Muotokuvat!

Hello!! Minun on jo pitkään pitänyt tänne julkaista upeita piirustuksia joita olette minusta tehneet. Siis aivan mielettömiä!! Olen todella otettu näistä. Te todella piristätte minun päiviä näillä upeilla teoksilla. Kiitos!! 🙂

 

Listoffsay

 

joannalizzy

 

Erin Holberg

 

Alla Kovalkova

 

Annette Taylor

 

Rochelle

 

listoffsay

 

gamlien

 

muddydun

 

Vielä kerran kiitoksia näistä ihanista piirustuksista. Kaikkia piirustuksia en saa millään mahtumaan tänne, mutta lupaan että olen nähnyt jokaisen!! 🙂

Tässä teille uusi kesäinen kuva piirrettäväksi. 🙂 hahah!! Survoin sitten itseni väkisin lasten uimarenkaaseen enkä meinanut saada sitä enään pois vyötäröltä! 🙂

tällä kaverilla ei ole kyllä kaikki muumit laaksossa! 🙂

 

Kaikke kivaa on tulossa ja yllätyksiäkin on luvassa!!  Odotan innolla Fault-magazinen julkaisua!! iik!!

xoxo

/S

Kommentit

 1. Upeita piirustuksia! Pari olin jo nähnytkin. Susta tykätään mielettömästi Sauli <3<3 Niin minäkin <3 Repesin, kun näin sut tuolla poolissa ahtautuneena renkaaseen!! Oot niin söpö <3 Mahto siinä olla siipalla hommaa kiskoa sua irti siitä, LOL. Kiitos taas ja innolla Faultia odottaen :)

  19.5.2012
  RitaW
 2. Sauli - aivan upea blogipostaus! Nyt teit kyllä monta ihmistä onnelliseksi <333 Sulla on kultainen sydän. Ja ihan samalla lailla kun fanien kuvat piristää sun päivää, sun blogit piristää meidän päivää :) Tuolle sun uimarengassurvonnalle ei voi sanoa muuta kuin LOLOLOL! Aina sä kiusaat noilla yllätyksillä... Grrr... Toivottavasti pääset jonkin niistä kertomaan meille ihan itse, etteivät paljastu etukäteen ;-) Ihanaa viikonlopun jatkoa sulle sinne!

  19.5.2012
  Taotao
 3. Hahaha, Sauli, you are too funny. :D I do enjoy seeing all the artwork dedicated to your very lovely self. Looking forward to your spread in Fault, too. *Muwah*

  19.5.2012
  Anod
 4. Apua kun on niin hirvveeen nättejä kuvia sinusta ;) Ja se Fault-juttu ja joku yllätys tutkassa? En mä kestä oottaa :D Ihanaa viikonloppua<3 Suomessakin on jo lämmintä ollut ;P

  19.5.2012
  Kia
 5. Tosi upeita kuvia ihmiset on susta piirtäny! ja voi Sauli, sain ihan kivat naurut tosta viimesestä kuvasta. Aamunen piristys! :D

  19.5.2012
  Broken
 6. Sauli, I love all the new art and photos you have added to your site! I enjoy them all and enjoy reading your posts. I have never been to California or Hollywood but it looks like a fun place to visit.

  19.5.2012
  RoRo
 7. Vahau - hienoja piirrustuksia, varsinkin tuo viimeinen hahah! ;D (osaisipa itekin noin hyvin) Ja ihanan söpö kuva viimeisenä <3 Faultin... 7-9??? sivua - jeee!! :D Ei jaksa odottaa kesäkuuta!

  19.5.2012
  Janika
 8. Ihania kuvia! Kiitos piirtäjille ja kiitos, Sauli, kun toit ne tänne ihasteltavaksi! <3 Lovely pictures! Thanks for the people who drew them and thank you, Sauli, for bringing them here for people to admire! <3

  19.5.2012
  Miachihu
 9. Sauli you are the cutest thing ever <3. Gamlien has the best art of you, I don't know if you have seen them all but they are so beautiful and pretty. I can't wait for the Fault Magazine...I am sure you took some really great pictures :). Are you ever going to do another Q&A?? Take care sweetheart and enjoy the weekend.Love u!!!!

