Mehulinko

Nyt olen löytänyt maailman parhaimman keksinnön ikinä!! Mehulingon!  Enään ei tarvitse juosta kalliissa superfood paikoissa ostamassa terveysjuomia, vaan voin tehdä ne nykyään itse. Tämä huippu keksintö on varmasti monellekkin tuttu masiina, mutta minulle tämä on jotain aivan uutta ja ihmeellistä. 🙂 wow! Ei muuta kuin kaikki vihannekset ja hedelmät sekaisin masiinaan joka puristaa niistä mehut suoraan juotavaksi. Kävin tyhjentämässsä lähikaupan ”hevi” (hedelmät ja vihannekset) osaston jotta pääsen testailemaan erilaisia mehuja. Tänään valmistin mehua johon laitoin selleriä, porkkanaa, inkivääriä, sitruunaa ja omenaa. Kuulostaa aika oudolta sekoitukselta mutta siitä tuli todella hyvää ja maukasta. Valmismehuihin laitetaan yleensä niin paljon lisäaineita ja sokeria jotka ovat todella huonoja elimistölle. Pieni vaiva siinä tietenkin on valmistaa mehu itse mutta on se sen arvoista ja paljon paremman makuista.

 

 

Tänään ”siippani” palaa takaisin kotiin pitkältä reissultaan joten varmasti on kiva päivä luvassa!! yay!!  🙂

 

xoxo

/S

Kommentit

 1. oh yay you got a juicer! What's your favourite juice recipe? xoxo

  8.2.2012
  AJ
 2. Kiva kuulla susta. Ja kiva, että pääset tekemään kunnon mehuja. Mutta toivoisin kovasti, että laittaisit noi valokuvat AINA vähän isompina. Ovat niin nättejä. Please!

  8.2.2012
  Tintti
 3. Ihanaa! Voit tehdä power-shotit teille molemmille, niin saat "siippasi" taas tervehtymään! Iloista jälleennäkemistä teille molemmille :-)

  8.2.2012
  Anz
 4. Hieno homma :)

  8.2.2012
  Repekka
 5. Sulonen Sauli! Pitkän eron jälkeen jälleennäkeminen on ihanaa!

  8.2.2012
  Mami
 6. Mehulinko on niin jees! Mutta hyvänen aika, syöttekö te kaksi enää mitään vai juotteko mehuja vain? Luulenpa että siippa ainakin tarvitsee kunnon ruokaa tervehtyäkseen (mehujen lisäksi). :D

  8.2.2012
  Glitterkez
 7. Minulla on ollut mehulinko jo jostain 1980-luvun puolesta välistä. Liian harvoin vain tulee sitä käytettyä, koska laitteen puhdistus on niin työlästä. Laiska mikä laiska! :)

  8.2.2012
  Anna
 8. Sauli thank you for this ..so happy and overjoyed to know you are okay, and that your siippa is on his way home to you, i love you both so very much and you just made my day perfect...the super juicer looks amazing....I adore you so much ...have fun !!!

  8.2.2012
  Joanne
 9. YAY mehulingolle, hyvä keksintö! Ihanaa että saat siippasi takaisin kotiin, ikävä varmasti ollutkin jo molemmilla. Niin ihanasti hän puhui haastiksissa Euroopassa sinusta ja aidosta rakkaudesta jonka on kanssasi löytänyt. Olette aivan kertakaikkisen upeita molemmat! Miksiköhän muuten kommentit eivät näy ollenkaan enää? Ei edellisessä postauksessakaan?

  8.2.2012
  Anneli
 10. Mä en ookkaan kuullu tommosesta masiinasta.... No eipä olis pitänyt yllättyä että semmonen on keksitty :)) jeejeee pitäkääs kiva päivä:3

  8.2.2012
  Näin tänään
 11. Voi Sauli. Saat minut itkemään täällä työpöydän ääressä. Mehulinko ja Siippa tulee kotiin. Olet maailman ihanin "Baby" "My Love" ja "Partner". Olette maailman ihanin pariskunta <3<3<3 OMG Nyyyhh <3

  8.2.2012
  RitaW
 12. I need to get my life right and buy a dagon juicer. Be well Sauli! <3

  8.2.2012
  alien
 13. Ei varmaan isoäidit olisi aikanaan arvanneet, että jokin perinteinen keittiömasiina nousee uudelleen suosioon superfoodien myötä :) Itse tehty on aina itse tehtyä - nostan hattua että jaksat väsätä keittiössä! Herkullisia mehuhetkiä jatkossakin! PS. Siipalle halit sisukkaasti ja menetyksekkäästi vedetyn promoturneen johdosta :)

  8.2.2012
  Taotao
 14. Hey Sauli!! aww that sounds great w your new kitchen aid ;) it sounds delicious! just cheked my fridge- got all the ingredients so Im off to the kitchen to try mr. Koskinens new recipe ;) Lol! Hope you had a fun trip to Malibu and that you had your #steakandwine!? So glad to hear that Your other half is coming home to you :) hopefully he's recovering from his flu :) thx for the blog :) U rock and stay sunny! Cheers!

