R.R.R.

Pääsiäiset on vietetty ja suklaamunia tuli syötyä vähän liiankin monta. 🙂 Ei auta kuin laittaa taas mehulinko hurisemaan ja juoksukengät jalkaan.

Viime viikolla olin seuraamassa New Now Next Awardseja joissa oli aivan huikea meno!! 🙂 Mielettömiä drag queen esityksiä ja tietenkin koko illan kruunasi vähän tutumpi laulaja mies 😉 hah!! Voin kertoa, että istuin eturivissä ja sain olla todella ylpeä hänestä! WoW!! Gaalan juonsi Kelly Osbourne joka suoriutui tehtävästä todella hyvin! Hattua pitää nostaa! Olen tavannut hänet muutaman kerran aikaisemmin ja hän on todella valloittava, ihana ja hauska nuori nainen. Hänestä hehkuu ihmisiin positiivista energiaa. Gaalassa oli myös vieraana Nälkäpeli-elokuvasta tuttu Josh Hutcherson. Hän oli todella pienikokoinen miehenalku, mutta todella komea ja iloisen oloinen kaveri.

Kävin katsomassa pari viikkoa sitten tuon ensimmäisen Nälkäpeli-elokuvan ja se oli ihan ok. Odotukset olivat kovat tästä elokuvasta ja siksi vähän petyin. Tietenkin kirjat ovat aina parempia, sillä jokainen meistä lukiessaan hahmottaa itselleen omannäköiset mielikuvat. Elokuva seurasi ihan hyvin kirjan kulkua, mutta puuttuvia asioita oli ehkä liian monta. Kirjat olivat paljon raaempia ja oikeasti vähän pelottavia ja piinaavia. Elokuvasta puuttui jännitys lähes kokonaan. Ymmärrän tietenkin että elokuvat on suunnattu nuorille ja siksi niitä on pitänyt muuttaa. Henkilöhahmot eivät tullut elokuvan kautta niin hyvin esille mitä kirjoissa. No mutta kannattaa silti ihmeessä katsoa tuo elokuva, mutta lukekaa ensiksi kirjat!!

LA.ssa on ollut viikon verran oikea kunnon lämpöaalto ja lukemat on noussut jopa 30C. huh!! Pooli on ollut kovassa käytössä ja rusketusrajat on kohdillaan. 🙂 Eikö se niin ollutkin miten Leena Hefner sanoi, että kolme tärkeintä asiaa elämässä on Rrrrikkaus, Rrrrakkaus ja Rrrrusketus.. Hahahahhaha!! Kolme kovaa R:ää!! Leenalle iso kiitos tästä elämän viisaudesta!

xoxo

/S

 

 

 

Kommentit

 1. ihana Sauli!!<3

  11.4.2012
  Lia
 2. Ahh Sauli! So glad to hear you're having fun. Totally envy the weather in L.A tho. Thx for sharing a bit of your life ;) xo Babs

  11.4.2012
  Babs
 3. Noi punaset housut on ihan parhaat!!

  11.4.2012
  Jomppe
 4. Ihanaa! Odotinkin jo innolla uutta blogia ja kertomisiasi NNN awartseista! Joo miekkosesi oli aivan upea ja siinä on sinulle ylpeyden aihetta kerrakseen! ;) Rrrrikkaus noh empä tiiä, Rrrrrakkaus ei ole tullut kohdalleni vielä js Rrrrrusketus noh olin Espanjassa viikon ja vähän väriä tarttui! Kiitos positiivisesta blogistasi ja seuraavaa odotellessa! (p.s ihanat noi punaset Trespassing housut!!!!! :D)

  11.4.2012
  Ada
 5. Voi Sauli kun taas kirjoitat niin ihanasti ja välität onnellisuuttasi blogin kautta ympäri maailmaa <333 Sulla oli NNN-gaalassa kyllä "heart-eyes" muutenkin kuin noiden aurinkolasien muodossa ja sun ylpeän onnellista ilmettä oli sanomattoman ihana päästä todistamaan läppärin näytöltä :) Siippasi päätösnumero oli aivan uskomaton! Olen samaa mieltä siitä, että kirjasta tehty elokuva on yleensä aina pieni pettymys ja jotenkin laimea jos on ensin lukenut kirjan. On meidän oma mielikuvitus vaan niin hyvä ettei sitä peittoa mitkään leffaluomukset! Se, miten kuvasit Kelly Osbournen persoonaa pätee muuten varsin hyvin myös itseesi: valloittava, ihana, hauska, hehkuu positiivista energiaa. Juuri kuten tämä blogikirjoituskin :) Ihanaa että olet onnellinen! Jatketaan Leena Hefnerin ohjeiden mukaan edelleen <3 Anna itsellesi ja siipallesi lämmin kiitoshalaus - tuotte ihan mielettömästi kaikkea upeaa ja kaunista tähän maailmaan.

  11.4.2012
  Taotao
 6. ^^ hope u enjoyed every bit of it but i didn't understand about the three hard R's they don't show in translation ;p

  11.4.2012
  Ritu
 7. Pääsiäinen todellakin tuli ja meni, ilman suklaamunia tällä kertaa, mutta kohteliaisuuden vuoksi oli pakko ruokalusikallinen mämmiä lusikoida suuhunsa. Ei makiaa mahan täydeltä... :) "Tutun miehen" esitystä taltioituna on tullut katsottua & kuunneltua muutaman kerran ja hyvin jäi laulu pariksi päivää soimaan päähän. Bändi ja taustalaulajatkin hoitivat hommansa jotten sanoisi mainiosti. Useammankin biisin olisi mielellään kuunnellut. Nauti elämästä, vaikka PMMP:n "Rusketusrajoja" hoilaten!

  11.4.2012
  fisu
 8. Kiva kuulla, että NNN gaalassa oli hauskaa! :D Siippasi esitys siellä oli kyllä aivan huippu! On youtubesta "muutamaan" kertaan katsottu. ;) Sulla siellä vain helteitä pitelee, kun Suomessa ei tahdota päästä edes kymmeneen asteeseen vielä. Kyllä se tästä pikkuhiljaa... :D

  11.4.2012
  Tikru
 9. Kiitos taas Sauli pirtsakasta postauksesta ja ihanista kuvista! WOW tosiaan, siippasi on aivan uskomaton! Hänen esiintymisensä NNN gaalassa oli aivan totaalisen upea ja hot hot hot, saat tosiaankin olla ylpeä hänestä. Olette molemmat onnenpoikia kun olette löytäneet toisenne. Toivotan teille lisää ihania hetkiä yhdessä vaikkapa sitten siellä poolilla. Nauttikaa auringosta, toisistanne ja rakkaudestanne täysillä. Ja pitäkää huolta toisistanne. Olette nameja, Pus!

  11.4.2012
  Anneli
 10. Oi että sä Sauli piristit mun iltaa tällä sun postauksella!! :) Olitte molemmat todella komeita tuolla NNN awardseissa ja siippasi esitys oli ihana :D

  11.4.2012
  Broken
 11. Adamin Trespassing esitys oli niin loistava!! Mutta kunpa oisin itsekin voinut olla paikan päällä, tosin olisin vähintäänkin pyörtynyt ellen ois saanu sydänkohtausta!! ;) Kyllä huomasi ilmestyneistä kuvista sen, miten onnellinen ilme sulla oli..:)

  11.4.2012
  Glitter
 12. Sauli: your blogs leave me kinda dizzy but very happy!!

  11.4.2012
  Helen
 13. Oh Sauli i have waited for your blog every day and it was worth waiting for gosh i adore you , you are just sunshine in our lives, and yes you should be proud of your man he was amazing, i bet he was just as proud of you there supporting him, you are amazing and i just love you !!

