Ihanaa, Suomi!

Nyt on kierretty Suomea ristiin rastiin ja mahtavaa on ollut! Paljon tulette näkemään Roadshowssa 🙂 yay!! Mutta nyt on pakko hehkuttaa asioita joita ei näe niissä yhteyksissä.

On ollut ihanaa nähdä ystäviä ja perhettä vaikka taas kyllä huomaa ettei millään ehdi nähdä ketään tarpeeksi. On ollut niin työntäyteinen tämä reissu että huhhuh! Mutta kyllä kesäinen Suomi on ihana ja Helsinki on sitten kaunis kaupunki. Asuin tässä matkan aikana Hotelli Tornissa joten kaunis stadi oli helposti ihailtavissa ja Tornissahan oli ihan keskellä kaupungin historiaa ja Design Districtiä, mahtavaa!! Sopi hyvin mun Helsinki Design Capital Of The Worldiin liittyneeseen Näytös 2012-teemaviikkoon 🙂 Kiitos vaan kovasti Tornille! 🙂

Ja suomalainen ruoka on sitten hyvää! Kaiken duunin keskellä ehdin nauttia yhden kunnon illallisen Ravintola Kaarnassa. Pitää siis kiittää myös Kaarnaa! Katsokaa ihmeessä näitä ihania kuvia mahtavasta suomalaisesta ruuasta. Siinä oli mahat täynnä!! Saaristolaisleipää, oikeaa voita, riistaa, sipulipihviä, omenapaistosta ja plättyjä, nam!! 🙂

Tosta sadepilvestä ei vaan voi olla ajattelematta että varsinainen kesä, only in Finland 🙂 hah!! No vielä on kesää jäljellä! Ja paistaa se aurinko Suomessakin, ainakin joka yö, haha!!

xoxo

/S

TORNI

Saaristolaisleipää ja varrasleipää!! NAM!!

Perunavohvelia ja siianmätiä smetanalla

Hei maailman paras riistalautanen!! Sienisalaattia ja saaristolaisleipää voilla, savustetulla peuranpaistilla ja kylmäsavuporolla ja lisukkeena pihlajanmarjahyytelöä.

Murea sipulipihvi! Kunnon ulkofilee, smetanassa haudutettua sipulia ja paprikaa, suomalaisia juureksia ja ihana röstiperuna!!

PLÄTTYJÄ mansikkahillolla ja kermavaahdolla! Voi änkyräinen!! 🙂

Kauraomenapaistosta ja vanhanajan vaniljajäätelöa, namnamnam!

Sadepilvi!!!!

Kommentit

 1. Moikka Sauli! Kiitos blogista ja Ylex haastattelusta, oli ihana pitkasta aikaa kuulla sun haastattelu. Kiva etta olet nauttinut Suomessa olosta! Aurinkoista loppukesaa :) YAY!

  9.6.2012
  TrueBabyBlue
 2. Jo kelepaa herkutella :) Innolla ootan Tutka Roadshow'ta, että mitä oletette Katrin kanssa keksineet!

  9.6.2012
  Tintti
 3. Kiitos blogista! Kauanko meinaat olla vielä suomessa? Oli ihana nähdä sinut Näytöksessä ja kiitos vielä ajastasi siellä! Olitkin niin ihana mitä sinusta kuvittelinkin <3 Suomeen olet aina tervetullut ja olemme aina iloisia lukiessamme blogejasi, tutkaa katsoessamme, äänesi kuullessamme ja kuvia nähdessämme! Kiitos, että olet niin ihana! <3 xoxo Hyvältä näyttää noi ruoat!

  9.6.2012
  Ada
 4. SAULI so wonderful to hear your YLEX interview & now your new blog, so happy that you are happy, what a wonderful sunny person you are, bringing such joy to our lives..and also the Tutka Roadshows adore you Sauli you have many fans in Australia ..... ♥♥♥♥♥ thank you again for sharing with us ♥

  9.6.2012
  Joanna
 5. Voihan änkyräinen, tuli niiii ikävä Pelle Hermanniaja plättyjä ja mantsikan mollukoita.....YAY

  9.6.2012
  Marja-Liisa
 6. Haha ihana Sauli! Alkoi naurattamaan että kuinka montaa eri ruokalajia sä oot oikein syönyt kun ei näkynyt ruokakuville loppua!! Ei vaan... ja kyllähän suomalainen ruoka nyt amerikkalaisen voittaa helposti! :) Kiva kun pääsit Suomeen viettämään vähän aikaa! Nyt sitten suuntana eurooppa, vai? :) Ps. YleX:n haastattelu oli ihana!

