Matka lähestyy!

Nyt ainakin sitten bloggaan kun välillä on ollut niitä taukoja! haha!! Kauheen pitkästi tässä ei enää ehdi kun pian pitää jo lähteä matkaan.

Oon ihan innoissani! Tässä pakatessa oon miettinyt kaikkea että mitä sitten kun pääsen Suomeen!! No tietenkin haluan nähdä kavereita ja sukulaisia mutta aion myös tehdä kaikkea suomalaista. Ainakin haluan vihdoin nähdä Härmä-elokuvan. Ja sitten pitää saunoa ja mökkeillä ja nauttia yksi ihan valoisa kesäyö valvomalla se kokonaan! 🙂 yay!!

Seuraavan kerran fiiliksiä Suomesta pitkän reissun jälkeen, nyt hyvää yötä. Taitaapa olla muuten se seuraava ylläri julkistettu siellä Suomessa tämän yön aikana tai ainakin ihan pian 😉

xoxo

/S

 

FAULT Magazine Issue 11

 

FAULT 11 saatavilla kesäkuussa osoitteesta www.fault-magazine.com/issues

Kuva: Liis Anton

Stylisti: Ashley Gomila

 

Kommentit

 1. Darling Sauli, i of course wish you safe travel and that you have a lovely time back home, wow all these blog posts is such a treat, we could get used to this !! Again the FAULT shoot is looking stunning, and 24 hours later i still am staring at that exquisite photograph of you, what poise, elegance and beauty you have, just wow, my friend Rochelle came up with a saying that has stuck when talking about you Sauli OMNG which means OH MY NORDIC GOD !! it's perfect for every time we see and hear from you ! Love always to you and your siippa, can't wait for the other surprises and thank you so much for taking questions in FAULT...╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮╰☆╮YAY !

  22.5.2012
  Joanna
 2. Häh mitä mitäää ;D

  22.5.2012
  Tintti
 3. Otat kaikki irti Suomi-matkasta ja teet kaikkea suomalaista, hieno juttu. Nuku hyvin, me täällä odotamme jännityksellä seuraavaa/seuraavia yllätyksiä :) Tervetuloa kotimaahan <3

  22.5.2012
  NinjaSpies
 4. Mitä mitä!!!Sauuuli!!!!Lisää ylläreitä!!Ihan tässä on fiilis niin kun jouluna!!!<3<3

  22.5.2012
  tinsu
 5. Ihmettelin kun yhtäkkiä Twitteriin ilmestyi julmetusti viestejä ja sitten selvisikin että Sauli on taas blogannut! :D Ihanaa Suomen-loman fiilistelyä ja turvallista matkaa toivotan! <3

  22.5.2012
  Taotao
 6. Beautiful! A Finnish God!!

  22.5.2012
  JoJo
 7. Turvallista ja mutkatonta matkaa!! Kivaa, että pääset nauttimaan Suomen kesästä :)

  22.5.2012
  Jonni
 8. Hyvää kesää ja onnea uusille pyrkimyksillesi. Vielä sellainen juttu, että nuo haha- ja yay-huudahdukset pitäisi kirjoittaa isolla. (Ottavat blogeissasi hieman silmään.) Tuolla tavalla pisteen (tai kysymys- tai huutomerkin) eli toisen lauseen jälkeen (tai ennen toista lausetta)kirjoitettuna ne ovat yhden sanan lauseita, ja lauseet aloitetaan isolla kirjaimella: Ulkona paistaa aurinko! Yay! / Yay! Ulkona paistaa aurinko! Vaihtoehtoisesti tällaisen huudahdussanan voi sisällyttää myös lauseen osaksi erottamalla sen pilkulla, jolloin se kirjoitetaan tietenkin pienellä: Ulkona paistaa aurinko, yay! / Yay, ulkona paistaa aurinko! Valitse kulloinkin jompikumpi merkintätapa, mutta älä sekoittele niitä keskenään.

  22.5.2012
  Sari
 9. Have a safe trip :) I'm excited for the surprise! That really is an amazing picture :)

  22.5.2012
  Maya
 10. Turvallista matkaa Sauli!! Apua kun pidät meitä jännityksessä,mitä tuleman pitää,jännityksellä odotellaan....