  11.4.2012
  Joanna in Australia
 14. Kiitti blogista Sauli :) Satuin tuon NNN'n esityksenkin katsomaan ja kyllä huomasi että olit ylpeä, ehkä enemmän jopa jossain transsissa, hahhah! Suomessa alkaa vasta lumet viimeinkin sulamaan, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa :)

  11.4.2012
  Sarah
 15. Ihana blogi ja ihania kuvia:) Ja samaa mieltä että se eräs esitys oli todellakin WOW ;) monta kertaa on tullut sitä katsottua.. tota elokuvaa ei ole vielä tullut katsottua mutta kirjaa olen juuri lukemassa. Nauti vaan sinä Losin auringosta!

  11.4.2012
  lennu
 16. Ihana blogi! :) Joo näinki jonku pätkän tuolta New Now Next Awardseista ja sinähän se siellä kävit kuvaruudussa! :) Ja ku sanoit että saat olla ylpeä Adamista nii se kyllä näky susta :) Ite en oo vielä lukenu tuota Nälkäpeli kirjaa mutta kovasti haluan lukea sen! Kävin kattoon leffan ja oli tosi hyvä! :) Nyt mulla on kyllä kirjasta aika kovat odotukset :D Ihanaa loppuviikkoa sulle sinne! :) Täällä Suomessa sataa vaan räntää ja maa on ihan loskassa.. hyi! Nauti auringosta ja lämmöstä :)

  11.4.2012
  eklu
 17. Siippasi esitys NNN-gaalassa oli aivan mieletön! Kiitos siitä hänelle <3 Ja kiva kuulla sinunkin kuulumisia pitkästä aikaa taas. Taidat itsekkin olla hieman Kellyn kaltainen, siekin taidat hehkua positiivista energiaa kaikkialle missä ikinä kuljetkin :) Olet ihana <3 xoxo

  11.4.2012
  Lina
 18. Really like those red pants. Good to see Raja again, but miss Sutan. He was always one of my favorites during GNT. LOVED your outfit at NNN. Draped neck very flattering.

  11.4.2012
  Natalia
 19. Ha! Muistan suositelleeni sinulle punaisia farkkuja, ja hyvin nayttavat sopivan :) Ylpeys siipasta valittyi television kautta hienosti. Vahan kylla naytti etta taisit jannittaa NNN Awardseissa, mutta kukapa ei samassa tilanteessa jannittaisi.

  11.4.2012
  Maria1
 20. YAY!!! Ihana blogi taas kerran. Arvaa vaan kuinka sinua ja miestäsi on seurailtu netin kautta koko ajan. Ihanilla fanisivuilla on kaikki mahdoton ja mahdollinen tieto mikä ollaan daatu selville <3. Olen lukenut ensimmäisen Nälkäpeli kirjan ja toinen menossa. Tykkään kovasti :) Tarkoitus on lukea ensin kirjat ja mennä sitten katsomaan se elokuva. Se Gaala oli varmasti upea ja erityisesti Se upea mieslaulaja joka lauloi jostain Trespassingista ;). Ei ihme että olit ylpeä hänestä. En ole koskaan kuullut häntä livenä ja nyt toivon HARTAASTI että hänen konserttikiertueensa kulkee Suomen kautta. Vietä ihania päiviä siellä lämmössä rakkaasi kanssa <3 <3

  11.4.2012
  jatta
 21. Moi, Sauli! Reading this blog has a very positive effect. You are a natural mood enhancer. :D Kiitos! xoxoxo

  11.4.2012
  Anod
 22. Just want to tell you, Sauli, that you have grown from a cute, huggable young guy into a very handsome, mature man. It's amazing the changes in you in 6 short years. Very nice. I do hope your personality is the same as it was on BB because you were charming and lovable. Well, obviously your are still lovable because Adam has very good taste in people, music, and fashion.

  11.4.2012
  Sharlene
 23. Adamin esitys oli todella upea, siinä oli asennetta! Jestas, kun miehesi osaakin olla lahjakas laulaja ja esiintyjä! Ja vielä niin perhanan komea. Kyllä voit olla tosi ylpeä hänestä. Ihan rehellisesti voin sanoa etten tiedä tällä hetkellä lahjakkaampaa mieslaulajaa. Ja itsekin olet oikein hyvännäköinen, sellainen namu:) Nuo punaiset pöksyt on ihan herkut. Nälkäpeliä en ole vielä nähnyt, mutta nyt muistaessani kiitän Piiat (the Help) leffavinkistä. Kuva oli oikein hyvä ja koskettava.

  11.4.2012
  maarit
 24. jee, vihdoin kuva punasista housuista! ihanat! ja ihana raja/sutan :) ja ihanat sauli ja adam tietysti! kaikki on ihanaa! täälläkin pikkuhiljaa alkaa jo asfaltti viedä voiton lumesta, kelpais kyllä ne hellekelit tosiaan jo... haleja!

  11.4.2012
  viuhti
 25. Hey Sauli! Here comes a comment in English, since I'm Swedish my Finnish isn't so good... at all ;) I just wanted to say that you're truly adorable, I love about you that you are so positive and smiling, and you just look so full of love and just... awesomeness! and that makes me warm inside :) and I love watching Tutka even though I don't understand a word just because you seem so sweet! :) (maybe that's just creepy haha) Have a good day, many many many hugs from Stockholm

  11.4.2012
  Xia Cederlund
 26. Seeing your pictures to NNN can understand what you were proud of Adam. He was fabulous as always and you were beautiful, you're just a wonderful couple ... I wish you well and send you a very big kiss ... with love Manuela

  11.4.2012
  Manuela
 27. jee jee :) varmaan ollu hirween mahtava show ;D ihana kuulla sustakin taas piristit taas muuten surkeaa päivää kiitos tästä <3 voisitko muuten lähettäö sitä lämpöä tännekkin..? kun on tällänen vilukissa ylimääräistä lämpöä tarvitaan aina : DD

  11.4.2012
  DixxDixx
 28. Moi Sauli! You are so right about The Hunger Games movie! I absolutely loved the books but you must read them before seeing the movie. I was so proud of your sippa too. He rocked the NNNs. Yay! :D Love you. xo

  11.4.2012
  Alexis
 29. Kiitos Sauli blogista, oikein illan piristys jälleen. Olet taitava sarkasmin käyttäjä ja se tuo aina näihin postauksiin niin viihdyttävän vivahteen. Tykkään niiiiiin mahdottomasti ja oikein sai minussa nauruntyrskähdyksen aikaan lainauksesi Leena Hefneriltä, kolme R.R.R ja aivan mahtavaa. Ei Leena Hefner turhaan voittanut Putouksessa sillä sananparret ovat monen monen muistissa :D Olihan muuten makeet punaset housut ja kyllä sinussa silmä lepää ♥ Katsoin myös NNN lähetyksen ja kyllä ylpeä sait siipastasi olla, aivan upea veto sekä hyvin rakennettu show laulun teemaan - WAU. Kaikkea hyvää sinulle ja miekkoselle sekä siellä kun lämpötila on aikas kuumaa, niin varokaa ruskettumasta liikaa sekä hyvä että pooli on ahkerassa käytössä - yay!

