YAY!! Vihdoin ja viimein sain omat sivut auki!!

Sauli&Adam_Indians

YAY!! Vihdoin ja viimein sain nämä omat sivut auki!! Aloitan täällä siis kertomaan lähes päivittäin kuulumisia ja kaikkea jännää mitä täällä päässä maailmaa tapahtuu. Yritän tänne saada myös laitettua video-postauksia ja tietenkin kuvia.  Olen tässä jo kohta vuoden verran asunut LA:ssa ja tämä vuosi on ollut elämäni parasta aikaa! Vuoteen on sisältynyt mielettömiä elämyksiä, pitkiä lentomatkoja, isoja riskejä, punaisia mattoja ja ihan sitä normaaliakin arkea.

Vuosi sitten olin vielä isälläni töissä Suomessa lapioimassa lunta VR:n konepajan katolta alas. Nämä lumityöt ovat jääneet sen takia mieleen, että niillä palkoilla olen ensimmäiset matkani tänne päin maailmaa maksanut.  En voi siis väittää että niitä hommia enää kaipaisin, mutta hyvä muisto siitäkin on jäänyt mieleen. Pari kuukautta sormet ja koko kroppa jäässä, lapio kädessä… huhuhuh!! Nyt saan kumminkin elää onnellista elämää Kalifornian auringon alla ja olen kotiutunut tänne erinomaisesti. Hintansa se silti verottaa sillä koti-Suomeen jäi perhe, ystävät ja koko minun oma elämäni. Uusien kontaktien luominen vieraassa maassa tuntui aluksi aika vaikealta ja aikaa vievältä, mutta nyt en voi muuta kuin hymyillä ja olla onnellinen uusista tuulista ja ihanista ystävistä täällä päässä. 🙂

Moni on sitä minulta kysynyt, että miten voi bb:stä päästä asumaan Hollywoodiin… Tämä kysymys huvittaa minua monesti, sillä minun bb-voitto ja Hollywoodissa asuminen ovat kaksi täysin eri asiaa. Sanotaan mielummin näin että Hesbugerin kassalta Hollywoodiin ja kaikki mitä siihen väliin mahtuu on minut tänne johdattanut.  🙂 Uskon kohtaloon kuin myös karmaankin. Elämä on valintoja täynnä, mutta niiden oikeiden löytäminen ei ole aina välttämättä niin helppoa. Tässä on hyvä sanonta mihin minä uskon: ¨Ihmiset syyttävät aina olosuhteita siitä missä he ovat. Ihmiset, jotka pääsevät eteenpäin tässä maailmassa ovat ihmisiä, jotka nousevat ylös ja etsivät haluamansa olosuhteet ja jos he eivät löydä niitä, niin he tekevät ne!¨

Tässähän tulikin oikeen syvällistä jutunjuurta heti näin ensimmäiseen blogiin, mutta toivon että kaikki ymmärtävät sen ettei elämä ole aina ihan pelkissä pilvilinnoissa hillumista. 🙂 Toivonkin siis että saan tällä blogilla ihmiset hymyilemään ja hyvälle tuulelle.

Kommentit

 1. YAY!! Huippua että sait omat sivut pystyyn!! Lupaavalta vaikuttaa!! :) Innolla jään odottamaan tulevia postauksiasi!!

  1.12.2011
  Johanna
 2. Mahtavaa, hienot sivut! Pysy aktiivisena, meitä seuraajia luulisi riittävän. Tuot aurinkoa tuskaisen pimeään suomeen.

  1.12.2011
  MM
 3. Ihanat sivut!!!! Ihan "saulimaiset" :) Ihanaa, että olet jatkanut omana itsenäsi vaikka elämänmuutos on ollut suuri. Toivottavasti maailma kohtelee hyvin <3 ja ihan huippua, jos jaksat päivitellä kuulumisiasi blogien ja muiden kanavien kautta, kiva kuulla sekä tavallisia arkikuulumisia että uutisia ja tietää, että kaikki on ok :) Sun jutuista tulee aina hyvälle mielelle, ja kuvia ja videopostauksia odotellaan innolla :) xxx

  1.12.2011
  nina h.
 4. Onnittelut oikein onnistuneista sivuista! Lupaan ja tiedän käyväni täällä harva se päivä! Ihanaa kun jaat meille tämän tarinasi, jota olen jo kauan seurannut, alkaen siitä, kun asustit melkein meidän olohuoneessa 3kk 24/7...Onnea ja iloa elämääsi, olet sen ansainnut! Ja oikein hyvää joulunodotusta sinulle ja mukava, että pääset silloin käymään perheesi ja ystäviesi luona! Toivon myös, että tulisi viimeistään silloin lunta kun tulet, eikä olisi näin synkän harmaata kuin nyt. Nauti auringosta ja parane pian!

  1.12.2011
  N.Sleepwalker
 5. Viime vuonnahan tulikin LUNTA oikein kunnolla, joten lapioimista on varmasti riittänyt ;) Nyt ei ole senttiäkään lunta ja on jo joulukuu! Tuo BB-kysymys on hassu, mutta varmasti siitä BB-kokemuksesta on ollut sulle nyt hyötyä kun julkisuus hyvine ja huonoine puolineen ei ole sulle uusi asia.

  1.12.2011
  Saara
 6. voi sauli, olet ollut päiviemme ilo ja elämämme valo jo ensi hetkistä jolloin katselimme bb:tä joskus muinoin! ihanaa kun mukava, ystävällinen ja elämäniloinen ihminen saa elää hienoa ja onnellista elämää! olet oivaltanut jotain tärkeää ja toivoisin, että kaikki osaisivat katsoa tätä elämän ihmettä yhtä positiivisesti kuin sinä. Onnea sinulle, nauti elämästä ja pysy herttaisena omana itsenäsi. ansaitset kaiken onnen mitä ikinä kohtaatkaan!!!

  1.12.2011
  amanda hyökki
 7. Voi Sauli, aivan ihanat sivut. Kiitos, että viitsit kirjoitella kuulumisiasi, ne ja hauska kirjoitustyylisi piristää lukemattomien ihmisten päivää niin täällä Suomessa kuin ympäri maailmaa. Olen niin onnellinen sinun puolesta. Kaikkea hyvää tulevaan ja iloista joulunodotusta!

