New York ja uusi ystävä

Hello!! Anteeksi kaikille kun en ole tänne viikkoon mitään kirjoittanut. Viime viikon olin New Yorkissa ja paluumatka kotiin kesti pari päivää, josta jo kirjoitinkin toisessa blogissani. Nyt hyvin levänneenä ja mieli virkeänä haluan teille kertoa New Yorkin matkasta.

Tämä oli minun viides kertani Nykissä ja edelleen on puolet kaupunkia näkemättä. Se on ihan käsittämätöntä miten iso kaupunki se on. Jokaisen kerran jälkeen haluan sinne uudestaan ja minusta olisi ihanaa jopa joskus asua siellä vähän aikaa. Rakastan Nykissä sitä, että siellä on niin helppo liikkua paikasta toiseen metrolla ja kävellen. En ottanut tällä kertaa ainuttakaan taksia, vaan halusin kulkea julkisilla. Näin tästä kaupungista saa paljon paremmin irti ja sitä oppii vähän tuntemaankin. Koko Manhattan on todella helppo hahmottaa sillä streetit menevät poikittain ja avenuet pitkittäin. Ei muuta tarvita kuin kartta käteen ja menoksi!!  Hyvä neuvo on myös vanha sanonta: Ei kysyvä tieltä eksy. 🙂 Tätä neuvoa käyttäen sain jopa uuden ystävän.

Olin ottamassa metroa Central Parkista Sohoon ja kysyin ystävällisen näköiseltä naiselta, että olenkohan nyt menossa oikeaan suuntaan tällä metrolla?. Nainen sanoi että kyllä olet ihan oikeaan suuntaan menossa ja hän tuli viereeni istumaan. Siinä me sitten alettiin juttelemaan kaikenlaista ja hän oli hyvin kiinnostunut Suomesta. Nainen kertoi olevansa baletinopettaja Alvin Ailey American tanssikoulussa ja opettanut siellä balettia yli 20 vuotta. Tämä koulu on yksi suosituimipa tanssikouluja Nykissä.  Koko metromatka höpöteltiin ja  kerroimme omista taustoista ja menimme vielä matkan päätteeksi kahville yhdessä. Nyt olemme facebook kavereita ja olemme pitäneet yhteyttä. Aivan mahtvaa!! Näin helposti sitä voi saada uusia ystäviä. 🙂 Minulle on tapahtunut tämä sama tarina myös Suomessa 7 vuotta sitten. Olin matkalla Rovaniemeltä Helsinkiin ja tutustuin junassa yhteen tyttöön. Hän on tänä päivänä yksi minun parhaista ystävistäni. 🙂

New Yorkin tapoihin kuuluu aina käydä katsomassa uusin Broadway Show. Niinpä kävimmekin poikaystäväni kanssa katsomassa Priscilla musikaalin joka oli aivan loistava!! Nauroimme koko esityksen ajan vedet silmissä. Suosittelen tätä musikaalia kaikille!!  Kannattaa silti katsoa ensiksi elokuva niin ymmärtää tarinan vielä paremmin.

Nykissä oli käynnissä samaan aikaan Fashion Week ja kävimme katsomassa The Blondes muotinäytöstä. OMG kuinka hienoja asuja!! Näytös oli todella vaikuttava ja hieno!! Näytöstä oli seuraamsaa myös laulajat Cassie ja Lil Kim.

 

 

 

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!!

 

xoxo

/S

 

 

 

 

 

Kommentit

 1. My Darling Sauli so happy to get another blog from you, we have missed you ! So glad your trip to New York was fun ( apart from the flights home ) you are such a beautiful person and I adore you, the photo's from The Blonds Show of you and siippa are spectacular. The two of you have never looked more beautiful or in love. Take Care and I was wondering when we will get more of those amazing modelling photo's of you ?! ( we always want more i know ) lol LOVE always Mr. Sunshine :)

  20.2.2012
  Joanne
 2. Nostaa aina väkisinkin hymyn huulille, kun näitä sun juttuja lukee, piristi nytkin tylsää iltaa mukavasti, kiitos siitä. (:

  20.2.2012
  Heidi
 3. adam & sauli forever <333333

  20.2.2012
  nil
 4. Olipa ihana tarina elävästä elämästä tuo kohtaamisesi balettiopettajan kanssa ja siitä syntynyt uusi ystävyys :) Mulla on eräs tuttava, joka reissaa ympäri maailmaa eikä useinkaan yövy hotelleissa vaan reippaana ja sosiaalisena tyyppinä tapaa reissuillaan uusia ihmisiä, jotka usein ovat kutsuneet hänet sitten kotiinsa yöpymään. (Ei hän mikään pummi ole, onnistuu vain tapaamaan mukavia tyyppejä.) The Blondesin muodista en osaa sanoa mitään kun huomion kiinnitti jumalaisen komea pariskunta yleisön joukossa ;-)

  20.2.2012
  Taotao
 5. Wow sounds like you had a great time!The only experience I ever had in NYC was when I drove through it...and got very very lost haha.I ended up somewhere in a Jewish neighborhood, and they were nice and showed us the right direction of the city.I would love to go back and see what you got to see. Especially the fashion..looks like that was wild!

