Siskot

Hello!! Hirrrrweän suuret pahoittelut siitä, että en ole pitkään aikaan tänne mitään kirjoitellut. Nyt on ollut vaan niin paljon kiireitä ja menoja etten ole kerta kaikkiaan malttanut istua koneen ääressä. Lupaan parantaa tapani ja muistaa kirjoitella kuulumisia vähän useammin. 🙂

Siskot tulivat kylään viime torstaina ja olemme nauttineet toistemme seurasta ja kierrelleet nähtävyyksiä. Siitä kun viimeksi lomailimme kaikki neljä yhdessä on kulunut jo lähes kymmenen vuotta. Aivan mahtavaa, että siskot pääsivät kylään ja minä saan esitellä minun nykyisiä kotikulmia. Meillä on ollut niin hauskaa ettei mitään järkeä! 😀

Olemme käyneet: Kiertoajelulla, starojen taloilla, Universal Studiolla, Disney Landissa, shoppailemassa, elokuvissa, ravintoloissa ja tietenkin vähän juhlittukin on. 🙂 Vielä on kuitenkin monia paikkoja jäljellä missä pitäisi ehtiä käymään.

Vanhin siskoni täytti vuosia eilen ja olimme juhlimassa hänen synttäreitä hienossa sushi ravintolassa. Paikan nimi oli Katana ja ruoka oli aivan uskomattoman hyvää. Syötiin ja juotiin pitkän kaavan mukaan ja meillä oli hirrrrrween kivaa ja oltiin hirrrrween nätteinä ja ja ja… Leena Hefneriä lainatakseni. 😉

 

xoxo

/S

 

Kommentit

 1. Aws ... ! <3 Ihanaa kuulla että kaikki sujuu hyvin siellä Losissa. Mä oon jo harkinnu tarkkaan jos muuttaisin Losiin vanhempana, mut oon vasta 13-W joten... :D ehkäpä täytyy viel vähän kupsyä ;;D Ihanaa jatkoa sinne !!! <3<3<3

  6.3.2012
  Werskuli
 2. Awwww Sauli, so good to have your family around you =)

  6.3.2012
  tattoojo
 3. Oh Sauli we have missed you on here so much but so happy all your beautiful sisters are with you, so much love in that photo. Thank you for posting, so happy you are happy, I just adore you wow you are very special......

  6.3.2012
  Joanna
 4. Ahhhh, family...there's nothing better for the soul than people who have known you forever and ever, and they love you anyway! Enjoy your time with your sisters, Sauli! Ciao, Bren xoxo A sister is a little bit of childhood that can never be lost.

  6.3.2012
  Bren
 5. Voi kun oli ihana postaus! <3 Aivan mahtavaa että kaikki sun siskot pääsi yhtä aikaa sun luokse. (Pitääkin muuten toteuttaa sama ja haastaa omat sisarukset tekemään jotain mukavaa yhdessä.) Pitäkää oikein hauskaa edelleenkin ja nauttikaa yhdessäolosta! :)

  6.3.2012
  Taotao
 6. So beautiful to see Adam's gorgeous mom there also !

  6.3.2012
  Joanna
 7. Onnea siskolle! Yök sushille ;)

  6.3.2012
  Riia
 8. Jeeij, kivalta kuulostaa (: Ja onnee sun siskolles täältä Suomesta! <3 Mut hei katonko mä ihan väärin vai onko tuossa kuvassa Adamin äiti? :"D

  6.3.2012
  Lotsi
 9. Hihii, kyllä varmasti on vauhtia ja vaarallisia tilanteita kun koko sisaruskaarti on Losin yössä :) Kun harvemmin läheisiään näkee livenä, niin sitä enemmän niitä kyllä arvostaa! Mahtavaa viikkoa teille :) Suomessa paistaa kevätaurinko jo niin kauniisti <3

  6.3.2012
  Iines
 10. Voi miten ihanaa, että olet saanut siskot kylään!! Yay! <3 xoxo

  6.3.2012
  Miia Vaan
 11. Hyvä että kuitenkin aika usein muistat blogia(ja) päivitellä :D Olen itsekin joskus kirjoittanut blogia ja se sujui aiiika laiskasti. Ja ainakin (-toivottavasti-) sitten on enemmän kirjoitettavaa kun harvemmin päivittää. Kiitos muuten niistä kuvista joita laitat näihin blogeihin... ne piristävät paljon sivua ja päivää!