  1.12.2011
  Kiitos
 8. Hei! Blogisi ulkoasu vaikuttaa hienolta! Olen nyt seurannutkin iltalehden blogiasi mielenkiinnolla, ja suomalaiseen tyyliin mitään kommenttia kirjoittamatta tottakai!, ja päätin nyt sitten ryhdistäytyä. Eli onnittelen sinua siitä, mihin elämäsi on jo sinut vienyt. On varmasti ollut juuri rankkaa jättää kaikki tuttu taaksepäin ja uskaltaa lähteä muualle kotosuomesta. Itse olen menossa nyt ensivuonna Etelä-Koreaan, joten katsoo pärjäänkö siellä yhtä mallikkaasti! Hieman osaan jo epäillä asiaa.. ;D Mutta jään innolla odottelemaan seuraavaa blogiasi ja kiitoksia siitä, että jaat kokemuksiasi meidän kanssamme! Sateisesta ja lumettomasta Suomesta terveisin, Anna

  1.12.2011
  Anna
 9. wow i am so excited for this website Sauli thank you so much, the pictures of you ( and Adam ) are as beautiful as always, can't wait to read all your news, you are so loved here in Australia !

  1.12.2011
  joanna
 10. En voi väittää tuntevani sua, mutta mulla on susta sellanen vahva kutina ollut tästä kuuluisasta bb-kaudesta saakka, että oot hyvä tyyppi, ja sellainen kanssa, että selviät missä vaan, eikä sellainen pinnallisuus, siis että välittää ulkonäöstään pois sulje syvällisyyttä eikä tarkoita ettei päässä vois liikkua mitään järkevää. Mä toivon sulle kaikkea hyvää, ja pidä ittes itsenäs, minne ikinä tiesi viekin. :)

  1.12.2011
  Heini
 11. YAY!!! Tämähän alkoi kuin joulukalenterissa. 1. päivä 1. luukku 1. postaus :D Sivut näyttää hienolta!! Aivan mahtavaa, että sait omat sivut. Sun kirjoituksia on nimittäin ihana lukea, piristää enemmän kuin d-vitamiini purkista! Jatka (edelleen) samaan malliin! Seuraavaa luukkua .. postausta odotellessa ;)

  1.12.2011
  TiiHe
 12. Wautsi! Kiitti Sauli näistä sivuista.

  1.12.2011
  Lilli
 13. Yay! Hienot sivut! Huippua, että saadaan lukea sun juttuja useamminkin! Jatka samaan malliin!

  1.12.2011
  Kirsi
 14. Olipsa liva löytää blogisi. Aivan ihanat sivut :)

  1.12.2011
  Aliina
 15. Onnea ihana Sauli uusista sivuista! Tosi hyvältä näyttää. Tuo sitaatti on hieno, siitä saa itsekin voimaa. Halauksia ja terveisiä siipalle!

  1.12.2011
  Aduli
 16. Todella hienot sivut!! Jännittää oikein, mitä kaikkea hyvää tästä seuraa. Ja sinuun todellakin voi liittää sanonnan "beautiful inside out" ! Pysy juuri tuollaisena positiivisena, iloisena omana itsenäsi, mitään muuta "eväitä" et elämässäsi tarvitse :) YAY! p.s Sinulla on aivan mieletön kyky saada ihmiset hyvälle tuulelle pelkästään kirjoituksillasi. Olet varmaan itsekin huomannut? :) Joten kiitos, että kirjoitat näitä ja jaat pientä siivua elämästäsi.

  1.12.2011
  Suz
 17. So true about destiny! One must find it first in order to fulfill it. <3 Great 1st blog. And what an awesome background! :)

  1.12.2011
  Rochelle
 18. Onnea Sauli omista sivuista! Näyttää tosi upealta. Jäin näihin koukkuun jo heti ensimmäisestä kerrasta. Innolla odottelen jo seuraavaa postausta. Kaikkea hyvää ja mukavaa joudun odotusta!

  1.12.2011
  Monika
 19. PLEASE PLEASE PLEASE can we soon hear you speaking some English for us...only ever heard a few little sentences....we would all LOVE it .....you are so adorable Sauli :)

  1.12.2011
  joanna
 20. Aivan huippua et saadaan seurata sun elämää sielä ja oot kyllä rohkee tyyppi, ei voi muuta sanoa! :) Muistahan kirjotella useesti nii piristät tätä harmaata talvea.

  1.12.2011
  Jossu
 21. Wow! Tosi mahtavat sivut Sauli! Tosi hyvä aloitus teksti. tosi mukava kuulla että pääsee lukemaan useammin sun kuulumisia, kun välillä teki tiukkaa odottaa sitä sun IS-blogia :)

  1.12.2011
  Mikko
 22. WAU - Upeat sivut ja kiitos, että avasit oman sivuston. Olen tykästynyt sinuun jo bb:n ajoilta ja olet ollut ja olet "jalat maassa tyyppi", joka tuo iloa myös näin ulkopuolisenkin "ystäväsi" elämään. Toivon sinulle kaikkea hyvää mitä elämä sinun eteesi antaa ja uskon, että raskaistakin valinnoista ja päätöksistä huolimatta olet rokea ja nautit tekemistäsi siirroista. Minun mottoni on itselleni: Ihmisellä on yksi elämä ja vain minä rakennan oman elämäni! Iloa ja onnea sinne auringon paisteeseen :-)

  1.12.2011
  Karin
 23. I'm glad that you've got this blog, we know you better, a kiss from Italy

  1.12.2011
  Manurice92
 24. Ihanaa, Sauli! Mahtava sivusto! Kivaa lukea kuulumisiasi enemmänkin! :)

  1.12.2011
  Kati
 25. Tää joulukuuhan alkoikin oikein mallikkaasti, kiitos Sinun! Hienot sivut oot saanut ja pakko myöntää, että eka postauksesi oli ajatuksia herättävä ♥ Piti ihan miettiä oman elämänsä kulkua heti aamutuimaan :)

  1.12.2011
  Uneton
 26. Portugali / Suomen kautta Google Translator: Mitä olen lukenut ja nähnyt, olet uskomaton henkilö, täynnä elämäniloa. Rakastan lukea hänen elämänsä Hollywoodissa. Haluan kaiken jatkossakin mennä hyvin, että unelmiesi elämää, ilman suurta surua, että et ansaitse. Iso hali