  19.5.2012
  SexyDiva
 10. Yay Sauli!!!Ihania kuvia!!!Ei ne vois muuta ollakkaan kun malli on niin ihana komistus <3<3!!!!Ihan tässä kohta halkeaa uteliaisuudesta kun vihjailet vähän välia yllätyksistä!! :) :) Voit uskoa että KAIKKI me Sauliholistit odotetaan niita Fault-magazinen kuvia malttamattomina!!Ihanaaa viikonloppua Sunshine!!Lav juuuuu!!<3

  19.5.2012
  tinsu
 11. Mahtava yllätys heti näin lauantai aamuun =)Tätä onkin kovasti jo odotettu. Upeita kuvia, wau! Jään malttamattomana odotteleen mitä yllätyksiä on tulossa kun Tutkassakin jo pitkään vihjiltu =) Mukavaa viikonloppua sulle ja Adamille!

  19.5.2012
  Minna
 12. Hienoja kuvia :) Paras ehdottomasti toi uimarengas kuva! Toivottovasti kukaan lapsi ei alkanut parkumaan kun veit uimarenkaan;) Ja kyllä sä osaat pitää hulluja jännityksessä nyt noitten lupaamiesi yllätysten kanssa! Ja Faultin kuvia täälläkin odotellaan. Hyvää viikonloppua sinne !

  19.5.2012
  lennu
 13. Ihanaa uusi blogi päivitys ! :') <3 WoW! Upeita kuvia! Parhaimmat olivat mielestäni joannalizzy, listoffsay, gamlien ja paras tietenkin vika kuva! :) Kenties kuvaaja .. Adam? ;)

  19.5.2012
  Werskuli
 14. Olet niiiiiiiin söpö tuossa kuvassa, että rupes pari tippaa vettä vierimään poski päihin! :'')

  19.5.2012
  Werskuli
 15. ☀ Sauli!! You're so adorable!! ♥ You look so cute in that kiddy floater with Trespassing colors!! ♥ Hahaha - "All the moomins are not in the valley" - just learned what it means from a Finnbert - Anne Ylhäinen. Great to have so many awesome Finn friends on FB - and it's all your FAULT! ;)) ☆ I love all the portraits. You have a lot of talented fans. I can only draw a stick portrait of you - LOL - but thanks for including it in your blog. :DD You just made my weekend!! ♥♥♥ ☼ I'm so looking forward to the Summer issue of FAULT!! ❥ I heard a gorgeous Finn will be on 7 pages of the magazine. ;) I can hardly wait!! ❥❥ ✿ As always, I love ya!! ♥♥ xoxo

  19.5.2012
  Rochelle
 16. Sauli so happy you have seen all the beautiful artwork that has been drawn of you, i am glad that you saw everything, i wanted you to know how much of an inspiration you are to me and to so many others , i adore your Sauli and once again you have brightened my day and made me so happy , can't wait for Fault either , going to order 200 copies !!

  19.5.2012
  Joanna in Australia
 17. Haha! Tuosta uimarengas -kuvasta ja muumien katoamisesta sai hyvät naurut:) Parasta sinussa on ehdottomasti tuo hulluttelu! Kiitos, että jaksat jakaa hyvää mieltä meille lukijoille. Piirustukset ovat tosi hienoja! Eniten tykkään tuosta viimeisestä kuvasta, jossa on mukana kaikki eläinystäväsi. Söpis:)

  19.5.2012
  maarit
 18. Tosi upeita kuvia!! =) Mukavaa viikonloppua teille sinne! xo

  19.5.2012
  Raksukka
 19. Rakastan värikästä kielenkäyttöäsi. WAU! "kaikki muumit laaksossa" = uusi sanonta, joka tullee nyt yleiseen käyttöön rikastuttamaan kieltämme. xoxo

  19.5.2012
  Lilli
 20. Kiitos, kun muistit meitä jälleen! Upeita taideteoksia julkaisit ja olen minäkin ne varmaan kaikki ehtinyt nähdä! Jotkut todellakin osaa! Varsinkin toivoin niin kovasti, että näkisit tuon listoffsay:n alimman teoksen, siinä on sinun silmissäkin juuri oikea "pilke"! Mahtava! Mutta hänen kaikki Adam ym. kuvatkin on niin upeita! Yllätyksiä ja FAULTia odotellessa! Ja nyt jaksaa täälläkin mitä vaan, kun on vihdoinkin uusi levy saapunut nautittavaksi! :) xoxo

