Ihanat ystävät!

Valokuva 108

Hello!! Elämä hymyilee ja se on taas viikonloppu edessä! Yay!! Tällä viikolla olen miettinyt sitä miten ihanaa on kun vihdoin tuntuu siltä, että tänne minä kuulun asumaan eikä mikään enään tunnu oudolta tai vieraalta. Olenhan minä toki onnellinen ollut aina, mutta kyllä se vuoden päivät vie, että elämä alkaa niin sanotusti rullaamaan uudessa maassa ja ympäristössä. Suoraan sanoen tuntuisi todella oudolta asua Suomessa tällä hetkellä. Olen myös huomannut että ajattelen päässäni asioita enemmän englanniksi kuin suomeksi. Minulla ei ole ikinä ollut hyvä kielipää ja kun vuosi sitten tänne muutin niin minun sanavarasto oli todella surkea. Nyt sitä huomaa että kielikin luistaa ja voiko olla parempaa keinoa sitä oppiakkaan kun käytännössä. Seinäruusua minusta ei saa tekemälläkään ja se on varmasti suurin syy ja kiitos siihen minkä takia olen saannut vuodessa monta hyvää ystävää. Parisuhde tekee onnelliseksi, mutta jokainen meistä tarvitsee  myös omia ystäviä ja omia menoja. Tänne muutettuani en tuntenut täältä oikeasti ketään ja nyt huomaan, että puhelin pirisee ja olen saannut aikaan omalla avoimuudella ja rohkeudella  ympärilleni tuen, turvan ja uuden elämän. Tämä tunne on aivan mahtavuutta!! 🙂

Onneksi meitä suomalaisiakin asuu täällä useampi  ja olemme pitäneet tiukasti yhtä. Välillä on ihanaa kun pääsee puhumaan asioista suomenkielellä ja kuuntelemaan suomalaista musiikkia heimotovereiden kanssa. 🙂 Tällä viikolla olin kylässä ihanan Suvi Koposen luona ja meillä oli niiiiin hauskaa. Meidän ajatuksemme menivät aivan yks yhteen ja löysin Suvista minun sielujentoverin. En montaa ihmistä tiedä joka muistaa vanhoja suomalaisia mainoslauluja. hah!! 😀 Niitä me lauleskelimme yhdessä ja kuuntelimme myös vanhaa kunnon Aikakonetta. hahah!! Aivan päätöntä touhua, mutta niin kivaa!! 🙂 Ja Suvin koirat olivat maailma söpöimpiä!!

Tänään olen itse järjestämässä täällä asuville suomalaisille bileitä ja lähdemme kunnon suomiköörillä valloittamaan Hollywoodin kadut. 🙂 Mitäköhän tästäkin illasta tulee?? Haha!! Sen ainakin tiedän, että kaikkea muuta kuin tylsää!!

Ensi viikolla pitäisi aloittaa taas kunnon kuntokuuri sillä tällä viikolla olen lipsunut otteesta. Eilen meni kokonainen fazerin sininen suklaalevy ja olo on kyllä sen mukainen… huh!! Välillä pitääkin nauttia mutta rajansa kaikella! haha!! 😉

xoxo

/S

Kommentit

 1. Voi kun ihanaa että olet onnellinen! Sen tietäminen tekee minut onnelliseksi :) Ja kuka sinusta nyt ei pitäisi kun olet niin ihanan aurinkoinen!! Pitäkää hauskaa heimonne kanssa ! :D Olet rakas!!!

  16.3.2012
  gallo
 2. Kiitos Sauli, tämä oli varmasti paras blogi tähän asti. On niin mahtavaa kuulla sinun kotiutuneen sinne ja saaneen oman turvaverkon, jos sitä voi niin kutsua, no tiedät mitä tarkoitan :D. Vieläkin naurattaa noi sun mainoslauleskelus, niitähän harrastit jo BB:n aikana ja ne kyllä sai naurunkyyneleet silmiin jo silloin, joten voin vain kuvitella sinun ja Suvin niita luritelleen. Laitahan lisää kuvia blogiisi, me täällä odotellaan kevään alkua, varpaat kastuu kengissä kuin kengissä joten jotain aurinkoista olisi kiva katsella. Suukkoja ja haleja <3

  16.3.2012
  NinjaSpies
 3. Oi Sauli, huomasin täällä nyökytteleväni kun luin sun tekstiä. Mä olen niitä ihmisiä, joilla on aina vuorotellen ja samaan aikaankin :) kaukokaipuu ja koti-ikävä. Ja kyllä, noin siinä menee valot ja varjot kun yrittää asettua uuteen maahan ja kieleen. Mä palasin itse Suomeen mutta ajatuksesi kuulostavat niin tutuilta - ja pieni osa musta jäi paluun jälkeen sitten taas jonnekin tuonne muualle yhtä lailla. On niin mahtavaa kun kerrot kokemuksistasi meille blogisi kautta, kiitos! Me ihmiset niin monessa voimme kuitenkin tunnistaa toisemme ja niin kuin sinä, yrittää sitten avoimella asenteella luovia pää pystyssä eteenpäin. Kaikkea hyvää Sauli!!!

  16.3.2012
  HannaN
 4. IHANA BLOGI !! kaikkea hyvää sulle sinne, tuli ihan kyynel silmäkulmaan. Vai että vanhoja suomalaisia mainoslauluja, o-ou ....

  16.3.2012
  viuhti
 5. aws aws ihana blogi taas kerran! :) Mä en tajua miks rupeen itkemään jos esim. sä kirjotat uuden blogi postauksen, uusia kuvia susta tai/ja adamista, kaverit puhuu teistä mulle (koko koulu varmaankin tietää et oon sellane sauli ja adam hullu) iltasanomussa lukee teistä juttu.. mm. Niin siis mä rupeen itkemään mm. noista asioista, mä en oikeesti osaa sanoo kuinka paljon mä rakastan teitä, vaikka en mä oo vielä nähny kumpaakaan! :')<3<3<3<3 Oikeesti? Ihanaa et järkkäät tuollaiset suomi bileet! :D <3 Toivottavasti sait jtn. selvää.. ':D Love U<3<3<3 :'')

  16.3.2012
  Werskuli
 6. I'm happy that you're happy, that you managed to carve your own spot in the new world:))) Your birthday's coming up, any special plans, wishes, and such? <333

  16.3.2012
  AleksandraKv
 7. Sauliiii, mäkin haluun mukaan sun Suomi-bileisiin! :D Ja muuten, mäkin muistan paljon mainoslauluja. lol ;)

  16.3.2012
  Ansku_xo
 8. oh Sauli this was so beautiful and sweet and you sound so happy ....i adore that you now feel LA is your home for it surely is now with the life you Adam have made, so happy you are having a party for your Finnish friends, we were all worried you were lonely with our your siippa and thousands of us wanted to fly to LA to keep you company, you see we love you.

  16.3.2012
  Joanna
 9. Ihana Sauli, tekstisi säteilee onnellisuutta! Ihailen sinua, avoimuutesi ja rohkeutesi takia olet rakentanut ympärillesi ihanan elämän. Aion ottaa sinusta mallia! Olen aina ollut ujo, mutta aion nyt rohkaistua esimerkkisi innoittamana. Pusuja!

