Kuvia vuoden varrelta

L1000153

Blogissani on ollut teknisiä häiriöitä ja sen vuoksi täällä ei ole muutamaan viikkoon näkynyt mitään. Anteeksi!

Ajattelin tässä teidän piristykseksi julkaista muutamia kuvia vuoden varrelta Amerikan mantereelta. 🙂 Tuntuu hassulta katsella vuoden vanhoja kuvia ja miettiä miten tietämätön olen ollut tästä maasta. Paljon on silti vielä opittavaa eikä siihen riitä edes muutama vuosi lisää. Yli vuoden olen jo täällä asunut ja Suomessa olen ollut yhteensä vuoden sisällä vain kaksi viikkoa. Se tuntuu aika hurjalta, mutta kesällä olisi tarkoitus tulla seuraavan kerran Suomeen. Aika kyllä menee sellaista vauhtia ettei sitä edes huomaakkaan, mutta sehän taitaa kertoa vain siitä että viihdyn täällä. 🙂

Vuoteen on sisältynyt paljon uusia kokemuksia ja tässä niistä muutamia:

päivä jolloin muutin Amerikkaan

Venice

Hoover Dam

Grand Canyon

 

Montreal

New York (sleep no more esitys)

Burning Man

Halloween

"synttärit"

ja tietenkin huikeita juhlia! 😉

 

xoxo

/S

Kommentit

 1. Kiitos taas blogista ja kuvista. Harmi kun sivu on reistaillut :( , mutta hyvää kannattaa aina odottaa. ;) Terkkuja ja haleja täältä pohjosesta ja mukavaa loppuviikkoa. :) ps. joko olet siman tehnyt?

  25.4.2012
  Päivi
 2. Kivoja kuvia! :)) Tervetuloa kesällä sitten tänne Suomeen! Tuliskohan eräs toinen henkilökin mukaan ;) voi kun taas aloin unelmoimaan että vois teidät joskus tavata.. :DD

  25.4.2012
  Glitter
 3. Kiitos blogista. Pikkasen on odoteltu, ei paljoa. Tervetuloa Suomeen koska vain käymään. Täällä onkin aivan ihana aurinkoinen aamu. Espan puisto heräili ihanasti päivään koko kaupungin mukana. Kevät taitaa vihdoin olla täälläkin. Vielä kun saadaan kaikki lumi pois...

  25.4.2012
  Papukaija
 4. Wow, you've had a lot of adventures in one year, and it looks like you've had fun! Wishing you many more adventures and much joy :)

  25.4.2012
  Bobby
 5. Ihana kuvablogi - kiitos! <3 Kuvat kertoo usein enemmän kuin sanat ja mä itse tykkään tosi paljon katsella valokuvia, koska ne tuo omat muistot, kokemukset, tunnelmat ja tilanteet niin kirkkaasti mieleen. Hyvä valokuvaaja en ole, mutta räpsin silti kuvia. Pitäisi muuten joskus muistaa kuvata sitä ihan tavallista omaa arkeakin, jotta siitäkin saisi tallennettua kuvamuistoja. Tai no, ehkä jätän kuvaamatta ainakin nämä vähemmän glamoröösit arkiaamut, jolloin peilistä ei näy mitään kovin mieltä ylentävää... Heh! :D Sun kuvien ja blogin kautta pääsin myös taas kerran elämään uudelleen omia ihania Ameriikan aikojani, ajalta ennen digikameroita. Sun tunnelmat kuulostaa niin kovin tutuilta <3

  25.4.2012
  Taotao
 6. Yay, tällä viikolla on tullut Tutkaa ja blogia peräkkäisinä päivinä. :D Kiitokset niistä ja on aina kiva kuulla, että viihdyt hyvin sielläpäin maailmaa. Hauskaa loppuviikkoa sinulle ja hyvää Kimmelin konserttia siipallesi (toivottavasti sinäkin olet menossa sitä katsomaan). :) Ai niin, piti vielä sanomani että noi kuvat on upeita!

