Vastauksia! Answers! Yay! Osa 2

Kysymys: Tietääkö porukka, missä Suomi sijaitsee ja millaista täällä on? Onko sinulle esitetty näitä hassuja ”onko siellä jääkarhuja?” tyyppisiä kysymyksiä? Pyydetäänkö sinua usein sanomaan jotain suomeksi, ja mitä silloin sanot? Syötkö edelleen voileipiä ja onko sinulla juustohöylää? Oletko päässyt käymään saunassa ja saiko siellä heittää vettä kiukaalle? -Mii

Vastaus: Kyllä ihmiset aika hyvin tietävät missä Suomi sijaitsee. Jääkarhukysymyksiä ei ole esitetty… ☺ Ei täällä asuvat ihmiset kyllä paljoa Suomesta tiedä ja ovat aina ihan ihmeissään kun kerron meidän pitkästä talvesta ja lyhyestä kesästä. Mä olen täällä sivistänyt jo hyvin tätä kansaa! ☺ Suomenkieltä olen myös opettanut täällä monelle ja yleensä opetan kaikille aina saman lauseen ¨minä rakastan sinua¨. Monet eivät osaa sanoa meidän r kirjainta. Tämä suomenkielen opettaminen on ihan parasta viihdettä!! Kiitos tästä kysymyksestä! Ajattelin että voin joskus tehdä tästä oman katugallupin. ☺ En syö voileipiä ja en omista juustohöylää. En ole päässyt saunomaan ja sitä on kyllä kova ikävä.

*

Kysymys: Onko mittayksiköt tuottaneet ongelmia siellä? Siellähän on mm. mailit kilometrien sijaan ja jalat ja tuumat… Itse olisin noiden kanssa varmaan ihan hukassa! –Miisa

Vastaus: Voin kertoa että en edelleenkään tajua noista mittayksiköistä yhtään mitään… Pitäsi varmaan joku kaunis päivä aloittaa niiden opiskelut. Hah! ☺

*

Kysymys: lähtisit sä juontajaks telkkarii jos sua sellaseen kysyttäis? Tai onko sua kenties joskus kysytty? -Jomppe

Vastaus: Kyllä mä varmasti lähtisin ja ties vaikka tulevaisuudessa juonnankin jotain…

*

Kysymys: Kuinka monta kertaa viikossa urheilet? Mitä teet (lenkkeily/sali)? Entä minkälainen ruokavalio sinulla on? Olet niin hyvässä kunnossa!! Mikä on hassuin kommellus, jonka olet kokenut ulkomailla asuessasi? Onko tilanteita, joissa kielimuuri on ollut ylitsepääsemätön? Missä haluat viettää uuden vuoden aaton tänä vuonna? Suomessa? -Jenni

Vastaus: Urheilen viikossa noin. 4-5 kertaa. Juoksen ja käyn salilla. Minä rakastan ruokaa ja mulla ei ole koskaan ollut mitään tiettyä ruokavalioa. Tietenkin yritän viikot syödä monipuolisesti ja terveellisesti. Sunnuntain pyhitän pelkäästään ahtaamalla itseni täyteen roskaruokaa. ☺ Minä sählään joka päivä niin paljon että olen itse kävelevä kommellus. Kyllähän ton kielen kanssa on vieläkin ongelmia, mutta kyllä se jo aika hyvin luistaa. Uuden vuoden suunitelmia ei vielä ole.

*

Kysymys: Onko siellä ollut maanjäristyksiä? Myrsky siellä riehui muutama päivä sitten. Aiheuttiko se ongelmia? Eroaako jouluherkut paljon suomalaisista? Joulupöydän tarjoilut taitavat ainakin olla aikas erilaisia. -kuu

Vastaus: Ei ole ollut yhtään maanjäristystä mutta kovia myrskyjä on ollut. Kolme päivää sitten oli sellainen myräkkä ulkona että olin aivan paniikissa. Täällä meni monesta paikkaa sähköt katki ja tiet olivat täynnä kaatuneita puita. Amerikkalaisista jouluherkuista en tiedä mitään, koska en ole täällä ikinä joulua viettänyt…

*

Kysymys: Oletko löytänyt sieltä uusia suomalaisystäviä? Tunnetko koskaan yksinäisyyttä tai koti-ikävää? – WLF

Vastaus: Olen löytänyt monia suomalaisia ystäviä. Tunnen joskus koti-ikävää, mutta en kumminkaan niin voimakkaasti että haluasin asua Suomessa juuri tällä hetkellä. Täällä on hyvä olla.

*

Kysymys: Mikä on parasta Joulussa? Haluaisitko päästä vielä suunnittelemaan vaatteita? Sitten sellainen ”hassu” juttu muistui mieleen, muutama vuosi sitten jossain haastattelussa toivoit itsellesi sellaista lattialla seisovaa kokovartalo peiliä, missä on lamput ympäri kehystä, muistatko ☺ Oletko jo hommannut/löytänyt sellaisen? Kaikkea hyvää Sinulle ja innolla seuraavaa ”luukkua” odotellen -LenaS

Vastaus: Parasta joulussa on ruoka ja perhe! Vaatesuunittelu ei ihan ole mun juttu, vaikka pukeutumiseen tykkäänkin panostaa… Tälläisestä peilistä en kyllä muista mitään, mutta täytyy vissiin se hommata kertta olen sitä joskus halunnut. ☺

*

Kysymys: Olet joskus kertonut, että pidät siivoamisesta ja paikkojen järjestelystä, että ystävät jopa kiusaa sua siitä kun kuljet rätti kädessä. Tuleeko sulla siivottua siellä Hollywoodissa? –Justme

Vastaus: Rakastan siivoomista!! Rätti kädessä heilun edelleenkin ja järjestelen paikkoja. Juuri siivosin keittiön.

