OMG!

kuva-3

HuHuH!! Nyt on kyllä ollut taas maailmankirjat ihan sekaisin ja päälaellaan! Eilen kirjauduin sisään omaan facebookkiin ja ihmettelin miksi kaverit onnittelevat mua. Olin ihan puulla päähän lyöty. What??  Sitten siitä muutaman tunnin päästä selailin Suomen uutisia netistä ja huomasin että olin mennyt kihloihin.  Joo o!! Ei ole varmasti tuttu tunne kaikille? Olin tämän uutisen luettuani muutaman minuutin ihan pihalla kunnes valkeni mistä oli kyse. Oikea käteni on muuttunutkin vasemmaksi kädeksi ja kaksoissiskon vanha luokkasormus onkin nykyään minun kihalsormus. 🙂 Että näin!  Lehdet ja toimittajat kun luulevat aina tietävänsä kaikesta kaiken edes ottamatta selvää kunnolla asioista. Se on jännä että monet tämänkin blogin lukijat tiesivät heti että kyseessä ei ole kihlaus, sillä sormus sijaitsee oikeassa tatuoimattomassa kädessä!! Lehdille tämä kiperä pulma oli liikaa ratkottavaksi. Odotan jo innolla seuraavaa otsikkoa: Sauli purki kihlauksen! Hah!  🙂

xoxo

/S

Kommentit

 1. Haha, varmaan vähän noloa lehdille.. :) Mä olin sillai WTF, et inhan se sormus nyt ennenki sulla ollu! Kesti kauan et lehdet hokas :D xoxo

  19.1.2012
  Näin tänään
 2. Hahhah hultavonta menoa :)

  19.1.2012
  Tiina
 3. Hahahah!! Naamapalmua vaan Suomen medialle. Voisi ihmiset lopettaa sen mediankin sokean seuraamisen, ja ehkä ajatella omilla aivoillaan vaihteeksi, ja järjellä!

  19.1.2012
  Womp
 4. Sauli, oot niin hauska <3 Joo, toimittajilla ei oikein leikkaa, vaikka niiden pitäis muka olla älykkäitä ja ajan hermolla olevia ihmisiä. Ja vaikka kuinka moni lähetti niille palautetta aiheesta (peilikuva, tatskakäsi), niin ei vain mennyt jakeluun. Uskomattominta oli se, että kaikki lehdet seurasivat vain sokeina ~Seiskan uutista. Pitäis jo hälytyskellot hieman soida, jos lähde on 7 Päivää. Onneks sie kuitenkin suhtaudut jälleen huumorilla lehdistön sekoiluun. Minulla kun meinas mennä vähän hermo viihdetoimittajien typeryyteen. Toivottavasti Ellen Showssa oli kivaa!

  19.1.2012
  Lintuinen
 5. I know !! but it is only because we LOVE the two of you so very much and we get way too excited with rumors, we know though to wait for either you to blog or Adam to tweet before we believe anything !!! Hope you have had a blast this week cannot wait to see you on Ellen !!

  19.1.2012
  Joanna
 6. Itse huomasin joo tatuoinneista heti ja sen vuoksi vähän nauratti miten media ja ihmiset reagoi tähän.. Ja muistelen, että sormus on vilahtanut jo ennenkin eli ei uusi koru ollenkaan :) Hyvin olet median pyöritystä jaksanut ja kestänyt! Pidä huumori linja yllä, niin kyllä se siitä :) Tsemppiä vielä terveyskuukauden viime rutistuksiin! Olen jäänyt smoothiehin marjoineen ja jauhoineen niin koukkuun, että terveellinen keho täältä tullaan. Siitä saan kiittää Sauli sua! Kiitos, että potkaisit ja ohjasit tämän maan mainion aamupalan ääreen! Ei ole hirveesti enää mitään makeaa eikä suolastakaan tehnyt mieli, jesh! NamNom!

