SUOMEEN!

Sauli_newpose3_161211

Nyt se olis sitten Suomeen tulo edessä! Ihan iski kamala matkakuume ja jännitys päälle. Siitä on kumminkin jo niiiiiin pitkä aika kun siellä päässä olen viimeksi ollut. Tästä pakkaamisestakaan ei oikeen tule yhtään mitään kun minulla on täällä vain kesävaatteita.  Mietin juuri että tarkeneeko siellä pelkällä nahkatkilla vai pitääkö minun tässä kiireessä vielä käydä ostamassa joku toppatakki? Olen tässä nyt tunnin verran pakkaillut ja olen saannut laukkuuni muutamat sukat ja pipon… Hohoijaa! Pää on ihan sekaisin ja vatsa heittää kuperkeikkaa… Kyllä tää meni nyt vaikeemmaksi kuin osasin kuvitellakkaan. Olen aina inhonnut pakkaamista ja jätän kaiken aina niin viime tinkaan. Joululahjoistakin on vielä puolet ostamatta ja miljoona asiaa hoidettavana. Huh! Mikä noissa joululahjoissakin on että niitä ei osaa ikinä ostaa ajoissa vaan viimeisellä viikolla ja kauheessa kiireessä. Varmaan muillakin on tämä sama ongelma?? Vaikka joulu onkin rauhallista aikaa niin joulua edeltävä viikko on kaikkea muuta!! Ihan jo kauhistuttaa tuo ensi viikon hulina!

Ihanaa kumminkin tulla Suomessa käymään ja nähdä perhe ja ystävät! Ei kun pakkaamaan, semmonen 20 h matkustamista ja sitten 10 tunnin aikaerosta johtuva jet lag… Täältä tullaan, Suomi!

xoxo

/S

Kommentit

 1. Joutuuko Adam viettämään joulun ilman omaa kultaa? :O Raasu, vaikka kivahan on saada Suomipoika Suomeen ;) <3

  16.12.2011
  Jaana
 2. wow you post yet another stunning photo, probably the best yet, wow perfection, happy and safe travel and i hope you and Adam are together again soon, all the love in the world to you Sauli x

  16.12.2011
  Petra
 3. Tervetulloo!! Kyllä varmaan ihan pelkällä nahkatakillakin pärjäät. Itse olen painellut se päällä koko syksyn.

  16.12.2011
  pertza
 4. Tervetuloa taas tänne, Sauli! Toivottavasti nautit olostasi täällä kylmässä Suomessa, ja varmasti nautitkin kun näät pitkästä aikaa täällä asuvia läheisiäsi :)

  16.12.2011
  Anna
 5. YAY SAULI ! tai no toivotan sulle hyvää matkaa ja ihanaa ku tuut suomeen ;) <3 sauli rakastan sua ! oot ihana ! uskomatonta et tuut suomeen taas kosk oot nii ihana ja rakastan sua:D <3333 xxxxx

  16.12.2011
  GlambertAnnii
 6. Etelä-Suomessa ei vielä ole kovinkaan kylmä, joten nahkatakilla kera hanskojen ja kaulaliinan pärjännee lentokentältä Hyvinkäälle, ja kai sinulla sitten Suomen päässä on säilössä talvitakkeja, olithan täällä kuitenkin viime talvenakin. Milloin muuten seuraava IS-blogi ilmestyy? Jääkö tämä viikko väliin? Voisit antaa jotain infoa siitä.

