Hiusoperaatio!

Hello!! Tänään on ollut hiustenvärjäyspäivä ja yritän taas vähän muuttaa lookkia!  Vaihteeksi… Hah!! En kumminkaan tehnyt mitään radikaalia muutosta sillä tykkään tämän hetkisestä tyylistä/väristä. Tyvikasvu oli jo sen verran pitkä että oli pakko hajottaa sitä muutamilla raidoilla. En silti halunnut  koko tyveä värjätä blondiksi koska toi vaalee väri korostuu paremmin tota tummaa vasten. Vaaleessa tukassa on aina se ongelma että se taittuu useasti keltaiseen. Mä itse pesen kaksi kertaa viikossa tukan hopeashampoolla ja se oikeasti auttaa. Yleensä sekoitan hopeashampoota ja hoitoainetta sekaisin ja levitän sen kuivaan tukkaan. Annan sen vaikuttaa tukassa noin 15-20min ja huuhtelen kylmällä vedellä. Muutaman päivän tukka voi näyttää vähän liilalta mutta sen jälkeen se on ihan täydellisen hopea! Ihan vaan pienenä vinkkinä jos joku haluaa keltaisesta tukasta eroon 😉 Mielessä kävi tänään myös värjätä tukka vaaleansiniseksi, mutta ehkä se on vähän liian smurffi 😉 Katsotaan vaan niin kuukauden päästä heilun sinisellä tukalla pitkin Hollywoodin katuja!! Hahah!!

 

Huomenna sukellankin sitten yleisön joukkoon ja lähden katsomaan  Jay Leno Showta ja keskiviikkona suunta kohti Ellen DeGeneres Showta. Olisikohan se siippa sitten siellä vieraana vai kuka? 😉 Haha!!

Kaikille tasapuolisesti oikeen ihanaa viikkoa ja minä lupaan raportoida tänne vähän noista ohjelmista 🙂 Yay!!

xoxo

/S

 

 

 

Kommentit

 1. Voih että! Kun luin otsikon ajattelin jo jotain ihen kauheaa.. Haha! :D Hieno on tukkasi edelleenkin. Yay! Ai, että sä meet katsomaan Jay Leno showta ja Ellen DeGeneres showta? No juu, aivan heti joku siippa menee esiintymään/vierailemaan noihin.. ;D Saat luvan kans siten kirjoittaa noista. :) xoxo

  17.1.2012
  Werskuli
 2. Yay mikä viikko :) Hopeashampoo, ikinä ole kuullutkaan sellasesta. Heh, tuosta hiusten värjäämisestä tuli mieleeni, että youtubessa on hauska pätkä kun värjäsitte hiuksia BB-talossa, tai siis Kadi ja Rilli värjäsi ja siitä tuli vähän erilainen tulos kun odotettiin.

  17.1.2012
  Tiina
 3. Tietoisku Saulin Salon:ista on erittäin opettavainen omalla, pilke silmäkulmassa tyylilläsi.Tuon kun olisi saanut videoituna...:) Toivottavasti kylppärin kaakelit eivät muuttaneet väriä! Toivottavasti netin kautta on lähipäivinä mahdollisuus katsoa Adamin esiintymisiä näissä show:issa. Olen kuullut BTKM:n muutaman kerran ja odotan innolla, kuten ehkä muutma muukin :), live-esiintymistä. Siipallesi onnenrutistus esiintymisiin, olemme kanssasi jännittäjinä ja tsemppaajina hengessä mukana.

  17.1.2012
  fisu
 4. Tukka ojennukseen ja telkkariin .. :) Eiköhän se kamera löyä sut meidänkin iloksi. Piä hauskaa!

  17.1.2012
  Mami
 5. Hauska tukkaraportti :-) Oih, olen ihan kateellinen sulle, olen aina halunnut päästä katsomaan Ellen showta!! Pidä hauskaa, ja muista blogata siitä!

  17.1.2012
  nina h.
 6. Blondien hiuksien kanssa on kyllä aika vaikee temppuilla, itellä kanssa menee tosi äkkiä keltaseksi.. Samoin hopeaksi tolla hopeashampoolla, kun keksisi keinon pitää se siinä välimaastossa?! hah... Pidä hauskaa Lenossa ja Ellenissä :)

  17.1.2012
  Doop
 7. Hey! your new hair style is great! love it! kinda gentle man-ish ;) thanks for the tips ;) Good to hear from you again! yay! you ARE going to be among the audience at JL tomo! wee!! Im sure you're wxcited about Adam performing his new song? anyway.. looking forward reading your new blogs :) You're inspiration continues! thanks for being versatile and humble :) You keep rocking! hugs S

  17.1.2012
  Sofie S. Barslund
 8. Hieno on tukka, ja ihana blogi! Varsinkin Ellen on ihan lemppari,toiv.kamera viivähtää vähän yleisössäkin...Hauskoja iltoja!

  17.1.2012
  Siri
 9. Ei sinulla mikään tukka näyttäisi rumalta. Kiva, että pääset katsomaa livenä noita sarjoja. Ellen on mielettömän hauska. Olisi hienoa itsekin päästä joskus häntä katsomaan. Kaikkea hyvää!!