  16.3.2012
  Aduli
 10. Kiitos tästä blogista! Sitä on ollut mielenkiintoista lukea... Toivottavasti sinulla on ollut hauskaa ja olet saanut sen ylikuormituksen pois tv-kaistasta (vai miksi sitä sanotaan?) En ole itse ollut sellainen joka miettii pahemmin tulevaisuutta, mutta sanasi ovat inspiroivia ja saavat hieman miettimään sitä "Suomen ulkopuolistakin" elämää :) Hyvää viikonloppua!

  16.3.2012
  Janika
 11. Kiitos Sauli lämpimästä ja onnellisuutta tihkuvasta blogipostauksesta. Pitkän päivän päätteeksi toi hyvän mielen itsellenikin. Älä turhaan vähättele englannin kielen taitojasi täältä lähtiessäsi. Suomen koulujärjestelmä on niin hyvä, että kielitaidon koulun päättyessä saa sellaisen, että sillä kyllä tulee toimeen ja olithan sinä jo paljon koulun jälkeenkin joutunut englannin kieltä käyttämään – niin se varmasti oli siinä pisteessä että sinut ymmärrettiin. Englannin kieli on meille vieras kieli joten se ei ole täydellisesti hallussa ja sitä ei voi vaatiakaan, mutta kun sitä kuulee ja käyttää ympäristössä missä ei omaa äidinkieltä puhuta niin sen hallinta paranee tietenkin ja kauan ei mene, kun vieraasta kielestä tulee melkeinpä äidinkieli :-) Monenkaan maan kansalaiset eivät kouluissaan saa sitä pääomaa mukaansa mitä Suomen koulujärjestelmä antaa lapsilleen evääksi tulevaan. Vai on teillä suomalaisten kesken bileilta – aivan mahtavaa ja varmasti on ratkiriemukasta sekä piristää kaikkia, kun saa puhua äidinkieltään ja tulee kaikki läpätkin ymmärrettyä. Pitäkää oikein hauskaa :-) Hyvää viikonloppua ja älä ihan kaikkia Fazerin sinisiä syö ettei varastot tyhjene liian nopiaan – yay!

  16.3.2012
  Kirsi
 12. Even through the distortion of Google translate, this is making me smile. I'm happy that you're happy here in California.

  16.3.2012
  Mary
 13. Felicitaciones yo también soy muy mala hablando ingles pero Felicidades suerte con eso un beso y abrazo para ti y Adam!!

  16.3.2012
  Aíf Banshee
 14. Hauskaa iltaa suomiköörille! :)

  16.3.2012
  Repekka
 15. I am glad you feel at home now . We would miss you so if you were gone. I think you will have to get your siippa healthy when he gets home too. He was eating crab cakes yesterday. I love your writings and your English is absolutely wonderful. xxoo

  17.3.2012
  irish1139
 16. Kiva kuva:) Söpöjä olette kaikki. Haha vanhat mainoslaulut tulee ihan BB 2007 mieleen ;) Bilettäkää oikein kunnolla ja pitäkää suomalaisten mainetta yllä siellä Hollywoodissa:) Hauskaa viikonloppua!

  17.3.2012
  lennu
 17. I'm so glad you're making your way in L.A. It's an interesting place with lots of atmosphere, lots of ghosts, the beach, palm trees, great food, great weather and some really nice people. Love hearingall about it in your blog. Happy day! Yay!

  17.3.2012
  Scarlett
 18. I just adore you and your positive energy! Your blogs are so much fun to read... via translation of course, haha. It's so great that you're happy here in the USA! (Would you believe I'm from this country and have never been to California?!?! That must change!) Have a great weekend!

  17.3.2012
  RadioChloe
 19. Sauli you're a great guy! I love your positive attitude...not everyone would be able to handle themselves so well in a new country but look at you....you've made quite the life for yourself! ;) Enjoy time with you're friends!

  17.3.2012
  Andrea
 20. Moi Sauli! Voi miten ihanaa lukee, et sulla on kaikki ok. Sä oot löytäny mielenrauhan ja se on parasta mitä voi olla. Kivaa viikonloppua, yay!

  17.3.2012
  tuula
 21. Miten ihana blogi!!! Nyt ei pysty muuta sanoa kuin, että oon vaan niiiiiiiiiiiiin onnellinen sun puolesta!! <3

  17.3.2012
  Raksukka
 22. Hey Sunshine, glad to see that you have surrounded yourself with good friends as I also believe that being an individual is very important even when in a relationship because there is couple time and then your own time. I speak three languages so I understand how challenging it is to learn a new one. To be good at pronouncing words its always good to keep talking english and for grammar READ a lot of english books as that will help with sentence construcion and expand your vocubalary. Woah I am sounding like a teacher so I will stop right there :) Anyway hope you have a fun filled weekend and as for the chocolate you ate, you only live once so its okay to indulge yourself every now and then. As for healthy living, good to hear that you are still maintaining it though I hope you also cut down on smoking as its very lethal for you and those around you. OMG there I go again now I have moved from language to health teaching lol. I will shut up and wish you a lovely weekend, take care and party hard!!!!!!!

  17.3.2012
  SexyDiva
 23. I'm really glad you had this last year to get acclimated to the US with your Sweetie and build new friendships, but please make a commitment to seeing each other frequently when he's on the road-like every 2 weeks or something.Distance can be so hard on relationships. Want to see you around him for a LOOOONG time:) You make him so happy-and we are so glad you're in his life! And we're getting awfully attached to you...Thanks for embracing our country so well. LOVE-Your American Mother HaHa!

  17.3.2012
  Cameron
 24. Hello Sunshine!!! Omg ! I'm so excited you are speaking more English yay! . It's so nice to make new friends & have lot's in common :). Thank you for sharing all your happy wonderful blogs with us . Yes A Finnish party sounds so wonderful . Have a great time & don't eat so much Chocolate haha :) I love you ! Sharon

  17.3.2012
  Sharon
 25. YaY. Good to hear you feel more and more at home here. So many people that have moved to So Cal say that it took a year for that to happen and then they're hooked. Guess it's true. By the way, if you ever are bored and want a fun tour of Orange County, I'm sure a few of us would love to show you around.

  17.3.2012
  Nancy
 26. Miten ihanaa! Kiitos Sauli, tämä oli varmasti paras blogi tähän asti. Se on aina niin paljon helpompi lukea blogia Sauli, kun hän sai apua kirjallisesti ;). Ja niin kiitos myös sen HYPR Agency.

  17.3.2012
  Amarens
 27. Wonderful Sauli--I've always enjoyed the sunniness flowing out of your blog but never commented, but today I wanted tell you how happy I was reading this, and to congratulate you on feeling so at home, because I know from experience that it takes a certain kind of bravery to be all of yourself in a new and foreign place to which you are connected mainly through someone else. It's easy to retreat into only that corner of yourself, but, even to us watching from way outside, it's clear that you have always been 100% Sauli, language barriers and cultural barriers be damned, and that's been wonderful to watch. This post feels like a celebration of that achievement. You are a force of nature, kiddo. Live it up!!!