  11.4.2012
  Karin
 30. Hi, Sauli! I've been missing your lovely blog posts and I'm glad you're back! I watched the NNN Awards and I saw your face during Adam's performance and I can tell for sure that you were proud of him. We are too! Also, I agree with every single word from your description of The Hunger Games - the movie. You said it all! Finally, looking at the pictures from above I can tell that you are more and more handsome every day!!! Unbelievable how pretty you are! Hugs and kisses :)

  11.4.2012
  Carla
 31. Semmosta pitikii kysyä, että kun tuo laulajapoika tulee tänne laulamaan Queenin (joku paikallinen aika tuntematon pändi), ni tuutko sinäkin käymään täällä karikolla? Tulkaahan kahville. Leeds ei oo kaukanakaan tuosta konserttipaikasta :)

  11.4.2012
  Croms
 32. Loved seeing your guy with his amazing performance. Can't wait for the cd to come out. Stay well, and Happy Juicing!

  11.4.2012
  @Bonnie
 33. Ihanaa, että sielläkin on vietetty pääsiäistä samoissa merkeissä kuin täällä, suklaamunia, suklaamunia ja vähän vielä lisää suklaamunia! Ja olen sun kanssa ihan samaa mieltä olen tuosta Hunger Gamesista, sen jälkeen kun kirjan olin lukenut, niin kyllä sitä ulkona liikkuessa koko ajan tuntui, että pitäisi mennä piiloon ettei kukaan hyökkää päälle.

  11.4.2012
  sanni
 34. KIITOS KIITOS KIITOS SAULI!!! Kun kirjotit tänne taas "pitkästä aikaan" ! :') Olen selaillut pari videota ja kuvaa teistä siellä New Now Next A. Ihana kuvia ja videoita hänestä ja sinusta! <3 KYLLÄ! Adamin esitys oli mahtava!! :'0 <3 MURR! Niin kade sulle kun näit Josh Hutchersonin! Ihana tyyppi! :)) Minä katsoin Nälkäpeli ensi illassa ja huhuh kun oli iso jono ulos asti! o.o Ja menossa katsomaan Nälkäpeliä jo toista kertaa huomenna. :) Itse en ole lukenut kirjoja, mutta aijon. Joten mielestäni elokuva oli mahtava, paras! <3 Ja muutkin koulu kaverini sanovat että jos mun mielesyä se leffa oli noin hyvä niin sun pitäis lukee kirjat, nii varmaan kuolisit siihen rakkauteen, mut mä vastasin näääh, ku mä oon jo kerran kuollu rakkauteen elikkä sinuun ja Adamiin! 1<3<3<3 Mutta uskon että kirja on parempi (Y) ;)

  11.4.2012
  Werskuli
 35. ☼ Great writing!! Totally agree with you. Adam's performance of Trespassing at the NNN Awards was definitely AMAZING. I just fell in love with the song even more. ♥ You and Adam looked stunning!! ♥ Both of you are the highlight in any event you attend. ;) ♥ Hunger Games - loved the movie & books. Excellent review on both!!! And you're absolutely right, books are always better!! ;) ♥ Can't wait to see your perfect tan (*hint) ;) ♥ Finally, a picture of you in HOT RED pants!!! NAM! ♥♥♥ Of course, also love the gorgeous photos of you & Adam and you & the beautiful Raja wearing red heart sunglasses. :) Awesome!!! ♥ xoxo ♥ ✿-⊱--

  11.4.2012
  Rochelle
 36. Hey sweetheart, so happy to hear from you after a long time and its always nice to know you are doing good :) You should be VERY proud of Adam, there is no male artist out there at the moment who can sign and perform at his level. I always get disappointed when you buy an album and the artist sounds good but in a live show their voice is not them same. Well Adam is beyond amazing and is soooooo talented and cannot wait for May 15th to hear his new album....lucky you that you have already heard all the songs :D Anyway I looove your red pants almost as much as the silver ones...you look really hot Sunshine. I love the pics of you and Adam, the hottest couple around and you are making people more tolerant of out and proud gay couples, YAY!! As for Raja (Sutan) she is looking fierce and she was dancing her ass off to Adam's song...loved it. Take care and don't tan too much and start looking like these weird orange people. Love you. Mwah!!!!

  11.4.2012
  SexyDiva
 37. Tan lines? pics or it didn't happen :P

  11.4.2012
  Linda
 38. Ei saa kiusaa noilla lämpälukemilla! :D (vai miten se nyt sanotaa :::D) Täällä ei oo viel edes mittarit noussu +10 asteeseen ja sä kerrot et siel on liian kuuma! :DD Ei oo reiluu! :D No mut jooo, tosi kiva et sulla meneepi hyvin siel, ja ihan varmasti oli mahtavaa olla eturivissa siel NNN Awarseissa ^^ onnekas ; )

  11.4.2012
  Kaisa
 39. Ylpeys loisti kasvoiltani! Jännittikin Adamin puolesta? Ilmeestä päätellen ainakin siltä näytti;olit niin keskittynyt . Adamin esitys oli niin huikea että sanat loppuu! Tuli niin ylpeä olo teistä molemmista;Adamista esiintyjänä ja susta taustatukea. Vie varmasti aikaa löytää oikea ja itselle sopiva tapa elää kuuluisuuden rinnalla ja julkisuuden valokeilassa ....ja silti säilyttää oma identiteetti. Olet ihana just Sauli a !!! :)

  11.4.2012
  Kirsikka
 40. Siis kasvoiltasi. Tää iphonen automaattinen tekstinkorjaus höpöttää omiaan.

  11.4.2012
  Kirsikka
 41. Olet niin ihanan lämmin ja iloinen ihminen. Kaikkea hyvää sinulle elämääsi Sauli, koko Suomi on sinusta ylpeä! :)

  11.4.2012
  VV
 42. First I must say you looked amazing at the NNN awards as did Raja and it goes without saying that Adam looked and sounded amazing as well but I had no doubt he would. You really seamed to being enjoying the show and I agree Kelly did wonderful I absolutely adore her. So happy to hear you had a great Easter. We did to Little Man had lots of fun hunting jelly beans then we went to see Hunger Games. I have to say your assessment of the movie was spot on. I always find myself disappointed by movies because they always seem to leave out things that I feel make the characters connect. Plus you are right about the books being more intense and painful I guess it’s because when reading you are seeing thing from both an internal and external point of view where as in a movie you are only seeing the external. Either way I always prefer books to movies but it is kind of fun to watch a book come to life on a screen and to see how others interpret it. Anyways nice to hear you are enjoying life and having fun can’t wait to hear more about your adventures in life and living. Sending you and Adam lots of love with big hugs and kisses here’s to a wonderful and beautiful weekend. XOXO

  11.4.2012
  rebecca~@becca112971
 43. Hausta tuo kuva sinusta ja Rajasta, glamouria! ;) Hieno veto oli siipalta, tykkäsin kans!

  11.4.2012
  Just me
 44. Loved your blog, Sauli. I think it is your sense of humor that amuses me so. I wonder if you know why people look at you and Adam when you walk into a room? You both seem to project this energy and beauty that is mesmerizing. We can't take our eyes off both of you. Please forgive us if you notice us looking at you. It must get tiresome, but it is done out of love and awe. Thanks for putting up with all this stuff, and thanks for your writings.

