Tonttuilua!!

SAULI_tonttu_blogi_031211

Ihanaa että nämä sivut ovat lähteneet näin hyvin käyntiin, oon näistä vieläkin ihan fiiliksissä!! 🙂 YAY! Iso kiitos kuuluu kumminkin teille lukijoille! Olen lukenut teidän ihania kommenttejanne ja olen saannut niistä paljon energiaa ja ajatuksia mistä haluan teille kertoa. kiitos! Te olette nimenneet tämän sivun ¨joulukalenteriksi¨ ja siitä sainkin idean laittaa tänne joka päivä uuden kuvan ihan tuonne 24 päivään saakka. Tietenkin jatkossakin laitan kuvia mutta mennään aluksi ihan näin joulukalenteri linjalla. 🙂 Jee, tästä tulee hauskaa!!

Ensi viikolla voin vastailla enemmän teidän kysymyksiinne ja teenkin niistä ihan oman blogi-kirjoituksen. Laittakaa vaan vieläkin enemmän kysymyksiä mitä haluatte tietää esim. LA:sta tai mistä vaan. Ihan niin henkilökohtaisiin kysymyksiin en välttämättä ota kantaa, sillä pitäähän minullakin olla omat luurangot kaapissa ja säilyttää myös hitunen yksityisyyttäni. Voisin myös käydä ensi viikolla läpi minun hiustyylini muutoksia vuosien varrella. Apua!! Voin luvata että tulette järkyttymään!! Hah! Tästä ideasta löytyy varmasti kuvia joulukalenterin jokaiselle luukulle. 🙂

Mun mielestäni tämä on mahtava konsti päästä puhumaan minun henkilökohtaisista ajatuksistani ja kirjoittaa niistä itse. Haastatteluissa kun on välillä se haittapuoli että jutut saatetaan kääntää päälaelleen. Joillakin lehdillä kun on tapana kirjoittaa ja otsikoida jutut niin, ettei niistä ota itsekään enään mitään selvää. 🙂 Olen myös sen takia pitänyt aika tiukkaa linjaa noiden haastatteluiden suhteen ja mun mielestä parempi näin. Eilen olin silti Suomen Big Brother Extrassa puhelinvieraana ja analysoin parhaani mukaan kilpailijoita, mutta minulla loppui aika ihan kesken. 🙁 Minulla oli päässä miljoonasata asiaa joista olisin halunnut vielä sanoa. Ärsyttää ettei ollut aikaa puhua enempää, mutta minkäs teet.

Nyt tämä Tonttu-Koskinen lähtee joululahjaostoksille! Pitäisi löytää kummipojalle Turtles-leluja, mutten ole varma onko niitä enää missään saatavilla… Ei muuta kuin etsimään! Huomiseen!

xoxo

/S

Kommentit

 1. Tämä on kuin joulukalenteri meille.. harmi, kun lähtee reissuun niin, ei pääse tätä "kalenteria" lukemaan, mutta parin päivän jälkeen on paljon " luukkuja" aukaistavana. Odotan jo innolla kuvia hiustyylien muutoksista... Mutta kerrohan siitä, mikä on ärsyttävin asia L.A:ssa sinun mielestäsi? Ihanaa viikonloppua sinne <3

  3.12.2011
  Elina
 2. Musta olisi hauska tietää enemmän jokapäiväisestä elämästäsi. :) Semmonen päivä Saulin kanssa -tyylinen postaus jos jaksat vaan toteuttaa!

  3.12.2011
  Joanna
 3. Beautiful Sauli WOW you are really spoiling us ! I love it ! I would love to know more about your experience with the media in Finland compared to that in the U.S . I think those of us who have come to love you through Adam did not have any idea how famous you actually are ! Thank you for more gorgeous photo's please keep them coming ! and we LOVE you !

  3.12.2011
  Joanne in Australia
 4. Oikein hyvää ostospäivää! Kiva idea tuo joulukalenteri idea! Itsekin taisin sitä sinulle vinkkasta..eli kiitos tästä meidän fanien huomioimisesta! Odotan innolla hiuspostausta! Paras on sellainen iso kihara pörrö! Eilen katsoin voittajan viikkoa bb ajoiltasi ja joitakin pätkiä you tubesta. Olet kyllä niin "miehistynyt" niistä ajoista! En muistanutkaan kuinka poikanen olit silloin...Kiva niitä oli kyllä katsella, mutta en olisi uskonut, että 4 vuottakin on kuin ikuisuus!

  3.12.2011
  N_Sleepwalker
 5. Yay! Onpa ihanat kuvat! <3 Ja hieno idea, joulukalenteriksi kuva joka päivä. BB-extrassa oli kiva kuulla sun mielipiteitä vapaasti, vaikka aika olikin kovin lyhyt, niin se vaan taitaa olla kaikilla noissa ohjelmissa. Eikö siellä ole vähän vaikea päästä joulutunnelmaan, palmupuiden joukossa ja auringonpaisteessa? Vai riittääkö se jouluhössötys ja laulut itsessään? :D

  3.12.2011
  Kirsi
 6. Kiitos Sauli tästä Joulukalenterista <3 Olet todellinen positiivisuus pläjäys jokaiseen päivääni :) Suloisia olette kummipoikasi kanssa ja toivottavasti löydät Turtles ukkeleita ja ajoneuvoja ym sälää...tule multa hakemaan jos et sieltä löydä...asun lähellä Hyvinkäätä :)))

  3.12.2011
  Martsu
 7. Tuo hiustyylit matkan varrelta-idea on ihana :)! HALUAA :D! Kysymyksistä tuli mieleeni, että kauanko olet ollut nyt adamin kanssa yhdessä julkisesti ?

  3.12.2011
  tearshappens
 8. Ihanaa oli taas lukea sun kuulimisia! :) Pitääkin tässä sitte kertoa mun viimeöinen uni... Olin nimittäin sun, Adamin ja Tommyn kanssa bilettämässä Hollywoodissa. Ja mukana oli vielä mun kaveri. En unesta oikeen enään mitää muista muuta kun henkilöt ja että hauskaa oli :D Ja tottakai harmitti kun heräsi.. Kysymykseni onkin erittäin hauska ja tyhmä mutta pakko tietää: Kuinka pitkä Tommy on suurinpiirtein? :D Tiedän et hän on lyhyt mutta kuinka lyhyt.. haha Pidä hauskaa siellä auringossa ja lämmössä meidän kaikkien puolesta! :)

  3.12.2011
  Senni
 9. Jeij, odotan innolla kysymyksiin vastailua ja ajattelinkin kysyä siulta, että miten pääsit mukaan viime vuonna Joulupuu on varastettu musikaaliin mukaan? :D Itsekkin olin siinä mukana ja olin ihan tohkeissani, että olit mukana! En vain uskaltanut tulla juttelemaan ): hah

  3.12.2011
  ikkituuT
 10. I would love to hear about what you think of American foods and the differences between American and Finnish people! Love to hear your impressions of American habits and eccentricities...love reading your blog! And pics!

  3.12.2011
  Cameron
 11. hihi kirjotat söpösti::)

  3.12.2011
  emilia
 12. Yay olipa kiva teksti ja kuvat :) Kiitos!

  3.12.2011
  Katariina
 13. Halusit kysymyksiä :D Kysymys: Mitä toivot joululahjaksi? :)

  3.12.2011
  Elina
 14. By all means, keep posting as many pictures as you want. Seeing your photos is an extra nice bonus when reading about your thoughts and life. Keep up the good work. Sending you all my love, admiration and best wishes your way.

  3.12.2011
  Donna
 15. On se vaan niin jännä, koskaan ei tiedä mihin elämä ja rakkaus ihmistä kuljettaa, vaikka maailman ääriin. Hyviä asioita tapahtuu, kun uskaltaa antaa niiden tapahtua ja luottaa siihen, että elämä kantaa. Menipäs filosofiseksi...mutta kiva, kun jaat ajatuksiasi tämän blogin ja IS:n blogin välityksellä. :) Sitä kysymys-vastaus blogiasi varten kysyisin, että mikä on mielestäsi parasta LA:ssa/USA:ssa asumisessa ja mitä kaipaat Suomesta eniten? Ja mikä on ollut suurin kulttuurishokki tähän mennessä? Ihan tällaisia peruskysymyksiä, mutta näillä on hyvä aloitella. ;)

  3.12.2011
  Tikru
 16. No kuule täältähän sitä sitten tulee kysymyksiä... :) :) - Onko sulle vielä suunnitelmissa tehdä uraa muodin parissa? Jos on, niin millä tavalla? - Mikä on sun suosikkiputiikki LA:ssa ja miksi? - Mikä on oudoin asia, mitä olet Hollywoodissa syönyt? - Kerro joku hauska kielimoka, jolloin et ehkä ihan heti ymmärtänyt mistä oli kyse tai sanoit itse jotain hassua.. :) - voisitko kuvLoistavaaitella jääväsi amerikkaan loppuelämäksesi? - jos voisit asua ihan missä päin maailmaa tahansa, mikä paikka se olisi? - mitäs aiot ostaa adamille joululahjaksi? ;) :) - mitä odotat ensi vuodelta?

