Kysymyksiä / vastauksia

Sauli_062

K: what is your favorite thing to do to relax and unwind ? -Linda

V: My Favorite thing to do to relax is lying on the couch and watching a good movie! 🙂

K: Mikä olisi ykköskohde/kohteet siellä suunnalla aikuisille matkailijoille? -LM

V: No siis jos haluaa enemmän kaupunkilomaa niin suosittelen West Hollywoodia joka on lähellä Beverly Hillsiä, Hollywoodia ja Downtownia. West Hollywoodissa on ihania kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Jos taas haluaa enemmän rantalomaa niin silloin kannattaa suunnata Malibu Beachile tai Hermosa Beachille. Ne ovat minun ykkös rantakohteet LA:ssa.

K: Luin jostain et sulla on hurjan hauskaa ku Adam laulaa jonku ohjelman tunnaria, niin onks mitään mitä sä teet, joka sit naurattaa Adamia? -Tuula

V: Suomenkieli on yksi asia millä saan varmasti hänet nauramaan. Voin kertoa että suomi kuulostaa monen amerikkalaisen korvaan aika eksoottiselta ja hauskalta! 🙂

K: Tykkäätkö kokkailla paljon? Mitkä ovat bravuurisi ja mitä hyvää teit viimeksi? 🙂 Niin ja olisi kiva muuten saada resepti niistä sinun jouluisista lihapullista. -Hansu

V: Tykkään kokkailla ruokaa. Lähes joka päivä teen itse ruokaa ja minä yleensä keksin reseptit päästäni. Viimeksi paistoin kanaa ja höyrytin siihen kylkeen parsaa ja tein pinaattiavokadosalaatin. Bravuuri on varmasti lihapullat ja jälkkäriksi kääretorttu. Lihapullien teko on niinkin helppo kuin: 400g jauhelihaa, yksi purkki kermaviiliä, sipulikeittopussi ja runsaasti mustapippuria. Kaikki sekaisin yhteen kulhoon ja ei muuta kuin pyörittelemään ja uuniin. Nam!!

K: What is different about Finnish people and people in America that you have met? Do you think people in middle America differ from the coasts? -Cameron

V: American people are more social than the Finnish people. I have never been to middle America. I would like to go visit.

K: Tuli tosta kuvasta mieleen, kun sulla on kuulokkeet päässä, että millasta musiikkia kuuntelet? Onko esim joku erityinen bändi/artisti ketä suosittelet kuuntelemaan? -Noora

V: Lenkkeilessä kuuntelen aina laidasta laitaan musiikkia kunhan se on nopea tempoista. Tällä viikolla lenkkeilyä on tahdittanut Rihannan uusin levy 🙂

K: Työskentelet median parissa, hyvä niin, mutta oletko koskaan ajatellut työskentelyä nuorten/lasten parissa? -LenaS

V: Olisi hienoa joskus tulevaisuudessa työskennellä nuorten parissa. Siitä saisi varmasti myös itselleen paljon positiivista energiaa ja kokemuksia. Olisin mielelläni mukana kannustamassa nuoria toteuttamaan haaveitaan. Välillä kun tuntuu siltä että nuorten unelmat ja haaveet päätetään heidän puolestaan jo nuorella iällä.

K: Mikä on sinun elämäsi tärkein arvo, josta et suostu ”käymään kauppaa”? -Mumi

V: Tärkeä arvo on kulkea omaa tietäni ja tavoitella sillä omaa onnellisuuttani. Tärkein arvo on kuitenkin oma perhe ja ystävät missä ikinä kuljenkin.

K:
1) What is the best gift you’ve ever received?
2) The best advice ever given to you?
3) What is something you can never live without?
4) Is there something you’ve always wanted to do but haven’t done because it’s too risky or outrageous?
5) Which one has more control – your heart or your mind? ~And have your ever been in a situation when you had to choose which one to follow?
6) Was there any occasion when you had to trust your instincts and glad that you did?
7) What is your ultimate dream in life? and finally
8 ) Best wine you ever tasted?

V:
1) My first snowboard, which was hidden under my sheets on christmas eve!
2) Simply, to enjoy and embrace life every day.
3) My toothbrush 😉
4) Parachuting!
5) It’s wise to use both but sometimes heart takes the lead.
6) Many times actually.
7) To live happily ever after 😉
8 ) The one that I’ll always remember is a glass I had in Tahiti, a red wine with a hint of vanilla. Unfortunately I don’t remember the name.