  16.12.2011
  Sanni
 7. Minulla sama homma.. melkein kaikki lahjat hankkimatta. Toisaalta, mitäpä joulu olis ilman sitä pienen pienoista stressiä? Ei muuta kuin tervetulemasta takaisin Suomeen :)

  16.12.2011
  Piku
 8. täällä tarkenee ihan hyvin nahkatakilla. itsekin käytän vielä kun toppatakki on liian paksu tähän säähän :D ja joululahjoista on vielä minullakin puolet ostamatta :)

  16.12.2011
  mai
 9. Safe travels, and wishing you the best Christmas ever!!! I'm Turkish, and this is exactly how I feel traveling. Last minute packing, last minute shopping trips, last minute everything :D

  16.12.2011
  Maura
 10. Tervetuloa Suomeen Sauli <3 Sää oon sellanen kun usein vappuna :) itse en talvirotsia paljoa ole käyttänyt mutta sieltä helteistä kun tulee tänne kylmään pohjolaan varmasti toppatakki on hankittava!! Ne ovat alennukessa kun säät ovat syksyiset joten täätäkin sen voi hankkia :))

  16.12.2011
  Martsu
 11. Jotain t-paitaa vahvempaa kannattaa pakata mukaan, vaikkei täällä sentään ihan pilkkihaalaria tarvita vielä. ;) Nollakelissä mennään. On varmasti hauska tulla käymään ja nähdä perhettä ja kavereita. Turvallista matkaa! Kuulostaa siltä, että olet hyvin kotiutunut myös sinne Amerikkaan päin, kun Suomeen tullaan"käymään". :D

  16.12.2011
  Tikru
 12. Have fun and happy holidays! <3

  16.12.2011
  Emilee
 13. Tosin uskon valkoisen joulun tulevan kaikesta huolimatta!!! Toivottavasti siippasi tulisi ja tapaisi ihanan perheesi ja ystäväsi...kovasti siitä kirjoitellaan ettei ehdi mutta pidän peukkuja se olisi joululahja meille suomalaisille <3

  16.12.2011
  Martsu
 14. Remember,Sauli-it's not your presents but your presence! You are the best gift to your family and friends! Have a great rip and build those memories at the speed of life...

  16.12.2011
  Cameron
 15. (((HUGZ)))

  16.12.2011
  Anod
 16. Suosittelen ottamaan talvitakin varalta, vaikka täällä onkin suunnilleen nollassa. Tai sitten joku paksumpi paita nahkatakin alle :) Nyt on tosi lämmin viime talveen verrattuna. Mulla on vähän sama ongelma aina pakkaamisen kanssa. Aina siirtää pakkaamista huomiselle ja hups yhtäkkiä pitäis lähtee jo seuraavana päivänä. Mä odotan innolla tuota Suomen tutka jaksoa. Ja tuohon viime tutkaan niin tehkää semmonen Suomi-kiertue tutka. Semmonen olis tosi kiva!

  16.12.2011
  Hanna
 17. Tervetuloa Suomeen Sauli!!! <3 Helsingissä ei ainakaan oo lunta tällä hetkellä, vettä vaan sataa ja tuulee :/ en sanois että välttämättä tarvit mitään hirveen paksua talvitakkia, mutta kyllä joku vähän paksumpi on hyvä ku toi viima on aika hirvee.. katoin 10pv sääennusteen ja valitettavasti näyttää siltä että ei tuu pakkasia (saatika lunta) jouluks.. valitettavasti :( oon ihan samanlainen kuin sä, jätän pakkaamisen viime tinkaan ja sitte ahdistaa! ja joululahjojen kans sama juttu.. en oo vieläkään ostanu yhtään lahjaa!

  16.12.2011
  Jenni
 18. Ihanaa saada meidän Sauli koti-Suomeen. <3

  16.12.2011
  Ansku
 19. Sauli--will Adam be joining you in Finland when he is done in Shanghai?? I hope so--so you can spend Christmas together in your homeland. Love you and Adam MUCHO!!!!!