  8.2.2012
  Sofie S. Barslund
 15. Täytyy myöntää, et olen itsekin himoinnut mehulingon ostoa, mutta en ole vielä päässyt kauppaan asti niitä hipelöimään. Toi sun laite näyttää tosi prolta, kerrohan kokemuksia, onko oston arvoinen. Kyllä sun esimerkki mehu on varmaan maukasta, koska pidän sekä selleristä, inkivääristä että sitruunasta. Nyt vaan kehittelemään uusia makuja. Yllätähän Adam jollain ihanalla, uudella terveysjuomalla! Toivottavasti hän on parantunut, sairaana matkustaminen on tosi syvältä, ehdit jo varmaan olla huolissaankin. Ihanaa jälleennäkemistä teille, lovebirds !♥♥ Rakastamansa ihmisen kaipaaminen, kun ollaan erillään, on kauheaa ja katkeransuloista, ja jälleennäkeminen jotain sanoin kuvaamatonta! ♥♥

  8.2.2012
  Stella
 16. I hope Adam has recovered from his illness. You will be able to make him lots of healthy juice to help him feel better :)

  8.2.2012
  RedBessRead
 17. Aww, ihana jälleennäkeminen siipan kanssa! Olisi kiva nähdä teistä pitkästä aikaa uusi yhteiskuva... Ja voi, kuinka haaveilen siitä pusukuvasta! Siinähän oikein sydän räjähtäisi rakkaudesta. ^_^ Älä suotta laita siippaa lainausmerkkeihin, kaikki ulkomaalaiset fanitkin jo tietävät tuon ihanan sanan. :) Hauskaa päivää, suloinen Sauli!

  8.2.2012
  Aduli
 18. Olen vilpittömästi ihailla voit Sauli! Tämä on erinomainen esimerkki terveiden elämäntapojen! Juuri ole unohtaa kasviöljyt on tarpeen vitamiinien ja terveitä sappirakko metabolizing.

  8.2.2012
  Ana
 19. Yay! Baby coming home Sauli! Please take good card of Adam for us! He has worked hard for the past week!

  8.2.2012
  Twittterpulse
 20. I'm sure the juicer will be a nice surprise for him, you can make him lots of healthy juice to build his strength back up, and Ginger is supposed to be good for sore tummys so that is a good idea :)

  8.2.2012
  magsmagenta
 21. Kotitekoinen on parempaa lähes kaikessa. Ihanaa päivää sinulle ja siipallesi. :)

  8.2.2012
  Jonni
 22. Awwwwwww!!!!!!!!! IHANAA KUN OOTTE TAAS YHDESSÄ!!!! Ja vitsi mun pitää hankkii tommonen linko! :D xoxoxoxoxoxo!!!!

  8.2.2012
  Ada
 23. I'm so happy for you! Oh, sweet reunion<333 I hope Adam is healthy and I wish you both all the best:)))

  8.2.2012
  AleksandraKv
 24. Hey Sauli! You also might want to check out a high speed blender like Vitamix. It's great for making green smoothies, and you get to drink the fiber too which we need for internal cleansing. It breaks down the cell walls of the leafy greens so tht your body can assimilate it easier. Ihighly recommend it. I love drinking my greens.. kale and spinach are my favorites. xxoo jun

  8.2.2012
  jun
 25. Siis et ihan totta ole ikinä kuullut mehulingosta? :D Noh, kerta se on ensimmäinenkin. Hyvä että löyty sellanenkin niin ei kaikki rahat mene niihin supershotteihin :) Ai muuten! Sieltä päin maailmaa ei taida löytyä tyrnejä? Vai? Sattui vaan mieleen kun iteltä lötyis tyrni kiisseliä tuolta pöydältä ja on niin kamalan hyvää :P Tosin voi kyllä olla (riippuen ohjeesta) että siihen menee aika paljon sokeria... Meneekö lisätty sokeri jo epäterveellisen puolelle siellä teidän huushollissa? :D Well, no can do I guess ^^' Mutta tosi hienoa että "siippa" palaa takaisin kotiin pitkän promon jälkeen :) Pitäkäähän hauska päivä!!

  8.2.2012
  Hachi
 26. Sauli, apua, mä en tiedä itkeäkö vai nauraako vai mitä. Ensin nauran täällä kippurassa, kun tyyppi selittää ihan innossaan mehulingosta ja sitten itken ilosta, kun kuulostat tuon suloisen 'yay':si kanssa niin onnelliselta, kun siippa tulee kotiin. Mä voisin halia sut suunnilleen hengiltä just nyt! :D

  8.2.2012
  Ansku_xo
 27. Pakkasterveisiä Suomesta! Vihdoin saat Adamin kotiin! Ihanaa ja oikein mukavia hetkiä jumpsuiteissa tai ilman! ;) Minullakin tuollainen mehulinko löytyy, ei tosin noin upeaa kuin kuvassasi. Kaappiin se on jäänyt pölyttymään, mutta vois kaivaa sen sun innoittamana esiin! Melkein aina jos laittaa porkkanaa ja jotain hedelmää mukaan, niin tulee makoisa juoma! Ainoa haitta mun mielestä on se vaiva, kun täytyy putsata se vekotin! xoxo

  8.2.2012
  Sleepwalker
 28. Ihana kuulla"pitkästä aikaa" sinusta. Olin jo huolissani ;). Itsekin haluaisin tuollaisen mehulingon. Voisi tehdä tosiaan omia sekoituksia ja maku on todella parempi kuin kaupan mehuissa. Upeaa, että siippasi on jo niin hyvässä kunnossa että pääsee tulemaan kotiin. On ollutkin varmasti molemmin puolin kova ikävä. Lämpimät terveiset molemmille. <3

  8.2.2012
  jatta
 29. ihanaa että pääset vihdoin adamin seuraan! pitäkää mahtava päivä :) terveisiä täältä vähän jo lämpimämmästä suomesta (usko tai älä, enää vaan -5 astetta vaasassa!) ;)

  8.2.2012
  jasmin
 30. Take good care of your "siippa"! Give him many "xoxo" and lots of healthy drinks to drink. Hope he is feeling better now. Kisses to you too!

