Hyvää Vappua! :)

Päätin sitten sonnustautua vapun kunniaksi tämän näköiseksi!! 🙂 Vappua vietimme Anaheimissa suomalaisten kesken. Meillä oli niin kivaa, mutta kyllä se juhliminen aina veroittaa muutaman päivän. huh!! Nyt vaan itseään niskasta kiinni ja ylös, ulos ja lenkille! yay!!

 

 

xoxo

/S

Kommentit

 1. Ihanaa että sielläpäin vietetään Vappua myös! Oliks teillä ihan Simat ja Tippaleivät myös bileissä? ;)

  1.5.2012
  Riitta
 2. Haha ihana Sauli :)) Kiva että oli kivaa, itselläkin oli melkoinen vappu :D Minunkin pitäis ottaa itseä niskasta kiinni tuon lenkkeilyn suhteen, tuntuu vain olevan niin kovin hankalaa... Olipa piristävää kuulla sinusta!! Olet rakas ♥

  1.5.2012
  gallo
 3. Oukkei... Varsin, sanoisinko, vappuinen asu sulla! :D (Mikä ihme se oikein on?) Itse vietin vappua rauhallisesti kotona rose-shampanjan kera ja toisaalta torilla ihmetellen nuorison vappumeininkiä. Ihanaa toukokuuta toivotan!

  1.5.2012
  Taotao
 4. Hei!! Vielä ennen nukkumaanmenoa yllätys: Saulin blogi!! <3 <3 Hyvä että olet saanut viettää hauskaa vappua suomalaisissa merkeissä. Se voi kyllä tarkoittaa vähän vaikeuksia seuraavalle päivälle, mutta hyväkuntoisena selviät varmaan nopeasti. Sinulla on ollut nyt kaikennäköistä hauskaa siellä. Adamin ihana Mini-konsertti. Ehkä olit seuraamassa NCOE videon kuvauksia. Kohta Euroopan konsertit jne. jne. Toivottavasti pääset/ehdit mahdollisimman moneen mukaan. Kaksi viikkoa enää levyn julkaisuun ja sitten mekin saamme nauttia hyvistä rytmeistä. <3 <3 Sinulla on muuten kaunis kieli ;) . Pysy samanlaisena kuin tähänkin asti. Olet ihana <3

  1.5.2012
  jatta
 5. You are such a Beautiful ray of Sunshine everyday, luv ya, so glad youre prt of the Glamily...

  1.5.2012
  Sandra Haxton
 6. Hyvää vappua! Näin työläisten päivänä, minua kiinnostaisi kovasti tietää, millaisia työmahdollisuuksia siellä Amerikoissa on henkilölle, jolla ei ole maan kansalaisuutta. Olen ymmärtänyt, että silloin ei voi tehdä mitä tahansa töitä, vaikka niitä sattuisi saamaankin. Millainen työllisyystilanne siellä muuten on? Onko yhtään parantunut viime aikoina? Voisiko sinulta tilata blogikirjoitusta näistä asioista?

  1.5.2012
  Sari
 7. ☀ Sauli - you're so COLORFUL!! ♥♥♥ I just love ya!! ❥ It's great you had a wonderful time celebrating May Day with your fellow Finns. :)) Thanks for the blog & cute picture, Sunshine!! ☼ Stay sweet!! ❥ XOXO

  1.5.2012
  Rochelle
 8. OMG LOVE LOVE LOVE this very vibrant and colorful.Absolutely made me smile when I saw it. I seriously want one. OK I'm done drooling over this cool arrangement Happy May first to you sweetie hope May brings you all that is wonderful in life. Sending You and Adam my love as always and lots of hugs and kisses. Be well and be happy. XOXO

