Näytös 2012

Suomessa ollaan! Oon ihan fiiliksissä perjantaista 🙂 yay!! Kivaa päästä pitkästä aikaa esiintymään kameran eteen. Tykkään muutenkin heittäytyä uusien asioiden pariin ja laitan mielelläni itseni likoon ihmisten viihtymisen puolesta, ni tämmönen suora lähetys on aika kutkuttava juttu. Mutta ihan vähän tässä kyllä jännittää että meneekö senat sakaisin tai sormi suuhun 🙂

Täältä voi tsekata tapahtumasta lisää! Ja tässä on kuva musta ja mun juontajaparista Annista! Anni on ihan super ihana!! 🙂 Aloitettiin tänään näytöksen suunnittelu palaverilla Namussa ja kai sitten näytöksen jälkeen pitää mennä taas sinne juhlistamaan kun on saatu homma pakettiin, haha!

xoxo

/S

 

 

Kommentit

 1. Onnea hirveesti!!! Hyvin se menee :) Oot vaan oma ittes niin pärjäät loistavasti

  23.5.2012
  Emilia
 2. WOW SAULI you look so gorgeous with your co host ! don't be nervous i know you will shine like always, so excited to watch from the other side of the world, such exciting times for you, and all these blogs YAY !!!!! I love you as always you are the sunniest most beautiful person ever !! ☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀☀

  23.5.2012
  Joanne
 3. Tervetuloa välillä tällekin puolen lätäkköä ja kiitos blogeistasi! Aivan super-mahtavaa saada sut juontamaan tuo muotinäytös, parempaa ehdokasta kuin sä en siihen hommaan kyllä keksikään! ;) Ja älä suotta stressaa (ainakaan liikaa), hyvin se menee! :) Hoida homma kotiin! xxx

  23.5.2012
  Raksukka
 4. Jee, näytätte tosi hyvältä yhdessä :)

  23.5.2012
  Tintti
 5. Toivottavasti matka meni hyvin :) Vielä kerran tervetuloa!! Anni on aivan loistava tyyppi, tosi hauska ja sanavalmis, ja varmasti teidän juonto sujuu hyvin. Ja jos senat menee sakaisin, niin sitten menee; tapahtuuhan sitä parhaimmille juontajillekin. Hyvää yötä!

  23.5.2012
  Jonni
 6. ☼ Yay Sunshine! This has been an epic week so far with all the wonderful news and surprises, and yet there's more to come. ;)) I'm so excited for you!! You're a natural and you'll do great on the show!! :DD Have a blast!! I love ya! ❥❥ XOXO

  24.5.2012
  Rochelle
 7. Hienoa. Kai olet onnitellut siippaa Billboardin ykkössijasta, julkisesti tai yksityisesti. Huikea asia. Upea levy. Upea artisti. Se mitä sinä teet on totta kai ihanaa, mutta älä jätä huomiotta siipan saavutuksia.

  24.5.2012
  Eila
 8. wow your co-host looks amazing as do you. I'm sure you will be brilliant and I am loving all of these wonderful surprises sounds like life is going wonderfully for you. I am so proud of you and Adam for all you have accomplished I can only hope that I raise my son to grow up half as wonderful as you two. Keep up the great work and I can't wait to hear more about all the exciting things you are doing. Sending lots of love to you and Adam. XOXO

  24.5.2012
  Rebecca Bryant
 9. I hope we get to see it here in the US and translated....have a fun time. xxxooo

  24.5.2012
  GAEL
 10. Eila ..have you ever heard of a private life ? your comment left me speechless ...... a celebrity couple does not have to live their private moments on twitter .....thank goodness Sauli knows how to handle the BS !

  24.5.2012
  Joanna
 11. Onnee Sauli, hyvin se menee!! :) Kyllähän sä tiiät mitä sä teet :)

  24.5.2012
  gallo
 12. Tervetuloa vielä uudestaan ja onnea juontokeikasta! Sehän ei haittaa vaikka senat menee pikkusen sakaisin, tapahtuuhan sitä muillekkin. Joten älä suotta jännitä liikaa, hyvin se menee kuiteskin. :) Nauti olostasi täällä ja hyvää loppuviikkoa :)

  24.5.2012
  Päivi
 13. Ihanaa kun olet Suomessa! Toivottavasti jetlag menee nopeasti ohi :) Onnenpotku perjantaita ja suoraa lähetystä varten! Nauti täysin siemauksin <3

  24.5.2012
  Taotao
 14. Täälläkin jo odottelen että tulis perjantai nii vois katsoa telkkarin kautta, valitettavasti en pääse paikan päälle : ( Mutta sä ihan varmasti hoidat homman hienosti, älä turhaan stressaa! : D

  24.5.2012
  Glitter
 15. Tuskin maltan odottaa huomista! Älä turhaan jännitä, hyvin se menee. Eikä se mitään haittaa, jos vähän sanat sekoaisivat. Ja Anni on erinomainen juontajapari. Mielenkiintoista nähdä millaista uutta muotia Suomessa on luotu!