Kiitos kaikille hurjasta määrästä kysymyksiä! Ihan en pystynyt vastaamaan kaikkiin sillä se olisi kestänyt viikkoja. Hah! 🙂 Joistain kysymysten aiheista kirjoitan kumminkin vielä jonain päivänä vähän enemmän erillisenä blogitekstinä.

xoxo

/S

Kommentit

 1. Lovely! I would have one question too: the driving licence from Europe is valid in US too? Have you ever driven there? Are there some special traffic rules or signs that you can't find in Europe? :) And one more, because I have recently read a book about a girl living in New York. Is NY as noisy, crowded and dirty how it is often described? What are the main differences and similarities between LA and NY? Which one do you like more? Have a nice weekend :) XOXO

  7.1.2012
  Carla
 2. Jestas, nyt olit kyllä ahkera!! Sun terveellisyyskuuri antaa selvästi lisäenergiaa! :)) P.S. Riksu: lunta n 5 cm, lisää sataa, pakkasta pari astetta, mahtava happirikas keli lenkkeilyyn!

  7.1.2012
  TuijaRmk
 3. Kiitos vastauksista! Kiva mielikuva tuli sinusta siellä kokkaamassa! Tuollainen kokeilemalla ja vaan tekemällä on just parasta! Silloin syntyy ne parhaat ruuat! Pinaattiavocadosalaatti kuulosti juurikin NIIN hyvältä! Sitruunamehua ja suolaa ja pippuria päälle! NAM! xoxo

  7.1.2012
  Sleepwalker
 4. Yay! Kommenttiboksi aukesi! Kiitos vastauksista! Sä olisit aivan nappihenkilö tekemään töitä nuorten parissa. Olisin itsekin kaivannut just sunlaistasi ihmistä esikuvaksi teini-ikäisenä :) Ja noi sun kokkailut kuulostaa kyllä taivaallisen hyviltä! Herkullista viikonloppua sinne!

  7.1.2012
  Taotao
 5. Moi Sauli! Kiitti vastauksesta, fiilis ihan mahtava. Tosi kivaa viikonloppua molemmille, nii ja kiitti lihapulla reseptistä mä pyörittelen niit sit ens viikolla. Oot ihan paras!

  7.1.2012
  tuula
 6. I think the Finns are also social (not like people in America), it all depends on the occasion and also from which area of Finland the people have come from. We also have a lot of copied mannerisms for different occasions. However the body language...oh boy... we are actually physically very very non-verbal, stiff and touch-sensitive compared to many other nationalities.

  7.1.2012
  Northern Lights
 7. Kiitos Sauli vastauksista....Norjalaisten ystävieni mukaan suomenkieli kuullostaa kiroilulta :)

  7.1.2012
  Northern Lights
 8. Kiitos Sauli, hieno vastaus kysymykseeni ! Muutenkin on mukava oppia tuntemaan sinua näiden kysymysten/vastausten kautta edes pikkuriikkisen :) Hauskaa viikonloppua!

  7.1.2012
  LenaS
 9. Oon oottanu noit vastauksii jo pitkää ja nyt ne tuli jipii!!! xoxo <3333 :))

  7.1.2012
  jipii
 10. Lihapullaohjeesi ei olekaan ihan perinteinen :) Samoja raaka-aineita käytän usein itsekin, mutta lisäksi desin korppujauhoja ja yhden kananmunan. Kiitos vastauksista :)

  7.1.2012
  nenja
 11. No niin siinä sitten kävi, että piti tehdä tänään ruuaksi lihapullia! Aamulla mietin, jotta mitähän tekis ja sitten luin blogisi ja tadam, sinä se! Unohdin tosin ostaa kermaviiliä, joten laitoin vettä. Ja kananmunan ja korppujauhoja. Sinäkö et laita niitä ollenkaa. Kiitos vastauksista! Kysymyksiä tosiaan sateli niin paljon, että menis varmaan ikuisuus vastata niihin kaikkiin, joskin niistähän voisi katsoa joitakin kokonaisuuksia, kun monet käsittelivät samoja asioita. Oiken rentouttavaa loppuviikkoa sinne!