  3.12.2011
  Ella
 17. Ihanaa että saadan lukea ajatuksiasi nyt näinkin usein!! :) Kiitos tästä joulukalenterista! Kysymyksenä olisi vaikka sellainen että miten vietät yleensä joulusi ja tykkäätkö vielä kutoa? :) haha, entä mitä toivoit joululahjaksi?

  3.12.2011
  emmaa
 18. YAY! Tää joulukalenteri kyllä voittaa kaikki muut kalenterit! Haluisin kysyy sulta että millon tuut Suomessa käymään? Mikä on sun paras ikinä saamasi joululahja? Ja sitten olis sellainen "joululahjatoive" että voisitko kysyä Adamilta vastaako hän faniensa kirjeisiin :) Olen lähettänyt jo kaksi kirjettä (ensimmäisestä kulunut pian vuosi) enkä ole saanut vastausta :( Tiedän että Adam on kiireinen, mutta jos viitsit kertoa hänelle että vastaisi joskus suomalaisille faneille :) Onnea Turtlesien etsintään :D

  3.12.2011
  Glitter
 19. Tää sun sivu on todella hieno! Joulukalenteri idea on loistava. :) Kuuntelin tuon BB extran haastiksen, mikä oli hyvä, mutta jäi vaan vähän lyhyeksi. Ihanat kuvat! :)

  3.12.2011
  Iida
 20. Joulukalenteri jäi hankkimatta, mutta nythän tulee kaksi kärpästä yhdellä iskulla kun järjestät meille joulukalenterin sivullasi. Tuskin maltan odottaa viimeistä "luukkua" jouluaattona. Sielläkin soi varmaan kaupoissa taukoamatta samat joululaulut ja hiki pukkaa pintaan tungoksessa, mutta etenkin lasten riemu aattona on palkitsevaa. Lahjavuoria tärkeämpää on kuitekin ,että kenenkään ei tarvitsisi tahtomattaan viettää joulua yksin!

  3.12.2011
  fisu
 21. Mua kiinnostaisi se hiustyyli kun kerroit, että sulla on ollut joskus siniset rastat, joista tuli kuitenkin aika pian harmaat? Oisko sulla siitä kuvaa heittää? Lumilautailusta kans kiinnostaisi tietää, että kaunko sitä olet harrastanut ja miten innostuit lajiin? Siitäkin ois kiva vaikka joku kuva saada. LA:sta niin käveletkö edelleen paljon? Uskaltaako siellä liikkua yksin pimeällä? Oletko nähnyt LA:ssa sauvakävelijöitä? Miljuuna kysymystä ois, mutta tässä nyt muutama ;)

  3.12.2011
  Repekka
 22. Yay Sauli-tonttu!!Jeee joulukalenteri!!!Loistava ajatus!!Olit muuten aivan oikeassa niissä BB-kommenteissasi ja siinä että sinun kauden asukkaat oli ihan parhaita! <3 Siitä tulikin mieleen että vieläkö olet"naimisissa"suoristusraudan kanssa? :) :) Riiviö-Saulia en unohda koskaan!Siinä oli Jarkko-"iskä"kovilla!! :) Hauskaa ostospäivää!!Niin ja sinulla on kyllä tosi suloinen kummipoika!! <3

  3.12.2011
  tinsu
 23. Ty for a lovely new blog! Your X-mas calendar idea is just fabulous :) Sooo.. is it too personal to ask: How many times per day do you..? Drink coffee.. lol :) I just know that fandom would love to find out this detail and few more not so harmless details also. Really appreciate your idea to answer your readers questions, and open a door a little bit to your life and thoughts. Happy gift hunting XOXO

  3.12.2011
  nmkt
 24. Sauli loving this site so much ! we are desperate to hear your sweet voice speaking English ? !! we would just all go crazy i think ! Love you and Adam so much

  3.12.2011
  Elizabeth
 25. Kiitos Sauli joulukalenterin luukun aukaisusta ♥ - Toi on hyvä idis, että saadaan tutustua hiuslookkiisi vuosien varrelta ja mielenkiinnolla odotan sitä sinistä ja rastaa ja kuvaa - yay! Tuo kysymyksiin vastaaminen -blogipostaus on kanssa kiva ja valokuvat täydentävät kirjoituksia mukavasti - kiitos niistä. Intoa jouluostoksiin!

  3.12.2011
  paljanka
 26. Ihan ekana pitää pyytää sulta anteeksi, Sauli. Epäilin nimittäin, että tuskinpa tätä blogia aivan jatkuvalla syötöllä kuitenkaan päivität, mutta mähän olin ihan väärässä. Sauli-joulukalenteri on ihan parasta! Yay! Mitähän viimeisestä luukusta paljastuu... hihihiii.

  3.12.2011
  Ansku
 27. Jee kiva blogi taas! Oon muuten tykännytkin tosta sun linjasta ettei niitä haastatteluja tarvii niin hirveästi antaa eikä yksityisasioita puhua liiemmin, mitäs ne muille kuuluukaan vaikka kiinnostaisikin :-) Olin muuten taas samaa mieltä sun kanssa noista BB asukkaistakin, vaikka itse toivonkin Sepastorin (.....) voittoa haha! Ois sun kyllä pitänyt saada enemmän aikaa puhua!

  3.12.2011
  Hennu
 28. Try amazon.com they may have turtle toys - not sure if you mean turtle turtles or teenage mutant ninja turtles.

  3.12.2011
  Squirrely
 29. Jos ei Turtleseja muuten löydy niin eBaysta löytyy, varmaan avaamattomia pakkauksiakin vielä. Sinne vaan, tsekkaat vaan että ei ole mikään kilpikonnavauhtinen toimitus. Ja noista haastatteluista: Hyvä vaan että voit heittää yli laidan kaiken maailman Seiskat ja Hymyt ja muut roskalehdet, kun ei kerran ole mikään pakko. Sinun tämänhetkinen olotilasi tuskin viis veisaa suomalaisen tabloid-julkisuuden määrästä. Mutta jos kuitenkin päädyt antamaan haastattelun jossain vaiheessa, niin tyydy vain hyvään. Image olis hyvä, mutta kaikkein paras olisi Hesarin kuukausiliite, niiden henkillöjutut on upeita. Hesarin uusitty NYT liite ja sunnuntai-Hesari vois myös olla hyviä. Ajattele kuinka sympaattisen kohteliaasti Hesari otti yhteyttä isääsi, muiden lehtien sietäisi ottaa mallia! Ja by the way, jos et tahdo pysyä kärryillä suomi-mediasta, sitä varten on ystävällisesti perustettu Twitter account, joka linkittää about kaiken: @Adam_Sauli_Fin_

  3.12.2011
  Emma
 30. Hyviä kysymyksiä on täällä jo esitetty. Osa on niin laajoja että niistä saisi varmasti ihan oman blogiaiheensakin. Itse haluaisin tietää onko LA:ssä hyviä kirppareita? Joistain vintage-vaatekaupoistahan olet jo toisessa blogissasi kertonutkin. Missä Losin kaupunginosassa tykkäät eniten hengailla ja miksi? Käsittääkseni tykkäät matkailusta joten mitkä ovat suosikkikaupunkisi ja miten LA kokonaisuutena vertautuu niihin? Ja vielä yksi jouluaiheinen kysymys: Onko lemppari joululaulua vai tykkäätkö yhdestäkään? Muistaakseni sanoit jossain Tutkassa että et joululauluista perusta.

  3.12.2011
  Miuku
 31. It's so much fun seeing your posts every day! I love hearing about you exploring LA - I've lived here for several years but you never run out of things to discover! I'd love to hear about your favorite places to shop; there's so many choices around here it's helpful to know what's good (especially for someone on a budget!). Also any shows you see that you enjoy. Have a great day!