  25.4.2012
  Tikru
 7. Olet ollut Suomessa vuoden sisällä yhteensä vain noin kaksi viikkoa?? No nyt en kyllä ymmärrä. Miten niin vain kaksi viikkoa? Etkös jo jouluna ollut täällä jotain puolitoista viikkoa, ja luulin, että olit kesäkuussa Suomessa noin kolme viikkoa, vaikka välillä kävitkin Lontoossa? Voisitko selittää! :) Eikö sun perhe ja suomalaiset ystävät pistäneet pahakseen, kun et viihtynyt pitempään Suomessa?

  25.4.2012
  Mimmi
 8. Just so you know, Sauli...I'm so happy that you are here and enjoying this new path in your life. Can you imagine 2 years ago, if I'd have told you this was going to be your life in 2 years time? Would you have believed me? :) Yet, look at how everything aligned and opened up to give you a beautiful new love and a wonderful life here, as well as your family and friends in Fnland who adore you. That makes you a very rich man...love, family, friends, 2 countries where you have a home...you are blessed, indeed! Ciao, Bren

  25.4.2012
  Bren
 9. Yay Sauli!!!Tietysti saat anteeksi murunen!!Nuo tekniset ongelmat tuntuu välillä ihan henkimaailman hommilta!!Minäkään en ole mikään tekniikan ihmelapsi!!Onpas hauskoja kuvia!! :) Olisi kyllä aivan IHANAA nähdä SINUT ihan livenä kun kesällä lennähdät tänne!!Harmi vaan että en asu Helsingissä!! Lav juu Sunshine!!!! <3 <3

  25.4.2012
  tinsu
 10. Fun blog and cool pictures as usual. Thanks for sharing.

  25.4.2012
  ladan
 11. Ihana Sauli ihanissa kuvissa! Kiitos päivän piristyksestä<3 Huikea vuosi sinulla takana,elämä osaa tosiaan yllättää. Ja seellainen toivomus vielä,että ehtisitkö mitenkään pitää samanlaista kysymys ja vastaus juttua,kuin tässä taannoin kerran?

  25.4.2012
  Siri
 12. ☼ Hi Sauli!!! LOVE the blog and pictures!! :) So cool that you got to travel and see lots of places last year!! You seem very happy and that's really awesome!! ❤ Thank you for taking the time to share your wonderful experiences with us!! You're an endless ray of sunshine! ☼☼☼ Stay sweet!! ❥❥❥ I luv ya! :D xoxo

  25.4.2012
  Rochelle
 13. Sauli thank you so much for the blog, i knew it would be worth waiting for, what i have come to realize, as i am sure many have, is how much i have come to rely on your blog updates and tutka and how much better my life is with you in it ! don't ever leave us Sauli, i appreciate so much that you share the things going on in your life, no matter what, you always bring sunshine into mine, so happy you are happy, i adore you :)

  25.4.2012
  Joanna in Australia
 14. Kiitos ihanista kuvista!! <3

  25.4.2012
  Raksukka
 15. Hey Sunshine it seems you are always losing the war against technology first it was skype when trying to do tutka now it has attacked your blog too!!! Haha :) wow you have grown so much cuter and hotter...seems love agrees with you :P. I wish you could grow your hair, saw you hair when you were on BB and the curly hair was so cute....I know people with curly hair tend to hate them and those with straight hair want curls lol. Anyway you and your BF always seem to change your hairstyles so I'm sure with time you'll decide what to do next with it!!! Take care sweetheart and have a lovely and blessed week. Love you!!!

  25.4.2012
  SexyDiva
 16. Ihania kuvia! Hyvä, että viihdyt siellä!!! ;D Tervetuloa kesällä odotamme täällä! :D LOVE YA!!!

