Hyvää viikonloppua!!

 

Lenkkeilyt jatkuu ja terveellinen ruokavalio!! 😀   Ihanaa viikonloppua kaikille!!

 

xoxo

/S

Kommentit

 1. Kiitos samoin :) Et ihan tuolla vaatetuksella tällä hetkellä suomessa lenkkeilisi, ehkä vähän tekis itselläkin mieli sinne Kalifornian lämpöön... ;) Mut meillä on täysikuu ja paljon lunta, yhdistelmä jota varmasti tulisin eniten kaipaamaan jos asuisin jossain etelämpänä. Tai kaupungissa.

  8.1.2012
  nenja
 2. Ihan kiva kun postasit tommosen kuvan just kun vietän lauantaiyötä punkkulasin ääres shoppaillen netis. Kyl määki sit huomen jumppaan ja vaikka mitä. Viikonloppuja sullekki vaan sitten :)

  8.1.2012
  Mami
 3. Jee jee, lisää näitä Sauli! Pidät munki motivaatiota yllä! Hauskaa viikonloppua :)

  8.1.2012
  Tiiukka
 4. Mukavaa viikonloppua myös sinulle! Ja suuri kiitos, kun jaksat näin blogin muodossa potkia ihmisiä lenkille. Tää terveellinen tammikuu on alkanut mullakin sen vuoksi oikein loistavasti :)

  8.1.2012
  lina
 5. Thank you and the same to you!! how far do you jog a day? started jogging myself after long time of ilness. thank you for the giving lifting words that made me pull myself together and start again ;) it's funny what makes you pull yourself together sometimes ;) enjoy the rest of the weekend and the sunny weather! (here in Denmark the weather sucks!) cheers!

  8.1.2012
  Sofie Sangeeta
 6. Hyvää viikonloppua!

  8.1.2012
  Doop
 7. Tällasia kuvia lisää :-D Yay!

  8.1.2012
  Sowliii
 8. I wonder who took your picture!

  8.1.2012
  Tym Bren
 9. Ihanaa viikoloppuu sinnekkin! ♥ xoxo

  8.1.2012
  Miinasd
 10. Hyvän mielen kuva ja löytyi toiselta saitilta, kun ajattelin ettet enää meitä hetkeen hemmottele! Hyvää viikonloppua sinne sinulle ja Adamille! Pitkän puurtamisen jälkeen ansaitsette relan viikonlopun! xoxo

  8.1.2012
  Sleepwalker
 11. Hieno homma ja ihanaa viikonloppua! :)

  8.1.2012
  JustMe
 12. hyvää viikonloppua myös sulle! näytätpäs olevan hyvässä kunnossa...! pitäs varmaan itseki alkaa ottamaan tuo kuntoilu tosissaan ;) kuka sun kuvaaja on lenkkipolulla??

  8.1.2012
  jonna
 13. Eikö sua ärsytä että Iltalehti tekee lähes jokaisesta sun blogimerkinnästä uutisen? Mua aina naurattaa kun ensin luen sun päivityksen ja puolen tunnin päästä Iltalehdessä on isot otsikot. :D (esim. tänään: Sauli paljastaa: "Näin saan Adamin nauramaan")

  8.1.2012
  Lilia
 14. Kyllä tuommoiset kuvat takaa meille varsin ihanan viikonlopun... ;-) Intoa lenkkeilyyn ja aurinkoista viikonloppua sulle!

  8.1.2012
  Taotao
 15. nice picture and good for you. As for me i'm such a klutz running would be dangerous for me so think i'll stick to my bike riding thank goodness my bike comes with training wheels. Hope you are having a wonderful weekend and that this finds you happy and well...HUGS :)

  8.1.2012
  rebecca~@becca112971
 16. I hope Adam's keeping in line with all the healthyness too LOL .

  8.1.2012
  magsmagenta
 17. Ai ai, mahtaa olla kiva kun on mitä esitellä :) Pitäsköhän itekin yrittää hilautua sohvalta ylös... No ehkä maanantaina sitten.

  8.1.2012
  Miia
 18. aww :) Hyvää viikonloppua!!

  8.1.2012
  Janika
 19. oletko suomessa ? missä muuten olet?:)

  8.1.2012
  Eikkuu
 20. Oikein hyvää viikonloppua sinne myöskin ja toit jälleen aurinkoisen tuulahduksen tähän suuntaan ♥

  8.1.2012
  paljanka
 21. Mulla räjähti Twitter kun tollasella kuvalla meitä heitit taas :D Vau! Lihaksia löytyy! :) Hyvää viikonloppua sinne kans ^^

  8.1.2012
  Hachi
 22. RUN, BOY, RUN....

  8.1.2012
  gael
 23. wow mikä kuva:) ite rakastan juoksemista<3 voi että kun täälläkin olis tuollaset kivat kelit että vois juosta taas..

