Viisivuotissuunnitelma!

SAULI_blogikuva_091211

Hei, kiirettä pitää, saan täydennettyä noita hiustyylejä sittenkin vasta huomiseen blogiin… Mutta täksi päiväksi kaivoin teille arkistoista tällaisen muutaman vuoden vanhan lehtileikkeen, missä kerrotaan mun entisestä elämästä ja mun suunnitelmista vuodelle 2013… Naurakaahan tälle!

Että saas nähdä joudunko vielä mielisairaalaan, hah!!

Yritän vielä kaivaa tähän jälkikäteen tiedon, että missä ja koska tämä olikaan julkaistu. Ilmottelen sitten!

Nyt, huomiseen! Hiustyylejä tulossa, lupaan!

xoxo

/S

SAULI KOSKISEN VIISIVUOTISSUUNNITELMA

2003

Opiskelin Riihimäen ammattikoulussa viestintää. Pitkäksi venähtänyt Kanarian-loma jäädytti opinnot. Aikomukseni oli olla siellä viikko, mutta jäin puoleksi vuodeksi. Asuin asuntolassa, kunnes muutin parin suomalaistytön kanssa kimppakämppään. Blokkasin baarissa tuoleja ja tarjoilin. Ravintolakulttuuri oli erilaista, kuin Suomessa. Töissä saatoin itsekin kumota muutaman drinksun. Rupeema opetti minulle itsenäisyttä ja englannin kielen. Palattuani muutin omilleni Helsinkiin ja pestauduin hampurilaisravintolaan.

2008

Big Brother voitostani on vuosi. Se on ollut elämäni paras. Kierrän juontajaparini Nikon kanssa Suomea melkein joka viikonloppu. Juonnamme video-ohjelmaa.Kokemus tuo ammattitaitoa. Olemme löytäneet tyylimme emmekä enää puhu toistemme päälle.Baarikeikat ovat erityisen vaativia. Humalaisen yleisön edessä on oltava nopea, muuten se pitkästyy ja antaa palautetta. Olen suostunut kaikkiin työtarjouksiin ja juontanut vaikka kipeänä. Olisi kivaa yhdistää esiintyminen ja rakkauteni muotiin.

2013

Ystäväni ovat raahanneet minut mielisairaalaan. Tämän siitä sai, kun ei älynnyt ottaa aikaa itselleen. Viiden vuoden yltiöpäinen keikkailu on tehnyt minusta luulosairaan ja masentuneen – aivan toisenlaisen kuin perusluonteeltani olen. Ensin höpötin juontospiikkejä kadulla tuntemattomille, sitten lukkiuduin kotiin ryyppäämään. Laitoksella asun pehmustetussa huoneessa. Kuulen harhaääniä ja tuskin nukun. Ymmärrän oman tilani melko heikosti, mutta toivoa on. Hermoromahdukseni ei ole lopullista laatua.

Kommentit

 1. Hahah, toivotaan ettet vuodessa ihan tähän päädy miellisairaalaan, vaikka "tilasi ei olekkaan vakavaa laatua"!! :D Haha, vieläkö sulta löytyy kuvaa sinisistä rastosta, melkei kaikken muun voin kuvitella, mutta en niitä.. ;) :D

  9.12.2011
  Johanna
 2. heh, toi kuva on ainakin ihan loistava! ;)

  9.12.2011
  Broken
 3. Oisko ollut Katso-lehdssä? Tulee mieleen tuosta kun mainostetaan ohjelmaa. Aika hurja tuo kuva ja hiustyyli! :)

  9.12.2011
  Sirkku
 4. Niin, joo, jos et yhtään pidä ittestäs huolta, voihan tuo olla totuus 2013!!! Apua, muistaisitko kuitenkin vedellä niitä spiikkejä vaan meille, niin säästyisit monelta jutulta?

  9.12.2011
  Kirsi
 5. Toivottavasti on kuitenkin hieman erilainen vuosi 2013! Mä olen NIIN iloinen, kun voit elää sellaista sinun unelmaelämää! Sinulla kun tuntuu energiaa virtaavan, ja saat kanavoida sen asioihin joista pidät! Olen vilpittömästi onnellinen kohtalostasi, joka varmasti on kirjoitettu tähtiin jo ajat sitten! Ja olithan sinä sanonut aikoinaan siskoillesi jo tulevaisuuden suunnitelmistasi, että tulet olemaan tv:stä tuttu! Ja kuinka oikeassa olitkaan ja vielä paljon enemmän! Seuraa sydäntäsi ja luota vaistoosi jatkossakin! xoxo!

