Perjantain tunnelmia

SAULI_AMA

Tämä kulunut kaksi viikkoa on ollut yhtä gaalaa ja kiitospäivää. 🙂 Nuo mysteeriset punaiset matot ja miten niillä pitää toimia, varmasti kiinnostavat monia. Itsehän olen vain vikkelästi kulkenut niitä pitkin siippani perässä, mutta kyllä niissä aina se oma ¨pikku¨ jännityksensä on. Useasti olen miettinyt mitä tapahtuisi jos vaikka kompastuisi omiin jalkoihinsa tai vaikka saisi hirvittävän paniikkikohtauksen. Tekisi ihan mieli joskus itse kuvata tämä tilanne ja näyttää kuinka paljon kuvaajia pyörii siinä ympärillä. Esimerkiksi AMA (American Music Awardsit) pressitilaisuudessa oli satoja kameramiehiä ja haastattelijoita. Yleensä nuo pressitilaisuudet kulkevat aika nopealla temmolla ja niissä on aina omat sähläyksensä. Monet tähdet tulevat useasti myöhässä paikalle ja siitä johtuu aina viimeisten minuuttien kaaos. 🙂 Helpoin matto tuo ei siis ole kävellä ja kyllä siinä helposti alkaa leukapielet väpättämään ja kädet hikoilemaan. hui! 🙂

AMA oli kerrassaan mieletön kokemus! En ole koskaan elämässäni nähnyt niin paljon tunnettuja maailman tähtiä ympärilläni. Nuo lavat ja salit näyttävät aina kotisohvalta niin valtavan kokoisilta, mutta todellisuudessa ne ovat paljon pienempiä. Se on jännä miten valoilla ja efekteillä saadaan tehtyä niin paljon ihmeitä aikaan. Se on kanssa ihme juttu miten pieniltä kaikki artistit ja näyttelijät näyttävät todellisuudessa. Nicki Minaj oli niin pikkuruinen nainen että olin ihan ihmeissäni ja Justin Bieber oli pikkuinen kuin pikkurilli. hah! 🙂 Näitä kokemuksia toivottavasti saan teille vielä tulevaisuudessakin kertoa. Kyllä Suomi-poika on aina välillä niin pää pyörällään tästä kaikesta ettei voi muuta kuin ihmetellä. 🙂

Onneksi elämään täällä kuuluu myös se kaikille tuttu ja turvallinen arki. Kiitospäivä on myös takana päin ja maha sitäkin suurempi. Nyt alkaa Saulin kolmen päivän mehupaasto. Moro!

xoxo

/S

Kommentit

 1. Mihin ihmeeseen sinäkin sitä mehupaastoa tarvitset!? Mieheni aina ihmettelee, kuinka ihmeessä Sauli pysyy niin tiukassa kunnossa, vaikka biletyskin maistuu! :) Taidat olla luonnonlahjakkuus tässäkin asiassa! xoxo!

  2.12.2011
  N_Sleepwalker
 2. Kiva tietää, että sielläkin ne studiot sun muut on pienempiä kuin luulisi. Mutta vähän hienomman shown ne siellä kyllä osaa tehdä kuin mitä täällä koto-Suomessa, viimeisimmän Emma-gaalan muistaen... :D Mutta ei se kompastuminen varmaan mitään haittaisi. Sitä vain nousisi ja jatkaisi. Taitaisi tuo siippasi osata sen kaikkein parhaiten. Luulen, että siinä voisi vaikka poseerata maassakin, jos huvittaisi. :D Toivottavasti olet jo parantunut, ei ole kivaa kärsiä flunssassa, vaikka aurinko paistaisikin!

  2.12.2011
  Kirsi
 3. Hui! En osaa edes kuvitella millaisen jatkuvan paniikkikohtauksen alla itse olisin samassa tilanteessa! Se on ainakin hirveää kuvissa kun pitää hymyillä jatkuvasti ja kauan (alkaa menemään väkinäiseksi), mutta teidän kuvista sitä ei ole kyllä näkyvissä!! :) Ja jos sä joskus kaadut matolla, niin mitä sitten? Tuskin oot ensimmäinen tai viimeinen ;) Oikein hyvää paastoilua ja viikonloppua!!

