Ostoksilla

SAULI_Costco_Blogi_041211

Hello!! Eilen olin tosiaan joululahjaostoksilla, mutta valitettavasti en kyllä niitä Turtles-ukkeleita löytänyt mistään. 🙁 Taitaa olla nää teinininjakilpikonnat jo vähän menneen talven lumia. Kaikkea muuta kivaa kyllä löysin. Olin Ostoksilla Costco-nimisessä tavaramymälässä jossa oli myynissä maan ja taivaan väliltä ihan kaikkea. Paikka oli aivan JÄRJETTÖMÄN kokoinen! Tätä voi verrata Suomen tukkuihin potenssiin sata! Voitte vaan kuvitella kun muutenkin Amerikassa kaikki on aina suurempaa, niin täällä oli kaikki överisuurta! Huh! Maistiaisia oli joka hyllyn päässä ja nurkan takana ja minä popsin juustokakusta pizzan paloihin kaikki suuhuni… Eli se sitä minun paastosta! Hah! Olin siis oikeasti ihan ähky kun tuolta “pikku” puljusta poistuin. Sain kumminkin ostettua hyviä lahjoja siskon pojille ja tietenkin tarttuihan sieltä mukaan aika paljon itsellenikin. 🙂

Hei ihanasti olette laittaneet minulle kysymyksiä ja minä lupaan paneutua niihin paremmin ensi viikolla!. Lupaan myös teitä järkyttää minun vanhoilla “upeilla” hiustyyleillä. 🙂 Yay!

Kommentit

 1. Sauli kiltti, saisiko noita kuvia isompana, jooookos? Vaikka kappaleiden väliin, ettei tarvi tuonne nurkkaan noin pienenä laittaa? Olet niin komea, että tahtoo nähdä isompia kuvia. :) Kiva että löysit lahjoja. Itsekin popsisin kaikki maistiaiset mitä vain saisi, hehe.

  4.12.2011
  Aduli
 2. YAY ! I woke up this morning and wondered if you had updated your blog...and you had ! thank you Sauli , you beautiful boy ! wow you look tiny next to that enormous shopping cart ! wow ! we have bombarded you with questions on the other page but it's only because we adore you !

  4.12.2011
  Joanne in Australia
 3. Maistiaiset on ehkä parasta mitä kaupasta voi löytää, vähän oon kateellinen!! :D söpö on kuvakin, noi kärryt on joko aivan huget tai sit sä oot tosi pieni :D Amazonilla (amazon.com) näyttäs ainakin olevan jotain turtles-leluja myynnissä, kirjota googleen 'teenage mutant ninja turtles toys buy' tai jotain niin sieltä löytyy :D

  4.12.2011
  viuhti
 4. Huh, olisin ihan hukassa tuollasessa paikassa. Käyn mieluusti tutuissa kaupoissa, josta kaikki löytyy heti ja ei tarvitse kulkea kilometriä ostosten perässä :) Nuo ostoskärryt onko ne isommat kuin Suomessa käytettävät?

  4.12.2011
  Tintti
 5. love to read your blog, looking forward for more-I actually need to google it while I wait for translation - looking forward for when you start writing in English

  4.12.2011
  jona5555
 6. Hei vau, mäkin haluan jonnekin semmoiseen paikkaan ostoksille :o Nää Suomen pikkupuljut alkaa kyllästyttää...

  4.12.2011
  Jemina
 7. a little curious - have you began to drive a car in LA

  4.12.2011
  jona5555
 8. LOL Sauli all those toys ! could you be any more adorable ?!!! don't worry about the picture size as we can enlarge them, perfect quality too ! talking of perfect, you are just about perfect yourself ! now rest up from all that shopping and have a beautiful day, you have made me smile once again, LOVE you for doing this blog and posting photo's :)

  4.12.2011
  Petra
 9. Adulia komppaan, voiskos noita kuvia saada edes klikattua isommaksi ;(? Eihän noita näe ollenkaan ::DD Suomesta ainakin turtles-ukkeleita löytää joka kaupasta, mutta ehkä amerikka on niin edellä lelukehityksessä ::D ?

  4.12.2011
  tearshappens
 10. Joo, ei taida Ninja Turtleseita löytyä uutena enää kauppojen hyllyiltä. Hmmm... Mun veljellä oli mun mielestä ainakin joku Turtles-hahmo. Löytysköhän se viel porukoiden vintiltä... Voisin laittaa postiin, jos kelpaa.