  9.12.2011
  N.Sleepwalker
 6. Muistan tuon jutun! Se oli niin hauska ja siihen liittyvät kuvat upeita! Juttu on julkaistu Etelä-Suomen Sanomien TV-liitteessä ja Aamulehden Valo-liitteessä joulukuussa 2008. Vuosi 2013 on jo aika lähellä, mutta ei ole pelkoa viisivuotissuunnitelman toteutumisesta :) Nyt olisikin kiva kuulla sinulta uusi viisivuotissuunnitelma ;)

  9.12.2011
  maritt
 7. Heh :D Aika huippu! Mut älä ihmeessä toteuta tuota 2013-vuoden suunnitelmaa. Tosin en minä usko sen toteutumiseen hetkeäkään, sen verran elämäniloiselta vaikutat :)

  9.12.2011
  nenja
 8. Hahaahaa tää on kyllä hauska! Ja arvostan sitä spontaaniutta ja hetkeen tarttumista mitä päätös asua pysyvästi Kanarialla on varmasti vaatinut. :D Itse en varmasti pystyisi siihen.

  9.12.2011
  Anna
 9. hah mikä suunnitelma, toivottovasti toi vuosi 2013 ei toteudu ;) Eikös toi ole City-lehdestä?

  9.12.2011
  lennu
 10. Hurja on kuva, mutta eiköhän tuo vuosi 2013 ole hiukkasen valoisampi kuin artikkelissa! ;)

  9.12.2011
  Kirsi
 11. TV-Maailma lehdestä tämä juttu on! :) Kiitokset ihanista blogeista ja mukavaa joulun odotusta! :)

  9.12.2011
  Nupsu
 12. Hah :). Yksi hiustyyli tässä jo saatiinkin, ei paha. Nää blogikirjoittelut on varmaan aika terapeuttisia julkisuuden paineissa ja saat paljon positiivista palautetta, nostetta ja kotonakin on oma hoitaja. Mutta tiedä se, että jos tekstit alkaa vaikuttaa oudoilta, niin yleisö älähtää heti. Olet siis hyvissä käsissä ja tähän mennessä näyttää tosi hyvältä :)

  9.12.2011
  Tiina
 13. Veikkaan Aamulehden liitettä, niillä oli tollasia ja jotenkin muistan ton nähneenikin :) Karmivan todenoloinen kuva, toivottavasti ei kuitenkaan oo enteellistä, heh heh. Tukkakuvia täällä vaan odotellessa... Mitäs spesiaalia meinaat muuten varata meille luukuun nro 24?? Me ollaan oltu tosi tosi kilttejä kaikki (ei mitään paineita.. :))

  9.12.2011
  Ella
 14. REPS!!!!Voi Sauli mä todella toivon että sulla EI ole ennustajan lahjoja!! :) Tosi hauska toi kuva!!

  9.12.2011
  tinsu
 15. Ha ha Sauli I did have a good laugh thank you ! It is fascinating knowing about your life prior to you coming into ours ! Those of us not in Finland that is ! I have watched lots of clips from your BB days and you are and always were beautiful, can't wait for tomorrows blog :) when you post twitter goes nuts ! why ? because we all love you !

  10.12.2011
  Beth
 16. Kiitos ihanasta blogista, kiva ja mielenkiintoinen katsaus historiaan <3 Oletpa jo tosi nuorena ollut todella rohkea ja itsenäinen!! Hieno homma! Opiskelit viestintää ja yllätys, yllätys nyt kirjoitat kahta blogia!:) Näin se elämä kulkee ja positiivisuus vetää puoleensa positiivisia juttuja <3 Innolla odotan hiustyylejä, noi rastat kuullostaa todella hauskalta:D

  10.12.2011
  Miia Vaan
 17. Heheh, aika ihana toi 2013 vuoden suunnitelma, katsotaan mikäli käy toteen, tosin tällä hetkellä et varmaan itsekään pystyisi tuota uskomaan :D ihanaa miten löytyy mielikuvitusta ihmisellä ^^ Oonhan mä jo sanonu et olit kautes suosikki alusta loppun i BB. Tsemppiä! ps mäki haluun lämpimään, vaikka ei tääl kyl kovin kylmä viel oo, ei haittaa! :D myrskyä tosin lupailee hui! -3 max tähänastiseen.. ihan jees :)