  3.12.2011
  ChooseToLive
 32. Ja vielä tulevaan itsenäisyyspäivään liittyen: Koetko olevasi isänmaallinen? Onko suomalaisuuden tunteesi vähentynyt vai korostunut siellä asuessasi?

  3.12.2011
  Miuku
 33. Toivottavasti tämä merkitsee kunnolla ... Rakastan lukeminen ajatuksiasi! Minä todella arvostan rehellinen, avoin ja nöyrä luonne ja oma huumori ja positiivinen lähestymistapa elämään. Luulen, että monet meistä, jotka ovat faneja Adam ovat kiitollisia oppinut tuntemaan sinua. Odotan saavani lukea enemmän! Kysymykseni on mitkä ovat parhaat ja huonoimmat puolet olemiseen suhde jonkun kanssa, joka on kuuluisa?

  3.12.2011
  RBR
 34. You should have known better than to say you have skeletons in your closet, now we can't wait to find out what horrible, awful things you have done... Ha, Ha. It is so much fun reading your blog, yes because of "you know who," but also because you are so nice and so perky and it's a good way to get perspective about what a person new to our country thinks about all the holidays and craziness that IS the USA. I have no specific question, just want to say please keep telling us about you, your life, your impressions, anything you choose to share. Oh, one question, how long will you be in Finland with your family? That will be so much fun for you. Yay!!

  3.12.2011
  Pat
 35. Sauli your voice has such a lovely tone, do you sing at all ? or is it too intimidating as your love is the best singer in the world ? !!!!

  3.12.2011
  Elizabeth
 36. Kummasta kaupungista tykkäät enemmän LA:sta vai NY:stä? Voisin jotenkin kuvitella, että viihtyisit NYssä jopa paremmin kuin LA:ssa. Eikö siellä ole helpompi liikkuakin paikasta toiseen?

  3.12.2011
  Sirkku
 37. Olipas mukava kirjoitus ja suloiset kuvat. Toivottavasti tuot siippasi tänne Suomeen jouluksi :) Kerroit meneväsi Suomen itsenäisyysjuhliin sillä L.A:ssa, mahtavaa. Hienoa että menet tai olet saanut kutsun sinne ja jälleen, toivottavasti avokkisi tulee mukaasi. Olet jo jokin aika sitten sulattanut tämän täti-ihmisen sydämen, vaikka en ikinä ole BB:tä katsonut, en sinun aikana enkä sinun jälkeen. Kaikkea hyvää sinulle ja ihanalle avokillesi :)

  3.12.2011
  Hannele
 38. Hello, Sauli! So happy to see you have your own page! This is so cool! So you were asking for questions/ideas for upcoming blogs--i would love to know more about your time on Big Brother. Im curious to read your perspective & what you went through. I'm not familiar with this show at all. And, yes! Do a blog about your various hairstyles! I love your silver mohawk! :) Take care, Sauli! Love you!

  3.12.2011
  perfectway76
 39. Sauli, Welcome to the states. I hope you are enjoying your new home. I belong to an Adam fan site and thru this site I have come to read and look forward to your posts. We have some dedicated Finnish fans who translate your everyword. If you could give them a shout out it would certainly make their day. They are Zin and Mia. Keep the words coming.

  3.12.2011
  cj
 40. AWW, sauli u r just too cute! ;-) so Yes, i have a question that respects ur Privacy ( Honestly, i think its good that u don't do a emotional Striptease. ) at the last Shows(AMA etc) u had nailpolish on. I am really addicted to nailpolish! Lol and it just Kills me Not to Know, wot Kind of colour it is! Can u Save me? ;-)

  3.12.2011
  Anu
 41. Kiitoksia Sauli ihanista blogeistasi! Ne on aina taattuja päivän piristyksiä niin kuin teidän tutkatkin! <3 Tää joulukalenteri on ihan mahtava idea! Kun sun elämää on tullut seurattua BBstä lähtien on ihanaa, kun kirjottelet niin ahkerasti kuulumisiasi. On ihanaa nähdä, kun oot noin onnellinen nyt, vaikka ainahan sä oot positiiviselta ja onnelliselta vaikuttanut, mut nyt susta oikein huokuu onnellisuus! :) Sä halusit kysymyksiä: Mikä on parasta sekä ärsyttävintä Losissa? Mitä kaipaat eniten Suomesta, jos perhettä ja ystäviä ei lasketa? Ootko suunnitellu ottavasi lisää tatuointeja? Haluatko laittaa niistä kuvia tänne blogiin ja kertoa niistä enemmän? Tiedän, että kaikki eivät välttämättä halua tatuoinneistaan tarkemmin kertoa. :) Kivoin lahja jonka olet joskus saanut ihan keneltä tahansa? Sun suosikkipaikat koko maailmassa? Entä suosikki matkakohteet? Joku paikka missä oot halunnu käydä, mut et oo vielä päässyt? Onko ollu yhtään lunta ikävä? :D Mitä sulle ihan normaaleja juttuja ihmiset siellä pitää outona? Esim jotain tapoja? Entä ootko sä pitäny jotain juttuja siellä outona, mikä siellä on ihan normaalia? Sä voisit joku kerta oikein ottaa videoo sieltä matolta niistä kuvaajista, jos et ole liian jännittynyt. Sä et vaikuta, kyllä yhtään jännittyneeltä vaikka sanotkin olevasi! Oho tulipas pitkä! :D Sä itse pyysit kysymyksiä! ;D Oikein paljon haleja ihana Sauli! Pysy aina tommosena! <3

  3.12.2011
  Salla
 42. IHANA KUVA O_0 SULOINEN! (tarkotan kumpaaki kuvaa ;) Hehee Eilen kotonani kaikki hiljennyttiin ja laitettiin tv äänet täyteen kun "Sauli puhuu tv" : D Mutta kiitos näistä sivuista ja jutuistasi <3 Sinänsä surullista kun kirjoitat/sanot mitä vaan niin lehdessä lukee... Itse en varmaan kestäisi elämääsi :)

  3.12.2011
  JustMe
 43. Awwww!! You're so cute Sauli!! Did you always have your charm and charisma? ;) I love your blogs!!

  3.12.2011
  Gray
 44. Oi kun sulonen tuo sun kummipoikasi! Tullut kummisetäänsä ;) Tosi kiva että sä teit meille joulukalenterin, kun unohdin ostaa sen suklaisen.. Hyviä kysymyksiä onkin jo tullut, mut haluisin leffafriikinä kysyä että mikä on paras leffa jonka olet viimeaikoina nähnyt ja miksi?

  3.12.2011
  lennu
 45. Ihana idea: joulukalenteri <3 Ja kuvat aivan ihania myös! On hienoa tällä tavoin päästä kuulemaan sun ajatuksia. Tulee kysymyksenä mieleen, että käveletkö edelleen paljon sinne LA keskustaan vai menetkö taksilla, välillä tietty saat varmaan kyydin :) ? Kuinka turvallista siellä on liikkua kävellen, riippuuko alueesta? Tai siitä onko päivä/yö? Huomiseen! xo

  3.12.2011
  Miia Vaan
 46. Paras joulukalenteri ikinä!!! Kiva, että saadaan lukea juttuja Saulista ihan sinun omilla ehdoilla. Kerrot vain ja ainoastaan sen mitä haluat, eikä kukaan pääse värittämään juttuja omien intressiensä mukaan :) Minua kiinnostaisi tietää, millainen ihmisten Suomi-tietämys siellä on. Tietääkö porukka, missä Suomi sijaitsee ja millaista täällä on? Onko sinulle esitetty näitä hassuja "onko siellä jääkarhuja?" tyyppisiä kysymyksiä? Oletko pitänyt itse kiinni joistain meidän "oudoista" tavoista (esim. kenkien pois ottaminen sisällä) ja onko niihin kiinnitetty siellä huomiota? Pyydetäänkö sinua usein sanomaan jotain suomeksi, ja mitä silloin sanot? Syötkö edelleen voileipiä ja onko sinulla juustohöylää? Oletko päässyt käymään saunassa ja saiko siellä heittää vettä kiukaalle? Eh, nyt alkaa mennä mun kysymykset ehkä pikkasen erikoisiksi, mutta nää on asioita ja kysymyksiä, joihin olen itse törmännyt ulkomailla asuessani... :D Malttamattomana jo odotelen, mitä huomisen "luukusta" paljastuu. Ja niiden sun hiustyylien läpikäyminen on taatusti antoisaa ja hupaisaa niin sinulle kuin meille lukijoillekin!