  2.12.2011
  Suz
 4. YAY! Makoilen täällä kotona kuumeessa sohvan pohjalla, mutta sun blogista sai heti piristystä, voimaa ja valoa! Paljon parempi olo nyt, KIITOS!! Hyvin sä olet siellä punaisilla matoilla pärjännyt! Näytät luonnolliselta, hymyilet aina ja jännitystä ei huomaa. Etkä missään tapauksessa jää ikinä siippasi varjoon, kuulut niin sinne salamavalojen välkkeeseen. Olette niin häikäisevä pari, ihana teistä on kuvia katsella. Onnenne paistaa kasvoiltanne, kuin aurinko! :) (Okei, mun on parempi nyt lähteä kuume houruinen muualle, ennen kun rupean todella siirappiseksi, haha!)

  2.12.2011
  Johanna
 5. Ihan sydän hypähti ilosta, kun oli uusi blogi tullut. Tästä taitaa tulla sellainen pakollinen päiväannos, että pysyy tolpillaan :D Hauska kuulla noista red carpet jutuista. Ja noi kokohommat kyllä naurattaa, vaikea tosiaan on pelkän telkkarin tai videon välityksellä hahmottaa ihmisten todellista kokoa. Kivasti kirjoitat :)

  2.12.2011
  Miia Vaan
 6. Ihanaa! Eksyin tänne vahingossa ja onneksi eksyin. Oon enemmän tai vähemmän seuraillu sun elämää bbstä lähtien ja surkutellutkin sitä, ettei susta oo hirveesti kuulunu, kun siellä päin maailmaa vaikutat. Mutta aivan ihanaa päästä lukemaan sun kuulumisia ja syvällisempiäkin juttuja täältä :) Innolla odotan jatkoa! Oot aivan ihana ja mahtava ihminen ja persoona! :)

  2.12.2011
  lellukka
 7. Love reading about the Hollywood life in your blogs, Sauli and your "love" ;) for Beiber haha. xxx

  2.12.2011
  AJ
 8. Kiitos perjantain piristyksestä ja saikin heti päivälle aurinkoa. Uskon, että punaiset matot jännittävät, mutta upeasti olet pärjännyt sekä luonnollisuutesi välittyy kuvista. Olette aivan upea pari ja täydennätte toinen toistanne! Teette myös niin paljon hyvää yhdessä ja luotte positiivisuutta moneen maanosaan.

  2.12.2011
  paljanka
 9. Mua ei saisi punaiselle matolle kirveelläkään! En tiennyt, että Bieber on pieni, vasta luin jostain, että Bruno Mars on yllättävän pienikokoinen. Bruno on minusta hyvä laulaja ja Granadaa kuuntelin yhdessä vaiheessa työkseni, mutta Justinin ei vaikuta äänellään, mutta hän on söpö poika ja teinitytöt ovat aivan myytyjä.

  2.12.2011
  Saara
 10. Olen iloinen että olet aloittanut oman blogin, toki seurasin sinua jo IS:n blogin kautta. Ja tietenkin Tutkasta. Erityiskiitokset Tutka Roadshow'sta. Kaikesta tekemisestäsi välittyy aito hyväntuulisuus ja arvokas nöyryyskin, ei mitään snobbailua vaikka sinulla olisi siihen mahdollisuus. Olet aito ja positiivinen ihminen ja todella toivon että pysyt sellaisena vaikka elämäsi julkisuuden valokeilassa on kuluttavaa ja helposti muuttaa ihmistä. Toivon sinulle kaikkea hyvää elämässäsi - olet sen omalla vilpittömyydelläsi ja valoisalla luonteellasi ansainnut. Terkkuja viehättävältä vaikuttavalle siipallesikin.

  2.12.2011
  Tinde
 11. YAY! LOVE your new site Sauli. Here is hoping that you send out English shoutouts to all your English speaking fans! Can't wait for the translations of your blogs! plus pics of course! YAY!

  2.12.2011
  CC1
 12. Olen onnellinen Sauli sinusta ja sinun elämästäsi, seuraan täällä sitä aina kun mahdollista, ja te olette aivan ihana pari. Terveisiä täältä Suomen "talvesta" sinne. T: Tuija

  2.12.2011
  Tuija
 13. Ooo, superkivan näköinen on blogisi ja ihanalta ihmiseltä vaikutat muutenkin! Kaikkea hyvää ja jään innolla lukemaan :) xo

  2.12.2011
  Joanna
 14. JES! kiitos ihanasta blogistasi! Komppaan "Miia Vaan":n kommenttia; tästä tosiaankin tulee pakollinen päiväannos! hah :D Ja ihanaa kun olet pysynyt jalat tukevasti maassa vaikka oletkin hypännyt ihan eri maailmaan! ;)