  20.2.2012
  Andrea
 6. Ihanaa päästiin viimein New Yorkiin ja eroon mehulingosta! :))

  20.2.2012
  Repekka
 7. I wish This could be written in English too when this one is written

  20.2.2012
  illena
 8. SunnySauli! hih.. thx for another great blog :) glad to hear that you had a great time in NY with lots of fashion and laughter! great combi if you as me :D Glad to hear that you're filled up with energy again after your travelling-nightmare! Aww ! is so cool how you meet your close friends ;) thx so much for sharing! Love those moments where you just meet people you just click with in some way! Happy new week to you too!! cheers! Keep rockin n stay sunny!

  20.2.2012
  Sofie. S Barslund
 9. I've seen the Alvin Ailey dance troupe perform. They're wonderful. I didn't know there was a school! Have you ever been interested in learning modern dance? I bet you'd be terrific. Maybe your new friend can hook you up with a teacher in LA. :) Sauli, did you get a Vitamix juicer? If not, please consider one. It pulverizes the entire fruit or vegetable into juice, so you get the full nutrition without any leftovers to clean up. It's worth every penny. :)

  20.2.2012
  Lilybop
 10. Sulta toi uusiin ihmisiin tutustuminen onnistuu näköjään helposti :D vielä pakko sanoa, että näytitte tosi hyviltä molemmat tuolla muotinäytöksessä kun noita kuvia olen katellut enemänkin.

  20.2.2012
  Broken
 11. Tää blogi korvas kyllä sen 11 päivän odottelun :) Aivan ihanaa tekstiä taas kerran <3 Ja ootte työ kyl niin ihania! :D <3

  20.2.2012
  Cris
 12. IHANA ja energinen blogi! Onneksi sait kerättyä taas voimat raskaan kotimatkan jälkeen ja kerrot kuulumisia Isosta Omenasta. Olen siellä kerran käynyt ja on se VALTAVA. Mukava, kun tutustut uusiin omiin ystäviin. Tämä tanssinopettaja kuulosti antoisalta tuttavuudelta. Olen kuullut tuosta Alvin Aileyn tanssikoulusta. Sinne on Suomestakin jokunen lahjakas tanssija päässyt opiskelemaan. Ja tuo Pricilla. Haa. Näen sinut nauramassa siipan kanssa siellä! Se on elokuvanakin niin hauska. NYC kuulostaa olevan loputon lähde. Ostitko muuten uusia farkkuja sieltä? Muotiviikon näytöksessä oli sinun oloisia housuja. Mutta nyt pitää mennä nukkumaan. Kaikkea hyvää Sauli <3

  21.2.2012
  RitaW
 13. Hieno kertomus Nykin matkalta! Hyvä esimerkki siitä, miten oma mieliala vetää puoleensa samalla taajuudella olevia ihmisiä iästä ja sukupuolesta riippumatta. Asiasta kukkaruukkuun - hiuksista puheen ollen, leopardi-look on aika hauska lyhyehköissä, vaaleissa hiuksissa...

  21.2.2012
  Auli
 14. Yay Sauli!Terveiset täältä lumikinosten keskeltä!!Täällä eteläsuomessakin alkaa olla jo puolimetriä lunta ja lisää on luvassa!!Huh!Hienoa että olet jo toipunut rankasta matkastasi!!Kieltämättä alkoi tulla jo vieroitus oireita blogia odotellessa mutta nou hätä,hyvää jaksaa aina odotella!!En kyllä yhtään ihmettele että saat uusia ystäviä ihan mistä tahansa!!Sinä kun olet niin ihana ja aurinkoinen persoona että hurmaat vaikka heinäseipään!! :) Olen nähnyt sen Pricilla-leffan ja se oli kyllä hauska!!Epäilemattä se toimii myös musikaalina!Näin kuvia sieltä muotinäytöksestä ja aika erikoiselta näytti ne vaatteet,ei ainakaan tylsiä olleet!!Parhaat kuvat oli tietysti sinusta ja siipastasi otetut!!Olitte kyllä jälleen kerran niiiiiiin UPEITA!!! <3 <3 Ihanaa viikkoa teille molemmille!!Lav juuu Sweethearts!!! <3 <3

  21.2.2012
  tinsu
 15. sounds like you had a fabulous time in NY and so sorry about your misadventures on getting home that was awful. It is a wonderful thing when I simple run in on a subway or coffee shop turns out to be a beautiful frindship just goes to show you never know whats waiting for you at the next turn. I hope this finds you happy and well. sending you and Adam lots of love and i am happy to hear you a great time together in NY. XOXO

  21.2.2012
  rebecca~@becca112971
 16. Moderaattori hyvä, edellinen viestini lähti matkaan ennen aikojaan joten voisitko ystävällisesti poistaa sen. Kiitos! Hienoa Sauli, että olet palautunut kärsivällisyyttäsi koetelleelta kotimatkalta! Vaikuttaa,että sinulla oli antoisa New Yorkin matka. Itse en ole käynyt koskaan ko kaupungissa, mutta se on ollut pitkään Unelmieni matkakohteet Top 3:ssa . Käveltyä tulisi itsellänikin korttelikaupalla. Ja katuruokapaikkojen antimia olisi kokeiltava. Tuo kertomasi kohtaaminen tämän balettiopettajan kanssa oli parhautta. Yllättävät, joskus lyhyetkin, kohtaamiseet voivat joskus jäädä merkityksellisiksi loppuelämäksi vaikka ei tätä ihmitä enää koskaan uudestaan tapaisikaan. Tuokoon lounatuuli tullessaan sinulle sinne lämpimiä ajatuksia, vaikkakin elämme täällä lumikinosten keskellä.