  17.3.2012
  midwifespal
 28. It is so good that you have found your own piece of the world and have made a life for yourself in LA that is wonderful. Plus chocolate bar like that is seriously YUMMY I adore chocolate but then again who doesn't. Also if I don't get a chance to tell you later have a very happy birthday I know I will be enjoying that week as my son turns 12 on the 26th so I'll be wishing you both lots of happiness on your special days. by the way may I ask do you by chance have a fan address where we could send you cards or gifts usually i try to send you a little something in with my gifts to Adam but i'd like to send you something personally if you don't mind. If you do have a fan address you would like to share you can reach via fb or by email at xxxxxxxxxxxxxxxxx hope this finds you happy and well. sending you and Adam lots of love XOXO

  17.3.2012
  rebecca~@becca112971
 29. Im glad you have met new finnish friends. How did you manage the first months of your relationship with the language barríer? How did you communicate with Adam and his family and friends? I need to know cause i'm moving there too with my boyfriend and my english speaking is still quite lame. Good luck with your language practice!

  17.3.2012
  Jinette
 30. Sauli, I am so happy for you that you now feel at home here!! It could not have been easy for you, leaving your homeland to go to a foreign land to live, and learn the language. I respect you for staying the course! Now, you think in English, and you have made friends, which is not a surprise, as you are a very likable guy. Your personality is such that it draws people to you. Then you will join Adam at times, when he is on the road. All in all, you are doing so well and you deserve all the happiness. Have a great weekend! Slainte!

  17.3.2012
  Eriskay
 31. Okei, mun lempparilaulu näin Saksassa asuessa on Aikakoneen Matkustanut oon. Mun lempilaulu noin 15 vuotta sitten, ja nyt taas. Mut tosiaan, osaan niin kuvitella ton sun tunteen, kun asuu muualla, kun kotimaassa. Ite oon asunut Saksassa kolmisen kuukautta, ja piti opetella uus kieli, ja pääosin kommunikoida englanniks. Englanti ei onneks tuottanut ongelmia (kiitän siitä kaikkia mahtavia tv-ohjelmia, jotka piti kielitaidon yllä, kun muutin takas Suomeen puolen vuoden jälkeen Ausseissa), ja täällä oonki pystynyt kommunikoimaan lähinnä englanniks junttisaksan lisäks. Vaikeinta on ollut kaiken kääntäminen ensin suomesta englanniks, ja sitten vielä saksaks. Nyt arki sujuu, ja oon ihan oikeesti unohtanut välillä, miten suomee puhutaan, kun unet ja ajatukset kulkee englanniks (onneks ei vielä saksaks). Mut se tunne, kun tajuaa kuuluvansa sinne missä on, on ihan mahtava. Tosin täällä, missä ite oon, ei suomalaisia juuri oo, mikä ei toisaalta oo maailman kauhein asia :D mut ne muutamat joihin oon törmännyt, jakaa aika lailla samat fiilikset. Jos vaan haluut / jaksat, niin yhteyttä saa muhun ylläolevalla sähköpostilla. Olis kiva pitää kieltä ja ulkosuomalaisuutta yllä! :) Ihanaa viikonloppua!!

  17.3.2012
  Jamy
 32. Sauli, Your positive attitude & love of life is so refreshing & inspiring! Happy that you are feeling at home here, and receiving all the support you so richly deserve. Love your blogs, they make me smile....xoxo

  17.3.2012
  Susan
 33. Hi Sauli! Thanks for sharing with us. I'm happy that you're doing so well, and glad that you're happy and accustomed to life in the States. You're really & genuinely loved and we're really happy you're here, sharing this journey with Adam, not to mention making new friends and having some pretty cool adventures! :) Take care, big hug!

  17.3.2012
  perfectway76
 34. So happy you're blogging again! It does take a year to really feel comfortable. Now...are you dreaming in English yet? I lived in Italy for a while and thought I was doing really well when I started to think in Italian...but when I started dreaming in Italian, then I knew I was really making progress! Let us know when you dream in English!! Best to you, Sauli!

  17.3.2012
  Houstonandy
 35. I love your blogs. I love you!! I love your positive attitude. Hope you have fun tonight :) thank you.

  17.3.2012
  tricia
 36. I am glad you are so happy living here in America. And that you have found your soulmate, Suvi. Im sure its nice to have friends you can relate to. I don't think I could ever move to a foreign country and have to learn a new language. You are very lucky you had someone supporting you so you didn't have to jump right in and have to get a job (like most would have to ) Maybe you should start doing your blogs in English and Finnish, it seems most of your readers are American, and it would probably be good practice. Have fun at your party......

  17.3.2012
  kradambofan
 37. Moi, Sauli! Reading that you have become so comfortable in your new home is the best news! Your numerous personal strengths and skills serve you well no matter where you call home. I am so happy for you. Knowing your birthday is just around the corner, I gave Adam a birthday card and mini wind chimes for you on Monday when I met him in Washington DC. Guess you have to wait for his return. Then ask him! I am so happy for you. And for Adam. Both of you are flourishing in a mixture of love, joy, support, and mutual respect. Yay! WIth love and admiration, Alice

  17.3.2012
  Alice
 38. Moi Sauli! I'm so glad that you're happy and finally feeling at home in the United States. We welcome you with open arms. :) I absolutely adore your blogs because they always make me smile. Rakastan xoxo

  17.3.2012
  Alexis
 39. Moi, Sauli I'm so happy you feel very comfortable here now. I came to the US when I was 23, no friends. It took a while to get used to every thing. English is not my native language. I have problem communicating. I cried a lot and almost went back home because I missed my family and friends. But thing worked out. I finished school and met a real nice guy, got married and now this is my home. I feel the same way that it would be strange to picture myself living back in Thailand now. Well, this is our home now...As always, enjoy reading your blog ;)

  17.3.2012
  Tym
 40. Mä oon aina ollut tosi ujo ja se on kyllä totta, että ystäviä ympärilleen saa vain rohkaistumalla ja olemalla avoimin mielin - samat asiat pätevät myös ulkomailla. Kiitos piristävästä blogista ja myönnän että rohkaiset mua olemaan vähän vähemmän seinäruusu. :)

  17.3.2012
  Marissa
 41. Moi Sauli ... thanks for this awesome blog. I just want to tell you, I really adore you n ur sippa,,, sending so much love from Hongkong!!

  17.3.2012
  rennee
 42. Ihana piristys päivälle tämä iloa ja onnea tulvillaan oleva blogisi! Hienoa, että olet löytänyt oman paikkasi siellä Amerikassa. Toivottavasti suomalaisheimon juhlat olivat hauskat! :D

  17.3.2012
  Tikru
 43. Ihana postaus, ihanaa että sun elämä hymyilee kaikin puolin! Sun rohkeus ja avoimuus on niiiiiin upean kannustavaa, sillä tiedän paljon nuoria, jotka haaveilevat töistä tai opiskelusta ulkomailla mutta pelkäävät kielitaitonsa olevan liian huono tai etteivät löydä uusia ystäviä. Aionkin jatkossa näyttää heille tätä sun postausta! Hyvä, että pidätte siellä suomalaismeininkiä yllä myös :D Kiitos taas blogista - olen jälleen kerran häkeltynyt siitä, miten hyvän olon onnistuit tekstilläsi mulle (ja näköjään monelle muullekin) tuomaan! <3

  17.3.2012
  Taotao
 44. Ihana blogi Sauli! Onneksi sitä suomea tulet vielä käyttämään sillä me haluamme pitää sinussa silti pienen Suomalais Saulin! :D Ihana kuulla, että elämä kukoistaa. Olet todistanut meille lukijoille, että kaikki elämässä on mahdollista ja isoja riskejä on välillä hyvä ottaa. Olethan sinä aika erillaisessa paikassa missä olit kaksi vuotta sitten. Sinne sinä todella kuulut ja siellä on sinun elämäsi Nauli Enjoy! mutta muista myös meitä uskollisia suomalais faneja! YAY love you!