  6.3.2012
  Janika
 12. Oi, varmaan ihana saada omat rakkaat siskot kylään ja vielä samaan aikaan - saat anteeksi blogihiljaisuuden :) Sushit saa veden herahtaan kielelle, nam nam!!! Supernäteiltä näytätte kaikki ja täytyy vaan ihmetellä ja kadehtia miten tuo sun anoppisi pysyy noin nuoren näköisenä vuodesta toiseen, whoa! :D Mullekin tuollaiset geenit, kiitos.. Ei sillä että noissa teidänkään perheen geeneissä näyttäisi paljon vikaa olevan - ihanan näköisiä siskoja sulla :)

  6.3.2012
  viuhti
 13. Ihan mahtavaa, että sulla on siellä siskot käymässä. Siskot ja veljet on parhaita! <33 Haleja ja pusuja ihanasta ja aurinkoisesta Suomen alkukeväästä!

  6.3.2012
  Ansku_xo
 14. Wow ! Vitsi jos mullakin joskus ois mahdollisuus lähtee sinne päin maailmaa, ei tulis aika ainakaan pitkäks kun jännittäviä paikkoja löytyy enemmän kuin ehtii kiertää :) Hyvää alkanutta viikkoa sinne maailmalle! ♥

  6.3.2012
  Emppu
 15. Twitterin ihmeellinen maailma olikin jo kertonut, että ainakin yksi sisko on kylässä, mutta kaikki! Ihanaa! Oletko muuten kuullut, että pikkuveljestä, jolla on paljon siskoja tulee tasapainoinen ja elämässä menestyvä jne. Johtuu kuulemma ihan siitä, että pienestä asti poika saa äidinrakkauden ja ihailun lisäksi vielä siskoihailua ja kehua, ja se muovaa mm. pikkupojan itsetuntemusta. :) Ihan jostain tutkimuksesta olen tälläistä joskus lukenut. Olet onnenpoika kun olet saanut 3 ihanaa siskoa! Ja puhumattakaan siskoistasi, heillä on tuollainen ihana veli! Hauskaa sisaruslomaa kaikille! Meni muuten melkein minuutti tajuta kuka kaunotar oli vasemmassa kainalossasi kuvassa! Menisi myös siskostasi! :)

  6.3.2012
  Sleepwalker
 16. Heey SunnySauli!! There you were! Glad to have you back! Hehe.. But surely you have a life beside telling us your news :) glad :) thx for your New blog! Pleasure Reading as always ! So glad to hear that you had fun w your sisters!! You must miss Them a lot !? Lovely Pic of you All and Leila as Well! She's so cool! Well I Think Well hold you to your word w blogging more often ;) just love your work , your Way of living and I Continue being so inmspired by you! Plz keep rockin! Hugs!

  6.3.2012
  Sofie S . Barslund
 17. Ihanaa, että olet saanut siskot kylään! :)

  6.3.2012
  Repekka
 18. älä suotta nyt stressaa tän blogin suhteen, sulla on siellä niin erityisiä vieraita, että nauti täysillä heidän seurastaan <3 kyllä sitä bloggailla ehtii sitten myöhemminkin :) Hauskaa loppu viikkoa teille ja ja ja pitäkää hauskaa!

  6.3.2012
  lina
 19. ☀ Sauli, you have very beautiful sisters!! It's so nice that you had wonderful time together and got to celebrate your eldest sister's birthday too. :) I'm sure you had fun showing them around L.A. - you're probably an expert tour guide by now. ;) Did you take them to the House of Horrors? You're now a 'regular' at the Universal Studios. :)) Disneyland must have been a blast! It's the happiest place on earth ;) ~Thanks for the lovely picture of you and your sisters - Salla, Saana & Sara - also mombert Leila & friend Lotta. :) ~Great blog! I♥ya ~xoxo

  6.3.2012
  Rochelle
 20. Voi miten kaunis sisarparvi<3<3<3

  6.3.2012
  RitaW
 21. I like the fact that Leila hangs out with you guys too now.. she's so hot <3 hope you had funtimez with your sisters <3

  6.3.2012
  Circo
 22. Kiva että olet saanut siskosi kylään ja teillä on varmaan ollut tosi kivaa yhdessä:) Ja onpas kaikki olleet niin hurjan nättinä:) Pidähän kivaa siskojesi kanssa!

