OOFTA

Hello! Tämä viikko on hyvin mielenkiintoinen… On ollut omia kuvauksia, paparazzi-kuvia, superruokaa ja yllätyksiä. Niinku uusi kuva levisikin jo maailmalle, niin olen tehnyt mallin töitä muutamalle lehdelle. 🙂 Nyt on takana muutamat kuvauspäivät ja toivon että kuvat onnistuivat. 🙂 Yay!!

Huomenna minä saan kylään yllätysvieraan!! Sen paljastan sitten huomisessa blogissa kuka hän on!! Sen voin luvata että lähdemme huomenna Universal Studiolle leikkimään. 🙂

xoxo

/S

 

Kommentit

 1. Hihii! Kuulostaapa jännittävältä :D

  12.1.2012
  Destiel
 2. OOFTA hm eikö se ollutkaan OOTA? ;) Jee kuvauksille ja yllätysvieraalle!

  12.1.2012
  Just Me
 3. Oon aina ollut sitä mieltä, että sussa on mies-mallin ainesta!!!! Jeee!! Korkeat kauniit poskipäät on kovaa valuuttaa siellä!!! Kaunis olet, komea ja kuuma kolli<3<3 Onko se Katri, joka tulee sinne? Te supisitte jotain Tutkassa. Jännää!

  12.1.2012
  RitaW
 4. Sä sovitkin hyvin mallin töihin, susta saa niin kauniita kuvia! ♥ terveisiä täältä kylmästä lumisesta Suomesta :)

  12.1.2012
  Emppu
 5. Sauli mitä meinaa OOFTA? Kiva että oot tollasia kuvauksia päässyt tekemään!!

  12.1.2012
  Womp
 6. Nice to hear youv'e had such great time! Your surely know how to tease! OOFTA? Surprise guest??

  12.1.2012
  Jenny
 7. Mahtavia uutisia. En malttais odottaa uusien kuvien näkemistä! <33 Mutta kertoisit nyt vähän enemmän tosta OOFTAsta! Ei saa kiusata meitä... :P

  12.1.2012
  LilliS
 8. Vai OOFTA! Sulla taisi olla hauskaa seurata netti-sherlockien mysteerinratkaisuarvuutteluja :D Mallintyöt: *thumbs up*! Loistojuttu kerta kaikkiaan! Kerrothan sitten lisää niistä kun kuvat on valmiita? Aikamoinen cliffhanger tämän postauksen loppu kyllä LOL Ei kai tässä auta kuin odottaa seuraavaa päivitystä... *huoh* (Nyt kun sä olet saanut meidät lukijat aloittamaan terveyskuurin, me joudutaan lisäksi harjoittelemaan kärsivällisyyttäkin?!) :D

  12.1.2012
  Taotao
 9. Hi Sauli! Wow - you make a beautiful model! I love the photo! Can you please explain what OOFTA is? So many of us don't know... so far I only have google translate for the rest... not so helpful, haha. But Universal Studios sounds fun! :) Love your blogs! xo

  12.1.2012
  Michele
 10. hahahaha you're funny ;) teasing people is your thing eh? yea well, still no mystery solved as I thought on twitter before... Sound soo good about your modeling work- very excited to see the final results :) special guest? wondering who that might be... *thinking* anyway.. so you're never gonna tell us your story about OOFTA? ;) Just really glad that you share things with us :) Looking forward for tomorrows blog as usual :) cheers to you Sauli! (Boris! still cant stop laughing :) just a thoguht... wondering if you're going to the UK when A will do his promotion tour over there? hmm... See ya! :D

  12.1.2012
  Sofie S. Barslund
 11. Sauli the photo is beautiful, all the photo's this week have been beautiful but why tease us so.???....we do love you !

  12.1.2012
  Joanna
 12. Ha! Mä olen aina ajatellut, että Sauli on maailman valokuvauksellisin :-) :-) Viimeinkin maailman huippulehdet bongaa sut! Laitathan linkkejä kun on ajankohtaista nähdä noiden kuvaussessioiden tuloksia tarkemmin? Terveysruokaa ja turkinpippureita :) Nauroin eilen taas vedet silmissä uudelle Tutkalle :)

  12.1.2012
  nina h.
 13. OOFTA? Twitterissä jo pääteltiin, että siinä lukee hepreaksi Adams tai love! Ei auta selitellä ;)

  12.1.2012
  Tintti
 14. Oofta?? Urban dictionary says that oofta "is the correct spelling of the word too often misspelled as uff-da or oofda(although others would disagree). It is an expression used to convey surprise, exhaustion, or a bunch of other feelings a Norwegian may have." a norwegian?? oon nyt pihalla kuin lumiukko, onks tää oofta se merkki/ tatuointi sun kädessä sauli?

