LA – Helsinki – Hyvinkää – Riihimäki – Turku – Tampere – Valkeakoski – Loimaa – Helsinki – Lontoo – Helsinki… HUHHUH!

Joo tässä on tullut vähän reissattua! Nyt ollaan taas Suomessa, eikä tämä reissaaminen tähän lopu! Tälläkin viikolla paljon vaikka mitä duunia ja menoa ja kohta taas matkustetaan maailmalla. Kiva olla kuitenkin hetki Suomessa kun aurinkokin paistaa yötä myöten, yay!!

Viikonloppuna aion kyllä vähän rauhottua ja vetästä mun uuden mustan OnePiecen päälle eikä mua saa sieltä kirveelläkään ulos, haha ☺ Kotona Losissa odottaa sitten toi mun rakas sininen haalari. Heti kun tulin muuten tänne Suomeen niin bongasin että Duudsonit on saanut oman OnePiece-malliston! En kestä! Mäki haluun! Missä on mun oma mallisto, hah ☺

Kunhan tässä kerkeen niin laitan teille tänne blogiin vähän Lontoon kuulumisia ja muutakin juttuja esim. kuvan mun uusista hienoista kengistä, yay!!

xoxo,

/S

Kommentit

 1. Ihana Sauli kuulla kuulumisia,tulipa hyvä mieli :) Jaksamisia sinulle ja toivottavasti kuulemme sinusta jälleen pian :D

  26.6.2012
  Minna
 2. Kivan näköisiä nuo Onepiece-haalarit :) ja TOTTAKAI sun pitää saada oma mallisto myöskin :). Teillä Adamin kanssa tulee nyt matkustettua kilometrejä oikein urakalla! Ihan hyvä levätä välillä, ja sen levon ansiosta nyt saatiin tämä blogikin <3. Toivottavasti olet valokuvannut kaikkea mitä olet nähnyt. Olet tosiaan kierrellyt niin paljon että voisi olla hankalaa muistaa kaikkea ilman "todisteita". Toivottavasti ilma tästä vielä paranee. Täällä Turun seudulla on jotain max. +10 astetta, sataa ja ukkostaa :(.

  26.6.2012
  jatta
 3. I am so happy for you, have lots of fun and say hello to your "partner" enjoy the Queen shows,luv ya lots

  26.6.2012
  Sandra Haxton
 4. Kiva kuulla kuulumisia näin blogin välityksellä. Onpa tosiaan ollut reissuja riittämiin, mutta eipähän käy yksitoikkoiseksi elämä! :D Antoisia reissuja vaan jatkossakin! Niin ja kiitoksia Tutka Roadshow:sta, jaksot ovat olleet mainioita!

  26.6.2012
  Tikru
 5. sauli koskisen oma onepiece mallisto, kannatan!! mä ainakin ostasin semmosen :)

  26.6.2012
  Riina
 6. Aijaiajaiajaiajaiaöxbsocbdpxbsozbdodbdkd!!!!!!!!!!! UUUUUSSS PPPOOOOSSSTTTTTAAAAUUUUSSS!!!!! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 Niinpä , mä oon kattellu et sun kuvii näkyy joka puolella maata! ;D ARGHH! MÄ HALUUN SAULI ONEPIECEN!!!!! :DD<3<3<3<3<3<3<3<3 SAULI ! OLE NOPEA , HALUUN JO ETTÄ KERROT LONTOOSTA JA HALUUN NÄHDÄ UUDET KENKÄSI !!! :))))))))

  26.6.2012
  Werskuli
 7. Hey Sunshine :) glad to hear from you after days of silence!!! I'm so jealous that you get to travel over the summer so you can make it up by posting A LOT of pics so we can see the world through your eyes. I suppose you are going for the Queen shows I am sooo nervous and excited for Adam and keep praying that everything goes okay and he doesn't forget the song or something like that...but I am sure he will do well <3333. Hope your pics will include at least one or two with your boyfriend and of course your onesies ;) Take care and enjoy your time!!! XOXO!!!!