  17.1.2012
  maaret
 10. Tulen mielelläni sun hiusspa:han asiakkaaksi jos joskus sellaisen perustat (ravintolan ja matkaopastoiminnan lisäksi siis)! Nimimerkillä en osaa tehdä hiuksilleni juuri muuta kuin harjata aamuisin (ja siltä tuo karvakasa näyttääkin!) LOL Voi että, Lenon ja Ellenin yleisöön olet menossa! Itse aion tiukasti leiriytyä tietokoneen ääreen loppuviikoksi :) Lenon show muuten taitaa näkyä Suomessakin muutaman päivän viiveellä! Nautihan rakkaasi kanssa huikeista fiiliksistä ja siitä tosiasiasta, että teidän molempien fanit on ihan täpinöissään tällä hetkellä :D

  17.1.2012
  Taotao
 11. Ja hei sormus vasemmas nimettömässä!!! Se ei vissiin tarkoita siellä mitään, vai? ;)

  17.1.2012
  maaret
 12. Hienot hiukset! Ja hienoa että menet Jay Lenoon ja Elleniin katsomoon, muistakin kertoa sitten mimmosta oli. Pakko itsekin katsoa ne netin kautta, sillä odotan innolla erään biisin esitystä ;) Pidähän hauskaa siellä! Ja lähetä Ellenille terkkuja!

  17.1.2012
  lennu
 13. YAY! Ihana saada kuulla noista tapahtumista suoraan sulta :D Ei ole oikeastaan paljon mitään käsitystä siitä minkälaisia ohjelmia ne kaksi ovat, mutta nythän ne on pakko katsoa kunhan joku saa youtubeen tai muuhun sellaiseen laitettua. Tykkäsin hiustyylistäsi silloin BB:ssä, varsinkin aamuisin se oli niin nätti ;) Mutta tuo nykyinen on ollut tosi hieno. Olen ihan samaa mieltä siitä tummasta väristä - näyttää hauskalta!

  17.1.2012
  Janika
 14. I must say I like the blue but then again blue is my favorite color so that may have alot to do with it..hehe but in all seriousness your hair looks great and I'm happy you got it looking the way you want. You are a very handsome yong man and very sweet for sharing all of this with us. You always manage to put a smile on this old gals face. Hope this finds you happy and well. HUGS

  17.1.2012
  rebecca~@becca112971
 15. On se hyvä laittaakin kampaus kuntoon telkkaria varten ;) Upeelta näyttää! Raportoida pitää ja paljon! Oikein ihanaa viikkoa ja pitäkää hauskaa!

  17.1.2012
  TiiHe
 16. Vaikea kyllä arvata kuka siellä on vieraana! ;) Ellen on ihana, toivottavasti pääset tapaamaan!

  17.1.2012
  viuhti
 17. VAATII VASTAUKSEN: Sauliiiiih!! Mikä toi sormus on sun sormessa? ei kai vaan... ;)

  17.1.2012
  MissNobody
 18. Kivoja hiusvinkkejä! Sininen varmaan sopis sulle, niinku muutkin värit ;D Kivaa, kun pääset kattomaan siippaa ihan livenä. Harmi vaan ku ne näkyy Suomessa viiveellä...

  17.1.2012
  Kirsi
 19. I love your blue hair. Thank you for writing the blog. Its interesting reading things from your perspective. Keep writing and I hope you have a wonderful day.

  17.1.2012
  WshUpnASta
 20. Sininen olisi sulle ihan mahtava väri! Yhdellä kaverillani on semmoset vaalean siniset smurffi-hiukset ja ne on kyllä niin siistit! Hah! Itellä ei varmaankaan olis pokkaa lähteä noin radikaaleja muutoksia tekemään mutta värjää sinä Sauli ihmeessä! ;) Niin ja tuhannesti onnea siipallesi! Innolla odotan molempia esiintymisiä. :)

  17.1.2012
  emmaa
 21. Ihanaa Sauli!!!! :))) Kaveri käytti tota hopea shamppoota joskus punaruskeisiin hiuksiin ja siitä sitten tuli varsin mielenkiintoinen värisekoitus ;D Onnea siipallekkin esiintymisiin :)

  17.1.2012
  sipsu
 22. Vau, upeet on hiukset! :) Tietääks kukaa mistä vois netistä katsoa nuo molemmat ohjelmat livenä?

  17.1.2012
  Glitter
 23. You are hilarious!! I wish I looked that cute while I'm "doing" my hair. Cannot wait for Leno and Ellen. Will probably see you in the audience at Ellen, but don't think Leno shows his as much. Have fun!!!

  17.1.2012
  Natalia
 24. Hi Sauli! Love your hair! Haha, I'm in the same position too--want something different done to my hair. I'm thinking of blond with bright red highlights. I love anything different & unusual. And I would love to see you with blue hair! Sounds awesome! I'd do that too. And you can just change it if you don't like it--its only hair! :) Have a great week!!!!! We are sooo excited for Adam's performances!! Love you both very much!!

  17.1.2012
  perfectway76
 25. Toi shampoo/hoitoaine seos vois ollakin aika toimiva, kiitti vinkistä :) Itse muutin loppukesästä hiustyylin lyhyeen ja vaaleaan ja tavoitteena oli sellainen kylmänvaalea, ei kellertävä. Siihen jo välillä pääsinkin kampaajan ja hopeashampoon avustuksella, mut sitten tyhmyyttäni venytin värjäysvälin liian pitkäksi + kävin eri kampaajalla ni tuloksena kellertävät hiukset johon ei shampoolla ole vaikutusta... Että tutulta kuulostaa :) Nyt olen tässä harkinnut että vieläkö tavoittelen samaa vai vaihtuuko tyyli, kampaajalle ois jo kohta pakko mennä. Mut sinistä en ainakaan aio kokeilla ;) Onko muuten Losissa kampaajalla käynti edullisempaa/kalliimpaa kuin suomessa? Mukavia Show-iltoja :)

