Ystävät!

SAULI_scorpion_151211

Hello! Moni on kysynyt onko mulla koti-ikävä. No ihmisiä, perhettä ja ystäviä on kai aina ikävä jos on heistä erossa vaikka onkin onnellisessa paikassa muiden ihanien ystävien kanssa tai vaikka ei oliskaan kauheen kaukana!! Kyllä on kiva nähdä pian vanhoja kavereita! Tässä kun on kattellut noita kaikkia videoita ja muita niin tämmösiin törmäsin… Tässä pätkiä joista saa vähän tietää mimmosia mun ystävyydet on. Kaikista kavereista ei kyllä löydy videoita!! ☺ Toi viime kevään Tutka kertoo muuten vähän siitäkin mitä muuta Suomen reissulla on ehkä luvassa, hah!! ☺

Sauli enters the Big Brother house (2007)

Saulin ja Nikon parhaat pätkät: Tanssivat peukalot

Tutka: Hei hei, Suomi

xoxo

/S

Kommentit

 1. wow Sauli I LOVE that photo of you...stunning as always ! i too am away from my family and friends in another country but it is all worth it for the one you love, i adore you and Adam, you are both inspirational ..* muah * huge kisses and hugs :)

  16.12.2011
  Beth
 2. Gosh Sauli I don't mean to sound shallow but you really are too beautiful ! your eyes are stunning, several of my co workers and I have those lee cherry photo's on our pc wallpapers, you are all over my office !!!

  16.12.2011
  Petra
 3. Oi, ihanaa parhaita pätkiä! Se oli huippu ohjelma ja mitä kaikkea muuta kivaa siihen liittyikin. ;D Sun ja Nikon ystävyys oli varmaan monelle se, miksi katsoi teidän kauden bb:tä ja tykkäsi siitä niin paljon. Mukavaa, kun olette pysyneet ystävinä. Täällä Suomessa on kyllä edelleen tosi kurja sää, sataa kaatamalla vettä. Noo, ehkä sun mukana tulis vähän lunta tai edes aurinkoa! Ja sullahan on kiva kuitenkin nähdä ystäviä satoi tai paistoi, ystävien kanssa ei säällä paljon ole väliä! Mukavaa kun jaksat päivittää tätä näin usein, on jokaiselle aamulle luettavaa ja katsottavaa!

  16.12.2011
  Kirsi
 4. Upea kuva!! Läheisistä ja ystävistä on tosi vaikea olla erossa, vaikka onkin onnellinen siellä missä on. Kun tietää , ettei ihan heti voi tavata vaikka kuinka haluaisi. Onneksi nykyään sentään on nää netit. skypet sun muut. Noi videot on aivan ihania taas, ja hei hei Suomi-tutka on yks mun kaikkien aikojen suosikkeja Roadshow tutkista <3

  16.12.2011
  Miia Vaan
 5. You must have so many emotions looking back on your time on BB, but how far you have come Sauli, now you are loved all over the world not just Finland. We love you in London I can tell you that ! you are such a positive, happy, charming and gorgeous man, adore you !

  16.12.2011
  Stella
 6. Tuo sinun ja Katrin hei, hei Suomi -pätkä on kyllä parasta viihdettä. Ihana nauraa näin pimeänä ja sateisena päivänä. Toivottavasti sulla ei ole ollut pakki sekaisin : )

  16.12.2011
  Aprilberry
 7. Oon saanut sen käsityksen, että olet hyvin sosiaalinen tyyppi, josta tuli mieleeni kysymys, että tykkäätkö olla välillä yksin? Mulla on taipumus viihtyä yksin liiankin hyvin.

  16.12.2011
  Tintti
 8. I'm Manuela from Italy, excuse me, my english is not good I love your blog, and you're adorable A personal question, you can not respond if you do not like! Your boyfriend is with you in Finland? how do you feel separate? I'm sorry, but I'm very curious, I love your couple. I love you Manuela

  16.12.2011
  Manuela
 9. Kiitokset päivän parhaista nauruista, vedet silmissä katselin tuota Tutkaa.. en malta odottaa tulevia ohjelmia.. Kiitos! :)

  16.12.2011
  Elina
 10. Ihanii kuva ja videoit Sauli. Oot jotenki vaa nii sulone. :))) ♥ Lisää näit.

  16.12.2011
  Miinasd’
 11. I loved the videos Sauli . Thank you for sharing and allowing us to get a bit of a glance into your life. I would like to wish you, Adam and yours a very happy, wonderful and safe holiday season and may you both be surrounded by all your loved ones and friends during this most special time of the year.

  16.12.2011
  Donna
 12. beautiful Sauli, I am so stunned by you , you are soooo handsome, please more photo's, !!!! you are just gorgeous, how did I ever cope without this blog each day ?!! , I love you and Adam, so much respect for the way the two of you live your lives.

  16.12.2011
  Lyn
 13. Kyllä sulla on varmaan ikävä perhettä ja ystäviä, mutta ajatteleppa kuinka ikävä niillä on sua. Sääli tulee sun äitiäs, jos mun poika noin kauan olisi maailmalla, niin olis kyllä tippa linssissä aikas usein. Tuota tutkaa mä en muistanutkaan, hauska ja voi miten kauniilta tuomiokirkko näyttääkään noin lumen keskellä. En ymmärrä kuinka ihmiset viitsii käyttäytyä noin, tarkoitan tuota trollia joka aika ajoin tänne ponnahtaa. En keksi muuta selitystä kuin että hän haluaisi olla Saulina Saulin paikalla, sinänsä en moiti, niin moni muukin varmaan haluaisi. Mutta jonkinlaisia käytöstapoja luulisi olevan. Uskoisin, että kyseessä on alaikäinen tyttö. No, jättänet tuollaiset omaan arvoonsa, mutta toisaalta ne kannattaisi jättää kokonaan julkaisematta.

  16.12.2011
  Stella
 14. Can you add to next quesitons blog 'are you still smoking?'. Bad, bad, veeeeery bad Sauli. I want you to live a long time and so please give it up. Pleeeeeeeeeeease.....make it your New Years Resolution. xxx

  16.12.2011
  gael
 15. Toi Suomi-Tutka on kyllä huippu :) Ja noi sun ja Nikon pätkät..toivottovasti saatais lunta kun tulet tänne jouluksi :)

  16.12.2011
  lennu
 16. Tutka:Hei,hei Suomi- I remeber that! I am from Finland and it was so hilarious, and still is! I remeber that music, its´so irritating and at the same time so nice, at same second I remember you Sauli and Katri! I have never watched Big Brother, but later I fell in love for you :) It´s so unbelievable what has happend to you Sauli after that Hei, hei Suomi-Tutka! Love you! Kiitos, Sauli. Olet ihana!

  16.12.2011
  Sunflower
 17. Yay Sauli!!!Ihania pätkiä taas kaivoit meille!!Olitte Nikon kanssa kyllä aivan mahtava kaksikko!!Ei ole teidän vertaisia tyyppejä BB-talossa enää nähty!!Ihan pakko välillä etsiä youtubesta pätkiä teidän touhuista!!Riiviö-Saulia unohtamatta!! <3 <3 Ne piristää ja naurattaa AINA!!

  16.12.2011
  tinsu
 18. Love the videos. You & Katri are hilarious - Hei, hei Finland tutka is definitely one of my faves. Sauli, you're a sweetheart and I love ya! <3 ~xoxo

  16.12.2011
  Rochelle
 19. Felt so hopeless loiokng for answers to my questions...until now.

  14.2.2012
  Brysen