  8.2.2012
  JoJo
 31. Uskon, että on hyvää! Pitäisi varmaan itsekkin kokeilla.. :) Kiva, että "siippasi" tulee takaisin kotiin.. oikeesti! Se täyttää mun sydämmen, kun te olette yhdessä! <3 xoxo

  8.2.2012
  Werskuli
 32. Jotenkin aivan hassua että porkkanastakin saisi puristettua mehua.. Saakohan perunasta? Voisikin olla eriasia miltä se sitten maistuu :D

  8.2.2012
  Doop
 33. awwww siippa back home :) sauli&adam <333333

  8.2.2012
  nil
 34. Hyvä Sauli!!! Ihmiset on nykyään liian laiskoja tehdäkseen mehuja ja ruokia itse!! Onneksi sä palautat vanhat kunnon "tee se itse" miehen taidot kunniaan :)) ja saat varmasti monen lukijan innostumaan ja kokeilemaan myös sun hyviä reseptejä!!

  8.2.2012
  Martsu
 35. Makoisia mehuhetkiä! :D

  8.2.2012
  Tiiqqu
 36. Ja se piti vielä sanoa että hoidahan ihana siippasi kuntoon ja tee kunnon terveyspirtelöitä ja niitä suomalaisia lihapullia ja jos et tartuntaa pelkää niin suutele paljon <3 muistan jossain haastattelussa Adamin sanoneen että seurustelussa on hänelle tärkeää muistaa sanoa kauniita sanoja ja suudella paljon!!! Uskon että se toteutuukin teidään suhteessa!!!!

  8.2.2012
  Martsu
 37. Ihanaa! Toivottavasti ei ole vaikeasti putsattava kone. Sen takia meidän kone on ollut jo ajat käyttämättä. Itse olen haaveillut pitkään Vita-Mixin Vita Prep blenderistä. Se jauhaa porkkanankin ihan hienoksi mehuksi.

  8.2.2012
  maarit
 38. I had a Juicer once but for whatever reason couldn't get the thing to work right but been considering getting another as my son loves to have fresh juice with his breakfast and making by hand is exhausting. I think you may have convince me this is a good investment to make maybe we'll see how expensive they are my bank account may disagree. hope this finds you happy and well. XOXO

  8.2.2012
  rebecca~@becca112971
 39. Kauheen kiva! :) Tollahan saa hei kädenkäänteessä tekastua kunnon orgaaniset Bloody Maryt, nyt kun se tipaton tammikuun retalekin on autuaasti takana. Yay! :)) Kaikkea hyvää sinne!

  8.2.2012
  Juuni
 40. Hy! :) Wow! Love the juice,it actually sounds good :) Could you please answer me this?Which juicer are you using? I tried using them once but it ended as a complete nightmare...bad quality juicer :/ Also I hope it's not so hard to clean. Have fun with your siippa! I wish you both a wonderful day ^_~ xoxo Sanja

  8.2.2012
  DreamerzWings
 41. Olis ihanaa valmistaa ite mehuja!<3 Kyllähän ne mansikkamehut osaa ite tehä, mutta tuo olis kyllä jo aika luksusta :DD

  8.2.2012
  Destiel
 42. Näyttää tosi hyvältä :D Vaikka ehkä sekoitusta lukiessa ei ensimmäisenä tullut sana "maukas" mieleen. Pitäkää hauska päivä siipan kanssa <3 Mutta ole varovainen ettei vatsatauti tartu sinuun, Sauli!!

  8.2.2012
  Janika
 43. congrats on the new appliance... how Califas can you be? :-) seriously, managing to do a cleanse without a juicer is just so LA. (BTW my uncle bought one of the 1st models years ago, and while they've vastly improved the devil's still in the clean-up. Enjoy - although it appears you already are!)

  8.2.2012
  Shaunna
 44. Northern Lights over Finland: http://www.yle.fi/uutiset/news/2012/01/watch_breathtaking_northern_lights_over_finland_3204095.html

  8.2.2012
  Nasu
 45. Hienoa, nythän on mukava sun valmistaa niitä mehuja! Kiinnostaisi itsekin maistaa joskus jotain tuollaista terveysmehua..Voi, on varmasti ihanaa molemmin puolin kun Adam tulee kotiin!! :))

  8.2.2012
  Glitter
 46. Kuulostaa hyvältä sekotukselta toi mehu! itekin innostuin vähänaikaa sitten mehutteleen, mutta naapurit ei oikein tykänny, kun tuon vehkeen päräyttää päälle aamulla klo 5. Joku sano, että kaikki tylsät ja terveelliset kasvikset ja vihannekset on hyvää, kun ne tulee ulos tuosta vehkeestä, mutta voin kertoo, ei kannata kokeilla naurista/ lanttua;-maistuu ihan kellarin lattialle! =D

  8.2.2012
  Outi
 47. Aika jännä toi masiina :D Oon kyll kuullu semmosesta, mut en oo ikin sen enempää perehtyny semmosee ^^ Aaaww, pitäkää te kaks todella hyvä päivä! ♥ ^^