  17.1.2012
  nenja
 26. Thanks for the tips, I am looking forward to read your blog about how it felt to be with and watch your siippa in Jay Leno and Ellen and to meet both Jay and Ellen (hope you meet them) :D

  17.1.2012
  jona5555
 27. wow hauska tukkaoperaatio!! Ja hauskat kuvat!! Toi sininen sopisi tosi hyvin kyllä, silmäkin näyttää niin siniseltä että!! Hienoa, että osaat itse tehdä ja miksikäs et osaisi. Ite oon ruskeatukkainen, niin värjäys sujuu ongelmitta, kunhan ei erehdy punaisiin vivahteisiin;D Ihanaa Leno ja Ellen showta teille molemmille, tosi jännittävää!!

  17.1.2012
  Miia Vaan
 28. Moi Sauli! Noi hiukset näyttää hienolta! En malta odottaa showta. Toivottavasti näkisin sut jossain vaiheessa! Pidä hauskaa! ; )

  17.1.2012
  Ada
 29. Eiiikää. Mä niin haluisin Elleniin joskus yleisöksi! Pliis tee siitä joku tyhjentävä posti tänne! :D

  17.1.2012
  anni
 30. Kaveri käyttää kans tuota hopeashampoota, on todennut ihan hyväksi. :) Ai, menet katsomaan Jay Lenon ja Ellen DeGeneresin showt, kivaa. Odotankin innolla, että kuulen siippasi laulavan uuden biisin livenä! Hauskaa viikkoa! P.S. Yksi asia on kiinnostanut minua jo pitkään: Katsoitko American Idolia silloin 2009, kun Adam oli siellä?

  17.1.2012
  Miisa
 31. Ai oho sori en ees ehtiny lukee vikaa lausetta kun jo innokkaana kommentoin..

  17.1.2012
  anni
 32. Hienot uudet hiukset! Mukavaa viikkoa sinne! :)

  17.1.2012
  Raksukka
 33. Juu, tuo tukka sopii sulle hyvin. Olen itse tumma, joten kellastumista ei tapahdu. Mutta hyvä, jos olet löytänyt hopea-shampoon. Hei ja mukavia Ellen ja Leno iltoja vaan teille kummallekin! xoxo

  17.1.2012
  RitaW
 34. Saulilla on vasemmassa kädessä tatskat eli toi kuva on peililkuva ja sormus (joka on ollut Saulilla jo pitkään) on oikeassa nimettömässä ;)

  17.1.2012
  Ninnu
 35. SORMUS!!!!

  17.1.2012
  mawpog
 36. Sauli olet siellä nurinpäin. Joten sormus on oikeassa nimpparissa. Ja piti vielä lisätä, että toi sininen pukee sua tosi hyvin! Ja korostaa silmiä. Hot boi <3

  17.1.2012
  RitaW
 37. Yay Sauli murunen!!Mitä MITÄ!!!!!!Sormus vasemmassa nimettömässä!!!!!Oletkos ehkä unohtanut kertoa meille jotain IHANIA uutisia?? <3 <3 <3 Mulla sydän jätti silkasta ilosta pari lyöntiä väliin kun huomasin asian kuvasta!!Kiitokset hauskasta blogista ja kuvat on kyllä ihan loistavia!!!Laitathan sitten meille raporttia niistä sun telkku reissuista!!!Ellenin show ei näy täällä ja Jay Leno kyllä mutta ei mitään tietoa millasella viiveellä!!Ihanaa viikkoa sinulle ja siipalle!!IHANIA olette!!Lav juu both!!!

  17.1.2012
  tinsu
 38. Hello sullekin! Hiukset näyttää upeilta, niinku sulla aina. Toi sininen on aika hieno, ja kyllähän maailmaan aina yks smurffi mahtuu. Kiva et meet mukaan molempiin ohjelmiin, biisi on niinku sulle tehty ja Adamin esityksestä tulee varmaan ihan mahtava. Kivaa viikkoo sulle ja nauti kaikesta!

  17.1.2012
  tuula
 39. Värjäisit vaan smurffiks ;) mä rakastan noita sun blondeja hiuksia, en tiiä miks, mutta jotenki ne on vaa niin ihanat B--) ps. toi YAY! on tarttunut xD terkuin. ellaaaa~

  17.1.2012
  eLLa
 40. Your hair looks great! Daughter wants to bleach her brown hair silver, so will give her this tip. Good luck to you and your siippa at Leno and Ellen <3

  17.1.2012
  Maura
 41. Tosi kivat noi sun hiukset, no ainaha ne kyllä on :) Pidä hauskaa ja toivottavasti Ellen pongaa sut yleisöstä haha! :D

  17.1.2012
  Maiju
 42. Kivoja nämä step by step hiusvinkit ;) Pidähän hauskaa siellä Lenon ja Ellenin kuvauksissa! Olen lähes varma, että ne tupsahtavat YouTubeen alta aikayksikön, niin pääsemme me taviksetkin nauttimaan siippasi esityksestä. :D

  17.1.2012
  Tikru
 43. Kivakiva. Sul Sauli on kyl ihanat hiukset. ♥

  17.1.2012
  Miinasd
 44. Is that an engagement ring in your finger or am I imagening things? Menittekö te KIHLOIHIN?:D Ja hyvältä näyttää tuo tukkakin! Ihanaa viikkoa sinnekin suuntaan!