  2.12.2011
  ikkituuT
 15. Kiitos Sauli ihanasta blogistasi. Täällä käydessä tulee aina hyvälle tuulelle.. Olen joka kerta katsellut sinun ja Katrin keskusteluja innolla, mutta blogi on todella hyvä lisä tähän viikottaiseen annokseen ;) Toivottavasti joku on tuonut sinulle sinne vanhan kunnon suklaajoulukalenterin, vaikkei sitä mehupaastolla saa availla ;) Tuohan se Adam mukanasi tänne toivottavasti jouluna lumiseen Suomeen. Aurinkoista viikoloppua sinne! <3

  2.12.2011
  Elina
 16. Hahaha! Voi ei, Sauli, näitä sun kertomuksia! "Bieber pikkuinen kuin pikkurilli... *reps* Mua ei kyllä kameroita inhoava ihmisenä punaiselle matolle saisi. Mutta eipä ole pelkoa sellaselle joutumisestakaan. lol

  2.12.2011
  Ansku
 17. wow Sauli thank you for blogging again so quickly i was so excited ! you are so funny, here in Australia i got up very early to watch the AMA awards and see Adam present and the two of you walk the red carpet, it was worth it ! you both looked spectacular, the most beautiful couple of the night. Love your wicked sense of humour in your writings too !

  2.12.2011
  Elizabeth
 18. Nii i, sitähän aina sanotaan että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa eli ilmeisesti siihen mahtuu sitten vähän ekstraakin kun kuvilla kerta saadaan ihmeitä aikaan ;) Kyllä sinä olet hienosti selvinnyt punaisella matolla ja gaaloissa, me pienen pohjoisen maan asukkaat voidaan olla sinusta tosi ylpeitä! :) Hyvää viikonloppua!

  2.12.2011
  nenja
 19. I can imagine all those cameras must be scary, I hate being the centre of attention myself. But you and Adam always look beautiful so you have nothing to worry about. Even if you did trip over or something it's not the end of the world :)

  2.12.2011
  magsmagenta
 20. Hirmu hyvin pärjäät punaisilla matoilla ja muutenkin salaman räiskeessä! Vaikka kädet hikoaisi ja jännittäisi, niin sitä ei kuvista huomaa. Pakahdun innostuksesta ja ylpeydestä joka kerta kun näen seurapiiriuutisia :-) (ja veikkaanpa että monelle muulle blogisi seuraajalle käy samoin). Omat nettisivut on huippuhyvä idea, Saulin kuulumiset tuo aina hyvää mieltä ja ihan automaattisesti tuli jo toisena päivänä klikattua tänne blogiin heti kun tartuin kahvikuppiin :)

  2.12.2011
  nina h.
 21. Päästiin tänään koulusta kolme tuntia aikasemmin kuin olis pitäny ja riensin heti tänne katsomaan jospa olisit jotain päivittäny. On tosi kiva alottaa viikonloppu sun postauksella! (:

  2.12.2011
  Broken
 22. Will you blog more about your Burning Man experience? Would love to see more pictures of your adventure too. http://thumbpress.com/burning-man-2011-photos-from-the-25th-desert-festival/

  2.12.2011
  Squirrely
 23. Love reading your blog, you adorable sweety!

  2.12.2011
  RoRo
 24. Niin muista sitten, että vaikka olet pienestä maasta ja pienestä kaupungista kotoisin niin tämä pieni maa on maailman paras. Oli ainakin viime vuonna ja eiköhän kärkisijoilla keikuta vieläkin ;) En muista monesko USA oli mutta ei tainnut olla kärjessä. Siinä huomioitiin siis koulutus, terveydenhuolto ym. asiat. Nyt luin just lehdestä, että USA:sta käy porukkaa täällä ottamassa oppia suomalaisesta koulutussysteemistä. Lisäksi samassa lehdeessä oli artikkeli, että Suomi oli 2. vähiten korruptoitunut maa Uusi-Seelannin jälkeen, että pieni voi olla suurta ja suuri pientä ;)

