UUsi tUkka ja detox kUUri!

kuva-2

Hello!!

On niin ihanaa olla takaisin LA:ssa ja kotona! 🙂 Aikaeron tasaamiseen meni kyllä jälleen viikko. Nyt on pääkoppa kunnossa ja järki päässä. Tuo jet lag on ihan kauhea tauti! Tuntuu ettei ajatukset kulje ja olo on kuin zompilla. 🙂 Vähän samanlainen fiilis kun olisi juhlinut viikon putkeen. ”itsehän en ole koskaan niin tehnyt” hah! 😉

Kävin viime viikolla Palm Springissä katsomassa Adamin keikkaa. Keikka oli sairaan hyvä!! Yeah! En vaan voi käsittää miten kuuma siellä oli. Apua! Palm Springs on noin 2h ajomatkan päästä LA:sta ja lämpötilä noin. 15 astetta enemmän kuin losissa. Huhuh!  Voin sanoa, että suomipojalla oli pikkuisen kuuma! En ymmärrä miten noin kuumassa voi kukaan asua? Se vähän sama asia kun muuttaisi saunaan asumaan. 🙂

Ai niin.. Vaihdoin tukan värin takaisin vaaleaksi, eli viisaaksi blondiksi! 😉 mitäs tykkäätte? Kesä look!

Ps. Ette usko miten kova ikävä minulla oli mun iki omaa mehulinkoa!! My best friend!! Detox kuuri alkakoon!!

xoxo

/S

Kommentit

 1. UUUUh! Onnea UUdelle tUkalle! Tykkään :) Olin muuten itse kaksi viikkoa ennen sua myös Palm Springsissä (täydellinen ajoitus... not) ihan samoissa fiiliksissä: ei sitä saunakuumuutta voi tajuta, se on jotain aivan käsittämätöntä. Hotellin jääpalakoneetkin oli rikki kuumuudesta, onneksi sentään ilmastointi toimi. Jetlagiin havaitsin Losista kotiin tullessa hyvän keinon: jos valvoo 2 vrk putkeen kun matkustaa, niin perille päästäessä kroppa on niin sekaisin ettei tiedä aikavyöhykkeistä yhtään mitään ja 15 tunnin unet päälle niin jetlagit menee parissa päivässä ohi. Kannattaa kokeilla seuraavalla kerralla :D Tai sitten ei. (Melatoniini on muuten oikeasti ihan toimiva rohto myös. Saa Amerikasta ilman reseptiä.) Aurinkoisia päiviä sinne Enkelten kaupunkiin! :)

  29.7.2012
  Taotao
 2. OMG, Sauli... I was in Palm Springs for Adam's concert at Fantasy Springs, too ... I thought I'd die from the heat! O.O I had to walk from the bowling alley to the venue to pick up my media pass for the show, and it was like being a chocolate chip cookie in an oven! I would be SO sick if I was out in that heat for any time at all. I went to LA for a few days after Palm Springs, and it was heavenly there! I am very happy to be back home where it is more moderate and not so hot! I really like your new photos...thank you for sharing them! Ciao, Bren xoxo

  29.7.2012
  Bren
 3. Sauli thank you once again for your blog , we love and appreciate you so much , and your hair is beyond gorgeous , it looks amazing and the new pics ate STUNNING , talking of which , your FAULT is almost here , so excited , so happy and proud of you , you must be excited , i love you so much , you are a treasure ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  29.7.2012
  Joanna
 4. Sauli: you look hot blonde! ;) Love Moni (from Peru)

  29.7.2012
  moni
 5. Hello! Palm Springsin helteet kuulostavat aika hurjilta, Suomen tämänhetkiset lämpölukemat ovat vielä lastenleikkiä tuohon verrattuna, huh huh. Siippasi veti siellä kyllä ihan loistavan keikan (niin kuin aina). :D Leppoisaa sunnuntaita sinnepäin maailmaa!