  24.5.2012
  maarit
 16. Jee tuun kattomaan tota showta!! Ihanaa, kun oot suomessa olet enemmän kuin tervetullut!!! <3 Xoxo

  24.5.2012
  Ada
 17. Aww, you are so cute Sauli!<3

  24.5.2012
  LOVEYOU
 18. Tervetuloa! Onneksi myös sää suosii vaikka saisi sitä ehkä hieman lämpimämpikin olla :) Live-keikka menee upeasti kun olet oma, aurinkoinen itsesi ja annat sen näkyä, ei kukaan edes huomaa jos senat sakoaa :D :D Odotamme innolla blogin päivityksiä ja kuvia vierailustasi ja erityisesti Tutkan tekoreissulta, sinua ja Katria on aina hauska seurata. YAY! Sinua lainatakseni ;)

  24.5.2012
  NinjaSpies
 19. Oi ihanaa Sauliii!! : ) Kyllä aion katsoa tuon huomenna, se on varma : ) Ainiin, tervetuloa taas Suomeen! ; )))

  24.5.2012
  kaisa
 20. Tervetuloa Suomeen! Äläkä turhaan stressaa tuosta juontamisesta, kyllä se hyvin menee! Senkun vain nautit olostasi - näytät todella niin viihtyvän siellä kameran toisella puolella. :) Aiheutit vain pienen aikatauluongelman: katsoako samaan aikaan AI:ta vai tuota näytöstä... Onneksi nauhurit on keksitty! :D Pidä hauskaa!

  24.5.2012
  Miachihu
 21. Hyvin sää verät! Kiva kun olet samoilla aikavyöhykkeillä taas!

  24.5.2012
  Henna
 22. Yay Sauli!!!Voit olla varma että nenä kiinni telkussa ollaan huomenna!!Ja sinun ihanasta siippastakin saadaan nauttia myös huomenna am.idolsissa<3<3!!!Hyvin sinä hoidat homman!!Olet ihan PARAS Sunshine!!!Lav juuu!!<3<3

  24.5.2012
  tinsu
 23. Hei mahtavaa että oot taas koto-Suomessa. ^^ Voi että tuun niin hyvälle mielelle aina näitä sinun juttuja lukiessa.. Ne kun on niin mahtavaa todistusaineistoa siitä miten uskaltamalla pystyy mihin vaan. Läheisille oon koittanut tulputtaa että jos uskaltaa heittäytyä, niin maailma ottaa vastaan -kind of settiä. :) Hmh, hyvä Sauli. Keep it going with a smile on your face. ^^ Hei ja peeässänä Losi kieltää kuulemma muovipussit kaupoissa! :D Toivottavasti ei aiheuta o-ou momentteja. Tokihan se on hyväjuttu että niin tekevät..

  24.5.2012
  Chicat
 24. Hyvin se menee!!! ;) Harvoin katson Yle Teemaa mutta nyt täytyy tehdä poikkeus haha!!

  24.5.2012
  Janika
 25. You will be fantastic at Naytos :) We are all excited to see it!

  24.5.2012
  Maya
 26. Näytätte joltai sisaruksilta! :D

  24.5.2012
  ääxäx
 27. Tää on kyllä huippu juttu! Varmasti katson kyseisen ohjelman :) Ja Anni vaikuttaa tosi hauskalta ja rennolta tyypiltä,mitä nyt tuolta Voice-radiokanavan kautta on tullut kuultua :) Varmasti menee hyvin,olet niin luontevasti kameran edessä!

  24.5.2012
  marjo
 28. Yes! hyvin se menee, hyvällä asenteellasi pärjäät missä vaan, toivon lisää juonto tms keikkoja sinulle! Best of success!

  24.5.2012
  aquarius61
 29. Oo, nyt on pakko katsoa yllä tuo juontamasi ohjelma. (;

  24.5.2012
  Réi
 30. MOOI SAULI!!! Onnea tosi paljon huomiseen! Meillä on reilun 10 hengen faniporukka, joka tulee paikan päälle paitsi juhlistamaan upeaa suomalaista muotia niin tietenkin myös Sinua. Harras toive on että saatais moikata. Hint hint: värikoodi keltainen ;) YAY :D

  24.5.2012
  Jenny Y.
 31. Pieni jännitys kuuluu aina asiaan, mutta se menee varmasti todella hyvin! Lykkyä pyttyyn ja pidä hauskaa! :D