  19.1.2012
  TiiHe
 7. Heh, tää on kyllä huvittavaa (ja välillä vähän hävettävää) miten seiska ja maikkari poimivat täältä sun blogista uutiseksi jokaisen hönkäyksen ja henkäyksen, mitä ikinä keksit päästää. Ja ajattelevat olevansa vielä sit niin kovin näppäriä, vaikka tosiaan fandomissa tiedettiin asia ajat sitten. Lehdet ovat kuitenkin poistaneet kommenttiosiot, joten juttuja ei voi yrittää edes korjata kommenttien kautta.Yritä vaan jaksaa, nää on julkisuuden kiroja sitten.. Ja yritä myös jaksaa meitä faneja, jotka saa pieniä pakkomielteitä jostain oofta-sanasta :D odotellaan, että millonkohan seiska siihen havahtuu ja mikä on tulkinta :)

  19.1.2012
  Ella
 8. Voin vaan kuvitella ton tunteen kun avaa Facebookin ja porukka onnittelee kihlauksesta, hah! Silleen "thanks for telling!" :D Tulee kyllä niin facepalm -efekti kun noita otsikoita lukee, nykyään ei edes viitsi klikata enää. Uutisia nyhdetään niin tyhjästä ja ilman minkäänlaista lähdekritiikkiä. Kaikkea sä saatkin kestää, mutta ehkä se on silti toivottavasti sen arvoista! Onneksi asut kuitenkin siellä kaukana kaukana toimittajien kynsistä ja seiskan reporttereista :) Ainiin ja btw, odotahan vaan kun niille valkenee ja ne alkaa arvailemaan tota OOFTAa .................. Siitä tulee hauskaa! hahah

  19.1.2012
  viuhti
 9. I know it's private, but we STILL want to know about the dual "OOFTA" tatts! I have my theory, but I'll be private about that as well. :D

  19.1.2012
  SCmtnbert
 10. Hei Sauli, et uskokaan kuinka me on twitterissä tota sormusasiaa naurettu, lystiä riitti pitkäksi aikaa :D. Ja muutenkin tuo uutisointi lehdissä teistä, voi jösses. Eivät muuta enää saa aikaiseksi niin lainaavat tekstejä sun blogista ja pari sanaa toimitajan omaa tekstiä LOL. Mut hei, se kertoo siitä, et sun blogit on hyviä, kuten Tutka myös YAY! Mut hei, sit tärkeä asia, onko sulla jo fanipostiosoite? Kun melko varmaksi voin sanoa, monet haluis lähettää sulle jotain (viim. synttäreille), mutta kun ei tiedetä miten ja mihin? Jos ei oo, niin oisko jo aika ;). Terkut erityisen lumisesta Suomesta, täällä niitä pahuksen lapiohommia riittää :/

  19.1.2012
  NinjaSpies
 11. Voi voi tuota Suomen mediaa välillä, ite meinasin kuolla nauruun ku luin jutut tosta kihlauksesta :D Siis kihlaushan olisi sinällään ollut ihana asia, mut se lähde mihin jutut perustu, peilikuvaan sormuskädestä :D Roskalehti seiskaltahan tämän tyyppinen tyhjästä nyhjästy juttu ei tullu niin yllätyksenä, mut että MTV3, Iltalehti ja moni muukin media uutisoi jutun sen tarkemmin tutkimatta... huh huh.

  19.1.2012
  Ninnu
 12. We were a) so much laughing on tabloids about it b) are irritated how it's possible they call them selves journalists.... !!! We surely knew how it was all along... Please just ignore the tabloids and keep posting your wonderful reports!

  19.1.2012
  Jenny
 13. Joo, ei noita lehtiä voi välillä kuin nauraa. Ja radiossakin viihdeuutisissa oikein pohdittiin, että "Oih, onko Sauli ja Adam menny kihloihin?" Mutta se tässä on ihanaa, että vaikka tikusta tehdäänkin asiaa, niin kaikki jutut susta/teistä on aina positiivisia. (Sitä yhtä tapausta joulun alla lukuun ottamatta, joka sekinon jo "sooooo 2011"). Toivottavasti oli Ellenin nauhoituksissa kivaa. Tässä just testasin livestreamia, että pääsee kattomaan netistä lähetyksen suorana tänään illalla Suomen aikaa.

  19.1.2012
  Ansku
 14. Mutta onhan se hyvä, että olet edes välillä itsekin tietoinen siitä, mitä sinulle kuuluu :).

  19.1.2012
  maiku
 15. Juu ei oo tapahtunut mulle, ei. :) Ei kiva, että joudut näitä korjaileen.Ymmärrän, että sehän ois ihan huippu juttu ja kiinnostava kuin mikä, mutta että tuulesta temmataan.. taustatyötä, taustatyötä!