  26.6.2012
  SexyDiva
 8. Have fun Sauli. As always, nice to read about your adventures. Yes, want to know more about your London trip and your new shoes :-) YAY!!

  26.6.2012
  Ladan
 9. Oi että, kyllä mäkin haluan tommosen OnePiece asun!! Pitäny ja kauan aikaa sitten hankkii tommonen mutta ei oo tullu vaan vieläkään hankittuu :D Innolla ootan sitä sun Lontoo blogia! : )))

  26.6.2012
  kaisa
 10. Oi!! Sua on ollu jo ikävä :) Onneks tulee sentään Roadshow-jaksoja, piristää kummasti päivää :)) Pidä nyt hauskaa täällä koti-Suomessa <3

  26.6.2012
  gallo
 11. Moi Sauli!! Varmaan menis noi sun haalarit kaupaksi! :D Ihanaa, jos kertoisit meillwe jotain Lontoosta! Innolla odotellen uusi kenkiä!vilkaisethan vielä fb sivusi tykkääjä määrät (kohta 8000) YAY HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!!!

  26.6.2012
  Ada
 12. Kiiitooos kuulumisista ja lisää saa laittaa! Yleensä aina sataa kun sä olet Suomessa...ja se surettaa, koska toivoisi sinullekin sitä kunnon Suomen aurinkoistakin kesää! Et siis aio mennä katsomaan ensimmäistä Queenbertin konserttia...Toivottavasti se nähdään myöskin netin välityksellä, niinkuin kai taitaa olla mahdollista. Minä ainakin aion sen katsoa ehdottomasti! Ja oma mallisto Saulille HETI OnePiece:lle! Mä ainakin haluisin sellaisen! Vink Vink vaan sinne jonnekin!!! xoxo

  26.6.2012
  Sleepwalker
 13. Iiih, oon odottanu seuraavaa postausta ja nyt se vihdoin tuli! :D Sullahan on ollu reissua ö.ö huhhuh. Ite en oo käyny viel oikee missää... Helsinkiin olis tarkotus lähteä siskon ja äitin kaa kunhan ne vaa pääsis itekki kesälomalle haha :D Ja ihana toi sun sininen haalari! ♥_♥ Mäki haluun! -Kiitos postauksesta ^^

  26.6.2012
  Pallokala
 14. You look so cute in the one-sy suit. I am glad you're have fun this summer, PLEASSSSSSSSE take many pics of the Queen concert and backstage too. I can't wait and hope the many fans put them on you tube quickly cause it's the only way I will get to see it. So is your mom and dad happy to have you home? Take some pics of you and the family for us to see. Stay safe - oh and I loooooove the Tutka of your school and the cute pic of you on the cover of that school booklet. I went back to my old school and it amazed me how low to the ground all the water fountains and sinks and toilets are-it was like I never left but grew like a giant. xxxooo I hope one of my questions got into the fault magazine-tee hee.

  26.6.2012
  GAEL
 15. You look so cute in the one-sy suit. I am glad you're have fun this summer, PLEASSSSSSSSE take many pics of the Queen concert and backstage too. I can't wait and hope the many fans put them on you tube quickly cause it's the only way I will get to see it. So is your mom and dad happy to have you home? Take some pics of you and the family for us to see. Stay safe - oh and I loooooove the Tutka of your school and the cute pic of you on the cover of that school booklet. I went back to my old school and it amazed me how low to the ground all the water fountains and sinks and toilets are-it was like I never left but grew like a giant. xxxooo I hope one of my questions got into the fault magazine-tee hee.

  26.6.2012
  GAEL
 16. Tervehdys! Olet ilmeisesti saanut viettää yöttömän yön juhannuksen täällä Suomenmaassa. Joko talviturkki tuli heitettyä pois? Tuo One Piece-asu vaikuttaa mainiolta keksinnöltä. Ja näyttää tosi hyvältä päälläsi. Sinun pitäää ehdottomasti ehdottaa suunnittelijalle omaa mallistoa.Karvaiset kaverisi voisivat toimia malleina... :D Oikein rentouttavaa viikonloppua ja sen jälkeen taas mahtavia elämyksiä!