  8.2.2012
  Kaisa
 48. Clean those veggies really good first so nobody gets sick, and try putting some seltzer or club soda, 0 calories, for fizz. Glad your Sippa is coming home, I always pray he gets home safe. xxoo

  8.2.2012
  gael
 49. Kuullostaa erikoisen hyvältä toi sun mehusi, täytyypi kokeilla itsekin :) Ja hienoa että se sun *siippasi* palaa kotiin täältä kylmästä Euroopasta! Nauttikaa auringosta ja toistenne seurasta:)

  8.2.2012
  lennu
 50. Hi, Sauli! That's cool, you got your own juicer! Those things are fun, and its definetly healthier to make your own. Awww, sweet! You'll be seeing your love later on today! :) Hugs to you both. Take care xoxo

  8.2.2012
  perfectway76
 51. Tuo mehu kuulostaa niin ihanan terveelliseltä ja hyvältä! Sinulla on selkeästi joku taito yhdistellä ruokia niin että niistä tulee oikeasti hyvän makuisia! :D Viettäkään kiva päivä ! :)

  8.2.2012
  marjo
 52. Hi Sauli.... could you tell your siippa to eat something? We are a bit worried since we read one day in Stockholm he didn't eat anything and just drank some energydrinks. It's just sad if he feels he isn't thin enough. :( could you tell him his perfect the way he is?? Don't take this healthy living too far, please!

  8.2.2012
  Sarah
 53. great:)) kuulostaa hyvältä. Itekkin tyksin, ku ei oo lisäaineita ja peremmanmakustak :P

  8.2.2012
  Ida
 54. Hyvää ruokahalua!

  8.2.2012
  paulina
 55. Ooooi kuulostaa ihanalta! Ihme kyllä :D Kumpa mäkin voisin aloittaa mun päivän tollasella terveysjuomalla. Meenkin tästä hakemaan mehua, hah :D

  8.2.2012
  cupcakediet
 56. Mikähän terveysguru susta vielä isona tulee :) Tai sähän voisit perustaa itse sellaisen superfood -paikan, kun aikasi testailet eri variaatioita! Itseasiassa pitää itsekin miettiä mehulingon hankintaa...noin tulisi helposti nautittua päivittäin tarvittavat vihannekset ja hedelmät. Hienoa, että saat siipan takaisin kotiin! Hänen promo -haastatteluja on ollut mukava seurata. Pakko todeta, että mies on umpirakastunut. Te ootte kyllä löytänyt jotain todella arvokasta, jota ei voi rahalla ostaa. Huokaus...ihana teitä on seurata. Ja levyä odotellaan jo kuumeisesti, ensimaistijaiset ovat olleet niin hyviä! Mm. Outlaws of love on niin kaunis kappale, että sielusta puristaa...

  8.2.2012
  Maarit
 57. Oh joy juicer, I made a homemade version, it tasted good! But boy what a messy mess it turned out to be ~. Take care of Siippainen when his long journey is over, he is really tired!

  8.2.2012
  Carrie
 58. I love Adam Lambert Sauli and I am so happy He chose you to be his SiPPA and you chose him because I love you just as much. My wish is for you to be together always and live life happy healthy full of adventure and lots of wonderful experiences. Both of you are in my mind and heart every day :D I gasped and touched your shoulder as you passed by me in Quebec as you walked to the Sound booth. I was stunned by your beauty and noticed that you were glowing from Adam's love.

  8.2.2012
  Jeannette
 59. Mehulinko olis kyllä niin kätsy, tulee turhan paljon ostettua valmismehua kaupasta, jotta saa joka aamu 'tuore'mehua puuron kanssa. Pitää ehkä ruveta säästämään mehulinkoakin varten ;) kuvan alla olevat sanat sai taas aikaan 'awwww'-reaktion, kiitos siitä, ootte tyä vaan niin ihania ^^<3

  8.2.2012
  Susku
 60. Ihanaa Sauli, rakas tulee kotiin!! Nyt sitte kokkaamaa kaikki ihanat keitoksesi ja Adamille paaaljon rakkautta ja lihapulliasi

  8.2.2012
  Marja-Liisa
 61. That's so cool! Glad you found the juicer! And glad Adam comes home today ! Hope you guys have fun :)

  8.2.2012
  SaraPlusAdam
 62. Tosi siisti toi :-D Täytyy varmaa ittekki joskus kokeilla, haha. Muuten. Koska sulta ja Katrilta on ilmestymässä uutta IS-tutkaa ? Odottelen innolla ..

  8.2.2012
  Laura
 63. Yap, nyt ymmärrän miksei kaikki sinun sörsseleihin koskisi :D Mutta makunsa kullakin.

  8.2.2012
  Rose
 64. No huh, on sinulla mehuseokset! ;) Mut kuulostaa kyllä terveelliseltä, inkivääriä täytyis opetella itselläkin käyttämään. Ja tee sille siipallesi heti terveysjuomaa myös, taisi napata täältä Euroopasta flunssan mukaansa :)

  8.2.2012
  nenja
 65. Voi mäkin haluun mehulingon! Oon niin halukas kokeilemaan koko mehuhässäkkää, kun siitä on niin paljon juttua Ollia ihan ympäriinsä. Saksassa vaan ei toi terveellinen ruokavalio hirveesti tunnu jengiä kiinnostavan, se jos mikä harmittaa. Ja mahdat olla maailman iloisin saadessaan siippas takaisin reissultaan. Viettäkää ihania hetkiä uuden mehulingon parissa! :D Rakkautta Saksasta!