  2.12.2011
  Repekka
 25. Tulin vilkuilemaan heti kun pääsin töistä ja olit kuin olitkin ennättäny jo laittaa uutta juttua! Tuo punaisen maton paniikki on kiintoisa juttu. En voi ees kuvitella miltä tuntuu kun sata kuvaajaa räiskii ympärillä ja huutelee ohjeita. Näytät niin kovin luontevalta niissä kuvissa. Tulis ainaki persoonallista kuvasarjaa jos ensin kompuroisit omiin jalkoihis, sit saisit kaameen paniikkikohtauksen ja lopulta dramaattinen ilme naamalla ottaisit ja pyörtyisit siihen matolle. Ja näyttäisit takuulla niissäkin otoksissa tosi hyvältä! :)

  2.12.2011
  Sirbu
 26. Loistavasti alkaa tämäkin vkl kun huomaa että on tullut taas merkintä ja kun kaverikin antoi piirustuksen mikä esitti sua. Ihan huippua.Mä aina ihmettelin miten niillä amerikkalaisilla on niin kauhee kiire aina, mut nyt sekin on sitten selvitetty. Komppaan myös Squirrelyä olis tosi kiva kuulla millasta siel oli. Kiitos <3

  2.12.2011
  Tuddi
 27. ''Justin Bieber oli pikkuinen kuin pikkurilli.'' aw, ihana :) <3 toivottavasti sul menee hyvin Sauli (: <3

  2.12.2011
  bieberry
 28. Wow! Kuulostaa kyl tosi hullulta, mutta siistiltä. En tiiä kyl pystyisinki ite olee nii chillisti tommoses tilantees ku sä pystyt. :DD Ja oottepa taas niin söpöinä Adamin kaa. ♥♥

  2.12.2011
  MiinaLoveAdam&Sauli
 29. Loistavasti olet kyllä aina selvinnyt punaisilla matoilla! Itse varmaan olisin ihan paniikissa, kun kaikki kattois..mutta sulla onkin siellä tuki ja turva mukana<3 Olehan varovasti niiden mehupaastojen kanssa, ettet vaan jätä syömättä, kun vasta olet ollut kipeänä! On muuten tosi kiva kun nyt näitä kirjotuksia tulee useammin ettei tarvitse odottaa sitä yhtä päivää viikossa:) Hauskaa viikonloppua teille molemmille!

  2.12.2011
  Glitter
 30. Onnea paastoon, itsekkin yritin sitä perässäsi kokeilla, huomasin ettei mitään helppoa hommaa ollenkaan :D Lankesin jo ensimmäisenä päivänä, mutta sie kun olet semmonen supermies niin eiköhän tuo taas onnistu ;)

  2.12.2011
  Niia
 31. Jaahas, että sua jännittää ne punaiset matot. Siitä tuli mieleen, että kun kävelitte AMA:n jatkoilta portaita alas, niin teitä filmattiin, ellet tiennyt. Adamin ääni kuului heikonlaisesti, mutta sain sen verran selvää, että hän sanoi: "I knew you can.." Tarkoittikohan juuri sitä, että hyvin selvisit siitä mattotouhusta?? Suloista!

  2.12.2011
  Lilli
 32. Joillakin naisilla on ollut vaikeuksia pukunsa kanssa punaisella matolla. Kaatumista nolompaa olis varmaan, jos puku repeäis väärästä kohtaa. Pitkän laahuksen, ylikireän puvun ja valtavien korkojen kanssa täytyis varmaan etukäteen harjoitella. Onneksi se matto ei ole liukas, niin kuin esim. parketti. Korko voi kyllä juuttua kiinni johonkin. Miehillä on niin paljon helpompaa, mutta voihan sitä omiin tai toisen jalkoihinkin sotkeutua.

  2.12.2011
  Tiina
 33. Kyllä olisi mullakin pää pyörällä. Eniten kunnioitan sinussa sitä, että pysyt maanpinnalla kaikesta tuosta glamourista huolimatta. Kivoja "pikku" tehtäviä se sun siippasi sulle antaa; punainen matto ja poseeraukset, ei näitä kuvia nää kuin muutama sata miljoonaa...:) Taasko sinä paastoat! Hassu Sauli! Et sitten malta olla kiusaamatta ittees.