Jatkuu…

Kommentit

 1. Kiitos taas blogistasi!

  8.12.2011
  maaret
 2. Whoaaa! You answered a truckload of questions, Sauli! O.O You've been busy, busy, busy! I'm impressed with your blog, and I'm a faithful reader. I do use Google Translate for a quick Finnish - English translation, which is pretty funny, if you actually try to read what Google tells me that you have written! OMG! Maybe it works the same in reverse, if you use Google Translate to change my English comments to Finnish! Thank you so much for taking the time to do this, Ciao, Bren

  8.12.2011
  Bren
 3. You were looking for Teenage Ninja Mutant Turtles for your godson... ~ Here are books that might be a good gift: http://tinyurl.com/6nhpwfq ~ Nextag sells some Turtles items: http://tinyurl.com/83q7euo ~ AND, TARGET has TURTLES! http://tinyurl.com/86fszkh Hope this helps! Bren

  8.12.2011
  Bren
 4. Very kind of you to thank all the people that are helping you! I am enjoying your Blog very much! Great to hear that you really think Adam's album is great! Are we allowed to say his name here, or not?

  8.12.2011
  Jenny
 5. Hi Sauli: Congratulations on your new website. Your writing is happy, honest, and filled with fun facts. I'm a writer and editor in New York, focusing on photographers and photography. I have written 3 articles with Lee Cherry actually. By the way, his new portraits of you are gorgeous. The camera loves you! In the little time you have been in America you have earned a very special place in our hearts. Bless you and your partner, be well and be happy.

  8.12.2011
  Alice
 6. Ihana lukee noihin kysymyksiin vastauksia! : )

  8.12.2011
  Glitter
 7. I am addicted to reading your blog Sauli ! Love the photo's wow LEE CHERRY PICTURES ARE SMOKIN' HOT ! did you know that there was a collective fainting when we saw them / !!! , you are incredibly beautiful and photogenic , each time I see pictures of you, you get more so ! I wish you and Adam nothing but LOVE, what amazing role models you are :) yay !

  8.12.2011
  Tammy
 8. Please Sauli stop making us obsessed with you ! actually no don't because we love it ! and you ! Super hot model and brilliant photographer = your new Lee Cherry photo's that are beyond beautiful and sexy. We want more Sauli !

  8.12.2011
  Lyn
 9. Pitikin rakastua Adamin musiikkiin ja nyt ruveta lukemaan tätä blogia... Kateus nostaa päättää ja mietin miten ne jotkut vaan saa palan jos isommankin onnea, voi, vaikutat niin onnelliselta :') Mielenkiintoisin blogi ikinä!

  8.12.2011
  Tse
 10. Sinusta Sauli on tulossa ilmiö, minä muistan vielä kuinka paljon lapsuudessani seurasin Armi Kuuselaa ja Gil Hilariota. Tässä sinun tarinassasi on samoja aineksia kuin Armi Kuuselan elämässä. Eipä tässä vielä yhtään tiedä millainen Suomen lähettiläs sinusta vielä tuleekaan. Kyllä niin kauniisti kirjoitit itsenäisyyspäivän blogissasi: "Suomi ei lähde sinusta". Minusta on ihan oikein, että sinut kutsuttiin lähetystön itsenäisyyspäivä juhliin. Olet tällä hetkellä yksi seuratuimmista suomalaisista "maailman turuilla". Tiedätkö, että Japanin parlamentin ensimmäinen ulkomaalaissyntyinen jäsen oli Suomesta lähtöisin oleva Martti Turunen, joka on syntynyt Jaakonvaarassa Pielisjärvellä Pohjois-Karjalassa? Hänen uusi nimensä on japanilaisille helpompi Marutei Tsurunen :D, mutta ihminen on kuitenkin ihan se yksi ja sama. Hänen elämäntarinansa on kuin jännitysromaanista. Hän käy paljon Suomessa ja tapaa sukulaisiaan. On niin mukava lukea sinun teksteistäsi, että sinäkin kaipaat sukulaisiasi Suomessa :) Ole sinä vain oma itsesi ja luota siihen, että elämä kantaa.

  8.12.2011
  sohvi-mummo
 11. Sauli, you're amazing!!! :) ¨minä rakastan sinua¨ ~xoxo

  8.12.2011
  Rochelle
 12. Kiitos vastauksista! :)

  9.12.2011
  LenaS
 13. Wow! You answer a lot of questions! Here are mine: What do you love best about creating good meals? For me, it is the shopping, the preparing and the cooking. I love doing these for meal prep! Is it difficult to be so far from family? Why do you use pumpkin seeds in your meals? Are they really good for you, full of nutrition? Thank you so much for being so willing to share parts of your life with us...you are one very cool dude! Ciao, Bren

  5.2.2012
  Bren
 14. That's not just the best aesnwr. It's the bestest answer!

  14.2.2012
  Delia