  1.12.2011
  Maria
 27. OMG, I 'm so HAPPY !!!! I really love this site,,,love from HongKong!!!

  1.12.2011
  rennee
 28. Jee, hienot sivut Sauli! Omasta elämästäsi kuuleminen ja kaikesta oudoista ja tavallisistakin sattumuksista lukeminen on tosi kivaa näin blogin välityksellä. Mutta tuli myös mieleen, että mikä estäis sua siinä ohessa tuottamasta LA:sta esim. katumuotiblogia? Kaikkea hyvää sinne Kaliforniaan! Tää ensimmäinen postaus oli tosiaan kuin joulukalenterin eka luukku :)

  1.12.2011
  Ella
 29. Voi, Sauli <3 Kiitos uudesta sivustosta, täällä kotosuomessa on kiva lukea sinun sattumuksiasi siellä maailman toisella puolen!! Se on niin eri maailma kuin täällä, missä pimeä ja kylmyys on suurimman osan vuodesta läsnä!! Melkein, kuin saisi itse olla siellä sun kanssa!! Niin suurella sydämmellä kirjoitat! Jatka samaan malliin!! Ja on kiva kun saamme sinut suomeen jouluksi!!

  1.12.2011
  Kaisastina
 30. Se sinä oletkin, hyväntuulentuoja. Kiitos ja mukavaa viikkoa sinulle!

  1.12.2011
  maaret
 31. YAY! mahtavaa :) hienolta näyttää ja innolla odotellaan mitä tänne meille keksit!

  1.12.2011
  viuhti
 32. Yay avasit sitten oman sivuston :) Tuosta sun sanonnasta tuli mieleen, mistä joskus BB-haastattelussa kerroit, että sun isä oli sun esikuva ja hän on ei niin hyvistä olosuhteista lähtöisin pärjännyt hyvin eli luonut ne paremmat olosuhteet itse.

  1.12.2011
  Katri
 33. So glad to see your new website! Your writing style is delightful. Your blogs are filled with wit, charm, sincerity and information. Hope we can rely on Finnish fans to translate for us, as usual, so we don't miss a thing. Love you and wish you the best of luck with this new project!

  1.12.2011
  Alice
 34. Yay Sauli, tosi kivaa, että saamme seurata elämääsi myös tätä kautta! Muista pitää meidät fanit ajantasalla, koska elämäsi rapakon takana, ison tähden rinnalla, on todella kiehtovaa ja ihanaa fairytailiä! Toivotan jo nyt sinulle antoisaa loppu vuotta ja ihanampaa 2012 vuotta.

  1.12.2011
  Noppeli
 35. Loistawaa Sauli! Innolla odotan postauksiasi! Jatka samalla aurinkoisella polulla :)!

  1.12.2011
  Terhi
 36. Huomasin vasta nyt, että teet ehkä haastatteluja muista suomalaisista, joita siellä on. Se olisi tosi kivaa ja mulla ois jo haastattelutoivomus eli Riku, jonka tapaat varmaan siellä Suomen konsulaatin itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

  1.12.2011
  Saara
 37. Onnea uudelle sivustollesi!Koska emme oikesti pysty kilistelemään kuohuvalla tämän kunniaksi, tapahtukoon se ainakin mielikuvissa. Sulla on taito havaita pieniäkin elämään iloa ja ihmetystä tuovia juttuja joten niitä odotellaan innolla!

  1.12.2011
  fisu
 38. Congrats on your new site. I love the advent calendar countdown for the start of your new blog. I embrace your philosophy of destiny and karma as well, but most of all I love that your started this site for a place to come and get a fix for a daily smile and good feeling :)

  1.12.2011
  Barb
 39. When I read your blogs they make me happy ♥

  1.12.2011
  Trina
 40. Ihanaa! Nyt voidaan seurata sua joka päivä! :D Kaikkea hyvää suomi-pojalle maailman tuulissa! Sun Sunshine-asenteella kyllä pärjää!

  1.12.2011
  Essellsari
 41. APUAAAAAA!!! Aloin kirkua, kun luin Facebookista ja Twitterista, että olet tehnyt omat nettisivut! ;DD Ihana toi ulkoasuuu!!! Oikeesti... (((((((((: <3<3<3 Osasit sä ihan ite tehä nää sivut? (: Kun sä luet nää viestit, nii se o ihan hirveen sairaan kivaa! Olis tosi kiva jos näkisin sut, ja olisin vaik koko päivän sun kanssa! :D ja mikspä ei Adamin(;<-- kun mä ainakin fanitan Adamia, näkisitpä mun huoneen! ;DD XD ja tietty suaki fanitan!!! Miks muutenkaan mä kirjottaisin tänne (((((;; Onks kivaa asuu Hollywoodissa? Mä ainakin toivon kokoooo sydämmeni pohjasta, että osallistuisin Idolsiin ja voittaisin sen, tai tulla 2 kilpailussa, ja meen HOLLYWOODIIN! (;;; mut ei siittä ny nii kuuluisaks tuu kun American Idolsissa.. );;;;; Kun haluisin kans Hollywoodiin ja olla yht kuuluisa kun esim. Lady GaGa mut.... ei se vaa onnaa, en mä voi mennä American Idolsiin... ): JA vanhemmat aina sanoo, et tajuutsä miten raskasta se on?! mut kyl mä tajuun sen toosii hyvin XDXD mut aijon kyl vähä isompana mennä BIG BROTHERSIIN!! <-- mä RAKASTAN sitä ohjelmaa! <3<3<3 jajajajajajajajajajajajajajajaja terkkuj sinne Sauliiiii!-^

  1.12.2011
  Wera
 42. Vautsi! Todella ihanat sivut! Jään innolla odottamaan päivityksiäsi! Ties vaikka itse joskus eksyisi sinne asti uudestaan.. Elämä antaa ja ottaa! :D

  1.12.2011
  Miksu
 43. Hyvä Sauli! Innolla odottelen tulevia bloggauksia. Onnea niin sinulle kuin Adamille, olette IHANA pari <3

  1.12.2011
  piku
 44. Yay, ihan mahtavaa että tälläset omat sivut sait tehtyä!!