  4.12.2011
  Ansku
 11. Noissa sikäläisissä marketeissa olisi kyllä joskus kiva käydä. Taitaa siinä suomalaiset perhemarketit tuntua aika pikkuruisilta. Joku täällä kaipaili suurempia kuvia, vinkkinä semmoinen, että kuvat löytyy usein Twitteristä hyvinkin nopsaan suurennettuina. ;) Eli blogia luetaan innokkaasti ja siitä myös twiittaillaan alta aikayksikön. :D

  4.12.2011
  Tikru
 12. Aduli, kuvat saa suuremmiksi kun avaat ne uuteen ikkunaan ja sitten poistat URL:sta kokomäärityksen lopusta. Esim tuo kuva pienennä: http://www.saulikoskinen.net/wp-content/uploads/2011/12/SAULI_Costco_Blogi_041211-94x145.jpg ja isompana: http://www.saulikoskinen.net/wp-content/uploads/2011/12/SAULI_Costco_Blogi_041211.jpg Eli siitä vain askartelemaan! Saako antaa blogiteknistä palautetta? Sauli olisi muuten kiva jos oman postauksen voisi oikolukea ennen lähettämistä. Lisäksi olisi kiva jos voisi halutessaan tunnistautua twiterillä tai vaikka Gravatar-ikonilla. Varsinaisestihan sillä ei ole väliä, koska tunnistautumista käytetään lähinnä spammin ym. sekoilun estämiseen, mutta sulla moderointi jos poistaa akanat joukosta. Saanko muutne kehua että on ainakin tähän asti ollut salaman nopa moderointijono sulla! Toi Costco näyttää ihan naurettavalta, vähän niinkuin joku jätti itsepalvelurautakauppa! Ja ihanaa että sun siskonlapset vielä haluaa leluja, olen törmännyt siihen että jo seitsämänvuotiaaniaaletaan haluta mieluummin DC-lippiksiä ja Billabong-huppareita elujen sijaan, niilläkun saa prestiisiä kaveriipissä...

  4.12.2011
  Emma
 13. Kiva että jotain edes löytyi, vaikka ei niitä Turtleseja ollutkaan...Kuvat olisi ihanaa saada isompina jos vaan mitenkään mahdollista! :D <33 Ja sit sellanen ehdotus että voiskohan tänne sivuille saada jonkun jutun mitä kautta vois lähettää sulle yksityisiä viestejä... :)

  4.12.2011
  Glitter
 14. Hi Sauli! Adam to show this video? Lots of work made ​​in full ....-->http://www.youtube.com/watch?v=nrkuzKTHAm8 Thank you soo much!.<3

  4.12.2011
  Barbee
 15. No oho!! Onpas hiukka suuret ostoskärryt!! Ehkä siinä on joku hämäysidea, että kaikki vaan jatkaa ostamista kun ei kärry täyty niin pian ;D xo

  4.12.2011
  Miia Vaan
 16. Näitä sun blogeja lukiessa hymy nousee pakostakin kasvoille :) Tuntuuko oudolta viettää joulua siellä Kalifornian auringon alla? Ei ole lunta jne. Toisaalta eipä sitä ole kyllä täällä Oulun suunnallakaan :)

  4.12.2011
  piku
 17. Hehee, ei ainakaan tarvi usein käydä kaupassa, jos ostaa kerralla vuodeksi kaikkea! Kiva, että lahjoja löytyi, nyt onkin varmaan helpompi ostaa niitä, kun tietää, ettei toiset tuo samoja lahjoja, sieltä kun saa kaikkea erilaista kuin Suomesta. Mukavaa sunnuntaita, hiustyylikuvia odotellessa! :)

  4.12.2011
  Kirsi
 18. Haha, et oo vielä eksynyt mihinkään isoon tavaratoon? :D Kiitos taas blogista, ihana lukea kuulumisia päivitäin, vaikka ne ei edes kovin pitkiä olisi. Kyllä tallaiset lyhyet nopeatkin kelpaavat!! :) Kunhan kirjotat. ;) Lauseestakin tulee jo niin hyvälle tuulelle! :)