  21.2.2012
  fisu
 17. Oli mielenkiintoista lukea toi lentokone rumba. Ei hemmetti että itelläki menisi hermot! Mutta loppu hyvin kaikki hyvin ! :D Ps. Ihana kuva :)

  21.2.2012
  Taija
 18. Tätä postausta onkin odotettu! Kiitos, taas hieman helpottaa! :) Ihana kuinka aina löydät uusia ystäviä tuosta vaan vaikka metrossa istumalla! Upealta näytitte Adamin kanssa The Blondes näytöksessä. Tuli kuvat katseltua tarkkaan ja joka ilta on saanut taas petrattua englannin kuullun ymmärtämistä Adamin haastattelujen avulla. Odottelen 45 minuuttia ohjelman haastattelua, mutta jotenkin jo mainostaminen "kielivaikeuksilla" kuulostaa, että onko keskitytty siihen mikä on ollut tarkoitus, vai oliko tarkoitus saada esiin jotain muuta.. Upeaa myös vihdoin kuulla virallisesti Queen asian julkistuksia, eikä tarvitse enää Adaminkaan kiemurrella ja velmuilla asian tiimoilta. :) Annahan kuulua sinustakin nyt useammin, että saadaan ihastella sinuakin tasapuolisesti! xoxo

  21.2.2012
  Sleepwalker
 19. My daughter and I bought our tickets for Priscilla a few months ago for yesterday's matinee. We enjoyed it. However, before the show we visited with Shannon Shiang to do an interview for my Arts Tribe blog. She showed me the prototype of the key she gifted you at Burning Man. If you an artist, I'd love to interview you someday for The Tribes of Art too. :) Let me know.

  21.2.2012
  MamaKath
 20. Glad you had an enjoyable trip to NY & got to spend valentines day with your honey & see good shows. I saw pics of you & A at the Blonds, & I think you two were the best looking guys there! So glad you had a good time! I love your blogs, even if I have to wait for M & Z's English translation. :) Hugs from Canada! Micki

  21.2.2012
  Mickilyn
 21. Glad you had a chance to explore NY like the natives do-- the subway and on foot is definitely the way to go. Sounds like a fun trip! And you and Adam were the best-looking couple at the fashion show :)

  21.2.2012
  Bobby
 22. Sauli, I love NYC & have been there several times too... There are still many, many things I want to see there! It's a big city & there never seems enough time. You must take the bus sometime too because the subway is underground & you can't see as much as you can from a bus but then again they are quicker! :)

  21.2.2012
  Genie
 23. I'm so glad you enjoyed your time in NYC. It is a wonderful city and best explored on foot. I hope you can visit us again soon.

  21.2.2012
  Molly
 24. Love reading your blogs Sauli. I love NYC too.. great place to visit and would love to live there too. You're so nice and friendly, so it's easy to make friends for you.

  21.2.2012
  ladan
 25. Hi, Sauli! So happy you are back to your cheerful self. So happy you have discovered the wonders and convenience of NY. I'm a New Yorker and totally agree with you. My greatest joy while living in Manhattan for 20 years was that I could walk almost everywhere I needed to go. So happy that you and your siippa enjoyed some NY nightlife. You both so deserve relaxation to balance out your crazy, hectic lives. Hope your eye is completely healed now. Looks perfect. Thank you again for sharing your heart and thoughts with us so generously. Your sunshine is contagious!

  21.2.2012
  Alice
 26. I lived on Long Island my whole life and was in and out of NYC from an early age, it is fun to meet people and travel, but watch for people who are not so nice and will bump you and pick your pocket or rob you. There is a great deal of crime there, visit, enjoy, and then go back to LA. Trust me.

  21.2.2012
  gael
 27. Olipa ihanan positiinen blogipläjäys jälleen! :D Kiitoksia!

  21.2.2012
  Tikru
 28. Glad you had a good time, while you were there anyway :) So sorry to hear about your flight, ugh! I love to just go to NYC and walk around. So much to take in. Walking is the best way to get around, for me anyway. Then you can stop in any shop, museum, etc. you want when you want :) You guys should come to the East Coast more often, papparazi doesn't seem to hunt you guys down over here as much :)

  21.2.2012
  April
 29. Moi Sauli! Kiitos kun kirjoitit viimein blogin oli ihanaa luettavaa! Ihanaa että olet löytänyt uuden ystävän noin vain :) Minäkin olen saanut joskus uusia kavereita tosi yllättävissä tilanteissa. Hyvä että broadway show oli mieleenne. Haluaisin itsekkin joskus nähdä kyseenlaisen esityksen! Voi vitsi te näytitte siippasi kanssa ihan malleilta ootte niin kauniita! ;) Kiitos vielä kerran ihanasta blogista! xoxo see ya!