  1.5.2012
  rebecca bryant (@bec
 9. Darling Sauli, i laughed so hard when i say that pic of you !! you ALWAYS put a smile on my face no matter what, i enjoyed hearing about Vappu from all my lovely Finnish friends and we all sent you lots of happy wishes on twitter and FB i hope you got them all, thank you again for making my day just about perfect sunshine, i adore you so much !!! I love that knowing you has introduced me to Finnish culture and language and i am doing my best to learn ! The Finnish friends i have made my ' Finnberts ' are priceless , all beautiful people like you Sauli :)

  1.5.2012
  Joanna in Australia
 10. Happy May day, you're the prettiest flower in the garden. This month is my birthday, not looking forward to it-ick. xxxooo

  1.5.2012
  GAEL
 11. Hahaha aika räväkkä.. asu :D Kiva kuulla että siellä menee hyvin ja sulla oli suomalaista seuraa vapuksi! Toivottavasti et liikaa juhlinu, vaikka saahan sitä vappuna vähän revitellä ;) Kiitos illan piristyksestä Sauli! oot niin ihana!!

  2.5.2012
  tuuli
 12. Hauskaa vappua sullekin, vaikka vähän näin jälkikäteen!! :DD Hyvä että oli kivat juhlat, ja kyllä se välillä on ansaittua ihan juhliakin! :)

  2.5.2012
  Glitter
 13. Hyvää vappua täältäkin päästä! T:14-vee tyttö:)

  2.5.2012
  LOVEYOU
 14. Hyvää vappua rakas! <3 hyvä et sulla oli hauskaa!! :) love ya!

  2.5.2012
  Werskuli
 15. Hyvin söpöä Sauli :D Onks toi sellanen kiva pallo minkä voi venyttää isommaks? Semmoset on kivoi ^^ No mut myöhäiset vappu toivotukset sinne ! : ))) <3

  2.5.2012
  kaisa
 16. Awww, cute picture Sauli! Glad you enjoyed your holiday! Take care, love you.

  2.5.2012
  perfectway76
 17. You are so cute! Adam's a lucky man!

  2.5.2012
  April
 18. Siis mikä härpäke sulla on päässä tai naaman edessä?! Voi sua hassua :D Hienoa, että sulla oli iloinen Suomi-vappu. Mukavaa viikon jatkoa sinne muru ja terkkuja ihanalle siipallesi! ps. katsotaan tuleeko nämä kommentit tällä kertaa läpi!

  2.5.2012
  Sunflower
 19. Ihanaa että olet päässyt Vapun viettoon, kippis! ;)

  2.5.2012
  Höyhen
 20. Aikamoinen vappuherhiläinen on pörrännyt valtameren sillä puolen :) Laitoin vuosikatsaukseesi kommentin joka odottaa edelleen moderointia, joten laitetaan uusiksi tässä, paitsi vapputoivotukseen palataan uudestaan vuoden kuluttua.Toivottavasti :D! Niin, noista postaamististasi kuvista vuoden varrelta: ne saivat miettimään missä vaiheessa olen alkanut kirjoittamaan kommentteja blogeillesi sekä mitkä omat tunnelmat ovat eri vaiheissa olleet. Varsinkin viime syksynä kirjoituksesi antoivat uskomatonta energiaa. Pariisin Kevään biisi "Toisesta maailmasta " sanoittaa hyvin niitä tuntemuksia jotka kirjoituksesi minussa herättivät. " SÄ OOT TOISESTA MAAILMASTA, JOSTAIN PALJON KAUNIIMMASTA". Ja olen edelleen samaa mielta. Vielä miehesi Kimmel- konsertista: varsinkin "Broken English" upposi kuin veitsi voihin. Nyt minulla on kaksi samannimistä, mutta hyvin erilaista, biisiä joihin olen mieltynyt. Jos saisi esittää toivomuksen, niin etkö mitenkään voisi videoida pätkää jossa esität taas koomikon taitojasi? Kiltti!!!

  2.5.2012
  fisu
 21. :D Hyvää vappua sullekki sinne! :D (vaikkaki ehkä vähän myöhässä :))

  2.5.2012
  eklu
 22. Sääli, ettei täällä voi klikkaa että: "Tykkää!"