  1.12.2011
  Broken
 45. Huippua että teit omat sivut! :) Sun tekstis ja kirjotukset tuo kyllä aina hymyn huulille. Ihanaa (kohta) alkavaa viikonloppua sinne Amerikan puolelle ja toivottavasti päivittelet useasti tätä! :)

  1.12.2011
  Map
 46. Onnea Omalle sivulle!! Ja tosi kiva kuulla sun kuulumisia Sauli! Enemmän vaa näitä xD

  1.12.2011
  crazy Emo x3 xD
 47. Aivan ihana Sauli, lukea elämästäsi <3 Jo silloin kun olit bb:ssä kiinnitit huomion erityisellä herkkyydellä, älykkyydellä ja sosiaalisilla taidoillasi. Sinusta ei voi varmasti kukaan olla pitämättä. Olet superstar-ainesta. Ihana olet! Jatka samalla tiellä :)

  1.12.2011
  Aida
 48. Onnea Omasta Siuvsta!! Tosi kiva kuulla sun kuulumisia Sauli! Näitä lisää vaa! xD

  1.12.2011
  crazy Emo x3 xD
 49. Nää nettisivut oli kyllä kiva yllätys. Ja ihana ulkoasu näillä sivuilla. Hauskaa joulukuuta sinne ison lätäkön taakse! :)

  1.12.2011
  Ansku
 50. Sivut näyttävät hienolta! Itsekin aikoinaan ulkomaila asuneena nostan hattua rohkeudellesi, sitkeydellesi ja positiivisuudellesi. Ja kaikessa hulinassa vaikuttaa, että sun jalat on silti edelleen maassa. Elämän polku voi olla joskus niin ihmeellisiä käännöksiä täynnä ja on mukavaa, että jaat kokemuksiasi. Inspiraatiota joskus tarvitessa minä löydän sitä mm. näistä viisaista huomioista. http://www.youtube.com/watch?v=sSOR7gGk11c

  1.12.2011
  HannaN
 51. Yay! Onnittelut upeasta omasta blogista! BB-ajoista lähtien olet tuonut paljon iloa ja hyvää mieltä, ja varmasti jatkossa tuot vielä entistäkin enemmän. Kiitos, että inspiroit positiivisuudellasi meidän elämää :)

  1.12.2011
  Miia Vaan
 52. Love reading your blogs Sauli. You always may me laugh.

  1.12.2011
  Laura K
 53. Hello Sunshine! Ja sitä todellakin olet, auringonpaistetta päiviimme! :) Hienolta näyttävät nämä uudet sivut!

  1.12.2011
  Tikru
 54. Ihanaa, että sait omat sivut!!! Ja kyllä, sait mut hyvällä tuulelle ja hymyilemään kirjoituksellasi, joten tavoite saavutettu! ;) Olet IHANA!! <3

  1.12.2011
  Kirsi
 55. Onnea uudelle sivulle! Älä ota paineita, ei tänne pakko ole ihan joka päivä kirjoitella, tyydymme (hieman) vähempäänkin :) Toi

  1.12.2011
  S. McQueen
 56. Thank you Sauli. Bless your heart.

  1.12.2011
  Peggy
 57. Awww. Congrats Sauli! What a gorgeous background<3 Love ya, beauty. Hope we'll get more news. Greetings from Russia

  1.12.2011
  Maria
 58. Hi Sauli!!! Love from PERÚ =)

  1.12.2011
  Moni
 59. Kiitos Sauli tästä blogista ja onnellista tulevaisuutta sinulle sinne! Toivotaan kaikki tänne meille kunnon lumisateet, että saat nauttia valkeasta joulusta kotona,jos täälläpäin piipahdat ;) Olen valtavan onnellinen puolestasi ja positiivisuutesi jatkukoon!!

  1.12.2011
  Arja ;)
 60. Yay - onnea omille sivuille! Ihanan saulimainen, avoin ja sydämellinen ensimmäinen blogipostaus tosiaan lämmitti mieltä istuttuani koko päivän auditoriossa katsomassa diasulkeisia taulukoista ja käppyröistä ja tilastoista. Sun asenne elämään saa mut nostamaan hattuani korkealle. Liian usein sitä nimittäin jumittuu jurnuttamaan kurjista olosuhteista vaikka voisi aivan hyvin tehdä itse asialle jotakin. Omien kokemusteni perusteella täytyy sanoa myös että ihan oikeaan maahan olet muuttanut, sillä amerikkalaisilla jos joillakin on ihan mielettömän optimistinen usko ihmisen omiin vaikutusmahdollisuuksiin :) Onneksi pääsen aina toisinaan reissaamaan sinne rapakon toiselle puolelle ja tankkaamaan sitä optimismia itsekin. Hyvää joulukuun ekaa päivää sulle!

  1.12.2011
  Taotao
 61. Oi mahtavaa että on sivu pystyssä :) Onnistuuko tosissaan melkein päivittäinen kirjottelu? Sen oli parasta olla sit lupaus! :D

  1.12.2011
  Hachi
 62. Ihanaa kun sulla ny on omat sivut : D Jotain iloo kylmään ja jäiseen pohjolaan ;) Ja onnee muute sivuista! :) Lumen luomista katolla... fuu Jäis tekemättä :D Nooo Ehkä niin hyvän syyn takii kun sullaki oli/on vois tehäkki mutta silti... :) Nyt jään ottelee lisä kirjotuksii :D

  1.12.2011
  JustMe
 63. Todellakin saat ihmiset hyvälle tuulelle! Oli kyllä ihanaa tulla tylsän koulu päivän jälkeen koneelle, kun sivusi olivat auennut <3 Täällä tulee varmasti käytyä montakin kertaa päivässä...(ja on mahtavaa ajatella, että luet varmaan tämänkin kommentin) Unelmana onkin se että voisin vaan joskus tavata sut ja Adamin<3 Toivottavasti olet jo enemmän parantumaan päin flunssasta!

  1.12.2011
  Glitter
 64. Sait taas minut hymyilemään, kiitos siitä :) Juuri tällaista piristystä kaipasinkin suomen masentavan sään keskelle ja raskaan päivän jälkeen. Sanontasi oli osuva, itsekin olen viime vuodet etsinyt haluamiani olosuhteita ja hiljalleen olen niitä tekemässä. Tosin sinun muutoksesi ovat omiini verrattuna aika huikeita :) Mukavaa joulun odotusta!