  17.3.2012
  Ada
 45. Tuli ihan hymy huulille tätä tekstiä lukiessa, mahtavaa tietää että olet siellä noin onnellinen. Mainoslauluista tuli mieleen kun bb:ssä lauloit Nikon kanssa aina kaikkia mainoksia ja niitä sai vedet silmissä nauraen katsoa :D Mutta pidäppäs hauska ilta heimosi kanssa!

  17.3.2012
  Broken
 46. Ihana kuulla, että olet kotiutunut noin hyvin. Omien ystävien ja asioiden löytäminen on myös niin älyttömän tärkeää, eihän siitä mitään tulisi jos istuisit kotona ikävääsi huokailemassa, kun siippa matkustaa töissään. Kiitos kun kirjoitit tänne pitkästä aikaa :-D

  17.3.2012
  Anz
 47. Kiitos ihanasta blogista! :) Mainoslaulut,heh! Ihanaa,että siellä menee hyvin ja oot onnellinen! Suomi-bileet kuulostaa kivalta! Yay! Niin ois kiva olla messis. Hauskaa viikonloppua! :D

  17.3.2012
  Iida
 48. Voi muru!!! <3 Ihana kuulla että olet täysin kotiutunut!!Vaikka kyllähän sen on huomannut sinun onnea hehkuvasta olemuksesta!!Ihme olisi jos sinä et olisi sieltä omia ystäviä löytänyt kun hurmaat vaikka aidan seipäät!!<3 <3 Vai mainoslauluja lauloitte Suvin kanssa!!Mulle tuli HETI mieleen:Grandiosa pizza perjantai....mitä Nikon kanssa rallattelitte BB:ssä ja tietty se SINUN bravuuri:Minä olen marakatti Coco nimeltään,viidakossa pompin sinne tänne vaan....hih!!!En varmaan ikinä unohda noita!!Kyllä kausi -07 on ihan paras BB-kausi IKINÄ!!!!!!!Pidä hauskaa suomiköörin kanssa!!Ratkiriemukasta iltaa teille!!!Toivottavasti saat Adaminkin pian kotiin!!!Kiiiiiitos ihanasta blogista!!!Lav juuuu Sunshine!!!!

  17.3.2012
  tinsu
 49. Kiitos ihanasta blogista, Sauli. Kivaa viikonloppua!

  17.3.2012
  Krisse
 50. Tosi kiva kuulla että kaikki menee siellä hyvin :) Jännä kuinka sitä elämästä ei ikinä voi tietää, millähän todennäköisyydellä löytäisi itsensäkin jostain Afrikasta asumasta parin vuoden päästä... hahah!

  17.3.2012
  Meepu
 51. Voi miten ihana blogi <3 Tuli kyyneleet silmään, olen niin onnellinen, että tunnet olevasi kotona ja ystäviä ja omia menoja on tullut paljon. Tosi hieno juttu!! Varmaan sulla oli siellä takaraivossa paljonkin sanoja, joita et edes tiennyt osaavasi. nyt ne kaikki muistuu pikku hiljaa mieleen ja tulee uusiakin, varmaan hirveällä vauhdilla!! Onneksi tosiaan olet niin rohkea ja aurinkoinen, saat ystäviä missä vaan :)) Ihanaa kevään jatkoa sinne <3 xoxo

  17.3.2012
  Miia Vaan
 52. Kiitos Sauli taas tästä mahtavasta blogipostauksesta. On todella mukava kuulla, että noin avoimella ja muutenkin pelottomalla mielellä voi päästä noin pitkällä. Olen todella onnellinen puolestasi. Innoitat monia ihmisiä olemaan, mitä he haluavat olla ja uskomaan unelmiinsa, elämään tätä hetkeä, ja kiitos siitä. :) Tuollaisia ihmisiä maailma tarvitseekin. :)

  17.3.2012
  Janni
 53. Kiitos Sauli! Olipa ihana lukea taas kuulumisesi. Sinä olet niin komea ulkoapäin ja niin suloinen sisältä :) On totta, että jonkun kielen kielioppia voi lukea koulussa vuosia, mutta vasta käytännössä sen oikein oppii puhumaan. Vaikka siippasi on yli-ihana, niin kyllä omiakin juttuja pitää olla. Ehkä juuri kielitaidon kehittyminen, omat ystävät ja omat vakiintuneet kotihommat tuovat rauhallisen ja kotoisen tunteen. Mukava kuulla, että sinä olet niin onnellinen siellä maailman toisella puolella. Pusuja ja haleja!

  17.3.2012
  Sunflower
 54. Mä symppaan sua taas ; mullakin on huono kielipää! Vieraan kielen sanat eivät vaan millään meinaa jäädä mieleen. Joskus oikein tympäsee... Viimeisen vuoden aikana olen saanut kielikylvyn, kun olen kuunnellut siippasi haastattelut ja lukenut kirjoitukset. On muuten erittäin hyvä tekosyy sille, että roikun illat netissä tietyillä sivuilla Ha! Ihanaa, että olet saanut ystäväpiirin itsellesi. Suvi vaikutti jo Tutkassa tosi hyvältä tyypiltä. Taidatte molemmat olla sellaisia tervejärkisiä suomalaisia, joilla ei mene pää sekaisin kaikesta Hollywood glamourista. Ja älä ole liian tiukka herkkujen syönnissä, kun siippa on reissussa. Mä elin vuosia kaukosuhteessa (välimatka useita satoja kilometriä) ja ikävä oli välillä niin kova, että se tuntui ihan fyysisenä kipuna. Ei siihen auta muu kuin suklaa!!!

  17.3.2012
  maarit
 55. Olipas aamulla kiva lukee näin ihanaa blogia! täytyy myöntää, että ihailen sun rohkeuttas. aika monta uutta asiaahan siinä joutuu kohtaamaan, kun muuttaa uuteen maahan eikä kielijutut kyllä oo niitä helpoimpia. tai vaikka enkkua osaakin ja ymmärtääkin aika paljon, niin voi olla välillä myös aika turhauttavaa kun itseään ei enää pystykään ilmasemaan niin vaivattomasti. mutta se on sitten taas hienoa, kun huomaa edistyneensä. ja askel kerrallaanhan se on mentävä. Melko huonon mainoslaulupään omaavana pitää muuten vaan ihmetellä tota muistamiskykyäü Ilosia oloja sinne! :)

  17.3.2012
  anne
 56. Moikka Sauli! On tosi ihana kuulla, että tunnet löytäneesi oman paikkasi maailmassa. Kun tuntee kuuluvansa johonkin, on paljon helpompi olla ja elää. Kun lähtee uuteen ympäristöön ja varsinkin vieraaseen maahan, ei kotiutuminen ole aina helppoa (sen voin sanoa omasta kokemuksesta)! Kuten itsekin totesit, paljon riippuu omasta asenteesta, ja sinulla jos kellä se on täysin kohdallaan. Älä kuitenkaan kokonaan Suomea hylkää ja unohda! :)

  17.3.2012
  Miachihu
 57. Your charm and happiness just oozes from the page. My husband relocated for our relationship, but it was to a different state, not a different country. So glad you are feeling settled in LA, and have friends, interests, work, your own friends as well as a wonderful love. It is the hard things in life that are really worth doing! Cheers!