  29.7.2012
  Tikru
 6. YAY! Joo hiukset ovat ihanat ja sopivat sulle tosi hyvin!! <3 no huh huh on tuolla ollut sitten sitten aika kuuma! Ja mun on tähän väliin pakko sanoa, että rakastan niitä sun hattuja :) Näyttää vaan niin hyvältä sulla (kuten kaikki muukin ;D) Noh pidä mukava viikko mehulinkosi kanssa! xoxo

  29.7.2012
  Ada
 7. Komea Sauli ;) Please come to Japan next month! (you may melt by the heat & humidity tho :P )

  29.7.2012
  Hiro
 8. kauheee miten kuuma!!! en kyl pystyis asuu tollases lämpötilas!! Ja noi hiukset on tosi kivat!!!!

  29.7.2012
  iida
 9. Vaalea tukan väri sopii sinulle nIIIIIIIn hyvin.YAY!

  29.7.2012
  Siri
 10. Ihana saada sinut tännekin vihdoin takaisin! Blondina on hyvä olla ja sopii sulle hyvin! Hatulla tai ilman! :) xoxo p.s Oliko siippa sana vaihtunut ekan kerran Adamiksi!? ;)

  29.7.2012
  Sleepwalker
 11. Sauli, baby, please I need to have a healthy diet more ... can you give me some recipes of your juices?? please.....

  29.7.2012
  Manuela
 12. Hi Sauli, Hi :) Glad you are back home :) I like your hair but that facial hair not that much, just my opinion :D Haleloo to juicing :) Have a great time, xox

  29.7.2012
  wandinka
 13. huhuh miteen kuuma siellä on! Ihme kun jaksan kun täällä on 30 astetta... :D toivottavasti sulla on hauskaa! xoxo

  29.7.2012
  Lia
 14. Letti = hieno & sä komee.mansikka

  29.7.2012
  marja
 15. Kiva kesälook:) Näin keikkavideoita kyseiseltä keikalta ja kuullosti oikein hyvältä;) Näytti sullakin olevan hauskaa;) En kyllä haluisi asua niin lämpimässä kun nyttenkin Suomen 25 astetta tuntuu liian lämpimältä;) Hyvää viikkoa vaan sulle sinne Kalifornian aurinkoon!

  29.7.2012
  lennu
 16. Kiva kesälook:) Näin keikkavideoita kyseiseltä keikalta ja kuullosti oikein hyvältä;) Näytti sullakin olevan hauskaa;) En kyllä haluisi asua niin lämpimässä kun nyttenkin Suomen 25 astetta tuntuu liian lämpimältä;) Hyvää viikkoa vaan sulle sinne Kalifornian aurinkoon!

  29.7.2012
  lennu
 17. Sauli! Tuo viiksivallu-tyyli on ollut ihan yllättävän jees, mutta en panisi pahakseni, vaikka siitä pikkuhiljaa luopuisit.heh..;) Sen sijaan, sellainen koko leuan peittävä parransänki olisi todella KUUMA! Vink vink ;) Vaikutat onnelliselta! Hyvää kesän jatkoa! :)

  29.7.2012
  lintuinen
 18. Ihanat on hiukset Sauli : ) Sopiii hyvin : ))

  29.7.2012
  kaisa
 19. SAULI! Jotenki must tuntuu et mulla ei oo järki päässä, kun innostun aina sun uudesta postauksesta, ja kirjotan kaikkii tyhmääääääääääää!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:XDD niikun huomaat? ;D NIIN OLIIII!! IHAN MAHTAVA KEIKKA! <3 OMG! IHAN HIRVEEN KUUMA! o.o täällä Suomessa 24 astetta ja melkein pyörryn! :/ huhhu! :D OOOMMMGGG ! SUST TULI BLONDI! :O no eiii ! :D ihana <333:) ...;) KATSO TÄÄ! http://www.youtube.com/watch?v=vaw3G0mfx08&list=UUvu5nS6NjtrmPoktfsCWdOw&index=1&feature=plcp :D ihana <3 SAULI LOVE UUUUU <33333333333333333333333333333333333333333333

  29.7.2012
  Werskuli
 20. toi vaalea tukka sopii sulle paremmin, sopii hyvin sun ihonsävyyn :)

  29.7.2012
  Höyhen
 21. Sauli! Et usko miten ikävä sun blogia on ollut!!!<3 Kesätukka on hieno! Blondeilla on aina hauskempaa ;) ...sitähän sää kysyit?!! ;D