  1.12.2011
  nenja
 65. So glad you're doing this blog! Looking forward to hearing more about your "stranger in a strange land' adventures. Hope you're feeling better soon-make sure you're taking some kind of immune boosting supplements for at least the first year . Moving to a new place exposes you to a whole new set of bugs! My sister-in-law had a horrible time when she moved here... Looking forward to more more and more insights from you!

  1.12.2011
  Cameron
 66. Hyvältä näyttää uudet sivut! Innolla odotan mitä kaikkea kivaa täältä saadaan lukea. <33

  1.12.2011
  LilliS
 67. Thank you, Sauli! I'm excited to read more :)

  1.12.2011
  Rasmuskathy
 68. Onnea uudelle sivulle täältäkin :) Ja kiitos.

  1.12.2011
  Päivi
 69. Yay Sauli! Kuulostat niin ihanan onnelliselta. Kiitos että jaat osan ajatuksistasi ja elämästäsi kanssamme. Kaikkea hyvää sinulle ja Paremmalle Puoliskolle, olette aivan ihana pari!

  1.12.2011
  Anneli
 70. Eka kalenterin luukku on sitten avattu. Upeeta!! Heti tulin iloisemmalle tuulelle, kun avasin sivut. Jännää..

  1.12.2011
  Tiina
 71. Vautsi miten tyylikkäät sivut oot saanut kasattua! Tulinpa taas niin hyvälle tuulelle sun kirjotuksista. Ehkä hassua sanoa näin, kun en edes tunne sua, mutta oon niin ylpeä että olet päässyt sinne Hollywoodiin ja saanut siellä ystäviä ja kotiutunut! Onnea myös jatkolle :)

  1.12.2011
  Minttu
 72. Jeips! Onnea uuden blogin johdota. Se on kiva tunne kun saa vihdoin jotain aikaan. Uskollinen "fani" seuraa nettisitelta toiselle :) Olen tosi innoissani tästä ihan sen takia ,että kuulen sun kuulumisiasi useammin yms, mutta myös siksi,että saan edes jonkinlaisen kuvat Jenkeissä asumisesta. (vaikka taitaa se vähän poiketa tavallisesta arjesta) Itselläni on muutto Jenkkeihin vuodeksi edessä kahden vuoden päästä. Ja olen jo nyt ihan täpinöissäni. Muista pistää tänne paljon kuvia ja videoita! Niitä odotellessa! <3

  1.12.2011
  Laura
 73. Sauli! En voi kertoa teille, kuinka iloinen olen, että olet ikioma sivun blogiisi! Se on jotain, että jokainen bloggaaja unelmia ja olet tehnyt sen tapahtua. Olen ehdottomasti samaa mieltä quote lopussa. Jos et löydä oikeissa olosuhteissa, sinun täytyy luoda niitä. Ei ole mitään järkeä istua kotona koko ajan, kun on tämä valtava maailma siellä ja hyvää peope löytää ja jakaa elämäsi. Yritän aina olla positiivinen. Näen, että et sekin. Halusin vain sanoa, että olen todella iloinen, alatte tuntea enemmän kotona, koska tiedän miten väärässä paikassa voi tuntua, kun olemme niin kaukana kotoa, perhe ja ystävät, että olemme tienneet koko elämämme.Äkillinen muutos kuin että on tärisyttäminen mutta mielestäni sinun hoitaa itsesi poikkeuksellisen. Ihailen teitä Sauli (: Myös Halusin sanoa, että toivon teille ja Adam ovat edelleen pärjäävät hyvin. Tiedän, että on vaikea withthe Media spekuloidaan avioliittoa ja mitä ei, vaan sinä ja Adam ovat ainoita, jotka tietävät kuinka todella tunnet toisistaan​​. Mitä media sanoo ei niin väliä. Toivottavasti voivat hyvin! Oletko varma kuulostaa olet! Huolehdi Sauli enkä odota seuraavaan blogiin! XOXO - Kathryn17

  1.12.2011
  Kathryn17
 74. Jee, tosi kiva et sul on nyt omat sivut! ( Vielä ku sut sais Twitteristäki twiittaamaan ni hyvä on. :P ;) ) Tää antaa sulle vapauden kirjottaa just sitä mitä haluu ja miten haluu, eikä sen postauksen tarvii aina niin kovin ihmeellistäkään olla. :) Toi sun BB-kausi oli se ainut minkä oon kokonaisuudessaan kattonu alusta loppuun ja olit heti mun suosikki. Ihan jännä seurata näin sivusta mihin elämä on sua vieny. :) Oikeen hyvää joulukuun alkua sulle sinne Kalifornian arinkoon.

  1.12.2011
  Jomppe
 75. 1.12.2011
  Piia
 76. Onnea uudesta sivustostasi! Näyttää tosi kivalta. Sun juttujasi on aina niin kiva lukea ja niistä tulee itsekin hyvälle tuulelle! Pienenä vinkkinä: kerro minkäläisia leffoja olet käynyt katselemassa ja mitäs tykkäsit niistä että kannattaisiko mennä itsekin katsomaan..

  1.12.2011
  lennu
 77. Lämpimät onnittelut hienosta sivusta! Tämä on todella tyylikäs. Mulla on onneksi tosi harvoin "huonoja päiviä", mutta tänään oli sellainen. Toiveesi toteutui; löysin tämän sivun, tutustuin siihen ja nyt kirjoitan kommenttia hymy huulessa. Mieliala nousi harppauksin. Kiitos aurinkoinen.

  1.12.2011
  Maarit
 78. Congrats on your new website!! I really look forward to future blogs. Light and Love <3

  1.12.2011
  KimC
 79. Heippa! Mahtavaa, että sait sivut auki. On ollut hieno seurata matkaasi. Ja kuten tuolla edellä jo mainitaankin niin on erityisen hienoa katsoa ja huomata, että maailman turuilla ja valokiilassa olet pystynyt olemaan se sama Sauli joka lähti pienestä Suomesta maailmalle. Tsemppiä ja sivut laitetaan suosikkeihin :)

  1.12.2011
  Meve
 80. Yay Sauli! Onnea uusille sivuille! :) Hyvältä näyttää! Oot ihan paras. Arvostan paljon sitä, että vaikka kulunut vuosi on ollut sinulle yhtä myllerrystä, olet selvästi pysynyt omana itsenäsi ja olet se sama Sauli, johon tutustuttiin bb:n ja Tutkien kautta! Odotan innokkaasti päivityksiäsi! :)

  1.12.2011
  Leena
 81. Voi meidän Saulista on nyt tullut koko maailman Sauli :D Viestejä ja kommentteja niin tässä kuin IS blogissasikin ympäri maailman. Olet niin positiivinen ja ihana, että tästäkin tuli tämän tädin vakiosivu :) Toivottavasti te ahkerat ja taitavat kääntäjä-fanit jaksatte yhä kääntää englanniksi näitä juttuja. Olette myös huipputyyppejä!