  8.2.2012
  Inka
 66. Yay your love is on his way home! You'll be juicing it up together in no time;) Speaking of juicers, I got one of those machines for my bday a couple weeks ago, and I've loved experimenting and having fresh juice too. My first juice was pink grapefruit, orange, & apple. It was a hit with family. My first veggie mix... not so much. Used the exact same ingredients you used + cucumber. They turned their nose up at, but hey... more for me. Happy Juicing:)

  8.2.2012
  Barb
 67. Yay! A new juicer! OMG, you are going to have so much fun with this, Sauli! Tons of delish recipes online for the healthy combinations of juices and what you need to drink at what time of day for the best results. The fibre left in the machine after you juice is great for added compost in your trees and flowers around the house, also. No waste! Ask at a plany nursery for advice about this. YUMMY recipes: 1. http://healthrecipes.com/fruit_juice_recipes.htm 2. http://www.living-foods.com/recipes/juicerecipes.html 3. ...and these are best for an immune booster for your ♥siippa♥: http://www.organicauthority.com/health/health/juice-to-boost-your-immunity-this-flu-season.html Happy juicing, Sauli! "\U/" Yay! Ciao, Bren xoxo

  8.2.2012
  Bren
 68. Sauli you're adorable! So glad your "siippani" is coming home today!!! Thanks for all the recipes.

  8.2.2012
  Ruthie
 69. M & S, I get full points for knowing the word! :))) Ciao, Bren xoxo

  8.2.2012
  Bren
 70. Thats awesome!! LOL /

  8.2.2012
  Nicki
 71. Sauli--would you please tell us the brand name of the juicer you have pictured. It looks like a good one and I'm in the market for a new one. Thanks! You may well be the best thing that ever happened to Adam--the juices are transforming him! (not to say he needed transforming--just to get healthier!)

  8.2.2012
  bmoschetti
 72. It looks delicious! Is it difficult to clean? I love fresh juice, but I can sometimes get it at work where someone else cleans up! YAY for your siippa coming home! I'm sure being with you will have him feeling like a new man. :) I hope you have a great day together!

  8.2.2012
  Julie
 73. Nam! Kuulostaa hyvältä toi sun mehusekoitus! Pitäis varmaan kokeilla :-) Ja pitäkäähän te kaksi siellä kiva ilta =)) <3

  8.2.2012
  Sara
 74. Mä en ollukkaa kuullu tosta laitteesta... Mutta varmaan aika hyvä laite on :) No mä jo mietinkin, että millonkas se Adam palaa kotio ;P No pitäkääs tekin yhtä hauskaa kuin mulla ja poikaystävälläkin on ::))

  8.2.2012
  Näin tänään
 75. Naww ♥ varmasti ihanan makuista oli, voisi itsekkin joskus kokeilla ;) ja se on kyllä tosellaki totta että itse tehty mehu on parasta . terv ella täältä lumisesta & kylmästä suomesta~hyrr~ ps. pidä hauskaa "siippas" kanssa ;) ♥

  8.2.2012
  eLLa
 76. Sauli, What a joy it would be to come home to YOU. I love your enthusiasm, your wonder at new things and experiences, and your heart. I think saying you are also mega-hot is unnecessary (but true.) It is great that you have become part of OUR LIVES, also. You and Adam are lucky guys and I'm happy that you both realize what you have is worth working on and appreciating. Fairy tales always end with the wedding and the "happily ever after." They never show the work that "happily ever after takes." That being said, I pray every day for YOUR happily ever after. :)

  8.2.2012
  Pat
 77. Ihana keksintö! :) Pitäis itsekin kokeilla noita supermehuja!

  8.2.2012
  Annika
 78. Kiva että olet noin innostunut terveellisemmistä elämäntavoista! Se on saanut mutkin kiinnostumaan ja olenkin nyt alkuvuoden parannellut syömistotttumuksia ja muuta :) Ja kuulostaa tosiaan aika eksoottiselta toi sun mehusekoitus.. :D

  8.2.2012
  Minttu
 79. I will be so glad when your Siipa gets home. I don't like it when he leaves the country. I always worry (like a mother hen). Give him lots of kisses all over his face for doing such a great job in all those countries. Tell him those kisses are from all his fans. And then you can give him kisses from you all over. I think you will enjoy your juicer very much. Do you have fresh beets out there. They would be good with apples, pineapples and spinach. xxoo to you.

  8.2.2012
  irish1139
 80. Yup, I'm sure you'll have fun, guys xD

  8.2.2012
  Bombonierka
 81. Yay Sauli!!!Kuulostaa aika hyvältä tuo sinun mehu sekoitus!!Kauniin väristä ainakin on!!Oi ihanaa että saat rakkaasi kotiin!!Teepäs Adamille kunnon supermehu että hän varmasti paranee flunssastaan kun kuului olevan pari päivää sitten raasu kovassa kuumeessa!!Toivottavasti pian pukkaa Tutkaa,on jo niiiiin ikävä sinun aurinkoista olemusta ja hersyvää naurua!!!Lav juu Sunshine!!!

  8.2.2012
  tinsu
 82. Niin ja toivottavasti moderointi jo toimii!!Kas kun minun edelliseen postaukseen(6.2) kirjoittama vastaus odottaa edelleen moderointia......