  4.12.2011
  Johanna
 19. Good morning, honey! Thanks to you, I've noticed that Finns talk so much :)). There are soo long comments in Finnish on your blogs :). Plus, I got that "Yay" from you! I overuse it now ;)). Have a beautiful Sunday! Hugs from Romania

  4.12.2011
  Carla
 20. Sauli!!!! I found the Turtles I hope this helps sweetie :) Muah!!!! http://www.amazon.com/s?ie=UTF8&keywords=Teenage%20Mutant%20Ninja%20Turtles%20Mutant%20Ninja%20Turtles&rh=n%3A166461011%2Ck%3ATeenage%20Mutant%20Ninja%20Turtles%20Mutant%20Ninja%20Turtles%2Cp_n_availability%3A1248837011&page=1

  4.12.2011
  Sharon
 21. Hey. U asked for questions and i have one which i'd like to be answered. I know u don't wanna talk about ur personal life, but i just wanna know, what's the best thing Adam has ever said/done to u? U're adorbs! =)

  4.12.2011
  Ratuna
 22. I bet you can find Teenage Mutant Ninja Turtles figures on eBay! You can find almost anything there. :p Or there's probably some specialty toy stores close by that have them. Which is your nephew's favorite? Mine was always Donatello. :) You went to Costco on a SATURDAY... you're a brave soul! Was it just packed completely full of people? hahaha

  4.12.2011
  ChooseToLive
 23. YAY for your website! Love it. And I love Costco! I've managed to spend HOURS in that store before. So much to see and eat. You should try the Very Berry Sundae from the snack bar next time. SO GOOD. Looking forward to the crazy hair photos. Have a great day! xo

  4.12.2011
  chica63
 24. If you still want the Ninja Turtle stuff, I believe the store Hot Topic has some stuff for it, but I don't know exactly what you're looking for, you can look online at hottopic.com and see if they have it before going :)

  4.12.2011
  Sara
 25. OH beautiful Sauli ! just when we think you can't get any cuter ...you do ! LOVE LOVE LOVE you ! by the way, did i say you were beautiful ?!!!! can't wait for your Q & A and all that this amazing site will give to us . Biggest kiss ever from England !

  4.12.2011
  Linda
 26. Your blog brightens my day! So amazing that you would open your world to the world of "fandom". Question: Any chance you could reveal if there are some some future directions, work or goals that you as a young independent man have been "working" towards or thinking about? Is this blog part of that plan to take you further in a journalist role? Have a very, very wonderful Christmas season...with your family..and friends.

  4.12.2011
  Stamps
 27. Moi! I'd love to be able to click on a small photo & get a page with a large version. Please! Here's one of your hairstyles, May 2008, you amazing acrobat! http://twitpic.com/7od3nh

  4.12.2011
  Lilybop
 28. Muutama kysymys tässä. Miten viisumihommat toimivat siellä? Saatko jatkuvasti selittää mistä olet kotoisin aksenttisi takia? Kiitos tästä blogista!

  4.12.2011
  maaret
 29. Wow, onpas iso kauppa ja isot ostoskärryt! Vai jäi paasto nyt väliin:) No kyllä mullekin maistiaiset kelpaisivat:) Mä kyllä eksyisin noin suuressa kaupassa. Kiva että löysit jotain kivaa siskosi lapsille sentään vaikka Turtleja ei löytynytkään. Hyvää sunnuntain jatkoa sinne Losiin!

  4.12.2011
  lennu
 30. Lahjojen shoppailu on parasta, kunhan sen tekee ennen jouluruuhkia! Itelläki tuppaa käymään niin, että mukaan tarttuu kaikkea muuta kuin sitä mitä on hakemassa. Oon aina etsimässä last season -kamaa, joka on jo myyty loppuun tai poistettu valikoimista, mutta kummasti ostoskassi on kädessä kun kaupasta lähden. :) Onko sulla mitään erityisiä joululahjatoiveita?

  4.12.2011
  Sirbu
 31. Hello Sauli. Your blog is fun. I had a Finnish cab driver here in NYC on the weekend. He was a cross country ski marathoner and told me about a 65 mile ski race he did as a boy. He was an older gentleman who came to the US in the sixties. He said that Helsinki has become an unsafe city. Is that accurate? I hope to visit Finland next summer. Enjoy your day!