  29.7.2012
  Kirsikka
 22. Hei Sauli, kiva kun bloggasit pitkästä aikaa:) Nyt kun kerta kysyit kommenttia tukasta, niin väri on oikein hyvä. Silloin kun suoristat hiukset, niin olet kaikista komeimmillasi! Tuosta parrasta en kauheasti tykkää noin tuuheana/tummana.. sorry. Olet tosi hot, mutta en itkisi itseäni uneen, vaikka parta lähtisi lähiaikoina ;)

  29.7.2012
  Carrie
 23. Yay Sunshine<3<3!!!!!Upealta näyttää sun kesälookki<3<3<3!!!Mikä ihmeen detox-kuuri??Et sinä kyllä mitään kuureja kaipaa!!!Ainakaan laihdutus sellaisia!!Herrrravarjele miten kuumaa yli 40 astetta!!!Huh!!Täällä suomessa on nyt 27 ast.lämpöä ja kosteaaaa!!!Hyi hitto!!Mulle riittäis vähempikin lämpö!! :) Ihanaa viikkoa sulle ja Adamille!! Lav juuu BOTH!!!!!

  29.7.2012
  tinsu
 24. Hei, hauska kesälook - oikeen Sauli of Finland ;) Suomessakin alkoi nyt kunnon helteet - tänään +33, joten lämpöä piisaa.

  29.7.2012
  Ella
 25. Sauli, you are a damn fine looking man. Your hair blonde is beautiful. You are beautiful with or without hair. I love that you always change yourself. It really makes you an interesting character. We all love you. Glad to see you back eating healthy. I think you and Adam eating so healthy makes you look so handsome, both of you. They say "you are what you eat." Welcome home to LA. I know you love your home.

  29.7.2012
  irish1139
 26. Yeah, I've watched the show in Palm Springs on YT and I must say it was one of the best :D Hah, I don't know how you can handle these temperatures, even 25 degrees is way too hot for me ;P Anyway, nice hair! ;)

  29.7.2012
  Bombonierka
 27. yes! uusi postaus, mutta HALOO; missä lupaamasi Lontoon kuvat? no any way; toivottavasti uusi look tuo uusia projekteja uudessa kotimaassasi; all the best !

  29.7.2012
  aquarius61
 28. Hienot sinun hiuksesi ovat niinkuin aina <3 osaat pukeutua ja stailautua niin että olet varsinainen silmän ilo. Komea ulko näkö ei haittaa asiaa ollenkaan ;) Huh huh tuota lämpötilaa... jos ei voi olla rannalla tuollainen on aivan liian kuumaa. Täällä on tällä hetkellä 25-30 astetta lämmintä ja ilma sellainen painostava. Ei kyllä jaksa tehdä mitään. Uskon että olet ikävöinyt mehulinkoasi :D oikea tuoremehu on mahdottoman hyvää, nam nam... Uskon myös että Adamin konsertit ovat olleet upeita. Oli niin ihanaa katsoa Adamin esiintymistä silloin kun olit paikalla. Hän suorastaan loisti ilosta koko ajan. Milloin se Fault mahtaa ilmestyä? Yritin tilata sen mutte jotain taisi mennä pieleen kun sain kyllä sähköpostia heiltä mutta en omasta mielestäni vahvistusta. Pidän nyt peukkuja että posti sen lehden kuitenkin tuo. Kaikkea hyvää sinulle ja Adamille <3 <3 <3

  29.7.2012
  Jatta
 29. Sun hiukset on ihan TÄYDELLISET! Sopii sulle tosi hyvin :)

  29.7.2012
  Johanna
 30. Welcome home, your blond hair is fierce, I thought it was your real hair color??? Travelling is fun but getting home to your own bed is so calming and gets you centered again. I hope you get traveling soon-by bus :) and do a fun blog across the U.S. its fun to see your smiling face. I really missed your blogs and hope you do LOTS of them cause you have such a fun life to hear about. xxxooo

  29.7.2012
  GAEL
 31. i got to see Adam perform via youtube video and he was amazing as always so happy you got to go see him perform and spend time together I know you both must keep busy schedules working. Can't wait till he goes on tour maybe he will get down here to FL and I'll get to say hi to you both in person. as for weather we have been having hot temperatures to thank goodness for the pool. Love the new look but then again you always look good. Oh and YUM to the food it looks good might have to kidnap you to come cook for me sometime. anyways glad to hear you're home safe and enjoying life. Sending love to you and Adam. XOXO ps love the picture of you holding Mason and the one of you with Leila they are both great pictures. :)