  8.2.2012
  tinsu
 83. ☼ Yay, a Juicer! It truly is a fantastic invention. :) I'm not much of a veggie "eater" myself, so I prefer to drink them too! ;) I'm sure you'll be doing a lot of experimenting with your new machine. Let us know some of the top concoctions you come up with. ;) ~Glad that your "siippa" is coming home. He'll get plenty of TLC from you. ♥♥♥ ~Thanks for the wonderful blog, Sauli! I ♥ ya! ☆☼☆☼

  8.2.2012
  Rochelle
 84. I'd love to try one of your juices, I've never had them before. It just never sounded good to me. lol But you make them sound appetizing. Plus the pictures are pretty, too. YAY! for your siippa coming home! Hope the paps don't bother him at the airport this time. xo

  8.2.2012
  Michele
 85. Mun on Sauli pitäny sanua semmonen juttu, että vaikutat mahtavan välittömältä ja jalat maassa olevalta tyypiltä. Moni muu vois mennä sekaisin tuommoisesta elämänmuutoksesta mikä sulla on ollut. Sinä olet osannut pitää oman suomalaisen rehellisyyden ja maanläheisyyden siellä isolla kylällä. Nostan sulle hattua! Oon oikeen ylypiä siitä kuin fiksuna oot pysyny. Ja kerro sille siipalle terkkuja yheltä suomalaiselta perheenäidiltä, joka häntä kovasti fanittaa. Upian äänen lisäksi hällä tuntuu olevan samaa vetoavaa välittömyyttä ja sydämmellisyyttä kuin sinussakin. Toivon teille mahottoman mukavaa kevättä! P.s. Täällä on semmoset rapiat -30 asteen pakkset

  8.2.2012
  Riika
 86. Pitää maistaa tehojuomaa :D Kuinka paljon itseksesi puhut suomea? Kun kerroit ajattelevasi välillä englanniksi?

  8.2.2012
  Maaria
 87. Mehulinko hyvä! Mä olen nyt ihastunut hedelmäsalaatteihin: pilkkoo erilaisia hedelmiä + sekaan marjoja ja sötköttää vaan sekasin, nam! On muuten ihan eri makusta kun yksittäin, eikä kaipaa sokeria eikä mitään kun laittaa sitruksia, päärynää, omenaa, banaania, ananasta ja vaikka kiiwiä tai mansikoita. Osan hedelmistä kun on pitänyt vielä jääkaapissa niin on tosi raikastakin! Usko tai älä, superhyvää!!

  8.2.2012
  TuijaRmk
 88. Tää sun sivu on tosi kiva :) Hauskaa lukea sun elämästä siellä, ja vielä omasta näkökulmastasi :) Vietä elämäsi parasta aikaa Sauli! :))

  8.2.2012
  Suvi
 89. Awesome, you got a juicer. I have one but not as nice as your. The real good ones are too expensive for me but I know they work real good. I hope you can give us a good recipes after you experiment them. The juicer I saw has blender that you can make hot soup also. What kind of juicer did you get? So glad your Siippani is coming home today. He was so sick, poor BB, get your healthy drink to get his strength back.....we love U, Sauli <3

  8.2.2012
  Tym Bren
 90. Hyvin vaikuttaa Saulin elämä loistavan. Tarjoilehan rakkaallesikin niitä herkkujuomiasi ;)

  8.2.2012
  Ninsu
 91. Heyhey vähäks siistii. :DD Terkkui Adamille, Oltiin herran kaa saamaan aikaan Ruotsis. Harmi vaan ei törmätty. ;DDD

  8.2.2012
  Miinasd
 92. Dear Sauli - hopefully we will get you back to Finland again soon...it is so cool to read your writings here. You seem so happy with Adam - just remember to be yourself around the big hollywood star!!! Nothing is better than the real Sauli - that is why you won the BB as well. Keep up with your healthy life style - but don't get obsessed like those hollywood stars usually get. Lots of loooove, light and blessings to you <3

  8.2.2012
  Jade
 93. JA! Tee vaikkapa "siipallesi" juice. ;)

  8.2.2012
  Werskuli
 94. Sauli, oot kyllä sellanen päivänpiristäjä <3 Tänäänkin kikateltu sun bbaikasille jutuille: 'Kun mulla on tää pölyallerzia!' haha! Aww ihanaa, kun saat siippasi kotiin :) Ihanaa viikon jatkoa!!

  8.2.2012
  Myy
 95. You should be a food "stylist" Sauli.....your photos look like they could be in a cooking magazine. (Darn, I wish I could comment in Finnish) :(

  8.2.2012
  durberville
 96. Vai olet sinä nyt löytänyt mehulingon :) Kieltämättä tuo selleri-porkkana-inkivääri-sitruuna-omena mehu kuulostaa hieman eksoottiselta tällei suomalaiseen makuun,mut pakko se on uskoo et hyvää oli kun kerran sä niin sanot ;) Oikein hauskaa päivää teille sinne hollywoodiin...Olet ihana<3

  8.2.2012
  jonna
 97. You are so adorable and smart! I love your energy around being healthy. Also, so glad Adam is coming home today. Are you going to NY with him?

  8.2.2012
  Anita
 98. Sauli I tried your juice recipe and it was delicious. The ginger reallly made the difference . I did add a leaf or two of spinach just cause I love spinach! Thanks for the great juicer tips!