  16.12.2011
  Robin
 20. Awwww. Hyvin kaikki menee, älä hyvä mies stressaa :) kumisaappaat ja kurahousut sopis ehkä tän hetkiseen räntäloskaan parhaiten mutta eiköhän se nahkatakkikin toimi :p pekka pouta kuitenkin lupaili pientä mahdollisuutta valkoselle joululle että ei menetetä toivoa vielä! Itekin vihaan pakkaamista ja jätän kaiken aina viime tinkaan, sit juoksen päättömänä hirveessä kiireessä.. tuttua puuhaa siis! Ja tuo 20 h koneessa + jetlag siihen perään ei kuulosta miltään herkulta mutta on sen arvosta kyllä! Hyvää matkaa ja tervetuloa tänne kylmään (..) pohjolaan :))

  16.12.2011
  viuhti
 21. Tervetuloa Suomeen, Sauli! :) <3

  16.12.2011
  Tiina
 22. Jee, Kyllä se matka hyvin menee! :) Harmi vaan että asun itse aikas kaukana Hyvinkäältä/Helsingistä niin eipä mulla taida olla mahdollisuutta nähdä sua livenä :( Mullakin on sama ongelma joululahjojen kanssa, aina se osto jää viime tinkaan, jotain olen jo ostanut mutta vielä pitäs jotakin kivaa keksiä... No turvallista matkaa Sauli!! :)

  16.12.2011
  Glitter
 23. oh Sauli please tell us you and Adam will be re united very soon. Safe travel and stay warm ! we love you very much.

  16.12.2011
  Suzi
 24. Tervetuloa!!! Täällä ei ole juurikaan pakkasta, joten farkuilla ja kevyttoppatakilla tai paksulla nahkatakilla pärjäät hyvin. Ja tietenkin käsineet ja pipo pitää olla. Osta ne lahjat lentokentältä. Suomessa ei ole juuri mikään ennättänyt muuttua puolen vuoden aikana. Tuttu ja turvallinen paikka, no hätä :)

  16.12.2011
  Maarit
 25. You are absolutely the sweetest person ever...... almost.... maybe tied for first place. I hope you have a wonderful time with family and friends and come back to us refreshed and ready for all the excitement ahead. And thank you for just being you.... YAY!

  16.12.2011
  Pat
 26. Turvallista matkaa! :)

  16.12.2011
  Taotao
 27. Awww, you're nervous about the trip...butterflies in your tummy and everything! That flight is a bitch. I'd be dead with jet lag for a week after that. Can you break it up a little? Fly to London, stay overnight, fly to Finland the next day...just a thought. Wishing that Joulupukki brings you amazing gifts! Travel safely, Ciao, Bren xox

  16.12.2011
  Bren
 28. Ihanaa, että palaat Suomeen!! <3 Kyllä täällä Suomessa pärjää nahkatakilla ainakin päivästä. Sillä aamusta täällä voi olla hieman kylmä... ((: Meilläkin täällä alkaa olla hirveä kiire joulussa, huh huh! Terkkuja, xoxo

  16.12.2011
  Werskuli
 29. Tervetuloa Suomeen! Luulen, että nahkatakki riittää ja kaupasta saa lämmintä vaatetta tai pilkkihaalarin, jos tarvetta on! Joululahjat vaiheessa varmaan monella ja stressiä pukkaa, mutta joulu on onneksi taas kohta ohi! :) Ja sit vaan kohti uutta vuotta! Sääliksi käy sinua tuon lentomatkan takia! En ikinä jaksaisi lentää moista matkaa! Uuvuttaa pelkkä ajatuskin! Koitahan jaksaa! xoxo

  16.12.2011
  N.Sleepwalker
 30. Tervetuloa Suomeen viettämään joulua ja tapaamaan ystäviä! Toivottovasti saatais sitä luntakin. Sama juttu lahjojen kanssa vielä on hankkimatta!

  16.12.2011
  lennu
 31. Hard to believe it's that time of the year again "WHOOHOO"! I totally understand last minute Christmas shopping...... I was one of the unfortunate people that couldn't get to the shops before xmas 2010 due to the London snow..... and to make things worse my online shopping didn't arrive in time for Christmas, due to delivery problems. Hence the reason why I haven't left it till last minute this time around, in case of the same circumstances :-) beside, i don't fancy doing all my xmas presents shopping with insane queuing, people rushing around bashing into each other and just overall ballyhoo *___* Yep, my motto is now "why make it hard on oneself and end up getting all stressed out!!" LOL Wishing you safe travel and wonderful trip back to your winter home :) {{hugs}}

  16.12.2011
  Gloria Sweet-love
 32. Have a great trip and don't worry too much about shopping and bringing warm clothes. The biggest gift to your family is you being there and I am sure the stores there have some warm clothes as well. Enjoy!!!

