Epäonnistunut shoppailulakko!!

Tammikuu lähestyy jo loppuaan ja tämä rehkiminen saa pikku hiljaa vähentyä… Huh!! En silti aijo lopettaa terveellistä ruokavaliota enkä juoksemista, mutta nyt on kumminkin 31 lenkkipäivää takanapäin eikä yhtään lepopäivää. Kyllä ihminen tarvitsee vähän palautumistakin, muta eihän tämä hullu ole sitä tajunnut. 🙂 Hah!  Yhdistettynä tipattomuus, terveellinen ruoka ja urheilu ovat kyllä osoittautuneet elämän valttikorteiksi. Tämä kuukausi on tuottanut niin paljon energiaa ja positiivisuutta että paikalla oleminen tuntuu kovinkin vaikealta. Eli toisin sanoen olo on kuin duracell-pupulla 🙂 On myös todella hienoa ollut kuulla että olen tällä tempauksella saannut muita mukaan liikkumaan. Ajattelinkin että tehtäisiinkö yhdessä ensi kuusta vähän iisimpi?? 🙂  Jooko?

 

 

Eilen lähdin kaupungille kavelemään kun oli ihan sairaan hieno ilma! Kummasti jalat taas ohjasivat minua kohti vaateliikkeitä. Mä olen yrittänyt tässä jo jonkin aikaa pitää pientä shoppailulakkoa mutta huonolla menestyksellä. Eilen jälleen matkaani tarttui kolmet farkut. En edes halua tietää montako paria olen elämäni aika ostanut farkkuja. Tänne muutettuani otin Suomesta mukaan kolmet lempifarkut mutta kummasti pino on taas kasvanut. Huh!!  Tästä pitää nyt kyllä tulla loppu!  🙂

 

Lauantaina lähden äänestämään presidenttiä ja katsomaan teatteria eli oikeen kulttuuripäivä luvassa. Ei muuta kuin näihin kuviin ja tunnelmiin!! Moro!!

 

xoxo

/S

Kommentit

 1. Tiedätkö, mulla on paitojen kanssa ihan sama ongelma kun sulla farkkujen, puolet vaatekaapista on täynnä erilaisia paitoja ja toppeja ja neuleita ja sitten kummiskin omistan vain seitsemät farkut.. Mikä mättää?

  26.1.2012
  Näin tänään
 2. Heippa Sauli! Ihanaa taas kun kirjottelet! Mulle tuli tämmönen kysymys mieleen että minkälaisia kauppoja siellä on? Mitä sä suosittelisit? Tälleen jos suomalaisena turistina sinne lähtisin! Lähetän sulle paljon pusuja ja haleja! xx

  26.1.2012
  Riitta
 3. Nuo keltaiset farkut näyttävät makeilta. Jotkut tuollaiset värikkäät haluaisin kesäksi. Kaikke hyvää!

  26.1.2012
  maarit
 4. Kiitos postauksesta! Piristää kummasti täällä sohvalla potevan nuhanenän iltaa :) Kyllä onnistuneesta kuntokuukaudesta voi itsensä palkita pienellä shoppailulla, on se sen verran hieno suoritus! Mitä menet teatteriin katsomaan? Kivaa viikonloppua!

  26.1.2012
  Taotao
 5. heh, sopii toi iisimpi helmikuu :D Tosin sun ansiosta olen tutustunut tuorepinaattiin ja superfoodiin. Kiitos siis siitä. Ja tosiaan lenkkeily on hyvä juttu mutta ei terveellistä ilman lepoa. Lepo kehittää, siks urheilijoilla on aina lepopäiviä :) Taitaa tuo sinun elämä muutenkin olla kohtuu vauhdikasta siellä, että lepo on varmaan ihan jees!