  26.6.2012
  fisu
 17. Safe and happy travels! xxoo

  26.6.2012
  RedBessRead
 18. Jeee... kiva lukea täältä vaihteeksi mitä sulle kuuluu, vaikka media ja "ninjat" sun joka askelettas tuntuukin seuraavan ;) Ihanat noi sun lommoposket ja OnePiece näyttää mukavalta, mutta rehellisyyden nimissä on sanottava että itseäni en moiseen asuun kyllä pukisi, näyttäisin kohtuullisen irvokkaalta muumilta, tai väristä riippuen kai barbababalta ;D Toiset näyttää hyvältä vaikka perunasäkissä (sinä ja A) mutta meikäläisen on parempi pitäytyä "JohnnyCash" tyylissä! ;) Toivotan sinulle ja siipallesi oikein ihanaa, elämyksellistä ja lämmintä kesä jatkoa! *Hugs*

  26.6.2012
  essellsari
 19. No voi morjes! Täältähän puuttuu "edit" nappula! O.O ...lämmintä kesäN jatkoa siis toivotan! :D (en kestä typoja,lol)

  26.6.2012
  essellsari
 20. ☼ MOI SAULI!!!! ♥♥♥ You're just the cutest thing in a one-piece!! :D You can totally rock an overall!! ;)) Would love to see you in your new black one-piece too!!! ~ Anyway, that's quite a trip you made in just a few weeks!! It's great you're back in Finland and enjoying the midnight sun ☀☀☀ Can't wait to read about your adventures in London and see the picture of your new shoes!! YAY!! ;)) Thanks for the blog!! I ♥ ya! ~XOXO

  27.6.2012
  Rochelle
 21. Ihanaa Sauli, kiitos postauksesta! Mahtavaa että töitä riittää, olisi kiva kuulla lisää mitä kaikkea olet hommannut :) Lontoo on ihana kaupunki, tuskin maltan odottaa että kerrot mitä kaikkea olet siellä nähnyt ja kokenut! Toivottavasti olet saanut ladattua akut täyteen jotta jaksat reissata :) Ja btw, kivat uudet mainostajat tällä sivustolla!!! Toivottelen ihania kesäpäiviä, antoisia reissuja ja toivottavasti törmätään Wroclawinssa, meitä lähtee sinne ryhmä rämä Suomen liput kainalossa ;)

  27.6.2012
  Jenny Y.
 22. Terveiset minultakin reissulta, kuten Brysselistä ja Bruggesta! :) Suklaata on tullut herkuteltua aika lailla ja ranskaa puhuttua viime aikona varsin paljon. ;) Muutamia viikkoja nyt täällä koti-Suomessa ja sitten reissuun jälleen oman kullan kanssa. :) Huomasin netistä, että olin bongaillut kultani kanssa joutsenia samana päivänä kuin sinäkin kultasi kanssa Lontoossa, eikä välimatkakaan ollut kovin pitkä, kun välissä oli vaan Englannin kanaali. ;) Kiva, että tulet kertomaan jotain reissuistasi meille lukijoillesi täällä blogissasi. Mukavaa ja ihanaa kesää sinulle ja siipallesi missä päin Eurooppaa sitten tänä kesänä liikuttekin. Kaikkea hyvää teille myös Losiin! :)

  27.6.2012
  Cerise
 23. If you are half as cute, half as funny, half a nice as you seem to be....... the world is a much better place with you in it. And that goes for Adam's life, too. I'm happy he brags on you when given the chance. You two are a match made in Heaven

  27.6.2012
  Patsy
 24. Sauli , what a lovely way to wake up in Australia, to a gorgeous blog and pic of you in your onesie !! YAY ☼☼☼☼ So a little more time in Finland then travelling again , i am so exhausted just thinking about it, so appreciate your blog update so much , the tutka roadshows are superb also, love and respect and excitement for what's to come , always ♥♥♥♥