  12.4.2012
  irish1139
 45. Minä ja miekkosenikin söimme liikaa suklaamunia pääsiäisenä, joten herkuttelut saavat nyt vähän aikaa olla. Noi sinun punaiset housut ovat tosi kivat. Mun miehellä oli joskus punaiset farkut ja ne oli oikein kivannäköiset, joten pitäisikö vihjaista, että hän voisi ostaa itselleen punaiset farkut. ;) Siippasi Adam lauloi, tulkitsi ja esitti Trespassing-biisin todella upeasti NNN-gaalassa. :) Saat ollakin hänestä todella ylpeä. Siipastasi puheen ollen, niin minusta hän kuulostaa livenä vieläkin paremmalta kuin levyllä eli hänellä on kertakaikkisen hyvä ja kantava laulunääni. :)

  12.4.2012
  Cerise
 46. Wow what fun the NNN awards were for you! I thought Kelly did a fantastic job too and what an introduction she gave for Adam. That was like WOW!!! I think all of us were proud of Adam! He looked and sounded GREAT! You looked great too Sauli. And regarding Hunger Games, unfortunately, I saw the movie first without reading the books. So I'm doing just the opposite of what you said. Gonna read the book now, lol. Love reading your blog and seeing your cute pictures:) Have a great week working on your tanlines:)

  12.4.2012
  Sue McFarlane
 47. Hey no fair torturing us with tan lines unless we get to see them :) For your next question and answer with us ' does Adam sit in the room when you do your Tutka to listen to the beautiful finnish language?'

  12.4.2012
  gael
 48. Sauli, thank you for the blog. I guess you're back to eating correctly. Too many chocolate Easter eggs! Watched Adam on the NNN awards, and watched you watching Adam. It's so obvious that you are so proud of him. And, of course, you had to have the best seats. Adam continues to show us what a professional he is. His voice gets better and better and can't wait until "Never Close Our Eyes" is released. Sauli, you have a big heart and it shows. I'm happy for Adam that he has you as a partner He couldn't ask for a better one! You are the best looking couple on any Red Carpet!! Slainte!

  12.4.2012
  Eriskay
 49. Was so good to see you on the NNNawards rocking out with Raja :) I LOVE the red jeans & soo jealous of LA weather. xoxo

  12.4.2012
  AJ
 50. Your blogs always make me smile! Adam was fabulous at the New Now Next Awards! I know you are so proud of him and I am SO happy for you and Adam! I am so glad you write blogs like this. I love to read your thoughts! Also can you please post some more recipes? :) Oh and I started running and I don't do too well. How do you build up your endurance? xo Kathryn17

  12.4.2012
  Kathryn17
 51. Sauli, with your fair skin, please be careful with all the sunbathing you do. I have 2 friends who died of melanoma (skin cancer) in their 30s. Both were sunworshippers like you. Use lots of sunscreen and re-apply it often. Back to the positive- I love your stories. Thanks for sharing.

  12.4.2012
  Susan
 52. Everyone looks for you at all of Adams performances now. It would be so sad if we didn't see you there. Adam would be sad too. Everyone tweets there is Sauli on far right or there is Sauli looking so proud. We are proud of you too..keep writing to us and showing up so we can see you sunny face with Adam. I would miss you so much if you ever us. Start juicing again and make sure Adam gets his too. He has never looked so healthy as when you two were doing that. I know his shedule is hectic but he looks a little tried. He needs juicing up for all these tours coming up. I hope you get to go with him so we can get some new pics of you too. love you both !!chineseglitter

  12.4.2012
  illena
 53. Sydänsilmät ja punaset jeanssit .. mahtavaa! Aurinkoa odotellessa täällä vielä untsikassa kuljetaan. XOXO

  12.4.2012
  Mami
 54. Sauli and Raja! Such a sweeet photo. Thanks for sharing. Stay Happy. Your blog makes us happy, too.

  12.4.2012
  gallant
 55. Katsoin heti Youtubista tuon kyseisen videon ja komeina olitte siippasi kanssa:)) Ihania olitte!<3

  12.4.2012
  Makeup
 56. Ylpeä olin teistä molemmista! <3

  12.4.2012
  Raksukka
 57. Joo-o, aattelinkin että lukisin ensin nälkäpeli kirjat ja siten ehkä elokuvat jos kirjat edes yhtääkään ja vähäänkän olleet hyvät ja silleen. Ei nyt ainakaan järin houkuta elokuvat, joten yritetään kirjat ensin. Nauti sinä siellä auringossa niin me yritetään nauttia niistä muutaman tunnin auringon lämmöstä ja toivotaan että lumet sulaisi pian >_<

  12.4.2012
  Ninsu
 58. You have every reason to be proud of your man!! His NNNAwards performance was brilliant and how awesome for you that you were able to watch from the front row!! Just pinch yourself once in a while because this is not a dream!!! You guys are an adorabe and stunning couple. You both radiate positive energy and love! All the best, glad you enjoyed some Easter eggs!

  12.4.2012
  Gabi
 59. MOI Sauli ja kiitos taas kerran blogipostauksesta :) Näitä lukiessa tulee aina yhtä lämmin ja mukava tunne! Kyllä näki videoista ja kuvista että nautit NNNA:sta! Ja miekkosesi esityshän nyt sulatti varmasti jokaikisen sydämen :) Pidin myös kovasti Kellyn juonnosta! Joskus nuo gaalojen juonnot ovat kiusallista katsottavaa ja kuunneltavaa, mutta Kelly veti homman upeasti kotiin! Itse en ole uskaltanut lukea Hunger Games -kirjoja, mutta leffan voisi sitten varmaan käydä katsomassa, jos ei kerran ole niin raaka ja jännittävä. Sopii paremmin tällaiselle herkkikselle :) No voihan rusketusraidat!!! AWWW KADE! Kyllä kesäaurinkoa on jo niiiiiin ikävä pitkän talven jälkeen! Ja pakkohan se on nuo punaiset bögät minunkin mainita; kuumat on! H-H-H-HOT! Ja LOL tuo A-kirjain taustalla! Voihan hyvin ja pitäkää huolta toisistanne <3

  12.4.2012
  Jenny Y.
 60. kiitos blogistasi :) siippasi ura on kovassa nosteessa ja ansaitusti, toivon myös sinulle menestystä, älä unohda niitä lupaamiasi haastatteluja ja videopätkiä ;) how is your written English today? we all would love to read your blogs also in English, every second one?? all the best!

  12.4.2012
  aquarius61
 61. WoW, todellakin saat olla ylpeä miehestäsi! Adam on nykypäivän karismaattisimpia esiintyjiä mitä tiedän, on ääntä ja näköä !! On mieltä ja sydäntä lämmittävää, että hän löysi rinnalleen juuri sinut Sauli, tai oikeammin, että löysitte toisenne. Nälkäpeliin en ole vielä tutustunut mutta yleensähän se menee niin kun kirjan lukee ja oma mielikuvitus muokkaa ihmiset ja tapahtumat tietynlaisiksi, niin elokuva yleensä on pettymys, kun ei vastaakkaan mielikuvia ja varsinkin jos elokuvasta on jouduttu karsimaan tärkeitä elementtejä pois :( Hienoja kuvia, kiitos ja onpas siellä hemaisevan näköinen blondikin päässyt kanssasi kuvaan :) Niin hirrrrveen nättejä ootte kaikki :)

  12.4.2012
  Mirja
 62. Heippa Sauli :) Ihana kun kirjottelit uuden tekstin mutta tutkaakin ootellaan.. :D Toivottavasti teette katrin kanssa kohtapuoliin tutkan, odottelen täällä kovasti, :) Ja olen samaa mieltä nälkäpelistä. Mitenhän muuten muut kun suomenkieliset ymmärtää tän sun tekstin kun google kääntäjä ei varmaan auta paljoa hefnerin sanomisista :D No eihän se minua liikuta, mietityttää vain. Hirrrwwweeen kivvaa ja nättiä viikkoa/viikonloppua sinulle Sauli <3