  26.1.2012
  jj
 6. Sopii hyvin iisimpi ens kuu :) Vaikka ihan noin hurjiin lukemiin en juoksulenkkien osalta ookkaan päässyt, mitä sä, nii iisimmimpi tahti on enempi ku tervetullut :) Hei ja jos toi farkkurivi on sun kokoelmasta, niin vaadin kuvaa noista keltaisista ja niiden vieressä olevista liukuvärjätyn näköisistä farkuista sun päällä :D :D Kiitos! No ei kai, sulla sentään löytyy eri värisiä farkkuja eli elä turhaan itseäs soimaa niiden paljoudesta. Itse tuppaan ostamaan aina joko mustia tai tumman sinisiä, joten kaappi tahtoo housujen suhteen näyttää aika tylsältä :D Mukavaa loppuviikkoa sulle sinne lämpöön <3

  26.1.2012
  lina
 7. Iisisti?! Voi ei, kun ajattelin vetää elokuuhun asti.. Näin ensi alkuun ;D Shoppailulakko pitää täällä päässä erittäin hyvin, on sen verran hyvä motivaattori päällä :)) Mielettömän upea maisema, kelpaa varmasti ihailla! Tsemppiä ja oikein ihanaa loppuviikkoa!!

  26.1.2012
  TiiHe
 8. Hahah, itelläkään ei oo ihan ostolakko pitänyt vaikka oonkin yrittäny vähentää.. Pakko vaan pysyä kotosalla ettei rahaa kulu! Mutta hei, HALUAN kuvan noista keltasista farkuista sun päällä, ihan huiput!!! :D Oot ainakin mut saanu aivan täysillä mukaan tohon terveysintoiluun ja juicing-intoiluun, lähti detoxit ja maca-jauheet jo tilaukseen ja tästä syytän ainoostaan sua (teitä) :p tai kiitän, miten sen asian nyt haluaa nähdä, hahaha! Olo on kyllä tosi huikee ja energinen, kyllä sillä ruokavaliolla vaan saa paljon aikaan.. kiitos tästä siis :) ja saat luvan hillitä vähän tuota lenkkeilyä, me jatketaan tätä umpihangessa kahlausta sunkin edestä ;) hyvää tulevaa viikonloppua! :) ps. noi auringonlaskukuvat on maailman hienoimpia!!

  26.1.2012
  viuhti
 9. Sauli, eivät edes saa minua alkoi kuinka monta paria farkkuja omistan! Juuri nyt olen lähinnä osaksi luiseva farkut, koska näen, että olette myös perustuvat hiljattain kuvia olen nähnyt teistä ulos Adam. Olen niin onnellinen että syöt terveellistä ja sinä inspiroivat minua terveeksi liian. Eikö sen jäähtyä, että sinulla on tällainen vaikutus ihmisiin?! Ainakin niin oletan et tule Eurooppaan Adam. Mutta anyways Toivon, että te teette hyvin ja lukemalla blogin voin kertoa, että olet niin onnellinen ja terve ja rakkautta! Ei voi odottaa seuraavaan blogiin! xoxo - Kathryn17

  26.1.2012
  Kathryn17
 10. Hienoa, että tipaton tammikuu on tuottanut tulosta. :) Pitäkää hauskaa teatterissa. Ja mäkin menen äänestämään huomenna... varmaan samaa ehdokasta kuin sinäkin. <3

  26.1.2012
  Rebekkamaria
 11. Heh, mulla on myös noi farkut se heikko kohta... En taida saada kulutettua kaikkia farkkujani tän elämän aikana :) Mielettömät maisemat teillä! Täällä näkyy lähinnä lunta ja havupuita.... Hei huomennahan tulee sit Tutka!?! Hauskaa viikonloppua!! <3

  26.1.2012
  Suz
 12. Kiitos blogipäivityksestä. Toi maisema ja lautasella oleva annos näyttää hyvältä, mut mitä toi juoma sisältää...? :) Aika hyvin oot vetäny kun 26 päivää on kuukautta mennyt ja sul on jo 31 lenkkeilypäivää takana :) Mukavaa loppuviikkoa!

  26.1.2012
  nenja
 13. Wow ! Mahtavaa Sauli - Olitkin ja oot aina ollut meitsin suosikki ! Hauskaa aina lukea välillä noita lööppejä miten ne revittelee !! mut tsemii sinne rapakon taa !! ja hei - ei tuo shoppailu oo pahasta vaan hyvästä !!

  26.1.2012
  Tupi
 14. Kiva kuulla ! :) xoxo <3

  26.1.2012
  Sauli-fani
 15. Hahah en Sauli älyy mite sä pystyt näihi. ^ :DD Hattua nostan. Ja ensikuusta ehdottomasti iisimpi. Pelkään, että reväytäs paikkas ku juoksentelet joka päivä.