  6.3.2012
  lennu
 23. Aww, I'm so glad you are having a good visit with your sisters. I doubt any of your real fans will be upset at you not posting for a bit. We should all understand and be happy that you are having a great time. (Especially those of us that discovered you because of Adam. You have to have or learn patience if you are a fan of him with his "soon-ish" & "Mapril" dates etc... LOL.) Seriously, have a great visit with your family, don't wory about this for now. We'll be here after. Hugs from Canada.

  6.3.2012
  Mickilyn
 24. Voi, siskoenergia on ihan parasta.. Onnellisia ja hauskoja hetkiä teille kaikille!

  6.3.2012
  Aprilberry
 25. Mukava kuulla että teillä on hauskaa siellä! (^.^)

  6.3.2012
  Kaisa
 26. Oii!! <3 kuullostaa tosi kivalta ja varmasti todella kiva kun kaikki siskot ovat samaan aikaan paikalla. :) mites Adam? oliko hän teidän mukana juhlimassa? :) p.s minulla olisi pieni toive.. :) voisitko tehdö joskus postauksen siitä teidän talosta missä asutte? :D olis tosi kiva nähdä kuvia ja kaikkee. puss puss Sauli ja Adam! <3

  6.3.2012
  Karpo
 27. Moi Sauli, aww that´s great you have all your sisters in LA. Glad you have fun and I really wanna go to LA someday, would you be my tourguide lol? :) Have a nice day and enjoy time with your love ones! xoxo

  6.3.2012
  wandinka
 28. Dear Sauli, you're the sweetest thing there is and I hold you very dear to my heart. Your sisters are gorgeous and I'm so happy that you got to spend some time together. You seem perfect to me, so I wanted to ask you if that was true. Maybe you could write about your imperfections here, but please don't make them up!!! I think we all would like to know a little bit about 'bad' Sauli:)))

  6.3.2012
  AleksandraKv
 29. Sauli, you are such a charmer. So glad you had a chance to spend time with your sisters. I love the fact that you come from a close family. I was the only girl with three brothers, and I loved my brothers so much during my lifetime. Two are gone now, but I think of them everyday. I hope the gals liked California and the weather. It will probably be hard for them to go home. Thanks for taking the time to blog. It is much appreciated by all of us who love you.

  6.3.2012
  irish1139
 30. Aivan mahtavaa, että sait siskosi vierailulle, ja voi kuinka ihanaa, että Anoppikin pääsi mukaan juhlimaan!! Hirrrween nättejä olitte kaikki! :) Ja voi Sauli, kuinka monta kertaa oot käyny mun mielessä, kun oon tuolla liukkaassa tallustellu kotia töistä (no joo, paistaa täällä kyllä jo kevät-aurinko...), että olis se niin kiva makoilla siellä helteessä poolilla sun kanssa! :D Terkkuja täältä lätäkön toiselta puolelta!! xx

  6.3.2012
  Raksukka
 31. Nättejä siskoja sulla :) Pelastit muuten ikävän päivän kun kirjoitit blogin, KIITOS!! Adamille haleja yhdeltä Glambertilta <3 Love you!

  6.3.2012
  Jaana
 32. Saat anteeksi Sauli!!Onneksi sinusta on sentään Tutkan kautta kuulunut ja näkynyt!!<3 Ihan ymmärrettävää kun sait siskosi sinne että ei ihan heti tee malta alkaa konetta naputella!!Kyllä tosiaan olette ihan hirrrrrveeen nätteinä tuossa kuvassa ja ja ja...hih!!Leena on niin paras!!!

  6.3.2012
  tinsu
 33. Beautiful group :-) Happy Birthday to your sister!