  2.5.2012
  Laura
 23. Awawa taas komeena (; Hyvä että vappu meni hyvin, hyvät vapuntoivotukset näin jälkikäteen kuitenkin !

  3.5.2012
  Réi
 24. You are always cheerful ;) Come to Poland with Adam! pleaseeee

  3.5.2012
  paulina
 25. Yay Sauli!!!Johan olet vappunaamarin keksinyt!! :) :) Kiiiitos aurinkoisesta blogista Sunshine!!! <3 <3

  4.5.2012
  tinsu
 26. Kirjoittelethan taas välillä Adamista otain, jooko? ;) <3<3

  4.5.2012
  LAMBERTLOVE96
 27. Vappu on kyllä great, varsinkin kun sitä viettää hyvän ruoan ja loistavien ihmisten seurassa! :) Onneksi elämä jatkuu täysillä välimerkkienkin jälkeen,huh! Joten voithan NIIN hyvin!! :) P.S. Voisitko muuten kertoa sille ukon rähjälle joka punkkaa kai sun kanssa samassa kämpässä että tiedossa olevista Cuckoo ja Trespassing PITÄÄ laittaa sitten kärki edellä, nyt, heti, kiitos!!! Nähdään sitten Moskovassa! :)

  5.5.2012
  TuijaRmk
 28. En kyl ymmärrä miks käyn aina lukeen mitä salelle kuuluu vaik en etes tykkää homoista.? Mutta kai sitä kuitenki jokseenki hyväksyy sisimmissään tälläsetkin eläjät...? hyvää kevättä kuitenki sinne päin !!

  5.5.2012
  jukka
 29. Hienot vappuvermeet oli sulla! :D Saisikos sitä kainosti toivoa jossain vaiheessa taas sellaista kysymys-vastausblogia? Se ois oikein toivottu ja kysymyksiä varmaan lukijoilla riittäisi. Oikein mukavaa viikonloppua sinne! Ai niin, tänään oli netissä luettavissa siippasi uuden levyn kansitekstit, ihanan kauniit kiitokset ja rakkaudentunnustuksen olet saanut. Lämmitti ihan näin ventovieraankin sydäntä. :)

  5.5.2012
  Tikru
 30. Vallan mainio luukki :))))

  5.5.2012
  kevättuuli
 31. Sauli kulta! Vappu oli ja meni . Auta rakas Sauli kestämään näitä kitupäiviä ennen Adamin levyn tuloa postaamalla molempiin blogeihin mielellään ihan taukoamatta etten kohta sekoa tähän odotteluun!!! Auta ystäviä hädässä,nih! Sitä paitsi mulla on aina ikävä sun blogeja ja Adam kaikkinensa on vienyt järjen päästä! Cuckoo :p

  5.5.2012
  Kirsikka
 32. ... sinua kaipailtiin niin paljon jo vuonna 2009; onneksi löydyit ... :) ... http://www.youtube.com/watch?v=6jTs2tHjijM&feature=related

  6.5.2012
  Tiikeri-äiti
 33. Adamin levyn kansilehdessä olevat kiitokset vetivät aivan sanattomaksi. Voin vain kuvitella miltä sinusta on tuntunut lukea nuo lauseet, jotka varmasti tulevat sydämestä saakka. Oli se vain uskomaton sattuma, että te kaksi löysitte toisenne. Selvästi olette sielunkumppaneita ja toisillenne tarkoitetut. Oletteko muuten luoneet oman salakielen? Oofta, sudella... aika ovela tapa viestittää keskenään ja pikkasen kiusata meitä faneja :)

  6.5.2012
  Maarit
 34. Hei vaan sinne LA:han! Tulin vaan sanomaan, että siippasi levy on UPEA! Mitä mieltä itse olet? ;) Toinen kysymys olisi IS:n blogissasi sanoit, että sait uusia kontakteja.. Mitä se tarkoitttaa? Uusia tuttaviaToivottavassti pidät kysymys/vastaus osion pikapuoliin!!!