  29.7.2012
  Rebecca Bryant
 32. I think it's true that blonds have more fun :)

  29.7.2012
  Linda
 33. Hi Sauli! love your new hair style! You look so good as a blonde, you have a good complexion for it! I'll bet you were blond as a child. I'll be looking for you in a movie!!! Good pics and good write-up! I enjoy following your blog! BTW, how did you like San Antonio? Looked for you at Winstar... :( as I would love to see you! Someday!!! :D xoxoxo

  29.7.2012
  RoRo
 34. Hyvältä näyttää kesätukka! Mielestäni blondi väri sopii sulle paremmin kuin tumma. Saadaankos niitä mainitsemiasi Lontoon valokuvia jossain vaiheessa? Olisi kiva myös kuulla sun lempipaikoista siellä. Muutenkin jos saa joitain toiveita tämän blogin suhteen esittää, siis noin yleensä, niin enemmän kuvitusta kaipaisin. Toisinaan voisit vaikkapa postata ihan kuvablogeja joissa ei tarvi olla tekstiä kuin kuvatekstien verran. Pääsee vähän helpommalla kun ei aina tartte kirjoittaa niin paljon kunhan vain muistaa napsia kuvia kun käy paikoissa.

  29.7.2012
  Ninny
 35. No tykätään, tykätään. Blondina sinut on opittu tuntemaan, joten pellavapäänä näytät aina oikein hyvältä. Ei se edellinenkään malli (sivut olivat tummemmat), hassumpi ollut. Noita viiksiä ja partaa mä vielä mietin...onhan nekin ihan hauskat välillä ja näytät niissä miehekkäämmältä ja vanhemmalta. Sinähän nyt olisit komea, vaikka laittaisit sinkkisankon päähäsi, kunhan vain upeat silmäsi näkyvät. Niitä kun vilkuttelet, niin siipan jalat notkahtelee :) Ja taitaa se susta tykätä muutenkin kuin hullu puurosta (joo - keikka-flirtit on näyty). Huh, noita Palm Springin hellelukemia! Eikö ne ole jo vaarallisia? Ja mehulingostakin olet pyyhkinyt pölyt. Pitää itsekin yrittää taas tsempata... tosin ilman viiniä ja suklaata mun elämästä ei tule mitään!

  29.7.2012
  maarit
 36. Kiva, kun taas muistit meitä blogiesi seuraajia. Ja sen kuulee aina mielellään, että viihdyt siellä uudessa kotimaassasi. Kysyit mielipidettä uudesta lookistasi. Hiukset ok, mutta rehellisesti sanottuna en ole noista viiksistäsi innostunut. Ne tekevät sinusta jotenkin vieraan oloisen eivätkä päästä esiin sitä tuttua, hymyilevää, valoisaa ja kanssaihmisiin niin myönteisesti suhtautuvaa Saulia. Vaikka se siellä parran takana tallessa onkin, tiedän! Äläkä nyt yksinomaan sitä mehulinkoruokaa suosi, muuten olet kohta luuta ja nahkaa :-) Odottelin, että saamme vielä kuulla vähän tarkemmin siitä Lontoon reissustasi, kuvia ym. Voisitko ja jaksaisitko vielä näin jälkikäteen koostaa aiheesta blogin. Olen varma, että me kaikki ajattelemme sinua lämpimin ajatuksin!

  29.7.2012
  Tuuli 1
 37. Too Hot for words, luv, luv the hair, and Sippa is on his way home....

  29.7.2012
  Sandra Haxton
 38. Ah, ihana lookki!<3 T: teenagefan

  29.7.2012
  FANI
 39. Hey Sauli! thx for at great new blog! Man I've missed you and your blog! ;) Still LOVE reading your blog! so glad you guys are reunited ;) Glad you had a great time in Palm Spring despite the hot temperatures! Hopefully you and Adam has some relaxing days ahead? Your hair is gorgeous as usual :) but I must say, I loved it as it was a couple of weeks ago ( In London, where I actually talked to you ;) thursday night just before the Queen show :) (Leopard print is the stuff :) Anyway! Have a great week! and oh, Congratulations w your sisters 30th Birthday! I actually also bought a painting from her- she's a very talented artist! well enough from me! thnx for being so inspiring ! You Rock! -Sofie