  22.5.2012
  Minna
 11. Toi sun fault-kuva on niiin upea!! :D Missäpäin Suomea ajattelit matkasi viettää? Vai onko sekin yllätys?

  22.5.2012
  Janika
 12. Hyvää matkaa ihana Sauli! Kylläpä tässä saa jännittää noita yllätyksiä. :) Innolla odottelen! Olisi ihana törmätä sinuun Suomessa, toivottavasti käy tuuri. Toivottavasti sääkin suosii, nyt on ainakin ollut ihanan lämmintä, vaikka ei tietenkään Losin lämpötilojen veroista. Suomen kesä on kyllä kokemisen arvoinen. :)

  22.5.2012
  Taateli
 13. ARRGHH Onks kiva kiusata ihmisiä? xoxo

  22.5.2012
  Lilli
 14. Hyvää matkaa ja toivon, et kaikki sun odotukset ja toiveet toteutuu. ja sit nipottajalle terkut, et relaa vähä, mee vaik ulos siel paistaa aurinko,haha yay!

  22.5.2012
  tuula
 15. Tervetuloa taas koti-Suomeen Sunshine! ♥ En kyllä kestä odottaa sun yllätyksiä, pitää kokoajan töissäkin kytätä netissä :D No, mitäpä tuosta, hyvän asian puolesta! Todella upea oli tuo sun eka Fault kuva, minkälaisia vielä onkaan odotettavissa ! Jännittävää !!

  22.5.2012
  Stella
 16. Apua Sauli, mikä ihmeen ylläri! Mä en malttas oottaa että saan tietää sen!! : DDD

  22.5.2012
  Glitter
 17. ihana! kui kaua meinasit sumes olla? =)

  22.5.2012
  coconut
 18. turvallista matkaa sauli :) <3

  22.5.2012
  ^^minttu^^
 19. Ihanaa, kun oot kirjoitus päällä! Kyllä nää piristää tätä joka päibäistä kesän odotusta :D Olet enemmän kuin tervetullut Suomeen!!! <3 Kuinka kauan olet täällä mistä sut voi bongata?? Oih sepäs olisi ihana kesän aloitus nähdä sinut! Omg!! :) noh nyt valkkasitkin kivat kelit täällä on auringossa jopa 27°c blaaah! Kuuma! (kuten tuo Fault kuvasikin ;D) See ya Sunshine!!! Xoxoxoxoxo!!! <3

  22.5.2012
  Ada
 20. Muista myös hernekeitto ja ruisleipä!!

  22.5.2012
  Justme
 21. Wishing you a safe journey! Enjoy a wonderful time with your family & friends, they must be so excited to see you! Looking forward to reading about your adventure.

  22.5.2012
  Susan
 22. Hei päivänpaiste<3 Istun parhaillaan Helsingin helteessä ja odottelen jännityksellä yllätyksiäsi. Tulet mainioon aikaan tänne sään puolesta. Ja yay (pienellä) miten olet huikea Faultin kuvassa!! Nauti matkasta ja kerro sitten kaikki (no melkein). Kiitos valosta ja ilosta, mitä meille tuot!

  22.5.2012
  RitaW
 23. Ihana Sauli täällä on nyt niin ihanaa nyt kun lämpöä piisaa! Toivottelen parhainta mahdollista aikaa täällä ja unohtumattomia muistoja sydämeen tallennettavaksi ja koti-LOSiin viemisiksi! Pidetään myös peukkuja että kauniita säitä riittää koko reissusi ajaksi yay haha !!! Ylläreitä pylläreitä odotellessa :)

  22.5.2012
  Jenny Y.
 24. safe travels darling and can't wait to hear about all the wonderful things you'll be doing back home in Finland. hoping maybe we get some great pictures of your homeland possibly some sunrises and/or sunsets. Loving all these post lately you are spoiling us we will begin to want them all the time. well here's hoping your flight is an easy and good one with no delays or troubles. sending you and Adam much love. XOXO