  3.12.2011
  Mii
 47. Mikä oli pienenä sun haaveammatti? Missä maissa oot vieraillu? Tullaanko sulta usein pyytämään nimmareita L.A:ssa? Mistä sait idean hakea joskua aikoinaan BB-taloon? Siinä taas muutama kysymys ja jäljellä ois vielä ainakin sata.. : D

  3.12.2011
  Glitter
 48. Moi! Ihanat nämä uudet sivusi. :) Kiva kuulla kuulumisiasi, toivoisin että kirjoittaisit vaikka muodista, kahviloista/ravintoloista ja ihan arkipäivästä Hollywoodissa. Ja näin joulun alla siitä holiday hulinasta, joka siellä on. Ja sitten yksi hassu kysymys: Onko mittayksiköt tuottaneet ongelmia siellä? Siellähän on mm. mailit kilometrien sijaan ja jalat ja tuumat... Itse olisin noiden kanssa varmaan ihan hukassa!

  3.12.2011
  Miisa
 49. Onpa herttanen kuva susta ja kummipojastas! :D Ihan hyvä, että oot ottanu ton linjan ettet puhu henkilökohtaisista asioista lehdille. Mitäs ne kenellekään kuuluu ees. :) Se on muuten hyvä, et oot uskaltanu vaihtaa hiustyyliä, vaikka matkan varrelle oliski sattunu omasta mielestäs muutama "epäonnistunut" hiustyyli. :D Joku tossa jo kyseli noista kielikömmähdyksistä. Ois tosiaan kiva kuulla, jos sellasia on sattunut. Sit toinen mitä halusin kysyy on, et lähtisit sä juontajaks telkkarii jos sua sellaseen kysyttäis? Tai onko sua kenties joskus kysytty?

  3.12.2011
  Jomppe
 50. Paras joulukalenteri ikinä, yay! :) toivottavasti viimesestä luukusta paljastuu jotain extra-jännää! Tässä olisi muutama kysymys, jotka tuli mieleen: - Mitä kaipaat Suomessa eniten (perheen ja ystävien lisäksi)? - Oletko törmännyt siellä tilanteisiin, joissa suomalaisuudesta on ollut hyötyä/haittaa? - Mikä LA:ssa on parasta (lämpimän sään ja siipan lisäksi)? - Kuinka monta kertaa viikossa urheilet? Mitä teet (lenkkeily/sali)? Entä minkälainen ruokavalio sinulla on? Olet niin hyvässä kunnossa!! - Mikä on hassuin kommellus, jonka olet kokenut ulkomailla asuessasi? Onko tilanteita, joissa kielimuuri on ollut ylitsepääsemätön? - Mitä jouluperinteitä sinulla ja perheelläsi on? - Missä haluat viettää uuden vuoden aaton tänä vuonna? Suomessa? Tuossa nyt olisi jotain. :D

  3.12.2011
  Jenni
 51. Tämä on ihana joulukalenteri :) Tänne olikin jo kirjoiteltu paljon hyviä kysymyksiä, joten jään vaan odottamaan vastauksia...

  3.12.2011
  Päivi
 52. Oot aivan ihana, Sauli-tonttu!!! x

  3.12.2011
  Kirsi
 53. Kivat sivut. :) Ootkos vielä käytellyt julkista liikennettä siellä vai onko se täysin toimimatonta? Kävellenkin taitaa olla aika hankalaa päästä paikasta toiseen vai onnistuuko se suomalaisella jääräpäisyydellä? Onko siellä ollut maanjäristyksiä? Myrsky siellä riehui muutama päivä sitten. Aiheuttiko se ongelmia? Eroaako jouluherkut paljon suomalaisista? Joulupöydän tarjoilut taitavat ainakin olla aikas erilaisia. Hauskaa joulun odotusta ja toivottavasti turtlesit löytyvät. :)

  3.12.2011
  kuu
 54. I'm loving your blog, Sauli. I seems that you are more relaxed about just being yourself here. You must be so excited about your trip back to Finland for Christmas! Maybe you could tell us a little about the rituals of a finnish Christmas

  3.12.2011
  Jenny
 55. Sun blogis on kyllä päivän piristys! Mahtavaa, että olet päättänyt muotoilla sen lähiviikoiksi joulukalenterimuotoon. Takuuvarmasti paras kalenteri, jota ikinä olen availlu :)) Täytyy myöntää, etten juurikaan susta mitään tiedä, joten olen iloinen kaikesta infosta, jonka olet valmis jakamaan meidän kanssa. Innolla odotan tietysti uusia kuviakin :) Jos se ei tunnu liian tungettelevalta, niin olis kiva tietää, mitä teet siellä LA:ssa? Kuinka päivittäin vietät aikasi? Oletko löytänyt sieltä uusia suomalaisystäviä? Onko sulle annettu "ohjeistusta", miten maailmantähden miesystävänä kuuluu käyttäytyä/olla? Tunnetko koskaan yksinäisyyttä tai koti-ikävää? Siinäpä kai ne tärkeimmät....Ai, yksi kysymys vielä...Jos sinulle haluaa lähettää fanipostia, esimerkiksi joulu- tai syntymäpäivälahjan muodossa, mihin sen voi lähettää? Tuskin kuitenkaan siippasi fanipostiin...sieltä, ei taida mikään löytää perille :/ Lopuksi esittäisin vielä toiveen, että twiittailisit enemmän, vaikka suomeksikin, kyllä meitä kääntäjiä sieltä löytyy ;) Mukavaa joulunodotusta! Toivottavasti löysit Turtles-sälää :)

  3.12.2011
  WLF
 56. OI SAULI IHANAA ! pääsin nyt lukee tätä bolgii ja ihanaa ku sä kirjottelet joka päivä ! ;) ja lähettele kuvia vaa lisää :) mun puhelimessa on sust ja adamist nyt just 1010 kuvaa <3 ja ihanaa oli kuulla su ääni televisiosta ! sauli oikeesti oot täydellinen !!!!!! <3 siis ihastuin suhu heti ku kuulin sust ja mul on mu huoneessa sust tauluja ja vaikka mitä !!! suoraan sanottuna en vois kuvitella mu elämää ilma sua <3 sauli rakastan sua ! :) xxxx

  3.12.2011
  GlambertAnnii
 57. Hi Sauli! Enjoying you sharing your joy with all of us. Do you like to cook? What are your favorite meals?

  3.12.2011
  Gloria
 58. yes Sauli we give thanks to zin and mia who translate your every word for us ....tutka, radio interviews, blogs, magazines, everything, they are so good to us @ adamtopia and their sauli central !

  3.12.2011
  Elizabeth
 59. Aaww! Your godson is so adorable!! I'm sure elf-Koskinen will find some awesome turtle toys for him. :) -- The Christmas/Advent calendar is a wonderful idea. Yay! This means there's going to be a surprise picture of you for each day leading to the day before Christmas. I like the different hair idea. Perhaps you can also include pictures from your first 24 years of Christmas - starting from your first one in 1985; or the presents you got for each year. Have you ever received anything from Santa? ;) But I'm sure you have plenty of surprises for us -- Yep, it's wise to keep the skeletons in the closet! We all have them :) -- Your personal thoughts and sharing your Hollywood/LA life adventures from your own point of view - this what makes your writing truly unique and your blogs more exciting to read. I think you're doing an awesome job of making us feel good and putting smile on our faces. -- Great blog! As always, I love ya!!! <3 xoxo

  3.12.2011
  Rochelle
 60. Aivan ihanaa kun sulla on nämä nettisivut ja vielä Joulukalenterinkin meidän iloksi menit lupaamaan :) Hyvä kun pidät luurangot kaapissa ja tiukan linjan haastattelujen suhteen, on tärkeää pitää yksityisyttäkin ja noh, kun se siippasikin nyt sattuu olemaan noin kuuluisa kuin on :) Mukava kun jaat kuitenkin ajatuksiasi tämän sivuston kautta! Toivottavasti löysit etsimäsi lahjat kummipojallesi, hän näyttää olevan supersuloinen pojanvesseli. Niihin kysymyksiin;Mikä on parasta Joulussa? Haluaisitko päästä vielä suunnittelemaan vaatteita? Sitten sellainen "hassu" juttu muistui mieleen, muutama vuosi sitten jossain haastattelussa toivoit itsellesi sellaista lattialla seisovaa kokovartalo peiliä, missä on lamput ympäri kehystä, muistatko :) Oletko jo hommannut/löytänyt sellaisen? Kaikkea hyvää Sinulle ja innolla seuraavaa "luukkua" odotellen :)

  3.12.2011
  LenaS
 61. Vielä yksi kysymys: Mitä haaveilet tulevaisuudelta? Onko stylistin ammatti vielä unelmana vai jokin muu?