  9.6.2012
  emmaa
 7. YAY!!!! Kesän ensimmäinen blogi <3 Tulee ihan nälkä kun katselee noita kuvia, NAM NAM!! Sinulla nuo säätilat eivät oikein kohtaa toiveitA ;)) Toivottavasti saatkuitenkin nauttia myös niistä tosi lämpimistä ja kauniista kesäpäivistä täällä suomessakin, ettei vain ulkomailla. Kuuntelin juuri haastattelusi YLEX:llä. Se oli upea :D olet niin ihanan luonteva, hauska, rehellinen, kiinnostava jne. jne. Haluaisin todella kuulla sinua enemmänkin <3 Toivon että se tapahtuu pian. Odotan innolla TutkaRoadshowta. Ne pienet tipit joita olemme nähneet, ovat vain lisänneet innostusta. Vietä ihanaa aikaa Suomessa ja ympäri Eurooppaa. Saat viettää jännittäviä hetkiä, veikkaisin ;)

  9.6.2012
  jatta
 8. Kivaa lukea kuulumisia. :) Ja herkullisen näköistä ruokaa. Pidä hauskaa Suomessa ja Euroopassa. Olisi hauska nähdä Lontoossa Queenin keikalla, mutta ei varmaan tule tapahtumaan. Joka tapauksessa mahtavaa kesää! Ja paljon iloisia ja onnelisia tulevaisuuden hetkiä!

  9.6.2012
  Rebeccaryuu
 9. Thanks for putting a great smile on my face, when things are grey :D

  9.6.2012
  Sofie S Barslund
 10. oye! when things are grEy , you're typing wrong haha ;) and I forgot- that's dark bread right ;) !? "rugbrød" in danish ;) That's sure is a treat :D

  9.6.2012
  Sofie S Barslund
 11. hienoa, että olet viihtynyt Suomessa niin hyvin! kuulostit YleXn haastattelussa pirteältä, mutta toisaalta ujolta ja epävarmalta; paljon uusia työprojekteja ja menestystä sinulle toivoen; I hope you get many new job opprotunities here in Finland; I believe everyone wants to gain personal success as well!

  9.6.2012
  aquarius61
 12. Oii kiva kun oot kirjotellu taas blogin ja kuulee sustaki jotain :D YleX:än haastattelu oli mahtava, vaikka hieman jäi epäillyttämään se teidän vaatekaappijuttu :D Eivaa.. Ihanaa kesää sinulle ja toivottavasti Roadshow-jaksot nähdään pian..:> xoxo <3

  9.6.2012
  Kia
 13. ♥♥♥ Super Yummy blog! Thank you, Sunshine!! ☼ You're awesome!! :)) I ❤ ya!! XOXO ❥*° •☀ •*♥ ☆•°*✿*¨☼*°★•°* •*♥

  9.6.2012
  Rochelle
 14. Kiitti Sauli hyvästä YleX:n haastiksesta, se on parasta aikaa työnalla käännettävänä jotta myös fanit muualta saavat nauttia siitä <3 Toivottavasti matka Suomeen antoi muutakin kuin vesisadetta :D Mukavaa ja turvallista reissailua kesällä, nauti ja anna meidänkin nauttia matkastasi blogin välityksellä. Toivottavasti pääset juhannuksena nauttimaan yöttömästä yöstä ;) xoxo

  9.6.2012
  NinjaSpies
 15. Voi änkyräinen tosiaan! :D Ruoat näyttää herkullisilta, heti alkoi tekemään mieli lettuja. Mukavaa kesää sinne missä nyt pyöritkin, ilmeisesti Euroopassa kuitenkin. Bloggailehan tänne välillä kuulumisiasi! :)

  9.6.2012
  Tikru
 16. Uuh, sekä Saulin blogi että YleX:n haastattelu samana päivänä! Kiitos :) Ja jessus miten herkullisia ruokakuvia täältä löytyi! Ihana kuulla, että oot nauttinut Suomen kesästä, läheisistä ihmisistä ja että töitäkin on piisannut. Toivottavasti sun kesä jatkuu aurinkoisissa merkeissä! Mä tästä piakkoin lennähdän kesäksi reissaamaan tuonne sun toiseen kotimaahan ja piipahdanpa sun hoodeillakin heinäkuussa :) Ihanaa kesän jatkoa sulle!