  16.12.2011
  Gabi
 33. Welcome back! :D Kun ottaa huomioon että olet siellä helteessä loikoillut puolialasti kuukausia, niin palelet ihan varmasti vaikka täällä olis plus asteita! Joten nahkatakin alle paita ja paksu neule vähintään, tai sitten se toppatakki! Siltikin saatat kaivata niitä pilkkihaalareita hetken aikaa ennen kuin taas totut luihin ja ytimiin menevään kosteaan kylmään. Turvallista matkaa ja tsemppiä joulukiireisiin! :D

  16.12.2011
  essellsari
 34. Have fun in Finland, Sauli. We'll miss you but know you will be happy with your family after a long absence. We'll be waiting for your safe return with open arms. Happy Holidays! <3

  16.12.2011
  Ana Glam
 35. Miltä tuntuu nähdä oma poikaystävä telkkarissa ym? :)

  16.12.2011
  Mia
 36. Huippua! Nahkatakilla saattaa pärjätä mutta sinne alle tarvitset tosiaan lämmintä! Kaiken jännityksen keskellä olet varmaan onnellisena tulossa katsomaan perhettä ja kavereita tällä puolella maapalloa. Hyvää ja turvallista lentomatkaa !

  16.12.2011
  marjo
 37. I'm a last minute Christmas shopper too. ;) Same way with my packing habits - usually it's because I can't decide what to bring with me whenever I travel. :) ~Have a safe trip to Finland! I hope a wonderful white Christmas awaits you!! ~lots of love <3 ~xoxo

  16.12.2011
  Rochelle
 38. Ihana blogi ja mahtava kuva. Olet niin kaunis. Turvallista matkaa!

  16.12.2011
  maaret
 39. Voi Sauli murunen!!Ihana saada sut kotimaan kamaralle!!Toivottavasti Adam lennähtää sieltä Shanghaista tänne että saat kaikki rakkaat ympärillesi jouluksi!! <3 <3

  16.12.2011
  tinsu
 40. Tervetuloa vaan tänne Suomeen. :DD Kyl sä varmaan hetken sillä nahkatakilla pärjäät ei tällä niin kylmä oo. Ainakaan tääl Helsingissä. Tänään oli ainaski päivällä mittari iha reilusti plussan puolella. Illalla oli joku +3 astetta. :))

  16.12.2011
  Miinasd’
 41. Tervetuloa !! Heti kun sanoit, että olet tulossa niin Hesassa sade lakkasi ja lämpötila alkoi laskea ;D Hohoo, saas nähdä saadaanko jouluksi kuitenkin lunta tänne eteläänkin. No kiire kiire kaikilla ja kamalat ihmismäärät kaupoissa, mutta jos ihan aamusta menee ostoksille niin voi selvitä hengissä :D Mut mieluiten ei enää aattoaamuna, vaikka olen kyllä kerran joutunut senkin tekemään. Oli aika rauhallista ;)

  16.12.2011
  Miia Vaan
 42. Tervetuloa vaan suomessa käymään :) Harmillista että sinne Helsingin seudulle ei kovin jouluista säätä lupaile, meillä päin lunta kyllä riittää, tosin lauhaa on. Jotenkin voin kuvitella sen jännityksen ja pakkaus ongelmat... Mut etköhän sinä pääse onnellisesti kotiin vähemmälläkin stressaamisella :) Hyvä sanoa kun itse olen ihan mahdoton stressaaja... Ja ne joululahjat. Eipä ole tullut ainuttakaan vielä pakattua ja monta on vielä ostamatta, en ole edes kunnolla jouluostoksille vielä ehtinyt... Onneksi on netti.