  4.12.2011
  Jenni
 62. Olet joskus kertonut, että pidät siivoamisesta ja paikkojen järjestelystä, että ystävät jopa kiusaa sua siitä kun kuljet rätti kädessä. Tuleeko sulla siivottua siellä Hollywoodissa?

  4.12.2011
  Justme
 63. Ai niin ja tämä kuuma peruna, jossa sun siippa on jo polttanut näppinsä pariin kertaan eli avioliitto, niin mitä mieltä siitä olet? Ihan noin yleensä ottaen ;) Tämähän on ihan yhteiskunnallinen kysymys, kaikilla pariskunnilla pitäisi mun mielestä tämä oikeus olla haluaa he sitä toteuttaa tai ei. Moni pariskunta ei halua ja ei siinä mitään kunhan kaikilla on se valinnanmahdollisuus.

  4.12.2011
  Justme
 64. OMFG Sauli !!! I can't put into words how much joy you are bringing to all of us out here, being so open with us and sharing these funny and sweet blogs and too cute photo's. Most of us not from your country know you through Adam of course, but wow, we have also come to know what a funny and beautiful, happy and gorgeous person you are, I love watching tutka each week, ( with reading the translation ! ) and I have watched a lot of your BB videos too without understanding a word ! and loved them ! ! am so happy Adam has a partner as adorable as you ! you are so loved !

  4.12.2011
  Glamkitten
 65. Minun kyssärit olisi tässä; -Karppaatko vai luotatko välillä muutaman päivän mehupaastoihin, vai syötkö mitä sattuu ja pysyt silti ihannemitoissa? -Kumpi tai kuka huolehtii kodin siisteydestä, ennenkaikkea minua kiinnostaa onko vaatehuone kokoajan tiptop? :) -Jos pääsisit kiertämään esimerkiksi ensivuonna maailmaa ympäri ämpäri, niin voisitko kieltäytyä? ;)

  4.12.2011
  N_Sleepwalker
 66. Moi Sauli! Ihan ensiksi kiitos mahtavista nettisivuista ja siitä että piristät ainakin tämän yksilön päivää. Niitä kysymyksiä kun pyysit niin tässä olisi muutama. Miten siellä suhtaudutaan suomen kieleen? Pyydetäänkö sua usein kertomaan, mitä tietty englanninkielinen sana on suomeksi? Olet tainnut muutamat kippikset ja hyvät syntymäpäivät siellä kuitenkin sanoa ;) Oletko vielä törmännyt suuriin kulttuurieroihin tai siihen, että itse teet asiat eri tavalla? Muistan kun kerroit että siellä saa autoillessa kääntyä oikealle vaikka valo olisi punainen... Mitä uutta olet oppinut/oivaltanut itsestäsi kuluneen vuoden aikana? :) Olet paras mahdollinen piristys tähän pimeään vuodenaikaan, Sunshine! :) <3 kiitos siitä ja jatka yhtä upeasti!

  4.12.2011
  ninjakisu
 67. I am just so grateful that through our rock god Adam we have come to know you, you are a joy and nothing but sunshine, I am completely in love with you !!! as I think all glamberts are ! This site is making me so happy !

  4.12.2011
  Jo jo
 68. Ihana toi tonttukuva joka tosin on vähän pienenä :D en malta odottaa huomista "luukkua". Mutta voisin nyt vaikka kysyä, että kun Suomessa vietät joulun niin kenen kanssa sen ajattelit viettää? (paitsi ilmeisesti kummipoikasi kanssa) Myös sellaista haluaisin kysyä, että kun Iltasanomien haastattelussa sanoit omistavasi ainakin 50 farkut niin mihin sun kaikki vaatteet edes mahtuu? (kyllä, olen miettinyt tätä oikeasti) haha :D

  4.12.2011
  Broken
 69. Oi Turtlesit <3 Ne oli in sillon kun olin pieni, mulla oli Turtles paitakin ;) Joulukalenteri-idea on hyvä, rakastan joulukalentereita, tosin tälle vuodelle en ole vielä ehtinyt ostamaan edes sitä Veikkauksen kalenteria... Noh, tää Saulin kalenteri on kyllä parempi, saa hymyilemään joka päivä :) Ja niistä kysymyksistä liittyen Losiin... Ehkä ne selkeimmät kulttuurin ja käytöstapojen erot verrattuna Suomeen kiinnostaa ja mitä kannattaa tietää jos sinne päin joskus eksyy :) Tosin jotain juttujahan olet jo IS:n blogissa kertonutkin. Mut ei sen oikeastaan niin väliä mitä juttuja kerrot, sinun kirjoituksia on aina mukava lukea ;)

  4.12.2011
  nenja
 70. Ai niin ja unohdin vielä sanoa, se joulukalenterin viimeinen luukku on sitten oltava jotain suuren suurta ja huumaavaa..eli eka (no olisiko sit kuitenkin toka..) pusukuva!!! Ja ihan pakko! :)

  4.12.2011
  N_Sleepwalker
 71. Hei Sauli! Vooi mikä ihana tonttu ootkaan <3 Mua kiinnostais tietää, että mikä on mielenkiintoisin/paras paikka missä oot ollu? Siis maa tai kaupunki tms.. :) Entä missä haluaisit päästä käymään? Entä minkälaista musiikkia yleensä kuuntelet? Mitä bändejä tai artisteja esim.? Kuunteletko minkä verran suomalaista musiikkia, ja jos kuuntelet niin mitä? :)

  4.12.2011
  Anna
 72. Try going online and google 'turtle toys in Los Angeles it will save you alot of walking, did you get a car yet? Borrow Adams. xxx

  4.12.2011
  gael
 73. Saulijoulukaleteri. Ihanaa. :DD Ku tossa pyysit näit kysymyksii nii tässä tulee: Minkälainen Adam on oikeesti? Tai siis ku sä tunnet sen oikeesti. (voi luoja ku on vaikeet selittää x)) Minkälainen on "normaali" päiväsi siellä Amerikassa? Miltä tuntuu ajatus siitä, että mun ja monen muun huone on täynnä Adamin kuvii? Mun ja monen muun kännykkä on täynnä sen kuvii? Ja mun ja monen on pakko kuunella sen musaa päivittäin? No mites se, että mulla ja monella muullaki on sustaki kuvii? Ja ootan innolla kuvii noist sun hiustyyleistä. Jajajaja sori ku tuli aika pitkä kommentti^^ :DD

  4.12.2011
  MiinaLoveAdam&Sauli
 74. Hello Sauli from Toronto. Love your new webpage, thanks for sharing your thoughts and pictures with us, and thanks to Mia and Zin for the translations so we can join the fun here. Saw in some BB videos that you are a good dancer, those pictures with your flexible moves are beautiful and artistic, did you have some training or it all came to you naturally?

  4.12.2011
  milkywayfairy
 75. Kiitos joulukalenterista! :) Moni oma kysymykseni on jo edellä kysytty, joten jään innostuneena odottelemaan, mihin vastaat. Ilmeisesti flunssasi on jo voiton puolella, kun olet jouluostosaikeissa. Toivottavasti löydät etsimäsi suloiselle kummipojallesi! Olen samaa mieltä kanssasi tuosta yksityisyytesi suojelemisesta. Kun kirjoitat itse, voit valita sanasi tarkemmin. Ei meidän tarvitse kaikkea tietää, vaikka haluaisimmekin. Sekin on mukavaa, että jää mieleen tilaa omille kuvitelmille. Nostan hattuni/piponi/baskerini korkealle ilmaan jo sen vuoksi, että uskalsit ottaa riskin ja antaa uudelle mahdollisuuden. Ehkä haluaisin vielä tietää, koetko itse muuttuneesi kuluneen vuoden aikana jotenkin? Onko LA:ssa asuminen ja Suomen tarkastelu kauempaa muuttanut ajatuksiasi, käsityksiäsi tai haaveitasi? On muuten mielenkiintoista, kuinka olen itsekin alkanut aktiivisemmin tarkastella oman elämäni vaiheita ja muistella oman parisuhteeni alun kuvioita sinun tarinasi seuraamisen tuloksena. Paitsi että tekstisi viihdyttävät, ne myös inspiroivat miettimään monia asioita. Kiitos siitä!