  2.12.2011
  Maarit
 34. mä kans huomasin Lontoossa Madame Tussaudsilla, että ihan järkyttävän pieniä ne kuuluisuudet todellisuudessa. Ihan vähän piti revetä jollekin Tom Cruiselle, ku se oli niin lyhyempi kuin minä :D

  2.12.2011
  kris
 35. hienosti olet pärjännyt niillä punaisilla matoilla!!Ylpeitä ollaan sinusta!<3 Komppaan Miia vaan-kommenttia!!Tähän sun sivustoon jää niiiin koukkuun!! :) :)

  2.12.2011
  tinsu
 36. Hei Sauli! You absolutely look stunning on the Red Carpet ~ always! ;) Thanks for sharing your Hollywood life experiences with us. It's truly fascinating seeing them through your eyes. :) Happy Friday! <333 As always, I love ya!! xoxo

  2.12.2011
  Rochelle
 37. Sauli! Tervehdys taas (: Eli olet mehua puhdistus uudelleen? Oletan, että tarkoittaa Adam on liian. Ainakin se on vain 3 päivää. Sinä ja minä näyttävät paniikkikohtauksia yhteistä. Lol ja että jännitystä tunne, joka tekee vatsan täyttää kanssa perhosia . Toivon, että jonain päivänä voit tallentaa kokemuksia punainen matto. En usko putoat tai on kamala paniikkikohtaus vaikka. nautin lukea blogiasi niin paljon! Olet niin nöyrä kaveri ja olet niin rakastettava ! myös halusin kysyä, jos tietäisit mitään ranskaa? Käytän Ranskan tänä vuonna ja se on paljon vaikeampaa kuin luulin sen olevan. Mutta varmaan oppia suomea olisi paljon vaikeampaa! LOL No huolehtia Sauli ja nauti mehua puhdistaa! ei voi odottaa seuraavaan artikkeli! odotellessa ... xoxox-Kathryn17

  2.12.2011
  Kathryn17
 38. Lapset hiljennetty ja BB-extra päällä! Kohta kuulee kuulumisia Hollywoodista! :) Lapset on suut supussa kun äidille tulee Saulia! ;)

  2.12.2011
  N_Sleepwalker
 39. Have you met Snooki yet? Just curious if she's smaller than Bieber. We're really enjoying your new website. You have LOTS of friends in New York, btw. :)

  2.12.2011
  Mary
 40. Moi Sauli! Onpa tyylikkäät sivut! Mukava jos päivittelet näitä useammin kuin kerran viikossa, kun IS:n blogin viikon odotus on tuntunut turhan pitkältä. Mutta, pidä vielä yksityisyyttäsi, pidäthän! Taikauskoa: Kell' onni on... ja sitä rataa. ;) Kun sinä olet ollut nyt noilla punaisilla ja mustilla matoilla, niin toivottavasti siippasi edustaa puolestaan rinnallasi Suomen suurlähetystön itsenäisyyspäivän juhlissa. Että, vuoroin vieraissa. :)

  2.12.2011
  Anitta
 41. <3! Tää menee kyllä välittömästi suosikkeihin! :) Huippua, että laitoit omat nettisivut. Fanitan mielettömän paljon sekä sinua että Adamia. Ootte upeita ihmisiä niin sisältä kuin ulkoisestikin, hih;) Ihanaa joulun odotusta!

  2.12.2011
  Melina
 42. Kiva lukea kuulumisiasi täältä. Upeesti oot selvinnyt punasilla matoilla ja muutenkin siellä suuressa maailmassa! Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle, ja komealle siipallesi terveiset: suomalaisille suunnattu videotervehdys oli kiva!! :)

  2.12.2011
  Jenni
 43. BB- extrasta bongasin sivujesi auenneen, joten ei kun heti katsomaan! ;) Parasta mahdollista jatkoa Sinulle ja Adamille - olette tyylikäs pari, kun edustatte yhdessä. Pidä jatkossakin lippu korkealla ja vaali suomalaisuuttasi!

  2.12.2011
  Tiina
 44. Hyvin oot pärjänny punaisilla matoilla ;) Voi ei oot niin ihana ! ♥ Tähän sun nettisivuun jää oikeesti koukkuun ja kirjotat NIIN kivasti noita sun tekstejäs(: Repesin itte tolle "Justin Bieber on pieni kun pikkurilli" :D Tuun varmasti seuraamaan tätä sun netti sivuas aktiivisesti ! Tuitui ♥ :3 T

  2.12.2011
  Henna
 45. Ihanaa Joulun odotus aikaa teille molemmille <3. Pienestä Suomen maasta suureen maailmaan lähdetään monin tavoin ja elämä on yllätyksiä täynnä... olen lämpimästi onnellinen puolestanne - vaalikaa yhteistä hyvää ja kunnioittakaa toisianne. Niin - ja kiitos ihanasta sivustasi. Merry Christmas and A Verry Happy New Year 2012 to you.....