  24.5.2012
  Tikru
 32. Ole Sauli vain oma ihana itsesi, niin juontosi toimii ! Jos menee sanat sekaisin tai tapahtuu muuta odottamatonta, niin uskon, että sinun luonteella maailma ei siihen kaadu. Muista, että sinua oikeasti rakastetaan ympäri maailmaa juuri sellaisena kuin olet <3

  24.5.2012
  Sunflower
 33. Onnea uudesta haasteesta! Arvokas työtilaisuus tuo Näytöksen juontaminen, jonka aivan taatusti hoidat hienosti omalla valloittavalla tyylilläsi kera työparin. Tämä on saletisti :) vain alkusoittoa uusille aluevaltauksille. Tulit parhaimpaan vuodenaikaan Suomeen.Luonto tarjoaa tällä hetkellä parastaan. Kielotkin ovat jo nupullaan. Nauti!

  24.5.2012
  fisu
 34. Tsemppiä huomiseen, hyvin se menee!!! Tervetuloa nauttimaan Suomen suvesta, tämä on ihaninta aikaa :)

  24.5.2012
  LenaS
 35. Jee Sauli! Kiva kun olet tullut Suomeen ja olet selvästi innostunut tulevista tapahtumista. Olen kuitenkin samaa mieltä Eilan kanssa siitä että olisi mukavaa jos jotenkin huomioisit siippasi menestyksen julkisesti vaikka varmasti yksityisesti olet niin tehnytkin.

  24.5.2012
  omppu
 36. Tottakai pitää valmistautua ja suunnitella hyvin spiikkien rungot, niin kuin teettekin, mutta ei sulla mitään hätää ikinä ole kun olet luonnostaan niin vapautunut ja rento ja iloinen persoona.:) Ihana show tulee!! Mun mielestä sun ei todellakaan tarvitse sen rakkaan siippasi saavutuksia missään hehkuttaa! Kyllä me fanit hoidetaan tuo hehkutus puoli :D Enkä kyllä ole muidenkaan ''puolisoiden'' nähnyt hehkuttelevan siippojensa saavutuksia millään foorumilla.Hyvin sä vedät Sauli! Anna palaa! xoxo

  24.5.2012
  Miia Vaan
 37. Ihana Tutka teiltä <3 Ja älä ole ollenkaan huolissasi. Olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet <3 sinun välitön tyylisi on ihana! Toivottavasti sinun ei tarvitse yrittää olla jotakin muuta vaan saat hurmata taas uusia ihailijoita itsellesi :). Harmi etten pääse muiden kanssa paikan päälle katsomaan. Oletko jo nähnyt video-viestin jonka teimme sinulle Trespassing juhlissa? Siitä näet kuinka rakastamme sinua <3 Nauti juontamisesta ja pidä hauskaa :)

  24.5.2012
  jatta
 38. Menestystä huomiseen Sauli!

  24.5.2012
  Höyhen
 39. Ihanaa että oot Suomessa ;) Innolla oottelen huomista ja tutka roadshowta!! :D Btw, kui pitkään meinaat olla täällä? xoxo

  24.5.2012
  Kia
 40. oot paras ja ihana sauli :) joka päivä katon vanhoja bb videoja jossa oot niin söpö :)

  24.5.2012
  ^^minttu^^
 41. Hi Sauli, so happy that things are all coming together for you!! Looking forward to seeing the show. I bet it's good to be back in Finland! Slainte!

  25.5.2012
  Eriskay
 42. Eila and Omppu: On Adam's birthday Sauli congratulated him officially, and he was immediately critized for doing it officially, not only privately. So I fully understand in case he now chose not to. Good luck, Sauli, with whatever you are doing!

  25.5.2012
  JoJo
 43. Tosi hienosti meni eka TV juonto :) Onnittelut sinulle ja Annille!

  25.5.2012
  Jonni
 44. Nyt on juonto keikka hoidettu! Se meni Sauli todella hienosti, eikä susta huomannut edes että olisi jännittänyt!! : ) Tosi luontevasti juonto näytti sujuvan! :)

  25.5.2012
  Glitter
 45. Hienosti meni teillä Annin kanssa :)

  25.5.2012
  Mii
 46. Tulipas aamulla todella ikäviä uutisia Hyvinkäältä. Erittäin raukkamainen teko nuorelta mieheltä. Toivottavasti tapaus ei koske Sauli sinua tai lähipiiriäsi. Joka tapauksessa kaikille osallisille ja omaisille paljon voimia. Eilisestä muotinäytöksestä: lähetys meni ihan hyvin ja selvisit siitä Sauli hienosti! Pidin erityisesti Minttu Vesalan ja Petra Koiviston asiantuntevista kommenteista. Mallistoista AE hiveli linjakkuudellaan ja selkeydellään eniten mun silmää. Toivottavasti saat Sasu Kaupin poronnahkaisen asun itsellesi. Se olisi hauska vaate Hollywoodin Suomi-bileisiin. L

  26.5.2012
  maarit
 47. Hienosti hoidit juontokeikan Sauli! Ja näytit todella hyvältä, ihan eri planeetalta olit kuin kukaan muu siellä tapahtumassa. You were absolutely fabulous and glamorous! YAY!