  1.12.2011
  Hannele
 82. Wautsi miten upeat sivut sulla!!!Myös minä rakastan sun kirjoitus tyyliä!!Se on niiiin sua!!Luontevaa ja iloista tekstiä!!!Ihanaa että päästät meidät vähän kurkistamaan sun elämääsi!!Kiiitos siitä!!Toivottavasti sun flussa alkaa jo helpottaa!!Halit sinne rapakon taakse!! <3 <3

  1.12.2011
  tinsu
 83. Tervehdys täältä harmaasta Suomesta! Tälläiseen normaaliin suomalaiseen tapaan olen tietysti lukenut Hollywood-blogia, mutta en ole kommentoinut. Olen ollut ihan "skidi" kun voitit bb:n, mutta silti jotenkin aina olen lukenut uutisia sinusta. Hassua eikö? Ja tietenkin kun pääsit niin sanottuun maailman julkisuuteen niin mä kuulin siitä vasta 3kk myöhemmin. Aikaansa edellä todellakin :D Hyvin tosiaan on sinulla näyttänyt menevän ja aina kun on blogiasi lukenut niin on harmaasta päivästä näyttänyt tulevan aurinkoisempi. Varmaan se LA:n aurinko tullut tännekkin asti. Mutta tosiaan onnittelen hienosta sivustosta ja mukavaa mieltä sinnekkin. Vietä hauska itsenäisyyspäivä juhla.

  1.12.2011
  Tuddi
 84. Hi Sauli, I love your blog. I do have a suggestion. Is it possible to put the English translation on the same page? It would definitely bring more traffic to your blog. English speaking people go elsewhere to read the translations. And google translate is horrid! Any ways this is a beautiful blog easy to get around on. Love the pictures and looking foward to reading more.

  1.12.2011
  Squirrely
 85. Thank you for this blog, and thanks to the magic of Google translate and the kindness of Finnish fans I can read it :) I think it was Karma that you were on BB because it gave you a taste of what your life in Los Angeles would be like under the media spotlight. It was good preparation. Love reading about your adventures :)

  1.12.2011
  magsmagenta
 86. Tosi kiva että teit omat sivut! Lukijoita riittää varmasti. Blogiasikin tuli odotettua joka viikko sen verran paljon, että ihan mahtavaa jos alat tänne päivittelemään kuulumisiasi enemmänkin kuin kerran viikossa! yay! :)

  1.12.2011
  moi:)
 87. Sinun juttusi saa aina hymyilemään ja hyvälle tuulelle! Se on ihan varma ;)

  1.12.2011
  marjo
 88. Hi Sauli... Congrats on your new Website. i'll know where to come to get a smile & feel good ;) Thank you Sauli, i'm looking forward to many more of your fun posts!!! p.s. give your gorgeous boyfriend a warm hug for me...i'm a mega fan. xox Love to both from Canada!!!

  1.12.2011
  Besha
 89. Hienot sivut! Mukava kuulla kuulumisiasi myös tätä kautta. Ehkä voit tänne vähän vapaammin kirjoittaa ihan mistä haluat ja enemmän kuviakin saadaan toivottavasti nähdä, erityisesti Enkelten kaupungista ja muualtakin aurinkoisesta Kaliforniasta. Muiden suomalaisten haastattelut on tosi hyvä idea. Sulla on ihanan positiivinen mutta silti realistinen elämänasenne. Siksi blogejasi on kiva lukea.

  1.12.2011
  Moro
 90. Mahtavaa Sauli!! Olen lukenut alusta saakka blokiasi Iltasanomissa ja katsellut tutkaa , nää sivut on luxusta , kiitos sinulle! Niinkuin moni jo aikasemmin sanoo , olet jotain erityistä ja kohtalolla on sormet pelissä , hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita ja luulen että sinun kohdalla on tiedossa vielä kasapäin uutta ja ihanaa !! Aivan varmasti tulen lukemaan jokaisen postauksen minkä teet:) Terkkuja täältä toivottoman pimeästä Suomesta!:)

  1.12.2011
  Emppu
 91. Ihanaa Sauli! Olet alusta asti hurmannut aitoudellasi ja positiivisuudellasi ja osoittanut mihin ne voivat kantaa, kirjaimeillisesti maailman ääriin asti. Sinua ei voi kuin ihailla. Olet onnen ansainnut!

  1.12.2011
  Emilia
 92. Sauli, you should use English, we can't translate it, so we are all crying here because translator gave us something weird like you going to jump from the roof ;)

  1.12.2011
  RussianDollSwag
 93. Onnea Sauli kotisivuista.Ihana kuulla tätä kautta miten elämä rapakon toisella puolella sujuu,jonne joskus haluisin käymään :) Joulukuu vaihtu niin voi sano hyvällä mielin hyvää joulun odotusta! :)

  1.12.2011
  Annika
 94. Poksautan virtuaalisen kuoharipullon auki ja nostan maljan erittäin onnistuneiden sivujen kunniaksi! :) Hymyä ja aurinkoa tänne pimeyteen kaivataankin ja sitä tuli heti roppakaupalla jo tuosta ekasta postauksesta! Kiitos Sauli, joulu tuli tänä vuonna aikaisin... :D

  1.12.2011
  Taina
 95. Oh how cool, I love your website, now if you could have a GOOD translation because google's really messes up finnish to english. HELP...I hope your health is better. xxx

  1.12.2011
  gael
 96. Huippua että sait omat sivut. Osaat kirjoittaa ja blogiasi on kiva lukea =) Ja kiva kuulla,että olet löytänyt paikkasi siellä kaukana ja vaikka elämä välillä on vaikeaa on hyvä muistaa, että kaikella on tarkoitus ja se kohtalo voi yllättää ..... Oikein paljon terkkuja sinne!!!!!!!