  17.1.2012
  Anna
 45. Thanks for sharing your hair tips. I love your style!! So cool that you pay so much attention to your appearance because you rock!! Take care and don't overdo it!! HUGS

  17.1.2012
  Ollie
 46. Wow! Hiukset yhäkin aivan ihanat! Kyllä hopea yhäkin on sun väri ;) Mutta hopeashampoota? Never heard :D Mutta juu, vähän uumoiltiinkin että sä menet Elleniin ja Leno show:hun mukaan ;) Toivottavasti sua näkyis lähetyksessä :) Ja varoituksen sana: Suurin osa yleisöstä ( varsinkin Ellenissä ) on luultavasti Glambertteja, eli ne on myös Sauli faneja :) Pidä varas että pääset ehjänä kotiin sieltä <3

  17.1.2012
  Hachi
 47. Sininenhän varmasti sopis sun silmien väriin. :D Hopeashamppoo on kyl mahtava keksintö. Itsekin on tullut sitä käytettyä. Eeek, ootko ihan varma että haluut kattoo noit yleisön joukosta etkä takahuoneesta? hah ;P Voin vaan kuvitella kuinka jotku hyppää sun kimppuun heti. Noh, toivottavasti saat suht rauhassa nauttia siipan esiintymisestä. :)

  17.1.2012
  Jomppe
 48. Ihan mahtavaa että menet sekä Jay Leno showhun että Elleniin! On varmasti kiva päästä paikan päälle katsomaan ja jännäämään siipan esiintymistä.. tällä puolella lätäkköä ainaki jännätään että miltä uusi biisi kuulostaa livenä, yay! :) Elleniin olen aina halunnut päästä vieraaksi, kerro siis mahdollisimman yksityiskohtaisesti että minkälaista siellä oli ;) -niin ja sun hiukset näyttää tosi hyvältä, tykkään sun nykyisestä tyylistä todella paljon... kiitti vinkeistä, itekin oon vaalee ja muuttuu helposti kellertäväks tää väri.. hauskaa viikkoa sulle Sauli!

  17.1.2012
  jonna
 49. Oukei, nyt tuli tooooosi kiire kampaajalle. Voisi tietenkin tämän sinun blogissa ja twitterissä roikkumisen sijaan vilkaista peiliin ja tehdä jotain omankin ulkonäön eteen. Naaah, ehtiihän tuota vielä. Mulla on aina tosi urpo olo noi foliot päässä. Sulla näyttää olevan oikea asenne asiaan ;). Ihania kokemuksia sulla taas tiedossa. Naatiskele sydämen kyllyydestä ja Siipalle menestystä televiissioon! :)

  17.1.2012
  Neanna
 50. Toi sun tukka näyttää tosi hyvältä. Sininenkin ois sopinut väriksi. Onko tuo nykyinen hiusmallisi muuten helppo vai vaikea, eli kuinka paljon aikaa yleensä käytät kampauksen tekoon? Ihailtavasti kuitenkin uskallat kokeilla eri tyylejä. Mullakin on luonnonkiharat hiukset ja elämäni aikana ollu tasan yksi hiustyyli: pitkä. Tosi tylsää siis, mutta kun en kertakaikkiaan tiedä mitä niille tekis. En jaksa muutenkaan panostaa kampaukseeni; joskus suoristan kunnolla mutta muutoin vaan laitan tukan märkänä ponnarille. Ois kiva vihdoin löytää sellanen kampaaja joka tietää ehdottaa jotain kivaa muutosta malliin. No, tulipahan vuodatus. Jos pääset Sauli Elleniä tapaamaan niin kerrothan siitä sitten? Vaikuttaa tosi symppikseltä ihmiseltä. Lenosta en kauheesti tykkää mutta toki hänenkin showsta odotan mielenkiinnolla raporttia.

  17.1.2012
  Maria
 51. Kiitos jälleen hauskasta blogistasi. On niin mukavaa, kun blogiesi aiheet ovat niin monenlaiset ja erilaiset-juuri siitä me pidämmekin. Tai hyppivät yhden blogin sisällä aiheesta toiseen kuten IS-blogi, mutta se on juuri niin Saulia :) Ihanaa, että siippasi menee noihin ohjelmiin ja sinä katsimoon! Siippasi uusi sinkku on hieno. Minun mielestäni olet koko maapallon suloisin "olento" vaaleilla hiuksilla! Kaikkea hyvää teille molemmille! Onko se sormus siis oikeassa kädessä? Tosin maasta riippuen, ei se jotain tarkoittava sormus olekaan aina vasemmassa nimettömässä vaikka me suomalaiset olemme siihen tottuneet...Sauli, entä se oofta? Mikä ihme se oli/on?

  17.1.2012
  Sunflower
 52. Oli muutama kysymys siita, nakyyko Lenoa tai Ellenia livena. Taalta voi yrittaa: http://www.ilive.to/view/23516/ Uskoisin etta taalla ainakin Leno nakyy 7 tuntia Suomen ajasta myohassa. Eli jos esittamisaika on USA:ssa itarannikolla 11:30pm (ja Adam esiintynee ohjelman lopussa eli lahempana 0:30am), niin se olisi lahella 7:30am Suomessa. Eli seiskan jalkeen ke-aamuna Suomen aikaa kannattas alkaa katsella. MUTTA en mene vannomaan etta linkki toimii Suomesta, enka sita etta nuo ajat ovat oikein. Jos live stream elaa lansirannikon aikaa, kaikki tapahtuu 3 tuntia myohemmin. Esitykset ovat todennakoisesti myos Youtubessa todella nopeasti.