  7.5.2012
  omppu
 35. voi sauli oot niin ihana :) mäkin lenkkeilen ja juoksen paljon

  8.5.2012
  ^^minttu^^
 36. Hei! Sulla on tosi kiva blogi ja kadehdin elämääs niin paljon. Sulla on todellaki kaikki; Rikkaus, Rakkaus ja Rusketus! <3 ,mut siis sellasta tulin vaa kyselemään, et tiedätkö sieltä Los Angelesista ketään perhettä joka tarvitsisi Aupairia? Unelmani olisi päästä Jenkkeihin aupairiksi heinäkuusta eteenpäin. Yritän etsiä sopivaa perhettä nyt kaikin keinoin. :Dd

  8.5.2012
  nellanella
 37. Minäkin toiveikkaasti käyn päivittäin kurkistamassa, joko tänne olisi seuraava blogi ilmestynyt. Nyyh... ei vieläkään mitään. Älä kulta ota tosissasi, en halua painostaa sinua. Kirjoitat kun ehdit. Elämäsi taitaa olla tällä hetkellä niin vaihtelevaa ja kiireistä ettet vaan ehdi kaikkea. Odotellaan vaan kärsivällisesti. Hyvää kannattaa aina odottaa, vai mitä :)

  10.5.2012
  jatta
 38. mite sä jaksat mennä koko aja lenkille ? :D

  11.5.2012
  Jo
 39. Tulin niiiiiiin hyvälle tuulelle sun hauskasta vappukuvasta.Kiitos <3 S <3 A <3 U <3 L <3 I <3

  12.5.2012
  marja
 40. Sauli, WHERE ARE YOU??? kuinka voit? ei huku

  12.5.2012
  Djuliet
 41. moikka oot suomen söpöin ja kuumin julkkis ja adam on ihanin ja kuumin julkkis :) tulkaa joskus seinäjoelle olis kiva nähädä sieläkin päin adam lamberttia :) eteläpohjan maalakin on paljon adam faneja ei kukaan ikinä pääse helsinkiin :)

  13.5.2012
  ^^minttu^^
 42. Toivoisin, että päivittäisit blogiasi useammin. Olisi kiva kuulla sieltä päin jotain tietoa. Ymmärrän tietenkin jos on liian kiire, mutta silti :)

  13.5.2012
  SHaidi
 43. Onnea FAULT lehteen pääsystä! Kirjoittelehan nyt tännekin välillä. Olisi myös kiva kuulla kommenttisi Adamin levystä johon sinullakin on ollut suuri vaikutus...

  14.5.2012
  omppu
 44. HUHUUUU!!!! Onkos täällä ketään????

  16.5.2012
  saara
 45. You don't like us anymore? :(

  16.5.2012
  Ashleyyn
 46. Huhuu Sauli! Nyt sun on PAKKO kommentoida siipan levyä! On muuten sellainen paketti, että oksat pois! Vuoden paras, ehdottomasti!

  16.5.2012
  maarit
 47. kiitti ihanasta blogista.on mukava lukea siitä mitä sinä teet losissa ja siellä ihanassa lämpimässä maassa. kiitos todella paljon. olet ihana!

  18.5.2012
  alice
 48. Sauli kiltti :) Olisi yksi ihana toive ;) Tekisit minut ja monet muut onnelliseksi jos kirjoittaisit ja kertoisit ihania ja hauskoja tarinoitasi ♥ Sinun ykkösfanisi Joanna Australiasta sanoi harkitsevansa jo nälkälakkoa, tosin viininjuontia ja suklaan syöntiä ei kuulemma lasketa ;) Jos aiheet ovat hukassa, ehdotuksia kyllä piisaa. Eläinasiat kinnostaisivat kovasti tai millainen on kevään vaatetrendi katukuvassa. Haleja :)

  18.5.2012
  Anne