  9.6.2012
  Taotao
 17. Voi Sauli, Sauli... tässä tulee nälkä vaikka just söin! :D Näyttää tosi herkulliselta. Ja kyllä Suomen suvi on aina Suomen suvi, vaikka vettä sataiskin! Ja helpompihan se on vetää lisää vaatetta päälle, jos on kylmä, mutta jos on jo alasti ja silti hiki virtaa, on vähän paha enää siitä lähteä mitään riisumaan... :D Hauskaa kesänjatkoa! :)

  9.6.2012
  Miachihu
 18. Ihana blogi! :)) Tulen aina itsekin niin onnelliseksi, kun kuulen että sinä olet onnellinen <3 Oikein ihanaa ja aurinkoista kesää sinulle! :) Olet rakas!

  9.6.2012
  gallo
 19. Thanks, Sauli! You're blogs are always cheerful and make my day. And especially where pics of food are involved. Yummy! I'm happy for you that you are enjoying your time in your homeland, and may more opportunities come your way. If not, you will make your own! Slainte!!

  9.6.2012
  Eriskay
 20. Oli ihanaa kuulla sua radiossa!<3 Tosi hienosti vastasit kaikkiin kysymyksiin (enkä kyllä epäillytkään ettetkö ois..) Innolla ootan Suomi Roadshown jaksoja! :D

  9.6.2012
  Glitter
 21. Kiitos haastattelusta! Pitäis varmaan itsekin matkustaa joskus pois täältä että osais tästä Suomesta nauttia. :D

  9.6.2012
  Senja
 22. Olipa kiva kuulla susta pitkästä aikaa ja nyt tuli sit hirvee herkku-nälkä, on niin upeen näkösii annoksii.Tosi kivaa kesänjatkoa , mis sit ikinä ootkin. yay.

  9.6.2012
  tuula
 23. Kiitos tästä! Sait minut hymyilemään taas :) Love You <3

  9.6.2012
  Lia
 24. Food looks so yummy! The joys of Summer are endless! :) xo

  9.6.2012
  mellenbo
 25. Oh my gosh! Sauli! Thank you very much, now I'm drooling on my keyboard... Haha I'm glad you have fun in your home country...I have to visit Finland someday and taste all these goodies, yum! Enjoy time with your dear ones, and the "summer" in Finland/Europe/L.A. :D

  9.6.2012
  wandinka
 26. MOI Sauli! Kiitos kiitos blogista, mukava nähdä että olet nauttinut Suomen myös suomalaisesta ruoasta, etenkib saaristolaisleipä on varmaan sellaista mitä ei muualta saa! Kiitos myös että annoit haastiksen Yle X:lle, kuulumisiasi on aina mukava kuunnella ja sinulla on muuten täydellinen radioääni! Oli ihanaa tavata Sinut Näytöksessä :) Toivottelen pajon toivomiasi työhaasteita sekä upeaa kesää!

  9.6.2012
  Jenny Y.
 27. Thanks for sharing all your fun adventures in Finland! Enjoying it from NY :)

  9.6.2012
  pat
 28. Musta on ollu ihanaa että oot viettänyt aikaa Suomessa ja oli aivan mahtavaa nähä sua ja jutustella, oot kieltämättä niin suoloinen ja herttanen ja toivon että joku päivä vielä törmäillään. Sun haastttwlu tänään oli kovinkin lyhyt mutta oli ihana kuulla sun kuulumisia! Minne oot suuntaamassa Suomen jälkeen? c:

  9.6.2012
  Riitta
 29. Yay Sauli!!!Olipas kiva ylläri tämä uusi blogi!!Tuli ihan nälkä ruokakuvia katsoessa!Nam!!Ei millään jaksais odotella että Roadshowt alkaa!!Niin ja oli ihana kuulla sun iloinen ääni radiossa!!Onnistut aina piristämään päivän oli se millainen tahansa!!Lav juuu Sunshine!!!!!<3<3

  9.6.2012
  tinsu
 30. yhyy mulla on nälkä !