  6.3.2012
  ladan
 34. Hirrrween ihanaa ja ja ja :D Sä ja Adam ootte kyllä söpöin pari EVER. < 3

  6.3.2012
  Lia
 35. Heeee kivaa näyttää olleen :)

  6.3.2012
  Sarah
 36. Hi Sauli! Awwwww, how wonderful that your sisters visited you!! :) I bet you had a great time!! Love you & take care

  6.3.2012
  perfectway76
 37. Toiselle fisulle, eli siskollesi, myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! Tositosi ihania hetkiä koko sisarusparvelle. Asiasta toiseen, olet Sauli, hehkutellut Satuhäät-ohjelmaa ja minäkin innostuin katsomaan viimeisimmän jakson ja täytyy sanoa, että läheltä piti etten purrut ranteitani poikki :) Huh,huh!!! Että enköhän tyydy omiin suosikiohjelmiini jatkossa. Huomenna tuleekin hulvatun Hyvät ja huonot uutiset. Vointeja!

  6.3.2012
  fisu
 38. Oi kun ihania uutisia <3 <3 Perhe on parasta mitä voi olla!! Tietenkin oman rakkaan lisäksi ;). Hienoa että olette saaneet viettää tosi upeaa aikaa yhdessä ja varmasti Adamkin ehti (toivottavasti kiireiltään) tutustumaan paremmin siskoihisi. Toivottavasti olit saanut kirjeeni ja juttelitte ehkä siitä ;). Täälläkin ovat ilmat yöpakkasia lukuunottamatta jo ihan kelvolliset. Aurinko on paistanut jo useana päivänä. Lunta kyllä riittää mutta vauhdilla sekin sitten sulaa kun lämpötila nousee. Viettäkää vielä mukavaa yhdessäoloa siellä kaikkea hienoa katsellen. <3

  6.3.2012
  jatta
 39. On täysin hyväksyttävää pitää pikkanen tauko blogien kirjoittamisessa, kun olet saanut noin rakkaita vieraita! Teillä on varmasti ollut kivaa ja hurjan paljon nähtävää ja koettavaa. Ja näenkö oikein, että myös "anoppi -ehdokas" on mukana kuvassa ja ystävä... ompas iloinen ja hyväntuulinen kuva!

  6.3.2012
  maarit
 40. I'm glad you're having fun :) I think it's good to have siblings, my sister and brother are my best friends :)

  6.3.2012
  Bombonierka
 41. It's so good that you got to see some family and luckily you live where there are lots of fun things to do. I hope you all had a fun, happy time together and don't worry about us Sauli we can wait for your blog, family always comes first. xxxooo

  6.3.2012
  gael
 42. So glad you get to spend time with your sisters. Family bonding is so important, especially when you live so far apart! And great distraction while your siippa (?) is gone.

  6.3.2012
  Cameron
 43. Ihanaa että olet saanut siskot kylään! Olette kaikki niin kauniita kuvassa ja mukavaa että myös Leila on ollut mukananne illallisella. Hauskoja päiviä teille, nauttikaa yhdessäolosta! Ja toivottavasti saatte myös siippasi kanssa taas pian olla yhdessä kunhan promoreissu on ohi. Tai ehkä lennätkin jonnekin häntä tapaamaan kun Tutkassa vihjailit pikku reissusta? Pus!

  6.3.2012
  Anneli
 44. IHANAA SAULI!!!!!!!!!!! voisit esitellä mullekki noita sun kotikulmias xdxdxxd läpäl :)

  6.3.2012
  ida
 45. Onnea onnea sun siskolles!!! :) Ihanaa kun kirjotit taas kun on ollut ikävä :) <3

  6.3.2012
  Sara
 46. aw how wonderful to get to spend time with family that's the best. Your sisters are beautiful bet they spoil you rotten. Plus so much fun getting to shop and visit places together sounds like an amazing time you had. thank you for sharing it with me you are the best. Hope you are doing well and are happy. sending you lots of love. XOXO

  6.3.2012
  rebecca~@becca112971
 47. Ai kun kiva, kun on perhettä käymässä! Yhteisiä hauskoja hetkiä muisteltavaksi vuosiksi eteenpäin. :D

  6.3.2012
  Tikru
 48. Aivan ihana sisarporukka sulla ja kaikki paikalla yhtä aikaa, wau. Ihana kuva! Adamin äitikin on tuossa kuvassa! Voi ihanuus!! Mukavaa aikaa sinne muru!