  8.1.2012
  pikkumyy
 24. Sauli!! You look fantastic!! ♥ ♥ ~ Have a wonderful weekend too!! ! ♥♥♥ ~xoxo

  8.1.2012
  Rochelle
 25. WOW!! seriously... sooooo...... HOOOT :D *____* ♥ Nice weekend to you also :)

  8.1.2012
  Gloria Sweet-love
 26. Wau ! xoxo

  8.1.2012
  Lilli
 27. Hyvä Sauli <3 Näytät tosi hyvältä ja varmaan tuntuukin hyvältä!!!! Mikäs siellä on juostessa ilman paitaa ;) nyt täällä Suomessa olisi kaunis talvisää...muutama pakkasaste ja luntakin ihan mukavasti!! Tulkaapa hiihtolomalla tänne <3

  8.1.2012
  Martsu
 28. Sauli, I am glad you are exercising & eathing healthy but PLEASE consider giving up smoking... You can do all these other healthy things but smoking can be very dangerous to your health & we wnat you around for a long, long, time!!! :)

  8.1.2012
  Genie
 29. You are SO motivating. Many of us have been trying to eat better and exercise regularly. You are a great coach!

  8.1.2012
  Mary
 30. Oikein hyvää viikonloppua myös sulle ja toki voisit terkut Adamillekin kertoa ;)

  8.1.2012
  Glitter
 31. Vau Sauli! Näytät niiiiiin hyvältä! Oikein ihanaa ja rentoa viikonloppua sinne aurinkoon myös sinulle ja siipallesi!

  8.1.2012
  Anneli
 32. Oikein ihanaa viikonloppua toivottelen täältä pakkasen ja lumen keskeltä! :-)

  8.1.2012
  TiiHe
 33. Kiva kuva:) Toivottovasti et aiheuta liikenneonnettomuuksia kun noin lenkkeilet ;) Kaipa munkin täytyy raahautua lenkille tonne pakkaseen..

  8.1.2012
  lennu
 34. Glad you are keeping in shape. Is Adam able to keep up with you? Hope you two have a wonderful weekend, and make Adam get some rest after that 20 hour video shoot!!! Love and happiness to you both!!!

  8.1.2012
  Karen Drennen
 35. Hienoa, kun käyt kommentoimassa kysymyksiä myös Facebookin puolella! Fanit ilahtuivat kovasti tuosta FB-kommentistasi siihen, kuka tämän kuvan otti. ;) Vaikka eiköhän aika moni ollut jo arvannutkin...lol. Ihan kadehdin tuota teidän lenkkeilyinnostusta, mistä kummasta saisi itse saman kärpäsen pureman...

  8.1.2012
  Tikru
 36. Kiitos Sauli!!! Samoin! Voi tota auringon paistetta.... täällä suomessa on tänään -15 astetta!

  8.1.2012
  Ada
 37. Pidät kyllä tosiaan kunnolla motivaatiota yllä näillä teksteillä/kuvilla! :D Saatoin meinaan itekin alkaa samantapaiselle kuurille, ilman tota lenkkeilyä kylläkin koska se on vähän haastavaa tuolla hangessa miinus 10:ssa asteessa, hah. Vitsi kun täälläkin olis tuommoset lenkkeilyilmat! Hauskaa sunnuntaita :-)

  8.1.2012
  viuhti
 38. kuka tuon lenkkikuvan on ottanut? xdd

  8.1.2012
  hermanni
 39. Ihanaa viikonloppua sinnekin! Täytyy kuule sanoa, että oon sun innoittamana tehnyt tän viikon noita pirtelöitä aina aamuisin ja ei laisinkaan hullumpaa! Tulee nurkassa kökkineelle blenderille käyttöä :) Palkkapäivän jälkeen ajattelin metsästää jostain vähän lisää noita hc-aineksii, macajauhetta ja jotain noita ruukkurehuja. Kiitos! Jos tästä innostuu useampikin taho niin täytyy pistää Stadiin pirtelöbaari pystyyn! :D

  8.1.2012
  anni
 40. vau, näytät tosi hyvältä (; Lunta on tänne jo alkanut tulemaan, joten ehkäpä voisitte poiketa täällä uudestaan? :D

  8.1.2012
  Broken
 41. Lilian, Iltalehti mainiostaa samalla Saulin blogia:) Siellä on linkki tänne blogiin.

  8.1.2012
  Tintti
 42. Yay Sauli!!Oih mikä kuva!!Aikamoiset lihakset sulla ja muutenkin tiukassa kunnossa olet! <3 <3 Oletko tartuttanut kuntoilu intosi myös Adamille?Ihanaaa viikonloppua teille molemmille!!