  16.12.2011
  nenja
 43. Voi sua Sunshine, kuulostaa niin tutulta. Inhoan pakkaamista yli kaiken ja siirrän aina eteenpäin, kunnes tulee deadline ja on pakko... sitten tulee kiire, kiire, kiire ja vannon ettei koskaan enää :) kunnes taas ensi kerralla. Lahjojen kanssa vähän sama, jää viime tippaan, mutta niiden hankkiminen ei oo niin ikävää. Mutta kuten Cameron tuossa tiivisti; ei sinun lahjasi vaan sinun läsnäolosi, se on varmaan kaikille tärkeintä. Turvallista matkaa, take care, be safe ♥ xoxo

  16.12.2011
  Stella
 44. Sinä olet läheisillesi se tärkein lahja, joten älä suotta hermoile lahjoista! Joulu ja joulumieli syntyvät siitä yhdessäolosta. :) Kotimaa on ennallaan, mutta kelit eivät ole olleet kovinkaan talviset. Itsenäisyyspäivän aikaan oli kaunista, mutta sitten tuli taas lämmin lounainen ilmavirtaus, joka sulatti lumen sohjoksi. Toivottavasti jouluksi kylmenee ja saamme valkean maan tänne eteläänkin! On muuten ollut mukava availla ja odottaa näitä joulukalenterisi luukkuja! :) Olen lukenut ne joka päivä aamunavauksena, vaikka en omien kiireideni vuoksi ole ehtinyt aina kommentoimaan. Yleisesti ottaen voisin sanoa, että olet osannut pitää sisällöt ihanan juurevina ja monipuolisina. Onneksi et ole alkanut luoda itsestäsi mitään silkoista kiiltokuvaa, vaan kirjoittelet arkisista tunnelmista ja tapahtumista. Ne punaiset matot ja sellaiset ovat totta kai olleet arjen yläpuolella, mutta niihinkin tilanteisiin on ollut mukava kurkistaa kauttasi. On tullut se tunne, että vaikka elämässäsi on tapahtunut isoja muutoksia, olet silti pohjimmiltasi se sama Sauli, jonka olemme "tunteneet" täällä Suomessa. Toivottavasti saat nukuttua koneessa! Turvallista matkantekoa ja tervetuloa joulunviettoon kotoisaan Suomeen! :)

  16.12.2011
  Hilla
 45. :) "Viime tingassa" taitaa olla mun toinen nimi ihan asiassa kuin asiassa. Olen kyllä jo aikaa sitten hyväksynytkin tämän piirteen itsessäni, että parhaiten saan tulosta aikaiseksi pienen paineen alla. Joitakin lahjoja olen sentään jo hankkinut, mutta muuten jouluvalmistelut on ihan alkutekijöissään. Edes yhden ainokaista valosarjaa en ole saanut aikaiseksi pihamaalle laittaa, ja kortitkin on vielä postittamatta. Mutta onhan tässä vielä viikko aikaa jouluun, joten ei paniikkia :) Sää on kyllä harvinaisen masentava vuodenaikaan nähden, mutta onneksi sisällä takkatulen loimussa tarkenee. Ulos ei tee mieli mennä kuin äärimmäisestä pakosta. Toppatakille ei tosiaan ole vielä ollut liiemmälti käyttöä - itse olen liikkunut paljon paksun, polvipituisen neuletakin ja kaulaliinan yhdistelmässä silloin, kun ei ole pitkiä aikoja tarvinnut ulkona olla. Jalkansa jokainen järkevä yksilö verhoaa goretexiin tai kumisaappaisiin - vähemmän järkevät, kuten mä, yrittää sydän verta vuotaen väistellä loskalammikoita lempitalvisaappaissaan. Mutta vaikka keli on kaikkea muuta kuin jouluinen, niin eiköhän se joulun tunnelma ala ensi viikon loppua kohden perheen ja ystävien kautta löytyä. Tai viimeistään siinä vaiheessa, kun saa kinkun uuniin. Se kinkkukin on tosin vielä hankkimatta :D