  17.3.2012
  Mary
 58. Kiva kun oot kotiutunut ja eikä olo ole yksinäinen vaikka siippa on toisella puolella mannerta. Samaa mieltä, että vaikka on parisuhteessa on tärkeää, että on omat ystävät ja menot, ettei elä liikaa sen parisuhteen varjossa.

  17.3.2012
  Just me
 59. Ihana kuulla että sinulla menee hyvin (: Ja aivan mahtava lukea,että lauleskelet vielä mainoslaulua, mitä bb:ssä myös lauloit paljon :DD Hah, hyvää viikonloppua rakas!! :)

  17.3.2012
  Kia
 60. I enjoy reading your blogs so much, Sauli, even if the translation by google is so funny sometimes. It's wonderful that you have become comfortable in California and have made your own friends in addition to all of the mutual ones made through Adam. Your sunny personality shines through. May you always be happy! Greetings from Canada :)

  17.3.2012
  Eileen
 61. Your positive attitude is inspiring, and it's so great that you have made a happy home for yourself in the U.S. Love your blogs-- thanks for sharing with us :)

  17.3.2012
  Bobby
 62. Ihanaa Sauli että olet onnellinen!! Huomaa jo tekstistäkin! ( ; Hymyilin (ja hymyilen vieläkin) täällä koneen ääressä kun mikäkin idiootti, kun luin tota ^^ Ei haittaa ollenkaan! ; ) No mutta kivaa viikonloppua sinne! : )

  17.3.2012
  Kaisa
 63. Ihanaa kuulla, että olet kotoutunut, uusista ihan omista ystävistä siellä ja myös, että teillä on tiivis yhteydenpito suomalaisten kanssa :) Niin sata kertaa sanottu, mutta sanottava taas, että sinulla on ihmeellinen positiivinen vaikutus, kuin renkaat vedessä, jotka laajenee ja tuo ihan oikeesti postivisuutta monien elämään! Olet melkoinen mielipidevaikuttaja, kiitos että olet olemassa ja jaat hyvää ympärillesi. Ja toivottavasti se palautuu elämääsi, kun itse sitä positiivista energiaa tarvitset, elämä kun on haasteellista eikä aina helppoa! Sinua sydämellä muistaen ♥

  17.3.2012
  kevättuuli
 64. Ihanaa, kun sulla on siellä oma elämä ja kaikkia kivoja ystäviä. Sä olet selvä todiste siitä, että asenne ratkaisee, etenkin ulkomaille muuttaessa. Jos on valmis rakentamaan elämänsä sinne uudelleen, olemaan iloinen ja ottamaan asiat vastaan positiivisina, eikä vain murehtia kaikkea, mitä kotimaahan jäi, voi pärjätä hyvin tai paremminkin kuin kotimaassa. Koti on siellä missä sydän on.

  17.3.2012
  Catti
 65. I was kind of wondering how you have been able to adjust moving to and living in a whole new country, so thank you for opening up about your experiences and how well you have, and continue to adjust. It's also great that you have found new Finnish friends there to help with the adjustment so that's fantastic. You are one of the lucky few to have found such a wonderful partner here in the US and have been able to surround yourself with such great friends and support system. Keep up with the great blog. I look forward to readiung what you have to say next. Much love to both you and Adam.

  17.3.2012
  Donna/nailartiste
 66. Sauliii! Moi, pitkästä aikaa tääs täältäkin suunnalta kuuluu jotain. Vai, että suomibileet meinasit järjestää ? Kuulostaa hauskalta, voin vain kuvitella mitä Hollywood naapurit sanoo, kun kailotatte Pitkää kuumaa kesää ja "Tää yö nyt ollaan vaan ja hengaillaan, ei mennä nukkumaan!" Paras biletys biisi kyllä oikeesti, varsinkin jos on ulkomailla ;D Saako sieltä Losista ostettua mistään suomalaisia ruokia/elintarvikkeita (sis. Fazerin sinisen, salmiakkia, ruisleipää yms) tai ylipäätään mistään sieltä? Asia mietityttään, sillä kuten olen joskus ennenkin täällä kertonut, ainon ottaa itse reilun kahden vuoden päästä suunnakisi Jenkit. Voisitko joku kerta taas pistää kysynmys/vastaus postauksen? Niitä ei ole ollut pitkään aikaan. Huomaan, että sulla on aivan valtavasti myös ulkomaalaisia lukijoita, sillä englannin kielisiä kommentteja löytyy paljon. Jei, Sauli valloittaa maailmaa. :) Vaikka sanot itse, että kotisi on nyt siellä suuressa Amerikassa, niin on meille (ainakin mulla) sua ikävä täällä kotiSuomessa. Toivottavasti se Katrin suunnittelema Suomi Road Show Tutka toteutuu. Olis aivan älyttömän siistiä! Pusut halit yms yms. Nauti airingosta! <3

  17.3.2012
  Laura
 67. Saat mut aina hyvälle tuulelle kun luen sinun kirjoituksiasi! :)♥

  17.3.2012
  padd
 68. Voi miten kuulostaa tutulta, ymmrrän tuon niin kovin hyvin:) Itse elänyt samanlaista läpi aikoinaan. Aikoinaan kun muutti nuorena erääseen maahan Euroopassa, niin kesti hetken saada rakennettua elämä. Hetken päästä oli, ettei kotiseiniä pahemmin nähnyt;) Mutta sai elinikäisiä ystäviä, ja vielä sellaisia, jotka elivät samat kokemukset läpi, joiden kanssa kasvettiin aikuisiksi ”vieraassa” maassa. Eipä ollut ketään joka olisi pitänyt puoliamme, niin pidettiin me yhtä aijoittain pahaa maailmaa vastaan ja niin pidetään edelleen. Sen jälkeen onkin Suomeen paluu ja siellä eläminen olleet oikeasti hieman vieraampaa. Ja kuvioon kuului tottakai Sylvian joululaulut, Eput ja omat juhannukset täysikuun valossa näkymänä antiikin rauniot. Viime vuoden yksi tärkeimmistä asioista oli yhden heistä lapselle kastepuvun tekeminen, niitä suvussa pysyviä. Nyt se menee seuraavaksi lainaan toiselle heistä. Nuo siellä rakentuvat ystävyydet ovat niin erilaisia ja niin kallisarvoisia. Eikun voikaa hyvin ja pitäkää toisistanne huolta:)

  17.3.2012
  Tani
 69. Kiitos taas ihanasta blogista <3. Nämä viestisi piristävät aina päivää ja saavat hymyn huulille. Aina kun pysähtyy ajattelemaan teidän tarinaanne, tulee sellainen olo että voiko tämä olla edes totta. Tästä aiheesta voisi tehdä ihanan romanttisen elokuvan, eikä tarvitsisi keksiä mitään lisää. Hienoa että olet saanut ystäviä! En kyllä tosiaankaan ihmettele. Olet aina ollut niin avoin, ystävällinen, hauska, komea, sydämellinen ja kaikkea muuta hyvää. Lähelläsi viihtyy, jopa TV:n välityksellä :). Varmasti tämän säteilyn Adam huomasi heti sinut nähdessään. Vietä ihania päiviä siellä LA:ssa <3

  17.3.2012
  jatta
 70. Piristit juuri mun iltaani. (: Oot mahtava!