  4.12.2011
  Maeve94
 32. Tuli vaan mieleen vielä näistä kysymyksistä, että minkä kokonen jalka sulla on? :) Jos vaikka joskus ois mahdollista neuloa sulle joululahjaks villasukat..vaikka taitaa niille olla aika vähän käyttöä L.A:ssa : D

  4.12.2011
  Glitter
 33. Jotenki tulee tuosta kuvasta Ikea mieleen, minusta jo se on ihan kauhea paikka käydä ostoksilla :) Tuli muuten sellainen kysymys tuosta shoppailureissustasi mieleeni, et millaista siellä päin on asiakaspalvelu? Jostain luin, että siinä ois vähän parantamisen varaa suomeen verrattuna, oletkos samaa mieltä? Terkut täältä lumisateen keskeltä :)

  4.12.2011
  nenja
 34. Kiitos Emma vinkistä! En tiennytkään tuota. Mutta helpottaisihan se, jos Sauli laittaisi kuvat heti alkuunsa isompina. :)

  4.12.2011
  Aduli
 35. Isoja ostoskärryjä siellä Amerikan maalla :O Ihan huippu tää sun uusi blogi Sauli! Kiitos!

  4.12.2011
  toinen katri
 36. Yay Sauli!!Oho minkä kokoinen kärry!!!!Himoshoppaajan unelma!! :) Olin itsekkin jouluostoksilla!!Minulla on 4 veljen lasta!Kolme tyttöä ja yksi poika!Sama toive olis mullakin että kuvat vois olla isompia!En ole mikään tietokone nörtti enkä osaa suurentaa kuvia!Muuten sun blogit on ihan täydellisiä!! Innolla odotan niitä sun hiusmalli kuvia! :)

  4.12.2011
  tinsu
 37. Heippa Sauli, Huh, kaikki näyttää todellakin olevan suurempaa ison rapakon takana! Siis onko toi vesi- vai votkapullo sun kärryssäs? ;D Kiitos kun jaksat bloggailla ja ihanaa joulunodotusta sinne! <3

  4.12.2011
  Maikki
 38. Mulla tulee aina ostettua lahjat viime hetkessä, mutta se käy hyvin kunhan on tiedossa mitä haluaa ostaa. Lisäksi kun ostaa viime hetkessä niin silloin on jo yleensä mm. lelut jo alennuksessa ;)

  4.12.2011
  Just me
 39. Kysymys: Ootko jo oppinu englannin kielen kuinka hyvin?

  4.12.2011
  Tiqsa
 40. Cute Sauli! If you want TMNT stuff, I would try possibly Walmart/Target/online, or possibly Hot Topic in the mall.

  4.12.2011
  Alee
 41. Hello Sunshine! I just love reading your blogs in the morning ~ it's a great way to start the day with a smile. :) -- Costco shopping on a Saturday must have been crazy but fun. Eating yummy samples while shopping is the best! Love that picture of you pushing a giant cart. LOL -- I think the ninja turtle toys are retired ;) they only have them on DVDs and Video games ~ but I'm sure you got your nephews some pretty awesome gifts. :) -- Looking forward to the old "gorgeous" hairstyle pics. -- Happy Sunday!! <3 Love ya! xoxo

  4.12.2011
  Rochelle
 42. Ihanat sivut!!1 Olen ihan liekeissä lukenut bloggauksia ja katsellut kuvia. Jo toista päivää kipeänä sängyn pohjalla eikä tekemistä ole. Televsisiossa työskentelevät eivät ole vielä oppineet näyttämään päivisin mitään katsottavaa ohjelmaa. -.- Tämä piristi mukavasti sunnuntai iltaa ja sai taas haaveilemaan Amerikasta. <33 Kun vain joskus olisi rahaa lähteä vähän shoppailemaan rapakon toiselle puolelle. Mutta siis, aivan loistavat sivut ja tulen kyllä innokkaasti seuraamaan kiaikkea mitä täällä tapahtuu!!1 [[:

  4.12.2011
  Kawwtri
 43. koollllll did u dyed your hair all different colours ?

  4.12.2011
  amy
 44. I just got on ebay, and there are lots of Turtle items: cards, actions figures, even a hideous crocheted turtle. About those giant American stores: imo they have far less than they should have, if you go by size! Enjoy the warm weather.