  1.12.2011
  Lilla my
 97. Yay! :D Your site is up! So happy for you; and us. :) Do you know that you make so many people smile & make our days brighter with your writing & photos? :) Kiitos, sauli. <3

  1.12.2011
  Nancy
 98. És tényleg finnül? Francba! Most kezdhetem tanulni ezt a nyelvet is. :D

  1.12.2011
  Zsuzsi
 99. Tosi kivat tuli täst sun blogista. :)) Odotan jo seuraavaa postaustas. Nii ja huomista ku oot BB-Extrassa.

  2.12.2011
  MiinaLoveAdam&Sauli
 100. So happy you have a new site! Very excited to learn more about your life in Finland and America. I read the translations at Adamtopia, and come here for vids and pics.

  2.12.2011
  Jenny
 101. Kuulin vasta tästä blogista, ihan mahtavaa. :) Tää tytöntyllerö on kans tulossa Losiin pariksi vuodeksi asumaan eli suurella mielenkiinnolla luen sun blogia! Kiva myös huomata et alueella on ainakin yks toinen suomalainen ;D

  2.12.2011
  Tiia
 102. Congratulations to the new site. I have always a great pleasure to read a nice, witty, honest standards, because you almost feel like my face to the warmth of the California sunshine! Fans Greetings from Hungary!

  2.12.2011
  sunshine kathy
 103. I love you so much Sauli! It's such a pleasure to read your new Webpage & I'm glad u decided to do one. I look forward to more beautiful stories. Thank you for sharing. Love always Sharon Twitter @Glambertknot666

  2.12.2011
  Sharon
 104. Heippa Sauli. Älähän muuten ole ihan varma siitä, etteikö BB-voitollasi ja Hollywoodissa asumisellasi ole mitään tekemistä toistensa kanssa. Ensinnäkään et ehkä olisi ilman BB-kokemusta kestänyt niitä julkisuuspaineita, joita viimeisen vuoden aikana olet joutunut kokemaan ja joista olet selvinnyt kerrassaan erinomaisesti. Ja toiseksi. On salettia, että ensimmäisen tapaamisenne jälkeen (joka ei kai kestänyt montaa tuntia), Adam pani googleen hakusanan "Sauli Koskinen" ja kävi läpi kaikki mahdolliset videot ym., mitä susta oli silloin netissä. Ja mitä enemmän hän katsoi niitä sitä enemmän hän oppi tuntemaan sinua ja myös ikävöimään. Ei ollut pelkoa, että olisi unohtanut sinut. No tai oikeastaan... kuka nyt voisikaan unohtaa Saulin kerran hänet tavattuaan....

  2.12.2011
  Lilli
 105. Congrats on your new website!! Can't wait to read about all your adventures with you AND Adam!! Love to BOTH of you!!!

  2.12.2011
  Robin
 106. Moi, Sauli I'm lobe reading your blog. Please keep writing. Im so glad you are happily live in a sunny California. I came to the US many years ago. I was so lonely in my first few years. I really understand how you feel about missing your family and friend's back home. But you are with the nicest man on earth and his friend's and family are wonderful people. I'm so happy for you. Now, I feel like this is my home now ( I'm in Connecticut.. Im from Thailand ..I saw picture of you in Phuket..) I go back home to visit but I'm now have family here. I am looking forward to read your blog, please keep writing.... Much lobe to you :))

  2.12.2011
  Tym Bren
 107. Thank you Sauli, I always read your blog, once it is translated to English. I love your sense of humor. makes me laugh out loud.So glad you were brave enough to come to Hollywood, it must have been hard to leave your life behind, but you did have someone to help you through that, Adam Lambert. What a lucky man he is.

  2.12.2011
  Anne Marie
 108. the English transation to Finnish, did not come out very well.I was saying Adam is very happy too.

  2.12.2011
  Anne Marie
 109. Congrats on the website Sauli! I can't wait to read more of your adventures!! <3

  2.12.2011
  Gray
 110. Your site is marvelous. I get such enjoyment reading the insights from someone so sweet, honest and unaffected by the craziness around him. Please don't change Sauli!

  2.12.2011
  Mary
 111. The website looks awesome!! This promises to be so much fun!! Thank you for setting this up for us!! Hope all is going well for you & you are feeling better!! Just wanted you to know that you always make my heart feel full & bring a huge smile to my face :) You truly are an amazing person :)

  2.12.2011
  Kristy
 112. Ihanaa, Saubert!!! <3 <3

  2.12.2011
  MulauHu
 113. Yay Sauli! What a delight you are! Great site and your positivity is so refreshing! Thanks for sharing and really looking forward to reading more. By the way, so glad you never fell off a roof! Yikes! :) Sorry for having to comment in English. Maybe I'll learn some Finnish eventually. Moi moi! :)

  2.12.2011
  Marion
 114. Sauli, I look forward to reading your blog. The translation gets a bit interesting, but I can figure out what you meant, most of the time, Haha!

  2.12.2011
  Sue (SuesArtistry)
 115. Congratulation to your very own website. I am so excited & looking forward to reading your blog. I am glad you are adjusting nicely to your new life in LA. Changes is good, thats what make oure life more interesting, enjoy it :) You are such sunshine to people who is lucky enough to know you. I am so happy you & Adam found each other. I saw you both in Saint Agathe ( concert) & in Montreal but I didn't want to bother you, it was like 2:00am, lol.

  2.12.2011
  Melissa Toronto
 116. IHANAA, kun avasit oman blogin. Kiva lukea sun juttuja sieltä rapakon toiselta puolelta. Onhan sun vuosi ollut mieletön. Vähän sellanen "american dream". Muistan kun äänestin sun BBn voittoon, sit lähditte Nikon kans sille baarikiertueelle, ja eksyitte meidänkin pikku kylään. Kävin siinä teidän jutullakin. Mut oon niin onnellinen sun ja teidän puolesta. Ootte ollut molemmat mun tosi- tv suosikkeja. Meinaatkos juhlistaa suomen itsenäisyyttä siä lämpösessä?