  9.2.2012
  Paula
 99. I just wanted to tell you that you have inspired me to eat so much healthier. I'm eating so many fruits and vegetables that I'm turning into a rabbit! But I feel great, so thank you :)

  9.2.2012
  Bobby
 100. Sauli, I am sure you know this, but i read that you should only use "organic" vegetables and fruits when juicing because they contain no pesticides. Just a heads up, so you and Adam only have the best.

  9.2.2012
  Shawn
 101. Olet kadehdittavan toimelias tuon terveysinnostuksesi kanssa. :) Itse tehty ruoka on aina vaivan arvoista, mutta tässä arjen tohinassa on niin helppo ajautua vaan niihin samoihin rutiineihin ja samoihin ruokiin. Kiitos siis inspiraatiosta ja mukavaa yhdessäoloa matkalta palanneen kanssa. :)

  9.2.2012
  Hilla
 102. Hieno idea :) Lapsuudessa niitä mehuja tehtiin itse, nyt on ihan pakko ryhtyä metsästämään mehulinkoa, kiitos Sauli kun nostit tämän masiinan esiin!

  9.2.2012
  kevättuuli
 103. Kiitos kun palautit mieleen tämän mehulinko-asian. Olen itsekin harkinnut kyseisen vempaimen ostamista ja taitaa nyt tosiaan mennä kauppalistalle, sen verran hyvältä kuulostaa! Ihanaa loppuviikkoa :)

  9.2.2012
  LenaS
 104. Onnea vaan uudelle mehulingon omistajalle! :) Toivottavasti ei oo kauheen hankala puhdistaa. Missäs muuten viipyy IS-blogin päivitys, kai aiot vielä sinnekin kirjotella? Mä niin odotin kuulevani Malibun reissusta ja näkeväni sieltä upeita kuvia. Surfauspäivitystäkin edelleen odotellaan. Ootko mahtanut ollenkaan edes jatkaa sitä harrastusta?

  9.2.2012
  Miuku
 105. Jeips! Kiva kuulla, ettet joudu yksin istuskelemaan kotona (jota tuskin olet tehnyt :P ) Täytyy sanoa, että Adamin uudet biisit on mahtavia! Katsoin sen Itävallan keikan suorana netistä ja rakastin kaikkia biisejä. BTIKM on tietty ihana, sen kuitenkin osaan jo ulkoa. Outlaws of Love ja Trespassing olivat uusia, ja rakastin niitä! Tosi erilaisia molemmat. En malta odottaa levyä. <3 Mehulinko on varmasti ihana. Olen yrittänyt saada meille kotiin sellaisen, mutta kuulemma se olisi täysin turha laite meidän keittiöön. Pakko myöntää, että sekoituksesi kuulostaa aika mielenkiintoiselta. Voi tosin johtua siitä, etten itse ole mikään sellerin ja inkiväärin suurin ystävä. Sitruunasta on sensijaan moneen. Kokeile sitruunaa ja mansikkaa, voisi olla hyvää. Tai sitten greippi ja karpalo. Itse tykkään tuosta jälkimmäisestä yhdistelmästä kovasti. Oikea C-vitamiini pommi! Ja sitä täällä kylmässa pakkasessa tarvitaan, kun tuo flunssa tuntuu kaatavan porukkaa sairasvuoteelle sen minkä kerkiää. Itse en onneksi ole sairastunut, enkä aiokkaan, sillä ensi viikolla on Vanhojen päivä. Pidä taislelu henkin yllä! xoxo

  9.2.2012
  Laura
 106. Vai että mehulinko :). Nyt ihan hävettää tunnustaa, että mulla on ollut vastaava kaapissa viisi vuotta täysin käyttämättömänä. Pitäisiköhän minunkin kokeilla sitä viimeinkin. Voisit laittaa muutaman hyvän mehureseptin blogiisi, niin ei tarvitsisi tällaisen amatöörin arpomalla lähteä liikkeelle. Tuota oranssia, lasissa olevaa sekoitusta täytyy kai kokeilla ensimmäiseksi. Kiitos taas kimmokkeesta ja maistuvia mehuhetkiä siipan kanssa :)

  9.2.2012
  Neanna
 107. LOL juicer, maybe one day I find strenght to try it, but drinking mixed vegetables, ewww :D

  9.2.2012
  wandinka
 108. On kysyttävä, että minkä merkkinen mehulinkosi on? On todella tyylikäs, itselläni on varsin tehoton ja uuden hankinta harkinnassa.

  9.2.2012
  Piiperö
 109. Tuo oranssi tehomehu näyttää kieltämättä varsin houkuttelevalta ja sen jopa uskaltaisi juodakin! :) Mukava lukea, että te lovebirdsit olette jälleen yhdessä, kotona. :) <3

  10.2.2012
  Cerise
 110. Hauskaa, että tämä palautepalsta jälleen avautui. Kiitos myös, kun vastasit henkilökohtaisest kommenttiini aikaisemman blogisi yhteydessä. Niinhän se kääntyi, että Sinä lopulta tuit minua, kun piti olla päinvastoin :-). Reagointisi kertoi paljon hyvää Sinusta ihmisenä. Kyllä nuo hedelmä- ja vihannesmehut ovat tosi terveellisiä. Ja jaksat tehdä, kun voit käyttää mielikuvitustasi. En tunne oikein mehulinkojen toimintaa, mutta ajatukseni kulkivat vähän samaa rataa kuin jollain muullakin täällä. Tarvitsettehan muutakin kuin mehuja. Miten käy mehulinkokäsittelyssa esimerkiksi kasvisten arvokkaiden kuitujen? Mielestäni hyvä ja kätevä käyttää kasviksia pääruokana on kypsentää niitä uunikasvissekoituksina. Vähän vaan palojen pyörittelyä öljy-maustetilkassa ennen uuniin panemista. Mielikuvitustaja rohkeuttahan Sinulla näyttää näissä yhdistämisissä riittävän! Terveiset Suomen pakkasista!