  7.1.2012
  Anitta
 12. Yay Sauli :) thank you for answering those questions. Once again I realized how beautiful person you are - inside and out! Awesome pic by Lee thx for sharing :))) xox

  7.1.2012
  wandinka
 13. Jos joskus taas vastailet kysymyksiin, niin oisko mahdollista ottaa sinne tämmönen kuin : Asutko yksin Losissa, vai Adamin kanssa? :>

  7.1.2012
  Sara
 14. Ai suomenkieli eksoottista? Haha :D Meillä on kauniita punatulkkuja tuossa pihassa ja luntakin satoi taas viime yönä... Olisi mukavaa jos voisit työ-kysymyksiin vastata vielä joskus, kunhan aikaa riittää. Toivottavasti uusi tutka tulee pian katsoin varta vasten sen takia Voice of Finlandin... se oli oikeastaan ihan hauska, mutta haluan tietää mitä te Utulan kanssa olette mieltä!

  7.1.2012
  Janika
 15. Thank you so much for the Q and A Sauli , and yet another amazing photograph, can't tell you how much i look forward to your updates. Love you so much :)

  7.1.2012
  Joanna
 16. Sara - Vaikka vastaaminen ei nyt suoranaisesti minulle kuulukaan, niin eihän se mikään salaisuus enää ole ja eiköhän se ole tullut jo tässä kuukausien myötä selväksi, missä Sauli asuu. Lueskele vaikka niitä vanhempia Saulin IS-blogeja, joissa se kertoo mm. talon ympärillä liikuskelevista ja uima-altaassa polskivista eläimistä. Sauli asuu Losissa avopuolisonsa kanssa.

  7.1.2012
  Anitta
 17. Nami nami, nyt alkoi tekemään mieli sekä kanaa että lihapullia. :D Kiitos kivasta blogista ja mainiota viikonlopun jatkoa!

  7.1.2012
  Tikru
 18. ~Love all the questions & answers!! And thanks for answering mine! :) You are absolutely amazing! Beautiful picture too! ♥ ~Have a wonderful weekend!! ♥♥♥ ~xoxo

  7.1.2012
  Rochelle
 19. Nämä ovat mukavia blogeja! Kysymyksiä tuli tosiaan paljon ja oli mielenkiintoista nähdä mihin niistä vastaat. Tosi kiva, että vastasit englanniksi esitettyyn kysymykseen englanniksi. Mä oon aivan onneton kokki, mutta tuo lihapulla -resepti voisi onnistua multakin! Mustakin parhaiten rentoutuu, kun makoilee sohvalla virttyneissä verkkareissa ja katsoo hyvän leffan. Mitkä muuten ovat viisi parasta elokuvaa, jotka olet nähnyt? Pidätkö eniten komedioista, draamasta, jännäreistä, kauhusta vai toimintaleffoista? Onko sulla lempi ohjaajaa tai nais-/mies näyttelijää, joiden leffat on pakko nähdä? Voisitko itse kuvitella näytteleväsi elokuvassa?

  7.1.2012
  Maarit
 20. Sara, vastaan Saulin puolesta. Adam ja Sauli ovat asuneet yhdessä siitä lähtien, kun Sauli muutti Losiin.

  7.1.2012
  Lilli
 21. "relax lying on the couch and watching a good movie!" - I like that. :D Thanks for your answers. Have a wonderful weekend. :)

  7.1.2012
  Shimoli710
 22. Oletko nähnyt tämän Sauli? Niin söpö ja hassu. :D http://i674.photobucket.com/albums/vv103/adamholic/illustrations/Healty_Jan.jpg

  7.1.2012
  Aduli
 23. Hei, olisi kiva, jos tekisit oman keittokirjan. Ei mitään vakavamielistä, vaan sellaisen, jossa ruokakuvien lomassa olisi kuvia sinusta (alaston kokki) ja vinkkejä mihin tilanteisiin sopisi minkäkinlaiset ruoat ja juomat. Kirjan menekki olisi varmaan taattu. Ihana kuva sinusta!!