  16.12.2011
  SaraSmile
 46. Tre tulemasta ;) no tse en ainakaan pärjää millään nahkatakilla, mutta moni muu näyttää pärjäävään, sen siitä saa kun on huono verenkierto :D Ihanaa kun tulet Suomeen :) Vihaan lahjojen ostoa siinä missä pakkaamista ja jouluhössötystäkin, jos perhe ei olisi niin innoissaan, skippaisin mielihyvin kaikki perhepäivälliset yms. Ja viettäisin rennon Joulun oman kullan kanssa himassa :P

  17.12.2011
  Näin tänään
 47. Well it won't help you now but I get xmas gifts all year long-you know you see something and say 'hmm they would like that' so I buy it and put it away till December and then I don't go broke either. Have a safe trip, kiss Adam at xmas from his fans, and I am sending you, as always xxxooo

  17.12.2011
  gael
 48. Love Ur blogs Sauli-- maybe I should learn Finnish ?? This is just the motivation needed!! Won't use it much in Australia tho!!!

  17.12.2011
  AdamgasmAussie
 49. Tervetuloa Sauli Suomeen joulunviettoon! :) Täällä Suomessa ei todellakaan ole mikään erityisen kylmä eli viime vuoden hehtaarilumikinoksia ja paukkupakkasia ei ole - ainakaan vielä. Täällä on jo yö ja ulkolämpötila on noin kaksi astetta eli täällä näyttää olevan samantyyppinen sää nyt kuin Keski-Euroopassa. Täällä päin, melko etelässä kuitenkin, on jo ollut pari viikkoa hieman lunta, eikä se ole sulanut kokonaan pois, vaikka päivisin mittari on näyttänyt lämpöasteitakin. Jouluistahan täällä on ja tunnelmallista niin ulkona kuin kotona, kahviloissa, kaupoissa jne. Joululahjat olemme jo ostaneet, ja muutenkin jouluvalmistelut ovat jo hyvällä mallilla. Joulua ja joululomaa tässä odotellaan jo toden teolla. :) Hyvää matkaa Suomeen! :)

  17.12.2011
  Cerise
 50. Awww! How cute that you are nervous about your trip :) I'm sure it seems like forever. I hope you have a safe flight & a wonderful time visiting your family & friends. I really hope your "better half" gets to join you after Shanghai. Then it will be the perfect Christmas for you, surrounded by everyone you love :) Anyway, please let us know when you arrive safely. We'll be thinking of you :)

  17.12.2011
  Kristy
 51. Sauli please let us know when you and Adam are reunited , it would just make us all feel so much love over the holidays knowing are favourite boys are together again, you are both so loved .

  17.12.2011
  Lulu
 52. what stress. hard enough to do this for hundreds of miles (a major reason to come back to SoCalifas) ... can't imagine going 1/2 way around the world. safe travels & best of all good things at the holidays (and don't you, like, have the correct winter clothes stored somewhere)?

  17.12.2011
  celtcwrtr
 53. Moi, Sauli Have a nice trip back and have a great time catching up with your family and friends. Please keep writing and post pictures. LA will miss U.....while you're gone.....

  17.12.2011
  Tym Bren
 54. Etpä ole todellakaan ainoa, joka on jättänyt joululahjojen oston viime tinkaan. Itsellä on joka vuosi sama juttu, enkä koskaan opi, hah! Mutta onpa ainakin aivan extra-ihanaa sitten kun kaikki se kiire on takana päin ja voi rauhoittua joulun viettoon. Toivon sinulle sydämestäni aivan ihanaa joulua! Innolla odotan joulu-Tutkaa! Ja todella harmi, että siellä etelässä on niin mustaa (ja sateista ja tuulista?), täällä vähän pohjoisessa on kyllä ihan kivasti lunta, vaikka vähän on sulamisen merkkejä ilmassa meilläkin... Välillä tuntuu, että joulua voisi siirtää yhden kuukauden eteenpäin, kun viime vuosina sitä lunta on alkanut tupruttaa kunnolla vasta tammi-maaliskuussa. No, toivotaan että tapahtuu vielä joulun ihme ja saatte sinne Hyvinkäälle valkean joulun! Merry Xmas!! 0<|:)