  8.1.2012
  tinsu
 43. Hyvää viikonloppua ja ensi viikkoa sinnekin!! Kokeilin muutes eilen niitä sun lihapullia - tosi hyviä oli, kiitos reseptistä!! ;)

  8.1.2012
  Raksukka
 44. Oh wow! Täällä ei ihan noin vähissä vaatteissa voi treenata :D Terveisiä lumisesta ja kylmästä Helsingistä!! *waves*

  8.1.2012
  Myy
 45. juu laita vaa tälläsii kuvii enemmän ;))

  8.1.2012
  emma
 46. Kiitos taas blogeista ja hyvää alkavaa viikkoa sinnekinpäin! On tosi hieno juttu, että Sinulla nyt ovat nämä omatkin nettisivut. Blogejasi odotetaan ja niitä luetaan, kuten olet huomannut! Siitä mainiosta lihapullareseptistä. Se on minullekin tuttu ja käytössä jo pitkään, sillä erotuksella vaan, että olen tehnyt sen mukaan aina murekkeen (lihaa 500g). Johtuneeko pidemmästä kypsyttämisajasta vai makutottumuksista, mutta mausteita ei mielestäni ole tarvinnut lisätä. En enää muista, mistä reseptin aikoinaan keksin. Olen minäkin jakanut sitä muillekin!

  8.1.2012
  Tuuli
 47. Thanks for your blog and great picture and good to see you jogging - but can you maybe take a picture of the person took the picture ;)

  8.1.2012
  jona5555
 48. I hope that you have had a great weekend and that the next week will be really good for you!

  8.1.2012
  Minna
 49. :)

  8.1.2012
  kuu
 50. Jez, kiva sää.. Täällä vaan pakkanen kiristyy ja lunta tulee ---> rinteeseen :D Hyvää viikonloppua myös sinne paahteeseen ::PP

  8.1.2012
  Näin tänään
 51. Hi Sauli! I admire you so much. I don't know you but you seem like the sweetest, kindest person. You have such good qualities and you seem to take really good care of yourself. You have good discipline and will power for eating well and exercising. I want to ask you a personal question: do you still smoke? Just wondering with all your other good health habits, if you have stopped smoking. Hope so :) Rakastan ♥

  8.1.2012
  Cindy R
 52. Heippa! Kiitoksia ihanista kuvista ja blogiteksteistä. Mietin tässä, että mitä minä oikein tein öisin ennen Sinun ja Adamin rakkaustarinan puhkeamista. Varmaankin nukuin ainakin osan yöstä. Nykyään pitää viikollakin notkua netin ääressä öisin lukemassa kirjoituksiasi, ihastelemassa kuvia sinusta ja teistä yhdessä, kuuntelemassa ja katselemassa teistä tehtyjä videoita ja Adamin musiikkivideoita. Lisäksi pitää vähän tsekata, mitä Amerikassa ja muualla maailmassa teistä kirjoitetaan ja vilkaista myös Amerikan keskustelupalstoja. Joten hommia siis riittää täälläkin päässä! Asiasta viidenteen: Jotkut ovat ihmetelleet, miten esim.Iltalehti tekee Saulista hyvin pian jutun sen jälkeen, kun hän on tehnyt esim. blogipäivityksen. Se näyttää olevan ihan normaali menettely nykyään maailmalla. Lehdet tekevät juttuja lukijoita kiinnostavien henkilöiden blogikirjoitusten, facebook- ja twitter-päivitysten pohjalta. Kuten Tintti totesikin, Iltalehti mainostaa samalla Saulin blogia ja sieltä pääsee linkin kautta tänne. Mikäli lehden kirjoitukset noudattelevat alkuperäisen kirjoituksen sisältöä ja sen "henkeä", niin asia on ymmärtääkseni ihan ok. Kun Saulin ja Adamin asioista kirjoitetaan Amerikassa ja lukuisissa muissa maissa, niin olisi hieman outoa, jos heistä ei Suomessa kirjoitettaisi. Sitä paitsi heistä ollaan hyvin kiinnostuneita Suomessa, Amerikassa ja lukuisissa muissa maissa. Lopuksi onnittelut viikon hottispari -äänestyksen voitosta!