  4.12.2011
  Maura
 45. Hello Sauli! Thanks to share w/us your life. I like to read it. ;) Will you tell us your childhood? Greetings from Hungary

  4.12.2011
  Hektorya
 46. Costco kuulostaa semmoiselta paikalta, että oikeasti pitäisi olla navigaattori mukana ettei eksy ja omg minkä kokoiset ostokärryt O_o Ne on varmasti tosiaan laskenut, että ihmiset lappaisivat paljon tavaraa kärryyn tajuamattaan.. kunnes koittaa maksun aika ;) Mua kiinnostaisi kovasti saada tippejä missä oikeasti tekee helmi vaateostoksia Losissa :)

  4.12.2011
  TiiHe
 47. Thank you so much for sharing your blogs! I might even learn a little Finnish along the way! : ) I know they are meant for your readers in Finland but they truly do give those of us who live in America a fresh perspective on our own country, through your eyes. And for those of us who don't have the opportunity to experience the world of LA, Hollywood, New York, all that often, (and I LOVE to visit each one) its fun to hear of your adventures. And Costco: its another of the things we Americans do on a regular basis: shop and make a meal of the many free samples. And you never know what you might find there: its like a giant treasure hunt! I hope you are successful in your quest to find Ninja Turtles for your nephew: they were a favorite of my son when he was small, and I know that he still has them stashed away (shhh!) even now that he's more your age. Lastly, I am so happy that karma (obviously GOOD) has brought you to where you are, and that you and your partner, the sweet and talented Adam, are such wonderful gifts to each other. Kiitos!

  4.12.2011
  glitzylady
 48. Hi Sauli - Yes, Costco is huge! Is that your first time there? About those Ninja Turtle figure...They were popular in the USA about 17 years ago! A place where you might find them in on eBay. They could be expensive, but check it out1

  4.12.2011
  Jenny
 49. FYI Sauli, when typing in this box, you can't see what you are writing after the box is filled, although you can keep on typing. Maybe check the settings, or with Word Press?

  4.12.2011
  Jenny
 50. Niin ja se kysymys ensi viikolle: Miltä ensi vuotesi näyttää? Minkälaisia suunnitelmia on hahmottumassa?

  4.12.2011
  Emma
 51. You are the cutest elf ever. I'm glad you are enjoying it here in Ca and learning about all of our unique customs. Thank you for sharing part of your life with this blog. What is the most interesting custom you have learned about since being in the US?

  4.12.2011
  jlcfit
 52. Moi! Tässä olisi minun kysymykseni: Tiedätkö onko bb-kausista tehty DVD:tä? Jos on niin mistä voisi ostaa kauden 2007?

  4.12.2011
  Atsi
 53. Sauli that shopping cart was bigget than you...and yes we do it big in the US. I am sure you were told EBAY will have the turtles but also try AMAZON.COM they have alot of stuff both new and used to buy. When do you leave for Finland? Will you continue your blogs there? Don't feel bad about stuffing yourself at COSTCO we allllll do it, rule of thumb, don't eat before going to that store :) The room you do the Tutka show from looks like a tiny closet, does Adam sit a listen you do it, the language sounds so cool. xxx

  4.12.2011
  gael
 54. Ehkä voisit ostaa Teenage Mutant Ninja Turtles verkossa? Ehkä eBayssa? Tässä on toinen kysymys teille - Osaatko laulaa tai olet musikaali millään tavalla?

  4.12.2011
  RBR
 55. Toivon sinun kirjoittavan jatkossakin suomeksi. Jotenkin tuntuu siltä, että silloin oma tyylisi ja huumorisi välittyvät parhaiten; vieras kieli ei kuitenkaan vastaa täysin äidinkielistä ilmaisua. Kyllä ne tekstit käännetään pikapikaa kuitenkin. :) On muuten liikuttavaa, kuinka ihania ihmisiä eri maista tänne palstalle kirjoittaakaan: on luvattu lahjoittaa omia Turtles-hahmoja, tulee vinkkejä mahdollisista ostopaikoista, ja villasukkiakin sinulle halutaan kutoa. Tulee oikea joulumieli, kun huomaa ihmisten olevan niin auttavaisia ja huomaavaisia! :) Toivottelen Sinulle mukavaa joulumieltä ja kärsivällisyyttä odottaa kotiväen näkemistä pitkän tauon jälkeen. Arvelen, että niille siskojen lapsillekin on parasta päästä Saulin syliin ja halaukseen. Vaikka en varmasti näekään sinua Suomessa ollessasi, tuntuu silti jollain hassulla tavalla mukavalta, että viivähdät hetken kotimaassasi. Miten sinä oikein saat kaiken tämän ilon meissä lukijoissa aikaan? :)