  19.1.2012
  Mami
 16. Luulen, että lehdet jotka asiasta kirjoitti, myös tiesivät asian oikean laidan..Saivat vaan jutun ja kirjoittaja sai pitää loppupäivän vapaata..Linkitys aina sinun blogiin tietysti vain plussaa sinulle! On ollut taas seurattavaa Adamista ja sinusta, ettei nukkumaan ehdi! Upea mallikuva sinusta ja lenkkeilykuvat kertoi karua kieltään, että upea ulkonäkö vaatii myös kovaa työtä! Ellen showta netistä odotellessa ja toivottavasti Eurooppa kutsuu myös sinua ihan pian taas! Ja sinullekin vihdoin lunta! xoxo

  19.1.2012
  Sleepwalker
 17. Minä onnittelen kuitenkin siitä, että sinulla on ihana poikaystävä, jonka kanssa olet onnellinen ihan ilman mitään pikakihlauksiakaan. <3 :D

  19.1.2012
  Aduli
 18. LOL Sauli! That's sooo funny!! :D ~xoxo

  19.1.2012
  Rochelle
 19. Joo, vähän nolottaa tämä Suomen lehdistö. Koeta kestää:) Kyllä se huomattiin että kyseessä on peilikuva ja sulla on ollut tuo sormus jo pitkään.

  19.1.2012
  Monika
 20. Juupa joo. Toki minäkin huomasin tuon sormuksen, mutta onhan sulla sormuksia. Saisivat todella lehdet tuollaisen isomman uutisen tarkistaa, ennenkuin taas ovat kihlanneet teidät. Voi poikaparat, lol. Koita jaksaa, ihanainen Sauli. Olet niin super. Kiitos blogista <3<3<3

  19.1.2012
  RitaW
 21. hahhah Sauli :'D Hyvä että kirjoitit tästä vielä erikseen... Kyllähän siitä kuvasta näki että kumpi käsi on kyseessä, mutta olihan se ihan hetken kiva kuvitella hääkuvia: sitä valkoista häämekkoa. ;D Höh! Kirjoitat todella hauskasti - "kiperälle pulmalle" nauroin ääneen.

  19.1.2012
  Janika
 22. Kyllähän toi keltainen media aika huvittavaa on ja näköjään paras tapa on suhtautua siihen huumorilla *heh* On ihanaa seurata sinun ja teidän onneanne siellä suuressa maailmassa. Ja niin kuin sanotaan, kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja teidän kuvat kertoo kyllä aidosta rakkaudesta <3 Ja ihanaa huomata blogisi kautta, että oot saanu kitkettyä pois kyynisyyttä monesta suomalaisesta murjottajasta :) Ihania hetkiä teille ja pysy aina tommooosena kun oot <3

  19.1.2012
  Iines
 23. joooo, on se kumma kun siitä vieläkin uutisoidaan, sen sun Tutka videonkin jälkeen, huhhuh!! Koita jaksaa :D

  19.1.2012
  jennifer
 24. Kiva huomata et suhtaudut noin rennosti ja jaksat naureskella noille kaiken maailman otsikoille. Tuolla asenteella pärjää pitkälle :)

  19.1.2012
  Hansu
 25. Ihan vaan semmoista ,että joskus oli jollakin palstalla juttua ,miten kauniit kädet Saulilla on.Täytyy todeta itsekin,etten ole ikinä nähnyt miehellä noin kauniita käsiä...(punastusta...)

  19.1.2012
  Siri
 26. lol :D joo-o, kyllähän noita lööppejä on vähän joka lähtöön. se on jännä juttu kuinka moni niitä ei kumminkaan osaa lukea millään tapaa objektiivisesti, vaan jos lehdessä/netissä kerta niin lukee niin pakkohan sen on silon olla totta!!! voi apua!

  19.1.2012
  anni
 27. Lol Sauli, how about u do ur own rumors the next time?! Then u can laugh it off and don't need to worry. Like, ok WTF what have I done now?! ;-) By the way. A relationship is a private thing. And if u feel like saying something about it, well nice. If not, I'll feed u with meatballs! :P ok joke. U r really great.

  19.1.2012
  AnuShka
 28. Hahh, ai että! Tämä oli hauska uutinen :D mut joo, voishan tuo varmaan olla ihan miellyttävää, jos vaikka siinä vasemmassakin kädessä olis joskus se sormus ;)?