  26.1.2012
  Miinasd
 16. Sauli i was hoping you were going to Europe with Adam. Love your blogs, don't feel guilty January is a good time to shop , lots of good sales. keep on being your sunny self, we all love you.

  26.1.2012
  anna
 17. Eihän nyt 3, tai edes 30 parilla pärjää! : D Oma salainen unelma olisi omistaa farkut jokaiselle vuoden päivälle! Hahaa! Tosin itselläni yleensä vaate ostokset (joita tapahtuu aivan liian usein) päättyy siihen että mukana on ainoastaan sormuksia ja t-paitoja : D Ja mitäs muuten meet katsomaan? Ja ettekös olleet katsomassa jotain elokuvaa 22 päivä? Vai onko tieto väärää? Sillä vaan et jos olitte mitä katoitte ja mitäs tykkäsit? :) Taas kerran ihana auringon lasku(?) <3 Kamala kun tulee niin kateelliseksi! :D Mutta ihanaa viikolloppuu molemmille! Ja Sauli kiltti, sanotko hyvät kolomekymppiset Adamille puolestani? :D P.s Vaatteita ei ikinä voi olla liikaa! ^V^

  26.1.2012
  Cris
 18. Haha vai epäonnistuit shoppailulakossa..tuttu juttu. Juu ja välillä kannattaa ottaa rennommin ton urheilun suhteen. Sulla on näköjään samat suunnitelmat viikonlopulle kuin mullakin eli menen kanssa teatteriin sivistämään itseäni:) Hyvää viikonloppua sulle sinne Losiin!!

  26.1.2012
  lennu
 19. Hyvältä näyttää, niin tuo ruoka-annos, farkkurivi kuin erityisesti tuo maisema, JES, nauti! :)))

  26.1.2012
  TuijaRmk
 20. Kiitos tästä blogista Sauli! : ) Sä oot kyl kaikkein söpöin Duracel-pupu ^^

  26.1.2012
  Kaisa
 21. Mun mielestä voit olla onnellinen jos löydät kerralla kolmet sopivat ja mieluiset farkut :D Itse en meinaa löytää sopivia farkkuja millään!

  26.1.2012
  Pilvipouta
 22. Hellouu Sauli! <3 Sä sait silloin mut innostumaan lenkeilystä, mutta onpa se jäänyt sivuun päiväistäni. MUTTA nyt, kun minun synttärit ovat helmikuussa, lupaan katsoa enemmän mitä pistän suuhuni! (vai olenko luvannut jo jotain tälläistä aijemmin? :D) Kyllä sopii, että otetaan helmikuu vähän iisimmin! :) Oih.. sinulla on taivaallisen upeita farkkuja <3<3<3 Lempparit joku niistä kuluneista.. :) mutta epistä se kyllä on sinulla on paljon farkkuja kun minulla! :( Mulla on vaan 2 ja ne toiset on vähän rikkikin menneet! XD No jaa.. Love you <3 :* xoxo

  26.1.2012
  Werskuli
 23. awww! very impressed by your running technique! Have you really been running every single day? what did your muscles say? haha ;) well it's so great and keeps inspiring me :) THANK YOU! hmmm... voting Satruday huh, so no EU trip !? hehe.. HAHAHAHAHA!! Duracell battery = Duracell bunny!! LOVE it! that little cute fast-as-hell-pink bunny... man! Nice jeans collection :) love the yellow ones ;) Have fun and thx for the blog once again! always a pleasure!

  26.1.2012
  Sofie S. Barslund
 24. OK Sauli I tried my own healthy meal you may want to try it- 2 eggs in a pan add SRIRACHA HOT CHILI SAUCE its hot use it sparingly salt and pepper avocado on the side walnuts on the side Its killer.... I hope you go with Adam to Germany and have more fun buying stuff. Hope Adam gets the E card me and all the fans signed I included a pic of me in the card. Love you both, xxoo and we do want to know what you give him for his big day.

  26.1.2012
  gael
 25. just trying your site out to see if you can get this translated okay. I am juicing now to and eating really healthy too because of how good adam said he felt on interviews. I am happy you 2 found each other.