  12.1.2012
  Ella
 15. Teillä on ollut niin hektistä ja niin paljon juttuja, että tämä käy täälläkin päässä ihan työstä! Menee paljon aikaa, että pysyy kaikessa perillä ja ehtii kaiken lukea ja nähdä! Pakkomielle mikä pakkomielle ja nautin siitä! Odotan innolla noita kuvauksiasi, löysinkin tuon kuvan jo yöllä "tutkimusmatkallani". Öitä sinne! Nukkukaahan välillä, niin taas jaksaa! Mitähän tuo OOFTA tarkoittaa? Arvasin, ettei taatusti ole se OOTA, mitä ehdotettiin! Ei olisi ollut sinun tyylistäsi. xoxo

  12.1.2012
  Sleepwalker
 16. OOFTA?? Ja tulisko sulle Katri kylään kun se puheli tutkassa jotain jostain yllätyksestä..

  12.1.2012
  mustikkapiirakka
 17. ????? http://en.wikipedia.org/wiki/Oofta

  12.1.2012
  Papukaija
 18. apua! mua huvittaa nää ihmisten arvailut tuon tekstin suhteen, eiköhän Sauli itse kerro meille jos niin haluaa että mikä sen merkitys on :) JEE mallintöille ja yllätysvieraalle! :)

  12.1.2012
  anni
 19. Aivan mahtavaa että olet alkanut tekemään mallintöitä, sovit siihen hommaan täydellisesti ja hukkaan olisi mennyt jos sinussa ei sitä puolta oltaisi huomattu! Itse olen ollut sitä mieltä jo kauan että niihin(kin) hommiin sovit kuin nenä päähän ja jotkut vain ovat niin valokuvauksellisia että heistä onnistuu kaikki kuvat, kuten sinä <3 Tsemppiä vaan jatkoon =)

  12.1.2012
  Paula
 20. Muuten, Amazing meal tilattuna jo tännekin! Kiitos vinkistä! Ensin te 2 ihastustani saitte minut petraamaan enkkuani (kaiket päivät kun seuraa palstoja ja twitteriä ym.) ja nyt alkoi terveysintoilu pitkästä aikaa täälläkin taas! Mieskin sanoi, että paljon hyötyäkin Sauli ja Adam hulluudesta! ;) xoxo

  12.1.2012
  Sleepwalker
 21. Eihän kyseessä ole tatuointi kuiteskaan. On kyllä saanut paljon naurun aihetta kun on noita arvailuja lukenut tuolta twitterin puolelta :) Toivottavasti itekin otat nämä jutut huumorille ja uskon että otatkin.

  12.1.2012
  Katariina
 22. Wow toi kuva Sauli on mieletön! Toivottovasti saadaan pian ihastella niitä sun mallikuviasi lehdissä:) Mutta olet kyllä aikamoinen kiusottelija kun et kerro mitä toi OOFTA tarkottaa..

  12.1.2012
  lennu
 23. Sauli muuten, käyppä tsekkaamassa nää blogit.. Big Brotherin Sebastian teki susta kirjotuksen (http://sebastiantyne.blogspot.com/2012/01/en-tiennyt-sauli-koskisen-kaltaisten.html) ja sait maininnan Juha Vuorisenkin kolumniinkin (http://blogit.iltalehti.fi/juha-vuorinen/2012/01/12/nuo-mahtavat-munamiehet/) hahah!

  12.1.2012
  Doop
 24. Voi miten upeaa!! Oletkin niin valokuvauksellinen ja upea, ettei ihme että mallintöitä tarjotaan!! <3 YAY! Mut mitä ihmettä tarkoittaa oofta lol:) Vai selviääkö se myöhemmin?? Ihana ihana kuva, kuin runo. Kaunis ja utuinen, herkkä ...ok, jatkan toisen kerran ;D xoxo

  12.1.2012
  Miia Vaan
 25. Onko meiän Saulista tullu malli rapakon takana? *Niisk* Ihanaa! <3 Ja OOFTA? Yllätysvieras? Mokomakin kiusottelija!!

  12.1.2012
  Ansku
 26. Oijoi kuulostaa ihanalta :D Näin salaperäistä postausta en kyllä ole ennen tässä blogissa lukenut ;) Toivottavasti Katri tulisi kylään ja saisitte taas sellaisen melkein-perinteisen tutkan tehdyksi. Toivottavasti sait myös ne silverlightit toimimaan koneeseen. Haluan jo niin tietää mitä mieltä olette tähän astisista idols (ja voice!)-hakijoista olleet.

  12.1.2012
  Janika
 27. Two questions for you Sauli- As an annual-pass holder at Universal what's your favorite ride/attraction there. Also I've read in your blogs you've been to Malibu before, have you ever been to Topanga Canyon before? Its beautiful and I think you'd love it.