  9.1.2012
  Omena
 53. Kirmasin eilen itsekin pitkästä aikaa kunnon lenkille, kun sää oli melkeinpä ensimmäistä kertaa moneen kuukauteen miellyttävä. Olin sitten ihan fiiliksissä, kun jaksoin jopa juosta - no joo, siis kevyesti hölkätä :D - muutaman kilometrin. Jonkinlaista sisäliikuntaa on toki tullut talven mittaan harrastettua, mutta lenkkeilykunto oli kyllä ihan arvoitus. Oli kiva huomata, ettei nyt täysin rapakunnossa ainakaan ole :) Ja keli oli tosiaankin aivan mahtava! Lunta tosin satoi, mutta se oli kevyttä pakkaslunta, eikä haitannut menoa yhtään. Huvitti, että kun viime talvena muistan kironneeni jatkuvaa lumentuloa, niin nyt olin niin onnessani lumisateesta, että välillä piti pysähtyä ottamaan hiutaleita kiinni kielellä. Vähän lapsetti... Onneksi kylällä oli suht hiljaista, joten kovin paljoa en kummastuneita katseita kerännyt :D Tänään otin lenkin uusiksi vähän nopeammalla temmolla, ja voi olla, että huomenna on tiedossa kipeytyneitä lihaksia. Mutta mieli on hyvä :)

  9.1.2012
  SaraSmile
 54. Tosi kiva lenkkikeli ja ympäristö, jossa juoksu rullaa eteenpäin kuin itsestään. Energisyyttä puhkuva kuva sekä joku tosi hyvässä kunnossa oleva todella valokuvauksellinen juoksija, jonka vierellä juoksee eräs mies, joka on parasta mahdollista juoksuseuraakin, hyvä valokuvaaja ja itsekin erittäin kuvauksellinen tapaus. ;) :)

  9.1.2012
  Cerise
 55. Kiva nähdä että teidän terveellinen elämäntapanne jatkuu hyvissä merkeissä! Siitä saa todellakin kannustusta aina tänne kylmään ja pimeään Suomeen asti. :)

  9.1.2012
  Janika
 56. I love your blogs! <3 They're always so entertaining! :) I don't know where to go to ask you questions, lol, so I'm going to ask them here.. I hope you see them. What are your favorite dishes to cook? What are some of the dishes in Finland you like? I don't know much about foods from Finland, I'd love to know more Finnish dishes. I love to cook myself, I'm always looking to learn how to make new foods especially from other countries. Greetings, Pearl

  9.1.2012
  Pearl
 57. You look GREAT, Sauli!!! Ok, thanks to you, I'm back into exercising after a too long of a break! ;) Love your posts, Sauli. You're a gem! xoxo

  9.1.2012
  Marion
 58. Hi Sauli, Love your positive attitude. I live in California and read your blog. I have to use "Bing Translator" tool on the web to translate from Finnish to English. I really enjoy reading this. You really influence me lately with your good example of taking care of your health/your body: eat healthy foods, exercise and detox. By the way, hope you are not a "daily" smoker. I found out recently aabout smoking and it is so scary i would like to share with you and everyone who is smoking: smoking will cause our lungs becoming hardened and it is like a scar spreading all over your lungs. It gradually spreads until your lungs only remain a little spot that allows you to breath ....it's like we gradually get suffocated because no more space in lungs allow us to breath......I love you and Adam alot. Wishing you good health and forever love.

  9.1.2012
  Joy
 59. Hyvää terveellistä elämää vaan kaikille! Nauratti tuo SaraSmilen lumijuttu. Olin itsekin ihan onnesta sekaisin lauantaiaamuna, kun kahlasin lindikselle (ihan tässä etelärannikolla) ja ihailin "kuorrutettua" talvimaisemaa..

  9.1.2012
  Aprilberry
 60. Kivoja shoppailukuvia ilmestynyt vaikka ei ole varmaan mukavaa tulla yllätetyksi kauppareissulla.