  4.12.2011
  Hilla
 56. You definitely look like an elf with your gigantic shopping cart. :) So, I have a question. What languages have you studied? Do you speak/read others besides Finnish and English? (okay so a 2 part ? lol) I enjoy reading your blogs. You have a joyous spirit. xoxo

  4.12.2011
  Anod
 57. Thanks for the new blog Sauli!! I have a question: What was the biggest culture shock when you came to America??

  4.12.2011
  Gray
 58. ihan tuore lukija täällä hei =) mä niin rakastin muksuna turtleseja! toivottavasti löydät niitä lahjaksi todella suloiselle kummipojallesi! pakko tässä nyt todeta että olette todella upea pari Adamin kanssa <3 näytätte todella onnellisilta. Olin ihan innoissani kun luin netistä että olette löytäneet toisenne. fanitan kovasti Adamia , upea ääni! =) hyvää joulua teille!

  4.12.2011
  nasu86
 59. Täytyyhän sinun ne Turtlesit pojalle hankkia! http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=teenage+mutant+ninja+turtles Kohtuu halvalla saisit tuolta ostettua, itse olen tilaillut useaankin otteeseen ja ihan luotettava sivusto :) Onnea Turtlesin metsästykseen, toivottavasti linkistä on apua :)

  4.12.2011
  Niia
 60. Sauli, I so look forward to reading your blog everyday! It will be fun to see the hair photos...have wondered if you were blond as a child and it turned darker as you got older...I like the color you have it now!

  4.12.2011
  Scotia
 61. Heippa ja terkut Orange Countysta! Hauska lukea sun kuulumisia ison meren tällä puolen :) Noihin Turtleseihin liittyen, sulla on siinä kohtuullisen lähellä Santa Monicassa 3rd Streetillä sellainen liike kuin Puzzle Zoo Toy Store. Oon itte käynyt siinä pari kertaa ja sieltä löytyy niin uusia kuin vanhojakin figuureja. Sieltä voisi löytyä teinimutanttininjakilpikonniakin ;) Heillä näyttää olevan myös nettisaitti: http://www.puzzlezoo.com/ Muistahan, että täällä nettishoppailu on petollisen helppoa :) Paketit tuodaan ovelle - usein ilman postimaksuja. Ah, ihanaista Amazonin verkkokauppaa josta olen tilannut suuren osan joululahjoista jo kahtena vuonna :) Voi hyvin ja hyvää tulevaa itsenäisyyspäivää!

  4.12.2011
  A. Sinivaara
 62. Moi Sauli, thx for your blog I really enjoy reading about you and your experiences ;) yay I cant imagine how everything is big in US bust be crazy. Have a nice day, take care you lil sunshine k? Greetings from Czech republic :)

  4.12.2011
  wandinka
 63. thank god google translation exists, aha! i wondered what you miss most about Finland? i find it so adorable to see you talk about those discoveries you make, so maybe you can make us discover your country? :)

  4.12.2011
  Vanessa
 64. You can find Teenage Mutant Ninja Turtles at Amazon in toys and games. Good luck.

  4.12.2011
  Millie
 65. Haha! Näytät niin pikkuselta tossa isossa kaupassa. Mäki haluun tonne. Ois niin siistii. :DD Tosin saattaisin olla sit sen jälkeen iha p.a, koska melko varmasti tuhlaisin mun kaikki rahat sinne.

  4.12.2011
  MiinaLoveAdam&Sauli
 66. You were eating at Costco? I thought you were starting your cleanse. I have been trying to start one since Thanksgiving. I just can't seem to get my eating right. You are a peach, Sauli. Thanks for blogging.