  21.2.2012
  Ada
 30. Oh, dear! Did you take the F train? That's my train, and I almost always have a gentleman who smells like urine and garbage in my car. Maybe you were in the same car as me :)

  21.2.2012
  Madison
 31. Did you take any of the orange line trains? (B, D, F, or M) I feel like you'd enjoy those!

  21.2.2012
  Jordan
 32. Kiva kuulla että sulla oli hieno Nykin reissu:) Olisi tosi kiva nähdä toi musikaali sillä leffa Priscilla, aavikon kuningatar, oli todella hauska. Ja kivoja kuvia teistä tuolta muotinäytöksestä:) olipas mielenkiintoisia vaatteita. Ja miten sä onnistutkin noin vaan saamaan uusia ystäviä ei onnistuisi multa ainakaan. Hyvää viikon jatkoa sinne Losiin!

  21.2.2012
  lennu
 33. Aivan mahtava juttu, että löysit tuolla tapaa ystävän. Olet niin aurinkoinen ja positiivinen, että vedät puoleesi samanlaisia ihmisiä. Tuo tanssiryhmä on todella kuuluisa, en ole itse tosin esityksiä nähnyt valitettavasti kuin Youtubessa. Menehän katsomaan , jos osut sopivasti kaupunkiin ja kerro sitten meille <3 :) xoxo

  21.2.2012
  Miia Vaan
 34. Kuulosti kyllä erittäin mielenkiintoiselta tämä sinun paluumatkasi. Pakko kertoa, että pari viikkoa sitten minäkin koin erittäin mielenkiintoisen kotimatkan Düsseldorfista Suomeen, sillä mehän päätimme juuttua Köpikseen! Mutta hienoa, että pääsit kotiin ehjin nahoin ja takana on muuten mukava reissu :)

  21.2.2012
  Sammy
 35. Yay! Kuulostaa hienolta :D Hyvä että tämä blogi on näin positiivinen - itsellekin tulee hyvä mieli. Hienoa että sait uuden ystävän... ei se aina noin helppoa ole ;D Ainakaan meikäläiselle. Mietinkin, että olitko sitä Priscillaa katsomassa vai et. Ihanaa että sulla oli hyvä viikko Nykissä!

  21.2.2012
  Janika
 36. Voi sauli oot ihana, ihan totta kuka löytää uusia ystäviä jostain junastakin ihan noin vain. En minä ainakaan. Ehkä oon liian hissukka että edes uskaltaisin alkaa jutella jollekin. Lähetäppä mulle vähän sitä sun avoimuutta ja aurinkoisuutta tänne, pliis! Ja vau tuo kuva! Ootte aika näyttävä pariskunta :) tuolla sun miehelläs on kyllä ehkä maailman upeimmat silmät ;)

  21.2.2012
  emika
 37. Hi Sauli, that sounds great, hope one day I will visite NY as well. So cool you have new friends and you had good time in NY. :) xoxo

  21.2.2012
  wandinka
 38. Saat anteeksi! Vaikka harmitti koko viikon. :( Ihanaa kuulla että sait uuden ystävän! Oon iloinen puolestasi! :) Tuosta musikaalista, rupesin nauramaan vedet silmissä kun luin sen! Sillä mä voin kuvitella sen kun nauroitte vedet silmillä. Molemmista! :D Tästä blogista tuli heti halu mennä Nykiin! ;D ihana kuvaaaaaaaa!!! <3<3 Kiitos kun paransit oloani, terveisiä täältä kipeältä nuorelta! :) lovelovelove U and Adam! <3

  21.2.2012
  Werskuli
 39. Kiitos taas mukavasta blogista Sauli :) En ole koskaan Isossa Omenassa käynyt, paitsi Espoon Matinkylässä, on kyllä suunnitelmissa ja toivelistalla! ps. ystäviä voi tosiaan saada myös kuvaamallasi tavalla, rikastuttaa elämääsi!

  21.2.2012
  kevättuuli
 40. Kiva kuulla onnistuneesta reissusta Manhattanille! Itse menossa sinne keväällä (toista kertaa) ja odotan jo niin innolla :) Sinun inspiroimanasi, ajattelin varata liput Sleep No Moreen jos olet edelleen sitä mieltä, että se oli unohtumaton kokemus?! kun kerran Nykissä käy, niin menettää kaupungille kyllä sydämensä tai ainakin niin kävi omalla kohdallani. Eikä kyllä paljon Suomen teatteri kiinnosta, kun on käynyt katsomassa Broadway-shown, se on varma! ihanaa viikkoa aurinkoon, täällä tulee räntää taivaantäydeltä!!!

  21.2.2012
  Iines
 41. moikka adam ja sauli olette mulle tosi tärkeitä :)<3 ÄLKÄÄ EROTKO KOSKAAN TE KUULUTTA YHTEEN AINA MUN SYDÄN SÄRKYY JOS EROATTE

  21.2.2012
  ^^minttu^^
 42. Hienoa että sinulla oli mukava viikko Nykissä :) Minä olen myös sellainen ihminen joka puhuu tutuille ja tuntemattomille. Sääli että välillä ihmiset tuijottavat nyreinä ihmetellen että kuka tuo oikein on. Toisaalta joskus on käynyt niin että kun olen saanut vahingossa tuntemattomalta puhelun, olemme silti puhuneet keskenämme puoli tuntia. :D. Olen nähnyt sen Priscillan elokuvana ja tykkäsin kovasti. Siitä muotinäytöksestä sen verran että olitte TODELLA UPEAN näköisiä kuvissa <3. Ehditkö koskaan käymään niillä julkisilla Facebook sivuillasi. Olisi tosi iloinen yllätys jos joskus kommentoisit jotain ;).