  4.12.2011
  Hilla
 76. Kiitos hienosti totutetusta sivustosta ja lämminhenkisistä kirjoituksista. Olet asunut jo pidempään siellä rapakon takana ja puhut tietenkin päivittäin englantia. Oletko huomannut sellaista ilmiötä, että rupeat ajattelemaan englanniksi tai näet unia englannin kielellä? Sitten taas kun puhut suomea, jotkut sanat ovat hukassa ja joudut sanomaan ne englanniksi.Onko tuttua? Itselläni on käynyt näin ja jo itse asiassa "pelottavan" nopeasti ollessani poissa Suomesta pidempään. Mitä teet kun oikein kova koti-ikävä, tai itseasiassa ikävä Suomeen, tulee? Kotisihan nyt on siellä...Mitä ruokaa kaipaat eniten Suomesta ja kokkailetko suomalaisia ruokia?

  4.12.2011
  Anne
 77. Mun on jotenkin vaikea uskoa, että oot ollut bb:ssa. Kun mä en voi sietää kyseistä ohjelmaa ja kaikki siihen liittyvät uutiset ja henkilöt aiheuttaa mussa pelkkää silmien pyörittelyä ja ihmetystä. Mut ilmeisesti bb:ssa voi olla myös hyviä tyyppejä, joita ei kiinnosta pelkästään hymy-lehden alastonkuvat ja muu turha julkisuus. Tää on nyt niin vanha juttu, että ymmärrän jos et halua enää puida sitä mutta miksi sä haitkaan bb:iin ? Miten sä ajattelit sen vaikuttavan sun elämään sitten kun pääset talosta pois ? Small talk taitaa olla ulkomailla aika kova sana mutta se on Suomessa vähän vierasta. Niin onko koskaan sellainen olo, että hitto kun olisi Suomessa eikä tarvitsisi tehdä tikusta asiaa ? Ja sit vielä sellainen, että onko jotain suomalaista piirrettä jota olisit ruvennut arvostamaan erityisesti ja josta haluat ehdottomasti pitää kiinni ? Ja vaikka mä pidän koko bb:a täysin pöhkönä ohjelmana niin musta sä vaikutat hyvältä tyypiltä. Ehkä munkin pitäisi antaa sille ohjelmalle tilaisuus :D

  4.12.2011
  Nuppu
 78. Dear Sauli..ciao from Rome,Italy. I came to L.A. from my country in 1992 so I know what it feels to be a foreigner in Hollywood. I remember the shock for the language as many people there spoke English with different accents from all over the world..Russian accent,Indian accent,African accent..it almost didn't sound like English,that was difficult at first. Was it difficult for you too?

  4.12.2011
  vamosamy
 79. Tähän Joulukalenteri ja joulunodotus teemaan liittyen; oletko ikinä toiminut Joulupukkina? Entä mikä on paras joulumuistosi tai paras joululahja, jonka olet saanut tai antanut jollekulle? :)

  4.12.2011
  Kirsi
 80. What's your favorite junkfood that you have found in the US?

  4.12.2011
  Dee
 81. Aitko tosiaan joka päivä ennen joulua kirjoittaa, hienoa jos jaksat. Multa loppuis varmaan juttuideat kesken. No jos ei muuta keksi, niin sitten kuvia vaan :). Hyvä ettet anna haastatteluita mutta kyllä nuo roskalehdet ja -saitit näköjään sun blogistakin jaksaa repiä hassuja otsikoita. Jossain Iltalehden jutussa, mihin taisit Twitterissä myös linkata, oli yksi vähän ikävänsävyinen lausekin. Mutta turha kai sitä on murehtia mitä muut ihmiset ajattelee, ja jos joku ylipäänsä sokeasti uskoo iltapäivälehtien "artikkeleita" niin aika tyhmä pitää olla. Kysymyksiä on tullut jo paljon, mutta tässä vielä pari: Aitko hankkia amerikkalaisen ajokortin? Miten olet tähän asti liikkunut paikasta toiseen? Siellä kun ne etäisyydet on niin pitkiä.

  4.12.2011
  Marilun
 82. WUHUU!! Ihanaa Sauli, että avasit meille joulukalenterin, ei viitsi tän ikäisenä enää suklaista ostaa. Hyviä kysymyksiä tullut paljon, itseä kiinnostaa miten hyvin tulet toimeen englannin kielellä, onko paljon kommelluksia ja väärinymmärryksiä? Ja just toi mitä Miisa kysyi, mailit, tuumat ja jalat, meneekö paljon sekaisin vai oletko jo oppinut? Kaunko meinaat viettää Suomilomaa ? Ja sit se perinteinen mitä kaipaat Suomesta, kun ihmisiä ei lasketa ? Itse kaipaisin salmiakkia, ruisleipää ja saunaa, hahah. :D Tosi söde kuva susta ja kummipojasta, hän on kuin pieni nukke. ♥♥

  4.12.2011
  Stella
 83. sitä vaan et oot ihana :)

  4.12.2011
  maurelita
 84. Love your blog Sauli!! I have a couple of questions. 1-Is Adam teaching you English and are you teaching him Finnish?? 2-Will Adam be going with you to Finland for Christmas?? Hope so!!! Love you both!!!!

  4.12.2011
  Robin
 85. Oh Sauli, you are spoiling up already :) This is so much fun & gives us a wonderful opportunity to know you better. Thanks so much for everything :) You are truly amazing :) I have so many questions but I guess I will go with this. What is Christmas like in Finland? I mean ritual wise. I have often wondered how other countries celebrate Christmas. And one final thought. Hope someone very special gets to go with you for Christmas ;) Hope you have an amazing weekend. Can't wait for your next report :)

  4.12.2011
  Kristy
 86. Dear Mr. Sunshine ! you are so beautiful, sweet and funny, I love reading your blogs and listening to you and katri.....I want to know what is on your ipod right now ? ! and as you were an inspiration behind it...just how good is your partner's new album ? ! so desperate to hear it !

  4.12.2011
  Beth
 87. Tä joulukalenterihomma on aivan mahtava. Olet saanut elämältä jo paljon. Olen onnellinen puolestasi. Kiitos kaikesta. Lämmössä on ihana asua, ja välität sitä meillekin hienon luonteesi ja kirjoitustaitosi kautta.

  4.12.2011
  Kirsti
 88. Nyt voin luvata, et kysyn sellasen kysymyksen johon joka ikinen täällä haluaa vastauksen, haha. Eli onko se Adam nyt tulossa sun kanssa Suomeen viettämään joulua? :)

  4.12.2011
  tiiukka
 89. Hi Sauli! Thanks for your blog!!! Question : which is the most difficult challenge you have to face when you moved to LA? You´re so cute and so possitive =) Love from Monica (from Perú) Kisses / Besos !!!

  4.12.2011
  Moni
 90. Taas muutama kysymys lisää :D Mikä on oudoin eläin johon olet törmännyt Amerikassa? Mistä oot saanu ideat tatuointeihisi? Ja täällä on jo kysytty sun fanipostistakin, niin mäkin haluisin tietää sen että vois laittaa postia sulle tulemaan ;)

  4.12.2011
  Glitter
 91. Miten kävi surffaus-harrastuksen?

  4.12.2011
  Henska
 92. Ihanaa että olet noin innoissasi tästä uudesta blogistasi! Blogisi onkin jo mainittu monessa suomalaisessa lehdessä. Tykkään tosi paljon linjastasi, ettet jakele haastatteluita joka suuntaan. Jatka samaan tyyliin :-) Liian usein toimittajat saavat asiat kuulostamaan ihan vääristyneiltä, ja niin totta, ettei henkilökohtaisia juttuja tarvitse kenenkään tietääkään. Sain ilmeisesti blogisi välityksellä superflunssan, joten joulukalenteripostaukset ovat enemmän kuin tervetulleita. Hahah, hiustyylipostausta odotan eniten! :-) Myös tatuoinnit kiinnostavat. Jatkossa olisi hauska lukea esimerkiksi mielenkiintoisista paikoista/kaupungeista, LA:n katutyylistä, Saulin omasta tyylistä, vaatekaupoista, elokuvista, televisiosarjoista, konserteista joita pääset näkemään, paikallisista erikoisuuksista ja kulttuurieroista jne. Seurapiiriuutiset ja punaisten mattojen tilanteet kiinnostaa aina ja kaikki arkiset hassut jutut saa hyvälle tuulelle. Kiitos :)

  4.12.2011
  nina h.
 93. Ihanaa ihanaa, tää voittaa mennen tullen kaikki suklaakalenterit! :D Hyviä kysymyksiä on jo kysytty, osasta sais tosiaan ihan oman blogientrynkin. Osan kyllä tottakai karsit kuitenkin jos menee liian henkilökohtaisuuksiin tai liikaa siihen suhteen toiseen osapuoleen :) Muiden mukana kehun tuota sun yksityisyyspolitiikkaa - ei niille roskalehdille kannata mitään kommentteja antaa. Kauhulla jo odotan tota hulabaloota jos/kun se Adam tulee tänne promoamaan, onneksi osaatte varmaan suhtautua huumorilla ja tiedätte suunnilleen mitä odottaa :-) Ja noita kielimuurimokia olis hauska tosiaan kuulla!