  19.5.2012
  Sleepwalker
 21. Oii, kiitos Sauli että arvostat fanejasi! <3 Gamlienilta tulee niin söpöimmät kuvat! HAHA toi uimarengas kuva :'D Oot oikeasti ihana. <3 En kyllä malta oottaa että nään Fault lehden kuvat!! apuaaaa! Ja paljastakaa jo Katrin kans se yllätys! Oon täällä ihan pähkinöinä :)

  19.5.2012
  tuuli
 22. LMAO Sauli u are presh and wow all those artworks are really amazing! :) Have a nice day! xoxo

  19.5.2012
  wandinka
 23. Ihana Sauli. <3 Älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot. <3

  19.5.2012
  Ansku_xoxo
 24. Hei! Hiukan väsyttää vielä eiliset Trespassing pippalot, mutta kyllä tämä tästä. Päästiin sentään turvallisesti kotiin, vaikka vähän jouduttiinkin hakemaan oikeita teitä ;). Oli hienot juhlat! Saa nähdä mitä materiaalia sieltä tulee nettiin. Lähetettiin sinullekin terveisiä <3. Kyllä olet ollut inspiraation lähteenä monelle taiteilijalle :) Noita kuvia on ollut kiva katsella. Samoin näitä sinun blogejasi <3. Tuo viimeisin kuva sai taas kerran niin hyvälle tuulelle. Ihana että olet juuri tuollainen kuin olet. <3 <3

  19.5.2012
  jatta
 25. Aivan upeita piirrustuksia ja kaikista kyllä tunnisti sut! :D Voi ei että menit ahtautuun tuohon renkaaseen :D Itekki kerran sain loistoidean että enköhän ahtaudu lasten uimarenkaaseen nii se idea ei enää ollukkaan niii loistava sitte ku sieltä yritettiin päästä pois... Mäki oon niin innoissani tuosta sun FAULT lehen jutusta!! :) Oon menossa kesällä Lontooseen ja Pariisiin nii ostan kyllä ehottomasti sen lehen :) (En oo ihan varma myydäänkö sitä täällä suomessa?)

  19.5.2012
  eklu
 26. Aivan mahtavia piirustuksia! Oma suosikkitaiteilijani on kyllä ehdottomasti tuo ihana gamlien-nimimerkillä varustettu taituri, joka on piirtänyt sinusta ja siipastasi paljon hauskoja jaj kauniita tilannekuvia, sarjakuvia, muotokuvia ja vaikka mitä. Tämä taitaa olla hänen viimeisin, ehkä oletkin sen jo nähnyt: http://gamlien.tumblr.com/post/23093966920/lollipop Tykkään todella paljon hänen piirtämästään (tuosta sinunkin esittelemästäsi) kuvasta, jossa kauniit tatuointisi on kuin taianomaisesti herätetty eloon. Todella hyvin keksitty aihe piirustukselle! Harmi, ettei omat taiteilijankykyni riitä ihan samalle viivalle, mutta näiden toisten teoksia on todella ilo katsella. Mukava kuulla, että ne tuovat aurinkoa myös sinun päivääsi! :) Ja ihan mahtava tuo uimarengas-kuva, niin kesäinen! Lapsenmielisyyttähän ei pidäkään koskaan unohtaa. Terveisin nimimerkki "kohta 30 vee, jolle tuli eilen pakottava tarve mennä yöllä läheiselle leikkikentälle keinumaan ja pyörimään karusellissa" :D

  19.5.2012
  Lintuinen
 27. Ja se unohtui vielä lisätä, että tosi hauska juttu, että nuo taiteiijat poimivat asioita elämästäsi, blogistasi ym. ja liittävät niitä noihin piirtämiinsä kuviinsa! Löytyy oravaa, pesukarhua, lenkkeilevää Saulia ja skeittailevaa bulldoggia :D Kekseliäitä taiteilijoita!

