Onneksi olkoon Sauli!!

Nyt on presidentinvaalit sekä hulinat ja hälinät ohi ja meille on ihka uusi presidentti Sauli Niinistö!  Täytyy sanoa että meidän uudella presidentillä on sitten hieno nimi! 🙂 Vielä kerran Paljon Onnea!! YAY!!

 

xoxo

/S

Kommentit

 1. Mitenköhän tota sitten katselee seuraavat 6 vuotta.. ei pelkkä nimi kyllä asiaa helpota.. :D

  6.2.2012
  Doop
 2. Nimi onkin varmaan yks harvoja hyviä asioita tässä tulevassa presidentissä : / No onneks 6vuotta menee nopeasti, sitten taas puhaltaa uudet tuulet :D

  6.2.2012
  lina
 3. yay......... Noh, ei kai nimi miestä pahenna, ellei mies nimeä. Ja toivottavasti ei.

  6.2.2012
  MM
 4. Samaa mieltä :) Haavisto teki vastaehdokkaana hyvän kampanjan. Ja mistäs sen tietää, mitä seuraavissa presidentinvaaleissa tapahtuu. Hävisihän Niinistökin edelliskerralla kakkoskierroksella ;-)

  6.2.2012
  Taotao
 5. Heh, taisi olla ihan mukava onnitella ;) Äänestin Pekkaa, mutta kyllä Saulikin kelepaa.

  6.2.2012
  Repekka
 6. Congratulations for your country. You seem happy with your country's decision. I hope it's not just for the Name sake ;) . LOL

  6.2.2012
  Carrie
 7. With a name like Sauli, how could he lose? I'm very happy for you and your countrymen and women, that you have a new president. We still have to suffer through until November. Yikes!!! Hope you went to Malibu and had a long relaxing weekend. Europe is lucky to have Adam over there promoting his new album and, from what I've read, it's all very positive. Yay!! That's great news, and I'm impatiently waiting for Trespassing to debut. I don't know where he is at the moment, but it was sweet when he said that he missed his Baby and would be seeing him soon. He is so happy to have you in his life, and I know the same goes for you. May your happiness last a lifetime. A love like yours is so rare. Slainte!

  6.2.2012
  Eriskay
 8. Yay Sauli!!!Todellakin hieno nimi meidän uudella presidentillä!!Kannatin Haavistoa mutta ei Niinistökään ihan huono ole!!Koska kerrot meille Malibun reissusta??Pusuja Sunshine!!Lav juuu!!

  6.2.2012
  tinsu
 9. Hieno nimi tosiaan uudella presidentillä ;). Miten viikonloppusi sujui? Oliko pihvi odotuksesi mukainen? Varmasti teillä oli hauskaa ja vietitte hyvät juhlat. Täällä Suomessakin lämpötila ainakin täällä etelässä on tullut inhimillisemmäksi. Ainoastaan -10 astetta. Muistui mieleen jostakin edellisestä postauksesta jonkun ihailijasi kysymys (jos oikein ymmärsin) oletko jo ajanut siellä LA:ssa. Muistelin silloin kysymystä lukiessani isäsi kertomusta työpäivästäsi hänen firmassaan :DDDDD. (BB voittaja Saulin viikko 3/3) Kai ajotaitosi henkilöautolla on parempi, vai mitä ;). Oli muutenkin niin kiva nähdä siinä pätkässä kuinka lämpimät ja läheiset välit teillä perheenä on. Olet kasvanut rakastavassa ja hyväksyvässä perheessä ja säteilet sitä samaa ympärillesi nyt. Oikein hyvää viikkoa teille. laita taas tulemaan jotain kuulumisia kaikilta "kanavilta", kiitos :D.