  6.3.2012
  Sunflower
 49. Heippa Sauli! Tuntui taas tosi ihanalta, kun sai lukea kuulumisia ja katsella onnellista kuvaa sinusta perheesi kanssa. Terveisesi ovat aina kuin raikas, aurinkoinen tuulahdus tähän omaan arkeen. Aivan kuin vitamiiniruiske! Et arvaa, miten iloisia aina olemme, kun jaat elämääsi meidän kanssa. Välillä on ihan kärsivällisyys koetuksella ja välillä iskee huoli, jos ei kuule sinusta mitään. Nauti hyvästä seurasta ja muista meitä fanejasi sitten sopivassa saumassa taas kirjoitusten ja kuvien kera. Oikein mahtavaa viikon jatkoa!

  6.3.2012
  Omena
 50. Hey Sunshine :) glad to see that you had a chance to visit with your sisters..next you should tell your dad to also come over!!! I think Universal should give you a discount given how many times you have visited, I'm sure they know you by name: they're like 'Oh here comes that Finnish guy that brings pple to scare them half to death in the House of Horrors' LOL!!! Anyway take care and hope Adam gets time to rest given his very hectic schedule the past days. Oh and thank God for the girls who translate your blog because Google translate is the WORST invention ever haha. Bye for now and greetings from South Africa!!!

  7.3.2012
  Kweli
 51. Moikka Sauli :) Wow, you have gorgeous sisters. Thanks for sharing your family memories. BTW, Finland is getting popular in Japan nyt!! (*^-')/~☆ Moido! ♪ see this.... http://www.finland.or.jp/public/default.aspx?contentid=243206&nodeid=41206&contentlan=1&culture=fi-FI https://twitter.com/#!/etsuro/status/175947897689481216/photo/1/large

  7.3.2012
  Hiro
 52. There is nothing like family to make you feel on top of the world!! Glad you had your sisters with you, and you could take them to see the sights. What was there response? No matter, you are a good brother who loves and appreciates them. Slainte!

  7.3.2012
  Eriskay
 53. It's sweet of you to share such a lovely picture of you and your sisters! It looks like a wonderful reunion to me. Have fun showing them around LA to all your favourite haunts. Sending love from Canada ~

  7.3.2012
  Eileen
 54. Your sisters are beautiful!That's nice you got to spend time with them!Oh and I see Leila too...that's nice that she joined you.I've heard you have a twin...which one is your twin?

  7.3.2012
  Andrea
 55. Is that really Leila?? She could be Adam´s sister. she looks so young! :) Ihanaa lomaa teille kaille! :)

  7.3.2012
  Höyhen
 56. Kuulostaapas tosi mukavalta! :) Nyt itseäni harmittaa, sillä näen sukulaisia niin harvoin ja ainoat sukulaiset joita näen jatkuvasti on äitini ja hullu pikkuveljeni :D

  7.3.2012
  Destiel
 57. Glad that you had fun with your family...you are such a beautiful and gentle soul and I wish nothing but the best for you in this life. Hope your sisters thoroughly enjoyed themselves and will return home with wonderful stories to tell. Love you!!!! Warm Greetings from Ethiopia (know where that is??) hahaha :)

  8.3.2012
  SexyDiva
 58. Moi Sauli! Tutkassa vihjailit, että olet lähdössä parin päivän reissuun, mutta olit hieman epäröivä. MENE sinne please (tiedetään toki minne olet matkalla)! Mene MEIDÄN TAKIA. Me tarvitaan lisää fanikuvia teistä kahdesta yhdessä!

  8.3.2012
  Lilli
 59. Hi Sauli! My sister and I read your blog for a long time, you are very interesting to write about life in Hollywood. From your posts I always stand for a particular lesson, as I also intend to become a journalist. Thank you for all your stories! Oh, I forgot to write that my sister and I from Russia, and we translate your blog into Russian. Now you know what you read in Russia. Our site. http://glambertnews.ru/ We welcome you to our guest. We hope that you read this comment. :))) Sauli, thank you for the wonderful story of your family! very cool that you are so friendly))) it is wonderful) I wish your sister all the best) and most importantly, if it has not met his love, be sure to find it) and let all of them will be just like you do with Adam )) I hope you had a great time, very good) and it was exactly like you wrote)))