  9.6.2012
  maippi
 31. Thank you for the pictures of food. Where are pictures of you? You make me want to go off my diet. They look soooo good. I'm glad you had fun in Finland even tho it's work. But got to see family and friends and eating the good food that you didn't have in a while..all good and fun! :))

  9.6.2012
  Tym
 32. The food looks delicious!! But that rain cloud, not so pretty! Love seeing all the awesome pics! =)

  9.6.2012
  Hillery
 33. Yum yum yum. Your meal looks scrumptious. I have noted this menu for future personal investigation. xoxo

  9.6.2012
  Anod
 34. Oi kiva että blogikin tuli tänään! : ) Ensin se haastattelu ja nyt tämä : ) Varmasti oli ihanaa syödä oiken kunnolla suomalaista ruokaa! :DD Ja vielä lettujakin, haha! : ))

  9.6.2012
  Kaisa
 35. Hello Sauli Sunshine ! Maybe you can teach me Finnish sometime ? The food looks absolutely delicious ! & Finland looks very breathtaking . Thank you again for you lovely Blogs . I love you ! Sharon

  9.6.2012
  Sharon
 36. Mikä ihana postaus! Tästä tuli iloinen mieli ja valtava nälkä! Tästä jotenkin huomasi, että olet kaivannut Suomesta myös ruokaa! Ylex:n haastattelu oli aurinkoinen piristys muuten synkkään lauantaihin! Onneksi te pojat olette Euroopassa kesän, niin tämä fanittaminenkin käy ihan reaaliajassa! ;) Toivottavasti tulisi kaunis helteinen juhannus ja saisit salakuljetettua siippasi jonnekin perisuomalaiselle kesämökille juhannuksen viettoon edes päiväksi! Hyttyset, juhannussauna, souteleminen, yöuinti yöttömässä yössä ja kenties muutama kossusnapsi (koivunlehdillä..niin olis vihreää..) Minulla joskus kesällä ulkomaalainen vieras kesämökillä ihmetteli kovasti hiljaisuutta, istui vaan ulkona ihastelemassa illalla hiljaisuutta. :) Jaksahan laittaa meille postauksia myös Euroopan kuulumisistasikin! Lukijoita kyllä riittää! :) xoxo

  9.6.2012
  Sleepwalker
 37. Oh my God, Sauli, now I am soooooo hungry and gotta go cook. I am glad youre having a good time and made time for family and friends. Come home safe and blog more often-we all worry that youre ok. xxxooo

  9.6.2012
  GAEL
 38. Hihitin aika pitkään kommentillesi letuista :D Mutta onpahan ollu sulla hyvät ruuat ! Sadepilvi on kyllä vähän tunnelmaa latistava... :D

  9.6.2012
  marjo
 39. This post should come with warning do not read if hungry. All these wonderful pictures of food having me wanting to try some. Summer in Finland nice and you sound like you are having a great time that's wonderful to hear. I so want the recipes for some of these dishes you ate. My son loves the recipe you posted for the meatballs sometime back I have to make them at least once every couple weeks. well i should let you go enjoy the rest of your time in Finland can't wait to read more about it. sending lots of love to you and Adam XOXO

  10.6.2012
  Rebecca Bryant
 40. Torni on tosi jees, olen tosi vain käynyt siellä maatason irkkupubissa varsinkin ennen remonttia vuosia sitten, mutta tornin huipun baarista on hienot näköalat Stadiin. Käypä siellä, nauti lakkalikööri ja ihaile maisemia :)

  10.6.2012
  Honeyb
 41. nami nami :D

  10.6.2012
  Hiro
 42. Näyttää hyviltä noi ruokakuvat, nälkä tässä tulee:) Hienoa että olet saanut viettää aikaa perheen ja kavereiden kanssa työn ohessa, ootan todella innolla uusia Tutkajaksoja:) Ja hyvää loman jatkoa missä sen ikinä vietätkin! PS: Ylen haastattelu oli tosi kiva:)