  19.5.2012
  Lintuinen
 28. Upeita fanipiirroksia! Nuo gamlienin piirrokset ja sarjakuvat (sinusta ja siipastasi) ovat ihan parhaita, niitä on ihasteltu jo pitkään. :) Ja toi uima-allaskuva on kyllä piste iin päällä. Välillä on ihan virkistävää, että kaikki muumit ei ole laaksossa tai kaikki murot eivät ole kulhossa. ;) Ihanaa viikonloppua sinne!

  19.5.2012
  Tikru
 29. kiva, kun kiitit uskollisimpia fanejasi! pls, kirjoita joskus englanniksi vaikka lyhytkin postaus, ties vaikka englanniksi bloggaaminen voisi tuoda omalle urallesi uusia mahdollisuuksia? Fault artikkelia odotellessa:)

  19.5.2012
  aquarius61
 30. these art all great fan art i see a lot of them going around facebook and twitter the fans are very talented. Must say the picture of you in the floating ring is very cute it's good to know riff is willing to share his toys with you :) but now the question is how long did it take you to get out of it and how many people had to help :) thank you sharing all this wonderful art and picture of you hope you are having a wonderful weekend. may this find yuou happy and well. sending you and Adm lots of love as always and may your week ahead be filled with all things wonderful. XOXO

  19.5.2012
  Rebecca Bryant
 31. Sauli, olet niin upea, hauska, mahtava ym. etteivät sanat riitä kertomaan! Edustat suomalaisuutta todella hienosti, voi mikä pettymys turisteille kun näkevät Suomen jöröjussit....Holy...,jotka ovat tulleet näkemään Sinunlaisia! Konkurssiin johtaa tämä tie, vai voisitko ajatella tulevasi ns. opettaa tai kouluttaa tai kurssittaa suomalaisia miehiä....??? PS. vanha sanontani: Siellä missä ei ole rakkautta, tarvitaan lakeja ja asetuksia; ihmisiä suojaamaan. En tiedä, miksi tämä tuli nyt tässä mieleeni. Rakkain terkuin 44 v Maarit :)

  19.5.2012
  Maarit
 32. no taas livahti edellinen viestini matkaan ennen aikojaan.... Siis piti sanomani, että söpö on myös valokuvasi trespassing-värisine uimarenkaineen. Olisit vain tyhjentänyt renkaan, niin olisi varmaan ollut helpompaa saada se pois vyötäisiltä :) Pari päivää sitten sattui aika hupaisa juttu.Aukaisin tv:n ja ruudulle tuli ensimmäisenä Voice-kanalta mainos.Ajattelin, että tulisipa siippasi "Better than..."Seuraavana ruudulle lävähti tuon biisin videopätkä jota seurasi Adamin haastattelu. Lausuin ääneen heti perään pari muutakin toivomusta, mutta saa nähdä miten valikoiva universumi on muiden toivomusteni suhteen... Ihania polskimisia ja viikonlopun jatkoa!

  19.5.2012
  fisu
 33. I wish that magazine came out this tuesday for my birthday-pooh. You look sooooooo cute in that pool tube, leave it floating at night and I bet the racoons will take turns floating on it. tee hee....

  19.5.2012
  GAEL
 34. Kiitos Sauli kuvista. Jotkut ne osaa piirtää.. Kateeksi käy. Uima-allaskuva oli kyllä melko hellyytävä. Kenen uimarenkaan sinä varastit..:) Aurinkoisia päiviä sinulle ja kerrohan sittn niistä yllätyksistä meille innokkaille!!

  19.5.2012
  saara
 35. Ihan sun uimakuva! <3 Mua niin naurattaa kun yhdellä sivustolla oli jo spekulaatiot että onko sulla uikkareita vai ja kuka kuvan otti ja mitä kuvaajalla on päällä..:D ihanaa viikonloppua!