  2.12.2011
  Ullis
 46. Ihana lukea vihdoinkin sinusta ja kuullakin sinua äsken bb:ssä :) Olit ja olet ollut koko bb:n historian tykätyin kisailija meidän perheessä. Koska tyttäreni unelma on joskus päästä sinne rapakon taa, on mielenkiinstoista seurata täältä miten sinä, Suomi-poika, siellä elelet. Elämä siellä on varmasti täynnä sattumuksia ja tapahtumia ja mielenkiintoisia ihmisä, joista odotamme innolla sinun kertovan meille. Ja pakko kommentoida, että jos on sulla komea siippa, niin sinä olet tämän sivun kuvissa NI-IN UPEA!!!

  2.12.2011
  seija
 47. Toooooo funny hearing the red carpet 'dirt'. You give it a real persons view that stars just don't have anymore. Hope your'e feeling better, Sauli. xx Please don't let Adam shave the sides of his head anymore, hide the razor... Gael

  2.12.2011
  gael
 48. Ihan mahtavaa saada päästä lukemaan sun touhujasi siellä! Sun elämäsi kuulostaa tällä hetkellä niin kadehdittavan upealle. Nauti joka hetkestä ja jatka samaan malliin! :)

  2.12.2011
  Nea
 49. Hi Sauli! You looked cool as a cucumber on the red carpet, like a real pro! :) And of course you were both so handsome! Love your humor and really enjoying your site! There are some wonderful people who translate for us English speaking friends. Enjoy your juice fast. I guess it is a positive thing if you're doing it again! Kippis! ;)

  2.12.2011
  Marion
 50. ihan pakko vielä sanoa että voi Sauli miten mielettömän UPEALTA näytät AMA-gaalan kuvissa!!Ja Adam myös!! <3 <3 <3 Ihan sydän menee sykkyrälle!

  2.12.2011
  tinsu
 51. Ihanaa että pistit blogin pystyyn, oon ihan hampaat kalisten aina odotellut tutkia ja sun IS blogin päivityksiä lämmittämään mieltä tänne kylmään kalpeaan Suomeen! Oma elämä pyörii pientä lasta hoitaessa ja omaa kotia laittaessa ja nautin siitä tosi paljon, mutta aivan mahtavaa päästä sun kautta iloitsemaan jonkun toisen aivan mahtavasta elämäntilanteesta ja unelmien toteuttamisesta sun tavallasi! Oot todella inspiroiva, ja btw sun mehupaastot on todella inspiroivia myös! :)

  2.12.2011
  Hanna
 52. Hih (: nyt jään koukkuun näihin sun sivuihin kun tekee niin mieli lukea, mitä sinulle ja Adamille sinne kuuluu ;) Onnea mehupaastoon & terkut sinne Adamille<33

  2.12.2011
  sweety
 53. Hui, olipas upeaa kuulla sinun ääntäsi Suomen BB-extran lähetyksessä (sekä tietysti kuulla että sinulla on siellä suuressakin maailmassa kaikki hyvin), tuli heti niin elävästi mieleen ne ajat kun sinua sai seurata ja jutuillesi nauraa BB-kautesi aikana :) Onnittelut upeista kotisivuista, ihan mahtava päästä lueskelemaan (ja urkkimaan ;D) sinun elämästäsi ja myös ihanan ja upean lahjakkan siippasi A:n kuulumisista, hän se myös osaa hommansa :) Ihanaa loppuvuotta sinne, muistakaa te kaksi pitää siellä toisistanne huolta, olette suurisydäminen parivaljakko <3 Halauksi, Niina

  2.12.2011
  Niina
 54. You always brighten my day. So glad to have gotten to learn about you through your relationship with Adam. The world needs more, positive, sunny souls like you! yyou you

  2.12.2011
  vikkisusanne
 55. Saatasko nyt kunnon Sauli-actionia niin kuin joku kysyi tuolla 1. päivän kommenteissa eli niitä videoita kun tosiaan olen kans nähnyt joitain haastatteluita joita olet tehnyt yksin ja Katrin kanssa ja BB-parodioita, jotka oli hulvattomia ja Tutkaa seuraa koko ajan. 2.12.2011Anne

  2.12.2011
  Katariina
 56. Beautiful Sauli, can we have some ' new ' photo's of you on your gallery ?, ones that we have yet to see.....! pretty please LOVE this site so much !