  10.6.2012
  lennu
 43. Thank you so much for taking time to blog, in the middle of how busy you are! I`m sooo happy for you that you are in Finland, eating favorite food, hanging out with people who youve known forever...that`s the best`thing for your soul! Ciao, Bren xoxo

  10.6.2012
  Bren
 44. Nam nam ihana blogi ;D Mahtavaa, että nyt oot saanut kiertää kaunista Suomea ja tavata ystäviä edes vähän!! <3

  10.6.2012
  Miia Vaan
 45. Vai että Torinssa olit! Et sattunut olemaan siellä juuri samaan aikaan kun serkkuni taidenäyttely avattiin ravintolan puolella. Hienoja taideteoksia, pistikö silmään? ;D Kuuntelin haastattelusi YleX:ltä ja oli tosi hauska kuulla taas sun ääntä. Odotan innolla Tutka RoadShowta ilmestyväksi! Pidä hauskaa Suomessa Sauli< 3 xoxo

  10.6.2012
  Laura
 46. Sinä ja Adam ootte kyllä MAAILMAN suloisin pari ikinä(: Ootte syötävän sulosia ja näytätte aina niiiiin rakastuneilta ja söpöjä, että oikein kateeks käy(:

  10.6.2012
  Iitu;)
 47. Hirmuisen namin näköistä ruokaa! Tuli ihan nälkä... Mutta aivan mahtavaa että sulla on ollut kivaa. (: Oot muuten mahtava radiossa, äänes sopii sinne jotenkin niin hyvin. <3 Ihanaa jatkoa!

  10.6.2012
  Marie
 48. Mahtavia ruokia, vesi herahti kielelle. Mä olen kolunnut työ- ja vapaa-ajan matkoilla lähes kaikki Hesan hotellit, mutta Torni on jäänyt käymättä. Menenkin sinne seuraavaksi! Mukavaa, että Suomi-matkasi oli onnistunut. Odotan kieli pitkällä Tutka Roadshow:n uusia jaksoja. Tosi hienoa, että piipahdit Suomessa! Näytös 2012 ja Ylex:n haastattelu olivat maannaa meille sauli-faneille. Kiitos niistä.

  10.6.2012
  maarit
 49. Now I am so hungry :( thanks for the pics though and I am happy that you enjoyed your time in Finland yay!!! Now that you are going to be in Europe maybe we can have a summer blog of your travels <3. Anyway Sunshine take care and loads of love. Xoxo!!!!!!

  10.6.2012
  SexyDiva
 50. Heh, olin se punapää särkänniemessä keskiviikkona joka näytti sulle sydäntä tornadon jonosta, jos muistat. :) En keksiny muutakaa mite näyttäisin et oot ihana ja ihailen sua! Toivottavasti ei haitannu, jotku vois kokea sen ahistavana ja häiritsevänä. :D Kaikkea hyvää sulle ja Adamille. ♥

  11.6.2012
  minna
 51. Ihanaa, Sauli! :) Kaikkea hyvää kesälle ja onnea tuleviin haasteisiin! Radio haastis oli tosi kiva ja Näytös 2012 oli hieno juttu myös! Toivottavasti se poikii jotain sulle tärkeää vielä myöhemmin, uskon että niin käy.

  11.6.2012
  Mirkku
 52. <3

  11.6.2012
  Riitta Ritu Suominen
 53. Kiitos kirjoituksestasi että postaamistasi kuvista! Hienoa, että sait kokea upeita makuelämyksiä Helsingissä, arvatenkin niitä arvostat kovasti :) Tornin näköalaravintolassa on käytävä ainakin kerran kesässä ihan sieltä avautuvan mahtavan kaupunkinäkymän takia. Pidän sadepilvikuvastasi. Olisikohan otettu samana päivänä kun heräsin ukonilmaan ja olin että jee! Ukkosesessa on sellasita voimaa joka saa pienen ihmisen hiljaiseksi. - Rakkauden kesää 2012!

  11.6.2012
  fisu
 54. Odotan niin innolla roadshowta! Pidä hauska kesä ihana Sauli! ♥ yay!!!