  17.3.2012
  Marie
 71. ☼ Yay Sauli! I’m so happy that you feel at eased and relaxed in your new environment, and no longer feel like a fish out of water. It’s great that you’ve become more fluent and comfortable with the English language – which is amazing since you’ve only been in this country for a little over a year. Learning a new language is very difficult, and you’ll be surprised that there are a lot of people who still can’t speak English even after living in America for many years. ;) The beauty of California is that it’s very diverse - people came from all walks of life – and it’s quite normal to see various groups of people from different cultures in and around L.A. It’s wonderful that you’ve made good friends with other Finns living in your area and able to enjoy Finnish music together. And you also get to speak your native language with them once in a while. Soon not only will you have mastered English, but you’ll find yourself (and your friends) sometimes speaking in “Finglish” too – a mixture of Finnish and English. Perhaps you’re already doing it as it is very common among immigrants or non-native English speakers – like Spanglish (blend of Spanish & English) & Taglish (Tagalog infused with English) - each culture have different variations. ;) ~I’m glad you enjoyed your time with your friend Suvi and thank you for sharing your beautiful pictures with us. ~Well I hope you had a blast taking over the streets of Hollywood last night with your Finn gang! :))) Have fun the rest of the weekend!! Don’t feel bad about eating a whole bar of chocolate – you can burn that with no problem. What is another five miles of jogging on top of your usual run? :D ~Take care, Sunshine! ☼ I ♥ ya! ~hugs & kisses~

  17.3.2012
  Rochelle
 72. " I'm not telling you it's gonna be easy. I'm telling you it's gonna be worth it. " Hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. Piste. Ihanaa kevättä ja synttäreitä sinulle päivänpaiste!

  17.3.2012
  HP
 73. Love hearing that you are happy. We haven't heard you speaking English much - maybe you could do a video blog? How about showing us how you make juice or something? haha :) xxx

  17.3.2012
  RedBessRead
 74. Hyvä että olet löytänyt turvaverkoston sielläpäin, se on tärkeää. Olen itse olen asunut kolme vuotta Saksassa, ja huomasin että ajattelin eri lailla saksaksi kuin suomeksi. Luin jostain, että jos elät kahdessa eri kulttuurissa niin sinulla voi olla kaksi eri identiteettiä, eli voit ajatella ja olla ihan eri mieltä asioista eri kielellä/kulttuurissa. Se on siis ihan normaalia (kun mä luulin että minussa on jotain vikaa kun olin eri mieltä asioista kotosuomessa). Tämä on vain minun kokemus, voi olla että sinulla on eri fiilis ; ) "He's doing a great job" Adamin sanat sinusta yhessä haastattelussa hiljattain. Samat sanat : )

  17.3.2012
  JoJo
 75. Its so good to have friends with stuff in common. On your happy trails to stuff can you go to the Labrea tar pits and take pics of it, and tell what it is, I have heard alot about it. I hope you have a special fun birthday with Adam and your friends. xxx ooo

  17.3.2012
  gael
 76. Hih, tulisin kuokkimaan suomibileisiisi, mutta en minä osaa teleportata :D Miten musta jotenkin tuntuu että sulla on jonkinlainen ''hyvä henki'' tai jotai perässä, koska eräällä on ollut kyllä mielettömän hyvä onni, kun ihan Hollywoodiin asti on päästy. :)) Ite oon yrittäny jättää suklaan ja muun herkun pois, koska lomalla heräsin eräänä aamuna siihen, että tunsin itseni ihan kasvissyöjäksi ja ruokahaluni vähenivät hurjasti. En ihan viikkoa selvinnyt ilman lihaa, koska äiti tyrkyttää aina nenän eteen kaiken maailman pihvejä D: Opettelin eilen syömään kanaa (en ole syönyt kuin viimeksi ihan pienenä) ja se oli kyllä tosi hyvää. Tarttui vain ikävästi kurkkuun. :DD Täytyy sanoa vaan, että SAULI OLET MINUN UUSI ROOLIMALLINI<33 Kiva sanoo aina ihmisille ''Teen niin kuin Sauli.'' xD

  18.3.2012
  Destiel
 77. Yay ~ I am so happy for you.

  18.3.2012
  ciou
 78. Moi Sauli :) Ihana kirjoitus ja hassua miten itsekin ilahduin kun luin miten onnellinen olet ja miten hyvin olet sopeutunut sinne uuteen elämään. Suomalaisilla kyllä on yleensä ottaen hyvä kielitaito, mutta se rohkeus ja sosiaalisuus sitten saattaa puuttua, mikä tekee uusiin ihmisiin tutustumisesta hankalaa. Kiva kuulla, että sulla ei tuota ongelmaa ole ;)

  18.3.2012
  misse
 79. Ihana kuulla että olet onnellinen. Arvostan sinua todella kovasti, ei ole helppoa luopua elämästään kotimaassa ja muuttaa kokonaan uuteen maahan ja oppia uusi kieli. Upeaa että uskalsit jättää kaiken entisen suuren rakkauden vuoksi. Se ilmiselvästi kannatti ja on ihanaa nähdä sinut ja upea siippasi niin onnellisina yhdessä. Pitäkää huolta toisistanne! Pus!

  18.3.2012
  Anneli
 80. Kiitos ihanasta blogista!! Oot ihana :) Vaikka sanoitkin et sun kielipää ei oo ikinä ollut niin hyvä, niin pakko sanoa et sun suomenkielen kielivarasto on ihan spesiaali! Aivan ihana kuulla, että oot kotiutunut sinne niin hyvin. Kaikkea hyvää <3

  18.3.2012
  Myy
 81. Ihanaa, että sulla menee hyvin:) Haluisin kysyä, että onko sulla ''faniposti'' osoitetta, minne vois lähettää kirjeitä tai vaikka joulu,-ja synttärikortteja?

  18.3.2012
  Faninumeroyksi
 82. Tuli mieleen... Kun puhut rohkeudesta ja rakkaudesta ja ystävyydestä paljon ja sulle on suomalaisuus tärkeetä ja tykkäät vielä elokuvistakin ja seuraat kaikkea Suomenkin viihdetaivaan juttuja... Et varmaan oo siellä pystynyt näkemään kyllä tätä mut kiinnostais silti mitä mieltä oot, musta tää on tällä hetkellä ihaninta suomalaista, siis sun lisäks :) http://www.youtube.com/watch?v=_VIVES1wMAo

  18.3.2012
  Nyyhkis
 83. Ihanaa, kun joku rohkeasti kertoo siitä kuinka onnellinen on. Välillä tuntuu, että siitä puhuminen on melkein tabu. Suomalaisten kun pitäisi on sellaisia ankeita jörryköitä; "Katajainen kansa, jonka itsesäälin määrää ei mittaa järki, eikä Kärki määrää" niinku Eput sannoo. Mutta minulle tuli hyvä mieli sinun blogista ja olen onnellinen, kun sai taas viettää aikaa rakkaan siskon kanssa ja kun aurinko vihdoinkin taas paistaa täydeltä terältä täällä kylmässä pohjolassakin. Miten paljon hyvää voi yksi auringon näkeminen tehdä mielialalle! Olkaa kaikki rohkeasti onnellisia, meillä kaikilla on siihen täysi oikeus!