  12.4.2012
  Kia
 63. Voi elämänkevät kun sä tuot aina hyvää mieltä ja aurinkoa näillä postauksillas! ♥ noi punaset housut on kyllä aika mainiot! hot ;) Ihanaa että nautit NNN awardseista ja ihanan siippasi esityksestä joka oli muuten aivan upea!! ja nyt kuvaa rusketusraidoista ;) saanpa olla kunnolla kateellinen ainakin. hah! vaikka täälläki sää jo paranemaan päin.. aamupäivällä n. 10 astetta mutta aurinkoa ei näkynyt ainakaan missään. kiitos taas päivän piristyksestä ihaaana Sauli ja postaile taas pian! ♥

  12.4.2012
  tuuli
 64. Hi Sauli! So glad you had fun at the New Now Next Awards :) Your blogs make my day! <3

  12.4.2012
  Emilee
 65. No kiva jos siel menee hyvin ;) tääl on jotain yheksän astetta ja tuntuu tosi lämpimält verrattuna talveen, terkkuja sinne ! :)

  12.4.2012
  Emppu
 66. Yay Sauli murunen!!! <3 Siis todellakin saat olla ylpeä rakkaastasi !!Aivan huikean upean shown Adam veti!!Kasvoiltasi suorastaan loisti miten paljon nautit näkemästäsi!! <3 Tosi hienot nuo sinun punaiset farkut!!Sopivat tyyliisi!!Niin ja nuo Leena Hefner os.Herppeenluoman viisaudet saivat minut repeilemään ihan täysin koska 8-vuotias veljentyttöni osaa lausua juuri nuo jutut ihan Leenan tyylillä ärräää sorautellen!!Monet naurut ollan saatu!! :) :) Koskas saadaan uutta Tutkaa katsottavaksi??Alkaa olla jo vieroitusoireita!!!Lopuksi vielä kiiiitokset ihanasta blogista!!Lav juuu Sunshine!!! ps.ne sinun sydän aurinkolasit ovat niiiiin söpöt!!

  12.4.2012
  tinsu
 67. Yeah, you must be very proud of him, I can imagine that as I'm soooo proud of him and he's not even my boyfriend, haha :) I'd love to read "The Hunger Games", but I have no time because of school :( Maybe this summer.

  12.4.2012
  Bombonierka
 68. PS I really needed some positivity after these two hard days. Thank you! :)

  12.4.2012
  Bombonierka
 69. sori kun menee vähän ohi aiheen, mutta just kuuntelin Adamin virallisen version Never close our eyes biisistä!!!Ja voi taivas! Hyvä että henki kulki kun kuuntelin sitä!<333Se on ihan mahtava!! oli tuokin tultava tänne kirjoittamaan, että terkkuja vaan Adamille että kyllä on täydellisesti onnistunut työssään! :) Mutta hauskaa viikonloppua teille auringon paisteeseen! : )

  12.4.2012
  Glitter
 70. Blogi oli tosi kiva ja monipuolinen. Kiitos! Hämmästyksekseni totesin, että täällä on nyt jo toinenkin Tuuli! Koska olen jo joitakin viikkoja täällä kommentoinut, ristin itseni uudestaan lisäämällä 1-numeron!

  12.4.2012
  Tuuli 1
 71. man in red is dancing with me...lallaalalaa..:) and how this song tells: "I've never seen you looking so gorgeous as you did tonight I've never seen you shine so bright You're amazing" Sauli, muistathan aurinkovoiteen, ettet muutu rusinaksi kalifornian auringon alla;))

  12.4.2012
  Höyhen
 72. Hei tiedoksesi, että adommyshipperit tosiaan ottivat eilisen vitsailusi rusketusrajoista ja rikkauksista tosissaan, kuten arvasin. (Sanomasi tuki heidän aikaisempia näkemyksiään, joten ei ihme, että he tarttuivat siihen niin hanakasti.) He ovat puhuneet siitä vielä tänäänkin. Yksikin sanoo Twitterissä mm. näin: "Uh, a joke... no way... he was dead serious... he even quoted some person..." - - "He showed his true colors." He luulevat, että olet pinnallinen ja materialistinen. Ongelmana on, että nämä adommyshipperit pyörivät ilmeisesti lähinnä Twitterissä eivätkä todennäköisesti vieraile esim. Adamtopiassa, jossa olisi luettavissa laadukkaammat ja usein selityksin varustetut käännökset, ja ovat sitten ohimennen lukaisemiensa Twitterin pikakääntäjien laatimien pikakäännösten varassa, ja nämä pikakääntäjät eivät pahemmin selittele ja anna taustatietoa konteksteista (ja kääntävät usein hieman yksioikoisesti ja vähemmän huolellisesti eivätkä välttämättä läheskään kaikkea). Niinpä nämä shipperit ilmeisesti erehtyivät pitämään viittaamaasi sketsihahmoakin jonakuna oikeana henkilönä, jolta poimit elämänviisauksia, LOL. Tuon tämän nyt esille siltä varalta, että et ole tullut ajatelleeksi, että kansainvälisessä fanikunnassa kaikki eivät jaa samaa kulttuurista viitekehystä, eivät seuraa kaikkea, mitä teet (esim. eivät ilmeisesti seuraa Tutkia eivätkä lue niiden käännöksiä vaan näkevät ainoastaan joitakin satunnaisia niistä poimittuja lausahduksia Twitterissä) ja mitä fanikunnassa puhutaan ja tapahtuu, eivätkä siten ole kaikesta perillä. Tämän vuoksi tapahtuu paljon väärinkäsityksiä. On sitten tietysti sinun asiasi päättää, miten tähän tietoon suhtaudut. Tuosta pienestä elokuva-arviopätkästä vielä sen verran, että se oli tosiaan mukavan analyyttistä tekstiä. Olisi hienoa, jos kirjoittaisit samaan tapaan eritellen ja perusteltuja näkemyksiä esiintuoden monista muistakin Amerikan asioista ja ilmiöistä.

  12.4.2012
  Niina
 73. Tarkennuksena äskeiseen viestiini sen verran, että kyllä jotkut adommyshipperit katsovat ainakin satunnaisesti Tutkia. Muistin juuri, että he jaksoivat pitkään marista mm. siitä sinun konkreettisesta kaapista ulos tulostasi. He olivat hyvin loukkaantuneita maailman kaikkien kaapissa olevien homojen puolesta ja ihmettelivät, miten Adam voi seurustella henkilön kanssa, joka suhtautuu sellaiseen vakavaan ja monille vaikeaan asiaan niin kevyesti ja tökerösti. Vitsi ei siis mennyt perille.

  12.4.2012
  Niina
 74. Tervehdys Sauli! Luin Nälkäpeli trilogian oikeastaan sinun suosituksestasi, onneksi. Omat odotukseni elokuvan suhteen olivat puolestaan aika nollassa, arvelin että siitä on tehty teinitietokonepeliversio. Joten yllätyin positiivisesti, hyvät näyttelijä- valinnat, ja ahdistavasta ilmapiiristäkin oli onnistuttu säilyttämään aika paljon, vaikka raakaa väkivaltaa olikin karsittu. Tarinahan on erityisen voimakkasti yhteiskunnallisesti kantaa ottava, yksilön ja yksilöllisyyden arvoa korostava. Mutta vielä kerran kiitos suosituksesta, olisi voinut mannä vallan ohi ilman sitä, vaikka leffafriikki olenkin.