  12.1.2012
  mandy
 28. Yay Sauli!!!Wautsi!!Ihan loistavaa!!Sinä jos kuka olet ihan malli ainesta!!Upea kroppa ja niiiiin suloiset kasvot!!OOFTA???Nyt kaivataan kyllä TARKEMPAA selitystä PLIIIIS!!Niin ja se vieras!!Kun sanoit että menette LEIKKIMÄÄN niin HETI tuli mieleen NIKO( Nousiainen)!!!Siinä olis kyllä Universal Studio kovilla kun te kaksi olisitte siellä riehumassa.....hih!!Tuskin maltan odottaa huomista blogia!!

  12.1.2012
  tinsu
 29. wow beutiful picture and yep paparazzi sure do like you I have to say for me that would get really annoying after awhile so I'm impressed with how well you handle all that because I'm sure I would eventually say something to all of them. YAY Universal Studios I don't know how the one in CA is but I love the one here in FL where I live. My favorite ride is Men in Black. Hope you have lots of fun and can't wait to hear all about your adventures there. Do you do rollercoaster because Universal has some of the best. Well hope this find you happy and well. talk later..XOXO

  12.1.2012
  rebecca~@becca112971
 30. ~Sauli!! Love the mystery!! ;) And that picture is so beautiful! ♥ ♥ ♥ ~xoxo

  12.1.2012
  Rochelle
 31. OOFTA? Mutta hei, mallinhommat kuulostaa mahtavalta, hienoa! Oot sä niin valokuvauksellinenkin! :)

  12.1.2012
  Miisa
 32. http://oofta.wordpress.com/about

  12.1.2012
  KatriL
 33. Uuuuu!!! En malta odottaa huomista! Mallina missä? Voiko kuvia nahdä jossain??? :D

  12.1.2012
  Ada
 34. This picture is just magnificent, camera loves you.

  12.1.2012
  Shimayo
 35. Oioi!! Oiikeen kuvauksia :) hieno kuva susta! <3 Jänskää... Täytyy odottaa, että kuullaan kuka yllätys vieras :)

  12.1.2012
  Werskuli
 36. Tosi jännittävää varmaan olla tollasissa kuvauksissa! Hieno kuva on ainakin toi jonka jo eilen näin :) Kyllä susta vielä ammatti malli tulee ;) Mutta OOFTA? Hmm.. Sekö siinä kädessä lukeekin? Pidin enemmän siitä teoriasta että siinä lukis Adamin Hepreaks :'D Mutta antaa niitten ihme teorioitten olla :D Innolla odotan malli kuvia kun kerta paparazzi kuvatkin oli niin upeita! Ja vieras tietenkin alko kiinnostaa kun sen noin sanoit :D Sä kyllä tiedät kuinka pitää ihmiset jännityksessä, ärsyttävää! :D <3

  12.1.2012
  Hachi
 37. OOFTA? hmm, päättelykyky nollassa~ Susta saa niin ihania kuvia ♥ Mietin kans et tuulekohan Katri, tuli vaan semmonen epäilys ku olin kattonu tutkan~ terkkuja täältä , lunta on ;)

  12.1.2012
  eLLa
 38. Moi! Wow...great photo, Sauli. :) Sounds like an exciting week! Happy for you! So looking forward to see the results of the photo shootings. :) Have fun with your guest!! xo

  12.1.2012
  Anke
 39. Hei Sauli! Vai että mallin hommia? ;) En tiedä ootko huomannu, mutta eilen oli susta ja Adamista uutinen Iltalehdessä: Olitte kuulemma käyneet kaupassa! En kyllä ymmärrä miksi siitä uutinen revitään, mutta olitte kyllä söpön näköisiä :)) Tässä vielä linkki kyseiseen juttuun: http://www.iltalehti.fi/viihde/2012011015055174_vi.shtml

  12.1.2012
  LAMBERTLOVE96
 40. Onnea Sauli malli hommiin, uskon et kuvat ovat upeita kun kohde on niin kuvauksellinen :) Huomasin tossa et Nightwish tulee sinnepäin keikalle 21.1. Kalifornian Gibson Amphitheateriin... et jos kiinnostaa käydä kattoon väillä suomi bändiä ;)

  12.1.2012
  Ninnu
 41. Kiva Sauli kun jaksat päivittää tätä blogia näinkin usein! :) Mitäköhän tuo OOFTA mahtaa meinata.. Taas ollaan me fanit ihan pihalla! ;) Toivottavasti saadaan nähdä lisää mallikuviasi, ne on varmasti ihania! :)

  12.1.2012
  emmaa
 42. Kiva viikko ollu sulla! :D Mahtavaa nuo omat kuvaukset! :)

  12.1.2012
  Iida
 43. Have always thought that you would make a gorgeous model. Love the photo. Hope we will get to see more soon!!! You and Adam are both beautiful men and I would love to see you two do a photoshoot together someday. Have fun with your "suprise" guest. Will you be going to Europe with Adam when he goes for his promos? Would hate to think of you being separated for any length of time.People in love should not have to be apart. All the best in your new modeling venture. I'm sure you'll be a hit!!!!!!