  19.1.2012
  tayl0r
 29. Poor Sauli ! ♥ Suomen journalismin taso on kyllä tällä hetkellä niiiin laarin pohjalta, siis kuinka viitsivät kirjoittaa ottamatta asioista selvää !? Sun fanisi on selvästi paljon fiksumpia, kun sulla on toi tatskakäsi tuntomerkkinä, niin helppoa se on kun vähän käyttää aivojaan. Mutta älä välitä ja huumorillahan tunnut tuon ottavan, uskon silti et tuollanen ottaa päähän. Koita pitää pintasi Sunshine ♥♥ Jään innokkaasti odottamaan raporttejasi Lenon ja Ellenin showsta. xoxo

  19.1.2012
  Stella
 30. Haha, nothing gets past the Glambert's eagle eyes! We've got your back, Sauli!Hope you enjoyed your time at Ellen and Leno. They think a lot of Adam. So happy to see him back on TV. There's a new program called Smash that will soon be starting, produced by Steven Spielberg(JAWS,etc,) From the promo it looks like something good for Adam. I can see you in a situation comedy. Your smile is so catching and you can be really funny!I find myself smiling every time I read your blogs and the translations of Tutka. Your "Yays" also put me in an upbeat, happy mood! Sending you a big hug!

  19.1.2012
  funbunn40
 31. Mahtaa tuntua epätodelliselta lukea noita juttuja! Kysyy kyllä pitkää pinnaa ja paksua nahkaa. Ja tietysti huumoria :) En voi väittää että "tiedän miltä susta tuntuu" mutta saat kaikki sympatiani joka tapauksessa! Hienosti sä siedät kyllä kaikkia julkisuuden omituisuuksia. Ja musta on loistavaa, että teet blogiaiheita näistä tilanteista. Nostan hattuani! :)

  19.1.2012
  Taotao
 32. Hah! Itse olin tuon sormuksesi huomannut jossakin tutkassakin ja senkin huomannu että oikeessa. (Toki löytyisi perustelut sille miksi se olisi oikeassa mm. jos vaikka haluisit kunnioittaa Adamin uskontoa :D) Mutta itse en uskonut kihlaukseen. Mutta on noi lehet hitaita tajuamaan asian ja tyhmiä tutkiakseen asiat edes nyt vähän tarkemmin. Nyt vain jäädään odottelemaan sitä sormusta tatuoituun käteen! ;)

  19.1.2012
  Cris
 33. LOL! <3 Good one! You crack me up!! hahaha! Media is a tuff thing to deal with ;) Engagement or not as long as you are happy and in the place where you want to be Im happy for you!! U rock!

  19.1.2012
  Sofie S. Barslund
 34. Haha I know right, geez I hate when ppl dont bother to verify facts, oh my, but at least it was fun, I guess ;) Have a nice sweetie! xoxo And btw have u any idea where to get that onsie like u have OMG I want one so bad! :) I wanna zip myself like mummy LOL :)

  19.1.2012
  wandinka
 35. Hahaha!!! Niin siis sähän tykkäät vaihdella tatuointien paikkoja. Vau mitä? ;-) Noiden lehtien pitäis varmistaa asioita ennen kun hosuvat. Kyllä se varmaan pistää miettimään että olisi mennyt kihloihin vaikkei itse siitä tiedä. Voi luoja... No hauskaa Ellen show iltaa sinne!

  19.1.2012
  Ada
 36. Haha, arvasinkin, että saisit hyvät naurut näistä kihlautumisuutisista!

  19.1.2012
  Kirsi
 37. Meijä Sauli o hauska ^^ <3 Kaikkee nää lehdetki tekee.. xo

  19.1.2012
  Werskuli
 38. Medialla on yliote~ kaikki liiotellaan ;) ps. sulla oli tutkassa söpö haalari ♥ :3 terv. ella

  19.1.2012
  eLLa
 39. Komppaan NinjaSpies kysymystä, eli mikä on paras faniposti-osoite??? Kyllä on niin hassua, että joudut selvittämään toimittajille oikean ja vasemman käden eroa LOL!! Onneksi sulla huumori vielä kestää:)

  19.1.2012
  Miia Vaan
 40. Voi kiitos, Sauli, tämän päivän nauruannos on saatu! :D

  19.1.2012
  LAMBERTLOVE96
 41. Hahah! Mahtaa lehtien toimitusta nyt nolottaa, kun ovat muka niin että, jee saatiinpas kunnon jymy uutinen! Tosiaan kannattas vähän ensin miettiä mitä "uutisoidaan"..mutta mahtavaa miten sä ite näistä lööpeistä kirjotat tänne blogiin, vaikka varmasti ärsyttääkin tuollaset jutut..! : DD