  12.4.2012
  LM
 75. Hei! Rohkaistuin tänne viimeinkin kommentoimaan: Kiitos kaikesta ilosta, mitä olet tällä blogilla elämääni tuonut. Jatka samaan malliin! Muista suojautua hyvällä aurinkorasvalla siellä auringon alla. Better be safe than sorry! Ja mitä noihin adommy juttuihin tulee: kaikkia ei koskaan voi täysin miellyttää, eikä omaa elämäänsä pidä alkaa rajoittamaan täysin toisten mielipiteiden mukaan. Nuo tyypit repivät lopulta valitettavaa varmasti asiasta, kuin asiasta... Mielestäni sinä, Sauli, olet onnistunut hyvin tämän julkisuuspaineen alla partnerisi rinnalla. Toivon pelkkää hyvää ja kylmiä hermoja jatkoonkin! Kiitos.

  13.4.2012
  Taina
 76. Niina: Pakko sanoa noista mainitsemisasi shippereistä sen verran, että niistä ei todellakaan kannata välittää. He HALUAVAT käsittää ja tulkita kaiken väärin ja tekevät sen ihan tarkoituksella. Heidät kannattaa jättää ihan rauhassa omaan mielikuvitusmaailmaansa. Joten enpä minäkään tuhlaa heihin enempää rivejä. Ja halipusuja Sauli-muruselle!

  13.4.2012
  AV
 77. Nina, miksi ihmeessä tuot noita harhoissaan elävien twiittejä tänne. He eivät ole minkään huomion arvoisia. On täysin sama mitä Sauli, tekee, sanoo tai kirjoittaa. He eivät koskaan tulee hyväksymään sitä, että Adam rakastaa Saulia.

  13.4.2012
  Satu
 78. Niina tekipä tai sanoipa Sauli mitä tahansa niin nämä tietyt tyypit kääntää sen aina negatiiviseksi. AINA. Joten jatka vaan samaan malliin Sauli :)

  13.4.2012
  Tintti
 79. Muuten ihan psykologisena ilmiönä mielenkiintoista seurata sitä kuinka ihmiset "idealisoi" ja "demonisoi" julkkiksia ihan oman pään sisällön mukaan, että nähdään kaikki joko hyvänä tai pahana. Ihan kuin lapset tai teini-ikäiset, joilla se kai kuuluu normaaliin kehitykseen, mutta että aikuiset myös tekee tätä se on ollut yllätys.

  13.4.2012
  Tintti
 80. Oi kun on aina niin kiva kuulla sinusta ja kuulumisistasi!! :) Itse kävin kyllä katsomassa sen Nälkäpeli-elokuvan, vaikken ole kirjoja lukenutkaan... Mutta aion kyllä lukea nekin :) Ja kyllä sen ylpeyden huomasi kasvoiltasi! Adam veti upeasti, eikä mitään muuta voi odottakaan, kun on noin hyvät tukijoukot ;) Hauskaa viikonloppua sinulle, olet rakas!

  13.4.2012
  gallo
 81. Aaaaaw, Sauli, ihana blogi. (Ihan kun joskus sanoisin muuta.) Näläkpeli on itsellä vielä katsomatta enkä ole varma haluanko edes nähdä, kun tiedän että kirjat ovat parempia. Mietitään, mietitään. Ja Niinalle tiedoksi ettei ole kyse kulttuurieroista tai mistään viasta ymmärryksessä, vaan täysin tahallisesta asioiden vääntelystä. Tosin mainitsemasi esimerkki oli "valitettava lipahdus" henkilöltä joka toistuvasti korostaa omaa älyään ja tietämystään asioista. Noh, suunnattoman hauskaa sen lukeminen ainakin oli. ;)

  13.4.2012
  ninjakisu
 82. Moikka Sauli! Taas tuli hyvä fiilis kun huomasin, että on tullu uusi blogi :) Sä saat TODELLAKIN olla ylpeä Adamista. Katsoin nimittäin ton esityksen YouTubesta ja se oli aivan huippu! Uutta levyä odotellessa lähetän Adamille haleja. Josko voisit antaa ne mun puolesta?? :) Love you <3

  13.4.2012
  LAMBERTLOVE96
 83. Olen monta kertaa miettinyt miten hienosti Sauli olet pärjännyt tuon julkisuuden ja jatkuvan kiinnostuksen kohteena olemisen kanssa!!!! Siksi tuntuu erityisen pahalta että tänne tuodaan, jonkun toimesta, harhaisten, ilkeiden, mielikuvitusmaailmassaan elävien twiittejä, nostetaan niitä sitäkautta esille, ne ei todellakaan ole sen arvoisia! Hirrrveen ihanaa viikonloppua Saulille ja siipalle :)

  13.4.2012
  Mirja
 84. Hirrween rrikasta, rrakasta ja rruskkettavaa viikonloppua, Sauli! Muista tosiaankin aurinkosuojat (isäni kuoli melanooman vuoksi, niin olen tullut varovaiseksi auringon otossa)! Ja kuten moni on jo todennutkin, teitpä , sanoitpa ja kirjoititpa mitä hyvänsä tietyt fantasioissaan elävät tyypit vääntävät kaiken sinua vastaan. Mutta, tämänhän sinä jo tiedät. Eikä sanomisiaan ja tekemisiään tarvitse heidän takiaan muuttaa . Internet-/twitter-maailma on julma. Sen on moni todennut. Kuten olen ennenkin sanonut: kun pitää jalat lämpiminä ja pään kylmänä, selviää maailmassa. Niin, ja nuo punaiset farkut + musta yläosa on tosi hyvännäköinen asukokonaisuus!

  13.4.2012
  Anitta
 85. Ninjakisu juu siis tämä tyyppi joka korostaa älyään uskoo, että Sauli on RCA:n palkkaama poikakaveri. Osa faneista, onneksi ihan pieni osa, elää tosiaan omissa harhoissaan. Se on huvittavaa, mutta välillä myös pelottavaa lukea kun nämä immeiset tuovat julki ajatuksiaan lähinnä twitterin välityksellä.

  13.4.2012
  Justme
 86. Thanks for writing about NNN Awards. We are so proud of your man....love him to pieces. I wish the heat wave moves to the east coast ( NY). It's so cold here. Just don't get sun burn, baby! We LOVE you. Happy Thai New Year to you and Adam.... <3

  13.4.2012
  Tym Bren
 87. Niina: why would you even mention what these very few but loud crazy people say on Sauli's blog. They are soooo out of touch with reality and should be ignored because they clearly enjoy the attention. If you put all that negativity and hate out into the world then you can only get negative things back in your life, so we should pity them and ignore them because they make no sense at all!! Sauli and Adam are all about positivity and love so we should not tarnish his lovely blog with the words of a few crazy people who don't know when to distinguish reality from fantasy. Love you Sunshine and love will always overcome hate. #LoveWins. XOXO!!!