  12.1.2012
  Karen Drennen
 44. This Good Sauli!

  12.1.2012
  S.t
 45. Awwwww, love this picture! You're so beautiful! :) Yes, exciting times!! Can't wait for your next blog & can't wait to see Adam on Leno & Ellen next week! Are you going to be at those shows too?? That'll be fun! Love you & have a great day!!!

  12.1.2012
  perfectway76
 46. Hyvä Sauli, mallinhommiin sinä kuulutkin ;)! Ää voiei yllätykset ovat ihania :3 xoxoxo

  12.1.2012
  Neunu
 47. Apua en kestä!!! Kerro jotain tosta OOFTA sanasta sun kädessä ja blogiss! Tuun hulluks en oo mikään hyvä päätteliä pliiiis auta!!! Ja en osaa sanoo tohon sun mtv3 juttuun mitään...et oo ainoo joka ei noita laitteita osaa kovinhyvin käyttää... ;)))

  12.1.2012
  Ada
 48. Kuvat tulevat olemaan loistavia, sillä kamerahan rakastaa sinua !! ♥ Niin kuin me kaikki muutkin...

  12.1.2012
  Stella
 49. Jaa, että Oofta? Urban dictionary täytyy kohta olla ihan käden ulottuvilla, että ymmärtää sun tai siippasi salakieltä, LOL. ;) Kiva, että pidätte meidät virkeinä. :) Ja noi mallintyöt on ihan huippis juttu!! Toivottavasti niitä tulee vielä paljon lisää. :D

  12.1.2012
  Tikru
 50. The photo is breath-taking. I actually thought so many times why you didn't engage in modelling, because you are very beautiful, just in that perfect bone structure/ chiselled kind of way. But your eyes take the cake:)))) You should be very successful doing that. Good luck with everything, and , by the way, not telling about OOFTA? Just plain cruel:)))

  12.1.2012
  AleksandraKv
 51. Mageita kuvia!! :)

  12.1.2012
  Raksukka
 52. So busy thought I'd share 2 YUMMY quick recipes with U! :) HEALTHY RECIPE Bean Salad Recipe Side dish, serves 2-4 • 4 medium tomatoes (or 6 Roma), de-seeded and diced small • ½ large cucumber, peeled and diced small • ½ batch (about 1 ½ cups) fresh cilantro, no stems and diced small • 1/16 red onion, diced very small • 2 garlic cloves, diced very small • ¾ can of black beans, strained and rinsed • 1/8-1/4 lime wedge squeezed • ¼ cup olive oil • 1/8 cup balsamic vinegar • ¼ teaspoon salt • ¼ teaspoon black pepper, freshly ground (add more for spicy) • ¼ teaspoon brown sugar (or white) • Sprinkle of garlic powder Stir, chill, serve, and enjoy  Can be eaten with chips (we use the Blue Corn Tortilla chips) as a salsa or put on top of fish, chicken, beef, shrimp… The more you make it you can tweak it to your own taste. You might want more of one ingredient or less of another. I like less onion and more tomatoes and cucumber! Hubby likes more garlic and black beans!  Can change it up and add some corn to it too! Next day leftovers tend to have more flavor! Hope you like it! NOT HEALTHY RECIPE (BUT YUMMY) Baked Blintz Recipe Serves 4-6 Ingredients 1 package (6) frozen Cheese Blintz (Golden brand or other) 5 eggs (have used 6 b4) 1 Regular size container Sour Cream (use ¾ of it save ¼ for serving) Sugar to taste ½ cup+ 1 tsp Vanilla Extract Squeeze 1 JUCIY Orange (used OJ b4 when orange was not available) Instructions Pre heat oven to 375 degrees Combine all ingredients (EXCEPT BLINTZ) with wire Wisk Take square Pyrex (about 9X9) and melt ¼ stick butter (either in microwave or on stove top) Swish butter around Pyrex to cover corners and sides Line bottom of Pyrex with Blintz and pour batter over them Bake at 375 for @45min (knife comes out clean but depends on hotness of oven and how golden brown you want it how long it might need) Cool a minute or 2 Cut and serve! Can serve with powdered sugar, dollop of sour cream, fresh fruit or preserves ENJOY!! PS Can mix Cheese Blintz and fruit ones like Blueberry alternating them in pan!

  12.1.2012
  DarynD
 53. Sauli, are you contemplating on being a model full-time, or is this just a part-time thing for you? I can't wait to see more of your photo shoots. You have great bone structure. Go for it!!

  12.1.2012
  Eriskay
 54. Vähäks hienoo Sauli! Ihana kuva. :)) ♥♥♥

  12.1.2012
  Miinasd
 55. Tosi kaunis ja eteerinen kuva! Vaan onhan mallikin ihan mukiin menevän näköinen suomalaisittain vähäteltynä ;) Tosi hienoa, kun sieltäkin päästä löytyy uusia mahdollisuuksia. Minä näin/näen tatuoinnissasi jotain ihan muuta, mutta kun kerran sanot, niin olkoon :) Kaikkea hengästyttävän ihanaa tälle viikolle!!!