  29.7.2012
  Sofie S Barslund
 40. I do like your hair blonde it cool

  29.7.2012
  charity ( Mrs Lamber
 41. Kiitos postauksesta sitä olin jo odotellut innolla enkä turhaan!Joo mä en pystyis olemaan noin kuumassa paikassa kun ihan suomessakin tuntuu et on aivan liian kuuma :) Ja sun kesä look sopii sulle täydellisesti! Hyvä että mehulinko pääsi käyttöön taas :)

  29.7.2012
  Jenni
 42. ☼ YAY!!! You're back home in sunny LA and the mehulinko is buzzing again. ;)) I love the new blond stunner in the photos!!! For a recovering zombie, you look pretty awesome, Sunshine!! ♥ Yep, Adam's concert in FS was insanely amazing!!! And you guys almost drove us to the nuthouse in Cuckoo!! LOL - I never thought the summer heat can get too hot for you, Finn boy! :D Anyway, thanks for the blog! Have a wonderful week!!! I luv ya ♥ XOXO

  29.7.2012
  Rochelle
 43. Hi Sauli, I saw you at Fantasy Springs and I thought you had shaved your head!! The last few times I've seen you you've had a hat on, so I thought, uh oh, he must be bald, lol. Anyway, you're hair looks very nice. Glad you didn't shave it all off. Wanted to say also, thankyou for stopping and saying hi to me when I said I to you. I wasn't expecting you to do that:) You're as sweet as Adam is. And, yes, that heat was HORRIBLE. The minute you walked out into it, it makes you gasp! I stayed indoors 99% of the time that I was there, just way too hot to go outside. Couldn't wait to leave and get back home too. Again, GREAT finally seeing you in person, you're as cute in person as your are in pictures and I had such a GREAT time in Costa Mesa and Fantasy Springs. I'm sure you did too. (((Hugs))) Sue

  30.7.2012
  Sue McFarlane
 44. I miss the beautiful, clean-shaven face so much, but since you didn't ask for my opinion, I guess I don't get a vote. You look so sinister, like a Finnish gangster. Do they have finnish gangsters? Ha, Ha. Have a wonderful, restful week ant then get ready for the trip to Japan. Yay! Good to hear from you again.

  30.7.2012
  Patsy
 45. Sauli, I love your blonde hair!! Looks so natural!! Now that you and Adam will be spending the next week together, I hope you both get to relax, use the juicer and get back to basics. It's obvious how much you love and respect one another and I'm happy for both of you. Your blogs I always look forward to, as I love your sense of humor! As for the heat at Adam's concert, are you sure it wasn't the heat Adam generates on stage, and off?? Slainte!!

  30.7.2012
  Eriskay
 46. Kiitos taas blogista :)

  30.7.2012
  Päivi
 47. Senkin sulonen! :D

  30.7.2012
  Ninsu
 48. Vähänkö säikähdin tuota eka kuvaa kun näin sen isona, että kuinka pitkään Saulia on pidetty vedellä ja leivällä! Siihen vielä jos joku mehukuuri päälle niin ei jää kuin hiustupsu jäljelle.

  30.7.2012
  Tintti
 49. Moi Sauli! Kyllä tuo vaalee hiusväri sopii sulle tosi hyvin, mutta kuten joku jo kommentoi, nuo viikset vanhentavat ja tekevät vähän vieraan näköiseksi. Mutta, aika aikaansa kutakin. Eikö? Mahtavia keikkoja on Adamilla ollut. Ihmettelen, miten hän on jaksanut näin pitkän putken Queen-harjoituksineen ja keikkoineen ja sitten heti perään nuo Amerikan kolmen päivän putket kahtena viikonloppuna. Ja jet lag kai kuitenkin vaivaa häntäkin. Ihailtava tyyppi! No, nyt on onneksi viikon lomapätkä hänelläkin. Minäkin odottelen täällä niitä Lontoon kuvia ja tunnelmia.

