Yllätys nro 1!

Huomentapäivää! Noniin, ensimmäinen ylläri onkin jo julkistettu!

Täältä näkyy yksi FAULT-kuva ja muuta mukavaa teille!

yay!!

xoxo

/S

Kommentit

 1. why u dont come to poland with Adam ?

  21.5.2012
  princess Lambert
 2. Ja olipahan mieletön ylläri! *____* Wau... !

  21.5.2012
  Taotao
 3. Näytät tosi upeelta! wauuuu!

  21.5.2012
  Destiel
 4. Juu, tätä kuvaa on kuule ihasteltu tänään ja on muuten TOSI upea kuva! Lupailee mahtavaa Faultin numeroa! Ja jos tää on vasta ylläri numero 1, niin mitä lieneekään vielä luvassa? ;)

  21.5.2012
  Tikru
 5. Hieno kuva! Ei tartte hävetä ;)

  21.5.2012
  Justme
 6. hot stuff!

  21.5.2012
  anni
 7. Ihan uskomattoman upea kuva! Luoja!! Olet kuin kreikkalainen jumala vaaleana.

  21.5.2012
  Sunflower
 8. Aivan uskomattoman upea kuva sinusta!!! Sikäli ei tietenkään uskomattoman, että olethan sinä aina ollut niin mahdottoman komea ja kaunis samaan aikaan. Tämä kuvaaja on vain osannut ottaa kuvan joka on myös taiteellinen samalla. Odotan kyllä innolla seuraavia kuvia. Nyt saatte "kuolata" Adamin kanssa kuvia toisistanne ;)) On kiva että olet päässyt tekemään jotain omaa siellä Amerikassa. Ei taida olla helppoa kaikkien lupien kanssa. On niin ihanaa saada seurata elämääsi siellä. Ei tarvitse lukea mitään romaaneja. Elämäsi on kuin satua ja vielä tottakin <3 <3

  21.5.2012
  jatta
 9. Kamera rakastaa Saulia, mikä yllätys ;) Ihan mielettömän hieno kuva!!!! Huippua nähdä koko kuvaussession tulos, mä olen niiiiiiin odottanut jotain tällaista. xxx

  21.5.2012
  nina h.
 10. OMG SAULI YOU ARE STUNNING AND I AM OVERWHELMED !! it is a beautiful photograph , just artistic and it does your beauty justice...7 pages i cannot wait and MORE surprises, so happy for you, you deserve this , i love you very much and all you represent and stand for !!

  21.5.2012
  Joanna
 11. Hieno on kuva :) Onnittelut!!!

  21.5.2012
  Jonni
 12. Congratulations on being in Fault! You deserve it and I'm so excited to see it! Your blog posts make me so happy! :) Hope your day is great! <3

  21.5.2012
  Emilee
 13. SAULI - You're BEAUTIFUL!! I can't wait to see all seven FAULT images. ;)) xoxo

  21.5.2012
  Rochelle
 14. Todella upea ja tyylikäs kuva, vau! :)

  21.5.2012
  Cerise
 15. YAY!!! Sinua lainatakseni, aika sanaton olen, kuva on jumalainen <3

  21.5.2012
  NinjaSpies
 16. ja on ihana kuva!! <3 komea SAUL! :)

  21.5.2012
  Werskuli
 17. AMAZING picture Sunshine! Cant wait to get issue 11 :D Have a great day!

  21.5.2012
  Sofie S Barslund
 18. I put 2 questions for you Sauli, for the magazine, oh and that pic?? yummmmm

  21.5.2012
  GAEL
 19. *___* aivan upea kuva! HOT! oon niin onnellinen puolestas Sauli<3 en malta oottaa kun lehti ilmestyy!!

  21.5.2012
  tuuli
 20. You are both gorgeous and extremely likeable, a killer combination in any man. If what we see from you and Adam in public is accurate, the universe was wise to pair you up. You deserve every bit of happiness that comes your way.... oh, and did I mention you are gorgeous?? Ha

  21.5.2012
  Patsy
 21. Upea kuva !!! Jännityksellä jään odottamaan muita kuvia ja uusia yllätyksiä !

  21.5.2012
  maritt
 22. Kuva on niin henkeäsalpaavan upea, etten edes osaa sanoa! ;) Ja parhainta kaikessa, siitä välittyy sun kaunis sielusi ja sydämesi <3 xoxo

  21.5.2012
  Miia Vaan
 23. Oiiiiih miten upea kuva!!!!!!!<3<3

  21.5.2012
  tinsu
 24. Born model! Wonderful photo! Congratulations. :)

  21.5.2012
  sunshinekathy
 25. what a great surprise will have to try ad think of good question for you to answer. Love the black and white picture the used stunning. sending you and Adam lots of love. XOXO

  21.5.2012
  Rebecca Bryant
 26. *__* :D <3

  22.5.2012
  Bombonierka
 27. Sauli, the Fault picture was gorgeous. Adam is one lucky dude. You are so s-e-x-y my friend.

