Treeniä treeniä!

Voiko viikonloppu paremmin alkaa?!! Kunnon aamutreenit ja proteiini juomat naamariin! 🙂 Kiitos Imperial Health Club!

Treenin jälkeen kävin vielä höyryhuoneessa venyttelemässä. Ai että mikä olo!! 😀 Sohvaperunat vink vink… Hah!!

Hyvää viikonloppua kaikille! yay! Lontoon kuvat tulossa pian… Sorry odottelu!! Tässä nää kengät mitkä ostin Lontoosta. 😉

Kohta Lontoo kutsuu uudestaan 😉

xoxo

/S

Kommentit

 1. Goood! =)) Ja aika sexy parta ja viikset ;)

  6.7.2012
  The emo
 2. Oh, good for you!!! God you just get more & more handsome with every pic, have a great time in London with whats his name,the Queen show are incredible XXOX

  6.7.2012
  Sandra Haxton
 3. Thanks for sharing your work out pictures, Sauli. I hope you are having a wonderful time on your holidays. I see that London is calling! LOL have a great time in London! :) Sending you greetings from BC Canada ~ @GeminiEileen

  6.7.2012
  Eileen
 4. haha I want that shoe :)

  6.7.2012
  wandinka
 5. Moi, Sauli You make me feel very guilty. I am so lazy and stop my treadmill months ago. I think I better get back on it now. Have a wonderful time in London. I wish I could go see the shows :(

  6.7.2012
  Tym
 6. YAY! thx for a new blog! sounds nice with the workouts! And NIIIIICE shoes!!! Sounds great with your trip back to London ;) Looks forward to the London photos! Have a great Weekend! You Rock as always! hugs from Denmark!

  6.7.2012
  Sofie S. Barslund
 7. ahhah tyylillä mennää! Toi vika kuva susta on aika ranskalainen, että sinne sit seuraavaks? :D Mut kengät ihan mahtavat!! Hyvä päivä loppuu salilla ja kunnon possu pihveillä (;

  6.7.2012
  Emilia
 8. Mikä energia, huh! Sohvaperunat, mitä ne on, ikinä kuullukaan? Todella siistit kengät, yay. Kivaa viikonloppua sulle ja ihanaa tulevaa Lontoon reissua!

  6.7.2012
  tuula
 9. Hyvää matkaa Lontooseen! :)

  6.7.2012
  Tikru
 10. On hienot monot :DDD Hauskaa viikonloppua!!!

  6.7.2012
  Jonni
 11. I am inspired... to buy shoes!! ;D

  6.7.2012
  Anod
 12. SHOES! I love those shoes. I have rules for shoes... Bren's Rules for Shoes #1 - If they follow you home from the store, you get to keep them! They are stunning...good taste in footwear, Sauli! Ciao, Bren xoxo

  6.7.2012
  Bren
 13. Hienot kengät, mutta niin ovat reisilihaksesikin toiseksi viimeisimmässä kuvassa! : D Upeita hetkiä Lontossa!!

  6.7.2012
  fisu
 14. Sauli! Oliks sun ihan pakko kasvattaa toi parta? xoxo

  6.7.2012
  Lilli
 15. Olet ihana mutta tuo product placement vähän ahdistaa.

  6.7.2012
  Ann
 16. Sauli, thanks for the photos of your workout! London (Adam) is calling and now that you're all energized, have a great time. Make sure that there are a lot of photos of you! Slainte!!