  26.1.2012
  illena
 26. Sunshine-you go right ahead and indulge yourself with some new jeans, I've been so proud of what you've done this last month! Better clothes than a bottle, huh? :) You and Adam look so healthy and clear in the spirit ! I remember when I first gave up alcohol and drugs-I hardly recognized myself! Make sure you let us all know about your Saturday-love hearing about your journey in Hollywood. Middle America sends you much love and congratulations! When do we get to see more of your modeling pics?

  26.1.2012
  Cameron
 27. No nyt mua alkoi harmittaa, kun sä et olekaan lähtenyt Itävaltaan! :( Tällästä tää on kun täällä päässä luodaan omia haavekuvia...Mieskin lohdutti ja sanoi, että hyvä siellä Saulin on olla Californian auringon alla..no niin kai, mut olin kuvitellut sut jo laskettelemassa ja kaikkea! Ja Adamin synttärit ja kaikkea..Pitäisköhän hankkia jo omakin elämä?! :)) Hauskaa viikonloppua sinne ja saat sä meille blogiakin päivitellä jos aika käy pitkäksi! xoxo

  26.1.2012
  Sleepwalker
 28. Milloin pidät noita keltaisia farkkuja? Ne on varmaan pirtsakan näköset :) Hyvää kulttuuripäivää! Katsoin just tänään presidenttiehdokkaiden välistä väittelyä ja fiksun oloisia on molemmat.

  26.1.2012
  Repekka
 29. Ihania kuvia! Olisi niin mukava syödä aamiaista tuollaista ensimmäisen kuvan maisemaa katsellen ja sitten mennä nukkumaan viimeisen kuvan maisema mielessä... oi voi. Mutta kyllä, nyt vain loppukiri tälle kuukaudelle ja sitten helmikuun voi aloittaa hyvin mielin rennoissa merkeissä. :) Luin muuten jostain vanhasta aamupäivä lehdestä että olet joskus jossain musikaalissa ollut näyttelemässä?? Siinä oli hieno kuva ja kaikkea, juttu kirjoitettu vuonna 2011... En ollut tästä ennen kuullutkaan.

  26.1.2012
  Janika
 30. Keltaiset farkut on nyt kevääksi ja kesäksi todella "in", kuten keltainen väri yleensäkin. Myös lilat farkut oli kivat, vähän vaihtelua. Kirkkaanpunaiset ovat myös edelleen muodissa, ja ne voisivat sopia sinulle. Vaikka tämä ei lakkoa edistäkään! Tykkäsin myös siitä että olit laittanut farkut kuvaan värijärjestyksessä vaaleasta tummempaan. Itse kun järjestän kaikki vaatteet komeroon just samalla tavalla.

  26.1.2012
  Maria1
 31. Ai, sulla on keltaiset Trespassing-farkut. Laitatko ne jalkaas, kun siippasi levy ilmestyy? Makeen näköiset. Sulla on vara valita farkuissa, ei tarvii resuissa kulkea. Hieno auringonlasku teilläpäin.

  26.1.2012
  TiinaA
 32. Etköhän ole muutamat farkut ansainnut tipattomasta kuukaudesta sekä muutenkin terveellisiä elämntapoja viettäneenä. Unohtamatta sitä miten olet samalla ollut monelle inspiraation lähde ravinto- ja kuntoiluasioissa. Itse olen kuntoillut viime aikoina lähinnä "lumikävellen". Olikin hupaisaa kun eräänä aamuna päivää lähti siivittämään Freemannin biisi "Mattolaituri" ja kun lähdin ulos päässä söi sanat "Tämä päivä kuuluu aurinkoinen kesän viimeisiin pesin matot vielä laiturilla...". Hieman ristiritainen tunne, kun lumi narskui samalla talvikenkien alla :) . Oikein elämyksellistä ja mukavaa teatteri-iltaa! Äänestysuurnilla tavataan suomalaiset!! pesin matot vielä laiturilla..."