  19.1.2012
  Glitter
 42. Mahotonta meininkiä!

  19.1.2012
  Raksukka
 43. Ei tollanen yhtää noloo lehille.. XD

  19.1.2012
  Ida
 44. We can't help ourselves, and all want to be invited to the wedding- ha!

  19.1.2012
  gael
 45. Käväisin nyt lukemassa noita juttuja tässä jälkikäteen (en ollut näköjään jäänyt mistään paitsi..). Mutta tuli vaan mieleen, että ei ne fingerporin kunnanjohtajasta tehdyt lehtijutut ole aina edes kovin kaukaa haettuja. Mitäköhän kaikkea sitä on itselläkin tullut uskottua. Joskus Idolssissa Ellen ja Jone kävivät läpällä sauvakävelemässä, ja siitäkin oli saatu seuraavalle päivälle otsikot: Ellen ja Jone yhdessä sauvakävelemässä, vaikka kyseessä oli tv.ssä esitetty sketsi..

  19.1.2012
  maiku
 46. Nauran! Olisin niin halunnut nähdä sun ilmees sillon kun näit otsikon omasta kihlauskestasi :) Voin kuvitella, miten olette avopuolisosi nauraneet. Tuosta saisi varmasti hyvän sisäpiirivitsin. Idan kanssa samaa mieltä, erittäin noloa lehdille!

  19.1.2012
  Laura
 47. LOL Sauli, nää juorut näyttää aina pompsahtavan pinnalle tasaisin väliajoin. Onneksi sulla riittää huumorintajua kohdata tämäkin puoli julkisuudesta. :D Ja tosiaan ihan positiivinen perätön juoruhan tämä oli, voisi näitä pahempiakin olla. ;) Ei muuta kuin nokka kohti uusia seikkailuja, pitäkäähän huolta toisistanne. :)

  19.1.2012
  Tikru
 48. Well!! good thing you got a tattoo on your had otherwise the media might have been planning your honeymoon as well...LOL

  19.1.2012
  Nicki
 49. Ehkä ei kannata liikaa tuijottaa näitä lehtijuttuja. Tämänkin asian ne oikaisivat jo eilen ja tästä kihlausasiastahan kirjoitti vain suomalaiset viihdetoimittajat. Ihme, ettei teidän yhteisestä oofta-tatskasta ole tehty vielä juttua, mutta Sauli meni kihloihin, vaikka A:lla ei ole sormusta. Usein näkee, että näiden juttujen kirjoittajat on ihan pihalla. Esim. jossain luki, että "yllä oleva kuva on otettu viime marraskuussa", vaikka kuva oli viime viikolta, kun tulitte sieltä sushi-ravintolasta. :) . Muuten, Adam näytti laihtuneen viimeisimpien kuvien perusteella (TV esiintymiset). Ettei vaan päivittäinen kalorimäärä jäisi aivan liian alhaiseksi, kun kuntoilettekin. Liian niukka ruokavaliokaan ei ole terveellistä, voi pyörtyä lenkkipolulle.

  19.1.2012
  Hohhoijaa
 50. Näin juuri pätkän Ellen showsta ja voi luoja, miten mahtavia sinä ja Adam olitte!!! Adam puhui niin kauniisti sinusta ja suhteestanne ja miten ihanasti sinä olit yleisössä hengessä mukana. Ja Adam on laulajana vertaansa vailla. En malta odottaa seuraavaa blogia!

  19.1.2012
  Maarit
 51. en kestä, olit niin söpö Ellenissä :*) <3

  19.1.2012
  rainbows
 52. AWWWWW olitte ihan huippusöpöjä Ellenissä!!!! ja näytit aivan superhyvältä! oon ihan silmät sydämminä täällä :D

  19.1.2012
  viuhti
 53. Juu sori mäkin olin kattovinaan sen vasemmaks kädeks.. Sokeaa touhua :D Luv, luv, luv you Sauli !!! <3<3<3<3<3<3<3

  19.1.2012
  Sara
 54. Heh :D No jos totta puhutaan niin kaverin kanssa koulussa saatiin aikamoiset kohtaukset kun huomattiin sormus ekan kerran :'D Tosin ei siinä kauaa kestäny et älyttiin sen olevan väärässä kädessä. Vähän itse asiassa masenti huomata :D Mutta varaudu siihen että näitä hää teorioita voi tulla vielä paaaljon lisää ;) Kattelin tuossa muuten Ellen pätkät vähän aikaa sitten. Tosi hyvältä näytitte kummatkin ;) Hyvin näyttää jo sujuvan tuo televisio esiintyminen sultakin!