  13.4.2012
  SexyDiva
 88. Kiitos taas ihanasta blogista Sauli :) Hienot on punaiset farkut, todella hyvä kuva komeasta miehestä. ;) Siippasi esitysta on katsottu YT:sta "muutaman" kerran ja aina se on yhtä mahtava. Varmasta ylpeä tukijoukko katsomossa auttoi. :) Nälkäpeli-elokuvaa en ole vielä katsonut, kun ajattelin lukea ensin kirjat kesälomalla kaikessa rauhassa. Tuleehan se sitten myöhemmin dvd:lle. Ja noista laalaa-maassa elävistä tinahattutädeistä, antaa niitten olla siellä rauhassa. Ei niille kannata antaa liikaa huomiota. Kaikkea hyvää, paljon halauksia sinne ja muista käyttää aurinkorasvaa siellä poolilla. <3

  13.4.2012
  Päivi
 89. hah, ihanaa :3 rikkaus, noh ei ihan kohallaan mut melkeen, rakkaus, ei tällä hetkellä oo maisemissa ja aika kalpeeki oon talven jäljiltä. mulla on ollu tommoset sydänlasit mut onnistuin hukkaamaan :c

  13.4.2012
 90. R.R.R., kyllä niin porukalla, Jaakko Saariluomakin, kuohuviinin kera jajaja :-))!!! Siippasi esitys oli kyllä huikea, ei voi muuta kun odottaa levyä ja kiertuetta. Sitä ennen pakko lähteä katsomaan Hammersmith, Suomestakin käsin!! Mutta tässä kohtaa on kyllä, jopa riksulaisena pakko tunnustaa että Hyvinkäältä tulee aivan totaalisen huikeita tyyppejä kuten Ikosen Mica, SINÄ ja ehdottomasti Diandra Flores!! Jos et ole vielä kuullut niin tässä linkki, nauti siellä, voi hyvin: http://www.youtube.com/watch?v=JvfzART8Lo0&feature=endscreen T.T:))

  14.4.2012
  TuijaRmk
 91. Heippa Sauli ja kiitoksia ihanasta blogistasi! Olin esittänyt toiveen siitä, että blogien yhteydessä olisi aina uusia kuvia sinusta itsestäsi ja mielellään myös Adamin kanssa - ja tämä toive toteutui, kiitos :) Olitte molemmat todella upeita NNN-gaalassa ja Adamilla on upean lauluäänensä lisäksi mahtava lavakarisma! Täytyy ottaa tässä kantaa näihin adommy-faneihin. Tähän fanitukseen liittyy jotain aivan sairaalloisen pakkomielteistä. He tuovat jatkuvasti nettiin kuvia ja videoita A:sta ja T:sta ensimmäisen kiertueen ajalta. Nyt kun A oli promokiertueella yhdessä T:n kanssa, niin jälleen heillä on uusia yhteiskuvia ja videoita veivattavana. Tämä porukka ei ilmeisesti ole kovin laaja, mutta sitäkin pimeämpi. Heidän elämänsä tarkoituksena tuntuu olevan S:n ja A:n suhteen rikkominen. Ilmeisesti he elävät elämäänsä tällaisen harhaisen adommy-mielikuvitusmaailman kautta. Kun olen seurannut Saulin elämää Adamin rinnalla, niin en voi muuta kuin ihailla sitä, miten hän on selvinnyt tässä pyörityksessä. Se on vaatinut melkoista stressinsietokykyä. Jo normaaleissakin faneissa on kestämistä, minkä lisäksi on nämä pimeät adommy-fanit, monenkirjava media, kaiken maailman keskustelupalstojen viha-kateus-ilkeys -kirjoittelu. Sauli, älä anna kenenkään tukahduttaa valloittavaa persoonaasi! Me sinun fanisi ympäri maailmaa haluamme lukea kirjoituksiasi omasta elämästäsi - arjesta ja juhlasta. Lisäksi on aivan ihanaa katsella kuvia sinusta ja teistä yhdessä Adamin kanssa. Kannustan jälleen teitä osoittamaan keskinäiset tunteenne ihan muidenkin ihmisten ja kameroiden nähden, jos se vain teistä tuntuu luontevalta. Älkää turhaan pidätelkö hymyä tai kosketusta. Omaa rakastaan saa rutistaa, halata ja suudella. Oikein ihkua viikonloppua ja pitäkää Adamin kanssa huolta rakkaudestanne!

  14.4.2012
  Omena
 92. Niina, ei voi muuta sanoa kuin että arvostelukykysi petti pahemman kerran. Tämä cray-porukka tulee jatkamaan tulkintojaan hamaan tulevaisuuteen. Heitä ei millään tekstimuutoksilla ja palstakeskusteluilla pysäytetä. Pakkomielteet, mistä ainakin "liikkeen" johtohahmoilla on kyse, kun ovat vaikeita käsitellä. Tällaisista kärsivät ovat yleensä myös verraten fiksuja, mikä auttaa heitä vääntämään kulloinkin näkemäänsä sopimaan omiin harhaisiin käsityksiinsä. Täämä Saulin oman blogin kommenttipalsta on nyt kyllä viimeinen paikka, missä näitä tulkintoja on syytä referoida.

  14.4.2012
  Tuuli 1
 93. Omena! Kiitos ihanasta postauksestasi! Olen ihan joka sanasta samaa mieltä kanssasi. Kiitos hienoista ajatuksistasi! Olisi ihanaa jos Saulikin antaisi rakkauden loistaa ulospäin kameroista piittaamatta tavalla jota Omena kuvasit! Let the Sun Shine! :)

  14.4.2012
  Kirsikka
 94. Olen kuvitellut, että fanitus on yleensä sellaista iloista puuhaa, harmitonta hubia ja hauskanpitoa ja enemmistöllä se sitä onneksi onkin....

  14.4.2012
  Justme
 95. Please, voitaisiinko jättää näiden muutaman höyrähtäneen "fanin" ajatukset omaan arvoonsa? Eivätköhän kaikki tiedä, että tähän maailmaan mahtuu monenlaista tallaajaa. Suurimmalla osalla on kuitenkin järki päässä ja nämä kuvitelmissaan elävät ovat todellakin vähemmistönä. Saulin siippa on monessa haastattelussa sanonut, että näille harhaisille ei kannata huomiota suoda. Eikä ainakaan täällä Saulin ihanalla blogipalstalla. Maailma on pullollaan ihmisiä, jotka pitävät Saulista valtavasti! Kiitos Sauli, kun jaksat meille kirjoitella! :D

  14.4.2012
  Tikru
 96. Kiitos Sauli kirjoituksesta ja kuvista! :) Punaisten housujen kantaja vangitsee katseen, Raja alias Sutan vaikuttaa ihanalta hupsulta ja kolmannen kuvan komistukset sulattavat sydämen. Voi sinua onnenpoikaa, kun saat nauttia Kalifornian helteistä jo nyt. Me täällä kotimaassa kärvistelemme vielä jonkin aikaa harmaassa tihkussa ja odottelemme viimeisten lumikasojen sulamista. Saan näistä kuulumisistasi itselleni pientä eksotiikkaa ja juhlaa, kun oma elämäni pyörii enimmäkseen työn ympärillä. Onneksi rakkaus on kohdillaan - ilman sitä en jaksaisi. On valtava onni elämässä, kun rinnalla on rakastettu. Siitä saa niin paljon voimaa, turvaa ja iloa. Toivon sinun elämääsi edelleenkin kaikkea hyvää! Olet ihana ja rakas.

  14.4.2012
  Hilla
 97. Ihanaa Sauli että olet löytänyt oman ihanan rakkaan. Hän oli muuten mahtava esiintyjä NNN:ssä. Olen muuten samaa mieltä siitä että näyttäkää avoimesti rakkautenne sillä siinä ei ole mitään väärää. Vakavat ilmeet ja koskemattomuus tuovat vaan väärää infoajoidenkin epäilijöiden mieliin. Kaikkea hyvää sinulee ja rakkaallesi!