  25.4.2012
  Ada
 17. Ihania kuvia! Vaan miksi on Adam leikattu pois Burning man -kuvasta? Fanikunta tahtoo nähdä kaiken! :D Ihanaa, että viihdyt siellä. <3

  25.4.2012
  Aduli
 18. Sauli, I love the pictures. I am glad you like living here. It's amazing you have been here a year. I remember when you first moved here. There is so much to see in this country. Welcome!!!

  25.4.2012
  Gail
 19. YAY, PALJON KUVIA!! :) Kiitos! Kivoja on!! :)

  25.4.2012
  Johanna
 20. Olipas taas mukava blogi! Tosi moneen paikkaan olet vuoden aikana ennättänyt tutustua ja uusia tuttavuuksiakin on tainnut tulla vastaan melkoinen liuta. Seikkailuasi on ollut erittäin mielenkiintoista seurata. Me Sauli-fanit ollaan oltu koko ajan "hengessä mukana". Saisiko esittää toiveen, että tekisit samanlaisen kuva-blogin kaikista töistä mitä olet tehnyt? Sinulla kun on kokemusta lumen luonnista tv-ohjelman tekemiseen ja kaikkea siltä väliltä. Tutkassa sanoit, että olet ollut sirkuksessakin! Fotoja-kiitos! Ja tuo Burning Man -kuva; kyllä on kuuuuuuma! On sulla kroppa! Silmä lepää :)

  25.4.2012
  Maarit
 21. Tänks kuvista :) Sulla on muuten aika mahtava laskupää Sauli... oisko 2 kk lähempänä aikaa mitä oot vuoden aikana käynyt Suomessa?

  25.4.2012
  Sarah
 22. hi Sauli !!! America is fascinating, by the looks of it you've been around, seen and experienced many great things/people and places. Now you need to visit Mount Rushmore. Take care Sunshine!!! xox

  25.4.2012
  Besha
 23. Ok I admit it ....I am hooked on all your blogs and tutka. So that means you can't leave us EVER. When will you do more questions? Can't wait. xxxooo

  25.4.2012
  GAEL
 24. Ihania kuvia ovat! Olet tainnut todella nauttia olosta siellä päin! (:

  25.4.2012
  Marie
 25. heei uutta päivitystä onki ooteltu (: ja otahan toki Adam mukaan jos kesällä oot tulossa! c:

  25.4.2012
 26. Ihania kuvia, kiitos! Hienoa, että sinulla on ollut upea vuosi. Toivottavasti saat niitä paljon lisää ja tietenkin ihanan siippasi kanssa. Kuule Sauli, olisitko kiltti ja kertoisit vaikka Facebookkisi sivulla kun näitä teknisiä ongelmia on. Jotkut fanisi kun vallan suivaantuvat ja kyllästyvät, kun sinusta ei piiiitkään aikaan kuulu mitään. Tällä saisit kumottua ne joidenkin fanien ajatukset että et välitä meistä etkä vain jaksa kirjoittaa. Jooko?

  25.4.2012
  Sunflower
 27. Kiitos blogista! :) Tänään oli kyllä niin ihanan aurinkoinen päivä täällä Suomessa että kannattaa Saulinkin tulla tänne käymään! :) Eihän mikään vedä vertoja rauhalliselle Suomalaiselle kesäillalle ja makkaralle! haha :)

  25.4.2012
  emmaa
 28. Ihania kuvia:) Burning Man kuva varsinkin;) Ja kiva kuulla että sä viihdyt siellä rapakon takana ja tervetuloa kesällä Suomeen!

  25.4.2012
  lennu
 29. Kivoja kuvia ja muistoja matkan varrelta. Mutta Suomeakaan ei pidä unohtaa. Täällä on kesällä todella kaunista.

  25.4.2012
  Meripihka
 30. Sauli, LOVE the pictures you included. So glad you are happy in America, you are a ray of sunshine!!! Thank you somuch for sharing your life with us. Love and Happiness to you!!