  19.1.2012
  Hachi
 55. Siis mua just ärsyttää toi media, ku ne hoppuilee nois uutis jutuis, eikä ees tutki kunnolla koko asiaa :D Heti ku luin ekan uutisen tosta kihlaus jutusta, niin rupesin just miettii sitä et sullahan on tatuoinnit just vasemmas kädes ja sormus on sit oikeessa kädessä. Ei ole siis ollenkaa noloa lehtitoimitukselle ^^ +katoin YouTubesta noit Ellen Show pätkii, ja olit tosi sulonen ( ; Ja vielä se Terrancen tanssi!! Niin ihana! :D Oi että kun nauroin, oli tosi hauskaa kateltavaa! C;

  19.1.2012
  Kaisa
 56. Olen muuten pari kertaa antanut lehdille palautetta siitä, miten helpoilla keinoilla ne hankkii noita juttuja, siteeraamalla toisten blogitekstejä ja jättämällä tarkistamatta taustoja jne. Mutta ei kai se mitään vaikuta; tämä netti"uutisointi" kun on tätä nykyaikaa. Tää oli kyllä huippu! No olihan sekin aika älytön otsikko jossakin, että "Tuliko nälkä keskellä yötä Sauli ja Adam?", tai joku vastaava, heh heh! Mutta siippasi oli ihan uskomattoman söötti, mukava ja lauloi todella hyvin sekä Lenossa että Ellenissä. Ja hyvin klaarasit sinäkin Ellenissä kameran lähentelyt, että "Hi baby", vaan! Hyvää viikonloppua molemmille!

  19.1.2012
  Anitta
 57. Sauli, you are so cute. At least the tabloids are saying nice lies about you and Adam. Maybe someday they will come true, and we can laugh and be joyful about that. You are a gem. Keep that sense of humor because that is part of your charm, as well as your sweetness, gentleness, and good looks. Ugh!! Too many compliments. Sorry, I will do better tomorrow.

  19.1.2012
  irish1139
 58. Haha, Sauli raasu. Yhtäkkiä tietämättään kihloissa. Oishan se olisi kyllä ihana uutinen, mutat eipäs edete kovin nopeasti vaan rauhassa :) Mutta aika hyvin tunnut ottavan tämän. Ihan hupsu juttu, jolle saa vaan nauraa, eiks nii :D

  19.1.2012
  Ninsu
 59. Ei voi muuta sanoa kun VAU siitä Adamin esityksestä Ellen showssa. Haastattelu oli ihana ja säkin näytit erittäin kivalta siellä katsomossa, ja Adam puhui susta niin kauniisti! :D

  19.1.2012
  Glitter
 60. Johan alko lukijoilta tulla "hahaa, media on niin nolo" - kommenttia, vaikka kyllä aika moni lukijakin viimeisimpään tekstiin oli kommentoinut, että ootteko kihloihin paukahtaneet :'D Ite myönnän, että luulin kyllä tota kihlasormukseksi ja innostuin, romantikko kun oon x) Ja nyt sain illan naurut, kiitos siitä ja terkkuja sinne lämpimään vaan, oikeita kihloja odotellessa... xD

  19.1.2012
  Jenni
 61. it amazes me still what people will print and who believes it. Though you being engage would be wonderful news I for one will wait till I hear from either you or Adam before believing anything. besides marriage is a big step i know I just celebrated 20yrs of marriage on the 18th. but hey i guess if the tabloids didn't make up stories they have nothing to write about right. Just remember this old gal would totally flip for aninvite when you do marry ;) in the meantime be happy and well. Love ya ..HUGS

  19.1.2012
  rebecca~@becca112971
 62. Omg you are too cute :) Adam is so lucky to have you! You take good care of him...he will never need a personal chef, maid or personal trainer, he has you and it's all filled w/ love. XOXO

  19.1.2012
  April
 63. Oli pakko kommentoida uutta kuvaasi,,,hmm, missä sen näinkään; mutta todella ihanan näköinen,,,ei tarvitse pitää sitä tötsää aina, vaan just tommoset hiukset, kuin siinä kuvassa. Hivenen tummempaa laidoille vielä;)

  19.1.2012
  lina
 64. Oh dear. Marriage pressure: it's not just for straights anymore! That's hilarious.