  22.5.2012
  Rebecca Bryant
 25. Täällä päässä raksuttaa, että mitä ihmeen ylläreitä sä haudot :)) Ensi yönä julkaistaan...hmm... Ensi yönä tai myöhään illalla ratkeaa onko Suomi Euroviisu-finaalissa, mutta miten se liittyy suhun, sitä en keksi. Vai ootko sä tulossa selostamaan meille suomalaisille viikonlopun viisuja??? Se muuten oiskin loistohomma!!! :D

  22.5.2012
  Katia
 26. Tervetuloo järvimaisemiin! : D Jos sinua odottaa puulämmitteinen sauna järvenrannalla, niin parempaa tervetuliastoivototusta ei koto-Suomeen voisi olla. Tottakai myös rakkaitten ihmisten tapaaminen pitkästä aikaa kruunaa kaiken. Toivottavasti Fault- lehteä saa täältäkin, postaamasi Fault- kuva lupaa upeita kuvakulmia... Näinköhän on keitettävä vahvat sumpit, että pysyy hereillä mikäli vielä tänään kuulemme seuraavasta ylläristäsi. Turvallista lentoa!

  22.5.2012
  fisu
 27. Sauuuli!!!!Älä piiinaaa meitä!!!Ei täällä ole mitään ylläreitä julkistettu!Ei täällä ole koko päivänä ollut muuta uutisia kun ruotsin prinsessa Estellen ristiäisiä joka tuutista!!!

  22.5.2012
  tinsu
 28. Mitään ei vielä ole näkynyt tai kuulunut, mutta arvaillahan aina voi :-) Olisiko Livin Suomi-tytöt New Yorkissa saamassa jatkoa: Suomi-pojat Losissa ?! Tanssiminenhan sinulta luontuisi myös, niin että sopisit Tanssii Tähtien Kanssa -joukkoon. Ei vaan oikein sovi kuvaan, kun osallistujien nimet kerrotaan kuulemma vasta loppukesästä. Tuomarien ja juontajien nimethän julkaistiin kyllä jo tänään lehdissä. Mitähän vielä keksisi. Ainakin yksi yllätyksistä on varmaan Katrin ja sinun yhteinen, siitähän jo vihjailitte :)

  22.5.2012
  Tuuli 1
 29. Siis ihan oikeasti Sauli ! Näihin sun vihjailuihin kuolee ;) No niin seuraava ylläri; tule jo, tule jo!!!

  22.5.2012
  Sunflower
 30. Senkin kiusaaja, ei jaksais odottaa! :D Arvaappa mitä?! Näin susta ja siipastasi unta! :o Se oli ihana/hirveä. Hyvä puoli oli kun ehdin perille ulos ennen kuin lähditte, siippasi lähti pois autolla väsyneenä ja sinä Sauli olit avaamassa porttia, kunnes huusin: SAULI ! (kyyneleet silmissä) ja yllätyin sun reaktioon, ihan kun oltaisiin oltu vanhat hyvät kaverit.. :o sillä ryntäsit mun luokse halaamaan ja kysyit multa mikä hätänä? Sillä itkin ja halasin sinua.. ja taas huono puoli oli se te kaksi hyppäsitte jää veteen ja hyppäsin perässä. (en voisi elää ilman teitä :'/ <3)

  22.5.2012
  Werskuli
 31. I wish you a safe journey and a lot of fun when you get there! ;)

  22.5.2012
  Bombonierka
 32. JEE, MAHTAVAA! (EN USKALLA KÄYTTÄÄ PIENIÄ KIRJAIMIA! ;)))))))) :D sori oli ihan pakko :D mun mielestä blogit ei vaan oo mitään näytteitä kieliopista tms. Just my opinion..