  26.1.2012
  fisu
 33. Kyllä teillä on ihanat maisemat ruokaillessa <3 Kello on täällä Suomessa jo 00.05, pitäisi mennä nukkumaan että jaksaa herätä aikaisin. Hauskaa teatteri-iltaa teille molemmille ja muutenkin mukavaa viikonloppua Olette monelle tuoneet piristystä elämään. On innostavaa seurata positiivisia ja kauniita ja sympaattisia ihmisiä. <3

  27.1.2012
  jatta
 34. What a beautiful view? Amd that egg dish looks so healthy. Hmm, you are as bad as me when it comes to clothes...I have so many pairs of jean that I have not wear..I am so bad. P.S. I like that pair of yellow jean in the picture.

  27.1.2012
  Tym Bren
 35. wow way to go a full month of running that's awesome i love your reference to the little engerizer bunny..I think my son may be one to he just keeps going and going. Nive jean collections I personally hate shopping for jeans because i'm short and none seem to fit right. good luck at the voting polls. Oh and so want to know how you do this juicing thing it sounds wonderful and you look amazing you have to tell me your secret on how it works and what you do. pretty please with a cherry on top. ok well i'll let you go now hope this finds you happy and well...hugs sweetie oh and give Adam a hug for me as well. Love ya both <3

  27.1.2012
  rebecca~@becca112971
 36. ☼ Yay! You have three more pants to add in your closet! This way you can go on for weeks or months without doing laundry. LOL ~When it comes to shopping, especially for clothes, resistance is almost always futile. ;) ~Thanks to your enthusiasm in living a healthy lifestyle, I upped my exercise level too and dropped to two sizes down. Now I have a really good reason to buy new clothes and not feel a slight of guilt. :D ~Great blog & pics by the way!! ~Much love to you ♥ ...and have a wonderful weekend!!~ ☆☼☆ ☼

  27.1.2012
  Rochelle
 37. I also go shopping when my baby is away and I'm home alone. It kinda helps.... Chocolate is also good, but not to recommend ; ) Love your blog!

  27.1.2012
  JoJo
 38. Saat luvan ottaa rauhallisemmin! Olet sen ansainnut tauon :) Noi keltaiset farkut oli tosi makeet missä oot käyttänyt niitä? Kiitos bligista seuraavaa odotellessa! xoxo

  27.1.2012
  Ada
 39. Kiva, että joku löytää farkkuja :P Itse tuntuu, että Lahdesta saa metsästää ihan kunnolla ennen kuin löytyy sopivat farkut. Jotenkin ne on kaikki aina tarkoitettu pitkille ja itseäni huomattavasti isommille ihmisille. Pitäisiköhän alkaa etsiä lastenosastolta ? -.- Nojaa, hienot aamu maisemat sullataas ollut. Kateeksi käy, vaikka itse en voi sietää ruusukaalia. Pidä hauskaa teatteriesityksessä ja muista kertoa siitä sitten! xoxo

  27.1.2012
  Laura
 40. Yay Sauli!!!Shoppailu on kivaa!!Pakko myöntää!!Hauskaa kulttuuri viikonloppua sulle!!Harmi että ette voi juhlia yhdessä sinun ihanan siipan synttäreitä!!Ehkä stten jälkikäteen teillä on ihanat pirskeet!! <3 <3 Lav juu BOTH!!!

  27.1.2012
  tinsu
 41. Yhdyn Maria1:een, punaset farkut sopis sulle mielettömän hyvin!! :D

  27.1.2012
  viuhti
 42. En vois ikinä ajatellakkaa shoppailutaukoa. Ei onnistuis nimittäin ikinä ;) ihania kuvia, ja tuun näkemään unia noista keltasista farkuista ♥

  27.1.2012
  eLLa
 43. ite oon yrittäny saada ylös, mut ei kauheesti kiinnosta lumikasoissa juokseminen

  27.1.2012
  Jenni
 44. Tervehdys Sauli sähikäinen duracell -pupu Koskinen! Olet saanut terveyskuukauden aikana roppakaupalla vitamiineja, hivenaineita, antioksidantteja sekä endorfiineja ja sen kun yhdistetään sun synnynnäiseen (vai putositko pienenä taikajuomasaaviin) positiivisuuteen ja iloisuuteen, niin sä oot selvästi vaarassa joutua ylikuntoon :) Kannatan iisimpää otetta ja kulttuuririentoja. Lokoisaa viikonloppua!