  6.2.2012
  jatta
 10. Hahah Agree. ;DD Btw. Pakko sanoo, että toi Adamin uus video on maailman ihanin. ♥♥♥ Ihana laulu muutenki. Ja miäss ite. ;)))

  6.2.2012
  Miinasd
 11. Mahtava nimi todellakin.Oli kyllä kaksi parasta ehdokasta tokal kierroksella,että kyllä hyvä presidentti saatiin.Pakko todeta tähän loppuun sauli,että oon jääny kyllä niin koukkuun sun blogiin että käyn noin 5 minuutin välein tarkistaan että oisitko jo uuden blogin ehtiny laittaa,mutta mitäs muutakaan sitä tekis kun on ite iha nolife;)

  6.2.2012
  jonna
 12. Onpahan meidän uutta presidenttiämme nyt sitten nimellä paiskattu. :D Kiva kun vaalihulinat nyt loppuivat ja toivottavasti Niinistöstä tulee hyvä presidentti, vaikka ei mun henkilökohtainen suosikkini ole ikinä ollutkaan. Sulla on muuten tosi hyvin koulutettu siippa. Se keskittyi ruotsalaisen radion haastattelussa kehumaan suomalaisten kauneutta. Hah-hah! Kymmenen pistetettä! ;)

  6.2.2012
  kuu
 13. jes, oon niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin happy et niinistö valittii!

  6.2.2012
  aurora
 14. ps. samaa mieltä, loistava nimi ;)

  6.2.2012
  aurora
 15. Ihanaa että vaalit ovat vihdoinkin ohi ja saimme presidentin joka... jonka nimi on ainakin helppo muistaa. ;) Toivottavasti sinulla oli mahtava viikonloppu!

  6.2.2012
  Janika
 16. Muista meitä vielä äkkiä toisellakin postauksella, ennenkuin saat Adamin kotiin! Silloin sä unohdat meidät varmaan hetkeksi ja et postauksia mieti! Eli mites olis pikainen pihvipostaus, oliko hyvää? :) Kiva kun saat rakkaasi kotiin! Muistan aikoinaan itsekin, kuinka jännää on pienenkin eron jälkeen jälleennäkeminen rakkauden ensihuumanhöyryissä! Nauttikaa taas yhteisestä ajasta! :) xoxo

  6.2.2012
  Sleepwalker
 17. Hieno nimi on. :) Miehestä en oikein tiedä!?! Mutta kansa on puhunut. Yay! Hyvää viikkoa! :)

  6.2.2012
  Jonni
 18. On kyllä kaunis ja presidentin virkaan sointuva nimi ;D

  6.2.2012
  Ada
 19. Olisin kyl tykänny hieman enemmän Pekasta, mutta kyllä Saulikin on hyvä :) Adamille haleja<3 :3

  6.2.2012
  Jaana
 20. Onnea Sauli, onnea Suomi! YAY !!!

  6.2.2012
  Satu
 21. Me äänestettiin Haavistoa, mutta ei tuo Saulikaan ole varmaankaan kiin paha, mutta en pidä Saulin arvoista. MUTTA! Ihanan sointuva nimi on! ;) love U <3

  6.2.2012
  Werskuli
 22. I must say I've never been so interested in any presidential election in other country before xD

  6.2.2012
  Bombonierka
 23. It's nice that you guys had two acceptable candidates! In the US, we don't have that luxury :( I'm a knee-jerk Green Party supporter, but I'm glad that you're glad, so yay! (in your words lol).

  6.2.2012
  Maura
 24. Sauli will you please blog again when you know how Adam is we are all so worried because he is sick, he needs to be home with you , love to you always Sauli

  6.2.2012
  Joanne
 25. ~A great name indeed!! From the Hebrew name שָׁאוּל (Sha'ul) meaning "asked for" or "prayed for". ;) ~Congratulations to the new President and to all Finns!! :)

  6.2.2012
  Rochelle
 26. Joo, eiköhän siitä ihan hyvä presidentti tule. Nimellä on ainakin hyvä karma. :P

  6.2.2012
  Laura
 27. congrats on your new president and I must say he has a lovely name ;) Hope this finds you happy and well. Be careful not to catch whatever Adam has and hope he feels better soon. again congrats on new president. xoxo

  6.2.2012
  rebecca~@becca112971
 28. Talking about your new president having a great name made me wonder, were you named after someone?