  10.12.2011
  -nips
 18. Sauli !!! you have such a sense of humor :) you are so cute!!! I love you !!!! Muah! Sharon

  10.12.2011
  Sharon
 19. Heippatirallaa, mielisairaalapotilas, enpä nyt usko tuohon tulevaisuuden kuvaan, vaan tämä sunshine mielenlaatu tulee ja valtaa kaiken. Sä olet niin näppärän nopea kirjoittamaan tänne, ettei edes tämmöinen autshhh... ikifani kerkeä kommentoimaan kuin ehkä kerran viidessä päivässä. Jatka samaan malliin ! ♥♥ xoxo

  10.12.2011
  Stella
 20. Moi Sauli! :) Tuo juttu on muistaakseni ollut Aamulehdessä tai tarkemmin sanottuna Aamulehden viikonloppuliitteessä (meille tulee Aamulehti, muttei tietenkään meillä ole tallessa monen vuoden takaisia lehtiä, vaan viikolla kertynyt Aamulehtipino joutuu aina lehtiroskiin viikoittain, siivousintoilja kun olen minäkin ;) ). Muistan, kun nauroin tuolle hassulle jutulle ja sille, että onpas söpönsöpstä Saulista saatu otettua suorastaan hurjannäköinen kuva, jossa Sauli kiipeilee "seinille". Ensin en muuten meinannut edes tunnistaa sinua ko. kuvasta. Eläkä tosiaan vedä itseäsi koskaan niin tiukille jaksamisen suhteen, että joutuisit jonnekin suljettuun ja pehmeäseinäiseen huoneeseen. Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua sinulle ja siipallesi! :)

  10.12.2011
  Cerise
 21. Hi Sauli - Please don't go crazy on us! Just pace yourself! Have you done all your Christmas shopping for Finland? I hope you have a lovely time with lots of snow! Will a special someone be with you?

  10.12.2011
  Jenny
 22. I don't know if living in Los Angeles will PREVENT your 2013 stay in the mental institution or INSURE it. Do we get a revised plan now?

  10.12.2011
  Patsy
 23. LOL Sauli! I thought the photo was just another one of your crazy hairstyles! :D I guess that won't actually start till tomorrow. ;) ~Anyway, nice projection for 2013 ~ will make sure we keep our eyes open for any signs before then. ;) -- But I do believe you are an eternal sunshine...you can never be lost in the dark. :) ~However, as an extra precaution, stay away from the rabid raccoon. ;) ~Okay, now I'm excited for the real shocking hairstyles! I <3 ya! ~xoxo

  10.12.2011
  Rochelle
 24. Hahah! Onpas siinä ollut suunnitelmat :D Ja kiva kuva tuossa mukana... Huomisia hiuskuvia odotellaan! ;)

  10.12.2011
  Glitter
 25. I love your sense of humor, your honesty, and your sunny disposition! Btw. now I know where Adam got his idea for "high" hair (ha,ha...). I would love to hear you speak English some time, may be in a short video clip? Also, now that I know that you like to keep things neat around the house, I am wondering if you are a good cook as well. What's your favorite dish to prepare?

  10.12.2011
  Gabi
 26. Vaikka kuvauksesi vuodesta 2013 on aivan kaamea, ei sille voi kun nauraa :) Positiivista on, että olet jo muutama vuosi sitten huomannut, että liika vauhti ja työnteko voi kostautua... Kuvan kampaus on hurja, mielenkiinnolla odotan muita hiustyylejä.

  10.12.2011
  Maarit
 27. Hahahah, no toivottavasti et ihan mielisairaalaan asti päädy... :) On muuten ihan loistava kuva! :D

  10.12.2011
  Map
 28. Muistelisin lukeneeni tuosta Aamulehdestä, siitä missä on koottuna viikon tv-ohjelmat yksiin kansiin.. olikohan nimeltään liite Valo?? Mielisairaalaan tuskin joudut ensi vuoden aikana, taitaa vaan meno kiihtyä ensi vuoden aikana.. mutta muistakaahan levätä välillä <3

  10.12.2011
  Elina
 29. Hah! Hauska kuva! :D Muistan lukeneeni jutun Aamulehden Valo-liitteestä. Voisko pitää paikkaansa? No, toivotaan kuitenkin parempaa tulevaisuutta! :)

  10.12.2011
  haisuli
 30. Veikkaisin, että toi juttu on Aamulehden Valo- liitteestä. :) Tamperelaisen silmään näyttää kummallisen tutulta toi layout ja muistan taannoin lukeneeni muidenkin julkkisten viisivuotissuunnitelmia. Toivottavasti sun 2013 ei mene ihan ton kaavan mukaan kuitenkaan! :D

  10.12.2011
  Virpi
 31. Moi Sauli, tosi hauska juttu! Toi hiustyyli on aika jänskä, kun mulle tulee siit ekaks Adam mieleen,hih.