  26.5.2012
  Anneli
 48. Olipa sinulla, Sauli, meille tarjolla tosi ylläreitä. Sellaisia, joita ei osannut etukäteen arvata - ehkä nyt "jotain Tutkaan liittyvää" lukuunottamatta. Olemme ylpeitä sinusta :-)! Ovat kaikki hienoja juttuja varmaan omaltakin kannaltasi. toivon kovasti, että vaikka IS-blogisi jää tauolle, kuulemme näillä omilla sivuillasi jotain riennoistasi nyt kesä-heinäkuussakin. Hyvää kesän jatkoa1

  26.5.2012
  Tuuli 1
 49. Hyvin meni juontokeikka teiltä vaikka tuollaisessa suorassa lähetyksessä toki on aina omat kommervenkkinsä. Välillä pisti hieman korvaanTutkissakin esiintynyt niinkuttelu joka myös itsellä on ollu joskus ongelma, mutta kokonaisuutena nappi suoritus. Nyt vaan Tutka Roadshowta tekemään niin päästään sitä toivottavasti pian katsomaan :)

  26.5.2012
  Miuku
 50. Olitte todella hyviä <3!

  26.5.2012
  Norppa
 51. Hyvinhän se meni! :D

  26.5.2012
  Marie
 52. Tosi hienosti meni!! xoxo

  26.5.2012
  Miia Vaan
 53. Onnittelut perjantaina hyvin ja rennosti sujuneesta juonnostasi! Sinua on tosi kiva kuunnella ja katsella. Olet upeanäköinen ja tyylisi on tosi kansainvälinen. Hyvää kesän jatkoa sekä tsemppiä Tutka Roadshow Finlandin tekemiseen! :)

  27.5.2012
  Cerise
 54. Hienosti vedetty Sauli! Toivottavasti kesä Suomessa on antoisa ja virkistävä. Aiotko olla täällä koko kesän? IS blogi taisi loppua kesäksi loppuuko tämäkin? Hyvää kesää sinulle!

  27.5.2012
  saana
 55. Eii... en ehtiny kattoo sitä... :( no kyllä se varmaa hyvin meni ;D ja onnee sen jutun puolesta ;D terkkuja <3

  28.5.2012
  Emppu
 56. Heippa Sauli! Oli ihanaa nähdä sut, halata sua ja jutustella sun kanssa. Sä olet ihan mahtava ja joka ikinen mun sanoma sana oli totta. Sä olet kultanen! Toivittavasti törmäillään taas pian ;)

  28.5.2012
  Riitta
 57. MOI Sauli! Hienosti meni ja oli aivan ihanaa että jaksoit vielä pitkän työpäiväsi jälkeen tavata meidät! Oli upeaa saada vaihtaa muutama sana, olet niin erityinen ja annat meille niin paljon. Positiivisuutesi ja avoimuutesi on aivan käsittämätöntä. Kiitos vielä kerran, ja mukavia kesäpäiviä!

  29.5.2012
  Jenny Y.
 58. sauli kattoon muoti näytöksen sun takia :) ei muuten kiinostaa koko näytös olit söpö :) mä oon sun fanittaja kirjoitan aina tänne sivulle :)

  29.5.2012
  ^^minttu^^
 59. Hi Sauli! Well, you were just so great and a real natural in front of the camera! Congrats! :) Really looking forward to your 7 page (!!!) spread in Fault and the Tutka Roadshow vids. Enjoy your time in Finland, Sauli. <3 Sending you lots of love from the US. We miss you. xoxo

  30.5.2012
  Marion
 60. Meni niin hienosti tuo juontaminen :D harrrrrmittaa niin kamalasti kun en päässyt toisten mukaan sinua tapaamaan. Olen vain kaiholla lukenut mitä muut ovat hehkutelleet. Toivottavasti minäkin onnistun bongaamaan sinut ennenkuin lähdet taas sinne LA:iin <3

  30.5.2012
  jatta
 61. koska sauli kirjoittaaa blogille :( kuulin että hyvinkäällä on ammuttu ja rupesin itkeen koska luulin saulin olevan samassa onnetomuudessa :( vastaa oletko vielä olemassa tärkeä ihminen

  4.6.2012
  ^^minttu^^