  15.4.2012
  Jonsku
 98. Yay hieno blogi taas:) Olet hieno ja lämmin ihminen, aivan poikkeuksellinen. Tuot niin paljon positiivisuutta elämääni ettei tosikaan! Adamin esitys oli niin henkeäsalpaavan upea!! Olen ollut naimisissa kohta 20v + seurustelut päälle, käsikkäin ollaan kävelty pari kertaa, käsikynkkää pari kertaa enemmän, suudeltu ei olla koskaan julkisesti, poskisuudelmat on ainoat mitä on julkisesti vaihdettu. Ja silti rakastetaan ja halataan , suukotellaan ja osoitetaan tunteita tosi paljon yksityisesti. Eli kukin tavallaan <3

  16.4.2012
  Miia Vaan
 99. Thanks for sharing these beautiful photos and thoughts about your adventures in LA and pride in your very talented partner. The two of you radiate such positive energy and we love seeing you together smiling and so happy. You deal with all of the craziness so well, as does Adam and you both graciously put up with so many well meaning intrusions. I hope they're respectful and don't disturb you at inopertune times. We're so happy that Adam has found you in this huge world to share his life. You bring so many good things to his life and he to yours and are a most beautiful couple. I'm so happy that life is treating you so well and I think it will continue to be exciting and a comfort. Your blogs always put a big smile on my face and it's fun seeing things thru' Finnish eyes!

  16.4.2012
  funbunn40
 100. Kiitos Sauli! Ihan kaikesta. Oot positiivisin ja elämäniloisin persoona kenet tiedän. Tuot niin paljon iloa monen elämään näillä pienillä kirjoituksillasi. Kiitos piristävistä postauksista, kiitos, että annat meidän kurkistaa elämääsi :) Sun ja Adamin rakkaustarina on palauttanut oman uskoni rakkauteen <3 Tulipa siirappista, mutta on vaan ollut niin uskomattoman ihana maanantai ja oot ihana <3 Kiitos ja kumarrus! Kaikkea ihanaa ja aurinkoista sun kevääseen!

  16.4.2012
  Myy
 101. Hei Kirsikka ja Jonsku! Oli ihanaa lukea teidän kommentit, kun tajusi, että saa jakaa saman fiiliksen teidän kanssanne. Ei varmasti tarvitse epäillä, etteikö Sauli ja Adam osoittaisi rakkauden tunteita toisilleen yksityisesti - keskinäiset kemiat kyllä välittyvät näistä pidättäytyväisemmistäkin (mikä sana!) kuvista. Mutta hymyä, kosketusta ja rakkauden osoituksia ei mielestäni pidä välttää muiden ihmisten ja kameroiden edessä ainakaan sen vuoksi, että pyrkisi miellyttämään esim.joitakin fani- tai muita piirejä ja ikään kuin alistumaan heidän toiveisiinsa. Lisäksi kaikilla ihmisillä seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta, on oikeus rakkauteen ja sen näyttämisessä ei ole mitään pahaa - vaan aivan päinvastoin!

  17.4.2012
  Omena
 102. Omena tämä on kyllä yksi suomalaisia sanahirviöitä "pidättäytyväisemmistäkin" ;) Nuo tilanteet mistä kuvat leviää on sellaisia, jossa kameraa tungetaan naaman eteen eikä siinä varmaan ole muuta mielessä kuin, että onko tukka hyvin ja paita suorassa. Meinaan kun niitä julkisia hellyydenosoituksia jotkut kaipailee niin en odota niitä virallisilta tilaisuuksilta tai kauppareissuilta, joissa paparazzit huitoo perässä.

  17.4.2012
  Tintti
 103. Meillähän on muuten jo aivan valtavasti kuvia, joista välittyy mitä ihanin hellyys ja rakkaus. On pientä halausta ja hellää kättä olkapäällä ja loput säteilee keskinäisistä katseista! <3 Ne ihmiset, jotka ei näitä näe, voitaneen jättää omaan arvoonsa :)

  18.4.2012
  Miia Vaan
 104. Mitäs sinne LA:han kuuluu? Kirjoittelehan vähän useammin tänne tiedonjanoisille... Miltä Adamin uusi levy sinusta kuulostaa. Onko outoa, että osa lauluista kertoo sinusta ja teistä? Onko sinulla suunnitelmia keväälle ja kesälle? Oletko tulossa Suomeeen jossain vaiheessa???

  19.4.2012
  omppu
 105. Hahah! Kiitos päivän nauruista :D. Sun jutut saa aina hyvälle tuulelle ja toiveikkaaksi. Huokailen vaan täällä aina, kun luen sun blogia. Kunhan joskus täältä Suomesta pääsen edes hetkeks Losiin, nii MÄ TULEN JA ETIN SUT KÄSIINI (ja syön sun pääs! Noei :''D)! Saat ruveta mun ''kunto-ohjaajaks'', koska iteltäni ei taida onnistua millään. Oon kinunu äidiltä et ''äiti osta mulle mehulinko, ku Sauliki käyttää sitä ja sanoo et se on loistava keksintö...'' :DD Fuuuuuuuu vähänks mä ehkä odotan Adamin levyä ihan helkkaristi xD. Oot varmaa ite kuullu jo koko levyn läpi ja näin, nii onko sulla lempibiisiä siltä levyltä?? :)) Anteeks, oon laiska, en jaksanu lukee, et onks tätä jo kysytty. Tuhannet pahoittelut.

  20.4.2012
  Destiel
 106. Ihana Sauli & hienot kuvat ! (--': Komeena kummatkin, seuraavaa blogimerkintöä odotellen. Adam, u r so amazing and handsome. <3 Haleja kummallekkinn <3

  20.4.2012
  Réi
 107. Hei Sauli! Halusin vain sanoa, että positiivinen asenteesi ja rohkeutesi antaa voimaa tällaiselle sosiaalisten tilanteiden pelosta kärsivälle otukselle. Kiitos! Ihanaa, että uskallat olla oma itsesi maailman pyörteissä. Vaikeuksissakin pitää luottaa siihen, että elämä kantaa. Kaikkea hyvää toivottaapi, Nappi

  21.4.2012
  Nappi
 108. Ihanaa et = uusii kuvii taas.KIITOS!

  24.4.2012
  marja
 109. Moi Sauli! Oon yrittänyt lähettää Adamille fanipostia ja käyttänyt kansainvälistä vastauskorttia, että Adam voisi vastata, mutta jo usean yrityksen jälkeen kirje on aina vain palautunut takaisin. :( Voisitko antaa Adamin oikean fanipostiosoitteen josta kirje ei palautuisi takaisin ja Adam saisi sen, tai voisitko antaa oman osoitteesi jotta voisin lähettää kirjeen sinulle ja sinä antaisit sen Adamille, kun seuraavan kerran näette? Kiitos jo etukäteen! Olisin erittäin kiitollinen!! T: Annika

  25.4.2012
  Annika
 110. moikka sauli ootte adam lambertin kanssa maailman söpöin pari :) <3kunpa joskus näkisin adam lambertin livenä odotan sitä että tulee suomeen :) <3

  29.4.2012
  ^^minttu^^
 111. ihana ostaa adam lambertin levyjä :) aina kun luen adam lambertista juttuja saa mut hyvälle tuulelle :) olen tehnyt julkkis kirjan susta ja adm lamnebtista on myös taulukin xd ootte vaan niin ihana aina ja ikuisesti :) tulkaa pian suomeen :)

  8.5.2012
  ^^minttu^^
 112. Jotenki hassua kun kattelee tuota IS-tutkaa niin oot ihan perus suomalainen jamppa :P ja sitten kuitenki kun kattelee nuita fanikuvia mitä ihmiset maailmalla ottanu tai muokannu ja piirtäny niin tuntuu että olet supertähti julkkis amerikan allstar jne :D mutta olet ihana ja ihana seurata sun elämää sielä kaaaaaukana suomesta vierailla mailla. Paljon onnea tulevaan. P.S On se Adamki ihan kiva :)

  9.5.2012
  Nansku