  18.3.2012
  Taika2
 84. Nyyhkis en ole käynyt katsomassa Härmää, mutta onpa kaunis mies tuo Lauri Tilkanen, joka näyttelee toista veljeksistä, ja ilmeisesti myös lahjakas näyttelijä, ainakin hänelle povataan hyvää tulevaisuutta.

  18.3.2012
  Repekka
 85. Kiitos ihanasta ja positiivisesta blogista :) Piristi mukavasti päivää!

  18.3.2012
  eklu
 86. it's so nice to see how many are glad that LA have become like home to you I do not understand Finnish, but I'll take all the positive in the comment above and say that too you also – love that you and Adam fit so well together, Love you both (English is not my mother languagegoogle translate) :DD

  18.3.2012
  jona5555
 87. Hi Sauli :) nice to hear from you again. Its true what you say about learning language, I think Im good in english but I have no experience in talking I need to go somwhere abroad to improve it ;) Glad you found friends there and you are happy. Never thought that it will make me happy when ppl who I dont actually know in person are happy in their lives :D but here I am smiling like crazy when I read about you and when I see Adam happy in interviews ;) Luv ya, take care xoxo

  18.3.2012
  wandinka
 88. Suvi vaikuttaa tosi mukavalta tyypiltä :) Hienoa, että olette löytäneet toisenne. <3

  18.3.2012
  Jonni
 89. Yay, aivan ihana kuulla että olet kotiutunut niin hyvin sinne LA:hin. Blogisi huokuu aurinkoista energiaasi, tulin itsekin todella hyvälle tuulelle :) kaikkea hyvää ja jatkathan kirjoittelua!!! <3

  18.3.2012
  jonna
 90. I have so much love, respect, & admiration for you. The sacrifices you have made for love are so inspiring. It gives me hope that one day I will find a pure, honest, beautiful love like you guys share :) We all deserve to be in love like that. I am so happy for you both :). Love wins, it really does :) I know you said that it gets kinda lonely sometimes in the house when your baby is gone, but hang on he'll be home soon!!! You should go with him more & see this beautiful country & the fine folks that it has to offer :)

  19.3.2012
  Kristy
 91. Tiedätkö Sauli,että olet yksi suloisimmista julkisuuden henkilöistä,joita tiedän. Pidä lippu korkealla, sinivalkoinen sellainen :)

  19.3.2012
  Kaisukka
 92. Ihanaa voida todeta, että olet yhä edelleenkin se sama vanha aito, suloinen, avoin ja lämminhenkinen Sauli. Älä koskaan muutu! Sauli. xoxo

  19.3.2012
  Lilli
 93. YAY Sauli, so great to hear life is smiling at you and you feel secure and are surrounded by friends :D Yes it's important to have own activities in life too, otherwise you’ll lose yourself. It's awesome you see that. You may have no idea how passionately your fans are supporting you and your wonderful relationship. It’s all because of your beautiful soul and spirit, thank you so much for lightening our days just being the wonderful, unique you. Lots of love and virtual hugs 

  19.3.2012
  Jenny Y.
 94. IHANA BLOGI <3<3<3 Olen kovasti paljon iloinen sun puolestasi Sauli. Niinpä siinä taisi mennä vuosi, jotta olet noin KOTONA siellä. Tykkään susta Sauli, ihan blogin perusteella, kun olet niin oma Saulisi, aurinkoinen, temperamenttinen, aito, hurmaava. Ja oikeassa olet, suhteen ilma ja elinvoima ovat omat ystävät ja omakin elämä. Niin voi suhde hyvin. Kiitos taas kun sait minutkin toiveikkaaksi omien murheitten keskellä. Kiitos Sauli! Halaukset ja hyvää viikkoa sinne!

  19.3.2012
  RitaW
 95. Kiitos Sauli taas ihanasta blogista. Näitä saa välillä aina melkein tippa linssissä lukea :) Mainitsi kielen oppimisen, ja siitä tuli mieleeni pari kysymystä: Mikä sinusta on ollut hankalinta oppia? Onko amerikkalaisessa viestintä-/keskustelutavassa jotain, mikä aluksi tuntui vieraalta? Itse asun ihan Suomessa, mutta työskentelen päivittäin amerikkalaisten kanssa.Vaikka puhun englantia melko sujuvasti, niin aina välillä tuntuu etten osaa olla tarpeeksi kohtelias, tai ainakaan kohtelias oikealla tavalla. Suomalaiseen tyyliin kun tulee mentyä suoraan asiaan ilman turhia kaunisteluita ja kiertelyitä ja kaarteluita. Silloin tällöin tulee hetkiä jolloin ajattelee että apua, oliskohan pitänyt ilmaista jotenkin toisin.. Olisi kiva kuulla miltä sinusta on tuntunut, ja onko sen mainitsemasi sanavaraston lisäksi ollut jotain juttuja, joita on joutunut erityisesti opettelemaan :)

  19.3.2012
  allu
 96. Hei Sauli! Kuulostaa kerrassaan upealle, joten olen todella ylpeä sinusta! Olette myös aivan sykähdyttävä pari Adamin kanssa! Paljon onnea teille onnenne johdosta, heheh! :) Itselläkin samantyylinen tilanne tällä hetkellä Amerikan suhteen, sillä olen melkein 2 vuotta asunut Las Vegasissa ja sopeutunut todella hyvin. Rakastan Amerikkaa ja monia aivan mahtavia ihmisiä täällä. Ymmärrän siis täysin mitä tarkoitat! Olen myös täällä löytänyt selkeän oman suunnan, suuren onnellisuuden elämään ja olen joka päivä niin intoa täynnä. Joka tapauksessa seuraavaksi on aika lähteä ja alkaa täysillä keskittyä oman elämän luomiseen, sillä tällä hetkellä suurin osa ajasta menee au pair töiden parissa. Pian tulen myös tutustumaan Los Angelesiin oikein hyvin, joten olisin enemmän kuin iloinen kuulla suosituksia parhaista paikoista mennä. Varasin juuri Suomesta 3 kuukauden international performing kurssin, kun on takaisin paluu Amerikasta, joten aloitan mielelläni unelmien toteuttamisen sieltäkin! Vahvasti kyllä tuntuu, että Los Angeles on isoimpana tavoitteena tulevaisuudelle myös, sillä aina vaan siellä käymässä ollessa tuntuu niin kodille ja miten kuulun sinne. Pitää vaan laittaa kaikki työ/opiskelu kuviot kuntoon ensiksi! Nyt toivotan kaikkea älyttömän ihanaa sinun viikkoon enkelten kaupungissa ja jatka samaan malliin! Elät elämääsi todella esikuvallisesti ja olet oikea auringonpaiste kaikille ihmisille! Toivottavasti tavataan joku päivä! xoxo Ps. Olisin myös enemmän kuin super happy facebook kaveruudesta. ;)