  12.1.2012
  Neanna
 56. Ihan OOFTA? :D Mitähän sekin sitten meinaa... Joo mutta hienoa, että malliksi oot päässy ;) Ihana kuva on :))

  12.1.2012
  Näin Tänään
 57. Onnee kuvauksista ja muista ottaa kuva jos toinenki universal studiosilta!!

  12.1.2012
  Essi
 58. Onneksi olkoon uusille aluevaltauksille! Sinulla alkaakin jo olla monta rautaa tulessa ja niinhän pitääkin ainakin alussa. Näin ei olisi, ellet itse olisi muiden avujesi lisäksi rohkea, yritteliäs ja kekseliäs. Mahtaisiko se yllätysvieraasi olla oma sisaresi Saana? Katriakin vähän veikkailisin, mutta ajankohta ei tee tästä vaihtoehdosta kovinkaan todennäköistä. Jännätään.

  12.1.2012
  Tuuli
 59. Sauli, mikä oihmeen OOFTA? Mulle tuli ekana mieleen, että ofta on ruotsi ja tarkoittaa usein :) Mutta se ei jotenkin nyt sovi tähän teemaan, haha :) Kiva kuulla sun mallinhommista, sovit niihin varmasti hyvin! Kuvat on takuulla hienoja ! Odotan innolla, kuka sun huominen vieras on. I don't know about OOFTA but ofta is Swedish and means often :) I juts don't think that is what Sauli meant :) Is just don't fit the theme. xoxo

  12.1.2012
  Laura
 60. Oi vitsi! Vähän hieno juttu, Sauli! Onneks olkoon mallikeikasta! :) En malta odottaa nähdä kyseisiä kuvia. :)

  12.1.2012
  Jomppe
 61. You look very handsome, I think the c

  12.1.2012
  Melissa Toronto
 62. Hmm mitäs toi otsikko meinaa tarkottaa? haha :D ja mahtava juttu noi mallin hommat!

  12.1.2012
  Broken
 63. Look forward to seeing all your modeling pics; this one is really great! Must have felt good to actually pose for photos & to be paid for them, instead of papz shots. Fairness! Have fun at Universal! xx

  12.1.2012
  Mary
 64. http://www.youtube.com/watch?v=v9ZVIAbDr_w&ob=av2e LET'S GET 1,000,000 views before ADAM'S BIRTHDAY JANUARY 29th!!!

  12.1.2012
  adam4ever:D
 65. Woops! :) con't... I think the camera loves u, can't wait for the surprise. You are looking very healthy & fit, yay to Sauli. Should model for a health & fitness magazine.

  12.1.2012
  Melissa Toronto
 66. Doop, kiitos linkistä Juha Vuorisen juttuun. Kahvit on taas tietokoneen ruudulla täällä töissä :-D

  12.1.2012
  Maria1
 67. Sauli <3 Sun blogi on hyvä ja ihanaa kuulla sun ja Adamin rakkaudesta - mutta lopeta toi kirjakielen käyttö sun blogissa, se on ärsyttävää... ;) Blogitekstin pitäisi olla yhtä luonnollista kuin sun oma puhekieli - me kaikki tiedetään ettet sä puhu kirjakieltä! Varmaan kirjoitat niin Google Translaten takia, mutta suomalaista lukijaa tuo pistää silmään. Ootte ihania kuitenkin <3

  12.1.2012
  taru
 68. Wau! Onpa hieno kuva! Mielenkiintoista nähdä mitä nämä lehtikuvaukset pitää sisällään. OOFTA(?) mysteeri, mikä ehkä jossain vaiheessa kirkastuu :) Hauskaa loppuviikkoa vieraan kera sinne Losiin!

  12.1.2012
  LenaS
 69. yay Sauli, you look HOT!!! Can't wait to see the whole photo shoots!!! I always said you could model! ;-) LOVE!!

  12.1.2012
  Susan (runawaysu)
 70. Sauli, I always thought you would make one great model. Your eyes and cheek bones are both beautiful, as are so many other parts ;) So glad to get to see more pretty pictures of you. As a person who photoshops, let me tell you that the camera loves you. ♥

  12.1.2012
  Linda
 71. I read on your last Tutka that you couldnt find a file you downloaded and I left a comment how to find it but didnt see it today on comment so here it is again- to see if you downloaded a program/file and where to find it click on 'start' at bottom left bar, look for 'search or search program/file' and click on it and type in a word or two of the name. It will look for it and show you anything with that name and you can click on it. Sometimes if you just click 'save' on a download it will send it to a file and waits for you to find it and click 'set up' or 'play'. others automatically tell you where they are. Also to see if a program is downloaded click 'start' then 'control' and then 'programs- add or remove' it will be listed there too so you know you did download it. If its there then go back to 'start' then 'computer' then 'C' then 'programs' and it will be there to click on and finish installing. good luck and feel free to email w/any computer questions I have learned thru messing up and then learning. Your modeling pics are great.

