sunshine!!! Love the photos!! And just so you know, you're beautiful!! ❤ XOXO

  22.8.2012
  Rochelle
 20. Kiitos kivasta blogista, kyllä sä nyt hemmottelet meitä kaikilla kivoilla kuvilla, kivoja ostoksia olet näköjään tehnyt varsinkin toi liivi on makee:) Ja älä huolehdi ton kysymys/vastausblogin kanssa vaan yritä palautua rauhassa jetlagistasi:) Hyvää viikonloppua sinne Losiin:)

  22.8.2012
  lennu
 21. Mä säikähdin, että mikä lepakko on lentänyt Saulin naamaan, mutta ne olikin aurinkolasit :) Aina vinhat oikeastaan. Joo ja sandaalit näyttävät todellakin olevan "perus" -popottimet, hih. Liivi on upea. Kaikki kuvat ovat hienoja ja mallikin vain komistuu. Mä en ymmärrä miten sinä sen teet. Ootte siipan kanssa kyllä tyrmäävän upea pariskunta hopean vaaleina.

  22.8.2012
  maarit
 22. Japani on ihan mahtava! Mä oon ollut siellä kolme kertaa kahden vuoden sisään ja haluan takaisin mahdollisimman pian. :D Harmi etten ollut siellä nyt tähän aikaan. :)

  22.8.2012
  Laura
 23. Hello Sauli! Japani on matkakohde minne itsekin haluaisin joskus mennä, olen kuullut pelkkää hyvää. Hieno desain liivi ja sopii sulle hyvin :) Laitin edelliseen "Kysymyksiä tänne kiitos!! osioon pari kysymystä mutta viestini ei jostaan syystä ole koskaan ilmaantunut sinne :( Joten, uusi yritys... Fault-lehden kuvat oli hienoja, jotkut jopa superseksikkäitä, onko ne tyylillisesti sellaisia minkälaisia haluaisit tehdä jatkossakin? Entä jos haluaisit/saisit oman tv-shown, olisiko se jotain Roadshown tyylistä, mitä Katrin kanssa olette tehneet, vai kenties muotiin/ stailaukseen liittyvää? Mukavaa loppuviikkoa!

  22.8.2012
  LenaS
 24. Sauli! I looove your new sandals!! so fierce!! and the sunglasses are pretty cool too, even tho it took me awhile to figure it out haha ;) Is the vest new too? anyway, glad to hear you've had a great trip to Japan and got to explore all the shopping possibilities :) Now I deffinately have to add Japan to my must-see-list! hmmm... maybe It would be easier if you just published a guided tour -book :D "Explore the world with Sauli Koskinen!" haha.. Bestseller ;) Have a great stay in Australia! and can't wait for your next blog and the QnA :) Cheers!

  22.8.2012
  Sofie S Barslund
 25. Olen lukenut näitä sun kirjoituksia täällä ja tulen aina hyvälle tuulelle. Jatka samaan tyyliin jatkossakin.

  22.8.2012
  Ile
 26. Iih, nyt sait mutkin hinkumaan Japaniin, vaikken ikinä ole sinne juuri intoillut. "Perus sandaalit" :D Ihanat! Haluisin samanlaiset mutta korkokengät. Toi liivi on kanssa kiva. :) Ja tykkään muutenkin tosi paljon sun tyylistä, että kiva äänestää. Kiitos taas päivän piristyksestä! <3

  22.8.2012
  Swizzy
 27. Kivat tuliaiset! onkos Adam kokeillut ikinä ratsastusta? Jos ei niin, kannattaisi kokeilla edes kerran;) itse näytit hauskalta hevosen selässä siinä yhdessä kuvassa!:)

  22.8.2012
  tiiti
 28. Japani ja Sauli, ihana yhdistelmä! Ihanaa ku sain tulla kotiin ja löytää uuden postauksen sun blogista; ne saa aina mut hymyilemään. Oli varmaan ihanaa shoppailla ja kuulla ympäriltä vaan chingchang-kieltä vaihteeksi! (chingchang-kieli... toivottavasti Japanilaiset ei pahastu, sanon niin kaikella rakkaudella!). Milloin oot tulossa Suomeen päin ja milloin saadaan tietää jostain uusista ja erikoisista tutkista? (: AINIIN SAULI!! Voisitko pliiis ottaa kuvias sun lempi vaatteista/koruista/laukuista ja kengistä ja jakaa ne meiän kanssa? :) Se olis ihanaa! Riitta

  22.8.2012
  Riitta
 29. Olen usein ihmetellyt Sauli miten uskomaton persoona olet. Yksi ja sama mies; olet joissakin kuvissa aivan super tappo seksikäs, joissakin kuvissa niin eteerisen kaunis ja joissakin kuvissa niin maailman suloisin, söpöin ja rutistettavin. Miten tähän pystyy yksi mies?? Tämä oli nyt vain pakko sanoa, koska tuossa alimmassa liivikuvassa olet taas niin hurmaavan ylisuloinen!