  19.5.2012
  Höyhen
 36. Voi että ku sä olet söpö tuon uimarenkaan kanssa! :DDD + Onse kiva kun jotkut on niin taiteellisia! : )

  19.5.2012
  Kaisa
 37. Hahahaha, you look so cute in this... well, I don't even know how it's called in English, but you know what I mean xD Thanks for making me laugh again :)

  19.5.2012
  Bombonierka
 38. You're so lucky to have fans who think you are beautiful enough to draw!! And NOW a cover story in a fashion magazine! I bet this is all your wildest dreams come true. To have all these people adore you and to get to suntan by a rockstar swimming pool!!! WOW it's a long way from Finland, isn't it? :D

  19.5.2012
  Trudy
 39. Oooww hienoja kuvia on piirretty ! Ihmiset osaa piirtää .. Epäreilua. :D Mutta juu, et turhaan itseäsi tuohon uimarenkaaseen tunkenut, aivan ihana kuva. Tai ainakin hauska, pakko vähintään hymyillä. (; Toivottavasti tulee nopeasti seuraava merkintä, todella mukava lukea kuulumisiasi. <3 Xoxo ~ Réi

  19.5.2012
  Réi
 40. You looked kinda sexy in that pool picture. Were you wearing a swim suit? It might have been there, but I couldn't see it. (ha) I am looking forward to the FAULT magazine #11. I tried to order one but they said I had to wait until next month to order. I still don't have the one I ordered with Adam. Oh well, just one more thing I have to wait for from you guys. Looking forward to the spread because you are very photogenic, and I expect some great pictures. Thanks for the art.

  19.5.2012
  irish1139
 41. Wau muddydun! :) very nice! joka kerta mukava kuulla Saulin kuulumisia. oot mieletön!

  19.5.2012
  Mirkku
 42. I combined your beautiful Listoffsay pic with one of your siippa <3 http://twitpic.com/9hhvr3 http://twitpic.com/9hhvr3/full

  19.5.2012
  Lilybop
 43. Moi! Kaikki muumit laaksossa, tosi hauska oot tepest, eiks se Katri niin sanonu.Kivaa viikonloppua sulle ja siipalle ja ne yllätykset, kerron en kerrokaan ne on kidutusta.......

  20.5.2012
  tuula
 44. Hyviä kuvia ovat fanit sinusta piirtäneet. Gamlienin kuvassa on tosi jännä ja hieno idea liittyen sinun tatuointeihin. :) Hauska tuo uimarengaskuva...kaikkea sinä keksitkin! :D Nyt tiedämme jo Faultin yllätyksen eli upeita kuvia sinusta tiedossa seitsemän sivua, mutta mitähän ne muut yllätykset ovat...oisko yksi niistä sitten ehkä kesä-Tutkia Katrin kanssa Suomesta jossain vaiheessa kesää vai peräti Lontoosta...hmmm...?? Aika jännää! :D

  20.5.2012
  Cerise
 45. Sauli kiltti :) Olisi yksi ihana toive ;) Tekisit minut ja monet muut onnelliseksi jos kirjoittaisit ja kertoisit ihania ja hauskoja tarinoitasi ♥ Sinun ykkösfanisi Joanna Australiasta sanoi harkitsevansa jo nälkälakkoa, tosin viininjuontia ja suklaan syöntiä ei kuulemma lasketa ;) Jos aiheet ovat hukassa, ehdotuksia kyllä piisaa. Eläinasiat kinnostaisivat kovasti tai millainen on kevään vaatetrendi katukuvassa. Haleja :)

  20.5.2012
  Anne
 46. Voi Sauli tuota uimarengaskuvaa! Olet niin uskomattoman hurmaava ja söpö. Kaikkea hullua sinä saat päähäsi :) Piirrustukset ovat hienoja ja niitähän on netissä paljon. Siippasi levy on ostettu ja se on mielettömän hyvä! Siis todella ihana! Hänen keltainen paita oli erittäin hieno ylläri! Kirkkaan keltainen vaate siipallasi!? Se sopi ihanasti hänelle. No, onhan se Trenspassingin väri, kuten uimarenkaasikin :) Kaikkea hyvää sinne muru!

  20.5.2012
  Sunflower
 47. voikun toi kuva susta on söpö! ;)

  20.5.2012
  sapami
 48. Heissan! Meitsin piti tulla vain tänne kertomaan, että Zombiewalk oli eilen 19.5. Helsingissä. En ihmeemmin hahmoa itselleni kehitellyt, paitsi että fiftaria haeskelin, mutta sen sijaan meitsi nimettiin Zombie-Sauliksi. Oops!