  21.2.2012
  jatta
 43. Kuulostaa tosi ihanalta reissulta! :) "Priscilla" olis mahtava nähdä. Leffan olen nähnyt montakin kertaa ja pidän siitä kovasti. Teatterista puheenollen, olettekohan menossa katsomaan Dustin Lance Blackin näytelmän "8"? Ensi-ilta LA:ssa on maaliskuun alussa. Loistava näyttäisi olevan näytelmän näyttelijäkaarti. http://www.huffingtonpost.com/2012/01/18/8-dustin-lance-black_n_1213350.html Ja aivan mahtavaa, että sait NY:n reissun aikaan uuden ystävänkin :) Mukavaa helmikuun jatkoa! :)

  21.2.2012
  Riinukka
 44. Hei Sauli, Ihana lukea näitä blogejasi =) Tiedätkö, mistä tietää että on julkkis? ;) Kun pääsee sanaristikkoon, ja SÄ OOT SANARISTIKOSSA! Viimeviikolla paikallislehden ristikossa oli kysymys: KOSKINEN NIINISTÖ ja vastaus tietty SAULI ! Eix oo mageeta... heh.

  21.2.2012
  Soikku
 45. Ihanaa että sinulla on ollut hauskaa! :) Toivoisin itsekin pääseväni vielä joskus New Yorkiin :) Kiva kuulla uudesta ystävästäsi, ainahan on hauskaa tutustua uusiin ihmisiin! Pidä huolta itsestäsi, olet rakas! <3

  21.2.2012
  gallo
 46. Mä kävin myös kattomassa ton Priscilla-musikaalin, Lontoossa tosin mut sama musikaalihan se on =) Ihan mahtava oli kyllä ja todellakin sai monet hyvät naurut :D P.S. oot ihana!

  21.2.2012
  karoo
 47. Ystävystyit metro-matkalla! Sulla täytyy olla poikkeuksellisen hyvä ihmistuntemus, kun uskallat heittäytyä noin. Elämänasenteesi on kadehdittava: avoimin mielin kohti seikkailuja ja uusia tuttavuuksia. Yritän ottaa opiksi. Muotiviikon kuvissa olet enkelikiharoinesi ja tähtisilminesi niin syötävän suloinen, etten ihmettele ollenkaan, että siipan silmät liekehtivät:)

  21.2.2012
  maarit
 48. Ystäviä saa helposti kunhan uskaltaa esittäytyä ja olla itsevarma, täytyisi itsekkin kokeilla joskus ;--) adam ja sinä ootte niin söpöjä yhdessä ♥ :3

  21.2.2012
  eLLa
 49. Kiva kuulla että Nykin matka meni hyvin, sitä lentohässäkkää lukuun ottamatta : ) Olispa mullakin tuollainen "taito" ystävystyä, tulen kyllä hyvin toimeen ihmisten kanssa, mutta olen uudessa seurassa välillä turhan hiljainen.. toivottavasti itsekin pääsisin joskus käymään Nykissä : DD On muuten taas kerran niin ihanan ihana kuva teistä!!<333

  21.2.2012
  Glitter
 50. Loistavaa! :) Et tainnut piipahtaa Ivana Helsingin näytöksessä siellä muotiviikoilla pörrätessäsi? Tosin tais tämä näytös olla vain silloin kun olit jo sillä surullisen kuuluisalla kotimatkallasi. Hyvää äidinkielen päivää muuten!

  21.2.2012
  Juuni
 51. Olipas mukava saada kuulumisia New Yorkin reissusta. The Blondes muotishowsta olikin paljon kuvia netissä ja yksi parhaimmista kuvista on se, missä istuu Huippumallit ohjelmista tuttuja kasvoja jonossa ja Saulihan se siellä on oikeassa laidassa! Kovaan seuraan olet päässyt ;) Hyvää laskiaista muuten :) Hernekeitto, laskiaispullat kermavaahdolla ja kaakao on maistunut. Täällä koti Suomessa kevät rupeaa jo ihanasti lähestymään. Aurinko lämmittää jo niin että vesi tippuu räystäyiltä ja lumi sulaa. Hanget hohtaa niin että tarvitsee aurinkolaseja. Ja talitintit ja muut linnut ovat aloittaneet kevätlaulut. Nauti sinä siellä aurinkopaahteesta ja muistahan kirjoitella ahkerasti :)

  21.2.2012
  Anne
 52. Tuntui olevan kiva reissu loppuhuipennusta lukuunottamatta.. Lisääkin saa kertoa. Onkohan tässä kuussa tulossa kysymys vastaus osiota?