  2.12.2011
  Joanne in Australia
 57. Kuinka kiva huomata, että olet sama vanha Sauli kuin ennenkin! Blogia tulen seuraamaan jatkossakin. Kiitos tästä, toivottavasti jaksat jatkossakin päivitellä ahkerasti. Mukavaa talvea sinulle ja siipallesi rapakon taakse. :)

  2.12.2011
  Sauli-fani
 58. Tyylikkäät sivut ja ihana kirjoittaja - paljon onnea uudelle blogille! Olen tainnut jäädä monien muiden tavoin miellyttävään koukkuun sinun kuulumistesi seuraamisessa. Voisin tuijotella sinun ja siippasi kauniita ja komeita kuvia ihan loppumattomiin! Tuntuu myös mukavalta lukea toisten kirjoittamia kommentteja ja huomata, kuinka vilpittömän iloisia ja onnellisia niin monet ovat puolestasi. Minäkin toivon sinulle kaikkea mahdollista hyvää jatkossa! Sinussa on jotakin harvinaisen valloittavaa ja suloistakin. Aikamoista PR-työtäkin teet piskuisen Suomen hyväksi. Moi moit, kippikset, kiitokset ja se rakastaa-verbi toistuvat twiiteissä ympäri maailman. Ensimmäisestä postauksestasi tuli pohjoisen maan lumenluontikin tunnetuksi. Olet siis ansainnut sen suurlähetystön itsenäisyysjuhlakutsun. Ja kun nyt kerran olen myös Adamin fani, haluan sanoa, ettei silloin noin vuosi sitten olisi voinut olla iloisempaa yllätystä kuin se, että sain tietää hänen ihastuneen maanmieheeni, luotettavaan ja tervejärkiseen suomalaiseen. Minäkin haluan uskoa kohtaloon ja siihen, että olette toisillenne tarkoitetut. Hyvää itsenäisyyspäivää sinne lämpimään ja tervetuloa jouluksi tänne kotimaahan.

  3.12.2011
  Hilla
 59. Kiitos sauli kun taas kirjoittelit on aina ihanaa lukee näitä sun blogeja:)täytyy kyllä sanoa,että ittellä menis pupu täysin pöksyyn jos mun pitäs tota punasta mattoo kävellä...mutta onneks mä oon ihan tavallinen kaduntallaaja ja annan sun kiertää näitä gaaloja.Oot sauli ihan mahtava tyyppi oli ilo sua taas bb-extrassa kuunnella.Älä anna kuitenkaan Hollywoodin muuttaa sua liikaa kun olet just täydellinen tollasena kun olet.Olet paras :)

  3.12.2011
  laura
 60. Sauli, mahtavaa että sulla on nyt omat nettisivut, joita aiot päivittää useammin! Sinua ei syyttä kutsuta nimellä "Sunshine", sillä tuot oikeasti valoa tänne pimeyteen piristävillä ja iloisilla jutuillasi :) jatka samaan malliin!

  3.12.2011
  Jenni
 61. Vau ! On varmaan todella upeeta päästä itse paikalle katsomaan ja kokemaan kaiken! Sä oot niin mahtava tyyppi kun teit nää sivut, koska nyt pääsen lähemmäs katsomaan mitä "kulissien" takana tapahtuu ;) Heheh! Käyn joka päivä täällä katsomassa, että onko mitään uutta :D Ja se Los Angeles on varmasti upea paikka, haluaisin tulla sinne vierailulle :P Te molemmat ootte niin seksikkäitä, että huhhuh.. :))) Rakastan sua ja Adamia !!!! Te ootte ihania yhdessä!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3 PS. Terveisiä sulle sinne ja kerro toki Adamille myös :) Ihanaa elämää ja onnellisia tapahtumia Sauli! PPS. Hyvää joulua ja mahtavaa uutta vuotta 2012 !!

  3.12.2011
  Sara
 62. olit nii paras siin bb extras ! =) tuu suomeee joku päivää missä sua vois tulla moikkailee :o

  3.12.2011
  saulionparaas
 63. Hi Sauli! I wanted to let you know that you make me smile every time I read your blogs and now your new website. I love your witty writing style! I am one of those who also waits for the translations that are done by some very kind people. And by the way, I would have never known that you were nervous on the red carpet. You looked like a pro out there!!!