  17.12.2011
  Lintu
 55. Saulii! Tiedän tuon tunteen lahjojen kanssa. Onneksi ite olen nyt ajoissa, kun eilen kävin jo lahjat ostamassa. Tervetuloa Suomeen vaan! xoxo

  17.12.2011
  Laura
 56. Kuulostaa niiin tutulta nuo viime hetken paniikit :) Kiva kun tulet tänne Suomeen käymään XO

  17.12.2011
  Repekka
 57. Pakko kommentoida vielä tän verran, että siippasi uuden singlen sanat on aika ihanat <3

  17.12.2011
  nenja
 58. Vai että niinkö muka, että kukaan ei vaivaudu tulemaan sua lentokentälle vastaan lämpimällä autolla mukanaan talvivaatteitasi?? Ja, että joudut menemään dösällä steissille ja sitten junalla Hyvinkään asemalle, mistä sitten stallaat yksin kotiin matkalaukkuisinesi. Heheh Sauli.

  17.12.2011
  Lilli
 59. Tervetuloo tänne Suomen pakkasiin! :) Voi olla, että sulle tulee aika kylmä ekaks ku tänne tuut, mut kai siihen tottuu :) millos meet takaisin Adamin luo? ;)

  17.12.2011
  sweety
 60. Tervetuloa! Ihana saada sut välillä tänne koti-Suomeenkin! :)

  17.12.2011
  Kirsi
 61. Mulla on kesätakki ja toppahousut ja oon täältä Pohjois-Pohjanmaalta, Helsingissä on varmaan lämpimämpi. Hyvä yhdistelmä muuten :)

  17.12.2011
  Tintti
 62. nahkatakilla pärjäät jos vedät sinne alle vaikka hupparin tai pitkähihasen ;) Lunta täällä ei edelleenkään kyllä ole :D

  17.12.2011
  tearshappens
 63. Vaikkakin täällä eteläisessä Suomessa tuuli vihmoo ja vettä tulee taivaalta, niin perheesi ja ystäviesi tapaaminen pitkästä aikaa saa ainakin sisäisen auringon lämmittämään. Paras lahja läheisillesi on taatusti se, että he saavat viettää aikaa kanssasi! Pipolla ja sukilla pärjää aika hyvin, mutta ehkä muutama muukin vaatekappale on hyvä pakata mukaan:). Hyvää ja turvallista matkaa Suomeen ja kotiin!

  17.12.2011
  fisu
 64. Heippa Sauli ja tervetuloa tänne pimeään Suomeen! Saattaa nahkatakissa tulla vähän vilu kyllä vaikkei tota lunta ole nimeksikään. Suosittelen jotain kaulaliinaa ja jos joku tulee sua vastaan kentälle, niin pyydä tuomaan sulle joku pilkkihaalari. :D Voisin vähän veikata että Kalifornian lämmön jälkeen pari lämpöastetta ja Suomen ihana talvinen tuuli ei tunnu kovin ihanalta. Hyvää matkaa, vietä ihana joulu, pidä hauskaa ja nauti Suomesta!

  18.12.2011
  Noora
 65. Have a wonderful time! Merry Christmas! :o)

  18.12.2011
  RadioGirl
 66. Nahkatakissa on hieman kylmä ja nahka kynsikkäissä!!(kokemusta meinaa nytten) Ja Joulu lahja ostelut ja joulu hässäkät niitä riittää!! Mutta toivottavasti sitten joulu ilta on rauhallinen! :)

  23.12.2011
  joulu
 67. Wow! That's a really neat asenwr!

  14.2.2012
  Nephi