  12.1.2012
  gael
 72. Sauli, sun pitäisi varmaan tosiaankin tehdä pieni "reality check" lukijoidesi suuntaan koskien oikean kätesi peukalon juuressa olevaa merkintää. Moni uskoo, että se on tatuointi (itse en usko, sillä se näyttää tatuoinniksi liian epämääräiseltä eikä kovin laadukkaasti tehdyltä). Nyt sitten eilisestä lähtien ihmiset ovat yrittäneet kuumeisesti selvittää, lukeeko "tatuoinnissa" mahdollisesti hepreaksi 'Adamin'. Oletus lähti ilmeisesti liikkeelle jonkin käännösohjelman antaman tuloksen perusteella. LOL Hepreantaitoiset ovat kyllä jo tietäneet kertoa, ettei käännös pidä paikkaansa, mutta silti Twitter-maailmassa on niitä, joita tämä tieto ei ole vielä tavoittanut. Merkintää on uumoiltu myös suomen odota-verbin puhekieliseksi muodoksi 'oota'. LOL No, nyt viimeisin veikkaus on tietenkin tämä blogisi otsikon sana 'oofta'. LOL LOL Me suomalaiset emme tunne oofta-sanaa eivätkä monet muutkaan, mutta jotkut amerikkalaiset tai googlettajat tiesivät kertoa, että sanaa käytetään skandinaavisia juuria omaavien amerikkalaisten asuinalueilla wow- ja oh my -tyyyppisten huudahdusten asemesta. Nyt olisi todella kohtuullista ja sympaattista sinun taholtasi kertoa, oliko oofta-sanan käyttö tässä blogipäivityksessä silkkaa sattumaa vaiko silkkaa fanien kiusoittelua...

  12.1.2012
  Susanna
 73. Sun viikkosi kuulostaa ihanalta! Kiva, että tapahtuu erilaisia juttuja (työ ja vapaa-aika) ja saat yllätysvieraita :) Pitäkää hauskaa Universal Studioilla! Kuulostaa siltä, että elämäsi jatkaa asettumistaan omiin uomiinsa siellä Kalifornian auringon alla. Asioilla on tapana järjestyä :)

  12.1.2012
  Ansku
 74. I am thrilled to hear about your photo shoot! It's about time!!! You definitely sparkle(!) on your own, and you are very photogenic, even though you and Adam together are simply irresistible! There really is a reason why you guys are such a "magnet" for the paparazzi, sorry.....I am getting really curious about the "surprises" now. You got me hooked for sure! All the best, stay the way you are, and keep up the healthy living as it obviously works beautifully for both of you!

  12.1.2012
  Gabi
 75. Susannan kanssa samaa mieltä, en usko että on tatuointi. Vaikka en itse tykkää tatuoinneista enkä ymmärrä miksi ihmiset haluavat niitä iholleen niin olen ollut huomaavinani, että Saulin tatuoinnit on tehty taidolla tehty ja tämä ei näytä siltä.

  12.1.2012
  Repekka
 76. Susannan kanssa samaa mieltä, en usko että on tatuointi. Vaikka en itse tykkää tatuoinneista enkä ymmärrä miksi ihmiset haluavat niitä iholleen niin olen ollut huomaavinani, että Saulin tatuoinnit on tehty taidolla ja tämä ei näytä siltä.

  12.1.2012
  Repekka
 77. Oi!! Olet kyllä todella kuvauksellinen ja sussa on todellista malliainesta! :)

  12.1.2012
  Map
 78. En olekaan ennen tuollaista sanaa kuullut, mut googlettelemalla senkin merkitys selvisi, taas yksi aukko sivistyksessä täytetty ;)

  12.1.2012
  nenja
 79. Mukavaa päivää yllätysvieraan kanssa! :) Viikkosi kuulostaa ihanalta. Jään odottelemaan kuviasi! Yllä oleva on kiinnostava! :) Huomiseen...

  12.1.2012
  Hilla
 80. mahtava toi uus kuva! olet Sauli niin kuvauksellinen :) ja voisit kyllä kertoa mitä toi OOFTA... ärsyttää kun en ymmärrä! lol

  12.1.2012
  jonna
 81. So happy to hear that you are doing photoshoots. As I said before, the camera loves you. Looking forward to seeing your gorgeous face in magazines.

  12.1.2012
  Sharon
 82. Hienoa Sauli, että olet saanut mallinhommia Hollywoodissa! Siinä ei kaikki onnistukaan ;) Olen ollut aina sitä mieltä, että ole erittäin kuvauksellinen. Mutta mitä ihmettä tarkoittaa OOFTA?