  19.3.2012
  Henna Toivanen
 97. Jokaiseen postaukseesi olen jättänyt tervehdyksen ja tähän en vielä, joten vielä kiitokset tästäkin iloisesta tervehdyksestä. Iloitsen kovasti, että viihdyt siellä, enkä halua, että tulet koskaan pois! Paitsi lomille niin usein kun haluat! :) Hyvä yötä! p.s Juuri pikku pätkät Adamin 4 uudesta biisistä kuulleena (noin 10 kertaa ) on hyvä mennä nukkumaan, tuleva levy on juurikin sitä mitä minä odotan. Ja levy tulee myymään paljon! Alahan katsomaan niitä suuria merenrantataloja, sillä pian asutte uusilla kulmilla omassa talossa! Sano mun sanoneeni! ;) xoxo

  21.3.2012
  Sleepwalker
 98. Hei, ihana lukea siu blogia! mie ite asun SD:ssä ja samanlaiset fiilikset kaupungista!

  21.3.2012
  -K
 99. Kiitos taas kuulumisista. Miten mahtoivat järjestämäsi bileet sujua? Ehkä ehdit ilahduttaa meitä uudella blogilla vielä ennen viikonlopun reissuasi :-). Tuuli

  21.3.2012
  Tuuli
 100. Hi Sunshine ♥ Kiitos elämäniloisesta postauksesta! Sain kyyneleet silmiin... onnesta. Elämässäsi on asiat kohdallaan; tasapainoinen, rakkauden täyteinen parisuhde, paljon ihania ystäviä, joka takaa kunnon tukiverkon ja oma rohkea ja aurinkoinen asenteesi, jonka ansiosta olet päässy siihen missä nyt olet. Jossain vaiheessa oli vielä jonkinlainen huoli, miten pärjäät siellä kaukana maailmalla, mutta enää ei ole, poikasen siivet kantavat, sinä tulet pärjäämään aina omana hurmaavana itsenäsi ! Love you ♥♥♥♥

  21.3.2012
  Stella
 101. Joo.ei susta varmasti seinäruusua saa tekemälläkään.Ihanaa että oot löytäny uusia ystäviä ja suvi on kans niin ihana.En yhtään ihmettele että oot saanu paljon kavereita oot sen verran ihana tyyppi blogi kirjotusten ja tutkien perusteella:)Oishan se mahtavaa tuntee sut ihan oikeesti mutta se kun ei oo mahollista niin oon ilonen näistä pienistä kurkistuksista sun elämään.Jatka samaan malliin:-)

  22.3.2012
  Jonna
 102. Hei siisti haastattelu! :D http://www.youtube.com/watch?v=V2NWygO0pIM

  22.3.2012
  R
 103. AWWW SAULI <3 kiitos tästä taas !! sä saat mut aina hymyilemää ja oon niin onnellinen sun ja adamin puolesta <3 u r so awesome sauli <3 xxX

  23.3.2012
  AnniiiGlambert
 104. Koko viikko ilman Sinua, Adamia ja Adamin musiikkia!!! Juuri ja juuri selvisin hengissä :D. Tässä sitä sitten on ilta kulunut tarkastellessa viikon kuulumisia. Ihanaa viikonloppua teille. Toivottavasti voitte viettää aikaa yhdessä. <3

  23.3.2012
  jatta
 105. voi on ihana lukea sun blogeja :) mun siskokeset jotka on 7-12vuotiaita kuunteleee koko ajan adam lambertia ja kysyy koko ajan sen uutisia että mitä sillee kuulu nyt ja niin edeleen :) ihania ootteee

  24.3.2012
  ^^minttu^^
 106. Hyvää nimipäivää Sauli!<3 T:13-vuotias fani:)

  27.3.2012
  Makeup
 107. Hyvää nimppapäivää <3

  27.3.2012
  marja
 108. Hirrrween, hirrrween mukavaa nimipäivää ja huomista synttäriä! Niin oot nätti ja lahjakas ja ihana ja ja ja taitava ja hirrrveen tärkeä minulle, sinulle, minulle, sinulle, Adamille. Meille kaikille! :)

  27.3.2012
  maarit
 109. Hi Sauli, We live overseas right now and kind of know what you mean about how you feel. W Hollywood will always be close to our hearts and we head there as much as we can throughout the year. Thank you for your interesting blog which is so fantastic to read with such intelligent , interesting, positive and beautiful comments always.

  27.3.2012
  jO
 110. Nimppari Onnittelut Sauli murunen!!!!!

  27.3.2012
  tinsu
 111. BTW, loistavia merkkipäiviä!!!!:))))))))

  27.3.2012
  TuijaRmk
 112. Ihanaa nimipäivää sinulle Sauli ♥♥♥♥♥♥♥

  27.3.2012
  kevättuuli
 113. Hyvää nimipäivää Sauli Sunshine !! Toivottavasti saadaan pian uusia kuulumisia ! ♥♥

  27.3.2012
  Stella
 114. Oikein hyvää nimipäivää! :)

  27.3.2012
  Eliza
 115. ihana kuulla että sulla menee hyvin siellä! :) kertakaikkiaan ihana tää koko blogi muutenki ja tän kautta tiedän aina suunnilleen että mitä sulle kuuluu ja että kaikki on hyvin siellä, se on tärkeetä mulle ja tekee mut iloseks :3 JA ENNEN KAIKKEA HYVÄÄ NIMIPÄIVÄÄ SAULI! (;

  27.3.2012
  Ms. L
 116. ☀ ☼ ♥ Happy Name Day SAULI ♥ ☼ ☀

  27.3.2012
  Rochelle
 117. Hyvää nimipäivää Sauli! :)

  27.3.2012
  Jonni
 118. Happy Name Day Sauli! :D

  27.3.2012
  sunshine kathy
 119. Ja nyt, sydäntäydeltä onnea sinulle syntymäpäivänäsi ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ :)

  28.3.2012
  kevättuuli
 120. Ihanaa syntymäpäivää, aurinkoinen!! :)

  28.3.2012
  Ansku_xo
 121. Moi! Ensimmäistä kertaa nyt luen sun blogia ja on kyllä iha sun näkönen! Huippu tää teksti, voin jotenki samaistua... Itelläki rullaa elämä nyt oikeen hyvin, saanu ulkomaalaisen, omahenkisen kaverin. Kielipää kehittyy ja mahtava jakaa ajatuksia samanhenkisen ihmisen kanssa. Oot mahtava ihminen, Adamit ja Ameriikat saa olla susta ylpeitä! Jatka samaan malliin. Oot ollu esikuva 2007 syksystä asti! Ja hyvää synttäriä!

  28.3.2012
  henry26
 122. Löysin tän blogin kun etin tietoa Adamista, ihan sattumalta painoin blogisi auki ja jo ensisilmäys teki vaikutuksen ! Vaikka esikuvana pysyy vieläkin Adam (ja vaikka Adam on se komeampi, vaikka tietysti sinäkin :D), seuraan kyllä tiiviisti sinun blogiasi, joka on aivan uskomaton ! :--D Terkkuja & haleja molemmille ! (--:

  21.4.2012
  Réi