  19.1.2012
  Amanda
 65. ehheh heh hee....

  19.1.2012
  xco
 66. Sauli, kysy pliis Adamilta että onko sillä se sen Summeri-paita viel jossain? Olis kiva nähdä se sen päällä :D

  19.1.2012
  Krisu
 67. Yay Sauli!!Tunnustan että minäkin innoissani erehdyin luulemaan että olette kihlautuneet ennen kun hoksasin sen peilikuva jutun!!Hih!Niin ja se Ellen show!!!!Ihan tippa tuli linssiin kun Adam puhui niin kauniisti sinusta ja teidän suhteesta!!!Upea mies kuten sinäkin!!!Oih!!!

  20.1.2012
  tinsu
 68. HI BABY!!!!!!!!!! :) :) :)

  20.1.2012
  Ella
 69. Must be quite an experience.... "I missed my own engagement. Shit." ;-)

  20.1.2012
  Katie
 70. a good rule of thumb: never believe what you read in a tabloid

  20.1.2012
  celtcwrtr
 71. I'm from Minnesota, where there are a lot of Norwegian, Swedish and Finnish immigrants and they say Uff Da ALL the time. It's used for a wide variety of circumstances from damn/oops/cool/wow/oh oh/oopsy-daisy, etc. Is your OOFTA tattoo related to what this Uff Da, and is it a reminder to watch out for some of those OOFTA moments in life? If so cool.

  20.1.2012
  ASFan
 72. If you're still taking questions - I've interviewed Hans twice & just connected with Shannon. I know you have a key pendant. Would you be willing to share your "key" story for my Art Tribes blog?

  20.1.2012
  MamaKath
 73. Hei asiasta ihan sadanteen, vähänkö jees et Adam oli siel Ellen de generes show:ssa. Se on niin paras show ja te ootte niinkun niin paras couple ja jos mä oisin 16v mä niin sanoin et ihq ja omg ja mitä niitä kaikkee nyt on :) No mut paljon paljon terkkuja!!! <3

  20.1.2012
  Terhi
 74. Hupaisa juttu. Nauroin kyl itteni kipeeks! xD

  20.1.2012
  Janni
 75. Jep, jep, anna mennä toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos silloin kun lehtien jutut ei loukkaa ketään koska kihlaushan on aina hieno juttu! P.S. Super Ellen show, kyllä sitä oltiin niin freesinä uuden tukan kanssa!!! ;))

  20.1.2012
  TuijaRmk
 76. Hahah! Muaki ärsyttää suunnattomasti noi kaikenmaailma uutisoinnit. Tai siis just tommoset mediat jotka keksii päästään uutisii. Noo onneks tommone kihlaus ei oo mikää paha asia. Jos ymmärrät mitä tarkotan. Toivottavasti uutisoivat kunnolla ton väärinkäsityksensä.

  20.1.2012
  Miinasd
 77. Olit niin ihana Ellenissä!!!! <3

  20.1.2012
  Johanna
 78. Ootko Sauli kuullu jo teidän lempinimen? Tänään Emma-gaalassa teitä kutsuttiin Sadamiksi. :)

  20.1.2012
  Siny
 79. ihan vaan puollustellakseni vähä näitä jotka luulivat että oot kihloissa, nii edellisessä postauksessa esim. sormus oli vasemmassa kädessä :D mutta joo, vähä taas turhan nopeeta toimintaa toimittajilta.... ^^''

  20.1.2012
  moi
 80. Sauli, vaikka huhuja, en missään nimessä vastusta Saatko kihloihin Adam! Siis olen iloinen Yall eivät asettuminen ihan vielä, mutta voisin ehdottomasti nähdä sinua ja Adam yhteen elämään! Yall ovat niin hyvin yhteen ja ero Adam asenne ja kuinka onnellinen hän on nyt niin huomattava ja se on kaikki sinun takiasi, Sauli! En myöskään ymmärrä, että te lausutaan nimesi kuten S-Owl-EE Olen aina ollut sitä mieltä äännetään kuten S-all-EE! haha niin se kiva, että Adam selvitetty, että meidän puolestamme! En odota seuraavaan blogiin! Haluaisin todella se, jos voisitte tehdä toinen Q & pian! Minulla on useita kysymyksiä sinulle! Näitkö paparazzi kuvia itsestäsi ja Adam lenkillä? Tiedän et pidä paparazzi mutta ne ovat hienoja kuvia ja ne esittelevät miten ja Adam ovat erittäin terveellisiä! Pidin myös teidän sininen jumpsuit vuonna Tutka video! Ahhhh Rakastan sinua niin paljon Sauli! xoxo - Kathryn17

  21.1.2012
  Kathryn17
 81. I love that you find the absurdity in all this. People are jumping to conclusions because they have such strong affection for you and Adam...and want you to live happily every after. Feel the love and have a good laugh. Cheers!