  9.1.2012
  Tintti
 61. hmm. rakastan lähes kaikkea liikuntaa paitsi lenkkeilyä :). Jostain syystä se ei ole koskaan systyttänyt vaikka aina välillä kokeilenkin. Maratoni kyllä joskus kiinnostaisi, valitettavasti siihen pitäisi kai hieman harjoitellakin ;). Oletko koskaan ajetellut juosta maratonia? Surffaus tosin on mahtavaa, etkä muuten ole ainoa, joka on laittanut märkäpuvun väärinpäin.. Meistä kolmesta onnistumisprosentti oli 100 :). Täytyy kyllä sanoa, että paljon helpompaa se kapistus on vetää päälle, kun sisäpuoli tulee tosiaan ihoa vasten. Lisäksi selvis sitten sekin, miksi siinä vetoketjussa on niin pitkä naru.. Kyl vain oli se tarkotettu selkäpuolelle :) :) Sen enmpää väärinpäin sitä ei oikein voi saada.

  9.1.2012
  maiku
 62. Piti vaan tulla sanomaan että ihania shoppailukuvia tullut teistä, tuli kyllä kateltua niitä piiitkään! Vaikka teidät yllätettäisiinkin noin arkisessa asiassa kuin ruokaostokset, niin upeilta näytätte..Näkyy se terveellinen ruokavalio ostoskärryissäkin...

  9.1.2012
  Glitter
 63. Yay Sauli!!Onnittelut teille viikon HOTTIS-parille!!!<3 <3 Niin ja kivoja shoppailukuvia on ilmaantunut meidän fanien iloksi!! :)

  9.1.2012
  tinsu
 64. Hmm, are you still collecting questions? If you do... Simple question: What makes Adam the man he is?

  9.1.2012
  Dani
 65. If I'm not mistaken your sister Saana is a singer, right? What about your musical talents? Can you sing (for real, not just in the shower *gg*) or do you play any instruments?

  9.1.2012
  Marie
 66. from one guy to another: I'm pretty impressed how ripped you are! you said you go to the gym a few times a week, so i guess you lift quite a lot of weights (jogging doesnt give you a body like THAT - i know what I'm talking about. haha). so how much do you lift right now (leg press, butterfly? anythign you'd like to share) and do you have any goals numbers wise? if so: do you have a special trainings plan you stick to or do you just do a random work out? maybe you'd like to share some tips on how YOU lower your body fat and get the lean mass up - I'm always up for some new tricks to learn. :)

  9.1.2012
  michal
 67. http://www.mtv3.fi/helmi/hyvinvointi/artikkeli.shtml/2012/01/1471916/dalai-laman-20-neuvoa-onnelliseen-elamaan---aloita-vuotesi-nailla ...näillä mennään... huomioi kohta 17...

  9.1.2012
  Tiikeri-äiti
 68. You look wonderful in the picture :) Wish I could get motivated like that. I need you as a personal trainer. LOL!!

  10.1.2012
  Kristy
 69. Sauliii! Sä saat mut aina pirteeks näillä sun blogi- viesteillä (: Ja niin kun kaikki sanookin, että kivat kuvat teistä ruoka ostoksilta. Täytyy kyl myöntää, et on sulla hyvä kroppa ((; Itekin tykkään lenkkeilystä, mutta en mä AINA ehdi kun on koulut ja sittenku pääsee vihdoin koulusta niin on aivan pilkko pimeetä + läksyt ); ~ xoxo <3

  10.1.2012
  Werskuli
 70. Vau Sauli, tota, voit joskus toistekin laittaa tämmösiä kuvia. Kun suomalaisethan on tunnetusti urheilukansaa ja ollaan tosi kiinnostuneita sun.. kröhm.. lenkkeilystä ;) Mistä tulikin mieleeni, että milläs tossuilla juokset? Näyttää ihan lättäpohjasilta, eikö sun tuu jalat kipeiksi vai onko ne jotain uusinta uutta juoksukenkärintamalla?

  10.1.2012
  Ella
 71. wow :)

  10.1.2012
  sheida
 72. ;) i like you

  10.1.2012
  sheida
 73. Moi Sauli, Jos et keksi joku viikko kirjoitettavaa, niin tässä olisi yksi aihe, eli tällainen blogimaailmassakin kiertänyt yhteenveto vuodesta 2011. Kyselyn malli löytyy esim. tästä blogista: http://365daysofv.blogspot.com/2012/01/2011.html Kiitos ihanista teksteistäsi ja inspiraatiosta liikuntaan (ja kokkailuun)! Hyvää viikon jatkoa!