  17.1.2012
  Maria1
 53. ihanat nuo sun hiukset, niinku aina. ♥ iteki käytän tota hopeashampoota. poistaa kyllä iha loistavasti keltasuuden hiuksista. yay! pakko kattoo ellen ja leno jahka ne löytyy sitte jostain ;)

  17.1.2012
  kata
 54. YAY! Huippu blogi!! <3 Innolla odotetaan sun siipan BTIKM -live-ensiesitystä!! Ja videota! :) Koskas niitä sun muotikuvia on mahdollista nähdä (/ja missä?!)? Niitäkin odotetaan innolla, ovat varmasti erittäin nättejä! :)

  17.1.2012
  Johanna
 55. Love the hair!I have wavy hair too and I always have a hard time getting it to do what I want.But your wave is perfect ..lucky haha.You're gonna be there with your siippa?I like that word. :) First time I ever heard it..very cute.

  17.1.2012
  Andrea
 56. I'm in the UK, so I will have to find a Live stream or a you-tube to watch but I will look for you in the Audience :)

  17.1.2012
  magsmagenta
 57. Sormus on oikean käden nimettömässä, kuva on siis peilikuva... Mutta olisihan se aivan ihanaa jos se joskus tulevaisuudessa olisi vasemman käden nimettömässä!! Hauskoja show päiviä sinne! Ja hiukset upeat niinkuin aina <3

  17.1.2012
  Paula
 58. Wow, Sauli. You are a man of multi talents. I want your recipes and now I want to know how you dye your hair so professionally. The blue looks so cool!!!!!! <3 <3 <3

  17.1.2012
  Tym Bren
 59. Ihan kotona värjäsitte ja siellä Adam kieritteli sulle foliot päähän! Voi mikä mielikuva, kun pojat värit päässä vetää vihershotteja! :) Odotan innolla näkeväni Leno shown ja Ellenin! Ja tietty sinut katsomossa ja Adam laulaa juuri sinulle! Iiik! xoxo

  17.1.2012
  Sleepwalker
 60. Sauli, you are so entertaining, I love your blogs!! Wanna come over to my house for some style/hair tips? I will be looking for you in the audiences at both the Leno and Ellen shows, and I am thrilled that you are brave enough to dive into the crowd. Just be ready for a "whole lotta love" and attempts at cuddling you....Enjoy!

  17.1.2012
  Gabi
 61. Have fun at the shows, Sauli!! You look great! ;) We are all so excited for Adam's performances!! Yay! And looking forward to your next blog! :) xo

  17.1.2012
  Anke
 62. Ärsyttää kun elleniä ei enää Suomessa näy näillä peruskanavilla ainakaan :(( Se oli jotain niin parasta, joka päivä piti istua sohvanpäätyyn sitä katsoon ..... :D Mä tykkään sun hiuksista ja niiden malli on sairaan ihana :> xoxo

  17.1.2012
  näin tänään
 63. Voi Sauli, sinä ja siippasi olette maailman ihanin ja kaunein pari! Elät kyllä niin uskomatonta elämää maailmankuulun rakkaasi kanssa, ihan kuin satua. Tämä keski-ikäinen täti on aivan hullaantunut teidän rakkaustarinaanne ja olette tälläisen kyynikonkin saaneet uskomaan että aitoa rakkautta on olemassa. Mahtavaa kuulla upea Better Than I Know Myself biisi livenä ensimmäistä kertaa sitten Youtubesta. Nauti sinä täysillä esityksestä paikan päällä molemmissa ohjelmissa ja Adamille tsemppiä esitykseen, joka varmasti menee hienosti. Pitäkää huolta toisistanne! Pus!

  17.1.2012
  Anneli
 64. Aikas magee toi sun liila tukka. Oisit vaan jättänyt sen! : ) Hei voitko linkittää ne ohjelmat joltain sivustolta,minne ne nyt sitten ilmestyykään kun täällä suomen telkkarista ei oikein ota enää selvä milloin tulee Ellen ja miltä kanavalta ja mihin aikaa ja onko ne uusintoja vai ihan uusia ohjelmia. Kiitos jo etukäteen! Ihana olet Sauli xoxo

  17.1.2012
  Laura
 65. Värjäätkö itse hiuksesi? :)

  17.1.2012
  anni
 66. ei vitsit, magee tukka! ja apuaaa oon niin kade Ellenistä, se on niin paras. :D

  17.1.2012
  anni
 67. Voi että pidä hauskaa ja muistakkin sitten raportoida meille tänne pohjooseenki että millasta siellä Ellenin ja Jay Lenon yleisössä paikan päällä onkaan! :D

  17.1.2012
  Essi
 68. Hy Sauli! ^^ I've been reading translation on one of the forums i hope the translation isn't wrong ^^' Silver shampoo?? Just curious because i never heard of it. Have fun at Leno tonight & Ellen's day after tomorrow. Your baby is gonna ROCK ppls socks off!!