  30.7.2012
  Anitta
 50. Ihana Sauli! ;) Uusi tukka on tosi kiva, eikä naamakarvatkaan pahalta näytä! :D Ihana kesälook :))) Huhhuh, mitkä helteet Plam Springsissä . Onko siellä aina tollaset ilmat? :O Kivaa, kun olet taas päässyt kottiin=)

  30.7.2012
  Pallokala
 51. Lihotuskuuri olisi mun mielestä parempi ajatus ettet haihdu olemattomiin. Heh nuo viikset on hassut ;)

  30.7.2012
  Repekka
 52. Heippa Sauli! Muistan joskus lukeneeni, että pidät jalkapallosta. Real Madridhan on nyt Los Angelesissa ja pelaa LA Galaxya vastaan 3.8. Oletko ajatellut ehkä meneväsi katsomaan peliä? Itse menisin heti jos sillä puolen maapalloa asuisin. Ehkä Espanjassa sitten. ;-) Ja onnea kuurin kanssa! Toivottavasti se on ainoastaan hyvän olon vuoksi. Oot aina niin hoikka ja hyvässä kunnossa. :) Onnea myös Faultin johdosta. <3

  30.7.2012
  Erika
 53. Hieno uusi tukka! Kiva taas kuulla susta pitkästä aikaa. Näytät niin hauskalta noissa viiksissä! Mua vaan naurattaa joka kerta, just söpö ;) Se sun mehulinkos kuulostaa aina niin ihanalta, etten yhtään ihmettele että sulla on ollut sitä ikävä! Toivottavasti sulla oli tosi kivaa Suomessa ja sait nauttia ihan kotoSuomen auringostakin,vaikka ei se kyllä tolle Palm Springissin tasolle yllä! Huh *pyyhkii otsaansa* Kirjota taas ! xoxo /Laura

  30.7.2012
  Laura
 54. Heips Sauli! Ootko huudeilla syyskuun alussa? Tulossa sinne päin, anna nyt hyviä tipsejä, missä paikalliset käy ja kukkuu? Autolla liikun, mut vaikea löytää kivoja juttuja jos ei tiedä minne pitäs mennä.. Viime reissust pari vuotta aikaa, uusia mestoja on varmasti tullut! Esimerkiks hyvät ruokapaikat siin Hollywood/Sunset/Beverly akselilla? Hyvää loppukesää, ehkä bongaillaan kuukauden päästä, keep the warm weather there! Yleensä Losissakin on syyskuus toi 40astetta, nam :)

  31.7.2012
  ~s
 55. Hienot on hiukset! Viikset sen sijaan, lol :) Nyt unohdat ne detox-kuurit ja haet kaupasta kunnon grillipihvit , pullon punkkua ja nautitte kun sait siippasikin kotiin :) Aurinkoisia päiviä sinne Losiin <3

  31.7.2012
  Eve
 56. You and your Sippa will enjoy this- http://www.star1025.com/play_window.php?audioType=Episode&audioId=5963042

  31.7.2012
  GAEL
 57. Moikka Sauli! :) Hiuksesi ovat erittäin hyvät. Tosin viiksilook voisi ehkä jo hieman väistyä kauniilta kasvoiltasi. Rakkaan Adamisi konsertit ovat aina todella upeaa kuunneltavaa ja katseltavaa. <3 Tosi upeita kuvia sinusta Faultissa ja erittäin hyvä haastattelu! :) <3 Ihanaa viikon jatkoa teille kummallekin sinne Losiin! :)

  31.7.2012
  Cerise
 58. Moi! Hyvä kun muistutit tuosta mehulingosta. Mä uutin uuteen himaan enkä ole muistanut lingota mehua. On se kyllä namia... Vaalee tukka on tosi jees! Mullakin on :)

  1.8.2012
  Honeyb
 59. Moi! Hyvä kun muistutit tuosta mehulingosta. Mä muutin (hups, korjasin typon) uuteen himaan enkä ole muistanut lingota mehua. On se kyllä namia... Vaalee tukka on tosi jees! Mullakin on :)

  1.8.2012
  Honeyb
 60. Olet komea kuin suoraan Tom Of Finland sarjiksista!! Viikset on kivan miehekkäät. Todellakin, Adamin keikka näytti ja kuulosti upealta. Ihanaa nähdä, kun te kommunikoitte siellä kaiken keskellä <3 Te hehkutte aina kumpikin, kun pidätte mehulinko-kuureja. Nuo sun ateria-asetelmat on aina niin kauniita. Mukavaa viikkoa ja rentoutukaa siellä nyt oikein kunnolla ennen seuraavia koitoksia. xoxo <3<3