  21.2.2012
  Ninni
 53. Olipa kiva lukea juttuasi New Yorkista. Olin siellä itse kuukausi sitten ja samanlaisia kokemuksia on minullakin. Kaupunki oli aivan huikea. Streetit ja avenuet oli tosi helppoja oppia ja metrolla liikkuminen oli helppoa. Itsekin matkustin metrolla mm. Central Parkista Sohoon. Ja tuli käytyä Broawayllä kuten sinäkin. Ihmiset olivat todella ystävällisiä; tosin en päässyt aivan samanlaiseen kahvittelukontaktiin kuin sinä. New York on talvella tosiaankin mielettömän kylmä. Eli tässäkin asiassa komppaan sinua. Kostea, kylmä ilma yhdistettynä tuuleen menee todellakin ihan sisuskaluihin asti. Vaikka on pakkaseen tottunut, niin tuo oli pahempaa. Olispa kiva tietää, missäpäin asuit. Itse oleskelin Empire State Buildingin kupeessa 37 streetillä. Se, missä tarinamme eroaa,on se, että minä en todellakaan osallistunut mihinkään muotishowhun. Olisi kiva tietää tuosta showsta lisää ja muutakin, missä kävit Nycissä. Terkkuja Adamille. Tässä juuri pohdin, pitäisköhän lähteä miehen kanssa kesällä konserttiin vai onkohan viiskymppiset liian vanhoja sinne, eihän ole.....

  21.2.2012
  Malla
 54. Olet sä kyllä uskomaton pakkaus, kukaan muu ei onnistuis löytään itselleen ystävää New Yorkin metrosta! Se tuntuu luonnistuvan sulta niin helposti, olispa itsellekin yhtä helppoa. Mahtava reissu varmaan ollut, jos nyt ei lasketa tuota epäonnen paluumatkaa. Aikas rohkea olet , kun yksin suhaat ympäri Nykiä, mutta olethan jo niin monesti käynyt, että kaupunki alkaa tulla tutuksi. Toisaalta jos jotain halusit nähdä, niin silloin oli vaan mentävä, kun sun siippasi promosi niin ahkerasti kaiket päivät. Onneksi teillä oli kuitenkin iltaisin yhteistä aikaa, tuollainen Broadway musikaalihan kuulostaa ihan mahtavalta ja muotishown vaatteet näytti erikoisilta, mutta varmaan hienoja paikan päällä nähtynä. Mulla on haaveena jonkun vuoden sisällä päästä nimen omaan New Yorkiin ja Los Angelesiin, ihmisellä on hyvä olla haaveita. Have a wonderful week, Sunshine! ♥♥ xoxo

  21.2.2012
  Stella
 55. Mukava kuullu susta Sauli pitkästä aikaa! Nykissä oli siis hienoa pukuloistoa. Täytyy sanoa, että niin on ollut Suomessakin, sillä viime perjantai oli vanhojen päivä, mikä tietenkin tarkoitti sitä, että kauniita tyttöjä ja komeita poikia oli lukiot täynnä. Itsekin sain olla osa tuota ihanaa tapahtumaa, mutta tuntui kyllä tosi tylsältä tulla maanantaina kouluun taas tavallisissa vaatteissa. Tuntuuko susta koskaan tylsältä palata takaisin normaaliin arkeen, kun on saanut juhlia ja olla hienona monta päivää? Voi käy ihan kateeksi tuo sun Broadway vierailu. Haluaisin nähdä niin monta esitysktä sieltä. Tuntuu, että kotonakin on jo monta näytelmää, mitkä haluaisin katsoa, mutta siellä Amerikoissa taso on tietenki vielä korkeampi. Itse olen suuri teatteri -ja yleensäkin lavataiteen ystävä. Kiva kuva sinusta ja Adamista. Näin jo muutaman muunkin, kun niitä oli taas vuotanut nettiin ja uutisiin. Uutisista tulikin mieleen, että teisitkö, että sinä ja Adam olette yksi pääaiheista keskiviikon 45 minuutissa? Odotan innolla mitä teistä sanotaan siinä! Hugs ja kisses! xoxo Laura

  21.2.2012
  Laura
 56. Kiitos, ihana kuulla taas sinusta! Well, kommentit ei ilmeisesti taas näy...Kuule Sauli, sinä kun olet niin sosiaalisen ja sympaattisen oloinen ihminen ettei kyllä ole mikään ihme, että saat näitä uusia ystäviä vaikka mistä :) Broadwayn show:t on minunkin pieni haaveeni ja sen + koko New Yorkn matkan vielä toteutan. Tuollainen iso ja upea muotinäytös on varmaan myös hieno kokemus. Mielettömän hienoa, että siippasi laulaa festareilla Queenin kanssa. Siihen ei todella moni laulaja pysty. Siipallasi riittää ääntä ja keuhkoja! Oletko halkemaisillasi ylpeydestä, olet varmaan :D Kuule, olen ajatellut, että näettekö/näetkö siippasi veljeä, äitiä ja isää kuinka; usein/ ei juuri koskaan? Jo aikoja sitten oli niin ihania kuvia sinusta, siipasta ja siipan kauniista äiditä. En toki tarkoita, että niistä tapaaamisista pitäisikään aina lehdestä lukea, mutta tällainenkin kuule on tullut mieleen :D Kaikkea hyvää sinne rapako taa muru!