  22.8.2012
  Sunflower
 30. Love the purchases! Hey Sauli i was just wondering, i noticed that you almost always have a black bracelet with a silver plaque on it - does it hold any special meaning to you or have anything engraved in it? xoxox

  24.8.2012
  AJ
 31. Onnea MILJOONASTA klikkauksesta sivullasi !!! Mahtava saavutus reilussa kahdeksassa kuukaudessa :) Tuostapa Sauli tiedät, että näitä kirjoituksiasi luetaan ja odotetaan lisää aina kärsimättömästi =)

  24.8.2012
  marit
 32. ❤ YAY! Your blog has over a million hits! Need to add another box on your counter to reflect that million though. ;) Wooohoo!! *\o/* Congratulations, Sunshine!!! b(^ᴗ^)d ❤

  24.8.2012
  Rochelle
 33. HI SAULI , I LOVE YOU BABY!!!!!!!!! ;) I LIKE OF ¨¨Perus Sandaalit¨ IS SOOO PERFECTTTTTTTT!!!!!!!!!! SUDELLA :D

  24.8.2012
  MARY GLAMBERT
 34. Hi Sauli, this is my first time really reading your blog, so it's my first time commenting here . . . 2012 has so far been my year of discovery - first Adam, then Queen, and now you - I so needed the love in my life, I was in such a lousy place, improving now, sometimes slowly, but small steps . . . I love Adam's soul when he performs, his intelligence when he speaks, he's just an amazing spirit and I've come to believe that you are as well. I had lost almost all faith in people, but the two of you have restored a measure of hope in me that good people still inhabit this world. I see the destiny that you have found with each other, the light that you both share, and all the joy you've brought to so many of us on this side of the computer screen, and I wish you endless love and happiness in return *karma* it's also very interesting to hear (well, read) your perspective on things, as it's informed by experiences so much different than my own. I love your *voice* and I definitely like the way you think ;o) *sunshine* I'm running on too long, must be going now - I just really wanted to say thank you for being there . . . wishing you both all the peace and happiness you could ever want ;o) - Kelli (Texas, USA)

  25.8.2012
  Kelli
 35. Kiitos Sauli taas blogistasi! Näitä odotaan aina niin kovasti♥♥♥ Onnea myös miljoonasta klikkauksesta sivuillasi,todella mahtava saavutus!

  25.8.2012
  Minna
 36. Onnittelut miljoonan rajan saavuttamisesta! Hyvää vauhtia menossa kohti seuraavaa :) Hienot on tuliaiset!! <3

  27.8.2012
  Kaarina / Miia Vaan
 37. Toivottavasti kaikki on ok. Viikonloppu meni jo eikä vastausblogiasi vielä näy. Tulee taas varmaan muutama tuhat klikkausta lisää meiltä malttamattomilta odottajilta :-)!"

  27.8.2012
  Tuuli 1
 38. Miten sulle voi lähettää fanipostia?

  30.8.2012
  Johanna
 39. Jos teet sitä kysymys postausta, nii sellasta haluisin kysyä että kuinka paljon oot vielä yhteyksissä niihin ihmisiin joiden kaa olit Big Brotheris?:) Sun ja Nikon videot talosta on kyllä niin huikeita! Nauran niille joka kerta ku käyn pitistämäs niillä päivääni!

  31.8.2012
  petuy
 40. Oli mukava palata reissulta, kun oli sinulta tullut luettavaa ja katsottavaa. Kiitos näistä ♥ Noin on miljoona klikkausta saavutettu, aivan upeaa :-) Laita tuon laskurin alle näkyviin, että tuo määrä on jo saavutettu ja laskuri lähtenyt silloin ja silloin uudelleen nollilta sillä on se vain sellainen luku, että olisi mukava olla näkyvissäkin - yay!

  1.9.2012
  Kaarin
 41. Moi Sunshine :D Please take a look, i drew a picture for you and Adam. This is you (I drew you first) http://twitpic.com/aq0vbv/full And this is you and Adam :D http://twitpic.com/aq0vof/full Love you xoxo Nicola (a.k.a @BulgieLuvsMe on twitter)

  1.9.2012
  Nicola Yeung
 42. repesin tolle ''perus sandaalit'' kohdalle :))

  2.9.2012
  Emppu
 43. pystyisiksä tehä tänne joitain video postauksia ? :) ois tosi kiva kuulla sun ääni :))

  2.9.2012
  Emppu