  17.1.2012
  Sanja Z.
 69. Yay! :D Loistavaa!! Kivat hiukset! Innolla odottelen Leno showta ja varsinkin Ellen showta. :)

  17.1.2012
  Iida
 70. Blue is my favorite color and it looks great!! Matches your eyes. Hope we see you in the audience, tonight on Leno. So excited about Adam's first live appearance, singing BTIKM , . Keep those blogs coming, as we all look forward to them. I love your perspective on life here:)

  17.1.2012
  Eriskay
 71. Joku tuola pohti miten sais keltasesta pois blondia, mutta ei hopeaan. Sunsilkillä oli ihan perusmarketissa myynnissä ainakin vuos sitte vaaleille hiuksille tarkotettu shampoo/hoitoaine, joka kirkastaa väriä. Ainaki miulla toimi siihen, ettei ollu keltaset hiukset, ei ite asiassa pitäny värjätä sitä käyttäissä mihkään suuntaan vaaleaa päätä, ku oli hyvä väri aina päässä.:) Hopeashampoosta oo kuullukkaan aiemmin, mutta testata täytyy. Sauli, kiitos hyväntuulen blogeista. :)

  17.1.2012
  eil
 72. Heippa Sauli! Ihanaa, että sinulla on kuitenkin tukka vielä tallella! Säikähdin jo otsikkoa ja ajattelin, että olet luopunut ihanista kiharoistasi. Viime aikojen kuvissa sinulla on ollut upeasti lainehtivat hiukset, jotka ovat todella hyvännäköiset ja joita olen kehunut jo aiemminkin. Myös se, että olet antanut hiustesi kasvaa ohimoilla, näyttää tosi hyvältä. Summa summarum: Minusta on ihanaa, että olet blondi ja että sinulla on tuuhea lainehtiva tukka. Mahtavaa, että olet Adamin mukana yleisössä kannustamassa ja toivottavasti kameramiehet ymmärtävät poimia sinut kuvaan. Onnea Adamille esityksiin ja kaikkea hyvää teille molemmille!

  17.1.2012
  Omena
 73. Kiitos taas ihanista blogeistasi! Vähänkö repesin tolle sun IS blogin aromipesälle! =D Sulla on aina hiukset niin kivasti! Mä tiedän et et tykkää sun kiharoista, mut voisitko joskus ottaa kuvan niistä ihan luonnontilassa, kun ne on niin ihanat! =) Vai Ellen ja Leno! =D Pitääkin sua bongailla yleisön joukosta, kun katselen videoita! Oon kyllä niiin kade tosta Ellenistä, kun se vaikuttaa ihanalta tyypiltä ja oon halunnu päästä joskus sen ohjelman kuvauksiin. Sillä on aina parhaat haastikset! Innolla odotetaan siipan sinkun ensi livejä! <3 Tein muuten tänään lihapullia pitkästä aikaa, hyvin onnistuivat. =) Kerro muuten sit ku saat et mistä lehdistä sua voi bongailla! Susta saa aina ihan mahtavia kuvia (;D), joten innolla odotan, et minkälaisia on luvassa!

  17.1.2012
  Salla
 74. Aivan mahtavaa, että lähdet mukaan Lenon ja Ellenin nauhoituksiin ja lupaat kommentoida meille vaikutelmiasi. Olet murunen! :) Nauti näistä kaikista uusista elämyksistä ja tue siippaasi, joka on kovien haasteiden edessä. Täällä ajatellaan lämpimästi teitä molempia ja eletään mukana hengessä! :) Tuntuu, että minunkin vatsassani on perhosia lentelemässä. On jännittävää kuulla uusi biisi livenä ja pitkästä aikaa nähdä Adam lavalla uuden bändikokoonpanon kanssa. Voi vaan kuvitella, mitkä ovat sinun tunnelmasi paikan päällä. Vaikka Adam on ihan suvereeni omassa työssään ja karismaattinen live-esiintyjä, on tuollainen televisioesiintyminen varmasti pulssia nostattavaa. Onnea matkaan rakkaallesi! :) Muuten olen sitä mieltä, että taidat olla aika pro noiden hiusasioidenkin kanssa. Et kai itse sentään noita folioita osaa taitella... Ihanaa viikkoa sinnekin!

  17.1.2012
  Hilla
 75. Wow Sauli! I love what you did with your hair! It's gorgeous! Thanks for the hair dyeing tips. :) You are simply amazing on whatever it is that you do. What other extra ordinary skills do you have?? LOL ~I hope we get to see you on both shows - Leno & Ellen. It'll be nice to see a glimpse of you with your new hair color. ;) ~Have a great time in the audience! I can't wait to see Adam perform his new single! :) Yay!! ♥ ♥ ♥ ~xoxo

  18.1.2012
  Rochelle
 76. Hi Sauli! Your hair always looks awesome, but I really hope you'll consider the blue! I think it looks super great and sexy, and it matches your beautiful blue eyes! Have fun seeing your siippa perform. I'm so happy for you guys. ♥ I love the way you write and really look forward to your posts. You have a great outlook on life! xoxo

  18.1.2012
  Marion
 77. Sauli I love the new hair sweetie ! I love your sense of Style . I think you are so amazing & free spirited . I love to change my looks often myself . Thak you so much for sharing all your lovely pics & news with us . I love you ! Much love to you & Adam Sharon

  18.1.2012
  Sharon
 78. Hyvännäköiset, "uudet" hiukset sinulla; sopivasti pituutta (pitempikin saa olla ; )) , sinulle hyvin sopiva väri ja ihanat, aidot & lainehtivat luonnonkiharat. :) Älähän nyt kuitenkaan ihan sinihiuksiseksi ala, ellei sitten joku mallikeikka sitä vaadi. ;) Kerro meille sitten Lenon ja Ellenin ohjelmista! Itse en niitä pysty suorana katsomaan, mutta toivottavasti joku fani on niin ihana, että laittaa ne Youtubeen. Adamillesi paljon tsemppiä uuden biisin esittämiseen ohjelmissa - hyvin se tulee sujumaan! :)