  21.2.2012
  Sunflower
 57. Kiva,että nykissä oli hauskaa ja löysit uuden ystävän vaikka paluumatka ei mennytkään suunnitelmien mukaan.Välillä Finnairilla lentäessä on harmittanut muutaman tunnin viivästykset ja tullu koko lentöyhtiö kirottua,mutta eiköhän se kuitenkin oo loppujen lopuks aika mukava ja luotettava verrattuna esim.Deltaan.Itsekin haluaisin kovasti New Yorkissa päästä käymään on varmaan pikkasen isompi paikka ku tää tampere LOL. Näytitte kuvissa kyllä niin ihanilta,yllätys,yllätys.... :) eipä teistä huonoja kuvia saakkaan. Hauskaa viikon jatkoa losiin,niin me nautitaan täällä näistä jo paljon lauhemmista talvisäistä:)

  21.2.2012
  jonna
 58. Ei jukra kun tulee kaipuu jorkkiin tätä lukiessa! Aivan ihana ja ehdottomasti jalotellen paikasta toiseen ihan mahtava ja uskalsin jopa yksinäni siellä liikkua, eksymisen pelkoa ei ollut kun mutkat on vedetty suoriksi :D Mukavaa loppuviikkoa sinne aurinkoon!

  21.2.2012
  anni
 59. Oli tosi kivaa kuulla tästä sinun New York reissusta ja siitä miten sait uuden ystävän! : ) Ystäviä voi tosiaan saada helposti! Haluaisin itsekkin käydä New Yorkissa mutta se taitaa jäädä vain haaveeks... :/ Ja samoten myös Losi. No mutta sekin riittää ihan hyvin minulle, että kuulen sinulta minkälaista siellä on!! : D Kiitos tästä blogista! ; )

  21.2.2012
  Kaisa
 60. Ilahduin uudesta ystävästäsi niin, että unohdin ihastella rohkeuttasi liikkua julkisilla niin isossa kaupungissa. No päiväsaikaan varmaan ihan yhtä turvallista kuin muuallakin maailmassa? Olet niin paljon matkustanut ympäri maailmaa, että varmaan osaat huolehtia itsestäsi:)

  22.2.2012
  Miia Vaan
 61. ☼Sauli, you are such a sweetheart! ♥ It's no wonder even strangers feel comfortable talking with you. ;) ~Love seeing all the gorgeous pictures & vids of you & your boyfriend ;) at the Blonds Fashion Show. I swear both of you could’ve walked with the models. I think you two were the best part of the show. ;) ♥ ♥ ♥ xoxo

  22.2.2012
  Rochelle
 62. It's so nice to read your blog once again Sauli :) I've missed it !  :D

  22.2.2012
  Gloria Sweet - love
 63. Sauli you are such a friendly person, it's not surprising that you make friends with strangers. Bless you! I'm truly sorry for what you went through with Delta. Hope you were compensated. If not, we will use Delta's competitors' airlines! Glad to see you back home and enjoying better weather than in NYC. The city is a fun to explore and you meet all kinds of people. Four years ago my niece and her husband vistied me, from Scotland. When my daughter, who is always the tour guide for NYC, asked him if there was something he would like to see or do. He told her he would like to have a beer in the Bronx. Silently, I thought he was nuts, but it turned out that he's seen this in movies and that's what he wanted to do. My daughter took us all the the Bronx so that he could have a beer there. He was so thankful. Well, my daughter aims to please. ha ha Thanks again for the blog. Slainte!!

  22.2.2012
  Eriskay
 64. I'm glad you enjoyed New York. Sounds like you had a great time!! :)

  22.2.2012
  tricia
 65. Oii! Kuulostaapas hauskalta reissulta! :D Heh, taidankin seurata sinun jalanjälkiäsi ja kipaista sinne Nykiin kunhan pääsen...Pitää ensin voittaa lotossa xD Ja sitten en todellakaan tule enää takaisin Suomeen. Onnekas poika, kun ei tarvitse näitä kamalia pakkasia kestää. Saat elää oikeeta unelmien elämää!<3 Mutta kerroppas millanen sää siellä on ollut? Heh..Varmaan aika aurinkoista ja suht lämmintä veikkaisin :DD Minä saan sellaisen kuvan ihmisistä sielläpäin, että he ovat ihan oikeasti tosi ystävällistä porukkaa. En tunne ketään Yhdysvalloissa asuvaa tyyppiä henkilökohtaisesti, niin en osaa sanoa (paitsi muutama sukulainen taitaa asua jossain Losin tienoilla). Olisi tosi ihana saada uusia ystäviä, jotka asuisivat siellä. En tietenkään mielelläni kirjoittele ulkomaalaisille nettifoorumeille, koska englannintaitoni eivät ole vielä niin kehittyneet. Tuntuu, että ihan suoraan jutteleminen on paljon helpompaa. No niin! Nyt olen jaaritellut tässä ihan tarpeeksi. Minun pitäisi oikeasti olla sairastelemassa vuoteessani, mutta oli pakko käydä tarkistamassa, että oletko kirjoittanut mitään uutta :DD Tunnustan, olen stalkkeri, mutta eiköhän me kaikki olla joskus. ;))

  22.2.2012
  Destiel
 66. eihh! oon niin kateelinen tuosta Nykin reissusta. itse tuli siellä oltua viime kesänän pari viikkoa ja onhan se ihan mahtava kaupunki ja niin iso, että ei todellakaan kahdessakaan viikossa kerenny läheskään näkemään kaikkea, vaikka pää kolmantena jalkana siellä juostiin ympäri Manhattania aamusta iltaan. :D esim. yhtään musikaalia ei tullut käytyä katsomassa mutta ompahan sitten ensi kerrallakin jotain mitä ei ole ennen nähnyt tai tehnyt :) itse en oo kyllä kavereita julkisissa tai muissa vastaavissa tilanteissa saanut, mutta kyllä sen huomaa että Suomessakin alkaa pikkuhiljaa olla vähän avoimempaa kansaa, vaikka kyllähän se aamuruuhkan ratikka on huvittava näky, joko sitä leikitään puhelimella, kuunnellaan musaa niin kovaa ettei vahingossakaan kuule jos joku puhuu tai sitten luodaan niin murhaavia katseita kanssa matkustajiin että hulluhan siinä olis jos yrittäis keskustelua aloittaa hah :D