  6.7.2012
  Eriskay
 17. Have a great time enjoying the epicness that is Queenbert! Sending lots of love and light your way for a safe trip back to London. xo ;)

  6.7.2012
  Alexis
 18. siistit kengät!

  6.7.2012
  aski
 19. Vaikka vinkkaus tuleekin noin mukavalta taholta, niin taidan edelleen jättää treenit väliin..onneksi mies hoitaa sen meillä minunkin edestä! En ollut ihan vakuuttunut tuosta sinun uudesta lookista ensikuvien perusteella, mutta tuo alimmainen kuva sinusta on taas NIIN hyvä, että pakko myöntää, että tyylitaituri on taas vaihtanut lookia hetkeksi ja näyttää hyvältä! Toimii!! Adam saa ihan "uuden Saulin" Lontooseen, mikäli staili pysyy... Sähäkät kengät! Nyt jäädään odottelemaan milloin ja missä ne bongataan ensimmäistä kertaa julkisesti! :) Sait sitten vielä ne helteetkin kokea täällä Suomessa! Kaikki Suomen kesän vivahteet, vai onko kunnon ukonilma vielä kokematta? :) xoxo p.s Lontoon kuvia innolla odotetaan täälläkin! :)

  6.7.2012
  Sleepwalker
 20. noi viikset :) oot ihana sauli sun kuulumisii on aina niiiin kiva lukea!!

  6.7.2012
  ida
 21. WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! <333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 1 OMG !!!!!!!!!!!!!!! OIKEEESTIIIIIIIIIIIIII EN KESTÄääÄÄÄÄ ! OOT NAMUU! IHANAAA SAULIII <333333333333 tarkotit varmaa mua tol sohvaperunal XDD JES JES JES JES ! EN JAKSA OOTTAA NIITÄ LONTOON KUVIA <33:)) ja noi kengät on ihkuuuuut <3333 niceee! c; MEEKKÖ ADAMIN KAA SINNE TAKAS LONTOOSEE? OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO !!! KATOTKO SIEL KU ADAM LAULAA QUEENIN:KAA !!?? :')))))))))))))))) mut hei terkkuja ja pusuja sulle C;;;

  6.7.2012
  Werskuli
 22. mä tunnen nyt itseni tosi laiskaksi, kiitos vaan Sauli ;) Ei näillä helteillä jaksa treenata.. mutta kivoja kuvia ja hienot kengät! Pidä hauskaa Lontoossa:)

  6.7.2012
  lennu
 23. ☼ Good Morning Sunshine!! You look fantastic as always!!! ;)) Thanks for the blog and gorgeous workout photos!! :D Now I feel the need to go out and do some exercising myself! :)) - Nice shoes!!! Looks like you and your new shoes will be going to wonderful places together!! Have a safe trip back to London!! Can't wait to see more pictures from you. Take care and have a great weekend!! I love ya!! Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ xoxo

  6.7.2012
  Rochelle
 24. Aivan ihanat kengät!Tollaset ku sais naisilleki.mansikka

  6.7.2012
  marja
 25. Oh my god, a moustache?!? :DDD Nooooooo..... please, shave it off?! :D Seriously. You look like zorro or something :D Well, maybe we'll get used to it :DDD Cool shoes though.

  7.7.2012
  Alishia
 26. Olikin jo ikävä sun kirjotuksia :) Pääsispä itekin Lontooseen! Have a nice time!!

  7.7.2012
  Myy
 27. Too cool baby boy, you look wonderful. I can't wait to see you wearing those shoes.

  7.7.2012
  GAEL
 28. Kerrassaan upeat kengät! Ja tuo kuva missä istut lätsä päässä on todella onnistunut - harmoninen tunnelma ja ihanat värisävyt + näytät rennolta ja komealta. Kaikenlaiset päähineet sopii sun kasvoille tosi hyvin. Hmm..noista viiksestä ja muotoon ajellusta parrasta..itse asiassa ei näytä niin pahalta mitä aluksi pelkäsin (heh). Itse asiassa tosi kiva kesäpiristys! Jos näen oikein, niin olet ilmeisesti hieman sävyttänyt tummemmiksi näitä sun naamakarvoja (mukaanlukien viikset, parta, kulmakarvat ja hiusten sivusänki). Sävytys on ok, kunhan väri ei mene liian tummaksi eli luonnottoman/liian värjätyn näköiseksi (nyt ei vielä olla siellä, eli nou hätä;D). Ootko miettinyt että kasvattaisit kunnon kesäsängen koko leuan alueelle? Mun mielestä näytät todella hyvältä vahvan parransängen kanssa, niin kuin joskus muinaisissa Tutkissa v. 2010 tai jotain...:) Nyt pitää mennä itsekin pyötäyttämään pirtelöt, kun iski himo (damn you!) Ai niin, vielä yksi juttu. Oon varma, että tuut häkeltymään kun näet Lontoossa Queenin ja Adamin konsertin. Itse olen katsonut sen Kiovan keikan monta monta kertaa, se oli todella voimakas kokemus minulle. Aivan käsittämättömän upea idea nämä Queenin ja Adamin yhteiskonserit. Onnekkaita ovat ne, jotka pääsevät sitä hienoa musiikkia livenä kuulemaan. Ja jos pääset tapaamaan myös Briania ja Rogeria, niin olen tuplasti kade ;) Siinäpä vasta kaksi todella sympaattista, karismaattista ja suurisydämistä miestä! Ota Lontoosta ilo irti! :) Kaikea hyvää!