  25.4.2012
  Cindy
 31. Ei haittaa vaikka blogi vähän viivästyy, sitä kannattaa aina odottaa. Itselläni on peukalo keskellä kaikissa teknisissä asioissa. Minulla on kytky-kännykkä jonka ostin vuosi sitten kun siinä on niin hyvä kamera, ilmaiset netti ja navigaattori. Arvaa onko käytössä? No ei, kun en osaa käyttää :DDDD. Ihana kun tulet Suomeenkin. Toivottavasti teet joko yksin tai Katrin kanssa jonkun ohjelman että saamme me toisetkin nauttia "seurastasi". Vinkkaan täkin kautta sinulle toiveen että kirjottaisit joskus jotain viralliselle fanisivullesi. Meitä on siellä aktiivisesti ympäri maailmaa oleva ryhmä. Ihanaa kevättä, tai siellä on jo kesä, mutta kuitenkin, kaikkea ihanaa sinulle ja Adamille siellä. Laav juu <3

  25.4.2012
  jatta
 32. Kiitos taas Sauli, uudesta blogista! :) Niinpä! Aika on rientänyt nopeesti. :o Olen jopa ruvennut miettimään, kun koulussa meillä on joskus tunnit eri luokassa, niin 4a seinällä lukee: Aika ei riennä, ME riennämme... noi kaikki kuvat on ihania! <3 Latasin kaikki kännykkään. ;) Ja en muuten tiennyt että olet NOIN hyvässä kunnossa! :o<3<3 (tarkoitan Burning man kuvaa ;)..)

  25.4.2012
  Werskuli
 33. Great pictures! Looks like a lot of fun! :D

  25.4.2012
  Kimi
 34. I was just saying yesterday to my son how quickly time has passed this year as i watch him grow. The year has looked to be a fun one for you with all the traveling and sightseeing you have done. You seem really happy here in America and that's wonderful. I hope this next year brings you even more happiness and fun things to do and experience. Plus thank you so much for sharing your thoughts and your life with us both in words and pictures you are a true angel and may you always be blessed. have to say my favorite picture is the Halloween one of course I do have a huge obsession with vampires so that could be why and you made an excellent one if you are ever in the mood to make a few new vampires for your army I will totally volunteer to be bitten. Okay well I must go little man wants to play me a new song. thank you for the wonderful post and sending you and Adam lots of love. XOXO

  26.4.2012
  rebecca bryant (@bec
 35. Thank you for sharing those photos. I lobe the Burning Man picture...so nice and tan....hope the problem with your blog resolved soon.. <3

  26.4.2012
  Tym Bren
 36. Wau! On upeita ja paljon kuvia <3 Siellä on varmasti mukavaa:) Ja tietysti saat anteeksi! : )

  26.4.2012
  mia:
 37. Stay here forever, Sauli! We love you :)

  26.4.2012
  Marion
 38. Sauli, thank you for the blog. As Rochelle has stated so well," thank you for sharing your wonderful experiences with us." We do look forward to hearing from you. You have had so many wonderful experience in your life up until today. I'm so glad that Adam went to Finland, then on to Jenny Woo's. And thank your friends for persuading you to join them that evening I don't believe in coincidences, but I do believe in fate. Thank you for being that someone very special that Adam has been searching for. You two are a match made on earth!, as they always are. Stay happy and just don't get lost in all of this .Your fan, Eriskay<3<3<3<3<3

  26.4.2012
  Eriskay
 39. iha mahtavia kuvia !

  26.4.2012
  Ida
 40. Kattelin aikani kuluksi nuita sun BB videoita :D Ja mun mielestä oot kasvanu niistä ajoista paljon :) Ja vain positiiviseen päin :) Mutta siis ihana blogi taas kerran ja ihania kuvia! :)