  8.3.2012
  Alyona and Valusha
 60. Have you seen this, vote our darling, Sauli now! Not siippa this time! :) Now is his time to have our votes! Meidän murua voi äänestää, eikä epäilystä ketä äänestää! http://www.mixphiladelphia.com/cc-common/mainheadlines3.html?feed=420570&article=9484011

  8.3.2012
  Sunflower
 61. Vähän säännöllisemmin voisit tosiaan kirjuutella. Toivossa on hyvää elää sanoi lapamato ;)

  9.3.2012
  Repekka
 62. Sauli!!!Oletko huomannut että johdat mixphiladelphian nettisivuilla suosituin vävy-äänestystä!!!Olet tähän mennessä saanut 91,86% prosenttia äänistä!!!!!Jeee!!Olet todellinen hurmuri!! <3 <3

  9.3.2012
  tinsu
 63. Sauli!!Bongasin niiiin suloisen halailu kuvan sinusta ja Adamista!!! <3 <3 Oih!Vieläkö olette siellä Washingtonissa???Meillä on jo KOVA ikävä sinua Sunshine!!!!!<3

  11.3.2012
  tinsu
 64. Sauli when you will answer questions from fans?

  12.3.2012
  Alyona
 65. Hehee... Joo, kuulinkin jo vierailustanne vihreässä talossa siskojen kanssa. :-) Suku on paras!

  14.3.2012
  Katri Manninen
 66. mä oon lukenut sun blogia siitä asti kun alotit tän ja nyt oli pakko kirjottaa, kun sä oot jotenkin niin rohkee ja sinut ittes kanssa. Mun isä tuli eilen tekemään jotain päivityksiä mun tietokoneelle ja näki siellä sitten vahingossa viestejä mun tyttöystävältä ja se suuttu tosi paljon, koska" hän ei ole kuulemma kasvattanut lapsestaan lesboa!!" nyt tuntuu tosi pahalta, mutta onneks sä näytät tosi hyvää esimerkkiä adamin kanssa siitä, että mäkin voin olla onnellinen mun naisen kanssa vaikka se ei kaikille oliskaan ok. kiitos!!

  15.3.2012
  elli
 67. Olitte tosiaan laittautuneet niin näteiksi että. Mutta miksi sitten noin pienikokoinen valokuva taas?

  15.3.2012
  Nönö
 68. Voiku pääsis itekki kiertelemään noin paljon :D Sushia olen maistanu mut ei oikee iskeny ;) Lumet alkaa täällä sulaa, ja terkkuja sinne + adamille :D <3

  15.3.2012
  eLLa
 69. Just want to give u a big hug ;)

  15.3.2012
  jamcloverie
 70. Sauli, eikö nyt olisi hyvä aika kysymys vastaus osiolle!!! Meinaatko muuten joskus kirjoittaa myös englanniksi?

  15.3.2012
  Ninni
 71. Thank you Sauli for getting us caught up on what's been happening with you. It's so great that your family came to see you and that you had a wonderful time with them seeing a lot of the sights your side of the country has to offer. I look forward to reading what you have to say next.

  16.3.2012
  Donna/nailartiste
 72. I am glad you feel at home now . We would miss you so if you were gone. I think you will have to get your siippa healthy when he gets home too. I think he was eating crab cakes yesterday. I love your writings and your English is absolutely wonderful. xxoo

  17.3.2012
  irish1139
 73. voiii <3 ihanaa kun elät adamin kaa yhessä elämää <3 se on niin uskomatonta.. ja rakastan lukee sun blogii kun oot niin ihana ihminen sauli <3 naww ;) oot sauli niin ihana !! rakastan sua

  23.3.2012
  AnniiiGlambert
 74. kirjoitti:Have you ever considered dndiag more videos for your blog page posts to hold the readers more entertained? I indicate I just examine through the entire report of yours and it was quite very good but since I'm more of a visual learner,I observed that to be more helpful nicely let me know how it turns out! I adore what you guys are always up as well. These clever perform and reporting! Keep up the great works guys I've added you guys to my blogroll. This can be a great write-up thanks for sharing this informative data.. I will check out your blog site regularly for some latest publish.

  22.4.2012
  Manuel