  7.7.2012
  lintuinen
 29. Sauli - You're such a great motivator for healthy lifestyle living! ;)) I think you'd make a perfect training instructor. You should have your own workout video!! ;)) - and then throw in some of your healthy juice concoctions too. xD ♥♥♥

  7.7.2012
  Rochelle
 30. Wow what a workout now we some of your secrets to staying fit :) and yum protein shake I love chocolate flavor shakes. Love the color of the shoe i'm all for the color blue. Hope this finds you happy and well and can'rt wait to see London pictures. sending you and Adam lots of love XOXO

  7.7.2012
  Rebecca Bryant
 31. Puuh! Onneksi sä et ole mun personal traineri - taitaisi tää sohvaperuna nääntyä moiseen jumppatahtiin ;-) Mutta mainio juttu että sulle treeni maistuu! Terkkuja muuten Kaliforniasta! Täällä merenrannalla on ihan pirun kylmä... Brrr! Vaan jotain 62 F koko ajan ja viiltävä tuuli. Koko muu jenkkilä paahtuu helleaallon kourissa niin tottakai just mun lomakohteessa palellaan. Mutta vilusta viis - Amerikanloma on ollut ihan huikea ja vielä on lomareissua jäljellä :) Ihanaa toista Lontoon-reissua sulle! <3

  7.7.2012
  Taotao276
 32. WOW thank you Sauli, your pics are gorgeous and inspiring ! you look AMAZING ! and the shoes will match beautiful with your eyes ! your blogs are always so much fun and it is important you know how much we appreciate the time you take to do them, i LOVE how you out a winky face after London !! i wish you the best time ever of course , you are such a beautiful, unique individual and i adore you ♥♥♥♥

  7.7.2012
  Joanna
 33. Yay Sauli!!Sinähän ihan pursuat energiaa!!Kuten aina!!Wautsi mitkä kengät!!Ihan sinun tyyliset!!<3<3 Ihanaa Lontoon reissua ;) <3<3<3<3<3 Oli kiva taas kuulla sinun kuuumisia!!ILav juuuu Sunshine!!<3<3

  7.7.2012
  tinsu
 34. YYYAAAAAAA

  7.7.2012
  ThatChick'sFace
 35. Millon sä olet partaa ja viiksiä ruvenu kasvattaan? O_O Treeniä treeniä... saisinpa imastua ton sun energian, että jaksas ittekki vähä kuntoilla :D Ja kivat kengät;)) Pidähän hauskaa Lontoossa!

  7.7.2012
  Pallokala
 36. Kiitos muru, ihana taas kuulla sinusta. Epäilin myöskin ekoissa kuvissasi aikaisemmin naamakarvojasi kovasti, mutta eipä itse asiassa ollenkaan pöllömpi :) Kunhan sävy ei mene liian tummaksi, eihän. Olen katsonut juutuubista siippasi Queen-tallenteita Puolasta ja Ukrainasta...aivan uskomattoman upeita! Ihanaa Lontoon matkaa, toivottavasti saadaan taas suloisia kuvia :D Päähineet todella sopii sinulle, ja ihanat kengät!!