  7.1.2012
  Punaviinin ystävät
 24. Kiitti Sauli vastauksesta tuohon kokkauskysymykseeni :) Mies joka tykkää kokkailla ja siivoilla... ei paha ;) Mukava saada toi lihapulla reseptikin, täytyy kokeilla joku päivä:) Hauskaa viikonloppua! :)

  7.1.2012
  Hansu
 25. Thank you for the meatball recipe. As soon as I am off the strictest part of my diet, I will try them. It is good that they are baked and not fried. I like that idea. Right now I am eating very little beef. I wonder if they would be any good with ground turkey or chicken?

  7.1.2012
  irish1139
 26. Hi Sauli, love your blog (in translation lol) and thanks for the meatball recipe! You've made me so keen to try Finnish food sometime, hope I get the chance one day. Best regards from South Africa xoxo

  7.1.2012
  Josi
 27. ihania vastauksia kiitos :) Täytyy varmaan itsekin kokeilla tota sun lihapulla reseptiä. Hyvää musaakin kuuntelet, itsekin juuri ennen joulua ostin ton Rihannan uusimman levyn ja tykkään kovasti.

  7.1.2012
  lennu
 28. jee suuri kiitos vastauksista!! Tein noita sun lihapullia tänään ja koko perhe söi silmät kiiluen ;D Hyvää oli!! Taitaa lähistöllä asua enemmänkin sun blogin lukijoita koska jauheliha oli loppu kahdesta ekasta kaupasta lol !! (tai siis oli vain turhan kallista luomua) Nam Nam, tätä tehdään uudestaan.

  7.1.2012
  Miia Vaan
 29. Kiitosda vastauksista :) Tämä suomenkieli on kyllä monenkin ulkomaalaisen mielestä aikasta jännä kieli :) Sä olisit kyllä aika hyvä nuorten kanssa työskentelemään. Ihan kokemuksen syvällä rintaäänellä voin paljastaa, että nuorten kanssa työskentelevät ovat usein aika kuivia tyyppejä :D

  7.1.2012
  Näin tänään
 30. Jeeee! Toivottavasti pistit kysymyksiä johonkin talteen ni voit joskus tylsänä hetkenä vastailla vielä lisää :) Ja kiva jos saadaan vielä laajempia postauksia joistakin aiheista! ps. kiitos reseptistä, itekin teen lihapullat juurikin noin! saat muuten luvan (:D) laittaa jatkossakin noita sun herkkuterveysruokia ja niiden ohjeita tänne, antaa aivan suunnattomasti inspiraatiota itellekin!

  7.1.2012
  viuhti
 31. hey Sauli, thanks for sharing... xox

  7.1.2012
  Besha
 32. Itsekkin oon huomannu että suomen kieli on ehdottomasti paras tapa hauskuuttaa porukkaa :D ! Ja sitten sekun koitat opettaa amerikkalaista lausumaan oiekin... ::DD

  7.1.2012
  tearshappens
 33. I cant cook worth a damn but I sent the meatball recipe to my cousin, she likes to cook. Adam is right about you talking in Finnish, I always listen to the Tutka even though I don't understand a word, its so cute-but Katri has to take a breath in between sentences, she tires me out.

  7.1.2012
  gael
 34. Moi, Sauli: Thank you for answer our questions. I got to know you a little more. And thank you for sharing your wonderful meatball recipe. It sound almost like my mother-in-law's. One more question if you may..Do you like spicy food? Do you like Thai food? Is my favorite type of food. :))

  7.1.2012
  Tym Bren
 35. Naulan kantaan Sauli, muotit elämälle lykätään meille kaikille jo lapsena ja se jatkuu nuorena ja aikuisena. Mutta kun tähän maailmaan mahtuu tapoja elää ja olla vaikka miten. Ja sitä omaa tapaa kannattaa etsiä ja vaalia! Ja siinä auttaa kun joskus saa vähän inspiraatiota toisistakin ihmisistä kuten vaikka sinun tai Adamin elämäpoluista. Take care! <3

  7.1.2012
  HannaN
 36. Kiitos vastauksista Sauli! Oot ihastuttava :)

  7.1.2012
  Anna
 37. Kiitos mielenkiintoisesta vastauksesta kysymykseeni!

  7.1.2012
  mumi
 38. En tiedä, jos näet tätä tai ei, mutta tein joitakin tutkimus viiniä puhuit. Valitettavasti en löytänyt nimi: (mutta en selvittää, että maku olit tulossa luultavasti papu kasvanut tuoreena alueella ottaen huomioon, että vanilja pavut ovat kasvaneet Tahitilla, Madagaskarissa, ja Meksikossa. Siitä, mitä viiniä he käyttivät I tiedä, se on ehkä Vodka tai Sherry tai jotain muuta. Toivottavasti voitte tajuta se, toivon todella niin: D