  12.1.2012
  maritt
 83. Apuva! Minun täytyy varmaankin anoa vuorotteluvapautta. Syy: Sauli Koskinen ja Adam Lambert. Minun pääni on mennyt viimeistään tällä viikolla ihan pyörälle, kun olen yrittänyt pysyä perillä kaikissa käänteissä. Kun tekisi mieli seurata blogikirjoituksia, kommentteja, valokuvia, videoita, lehtikirjoituksia Suomessa, Amerikassa ja vähän muuallakin, keskustelupalstoja kotimaassa ja Amerikassa, ja taas ilmestyneitä uusia, ihania valokuvia sinusta ja teistä yhdessä. Vaikka olisitte viemässä roskapusseja lökäpöksyverkkareissa reinot jalassa, niin tuijottaisin täysin haltioituneena teistä otettuja valokuvia. Kamera rakastaa teitä. Pitää vielä mainita, että teillä kummallakin on nyt ihanat, tuuheat, aaltoilevat hiukset ja Adamillakin vain vähän, jos ollenkaan meikkiä. You both look soooo beautiful!

  12.1.2012
  Omena
 84. Onnea mallin töistä! :) Käsittääkseni olet niitä jo aiemmin tehnytkin, mutta nyt teet niitä Amerikassa. Olen jo pitkään kiinnittänyt huomiota sinun valokuvaksellisuuteesi, fotogeenisyyteesi. Tsemppiä mallin töihin ja mitä kaikkea siellä valtameren toisella puolella teetkään! :) Joo ja tuo OOFTA...koskakohan ratkeaa, mitä se itse asiassa tarkoittaa. :D Mukava kuulla, että saat itsellesi sinne yllätysvieraan tai ei kai hän sinulle yllätys ole. ;) Ps. Adam näyttää myös aivan valokuvamallilta ja onnistuu myös kuvissa erinomaisesti. Olette tosi komea pariskunta! :)

  13.1.2012
  Cerise
 85. haa täällähän on tosielämän da vinci koodi käynnissä :). Melkeen tekis mieli sanoa, että älä vaan kerro mitään, näitä arvauksia ja selvityksiä on niin hauska lukea. Mutta voisihan tuo vastaus vähän kiinnostaakin. Miten olisi aiheesta kirjasarja ja pari leffaa?? Käsikirjoitusapua ei tarvi kaukaa hakea :). Hyvää loppuviikkoa meille kaikille!

  13.1.2012
  maiku
 86. Sauli! that is wonderful that you are Modeling ! :) I'm so happy for you . Well I love all you recipes that you are posting .... as they sound so yummy . I also eat very healthy & try to exercise 4 days a week . I think a healthy life style is the best way to go ... and it prevents Disease that are carried down with family traits . Much love always ! Sharon

  13.1.2012
  Sharon
 87. Omena: mulla on aivan sama ongelma! Eihän tässä tahdo ennättää töissä käydä eikä harrastuksia ja kaverisuhteita hoitaa, kun koko ajan tulee uusia kuvia, blogeja jne. Adamin fani -sivujakin on pakko käydä tsekkaamassa pari kertaa päivässä, koska sieltä löytyy viimeisin tieto myös Saulista. Ihan hirvittää, kun Adamin levyn promo pyörähtää täydellä teholla käyntiin. Kiirettä on pojilla, mutta niin on faneillakin! Ja aivan mahtava homma Saulin mallintyöt. Saulissa on poikamaista karismaa ja herkkyyttä, mutta myös seksikkyyttä ja rokkia. Lisää hienoja kuvia odotellaan!

  13.1.2012
  Maarit
 88. taru: Eiköhän anneta Saulin kirjoittaa valitsemallaan tyylillä, mielestäni se on helposti luettavaa, selkeää ja Saulimaista, mua se ei ole pätkääkään häirinnyt. Aika moni vastailee samaan tyyliin, puhekielen ja kirjakielen sekoitusta :)

  13.1.2012
  Stella
 89. Now the word is already trending :) Did you guys learn this OOFTA from Ray Kay ?

  13.1.2012
  BabyBlue
 90. Voi Sauli, päästä meidät jo epätietoisuudesta, mitä tarkoittaa OOFTA? Blogisi on todella mukavaa seurattavaa :)

  13.1.2012
  kevättuuli
 91. Sauli, looking like a million dollar trooper... go where fashion sits, putting on the Ritz!!!! xox