  8.7.2012
  Sunflower
 37. Aw, YAY! :)

  8.7.2012
  Kaavya
 38. Uskomaton energiapakkaus olet! Ja niin komea partoinesi, niin mies. Kengät on tyylikkäät. Mukavaa paluuta Lontooseen ja jälleennäkemistä siipan kanssa <3

  8.7.2012
  RitaW
 39. I hope you have a wonderful time in London. Anything special going on there? ;-)

  8.7.2012
  Ann
 40. Why didn't you with Adam in Poland? Why UK is better than poland for you?!t There was many fans who waited for you even from Finland. We have also many shops especially with boots... LOL

  8.7.2012
  monica
 41. Ihanaa että olet Lontoossa Adamin luona. Tuleva konsertti on varmasti ihan mielettömän tajunnan räjäyttävä, niin sinulle kuin muille katsojille! Katsoin juuri Adamtopian Sauli Centralissa yhden fanin tekemän videon teistä, kuvat ja Adamin biisi Map-te olette oikeasti siis maailman kaunein ja suloisin pari! Toivotan teille sydämestäni kaikkea hyvää!

  10.7.2012
  Sunflower
 42. Tykkään sun uudesta lookista! :) xx

  11.7.2012
  nina h.
 43. Vitsi että näytät hyvältä!! Ja ihanat kengät! :) Näytät upeelta niissä!

  11.7.2012
  Sara
 44. Oih, Sauli! Näytät noissa kuvissa taas niin upealta! Ja on muuten tyylikkäät kengätkin! :)

  13.7.2012
  Glitter
 45. Jaahas, sitä on vaihdettu tyyliä; kesäparta ja viikset. Näytät ihan latino-hurmurilta :) Hyvännäköinen olet aina, mutta jos valita saisi, kannattaisin siloposkia...olet niin suloinen naturel. Lontoon kuvia odotellaan innolla. Sulla on tainnut olla ikimuistoinen matka. YouTubesta on saatu ihailla upeita pätkiä Queen/Adam -konserteista. Onnittelut siipalle, mies on kertakaikkiaan loistava työssään! Sinua ja Katria pitää jo nyt kiittää Tutka Roadshowsta. Aivan mahtavia jaksoja kaikki! Niistä on tullut tosi hyvälle mielelle ja välillä on saanut nauraa vedet silmissä.

  15.7.2012
  maarit
 46. toi sun look !! ja makeet kengät :) love ya x

  16.7.2012
  AnniiiGlambert
 47. Millon oot tulossa takas Lontooseen????? : )

  19.7.2012
  Sara.
 48. Voi Sauli! Onnellinen olet siellä LA:n lämmössä!! Täällä on taas satanut kolmatta päivää putkeen ja lämpöä on noin 14... Aurinkoisia kuvia sieltä ja Loontoosta odotan ja tietysti aurinkoista tekstiä myös !!!

  19.7.2012
  tinna
 49. sorry sauli!my comment was wrong!

  20.7.2012
  parmida
 50. can you help me?I should sporting but I do not love sport:-((

  21.7.2012
  jenny
 51. Vitsi mä katoin tos yhes kuvas että siinä oli Orlando Bloom mutta se olitki sä Sauli :D

  22.7.2012
  Krisuuu
 52. Meillä muilla ei ehkä ole päiväkausia aikaa olla kuntosalilla. Me muut olemme töissä. Lisäksi, sori vaan, noi viikset ja parta, näyttävät tosi narettavilta sulla....

  23.7.2012
  Hohhoijaa
 53. Hyvä että sinäkin teet edes jotain. BB- voitto ja maailmantähden rahoilla elely kun ei kauheta työtä vaadi.

  8.8.2012
  Hyvä Sauli
 54. tosi hienot kengät!! miksi tuollaisia ei saa Suomesta... vai saako??

  31.10.2012
  janika