  2.12.2011
  Tanja
 117. Jes, mahtavaa että lupasit myös videioita! Oon kattonu tubesta noita sun tekemiä videoita, ja hoidit niissä niin hyvin haastattelut + roadshowt ja bb-parodiat on ollu niin hauskoja että aloin toivoon taas Saulia kunnon äksönissä - ja nyt sitä toivottavasti sitten saadaan! :) ei olla muuten sitten unohdettu sitä luvattua surffivideotakaan ;) Ensimmäinen blogiteksti oli muuten kans ihanan syvällinenkin.

  2.12.2011
  Anne
 118. niinhän se menee että kun kovasti näkee vaivaa jonkun asian eteen niin se palkitaan hyvin... tai noh ei ihan kaikillla mene vaikka kuinka yrittäisivät... oli mielenkiintoista luettavaa ehkäpä seurailen sivu silmällä silloin tällöin :)

  2.12.2011
  Marika
 119. Congratulations on your own site! As a European myself I appreciate you as a "link" to Europe. I read a very good translation on adamtopia and I am always thrilled to get some entertainment "insights" from somebody who is at "the source" and a normal person as well. Has it become fairly easy for you to speak English now? It must have been exhausting at the beginning in addition to immersing yourself into a very different culture. I would really love to hear you speak English some time.

  2.12.2011
  Gabi
 120. I LOVE your new site and am excited for your daily blog. Your writing is interesting, fun, and makes me happy to read. Thank you!

  2.12.2011
  Scotia
 121. Moi, ihan huippua lukee näitä sun juttuja. Olit mun aivan ehdoton suosikki BB:ssä ja katoin sillon koko tuotantokauden vaikka en siitä ohjelmasta muuten piittaa! En yleensä kirjottele näihin "julkkisblogeihin" mutta nyt oli pakko tulla sanomaan, että oon tosi ilonen sun puolesta siitä, mihin elämä on sut kuljettanut. Hitosti tsemppiä ja kaikkee hyvää sinne kauas aurinkoon :)

  2.12.2011
  nymphetamine
 122. Hienot sivut todella. Onnea sain olla Floridassa v 2009, ja katsoin Anne Pohtamon asunnossa,kun Adam Lambert tuli toiseksi Idols`kisassa.Sinua olen ihallut IltaSanomissa.Voi kuinka onnellinen olen puolestanne. Nyt tulin jälleen Floridasta. Siellä puhuimme rakkaan ystäväni Raija Pellin kanssa, että voi kun Adam ja sauli ei ikinä eroaisi. Anteeksi, että kerron näin henkilökohtaisia juttuja. Halusin vaan sanoa, kuinka kovasti me ihmiset olemme ihastuneita teidän elämäänne ja toivomme kaikkea hyvää. Täällä Suomessa pakastaa, ja lapaset tarvitaan käteen ulkona. Lämpimin ajatuksin Kirsti

  2.12.2011
  Kirsti
 123. Halusin vain sanoa, että et olisi voinut itseäsi parempaan soppaan keittää. :D Ihan mahtavaa! Seuraan mielenkiinnolla ja suurella lämmöllä ajatuksiasi. Oot aivan ihana. <3

  2.12.2011
  Rebekkamaria
 124. Hey, I love how you got them made ​​their own pages. Fortunately, I have a good friend who knows how to translate these texts to me in English. Wonderful to hear what you have there is. Good luck to you there! You are wonderful! And tell Adam a lot of greetings from Finland! Good luck to you!

  2.12.2011
  ttiia-
 125. Ihana tulla lukee tänne sun blogia, ja varmasti tulenkin usein :))

  2.12.2011
  sweety
 126. Hieno juttu nämä omat sivustot, olen lukenut IS:stä blogejasi, mutten ole ikinä kommentoinut. Nyt haluan toivottaa Sinulle ja omille sivuillesi paljon onnea sekä muutenkin kaikkea mahdollisimman hyvää! :)

  3.12.2011
  Maarit
 127. Cool! That's a clever way of loiokng at it!

  10.12.2011
  India
 128. Hyvä tapa selittää , ja valikoiville pala kirjallisesti ottamaan koskevat tiedot esitykseni aihe , jota aion esittää vuonna korkeakoulussa .

  26.1.2012
  THEATTEHURPIC
 129. Olisin voinut tietysti uudempiinkin postauksiin kommentoida, mutta tämä ensimmäinen kirjoituksesi oli sen verran mahtava, että haluan kommentoida tätä. En ole koskaan mitenkään erityisemmin pitänyt BB:n kaltaisista reality-sarjoista, mutta sä sait aina hymyn nousemaan korviin asti. Monet sinne taloon tulee vaan rahan ja maineen perässä, mutta sä olit niin vilpitön alusta asti, että sua oli vaan pakko seurata. Yleensä välimatka julkkisten ja meidän muiden välillä tuntuu pitkältä ja saavuttamattomalta, joten oli ihanaa kuunnella sun kokemuksia BB:stä, kun tuntui ettet yhtään sovi siihen julkkismaailman oravanpyörään, vaan vielä voiton jälkeenkin otit kaiken kuin tavallinen ihminen. Julkisuus ei siis niin sanotusti noussut päähän. Etkä arvaa miten sydäntä lämmitti sillä hetkellä, kun tajusi että kaksi lempijulkkistani - oikeastaan kaksi ainoaa julkkista joita jaksan oikeasti seurata - päätyi kulkemaan samaa polkua. En oikeastaan taida vieläkään ihan käsittää sitä, mutta äärettömän onnellinen olen. Erityisen ihanaa on huomata että olet vieläkin se sama Sauli, vaikka nykyisin näemme sua enemmän punaisella matolla. On upeaa, että olet säilyttänyt oman itsesi ja tunnut edelleenkin olevan lähellä meitä 'taviksia'. Jotenkin silloin aina tajuaa, että nekin jotka paistattelee tuolla kameroiden edessä, on myös ihmisiä. Se saa mutkin toiveikkaaksi - ei, en varmaan ikinä halua superstaraksi - mutta siis sillä tavalla toiveikkaaksi, että elämä voi kantaa ihan mihin vaan eikä tarvii jäädä junnaamaan samoille raiteille. Te kaksi annatte mulle voimaa jatkaa eteenpäin. Ei ole helppoa olla täällä ahdasmielisessä Suomen kolkassa tällainen kuin mä olen, mutta teidän ansiosta jaksan uskoa että mutkin vielä joskus tänne hyväksytään. Kiitos.

  4.6.2012
  Senja