  7.1.2012
  Jenae-nae
 39. Moi Sauli ! :) Löysin vasta sun blogisi ja olin kyllä iloisesti yllättyny, ihanaa lukea sun ajasta Losissa. Sellaista mietin, että onko mahdollista kertoa enemmän myös sinun ja Adamin arjesta? =) Ymmärrän kyllä jos ei ole mahdollista tai et halua, mutta olisi varmaan monista mielenkiintoista tietää minkälaista tällaisen takapajuisen suomalaisen on seurustella maailmankuulun tähden kanssa. Hyvää uutta vuotta Sauli ! (:

  7.1.2012
  Emilia
 40. Mahtava blogi ! Kiitokset siitä (: Nyt vain seuraamaan tätä, pitää hyvin pistää mieleen ku mulla nuo asiat tuppaa unohtumaan (; Paljon onnea sinulle ja Adamille ja viehän terkkuja Adamillekin sinne lämpimään (:<3 Tulkaahaan poikkeamaan suomessakin !:) ja viel pitää sanoa että kuvat on huippuja niitä lisää !(;

  7.1.2012
  Jonna
 41. Jenkkien mielestä suomen kieli on tosiaan hauskan kuuloista. Itse lasken edelleen päässäni suomeksi, ja usein teen sen ääneen. Se saa ihmiset aina hymyilemään, usein nauramaan ääneen. Toimii esim. palaverikevennyksenä.

  7.1.2012
  Maria1
 42. Kiitos Sauli, että annat meidän uteliaiden kurkistaa elämääsi oven raosta. Tämä on kuin kuorisi sipulia kerros kerrokselta, mutta sen sijaan että itkettäisi, hymy leviää korvasta korvaan :)

  7.1.2012
  Neanna
 43. Sara: Onhan se nyt kaikkien tiedossa, että poikaystävänsä kanssa asuu :)

  7.1.2012
  Faarao
 44. Moikka Sauli! Hei kiitos ihan TUHANNESTI tosta sun aikasemmasta "terveysruoka" blogista, mulla on ollut suunnitelmissa jo pidempään alottaa terveellisemmät elämäntavat ja haluaisinkin tiputtaa muutaman kilon poies. Olin jo ehtinyt alottaa hiilihydraattoman ruokavalion, mutta kun luin sen blogin, sain semmonen motivaatiosysäyksen että! Salillekkin liityin ja on tullut jo ahkerasti käytyä ;) Eikä oo ees tuntunut mitenkään vaikealta. KIITOS SINULLE SIIS! Toivon näyttäväni pian yhtä hyvältä kuin sinä ;) Pus!

  7.1.2012
  Tiiukka
 45. Yay Sauli!!Kiitos vastauksista!Pitää kyllä ehdottomasti testata sun lihapulla reseptiä!!Olet kyllä ihan UNELMA mies kun kokkaat!!Adam on kyllä onnenpoika!!

  7.1.2012
  tinsu
 46. tulipa vain mieleeni, te olette sulosin julkkispari Adamin kanssa kenet mä oon ikin nähny. olisko sulla pokausniksejä miten sais miehen hurmattuu? ;)

  7.1.2012
  Ida
 47. YUM your recipe for meatballs sounds great will have to try them and my son said to tell you that he agreed about the toothbrush..hehe,,,hope this finds you happy and well...HUGS

  8.1.2012
  rebecca ~@becca11297
 48. Kiitos Sauli vastauksesta. West Hollywood kutsuu! Ja terveet elämäntavat :).

  8.1.2012
  LM
 49. Oman tien kulkemisesta ja elämästä iloitsemisesta voitaisiin meitä ihmisiä muistuttaa useamminkin, joten mukavaa, että nostit asian esille vastauksissasi. :) Kiitos myös reseptistä ja kuvasta - olet aina ilo silmille! Voi hyvin!