  6.2.2012
  Staci Chesney
 29. Moi Sauli : )! Sun blogia on tosi ihana lukea ja tutkaa on aina mukava seurata, kun oot niin ilosella mielellä. Ja totta tämäkin, voitti sitten kumpi vaan, niin taitava ja hommansa osaava pressa me tänne Suomeen saatiin! Toivottavasti teillä menee hyvin siellä LA:ssa, vähän kateutta ilmassa täällä -20 asteen pakkasissa. Hyvää talvea sinne! Niin ja sellanen kysymys ois vielä, että mihin voi laittaa tutkaa koskevia kysymyksiä/kommentteja/toiveita niin, että ne huomattaisiin ja niihin vastattaisiin? :> <3 -marya.

  6.2.2012
  marya
 30. Jep, ihan hyvä että vaalihulinat ovat ohi. Toivottavasti sinulla oli Malibussa hauska viikonloppu! Ikävää että siippasi kuuluu olevan Tukholmassa sairaana. Toivottavasti saat rakkaasi pian kotiin hellään hoivaasi pitkältä ja kiireiseltä promoreissulta. Haleja teille molemmille ihanille.

  6.2.2012
  Anneli
 31. Ahh..He has such a great name! I know nothing about him, but I hope that he'll be a great president! Love You! Have fun! :) xoxo Sandra

  7.2.2012
  GlitteryS
 32. hello sauli,how are you?! i com from sik chekan lane into gotvaran street,into ankara in turkish, i love you sauliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

  7.2.2012
  sibel
 33. Nyt ollaan jo tiistaissa ja paukkupakkaset ainakin täällä Etelässä eli Hesassa hellittäneet. Lunta on tullut todella paljon, aurinko paistaa ja hanki kimaltelee, kaunista on :) Ja niin, hienoniminen pressakin saatiin ;D xoxo

  7.2.2012
  Miia Vaan
 34. Minusta Sauli Niinistö on tosi pelottava kaveri :D

  7.2.2012
  Destiel
 35. Sauli-presidentti ei näytä kirvottavan ihmisisten kieliä keskusteluun (tai sitten moderaattoritkin ovat sairastuneet). Kai se vaan nyt sitten on niin, että meidän sydämiin ei mahdu kuin yksi Sauli. Googlenkin hakutulosten mukaan Koskisen Sauli on edelleenkin Niinistön Saulia suositumpi. Tietysti! xoxo

  7.2.2012
  Lilli
 36. Kiva tosiaan kun vaalit on nyt ohi ja uus pressa valittu. Pekkaa äänestin, mut kyllä Suomi sai Saulistakin ihan hyvän pressan... ja ei oo mies nimellä pilattu ;) Miten meni viikonioppu malibussa, olis kiva kuulla reissusta? :)

  7.2.2012
  Ninnu
 37. Oletkohan lähtenyt hoitamaan Adamia, vai mikset käy täällä :)

  7.2.2012
  jatta
 38. hieno nimi tosiaan :)

  8.2.2012
  jonna
 39. Tiedätkös muuten mitä Sauli nimesi merkitsee.... "muunnos nimestä ‘Saul’, joka tulee heprean nimestä ‘Sha’ul’=‘pyydetty, rukoiltu’"

  10.2.2012
  Snowflake
 40. Congrats on Finland's new President Sauli :) what a great name . :)

  12.2.2012
  Sharon
 41. Hi Ville, great to hear from you again!And I'm sure you're right. Ilkka's way busy as always diercting the sales. His work is also quite hard to write about as it is quite uncertain before it's done, you know. It also involves actual numbers and stuff which doesn't make too good prose. :)Nevertheless, once I see him I will try to squeeze some future directions out of him for future weeknotes.

  21.4.2012
  Georges