  20.5.2012
  Sammy
 49. Sauli do yo know that @joannalizzy is just your biggest supporter ever & i believe she sent all these artworks to you and made a collage ? so glad that you saw, Joanna is so funny & always points out to us everyday how lucky we are to get these blogs and to have you in our lives ( we know that but it's so sweet that she reminds us! ) She is only young but a breast cancer survivor and so full of life and love for you , looking forward to the next blog of course :)

  20.5.2012
  Sharon
 50. Upeita piirustuksia noi! Hahaa söpö kuva :D Toi sun vasemman käden tatuointi on ihana <3

  20.5.2012
  Pallokala
 51. Thank you so much Sauli! Love you! Annette / SammieMaTaylor @SammieMa on twitter

  21.5.2012
  Annette Taylor
 52. ☼ Sauli, you are beautiful to draw. To be on seven pages of a fashion magazine speaks for itself -- you're undeniably gorgeous. ;)) People adore you because your beauty is not just on the outside, but also within you. And to see you suntan by the swimming pool - OMG - you are a rock star's wildest dream come true! ;)) ♥ Have fun in Finland! Looking forward to more surprises next week. :)) Stay sweet! ♥ I love ya!! xoxo ✿-⊱--

  21.5.2012
  Rochelle
 53. TRUDY yes it is wonderful that the world sees Sauli's beauty , for it's not just external, he's just as beautiful on the inside, thank you for noticing that such a prestigious magazine as FAULT have realized this too ! And we do all adore him, actually it's OUR dream come true..good things come to good people..... enjoy the fashion shoot Trudy, i am glad you let Sauli know we adore him as much as his partner does !

  21.5.2012
  Joanna
 54. Dear Sauli, another lovely blog. Love reading them. These drawing are so great. Can't wait to see you in Fault magazine. So happy you and Adam met. Two lovely men. Have a wonderul time on your trip to Finland. Looking forward to more pictures and blogs. Love, from you fan in California. xoxo

  21.5.2012
  Ladan
 55. Awww you didn't publish my comment! I guess you're getting better at reading dripping sarcasm. So happy for you you're going back to FINLAND. Bon voyage.

  21.5.2012
  Trudy
 56. @TRUDY - Sauli did publish your comment. It's up there, but I guess you're blind coz you can't see your own obnoxious sarcastic comment just like you can't see how truly beautiful Sauli is - inside & out. And if you look above you - there are 2 comments directed to you and your nasty post. If you don't like Sauli, don't read his blogs!!

  21.5.2012
  Rochelle
 57. Have you been anywhere in your life Trudy, making comments like that about a beautiful man from a beautiful country, LOVED by Adam?? can't you get it?

  21.5.2012
  Ladan
 58. Trudy .. why read Sauli's blogs if you dont like them ? i feel very sorry for you, you must have no love and light in your life to be attacking such a beautiful human being, take a long look in the mirror at yourself and why you hate, meanwhile, the rest of us enjoy this wonderful man and all the happiness he brings to Adam and us Kiitos !

  21.5.2012
  Joanna
 59. Sauli, thank you for posting these. I hope you will share more. So much love and time goes into such artwork. And what a beautiful subject. We love you!

  21.5.2012
  Lichen
 60. I love it how different kind of drawings we have of you Sauli! We're so lucky to have such artistic people to capture your beauty, personality and inner shine in drawings! And it makes me so happy you show your respect to these fans who made the effort to create them! I usually never ever give any attention but only ignorance to haters but I'm making an exception this time only: TRUDY, please ask yourself WHY do you hate the most kind and sweet person like Sauli, who spreads nothing but joy and happiness to people in his life and fans all over the world? Showing hate towards a beautiful soul like Sauli is senseless, absurd and cruel. Love wins and people hating others end up only being miserable.

  21.5.2012
  Jenny Y.
 61. Sauli, Love all the drawings, and I have my favorite, which is Rochelle's drawing. She depicted your jogging and like stories so well. The others are great, and I love how they capture your eyes, which is the most difficult part to draw. Looking forward to seeing your layouts in Fault!!

  22.5.2012
  Eriskay
 62. wow! all these drawings are so beautiful ! I actually know some of the people who drew them :) . Much love to you always ! . Enjoy your stay in Finland ! Love you ! Sharon

  3.6.2012
  Sharon