  10.2.2012
  Tuuli
 111. Oi kun kuulostaa kivalta! Pitäis varmaan kokeilla itekkin :) Mukavaa että sinä ja Adam ootte jälleen yhdessä <3 Hauskaa viikonloppua teille molemmille ihanille! <3

  10.2.2012
  gallo
 112. Have fun juicing! Glad your siippa is home... Take good care of him & keep him healthy!!! :)

  10.2.2012
  Genie
 113. Sauli:)))) Oot niin kiva.. oli hauska artikkeli Adamin haastattelusta Englannissa.. jossa hön sanoi, että broken English on paras rakastelukappale.. lol.. siis viittasiko hän sinuun)).. ja ihaninta mitä Adam sanoi, että *kaneille* on sitten omat soundit.. Ootte kivoja.. teitä on mukava seurata ja toivotan taas kaikkea kaikkea hyvää .. ja kestämistä molemmille kun on hektiset ajat Adamin albumin markkinoinnissa. Suukkoja sinne!

  10.2.2012
  Berlinda
 114. unohdin sanoa, että sun mediakuvat ovat ihan superluokkaa.. teet varmaan upean karrieerin .. ja sit unohdin sanoa, Sauli, että arvostan tosi paljon sun asennetta kaikkeen mihin ihminen mediapaineessa joutuu.. harva kestää sen noin hyvin.. ja harvoin.. hyvin havoin.. se joka joutuu mediapaineen alaiseksi kääntää se suurimmaksi voitokseen, kuten sinä ote tehnyt Sauli.. sinulla on luonnnetta!!!

  10.2.2012
  Berlinda
 115. ois pitänyt editoida kirjoituksiaan.. no eiköhän kuitenkin mennyt perille:))

  10.2.2012
  Berlinda
 116. I love when your blogs - both official & Hollywood - translate from Finnish to English, your signature changes from /S to A/S -- is that intentional or just how Google translates it? :D ~just curious ;) ~xoxo

  11.2.2012
  Rochelle
 117. Happy juicing!! I did fluid/juice diet for 45 days awhile back due to jaw surgery. It really help me heal fast, my skin looks great & losted at least 10 lbs. The store owner thought I own a restaurant since i clear up all the fruit & vegetable section. :) Have a nice time with Adam.

  11.2.2012
  Melissa Toronto
 118. Koskas olis odotettavissa uusi postaus?? Mites se punaviini pihvikuva... Toivottavsti myös nykistä löytyy kirjoitettavaa.

  15.2.2012
  Ninni
 119. Sauli, kovasti odotellaan Sinulta uusia blogeja! Varsinkin nyt, kun Tutkankin kanssa tuli mutkia matkaan.

  17.2.2012
  Tuuli
 120. Ikävä blogejasi! Kaikkea hyvää sinne.

  17.2.2012
  maarit
 121. Saulilla on ollut kiireitä.. upeita kuvia siinä välillä )).. siis todella UPEITA kuvia.. Mutta Sauli.. voisitko vaihtaa tätä sun blogiasi niin, että ei olis mustaa taustaa.. todella inhottavaa lukemista ..siis toisten kirjotuksia:)).. Tai sit Sauli, kun olet jo niin suosittu (ja for a good reason).. niin vähän enemmän optioneja tähän.. :)) Anyways.. en valita sen enempää.. mut fanitan teidän Nyki-reissua ja upeita, upeita kuvia molemmista!

  18.2.2012
  Berlinda
 122. Sauliii!!!! ei sillä että mikään kiire olisi mutta koska seuraava blogi tulee? :) ei millään malttaisi odottaa....menee kohta masennuksen puolelle ellet sinä pian lähetä auringonsäteitä tännepäin :)

  20.2.2012
  jonna
 123. You have the sunniest disposition of anyone I can think of. Are you for real? :D

  25.2.2012
  Deidre
 124. Mieleni tekee mehua aina kun katson tuota kuvaa :D Voi ei! Viekää minut pois sen luota! xD

  27.2.2012
  Destiel
 125. Juisseria tarvittas täälläkin. Tähän asti on edetty smoothie-meiningissä blenderillä (mahtavaa tää finglish). :D Ei voi käsittää miten uskomattoman hyviä terveysjuomia sitä voikaan saada aikaan. Testailehan myös kotimaisia variksenmarjoja. :)

  6.3.2012
  Janski
 126. Hej! Det he4r e4r en kommentar.Gf6r se5 he4r om du vill rerdaa en kommentar: logga in och visa kommentarerna till inle4gget. De4r kan du ve4lja om du vill redigera eller rerdaa dem.

  21.4.2012
  Auth

One Trackback

 1. […] Sauli’s blog – Our fair hero discovers the juicer! Translation here ”My ”siippa” is coming home from his long travels today, so it’s going to be a fun day for sure!! yay!! ” – New Finnish vocab word: siipaa! […]