  13.1.2012
  Besha
 92. Lisäyksenä aiempaan kommenttiini vielä, että jotkut amerikkalaiset kuulemma käyttävät oofta-sanaa vähän joka välissä mutta yleensä sitä käytetään ilmeisesti varsinkin silloin kun ilmaistaan, että jotakin on ylenpalttisesti, jopa niin että se aiheuttaa häkeltymistä tai rasittumista ja väsymistä. 'Oofta' voisikin vastata suomen kielen huh-huudahdusta. Tulkintani on, että sekä Sauli että Adam käyttivät sanaa kuvaamaan hektisiä päiväohjelmiaan. Edellä oleva BabyBluen kommentti Adamin musiikkivideon muutama päivä sitten ohjanneesta norjalaisesta Ray Kaysta voi myös olla oikeaan osuva. On hyvin mahdollista, että tätä ymmärtääkseni siis norjalaista alkuperää olevaa sanaa käytettiin paljon kaksikymmentä tuntia putkeensa kestäneiden kuvausten aikana ja Adam ja Sauli nappasivat sen sieltä käyttöönsä.

  13.1.2012
  Susanna
 93. Olen todella onnellinen puolestanne! Ever so happy for you! Terkut Kristiina Wheelerille, hyvää musaa ! I am so happy for you!!!!

  13.1.2012
  Memmuli
 94. Maarit: Ihana kuulla, että on muitakin samasta "ongelmasta" kärsiviä! En ole fanittanut ketään näin paljon edes teinityttönä. Välillä tuntee itsensä ihan höperöksi, kun notkuu yölläkin netin ääressä vaikkapa ihastelemassa Saulin ja Adamin kuvia tai heistä tehtyjä videoita. Kyllä tässä on fanien kunto todellakin koetuksella, kun yrittää seurata näiden kahden energisen miehen tekemisiä. Minulla on englannin kielen sanavarastokin laajentunut huomattavasti ja lisäksi amerikkalaisilta keskustelupalstoilta olen oppinut erilaisia arkikielen ilmaisuja ja lyhenteitä. Ja on todella upeaa, että Sauli on saanut mallin töitä, sillä hän on aivan käsittämättömän kuvauksellinen.

  14.1.2012
  Omena
 95. OOFTA! Don't even know what I'm saying but it feels so right...maybe it has something to do with that sexy photo of you Sauli ;)

  14.1.2012
  Barb
 96. Uff da (sometimes also spelled ...oofta) is an expression of Norwegian origin adopted by Scandinavian-Americans in the 19th century. It is often used in the Upper Midwest as a term for sensory overload. It can be used as an expression of surprise, astonishment, exhaustion, relief and sometimes dismay. For many, Uff da is an all-purpose expression with a variety of nuances, and covering a variety of situations. The expression has lost its original connotation, and it is increasingly difficult to specify what it means now in America. Within Midwestern culture, Uff da frequently translates into: I am overwhelmed. It has become a mark of Scandinavian roots....

  14.1.2012
  mimmukka
 97. Oiettä, pakko nähdä ne mallikuvat sitten ;) tätä on tosi hauska lukea, elämäs on niin monisävyistä! :D

  14.1.2012
  Anna
 98. Oiettä, pakko nähdä ne mallikuvat sitten ;) tätä on tosi hauska lukea, elämäs on niin monisävyistä! :D

  14.1.2012
  Anna
 99. Omena ja Maarit: Tunnen olevani sukulaissielu, jaamme saman harrastuksen ja intohimon. Vapaa-ajan ongelmia ei ole, kaikki ylimääräinen aika menee netissä just tietyillä palstoilla pyöriessä. Hahah.. Mutta kyllä on ruostunut englannin kieli kohentunut sen jälkeen pakostakin eli hyvä harrastus tää on ! Ei kyllä nuorenakaan näin mihinkään hurahtanut, mut vaikea sanoa kun silloin ei ollut nettiä, tää on nykyään liian helppoa. Mutta myös ihanaa... Meillä on parhaat fanituksen kohteet

  14.1.2012
  Stella
 100. Lähti taas omia aikojaan tuo kirjoitus eli piti vielä lisätä: tulossa rankka kevät, jaksaa, jaksaa...:)

  14.1.2012
  Stella
 101. Sauli, toivon sinulle ja vieras on ihanaa aikaa Universal Studios ja toivon, että sinulla oli hauskaa viikonloppua! Onko teillä vinkkejä torjuttava niille välipala mielihaluja? Onko teillä ehdotuksia terveellisempää eväs? xox - Kathryn17 PS valokuva on upea! Olet niin komea!

  16.1.2012
  Kathryn17
 102. Sauliiii! Nyt oikeest kerrot mulle mitä OOFTA tarkoittaa, löysin kuvan jossa sun ja Adamin oikeessa peukussa lukee OOFTA.. Jos et kerro niin mustaksi muutun :DD

  18.1.2012
  Werskuli
 103. We could've done with that inisght early on.

  15.2.2012
  Reignbeau
 104. HI SAULI!!!!!!! your amazing....... keep bringing us awesome and amazing photos... we all love you so so so much..... you and adam should come to canada!!!!! =D <3

  23.2.2012
  Aspen