  22.5.2012
  Höyhen
 33. yay!!!!! Yksi ylläri taas tupsahtanut julkisuuteen! Näytös 2012! Eihän näitä uutisia edes tajua :D jos Adamilla menee lujaa tällä hetkellä, niin ei vauhti liian hiljaista ole sinullakaan <3 Pitäisi mennä nukkumaan mutta miten mahtaa onnistua. Niin vaan innostaa nuo uudet uutiset. Olen niin onnellinen puolestasi Sunshine! Ansaitset kaiken tämän ja vielä paljon enemmän. olisin niin halunnut tulla Helsinkiin katsomaan sinua, mutta on liian paljon töitä tekemättä täällä kotona. Telkkarista sitten tiirailen ja FB ja Twitter ovat varmaan täynnä sinua perjantaina <3

  22.5.2012
  jatta
 34. CONGRATULATIONS SAULI !! we just heard about the fashion show you are hosting, i can tell you , all around the world now we are so excited and so happy for you , i will be watching via ustream in Australia at 2:30 am and i can't wait ! YAY for you Sauli, you will be amazing as always ! ☼☼☼☼☼☼☼☼ ♥♥♥♥♥♥♥

  22.5.2012
  Joanna
 35. En kuolekaan odotusjännitykseen, uusin ylläri tuli! Hienoa Sauli. Upeaa, että juonnat Näytös 2012 muotinäytöksen! Ja se kuva...miten sä voit olla noin jumalainen, siis luoja!

  22.5.2012
  Sunflower
 36. ☼ Yay! I'm so thrilled for you, Sunshine!! :)) Thanks for sharing the excitement with us -- really looking forward to all the surprises coming our way! Woohoo!! \o/ ❤ Have a safe and wonderful trip to Finland, and have a BLAST doing all things Finnish! ;)) ♥ ♥ O.M.N.G. – the FAULT teaser of you is so AMAZING!!! You're beautiful!! ;)) ☆☆☆ And as always, I love ya!! ❥ Godspeed!! ♥ •* xoxo

  22.5.2012
  Rochelle
 37. Onnittelut kaikkien uusien työkuvioittesi johdosta ja mukavaa kesää!

  22.5.2012
  Henna
 38. Oon niin innoissani sun suomeen tulosta! Ihanaa!! ;);)

  22.5.2012
  tuuli
 39. Onnea juontokeikan johdosta ja nuo mustavalkokuvat ovat kyllä hottiksia! :)

  22.5.2012
  Tikru
 40. STay safe and blog alot, I am 60 today, it sucks and I am probaly your oldest fan. Have a great trip home and take lots of pics.

  22.5.2012
  GAEL
 41. Turvallista matkaa Sauli! Nää sun blogit ja yllätykset piristää päivää niin ihanasti! hyvää kesää sulle :)

  22.5.2012
  Katri
 42. Ai niin, tuli vielä mieleen, että amerikkalaislähteiden mukaan siippasi levy on melko varmasti menossa viikon myydyimmäksi levyksi USA:ssa, onnea hänelle ja myös sinulle, sillä olet varmasti ollut hänen tukenaan tämän levyn teon aikana. Twiittaisin onnittelut hänelle, jos olisin Twitterissä, Twitter taitaa pian poksahtaa onnitteluista. ;) Teillä molemmilla on nyt upeita juttuja menossa! :D

  22.5.2012
  Tikru
 43. Hieno homma tuo juontokeikka :) Vaikuttaa mielenkiintoiselta muotinäytökseltä koska siellä esitellään uusia nuoria suunnittelijoita,!

  23.5.2012
  Repekka
 44. Sauli I adore you but I am just wondering why you do not send Adam your concratulations as almoust everyone else has done? It would be nice thing to do. I know you are not selfish person. Tweet something other than things that concern yourself!

  23.5.2012
  sara
 45. Onnea kaikkien uusien juttujen ja aluevaltausten suhteen ja aurinkoista Suomen matkaa :)

  23.5.2012
  kevättuuli
 46. Tervetuloa keväiseen Suomeen! Tai siellä etelämpänä taitaa olla jo ihan kesäistä :) Oli mukava nähdä sinut Katrin kanssa ihan oikeasti vieretysten Tutkassa. Ja tuo kuva... Upea, ei voi muuta sanoa. Suosittelen kyllä katsomaan Härmä-elokuvan, onhan se aika raju, mutta koskettava ja visuaalisesti kaunis.

  24.5.2012
  nenja
 47. Wow, ihana kuva ! Hienoa että juonnat suomalaisen TV - ohjelman ! Onnea ja hyvää esää (; <3

  24.5.2012
  Réi