  11.1.2012
  Lintuinen
 74. Sauli! Rakastan kuva! Ja kaikki terve keskustelu on saanut minut on Super terveellistä myös! Kiitos todella paljon inspiraatiota! Halusin myös kysyä teiltä: Minkä merkin tennis Käytätkö mennä lenkillä? Olen aina käyttää New Balance! Myös, että omelete ja pinaatti katsoin amazing! Sauli, voitteko vastata joihinkin enemmän kysymyksiä pian? Haluan kysyä, mihin aikaan vuorokaudesta Käyt lenkillä? Toivottavasti menee hyvin! Näyttää siltä kuin olisit (: xo - Kathryn17

  11.1.2012
  kathryn17
 75. That's great they you've got the healthy lifestyle going! Just curious, have you ever thought about taking the healthy lifestyle a little further and quitting smoking? <3 Love you and your blogs!

  11.1.2012
  Janet
 76. Tutkassa pyytelit neuvoja miten sais silverlightin toimiin. Riippuen vähän mikä netti sulla on, mutta firefoxilla menee näin: Kun oot netissä niin valitte sieltä ylhäältä työkalut, sitten lisäosat ja sieltä sitten liitännäiset. SIeltä pitäis löytyä silverlight jos oot sen asentanu, ja siellä lukee joko käytössä tai ei käytössä. Jos siinä lukee että käytössä eikä silti toimi niin sitten voi palomuuriasennukset olla esteenä.

  11.1.2012
  jenni
 77. Hi Sauli! Congratulations on keeping up your healthy lifestyle!! I know its not always easy & takes daily commitment. I really enjoy going to the gym, it's so good & really does become something you look forward to! Love you & thanks for sharing with us!!

  11.1.2012
  perfectway76
 78. Ihana tää sun uusi sivu! Pakko käydä täällä lukemassa blogeja mahdollisimman useesti! :) Kivoja blogeja oot kirjotellu! Sebastian on kommentoinut sinua ja Katria sekä teidän tutkia omassa blogissaan: http://sebastiantyne.blogspot.com/2012/01/en-tiennyt-sauli-koskisen-kaltaisten.html <-- käy ihmeessä lukemassa jos et oo lukenu :)

  11.1.2012
  Moonu
 79. Sauli ja Adam!!Voi söpöläiset mitä kuvia taas teistä tuli vastaan!!!Upeita olivat ja parasta niissä on teidän rakkaudesta hehkuvat hymyt!!!Ihania olette!! <3 <3 <3 Toivottavasti saitte syödä rauhassa!

  11.1.2012
  tinsu
 80. Pakko kysyä noista uusimmista papsikuvista.. Onks sulla joku uus tatska oikeessa kädessä vai onks se vaan joku söherrys minkä oot ite kirjottanu? :D Ihan niinku siinä lukis OOTA

  11.1.2012
  mustikkapiirakka
 81. Sauli, kerro pliis mikä toi sun uusi tatuointi on? :)

  11.1.2012
  gunilla
 82. OI SAULI <3 mikä kuva <3333 rakastan suaaaaa

  11.1.2012
  GlambertAnnii
 83. What is the meaning of the tattoo on your right hand?

  11.1.2012
  GlitteryS
 84. Tuolla twitterissä nyt kaikki pohtii ja miettii mitä toi sun uusi tatuointi mahtas meinata. Olis ihanaa jos kertoisit meille? :P

  11.1.2012
  Tiiukka
 85. Sauli, mulla olis kans yks kysymys sulle. Jos tää menee liian henk.koht. etkä halua vastata, ymmärrän täysin ja kunnioitan yksityisyyttäsi. Oon vaan monesti miettiny tätä ja joskus muinoin haaveillut (ja vieläpä ihan tosissani) siitä omalle kohdallenikin. :) Eli, miltä se nyt sitten oikeesti tuntuu olla laulajan muusa ja, kun siippasi kertoo susta (ja suhteestanne) teksteissään? Voisin kuvitella sen tuntuvan aivan super- mega- ihanalta! Miten on? :)

  12.1.2012
  Raksukka
 86. Sauli, I absolutely adore your tattoos. I think that if you wanted to, you could make an update where you post a picture of each of them so we can see them properly and find out what they mean to you. Because that's some wonderful art you have there. And also, perhaps, maybe, it would become clear what your new hand tattoo is as well. :)

  12.1.2012
  Donna
 87. älä ainakaa laihduttamaa rupea (:

  18.1.2012
  minna
 88. All of these articles have saved me a lot of hdaecahes.

  14.2.2012
  Jetsyn

One Trackback

 1. […] alreference: Sauli’s latest blog post: Have a good weekend! Original:bit.ly/yR8AW3 Translation: bit.ly/xHewqK #♒♎♈ […]