  21.1.2012
  LIBlondMom
 82. Onnittelut varjo-Emman voitosta :-) "vuoden romanssi: Sauli&Adam 'Sadam' " :-)))

  21.1.2012
  Annu
 83. Ääh. Oon iha fiiliksissä. En oo koskaa enne tajunnu et sulla on blogi, hah. No tai siis oli se ny tuol mieles josssai et kyl sullaki varmaa tälläne netist löytyy, mut en oo koskaa aikaseks saanu etittyy. Tänää sitte löysinki tän. :) Mun on pakko ekaks sanoo et sä ja Adam sovitte ihan sairaan hyvin yhtee. :) <3 Luin tänää tässä tän koko blogin läpi. :D Tosi kivoja juttuja sä kerrot ja hienoo tietää millasta siellä Ameriikassa on. :D Mutta yks miinus on, noi kuvat sais olla vaikka silleen ton tekstin alussa tai lopussa tai vaikka keskellä, sillee isompana. Koska mua häirittee hirveesti välillä ku noi kuvat on tuolla sivussa tollasena piikkuriikkisenä enkä saa suurennettuu niitä. :D mut siis kaikin puolin tosi kivaa tekstii ja sillee. Täytyy alkaa seuraamaa. ;)

  21.1.2012
  LauraaAW
 84. Awww... just watched Ellen interview. :)

  22.1.2012
  Croms
 85. Hei Sauli mulla on yks asia mikä askarruttaa kovasti, onko sielä Amerikassa ihmisillä kengät jalassa sisällä? :D En tiiä miks mut tää asia kiinnostaa mua kovasti, oon kuullu et suomalaiset ovat aika poikkeus tässä asiassa et kengät riisutaan sisään mentäessä ja taas muualla maailmalla ihmiset taas pitävät kenkiä sisällä. Olis kiva jos joskus valottasit tätä asiaa :)

  22.1.2012
  Ninnu
 86. Kuinka yleistä siellä muuten on pitää kenkiä jalassa sisällä? Siis samoja kenkiä mitä ulkonakin käyttävät. Kun noita jenkki sarjoja ja leffoja kattelee niin niissä ne ei yleensä kenkiä riisu vaan on samoilla kengillä sisällä ja ulkona.

  22.1.2012
  mustikkapiirakka
 87. "Välillä keskityn elämäntyyliasioiden lisäksi myös pukeutumistyyliini ja saatanpa joskus haastatella muitakin Suomesta Amerikkaan eksyneitä. Luvassa myös valokuvia ja videoita, joita et muualla näe!" Sauli sun täytyy tehdä video tänne!!:) Voit nauhoittaa vaikka ihan turhanpäiväisiä höpinöitä tai kertoa miten sun päivä on menny :D Tai voisit puhua eglanniks muita fanejasi ajatellen:) <3

  22.1.2012
  Manska
 88. Hei, jos et ensimmäisellä kierroksella äänestänyt presidenttikisassa, niin tee se toisella. Ja anna äänesi Pekalle. Tulisi upea kansainvälinen presidentti meille!

  22.1.2012
  maarit
 89. jos et äänestänyt eka kierroksella niin äänestä toisella ja anna äänesi haavistolle

  23.1.2012
  lare
 90. muista äänestää haavistoa.

  23.1.2012
  lare
 91. haavisto on paras vaihtoehto toisella kierroksella

  23.1.2012
  lare
 92. En miekään oikein ymmärtäny tätä kihlauskohua,toivottavasti kihlaus joskus toteutuisi oikeesti.Muuten etukäteisonnittelut siipallesi ;)

  27.1.2012
  Saara
 93. hello saoli sorry i cant speak english because iam iranian ok? you and adam lambert have so fan in iran

  28.1.2012
  pariya
 94. A rolling stone is worth two in the bush, thnaks to this article.

  15.2.2012
  Letitia