  4.12.2011
  viuhti
 94. Tätä on tosi kiva tulla aina lukemaan päivittäin päivän piristykseksi. En tiiä onko tää jo mainittu, mut sä voisit tehä postauksen sun vaatetyylistä. Miten se on muuttunu, esim. 18 vuotiaana ja nyt. Tai sit mitä vaatteita tykkäät käyttää ja mistä eri asusteista tykkäät. Mulle tuli myös mieleen, et onko sulla jotain tiettyjä rituaaleja esim. joku tietty asia, joka on aina pakko tehä ennen nukkumaan menoa. P.S. Ihana toi kuva.

  4.12.2011
  Hanna
 95. Näitä sun sivuja lukiessa tulee niin hyvä mieli! Tämä on paras " joulukalenteri" ja mikä ihanampaa, tämä ei lopu jouluun. Kiitos, kun jaat palan hyvää oloasi ja tuultasi meille. <3

  4.12.2011
  Katja
 96. Your Christmas picture is delightful and it certainly puts me in a festive mood. December is my favorite month of the year. No matter how busy our lives are, there is so much tradition and connection back to family to help to remember what is most important. I was raised Catholic (father's side) so Christmas has always been an important holiday for us, but my mother's side is Jewish, so we celebrated Hanukkah too. Friends used to joke we were spoiled with so much gift giving through the month, but sometimes they asked if I was confused by this when growing up. All I remember were the celebrations, and passing on of good will, generosity, and love when we all got together, whether with immediate family or extended. There was nothing confusing in that for me. I continue traditions from both sides with my own children such as decorating a Christmas tree with the manger or lighting Menorah candles. My nieces and nephews have small children - so Santa makes a visit for them still, but my favorite time together on both sides after the meal is over, and gifts have been exchanged, is the time in the evening when we're talking beyond small talk, laughing, and playing games, and really getting to know one another again. I also love the holidays when lights are twinkling against the snow. I've only been away somewhere warm once on Christmas when I needed to get away from everything to help lessen the pain from the loss of a loved one. It didn't feel like Christmas without the cold and the snow, and that was exactly what I needed that year. It sounds like you've gotten accustomed to the warm LA weather, but do you sometimes miss the different climate? Besides the enjoyment of being with your family again - what tradition(s) are you looking forward to most spending Christmas in Finland?

  4.12.2011
  Barb
 97. Hienoa Sauli! Very proud of U ;D

  4.12.2011
  Tuija Matikainen
 98. You look adorable in that Santa hat pic. It's really nice reading your blogs and getting to know your personality better. You're blogs always make me smile <3

  4.12.2011
  Trina134
 99. I hope this question is not too personal. When your partner goes on tour next year, will you go with him? Or have to stay home alone? Will you appear in any of his videos. Would love to see you in them. I think you are beautiful and so photogenic.

  4.12.2011
  irish1139
 100. Sauli, just to let you know this 29 yr old nurse from England is completely in love with you ! Thank you so much for doing this for all of your fans and sharing it is so appreciated. I know you are a private about Adam but please know it is not because we are being intrusive it is from a good place and that we just love your love story together, the two of you are such positive role models, when you held hands on the A.I red carpet i cried, it was so beautiful, we wish the two of you nothing but LOVE

  4.12.2011
  Liz
 101. Yay Sauli you sweetheart ! I agree with Liz's comments, you and Adam are so beautiful together that we love the fact that you met and fell in love and it was obviously fate, we love your love so much and feel like together, you and Adam can conquer the world. You are adored here in London. A million kisses and thanks for sharing thoughts and pictures with us. I am in love with you also ! :) wow what a smile you have !

  4.12.2011
  Petra
 102. Aaaww! <3 Vähäks suloi toi sun kummipoikas! Sul on varmaan kova ikävä häntä ja sun siskoa ja tietty muutakin perhettä. Joulukalenteri on tosi hyvä idea :) Odottelen innolla kaikkea uutta kivaa. Ja on muuten pakko sanoa, että hyvin oot miehelles opettanu suomea :) Adamin tervehdysvideo suomalasfaneilla sai hymyn huulille. Haluaisin kysyä, että oppiiko tota englantia puhumaan siellä kunnolla nopeesti,että voi ihan vaan höpötellä ihmisten kanssa? Itseä kun se vähän huolestuttaa, kun au pairiksi olen lähdössä parin vuoden päästä. Muutenkin tuli mieleen, että voisit pitää sellaisen kysymyksiin vastailublogin vaikka kerran kuussa tai jotain :) Pidä hauskaa joulushoppailulla. Mä voisin shopata vaikka vähän lunta tänne Lahteen! xoxo

  4.12.2011
  Laura
 103. Hi Sauli! This is my first time commenting. I just wanted to say I appreciate your posts very much & enjoy reading the translations some Finnish fans provide, as well as seeing teh lovely pictures you post! I can't think of any questions right now. Looking forward to seeing more pics, though! (andd thanks for posting pics of you and Adam, you guys are a beautiful couple!) :)

  4.12.2011
  Michele
 104. Moi! Kerro ihmeessä, jos löydät jostain Turles-leluja. Yritin niitä itse löytää Floridasta ja Georgiasta, mutta aika laihaksi se saalis jäi... =)

  4.12.2011
  Paula
 105. Täällähän on tullut paljon myös englanninkielellä kysymyksiä. Jännä nähdä vastaatko niihin ja millä kielellä. Kannattaisi varmaan joihinkin vastata koska täytyy sanoa, että sulla on paljon myös ihania englanninkielisiä seuraajia.

  4.12.2011
  Justme
 106. Aluksi iso kiitos blogista! Ja tästä joulukalenterista. Saat aina hymyn huulille postauksillas. Iso KYLLÄ tolle et käyt noi hiustyylis läpi. Sä oot BB:n jälkeen kerenny jo vaihtaan sitä sen verta usein et haluun nähä minkälaisia tyylejä sulla ennen sitä on ollut :D Oon yrittänyt pohtia noita kysymyksiä ja mieleen tulee oikeestaan samoja mitä edellä on jo mainittu. Vieläkö sä olet semmonen siivousintoilija, josta mainitsit sun vanhas blogis aikanaan? Ja onko sulla tapoja, jotka täällä suomes on tyypillisiä, mutta siellä ei? Semmosia jotka aiheuttaa ihmetystä (paitsi se veitsijuttu josta mainitsit jokin aika sitten)? Onko vielä ketään kysynyt et "Onko Suomessa jääkarhuja"? :D Seuraavaa postausta odotellen :)

  4.12.2011
  Jenza
 107. Tää on ehdottomasti paras joulukalenteri ja nyt on ainakin hyvä syy tulla joka päivä lukemaan sun kuulumisia :) Olet niin positiivinen ja iloinen persoona, että jaat sitä iloisuutta meille muille näillä sun ihanilla blogi kirjoituksilla. Ihanaa joulun odotusta! Onko tullut paljon väärinkäsityksiä kun varmasti tuo englanti tuottaa joskus ongelmia? Entä mitä ihmiset siellä ovat tienneet suomesta?