  8.1.2012
  Hilla
 50. Damn Sauli, your sexiness.... is killing me O_o lovely smile! You're beautiful!! :D You're such a sweetheart for answering those questions :) It's been awesome reading your answers to each one. I too still believe it's plausible " To live happily ever after" either in a relationship or just LIFE!! you aren't alone ;) However, life is not a fairy tale, but if one truly wants "Happily Ever After" then one will attain it :) PS: I've picked up some helpful pointers from http://thinksimplenow.com http://www.astrologyzone.com :-)

  8.1.2012
  Gloria Sweet-love
 51. Kiitos Sauli vastauksistasi, olet ihana. <3 Jolleikin kommentoijille sanoisin, että mielestäni on epäkohteliasta pyytää Saulia kertomaan meille yksityiselämästään Adamin kanssa. Minä (ja moni muu Adamin fani) toivon, että Sauli pitää yksityiselämänsä yksityisenä. :)

  8.1.2012
  Maija
 52. Thanks for the answers! I'm originally from Chicago, one of the best midwest places to visit, friendly, fun and so much to see and do! I can give you alot of great recommendations! Hope you'll be able to travel with Adam on his next tour. You would see our country and have so much to experience and write about. I love reading your views from a Finnish standpoint. I see things thru "new eyes"and feel the excitement . You always make me smile and got me to put on my jogging shoes. Have to build up my stamina for the next Adam tour! Yay!

  8.1.2012
  funbunn40
 53. Thanks for the meatball recipe. It's similiar to my Swedish meatballs. I add an egg, pnch of nutmeg and bread crumbs or torn up bread. I used to freeze the drippings from a beef and pork roast ato make gravy, but now will try onion soup. I used to make 150 meatballs, freeze them on a cookie sheet, then when frozen put them in a freezer bag to cook later for Christmas Eve. Your Finnish Feast is similiar to mine. So glad Adam was able to share it with your family and you had that special time with them. I made a dummy of Santa and had him sitting on my front porch. My neighbors thought it was a real person at first glance and were startled, then laughed!

  8.1.2012
  funbunn40
 54. Hi Sauli!! Awww, thanks for sharing your meatball recipe--that's really sweet of you! I agree, parachuting is something I've always wanted to do too! Would be awesome! Just curious--have you done any more surfing? Any interesting stories to share about that? Take care of yourself. Love you!

  8.1.2012
  perfectway76
 55. Moii Sauli ! Olis kiva saada stooria ihan sun alkuajoista Kaliforniasta, miltä tuntui muuttaa sinne ja mitkä asiat tuntuivat aluksi hienoimmilta/ihmeellisimmiltä. Kuinka hyvin kotiuduit ja miten muutenkin selvisit alkumetreistä =)

  8.1.2012
  Emppu
 56. Just had to check back in with you to tell you i tried your recipe for meatballs and they were soooo good here is a picture of my son throughly enjoying them http://twitpic.com/84zd9y thank you ..HUGS

  9.1.2012
  rebecca~@becca112971
 57. Mä en enää ollenkaan kestä perässä näiden blogikirjoitusten kanssa, mutta kommentoinpa nyt jotain tännekin, etenkin kun näissä kysymyksissä / vastauksissa käsitellään joitakin mulle erityisen läheisiä juttuja :) Itse työskentelen nuorten parissa, ja voin sanoa, ettei se aina ihan helppoa ole, kun luokassa on parikymmentä erilaista persoonaa ja oppijaa, ja jokainen pitäisi pystyä huomioimaan yksilönä: koko ajan pitää olla vähintään 110-prosenttisesti läsnä, eikä hetkeksikään voi herpaantua. Huolta ja suruakin työhön välillä liittyy, kun joutuu oppilaiden koulu- ja kotiongelmiakin käsittelemään. Välillä vastuu melkein hirvittää - murrosikäsien elämä on melkoista myllerrystä ja itsetunto on monella hauras, ja joskus pelottaa, että omalla toiminnallaan tulee rikkoneeksi jotain lisää. Mutta kaikesta huolimatta työ on äärettömän palkitsevaa ja siitä tosiaan saa paljon itselleen. Tylsää ei ainakaan ole ikinä :) Suomalaiset nuoret on ainakin mun kokemusten pohjalta enimmäkseen fiksuja ja mukavia, vaikka media esimerkiksi koulumaailmasta antaa monesti aika negatiivisen kuvan. Ja se on muuten totta, että aikuiset tuppaa monesti kuormittamaan nuoria omilla odotuksillaan, ja tuntuu myös, että nuoret joutuu aivan liian varhain tekemään merkittäviä päätöksiä tulevaisuutensa suhteen. 16-17-vuotiaana pitäisi jo tietää, mitä haluaa isona tehdä, vaikka harva varmaan tietää, mikä on se oma juttu. No joo, nyt mun kommentti rupeaa venymään artikkeliksi, joten pitänee lopettaa tästä aiheesta :) Mun mummo muuten teki lihapullat tuolla samalla reseptillä, ja hyviä olivat :) Valitettavasti mä en ole perinyt mummon geenejä mitä tulee ruoanlaittoon... Ihan syötävää ruokaa saan kyllä aikaiseksi, mutta ihan lempiharrastuksiin kokkaaminen ei harmi kyllä kuulu :)