  1.8.2012
  RitaW
 61. Kiitos blogistasi! Mitä meillä olikaan ennen Saulia...??? Luin tämän blogin jo pari päivää sitten, mutten jaksanut vielä kommentoida, taustalla soi Minnie Rippertonin ihastuttava "Loving you". Täydellinen yhdistelmä, olkoon biisi omistettu nyt sinulle. Fault-lehden kuvat ovat upeita.Teillä on loistavan mallin lisäksi ollut hieno työryhmä. Kuvat olivat enemmän kuin pelkästään periinteisiä mallikuvia. Kuvien upeudesta huolimatta, minuun teki vielä suuremman vaikutuksen vastauksesi kysymyksiin. Ne eivät yllättäneet, vaan vahvistivat entisestään käsitystä siitä, että komean ulkokuoresi alla sykkii lämmin sydän ja aivosi toimivat mallikkaasti. Parasta, että saat jakaa elämääsi samanhenkisen ihmisen kanssa. Rentouttavaa, sopivalla vipinällä, viikonloppua! p.s. Johnnie Deppillä on todellakin hieno tyyli, eikä ulkonäkökään silmiin satu.... :D

  1.8.2012
  fisu
 62. Siis unohtui vielä lisätä, että olet kaunis melkein kaikissa hiusväreissä. Smurffi- sinistä älä kuitenkaan enää laita, jos vain mahdollista. Eniten olen pitänyt hopeanharmaista hiuksistasi. Parta ja vikset ovat myös mieleeni.

  1.8.2012
  fisu
 63. Tosi hyvin sopii sulle noi hiukset :) Noi viikset taas.. no joo, menetteleehän nekin :D Heh, toi uus big brother mainos :DD http://aijaa.com/0001510639698

  3.8.2012
  Sini
 64. Sauli! Pakko kommentoida vielä Fault-lehden vastauksiasi! Olin ihan sanaton ihastuksesta ja ylpeydestä! Sulla on jalat maassa nivusia myöten ja vaalea hiustötterö hipoo pilviä! It really was pure joy to read your answers in Fault magazine. I'm speechless and proud of you <3 Your heart is beautiful! Your parents said it right; just be yourself! :)

  3.8.2012
  Kirsikka
 65. Parahin Sauli, Katsoin tuota Roadshowtasi ja huomasin kuinka pidit Sedun mestasta siellä jossain Valkeakoskella. Huomasin nyt tosikivan paikan mynnissä läheltä vanhaa kotipaikkaani Keski-Suomessa. Todella upea mesta ihanalla rannalla,saunalla ja myös erillien mummonmäkki plus rantamökki kuuluu siihen. Voisi olla ihana paikka sulle ja Adamille. Toki ymmärrän teidän kiireiset aikataulut ja muuta, mutta ainahan voi haaveilla ainakin. Tuossa tiedot paikasta. Varsinkin tuosta idealhomesta löytyy paljon hyviä kuvia. Terveisin Jukkis

  6.8.2012
  jukkis
 66. Ihana on lukea sun uutisia! Nyt menee kovaa ja olet niin sen ansainnut kaiken !! Fault-lehden kuvat ja nyt lomakuva ovat u p e i t a , siis aivan u s k o m a t t o m a n täysin t y r m ä ä v ä n UPEITA!! <3

  6.8.2012
  Miia Vaan
 67. Ai ihan unohtui hehkutuksen keskellä kehua noita sun DeTox-kuureja, olen täydellisesti jäänyt koukkuun, sun innoittamana. Kyllä saa niin hyvän olon itselleen ja niin paljon energisyyttä lisää kun malttaa välillä tehdä noita ruokavalion tarkistuksia. Kiitos vaan terveysneuvoista ;)) Liikkumaankin olen alkanut sun energisyyden innoittamana :)

  6.8.2012
  Miia Vaan
 68. Uusi tukka ja... Toden totta! Voin vain lisätä että Sauli ja Adam ne yhteen soppii, huomenna viedään pussauskoppiin... Ja ulos tulee kaksi komeaa blondia :)

  7.8.2012
  fisu
 69. Kaikki uut korostettu ;D köhköh...*sudella*

  12.8.2012
  Sofia