  18.1.2012
  Cerise
 79. Your going to have a fun week, soooooo jealous, please share in a blog. If youre doing modeling I would forego the blue color, even though you look fierce. I will look for you in the audience if they show it. xxoo

  18.1.2012
  gael
 80. Niin, ihastunut Sinuun ja Adamiin sydämen pohjasta!! Varmaan en ole ainoa, jonka olet saanut huolehtimaan paremmin kunnostaan ja katsomaan peiliin täällä synkän kaamoksen keskellä... Oli ihanaa saada BTIKM oman kännyn soitto-ääneksi, onhan siinä vain pikku ongelma, kun ei koskaan tahtoisi vastata puhelimeen.. mieluummin kuuntelisi vain Adamin kaunista laulua. Siippasi onnistui mielettömän hyvin ainakin Leno-show:ssa. Kaikkea hyvää ja paljon rakkautta teille molemmille <3

  18.1.2012
  Ihastunut
 81. enemmän kuvissa kiinnitti huomiota sormuksesi ;). mutta kyllä tukkakin on upea :)

  18.1.2012
  Riikka
 82. Hei! Täällä lehdet spekuloi sinun ja Adamin kihlauksesta!!!! Tuo sormuskuva se aiheutti..Blondina käytän hopeashamppoota ja se todella toimii!!

  18.1.2012
  Virve
 83. Voi Sauli!!!Nyt on lehdetkin täällä bonganneet sun sormus kuvan ja erehtyneet kuten minä ja muutama muukin!!Teidän"kihlaus"uutinen senkun leviää!!En hoksannut itsekkään innoissani että kuva oli peilikuva!!Hih!!

  18.1.2012
  tinsu
 84. Pakko vielä hehkuttaa sinun KULTAASI!!!Aivan mielettömän upealta kuulosti Better Than I Know Myself livenä Jay Lenossa!!OIH!!!Youtubesta löysin videon!!!

  18.1.2012
  tinsu
 85. Mua suoraan sanoen ärsyttää nää joidenkin ihmisten utelut kihloihin menosta, joka on yksityisasia. Nyt joku roska-aviisi on repinyt siitä otsikonkin klikkausten toivossa. Siis tuo kuvahan on peilikuva ja joskus sormus on vain sormus. Mitä järkeä kihlautumisessa edes olisi kun he eivät kerran voi mennä naimisiin sen paremmin Suomessa kuin Kaliforniassa?! Valitettavasti. Jos Sauli haluaisi jotain faneilleen kertoa niin sitten hän tekisi niin. Eli jätettäisiinkö muiden ihmisten suhteet rauhaan, kiitos?

  18.1.2012
  Miia
 86. heeeee, maikkari ja eräs nimeltämainitsematon roskalehti julisti teidät jo kihlautuneeks näiden sun nurinkuristen kuvien takia, että onneks olkoon sitten vaan ;) hahaha, oikeen täyden kympin journalismia.... toivottavasti lenossa oli kivaa :))

  18.1.2012
  viuhti
 87. Sun tukkatyyli tosi hyvä, hopeashampoo on huippuhyvä, ollut käytössä mullakin jo vuosia. Katsoin Leno'sin esityksen, ihan superia, livenä vielä parempi, siis jos mahdollista!!! Lystiä Elleniä uuden tukan kanssa! :))

  18.1.2012
  TuijaRmk
 88. jes! vihdoinkin joku kertoo millä tavalla vois päästä eroon keltasesta tukasta! kokeilen heti tänään sun tukkakikkaa ;p thanx Sauli, oot ihana!

  18.1.2012
  Trash
 89. Ei millään pahalla mutta jos yhtään tuntisitte ja tietäisitte Saulia niin Saulin OIKEA käsivarsi on tatuoitu, katsokaapa siis kuvaa uudestaan ;) Oikea käsi tatuoitu, vasen käsi ei, kummassa sormus? vasemmassa.....

  18.1.2012
  Kyara83
 90. Ihanaa ku vinkkasit tosta hopeashampoon ja hoitoaineen sekoituksesta! Kiitti paljon. Ihan sattumalta jostain ilta-sanomien sivuilta eksyin tänne :D Nytpä sain ratkaisun tähän mun blondigoesgreen hätään. Toki oon kokeillu ennenki hopeashampoota, mutta se jotenki kuivattaa tukkaa. Tää fiksu ei oo koskaan ennen tajunnu sekottaa sitä hoitoaineeseen ;)

  18.1.2012
  Randomivaan
 91. You'll never see this, or it will be lost in translation, but hope you feel the smiles and positive energy sent your way!Aveda Blue malva shampoo,1-3x a week might keep the yellow out of the silver. You can get it at a beauty supply for about 35.00. You look so good with the silver and as a blonde with your pretty blue eyes and skin tone and I love the hair on the sides instead of the plucked chicken look when it's shaved. You're too cute. The best thing, is you can do whatever makes you and Adam happy and have fun, just don't let any clippers anywhere near Adam. he looks so good now,as you do! Aren't you glad you have such interferring fans? We really don't mean to be. We just like you two alot and know you won't pay much attention to our silly opinions! Haha! Have fun at Leno and Ellen. They both are the nicest, most welcoming hosts. You put up with so much and do it so well. We know it can be intrusive and tiresome and respect your good humour and patience. Yay! :)

  18.1.2012
  funbunn40
 92. Voi Sauli. Siippasi esitys Jay Leno showssa oli mielettömän upea!!! Ääni oli taas aivan mahtava ja Adam vaan komistuu päivä päivältä.