  27.6.2012
  Joanna
 25. Haa, sä reissaat ja Taotao reissaa :) Terkkuja USA:sta ja SF:sta! Usko tai älä mutta Duudsoneiden possuauto ajoi pari iltaa sitten täällä kadulla vastaan! Suomea ei pääse pakoon edes toisella puolella maailmaa :D Saulin Lontoon-kuulumisia odotellessa! Ihanaa kesän jatkoa sulle <3

  27.6.2012
  Taotao
 26. you're too cute. glad you're having fun traveling :)

  27.6.2012
  michele
 27. So happy to hear from you again and what a cute picture you look amazing as always. Enjoying all your wonderful travelling I see hope you take lots of pictures so we can see all the wonderful sights you come across. Also wanted to tell you what a beautiful picture you rook of the swans was so thrilled when Adam shared it on twitter it was stunning. I tweeted you asking permission to use it on my blog as it inspired me to write something but I won't post use I have your permission as it is your photo. anyways can't wait to here all abut your summer adventures and to see what sort of mischief you are up to in the meantime have fun and safe travels. Sending lots of love to you and Adam. XOXO

  27.6.2012
  Rebecca Bryant
 28. Hey Sauli! Love that pic! Dang, so much traveling! You must be so exhausted! I hope you're enjoying Finland! When's the next time you will see Adam? You must miss each other. Until next blog, bye!! <3

  27.6.2012
  Jocie
 29. Sauli so good to read your blog! Are you going to any of the Queen performances?? If you do, will you please take plenty pics of Adam, and I hope we get pics of you. Maybe both of you, together! Glad you are enjoying the summer!! You're an enterprising man and I've a feeling you are going to be so busy! Love you! <3<3<3<3<3

  27.6.2012
  Eriskay
 30. OnePiece on varmaan sellainen vaate, jota muutaman vuoden päästä ihmettelee, että miten sitä kehtasi pitää ;) Suosittu näyttää olevan!

  27.6.2012
  Tintti
 31. Voii mäki haluisin onepiecen !! Mut eihän tälläsel koululaisel oo mihinkää varaa.......... :) Hyvää kesää sulle ja Adamille, ootte ihania!

  27.6.2012
  ida
 32. Hey Sauli! I love your blog! I can't wait when I will see you with Adam in Poland ;)

  27.6.2012
  paulina
 33. Kiitos kuulumistesi päivittämisestä! Mukavaa, että saat viettää aikaasi kesäisessä Suomessa, vaikka säät eivät tällä hetkellä suosikaan. Mikä on keinosi selättää ahkeran matkailun varjopuolet (odottamiset lentokentillä, pakkaamiset, aikaerot)? Ainakaan et valita matkustamisen epämukavuuksista, tosin Delta-juttu taisi ylittää sinunkin sietokynnyksesi. Itse yritän parhaillaan saada kehoani ymmärtämään suomalaisen vuorokauden rytmin Amerikan-matkailun jälkeen, mutta en tunnu oikein onnistuvan: olen täydessä vireessä vielä aamuneljältä! Jään odottamaan valokuvaa niistä kengistä ja toivon sinulle ihania kesäpäiviä ja turvallista matkantekoa!

  27.6.2012
  Hilla
 34. Hellou! Oli kiva lukea taas kuulumisia - ajattelin jo, että olet kokonaan unohtanut bloggauksen tuossa reissauksen tohinassa! :) Kiva että pääsit nauttimaan tästä Suomen edes kohtalaisesta kesästä, vaikka ei tämä kyllä ihan paras mahdollinen noin säiden puolesta ole ollut. Hauskaa kesänjatkoa!

  27.6.2012
  Miachihu
 35. Yay Sauli!!!Ihana kuulla sinun kuulumisia!!Oli jo ikävä<3<3!!Mä rakastan myös onepiece-haalareita!!!Mulla on lilan värinen!!Tai siis extra purple!! :) Tuskin maltan odottaa sun uutts blogia ja niitä lupaamiasi kuvia!! Turvallista reissailua rakas Sunshine!!!! Lav juuuuuuu!!!<3<3 Ja ihanaaaaa siippaasi myös!!