  4.12.2011
  KR
 108. Aivan ihana postaus ja mahtava tää joulukalenteri-idea! Toivottavasti löysit Turtleseja, ja kummipojan toivomukset toteutuu :) Täällä on jo kysytty samoja kysymyksiä, mitä itelleki tuli mieleen, mutta kysyn niitä silti (jospa sit sais todnäkösemmin vastauksen;). - Mitkä on sun tulevaisuudenhaaveita? Haaveiletko edelleen vaatesuunnittelusta ja/tai haluisitko tehä töitä median parissa? Ootko päässyt jo toteuttaan tota suunnittelupuolta (etkös KoneHelsingille jotakin ainaki tehny:) - Vaatteisiin liittyen, että vieläkö onnistuu neulominen ja onko sitä tullut harrastettua? - Luin jostakin että oot nuorena harrastanu myös kuvataiteita yms. niin pohdin tässä joskus, että onko sun tatskat tai jotkut niistä sun omaa käsialaa? Ne on muuten hienoja; värimaailmaltaan ja 'teemoiltaan' hienon positiivisia:) - Onko sulle sattunu Jenkeissä joku nolo juttu kulttuurieroista, kielestä tms johtuen? - Ja koska aina susta saa niin ilosen kuvan, niin sanopas jotain asioita mistä ET tykkää :P Ja löytyykö paheita? (hyvässä ja/tai pahassa mielessä... vai menikö tää siihen luuranko-osastolle;) ps. modelle terkkuja, että voisko tähän kommentointiosastolle saada kappalejakomahdollisuuden? ainakaan viimeks se ei viestissä näkyny; helpottais vaan näiden pitkien viestien lukemista. Kiitos:)

  4.12.2011
  Andi
 109. Are there foods that you totally miss from Finland that you can't find here in the States? I know when I lived overseas that I craved iceberg lettuce ( how stupid, right?) It was one of the first things I bought for myself once I got back Stateside. I am enjoying your blog and find your "take" on things interesting and funny. Good luck with your daily posts.

  4.12.2011
  Me
 110. Pakko kysästä (toivottavasti ei ole liian henk. koht) : D Mutta siis Adam kun on juutalainen, niin miten on, elääkö hän kuten juutalainen eli ei possua eikä joulua vai mitenkä?

  4.12.2011
  JustMe
 111. Mitä haluat joululahjaksi? :)

  4.12.2011
  Glamismylife
 112. I so agree with all the wonderful comments about you and Adam, honestly Sauli, i have never seen two people more beautiful or deserving of love and success, thank god Adam brought you into our lives, and yes you have so many English speaking fans now, how about a video shout out to us in English ?, ( as your partner did one just recently in Finnish ! ) wow ! I think you would hear the noise of all your English speaking female fans in the world fainting at the same time ! :) you are very beautiful to look at Sauli but even more beautiful on the inside . I adore you, can't wait for your next update ! and yes, our interest in you and Adam comes only from love .

  4.12.2011
  Sally
 113. Ompa ihanaa lukea sun kuulumisia näin usein! <3 Sulla on varmasti tällä hetkellä kaikki mitä ikinä uskalsit toivoa, mutta osaatko sanoa mitään pientä kivaa mitä haluaisit tänä vuonna joululahjaksi?

  4.12.2011
  Johanna
 114. Voi kuinka söpöjä miehiä kuvassa!! :) Kyllä on yksi kauneimmista lapsista maan päällä! (eikä kummisetäkään kauheasti häviä) :) Jee! Onpa kiva joulukuu tulossa!!! :) Hieno juttu, että aiot vastailla meidän fanien kysymyksiin, tässä tulee heti muutama: * Parhaimmat menopaikat Losissa? * Noloin moka mikä on tullut mm. kielten välisissä eroissa? Jos haluat kertoa... :) * Mitä asioita on eniten ikävä Suomessa? Jos ei lasketa perhettä ja ystäviä jne... * Mikä juttu Suomessa amerikkalaisia eniten ihmetyttää? Eiköhän siinä ollut nyt jo riittävästi... Oikein rentouttavaa sunnuntaita!!

  4.12.2011
  Suz
 115. Sauli I love you ! I had a dream last night that you and Adam began your own fashion line and wow did it rock !!!! Is fashion in some way going to be part of your future ? The two of you always look stunning on the red carpet, let me also just say what inspirational and wonderful role models you and Adam are for the LBGT community, and everyone in general, the two of you radiate love :)

  4.12.2011
  Linda
 116. Kun lueskelin noita kommentteja, niin joku taisi mainita, että oletpa paljon miehistynyt noilta BBajoilta, kävinpä sitten itsekkin Utubessa virkistämässä muistia, en yhtään muistanut millainen hulivili silloin olitkaan, ja HIUKSET :D siinävaiheessa aloin muistelemaan jo näin etukäteen noita sinun kampauksiasi, olihan ne aikamoisia... ;) Tässä muuten yksi kysymys siihen sinun tulevaan kysymyskirjoitukseesi: tunnistetaanko sinut kuinka hyvin kadulla siellä LAn puolella, tai tullaanko sinulta koskaan pyytämään yhteiskuvaa tms :D?

  4.12.2011
  Niia
 117. I like this blog...in fact, even better than the weekly one you do for the magazine. Much warmer, friendlier. Looking forward to learning Finnish holiday traditions. I'm half Swede by heritage and our holidays were filled with Jultomten, Dala horses and straw goats. I've interviewed Hans Haveron a couple of times & know you guys were at Burning Man together. Are you also an artist? If so what mediums do you create in?

  4.12.2011
  MamaKath
 118. Sauli! such a wonderful Idea to do a calender of daily events through out December. Hmmm Have a you purchased a Christmas tree yet? So many varieties to choose. Thank u so much for your amazing blogs. Will u be taking your Godson to see Santa ??? Good luch finding the Turtles. what kind are u looking for sweetie ??? Maybe I can help . Much love always Sharon @Glambertknot666 on Twitter :)

  4.12.2011
  Sharon
 119. Question: what are the best 3 things about your partner? :)

  4.12.2011
  Ratuna
 120. Moikka Sauli! Mulla olis yks kysymys. Kiinnostaa kovasti toi sun englanninkielen osaaminen, millasta se oli ennen kun muutin jenkkeihin? Ja onko nykyään ihan sujuvaa? Olis myös ihan mahtavaa kuulla jotain hauskoja tilanteita missä et oo joko ymmärtänyt mistä muut puhuu/ymmärtänyt väärin. :D Kiitos ja ja kumarrus! :)

  4.12.2011
  Tiia
 121. heiii.. ujosti kyselen josko olisi mahdollista saada jouluaaton luukkuun semmonen pusukuva susta ja kullastasi? :)) Hyvää joulun odotusta!

  4.12.2011
  Katariina
 122. There's actually just one question I want answered... If you were a pub, what would you be called? ;) x

  4.12.2011
  A
 123. olit nii hyvä siinä bb extra haastattelus mäki haluun et suvi voittais ja eiiii sebastian tippu =( ! mut tää on kiva tää sun blogi =)

  4.12.2011
  saulionparaas
 124. voi että kun tätä on ihana lukee!:)

  5.12.2011
  Sanna
 125. Palan halusta kuulla miten Sinä ja Adam rupesitte seurustelemaan?:-) Ihan huippua että teit omat nettisivut ja te ootte niiiiin ihania, aaa!♥

  5.12.2011
  dajenna
 126. Would love to hear you speak English. Even though I don't understand Finnish, I love to watch you and Katri interact. You guys are just too funny together.

  6.12.2011
  Laura K
 127. Thanks guys, I just about lost it lonoikg for this.

  10.12.2011
  Delonte
 128. haluaisin vain tietää oletko jutellut ikinä Bruno Marsille tai Robert Pattinsonille?:)

  10.12.2011
  heidi
 129. Sauli, i love you and adam to death but please take care of yourself. choose wisely! If you choose to continue to be with adam i will definitely wish you both the best and continue to support both of u but i also want you to be happy. Im sure all yr fans wish the same thing for u. the choice is yours & it will also be mine.

  22.12.2011
  messymissy
 130. Ihan mahtavaa et sait nää omat nettisivut! Ja sun blogi ilta-sanomien sivuilla ja se tutka Katrin kans on kans mahtavia! Sua on tosi kiva seurata noista, toivottavasti jatkat pitkään, oot vaan nii paras.. sairaan sulonen ja huikee tyyppi :D Haluisin tietää näin ihan yleisesti et olikse kuinka hankalaa muuttaa tonne? Et tarviiko oikeesti kuinka hyvin osata enkkua jne että selviää siellä ja voi jopa jäädä asumaan? Oi vitsi ku pääsis vaihtaan sun kaa paikkoja pariksi kuukaudeksi :3

  27.12.2011
  nuffnuff