  18.1.2012
  Monika
 93. sulla on sormus!! ootteko kihlautunu vai onko sormus pelkkä mysteeri? ;)

  18.1.2012
  jasmin
 94. Kivat hiukset! Vooi Sauli! Mikäs se siellä vasemmassa nimettömässä komeilee? ;> WAU!! Suuret onnittelut, jos siis on aihetta nyt onnitella.

  18.1.2012
  Johanna
 95. Olet varmasti maailman ja koko universumin ylpein siippa tällä hetkellä! Olipa intensiivinen ja hieno esitys Jay Lennonin showssa. Jännitystä oli ilmassa, ei mikään ihme, mutta upeaääninen Adam vei pisteet kotiin. Miten maltoit Sauli istua paikallasi yleisön joukossa kun rakkaasi varmaankin lauloi erityisesti sinulle :) Bändin basisti hoiti pienen onnettomuuden hienosti niin ettei vahinkoa edes tajunnut. Ellen showta odotellaan myös innolla jolloin Adam ja bändi pystyvät varmasti nauttimaan esiinymistestä ihan eri tavalla kuin Lennon showssa. Raporttia odotellessa...

  18.1.2012
  fisu
 96. mikähän on toi sormus tossa vasemmassa nimettömässä?;DD

  18.1.2012
  böö
 97. sun hiukset näyttää kyllä aina hyvältä no matter what! ;) Mäkin haluan tulla mukaan jenkkeihin! :( kadehdin sua... haha :D xo

  18.1.2012
  Julia
 98. No kylläpäs nyt näyttää niin mukavalta uudet hiuksesi. Nice! Ja voi että miten ihanaa ajatella että Jay Lennon showssa siippasi laulaisi uuden kauniin laulunsa kaikkein edessä juuri sinulle :)

  18.1.2012
  Ninsu
 99. Ihanat hiukset Sauli!! <3 Ja kiva sormus ;)

  18.1.2012
  Sara
 100. Smurffihiukset varmasti sopis sulle! :D Pidä hauskaa noissa ohjelmien kuvauksissa! Harmi kun kumpikaan ei näy millään kanavalla täällä Suomessa :( Ja videoitten katseluakin rajottavat tosi paljon tekijänoikeuksien takia.. Mutta toivottavasti jostain näkisi kunnon videot! :) Ellenistä onneksi on aina hyviä videoita Youtubessa.

  18.1.2012
  marjo
 101. Voi että, taas meinasi ihan sydän pysähtyä kun Adam lauloi niin upeasti!!<33 On sulla kyllä aivan ihana siippa! Ihan muutenkin kuin pelkkää lauluääntä arvostelemalla. Kaikki hänessä vaikuttaa niin täydelliseltä :) Varmasti ihanaa oli sunkin olla paikalla!! voi kunpa vaan itsekin oisin voinut olla ihan livenä paikan päällä..

  18.1.2012
  Glitter
 102. Sauli oot niin ihana ♥ mä en edes millään lailla tunne sua, mut silti haluaisin keksiä jotkut tarpeeks ylistävät sanat sulle! Keep going oot ihana :-) Jos joskus tekee mieli muistella BB-aikoja, voit siitäkin tehdä mun puolesta postauksen, mikä on jäännyt päällimmäisenä hauskana muistona mieleen jne. Katsoin juuri tässä vanhoja BB-videoita youtubesta sinun kaudeltasi (joka on ollut _ehdottomasti_ paras) ja nauroin kyllä katketakseni esim. "suklaata"-pätkälle ja sille jossa olet valinnut Nikon imuroimaan asunnon. Voi niitä aikoja, oot oikea piriste Sauli! Älä anna minkään tulla tiellesi, ja toivottavasti et pahastunut tästä romaanista jonka kirjoitin tänne kommenttiboksiin.. :D

  18.1.2012
  tytsy
 103. Oon vähän kade kun pääset katsomaan Elleniä :D Nooh, pidä hauskaa ! Noi siniset hiukset olisi aika makeet myös...

  18.1.2012
  Maippi
 104. Hyvä oli Ellen show! Katsoin telkkarista. Mutta tosi inspiroiva oli se koditon tyttö New Yorkista. Kiva että hänelle on paljon hyvää luvassa ja apua :)

  20.1.2012
  Tinni
 105. Ootte tosi komea ja yhteensopiva pari! Onnea teille! 7-vuotias tyttöni on ihan ihmeissään että miten suomalainen voi seurustella ADAM LAMBERTIN kanssa. Hän niinkuin minä itsekkin ollaan siippasi suuria faneja. Koita Sauli saada Adam tänne Suomeen keikalle kun jäi se edellinen keikka väliin!!!

  20.1.2012
  Maikka
 106. I discover you have not composed an additional website for a time?

  21.1.2012
  biżuteria
 107. oopsy daisy, I hurt you again, crushed your heart in the palm of my hands.

  23.1.2012
  todays date
 108. Great blog! Do you have any suggestions for aspiring writers? I'm hoping to start my own website soon but I'm a little lost on everything. Would you suggest starting with a free platform like Wordpress or go for a paid option? There are so many options out there that I'm totally overwhelmed .. Any ideas? Appreciate it!

  26.1.2012
  successful social media campaigns
 109. Couldn't have said it better myself.

  2.2.2012
  Shemeka Over
 110. Way to go on this essay, heelpd a ton.

  15.2.2012
  Billybob