  27.6.2012
  tinsu
 36. Missä päin Suomea oleilet? Helsingissä? :)

  27.6.2012
  cuteness
 37. Hi Sauli! Enjoy your time in Finland with your family and friends and being comfy in your onesie :) ! Sounds like exciting times ahead for you with all your traveling! I'm really enjoying Tutka Roadshow. Say hi to Katri! You two are great together - so much fun! :D Enjoy the Queen shows, and don't forget to post a pic of your new shoes! Sending lots of love, as always xoxo

  28.6.2012
  Marion
 38. Thank you for going out to Jenny Woo that night!! IDK, maybe all Finns are adorably sweet... Your face in that pic is so HOT but yet you're are wearing a blue onesie. You've obviously learned from the expert how to drive fans crazy...keep it up.....

  28.6.2012
  Patti
 39. Piti vielä sanoa että Saulin on ihan PAKKO saada oma Onepiece-mallisto!!!!!Heti ostaisin toisenkin haalarin itselleni!! :)

  28.6.2012
  tinsu
 40. kiva, että pitkästä aikaa päivitit blogiasi, entä IS blogi? uusia postauksia odotellessa; kaikkea hyvää / all the best! :)

  28.6.2012
  aquarius61
 41. kiva, että pitkästä aikaa päivitit blogiasi, entä IS blogi? uusia postauksia odotellessa; kaikkea hyvää / all the best! :)

  28.6.2012
  aquarius61
 42. Mikäli olet, Taotao vielä Ameriikoissa, niin oikein ihanaa loppulomaa sinne!

  28.6.2012
  fisu
 43. Eihän sitä tiedä josko törmätään vaikka, vaikka... Moskovassa, meidän matka sinne alkaa maanantaina ja tiistai-iltana tiedossa superkonsertti, lystiä sullekin! :))

  28.6.2012
  TuijaRmk
 44. HEI! Mitä oot Loimaalla tehnyt? Kaikki odottavat Lontoon kuulumisia, mutta minä voisin lukea Loimaan kuulumisia, vanhalta kotipaikalta! =)

  28.6.2012
  Enna
 45. HEI! Mitä oot Loimaalla tehnyt? Kaikki odottavat Lontoon kuulumisia, mutta minä voisin lukea Loimaan kuulumisia, vanhalta kotipaikalta! =)

  28.6.2012
  Enna
 46. Oi Sauli! Lähdetkö Moskovaan? Meitä on 4 Riihimäeltä lähdössä katsomaan Adamia ja Queenia!! Jihuu, tulee varmasti UPEETA!!!!! Liput VIP-katsomossa. T.Satu

  28.6.2012
  Satu
 47. Kiva jos tulee lisää Lontoon juttuja. Ootan että voi olla aika hyvää matskua. :)

  2.7.2012
  danafan
 48. Hei Sauli! Kiva, kun muistat joskus bloggaillakín. Heinäkuun myötä Suomessakin alkoi säät lämmetä. Mahdatko olla enää täällä vai jo reissun päällä? Kirjoittele vaan kuulumisia useammin. Noista haalareista sanoisin, että jokaisella on makunsa. Tuntisin itseni pikkutytöksi, epänaiselliseksi, muodottomaksi ym. jos laittaisin sellaisen päälleni, mutta hyvä jos sinä tykkäät niistä. Mukavaa kesän jatkoa!

  4.7.2012
  tintti
 49. Koskas saadaan kuulla Lontoosta?! Ootkohan vielä Suomessa? Malttamattomana odottaen...

  6.7.2012
  tinna
 50. ihanaa sauli <3 oot tosi tärkeä :D

  9.8.2012
  minni
 51. joo tota sauli olisi kysymys miten siellä menestyy musiikkialalla laulajana , olen aina haaveillut laulaja urasta usassa nyt jos muuttaisin vaikka LA han niin miten minun pitäisi toimia. muuten oletko koskaan tavannut / juttellut justin bieber rin kanssa miltä hän vaikuttaa sinun mielestä kulissien takana

  3.10.2012
  innokas fani:D