  22.5.2012
  irish1139
 28. Heippa Sauli! Pää on ihan pyörryksissä ilman huvipuistossa käyntiäkin näistä sinun ylläreistä ja kuvista! Tämä Fault-kuva on aivan upea. Jännityksellä odottelen lehden kesänumeroa. Minulle on tullut sinun elämääsi seuratessa ja kuviasi, virallisempia ja vähemmän virallisia, katsellessa tapa tai ehkäpä ihan uusi harrastus: Maistelen niitä fiiliksiä, mitä sinusta tai yhdessä Adamin kanssa otetut kuvat minulle viestivät. Ne on laukaisseet minussa monenlaisia tunteita naurusta itkuun ja kaikkea siltä väliltä. Välillä olen ollut vähän vihainenkin mielestäni "liian viileistä" kuvista, kuten esim. New Yorkin muotiviikoilla otetut kuvat. Kun taas esim.tämä allaskuva lasten uimarenkaineen on niin lämpöä ja rakkautta tulvillaan, että se ihan huokuu hyvänä olona tänne asti. Mielenkiinnolla odottelen lisäylläreitä. Itse kovasti toivon, että sinua saisi katsella ja kuunnella livenä eri paikoissa ja että sinulla olisi kameramies matkassasi. Thanks for your lovely blogs and pictures, Sauli! Have a wonderful week!

  22.5.2012
  Omena
 29. How did Fault magazine find you, it's a great magazine. Are you hoping this might lead to future modeling work? You are very photogenic.

  22.5.2012
  Anne Marie
 30. Ihan mahtava kuva! mansikka

  22.5.2012
  marja
 31. Vauu, on todella upea kuva!!! :)

  22.5.2012
  Glitter
 32. Tosi upea kuva!!! :)

  22.5.2012
  DixxDixx
 33. Mielettömän upea kuva!

  22.5.2012
  tuula
 34. Mahtava kuva, olen todella iloinen sun puolesta! :)

  22.5.2012
  Höyhen
 35. oot niin söpö kaikkissa kuvissa :)

  22.5.2012
  ^^minttu^^
 36. Wow, oot kyllä semmonen ylläri koko poitsu itsekin....;)

  22.5.2012
  Lilla my
 37. Huomasin meikkitaiteilija Ashley Gomilan nettisivulla olevan saman valokuvan tageista, että vaatteet, joiden mallina olit, ovat Skingraftin. Mielenkiintoista nähdä lisää kuvia, kun lehti ilmestyy. Mitä itse pidät Skingraftin vaatteista? Olisi tosi hienoa, jos voisit kesän jälkeen tehdä bloggauksen siitä, millaista työskentely Fault-lehteen oli. Miten kauan teillä esimerkiksi meni aikaa kuvauksiin? Pyörikö paljon ja minkä alojen ihmisiä paikalla, ja miltä tuntui olla kaiken keskipisteenä? Olivatko Cotan veljekset itse paikalla? Miltä tuntui työskennellä Virosta kotoisin olevan nuoren valokuvaajan kanssa? Oliko jotenkin helpompaa, kun hänkin on ulkomaalainen ja kotoisin Suomen läheltä? Kävittekö kaikki välillä yhdessä syömässä, vai oliko teillä eväät mukana? :) Oliko Adam mukana kuvauksissa? Kamalasti kysymyksiä, joihin haluaisi saada vastauksen! :) Olisi tosiaan huippukiinnostavaa lukea ainakin yksi kunnon pituinen muotikuvausaiheinen blogikirjoitus. Sinullahan on nyt tietääkseni kokemusta jo kaksista kuvauksista siellä Amerikanmaalla. Voisit kertoa myös siitä korujenkuvaussessiosta. Keneltä/keiltä idea siihen tuli? Onko ulkonäkösi eksoottinen Adamin ystävien ja yleensä amerikkalaisten mielestä? Et ole mitään tarkempaa maininnut tuosta korumallina toimimisestakaan. Ei kai mikään estä sinua kertomasta näistä mallinhommista?

  26.5.2012
  Henna
 38. Muuten piti vielä mainita, että Ashley Gomilan sivulle, kyseisen Fault-kuvasi yhteyteen, on kommentin jättänyt myös Adamin entinen poikaystävä Drake (Ashleyn ystäviä mitä ilmeisimmin). Aika coolia, vai mitä? Varmaan aika mukava tyyppi tämä Drake. Oletteko tavanneet? Oletko muuten tavannut Adamin ensirakkauden Bradin ja mitä mieltä olet siitä, että hän on Adamin uudella videolla ja että Adam osoitti hänelle (minun mielestäni vähän liian) tunteikkaat kiitokset albuminsa kansilehdessä? Miksi muuten sinä et - tietääkseni - esiinny Adamin uudella videolla, sinullahan on aikaisempaa kamerakokemusta ja esiinnythän ainakin yhdellä suomalaisella musiikkivideollakin? Eikö Adam kelpuuttanut :), vai etkö itse halunnut, tai ettekö edes keskustelleet - syystä tai toisesta -koko asiasta?

  26.5.2012
  Henna
 39. Hei. On pitkään pitänyt kirjoittaa blogiisi kommentti. En tunne sinua kuin julkisuuden kautta eli en oikeasti ollenkaan. :D Silti jotenkin on välinnyt sinusta ja kumppanistasikin lämmin kuva ja toivon teille kaikkea hyvää. On jotenkin sydäntä lämmittävää saada seurata tuollaista rakkaustarinaa vaikkakin kauempaa. Ja ihanaa, että olet omankin paikkasi sielä maailmalla löytämässä töidenkin osalta. Kuva on upea. Juontokin jonka seurasin myöhemmin areenasta mieni todella hyvin. Kaikkea hyvää sinulle ja teille kummallekin jatkoon!

  27.5.2012
  Satu
 40. Aivan mielettömän hieno kuva! Kaverisi osaa kuvata todella hyvin ja näköjään sustakin voi kuoriutua oikea malli! :D (siis tuo ei ollut mitenkään sarkastinen kommentti... Ehkä x) Kaikkea hyvää sulle ja mahtavaa kesälomaa täällä Suomessa!

  9.6.2012
  Senja
 41. Toi kuva on upea!

  9.8.2012
  Pallokala