  3.12.2011
  Lisa
 64. Thank you so much Sauli for sharing your thoughts about your every day life and allowing all of us to live somewhat vicariously through you. I've enjoyed reading what you've posted so far and look forward to experiencing California and wherever else your travels takes you. I love your new website and will be back often. You're the best!

  3.12.2011
  Donna
 65. the magick of Hollywood. :) congrats on the website.

  3.12.2011
  celtcwrtr
 66. Helou Sauli, on ollut tosi mahtavaa lukea valilla blogiasi. Milloinka matkasi suuntaa Texasiin, Dallasiin? Kayhan kylassa :) Olisipa mukava tavata. Olet yllattanyt meidat fiksuudellasi ja reippaalla Suomi-asenteella :) Ei voi muuta kuin kehua! Mekin ollaan tutkittu ja tutustuttu Amerikan maahan nyt jo 7 vuoden ajan ja joka paiva oppii jotain uutta ja mielenkiintoista, jotain mista kerrot lukijoille blogeissasi. Suuret tsempit sinulle elamaasi ja olepa yhteydessa kun ilmaannut naille seuduille! :)

  3.12.2011
  Mrs Sunshine
 67. Juice fast...mmm, would you please write about this sometime? I'm interested in what you drink, how much and how often...I think I'd STARVE with only juice.

  3.12.2011
  Bren
 68. Tulin takaisin, kun halusin vielä viitata IS -blogin puolelle. Siellä loppupuolella on ihan järkeenkäypiä ajatuksia mm. Niinalta ajatellen näitä blogitekstejä. Moimoi!

  3.12.2011
  Anitta
 69. Huikeeta Sauli! Onnea elämäsi jokaiselle saralle :) Olen aina tykännyt miten susta lähtee sellanen "Naapurin poika"-fiilis ja ihana huomata että vaikka ootkin nyt siellä isoissa ympyröissä, niin tämä piirre on säilynyt! Mahtavaa. Olet oikea ylpeyden aihe, sisukas suomalainen :))

  3.12.2011
  johananna
 70. Kyllä kaukokaipuu iskee, kun lukee näitä sun juttuja. Ihana blogi ja ensimmäinen, jonka lisäsin suosikkisivustoihini! Mukavaa joulun odotusta.. ;)

  3.12.2011
  J_Maria
 71. Peesaan Johannaa täysin! Naapurin poika matkasi rapakon taakse ja on säilyttänyt aidon oman itsensä.

  3.12.2011
  kesäheinä
 72. Ihanaa että oot saanu omna blogin pystyyn :)! Tulee kyllä varmasti luettua päivittäin :D! Asutkos sä adamin kanssa yhdessä siellä 'holliwoodissa' ?

  3.12.2011
  tearshappens
 73. haha sauli awww :) <3 yäk justin ! :D älä puhu siitä.. kirjottele vaa adamista ;)

  3.12.2011
  GlambertAnnii
 74. Hi Sauli ~ Crazy experience you say...i can only imagine the excitement! You & Adam worked the red carpet like Pros! Both looked gorgeous and so very stylish. Your smiles dazzled the cameras to warm up fans hearts all over the world. For me the two of you were the brightest stars of the evening ;) Thank you Sauli xox

  4.12.2011
  Besha
 75. Kerro meille lapsuudesta/ tell us about your childhood :)

  4.12.2011
  roxy
 76. moikka kun kuulin etä sulla on tämä blogi niin oli pakko kirjoittaa kiva kun olet löytänyt ton adam lambertin se on mun suosikki ja mulla on melkeen kaikki sen levyt :) sen biisit saa mut hyvälle tuulelle <4

  4.12.2011
  minna
 77. Kiva oli kuulla sua BB-Extrassa..:)) Mä olen susta niin ylpee siellä mantereen toisella puolella!! Arvasin silloin jo BB:tä katsellessa, että susta vielä kuullaan ja paljon!! Ihanaa on sellaisia ihmisiä kuin sinä olemassa, kaunista joulun odotusta teille molemmille!!!

  5.12.2011
  Satu
 78. This atcirle went ahead and made my day.

  11.12.2011
  Nodin
 79. oii ku sää adam ootte niiin ihuna ´parii mää luen sun sauli hollywoodia joka viikko :) sushi olin tosin hyvä aihe :) laitas luukku 17 :) eii kiirusta :)

  17.12.2012
  netta