  22.2.2012
  anni
 67. Aww, miten söpö kuva <3 Terkkuja Adamille ja hyvää jatkoa sinne päin! :)

  22.2.2012
  Jaana
 68. Vau, todella hienoa että sait uuden ystävän !! :) Oon ilonen sun puolesta! Mäkin haluasin joskus lähteä Nykiin, jos ois rahaa :D Ja ootte todella upean näkösiä tuossa kuvassa!! :)))

  22.2.2012
  Sara
 69. So glad you had a good experience exploring NY. We New Yorkers often get a bad rep unfairly. As a group, we tend to be warm-hearted, open-minded but just a bit of sarcasm. You'd fit right in!!

  22.2.2012
  Mary
 70. Kiitos taas blogista. Oliko "Blondien" näytöksessä vaatteita joita voisit itsekin pitää vai oliko liian over the top? Näkemäni perusteella ainakin osa asuista on hieman turhan erikoisia jokapäiväiseen käyttöön :). Entä tuliko shoppailtua? (vai onko turha kysyäkään)

  22.2.2012
  Miuku
 71. Hei Sauli! Rakastin lukeminen viimeaikaisesta blogeja! Olet niin söpö, voisin vain puristaa poskia! En ole koskaan käynyt NYC, mutta haluaisivat käydä siellä. Isäni meni kerran työmatkalla. Minulla on ehdotus ottaa seuraava blogi ... voitteko kirjoittaa musiikkia kuuntelet? Olen erittäin kiinnostunut tietämään, millaisia ​​taiteilijoiden tai kappaleita haluat aikoina. Ehkä voisit lähettää soittolistan noin 10 tai niin songs haluat (: Kiitos hämmästyttävä blogeja, jotka saavat minut hymyilemään! Rakastan sinua tonnia! xoxox - Kathryn17

  22.2.2012
  Kathryn17
 72. Kiitos taas kerran ihanasta blogikirjoituksesta. Tulen niistä aina tosi hyvälle mielelle. :) Olen itsekin käynyt NYC:ssä kolme kertaa, viimeisimmällä visiitillä olimme siellä viikon ajan. Kaupunki on huikea! Itse pidin viime visiitillä erityisesti pyöräretkestä Central Parkissa ja KoreaTownista.

  22.2.2012
  Saara
 73. OMG! Hyvä kuva teistä! Ja hyvännäköisiä <3

  22.2.2012
  Tyttönen
 74. Hei, vähänkö kuullostaa hienolta. :DD Itsekkin haluaisin Nykissä käydä. Kuullostaa tosi hienolta paikalta. Ihana on tuo kuva sinusta ja Adamista. xoxo ♥♥♥

  22.2.2012
  Miinasd
 75. NYC's always awesome for a visit (but) speaking for myself it's always nice to get back to Califas (where, regrettably, there is zero chance to strike up a chance conversation with you on public transit, lol). It's just that the weather beats all here. ;)

  23.2.2012
  Shaunna
 76. Ihana kuva teistä, Sauli ja Adam! ♥♥♥

  23.2.2012
  Milja
 77. Me naiset-lehti tarttui tänään käteen ruokaostosten yhteydessä. Kirpi Uimosen tekemä poikaystäväsi haastattelu oli ihanan lämminhenkinen.

  23.2.2012
  fisu
 78. Täällä näytettiin keskiviikkona Adamin haastattelu. Voi juutas, kun Te olette ihania molemmat. Samassa pätkässä näimme, kun tulit voittajana ulos BB-talosta. New York on minunkin haaveeni. Olen ollut siellä vain kerran.Aurinkoisia päiviä Sinulle.

  24.2.2012
  Kirsti
 79. Toimiiko tää kommentointi osio enää ollenkaan....????

  24.2.2012
  Ninni
 80. Sauli, täytyy sanoa, että näiden vuosien aikana söpöstä pojasta on kasvanut komea mies :) I must say that during these years cute boy has grown a handsome man.

  24.2.2012
  Höyhen
 81. Aivan mahtavan kaunis kuva teistä <3

  25.2.2012
  Paula
 82. Hei sauli ! :) mistähän osoitteesta sitä sun toista blogia pystyy seuraamaan ? (:

  27.2.2012
  Linnea
 83. Awws hienoa että Nykin matka meni hyvin, vaikka myöhään kirjoitankin :--D Ihana kuva , naww <3 Adam on niin komea, namn. Ja tottakai Saulikin <3 Olet kyllä onnekas kun sattumalta Adamin kohtasit, vaikka varmasti kohtalo oli matkassa, niin hyvin te sovitte yhteen !

  21.4.2012
  Réi
 84. Thanks for the great info dog I owe you biiggty.

  22.4.2012
  Roselaine
 85. Obedient bye, sweet friend :)

  27.4.2012
  PaloplaypeGoF