  27.1.2012
  Maarit
 45. Mä ajattelin viikonloppuna tyhjentää vaatekaappia että voin ostaa sinne lisää tavaraa. :) Tosin oon luvannu ittelleni että saan shoppailla vasta kun on tavoitepaino saavutettu ja siihen on matkaa vielä 10 kg. Taitaa mennä kesälle mun shoppailut. :)

  27.1.2012
  Siny
 46. Somewhere some Marketing Director has gone batshit because you called it the Duracell Bunny when it's the Energizer Bunny. Only an advertising nerd like me would notice. Never stop being so adorable. You are the Energizer Bunny on Cleanser. Much love to you and A.

  27.1.2012
  Mary
 47. Moi! I just wanted to tell you that you talked me into a bit healthier lifestyle, and, although I don't have time to exercise (and I'm a bit lazy too), I started eating much healthier. I started with a 3-day cleanse, just fruits, tea and lots of water, and this morning I made an insanely good breakfast inspired by you, consisting of 2 boiled eggs, lettuce, pepper and nuts. Yummy! For luch I plan to boil carrots, cauliflower and chicken. Maybe you'll tell us more receipes for both healthy and delecious meals. And I wanted to ask you something: you don't have a craving for candies all the time? What do you do then? Hugs from Romania :) xo

  28.1.2012
  Carla
 48. Ihana tuo viimeinen kuva ! :p Tosi siistit noi keltaset farkut. :D Mulla noit farkkuja ei oo ku parit, ja pitäs mennä ostaa lisää. Sitku vaa olis rahaa.. Muuten ! Eiks sun siipallas ookki huomenna synttärit ? :D Tai siis emmä ny oo varma, mutta sillee on frendit sanonu ja sillee. :D Sano hyvää synttärii Adamil jos näin on (; ! Mut odottelen taas täällä täpinöissäni että kirjottelet taas !

  28.1.2012
  laurA
 49. Ihanat noi sun keltaiset farkut :) Hrr, täällä on tällä hetkellä -15 astetta pakkasta! Mäkin haluan Losin lämpöön. Nauti myös mun puolesta, jooko? :) Adamille terveisiä, Odotan uutta musavideota ja levyä kovasti <3

  28.1.2012
  Jaana
 50. En edes uskalla kuvitella mitä lasissa on...Don't even dare to imagine what the drink includes :)).

  28.1.2012
  LM
 51. Keltaiset farkut, vau! Olisi kiva joskus nähdä kuva, missä ne ovat päälläsi. Itselläni ei ole ollut, eikä ole keltaisia farkkuja. Voishan sitä harkita hankkivansa yhdet keltaiset farkut kesäksi, vaikka valkoisten farkkujen fani olenkin kesäisin. Hienot maisemat teidän kodistanne avautuvat. Kyllä noissa maisemissa kelpaa syödä pihalla. Tosin täytyy sanoa, että myös meiltä avautuvat kotoolta aika makeat maisemat. Mukavaa viikonloppua Losiin! :)

  29.1.2012
  Cerise
 52. Voisitko kertoa jotain lisää sikäläisistä vaatekaupoista elämyksenä tai muuten shoppailijan ja muodin näkökulmasta...? Jotain shoppailukatuja jne. te Katrin kanssa Tutka Roadshowssa esittelittekin, mutta ei mitään sen tarkemmin....!?!?

  29.1.2012
  Northern Lights
 53. SHOPPING!!! My favorite thing to do...and YAY for you! New jeans! I'm totally impressed with the delicious food you are preparing, as well! So yummy, so good for your tummy! Ciao, Bren xoxo

  2.2.2012
  Bren
 54. Kyllapa tuli huono omatunto kun lukee kankkusessa tasta terveellisesta ruokavaliosta ja tipattomasta kaudesta , hahaha xD Ja ruokakuvat on mun lemppareita ♥♥

  4.2.2012
  angie
 55. I think you hit a bullseye there flales!

  14.2.2012
  Ivalene
 56. sama ongelma meillä kaikilla, liika shoppailu on pahasta, mutta ei sitä voi vastustaa;3 !

  3.3.2012
  ellla