  26.4.2012
  eklu
 41. Thanks, nice pictures! The Grand Canyon one brings back some memories for me. When learning english in my local American Cultural Center, our teacher used to show us all "must visit" sites in America and the Grand Canyon was a big part of it. Good times :)

  26.4.2012
  Shimayo
 42. Amazing photos and glad that you're happy with where you're at right now. No doubt there are even better times to come. Just keep on smiling, Sauli. =) <3

  26.4.2012
  Midge
 43. Tottakai heti kun pidän " pienen tauon " blogisi katsomisesta, sinne onkin ilmestynyt uusi merkintä. :D Mutta kiitos taas ihanasta blogimerkinnästä! (: Paljon kuvia, jes. Ja juu, tulehan Suomeen kesäksi! Ota Adam mukaan, vaikka hän ei varmaan kerkeäkkään kiireiltään. :D Haleja kummallekkin ! <3

  27.4.2012
  Réi
 44. I hope that you visit also Poland with Adam and Queen :) We waiting for you!!!

  27.4.2012
  paulina
 45. Sauli!!!Sinun ihana Siippasi oli aivan mielettömän UPEA Jimmy Kimmelissä!!!

  27.4.2012
  tinsu
 46. Sauli just wanted to say what an inspiration you are, i hope you check your official FB regularly as many post on there as a way of sending you lots of love and support , we tweet to you also but not sure if you read them as we don't see you on twitter that much, it is very important to me that you know how loved you are and how much we support you and your beautiful relationship, you light up our lives with your honesty and warmth and these blog posts and tutka are so very important, you are adored Sauli just for being you :)

  28.4.2012
  Joanna in Australia
 47. Sauli, miten aiot viettää vappua? Kirjota sitte blogiin ja kerro tutkassa miten meni! Yleensä täällä kateelisena luen kirjotuksias, mut nytten kyllä menee juttu ylösalaisin; mikään ei voita ihanaa aurinkoista vappua Suomessa, lällällää! Asteita luvattu 20 c!

  28.4.2012
  riikka
 48. Kiitos vuosikatsauksesta! Kuviesi myötä tulin miettineeksi sitä missä vaiheessa olen alkanut kirjoittamaan kommentteja blogeillesi ja mitä omassa elämässä on tapahtunut/mitkä yleinen fiilis on ollut eri vaiheissa. Suhtautumisesi elämään ja ympäröivään maailmaan antoi minulle varsinkin viime syksynä uskomatonta energiaa. Pariisin Kevään biisi "Toisesta maailmasta" sanoittaa hyvin tuonhetkisiä tunnelmiani. Olisinpa ollut kuulemassa livenä miehesi esiintymistä Kimmel-konsertissa! Broken English kuulosti ja näytti mahtavalta tietokoneenkin välityksellä. Nosti hymyn huulilla ja kyyneleen silmäkulmaan! Kuplivaa vappua!Klara vappen! ;)

  28.4.2012
  fisu
 49. oi... mäki haluun sinne amerikkaan... :D ja ihania kuvia ♥ toivottavasti bongaan teiät jostain kesällä ;)

  28.4.2012
  Emppu
 50. Hei sanoiko paparazzit teille jotain ikävää uusimman paparazzivideon lopussa, kun näytit autosta heille kieltä?! Ainakin sen perusteella, mitä videolla kuului, he kohteleivat teitä ihan kivasti, joten kielen näyttäminen oli vähän yllättävää. Ehkä en kuullut kaikkea ja sulla oli jokin mielestäsi pätevä syy kielen näyttämiseen, mutta parempi varmaan yleensä yrittää pysyä hyväkäytöksisenä, vaikka paparazzit kävisivät hermoille. Toivottavasti kielen näyttäminen ei johtunut ainakaan ylimielisyydestä. Ylimielisyys ei ole coolia.