  11.6.2012
  tuuli
 55. Sauli, en tiedä tiedätkö miten me olemme odottaneet uutta kirjoitusta. Kiitos siis tästä! YleX-haastattelu, Näytös ja nyt suloiset Lontoon kuvat ovat olleet niin ihania! Aivan ihanaa, että ehdit piipahtaa Lontoossa ja nähdä taas rakkaasi. Vaikka kaikki pörräävät kuvaajat ovat luultavasti teidän mielestä aika rasittavia, niin me odotamme ja rakastamme mitä tahansa "kävelemme kadulla"-kuvia teistä suloisista :) Nauti olostasi!!

  11.6.2012
  Sunflower
 56. Oi, tuo Kaarna on ihana ravintola! Ihanaa kesää!

  11.6.2012
  Höyhen
 57. Heippa Sauli! Kiitos kirjoituksistasi, valokuvista ja haastatteluista. Minulla oli todella suuri ilo tavata Sinut ja halata muotinäytöksen jälkeisissä tunnelmissa:))) Lämpimät kiitokset myös siitä! Toivottavasti saat myös jatkossa töitä mm. muodin saralla Suomessa tai Amerikassa. Arvostan sinussa suuresti sitä, että vaikutat hyvin itsenäiseltä ja pidät kiinni omista projekteistasi. Et ole todellakaan millään tavoin siippasi varjossa vaan tuntuu, että te ikään kuin valaisette ja täydennätte toinen toisianne. Olen monasti aikaisemminkin todennut, että minusta on aivan ihanaa katsoa sinusta yksin ja yhdessä rakkaasi kanssa otettuja kuvia. Niinpä oli suuri ilo nähdä Lontoossa teistä pitkästä aikaa yhdessä otettuja kuvia. Varmasti välillä nämä ympärillä pyörivät paparazzit saattavat tuntua häiritseviltä ja tunkeilevilta. Voi myös herättää sinussa ihmetystä, että ketä nämä kuvat kiinnostavat. Mutta me, jotka seuraamme teidän elämäänne, suorastaan RAKASTAMME katsella näitä kuvia! Olen rehellisesti kerran aiemmin kirjoittanut, että katselisin suurella innolla teistä otettuja kuvia, vaikka olisitte viemässä roskapusseja lökäpöksyverkkareissa! Ajattele vaikka meitä silloin, jos joskus kuvaajat alkavat ottaa päähän. Nyt odottelen suurella jännityksellä ja innolla Fault-lehden kuvia, kuten myös Tutka Road Show:ta. Toivottavasti kirjoittelet blogeja kuvien kera myös nyt kesän aikana. Toivotan kaikkea hyvää ja paljon rakkautta!

  12.6.2012
  Omena
 58. Hellurei Sauli! Herkullisen näköisiä annoksia, nam! Tornissa olen itsekin muutaman kerran yöpynyt, viihtyisä hotelli, hyvä sijainti. Näytös 2012 meni hyvin ja toivottavasti poikii jatkossa mieluisia asioita ! Äänesi muuten sopii tosi hyvin radioonkin!!! Kaikkea kivaa luvassa...Tutka Road Show alkaa ensiviikolla ja jännityksellä odotan Fault-lehden Sauli-antia :)) Aurinkoisia kesäpäiviä ja kaikkea hyvää ♥

  13.6.2012
  LenaS
 59. Moi Sauli! Kiva kun viihdyit Suomessa ja toivottavasti viihdyt myös euroopassa mitä se nyt tarkoittaakin... Onko sinulla tarkoitus kirjoitella tänne kesälläkin? Toivoisin niin! Hauskaa kesää sinulle111

  15.6.2012
  tinna
 60. Oooh noita ruokia! Aitoja puhtaita perusmakuja. Ei ole sen parempaa. Kiitos, kun jaat meille noita ateria-kuvia! Mukavia Euroopan viikkoja Sauli ihanainen <3<3<3

  15.6.2012
  RitaW
 61. mä olen sun ja adam lambertti fani poikaystävän kanssa :D <3 ootte ihania

  17.6.2012
  ^^minni^^
 62. hehe oli kyllä aika "hauska" alkukesä kun satoi vaan... ;) Vieläkin niitä helteitä odotellessa!

  20.6.2012
  Janika
 63. jei ihanaa ku oot ollu tääs suomes !! ja hyvää kesää sulle sauli :) love ya <333 x

  20.6.2012
  AnniiiGlambert
 64. omnom ihania annoksia! <3

  31.10.2012
  janika