  10.12.2011
  Tuula
 32. Hahah! Aika juttu, toivottavasti et päädy silti pehmoiseen huoneeseen, vaikka pyöritys voikin olla kovaa! Mä muistelisin,että tää juttu oli City-lehdessä.....En oo nyt silti varma.

  10.12.2011
  Suz
 33. Sinisiä rastoja odottaen... Muuten salenaikoun uutisarkistosta löytyi : SAULI - VIISIVUOTISSUUNNITELMA sunnuntai 21. joulukuuta 2008 Saulista oli viisivuotissuunnitelma juttu Etetä-Suomen Sanomien TV-liitteessä ja Aamulehden Valo-liitteessä. Jutussa Sauli kertoo mitä tapahtui vuosina 2003 ja 2008 sekä arvio siitä miten menee vuonna 2013.

  10.12.2011
  Manu
 34. Heh! Toivottavasti vuosi2013 ei menisi ihan noin kuitenkaan. Hyvä kuva! :)

  10.12.2011
  Iida
 35. Haha! :DD Mä todellakin toivon, että et oo mielisairaalassa 2013.

  10.12.2011
  Miinasd’
 36. Noh, toivotaan että Adam pitää sut kurissa :)

  10.12.2011
  Sara
 37. Aika mahtava :D. Toivottavasti ei nyt ihan noin kuitenkaan...

  10.12.2011
  Sonja
 38. Hauska lehtijuttu ja kuva. Toi on ilmeisesti ollut useammassakin sellasessa liitteessä, joita tulee eri sanomalehtien välissä. Olen huomannut, että ne ovat sisällöltään ainakin osittain samanlaiset.

  10.12.2011
  Ansku
 39. Hei, Tuo kuvasi v.2013 utopiasta voisi olla suoraan David Lynchin leffasta. Kampaus on tosiaan tutun oloinen... Tulevaisuuden visiosi on varmaankin tehty huumorilla, mutta kyllähän meissä useimmissa on myös pimeä puoli. Vaikkakaan ei välttämättä yhtä dramaattisesa muodossa.

  10.12.2011
  fisu
 40. Tuula mulla tuli kans paremman puoliskon hiustyyli mieleen tuosta kuvasta ;)

  10.12.2011
  Just me
 41. "#Aquarius are cosmically entitled to live like rock stars and to be drunk and naked all the time." Ei ihme, jos kiirettä pitää siellä päässä .... ;) Tuskin nyt kuitenkaan hermoromahdukseen ja mielisairaalaan asti johtaa. Voisin kuitenkin hyvää hyvyyttäni varmuuden vuoksi tulla tuuraamaan sua joksikin aikaa, jos alkaa tuntua liian stressaavalta.

  10.12.2011
  Lilli
 42. Moikka! Juttu näyttää ihan siltä että olis peräisin jostakin Satakunnan Kansan liitelehdestä :) Olisko nimeltään Virta..?! Ja tsemppiä taisteluun sitä luulosairautta vastaan ;D

  10.12.2011
  johananna
 43. Moikka Sauli. Ihan mahtavaa, että aloit kirjoittamaan omaa blogia! Ja kiitos kun haluat jakaa meidän tuntemattomien ihmisten kanssa asioitasi. En juurikaan ole katsonut reality-ohjelmia tms., mutta sinuun olen jäänyt ihan koukkuun :) Silti lluulen, että jos joskus törmäisin sinuun, iskisi ujous enkä uskaltaisi sanoa mitään. Tai sitten moikkaisin pokkana kuin vanhaa tuttua :D

  10.12.2011
  Pilvipouta
 44. Joulukuussa 2008 julkaistu Etetä-Suomen Sanomien TV-liitteessä ja Aamulehden Valo-liitteessä.

  11.12.2011
  Jonski
 45. Voi jestas, 2003 opiskelit siis tuossa mun naapurissa! Siis voiskos tästä vetää sellaisen johtopäätöksen että olet vähän niinku naapurin poikii....! :))

  12.12.2011
  TuijaRmk
 46. That's a geinunley impressive answer.

  14.2.2012
  Alexavia