  28.4.2012
  Susanna
 51. Täytyy vähän vetää takaisin omia sanomisiani. Näin toisen paparazzivideon, ja sen perusteella se sinun kielen näyttämisesi ei vaikuttanutkaan niin epäkohteliaalta, kuin ensinäkemältä luulin, vaan lähinnä leikkisältä ilveilyltä, jonka paparazzitkin ottivat todennäköisesti vain huumorilla.

  28.4.2012
  Susanna
 52. ihania kuvia sauli !! <3 oot sä vaa niin ihana ;)

  28.4.2012
  AnniiiGlambert
 53. Lähetin äskön kommenttia, mutta näköjään ei julkaistu. Mikäköhän oli syy, oli kuitenkin aivan asiallinen, vai oliko vahinko? Kysyin vaan miten aiot viettää vappua siellä.

  28.4.2012
  riikka
 54. Vielä sen verran, että en kyllä ollut ainoa, joka hieman hämmentyi irvistelyistäsi paparazzien kameroille. Eräs sinuun erittäin positiivisesti suhtautuva nainen esimerkiksi totesi näin: "But Sauli making faces and giving the paps the tongue? I like his nonchallance, but it's acting like a 4-year-old a bit...." Tuon tämän kritiikin esille, jotta saat näkemystä siitä, miten tällainen käyttäytyminen myös voidaan kokea. Koska Adam on teistä se tähti, se joka paparazzeja ensikädessä kiinnostaa, niin sanoisin, että aikaisempi strategiasi jättää paparazzien kanssa kommunikointi hänen kontolleen (ja hän on siinä tosi hyvä) ja tyytyä lähinnä hymyilemään (itse varmaan nauraisin kippurassa, sen verran hassuilta nämä miehet "älykkäine" kysymyksineen vaikuttavat LOL) olikin fiksumpi, aikuismaisempi ja tyylikkäämpi ratkaisu. Tietysti kielellinen kommunikointi paparazzien kanssa olisi OK sinunkin taholtasi, mutta ei varmaan ole helppo laukoa nopeasti vieraalla kielellä jotain älykästä suoraan kameralle. Irvistely julkisuuteen päätyvillä videoilla ei kuitenkaan välttämättä ole se paras kielellisen kommunikaation vaihtoehto. Irvistely on tosiaan enemmän lasten kuin aikuisten heiniä, ellei puhuta jostain komediasta tms. En itse asiassa vieläkään ymmärrä, mikä sai sinut irvistelemään näille paparazzeille. Hehän huomioivat sinutkin, olivat siis mukavia ja kohteliaita sinua kohtaan eivätkä muutenkaan olleet mitenkään pahoja. Tai sitten en vain kuullut tai nähnyt kaikkea.

  28.4.2012
  Susanna
 55. Ihania kuvia ja niin kiva kuulla, että oot viihtynyt siellä hyvin! No, onhan sulla parasta mahdollista seuraakin toisaalta niin ei ihmekään ;) Ootkos muuten näyttänyt sille siipallesi Suomen Idolsin esityksiä? Diandra ainakin on niin upea, että sen laulaminen pitäisi kaikkien kuulla!

  30.4.2012
  Em
 56. Kateudenpisto tuntuu aina näitä kuvia katsellessa, voikun sitä itsekin pääsis joskus Amerikkaan.. Toivottavasti oot viihtynyt!

  9.6.2012
  Senja

One Trackback

 1. […] Sauli’s Blog – Pictures from the Past Year. Translated by @moominbert. “I thought I’d entertain you all by publishing a few pics from the year I’ve spent on the American continent. It’s funny to look at pics from a year ago and think about how little I knew about this country. I still have a lot to learn and even a few extra years won’t cover it all. I’ve lived here for over a year already and out of that year, I only spent a total of about two weeks in Finland. That’s pretty wild, but I do plan to visit Finland again over the summer. Time flies by so fast you hardly notice it, but I guess that’s only a testament to how much I enjoy being here. “ […]