  9.1.2012
  SaraSmile
 58. Hi Sauli! I just made your meatball recipie tonight for my family and they all loved them. It's a very tasty recipie! Thanks for sharing it with us. Maybe you could start a recipie book of your favourite dishes and baked treats. Keep smiling Sunshine :)

  9.1.2012
  Eileen
 59. Morjens Sauli, Sun blogii on nii kiva lukee ja oot varsin positiivine sälli!:] mun mielest kaikki suomalaiset jätkät sais pukeutuu samallailla ku sä ilman et niitten tarvis päivittää facebook profiilin tietoihin "kiinnostunut miehistä"!! Mut joo, kuten sanoin nii oot tosi ihana ihminen ja tykkään Sun tavasta ajatella asioista!:) kirjota joku päivä stoori sun mieltymyksistä esim niinku "50 faktaa" tai jotain. Love you<3

  9.1.2012
  Anskuu
 60. Eikä, nythän mä oon missannu tän kysymysjutun kokonaan vaikka mulla on pitkään ollu hyvä kysymys! ;o No mut mä kysyn vielä silti: Mikä oli sun enkun numero kouluaikoina? Noin suunnilleen.. ;)

  9.1.2012
  hanski
 61. Moi! Olisi viellä kysymys , Kuunteletko joskus adamin kansska hänen musikkian?

  10.1.2012
  Eikkuu
 62. sauli oot nii ihana <3 siis vaik oisin kuinka surulline tai mitä tahansa sä saat mut hymyilemää <3 oot ihana sauli .. rakastan sua

  11.1.2012
  GlambertAnnii
 63. Mullakin putkahti kysymys mieleen tuosto noin vain viime yönä : D Niin että satutko olemaan jotain sukua Johannes Koskiselle (siis sille poliitikolle)? En tiiä mistä moinen epäilys, mutta juu.. :3 Ja sano Adamille terkkuja! Ja sä oot sulonen!<333 Olispas täälläki päin yhtä hyvännäkösii tyyppejä kuin sä ^o^

  11.1.2012
  Destiel
 64. Toivottavasti sun ja Adamin suhde tulee kestämään. Jotenkin uskomatonta, että oot mun kaikkien aikojen bb suosikki ja Adam kaikkien aikojen idols suosikki ja te löysitte toisenne. Kaikkiea hyvää teille!

  22.1.2012
  Tanja
 65. Olet ensimmäinen ja luultavasti ainoa jota olen bb:n finaalissa äänestänyt :) Ei vaan ole ollut yhtä herttaista ja symppistä tyyppiä kuin sinä :) Toivon todella sydämmestäni sinulle ja Adamille onnea ja paljon paljon rakkautta elämäänne <3

  4.2.2012
  Mari
 66. That's cleared my thohugts. Thanks for contributing.

  14.2.2012
  Gertrude
 67. Heips eipä ole yllätys, että alat juontamaan omaa ohjelmaa, nimittäin oinas on merkiltään sellainen mm, conan ja graham norton eli aivan loistavia persoonia kuten sinäkin ;), sovit myös yrittäjäksi. Ja Adamille myös pitkää uraa vesimieslaulajat kuten esim. Robbie Williams, Justin Timberlake. T. Jousimiesnainen :) Ps: olen ylpeä, että sinäkin Suomalaisena olet maailmankartalla keep on going :)

  18.3.2013
  Heidi