  4.12.2011
  irish1139
 67. Moikka sauli (: tykkään sun blogista tosi paljon ja oon seuraillu sua lehistä ja blogista bb jälkee oi vitsi muistan ku annoin nii paljo äänia sulle =D mut sulla menee hyvin siellä amerikassa oonylpee susta (: vielä kysyisin että mites missää oot töissä nytten (:

  4.12.2011
  saulionparaas
 68. Wonderful blog, Sauli!! Can you tell me who took this pic,I need it for my files(you know, for credits)

  4.12.2011
  AleksandraKv
 69. heips sauli! olen seurannut sun is blogia jo pitkään, ja iloinen siitä että olet nyt päättänyt kirjoittaa tätäkin blogia! en ole aiemmin kirjoitellut mitään kommentteja, kun on tuntunut siltä ettei ole mitään fiksua sanottavaa :) kiitos kuitenkin siitä että jokainen tekstisi saa minut ja monet muut hymyilemään!! ja tässä muuten vielä pieni vinkki noista turtleseista: http://www.toysrus.fi/Tuotemerkit/TURTLES/TURTLES-asu.aspx?id=623139

  4.12.2011
  tanja
 70. Thank you for the update Sauli. I can only imagine what you must have been thinking when walking into Costco for the very first time. It is a lot to absorb and I see you enjoyed the free samples they hand out. I love going into Costco or even Sams Club (another warehouse store like Costco) and walk around checking out all the samples. Here's my question to you, how many people are in your immesdiate family? How many brothers and/or sisters do you have and what are their ages? Looking forward to tomorrow's blog. Until then, enjoy what's left of this weekend.

  4.12.2011
  Donna
 71. Sauli.....try ebay for those teenage mutant ninja turtles!

  4.12.2011
  Linda from Houston
 72. Well, if you've experienced Costco, you've done it all ! Food? Costco. Tires? Costco. Contact Lens? Costco. You may have to go on Ebay for the Turtles. Those things are time sensitive and if there isn't a movie or TV show, they're gone and replaced with Disney TV show junk. About the snacks, it's worth the price of membership to "eat out" once or twice a week at Costco. Ha, Ha

  5.12.2011
  Pat
 73. Love reading your blog :) . Wow, hat's a huge shopping cart :O

  5.12.2011
  milkywayfairy
 74. moi! Itsekin metsästelen tässä teletappeja. :) Eli koolla ei todellakaan ole ihan aina merkitystä:) Turtleja, ole hyvä!! http://www.murmeli.fi/verkkokauppa/-c-92.html Oikolukuun kehottavat ihmiset voisivat myös oikolukea omat postauksensa.:)

  5.12.2011
  TT
 75. All I can say is thank you.

  5.12.2011
  GlamFan1
 76. Sauli. Tärkeä kysymys sulle kun sinulla tästä kokemusta. Kun paastoat niin urheiletko silloin? Mietin et vetääkö mehudieetti niin tiukille bodyn ettei voi urheilla. Nimim: tyttö, joka aloittaa paastoamisen.

  5.12.2011
  Nasu
 77. Moi Sauli ! Ihana yllätys nää sun sivut :) Onko sun amerikkalaisilla kavereilla ollut mitään hauskoja ennakkoluuloja Suomesta, tai onko ne ylipäätään tienneet tämmösestä pikkupaikasta? :D ps. kerropa sille "siipallesi" että täällä sateisessa Suomessa odotellaan häntä jo keikalle ;) Much love ♥

  5.12.2011
  Emppu
 78. Moi, Sauli That's how I felt first time I went to Costco, easy to get lost and you can wonder in there for hours. Next time don't eat lunch before you go there. Those samples are your lunch. I can't wait to see your new hair do. Just don't shave!!!!!

  5.12.2011
  Tym Bren
 79. Morjens Sauli! :) Tosi kiva juttu, että sinulla on nyt omat nettisivut. Tykkään lukea hauskoja, rentoja ja elämänmakuisia juttujasi tosi paljon. Voin vain kuvitella, että siellä päin maailmaa ostosmahdollisuudet ovat valtavat ja ostoshoukutuksia on enemmän kuin paljon. Tulee ihan vesi kielelle, vaikka täällä onkin jo yö, kun kerrot syöneesi shoppailukierroksellasi pizzaa ja juustokakkua. Nam! Me olemme aloittaneet joululahjojen oston jo hyvissä ajoin. Lahjoja ostamme vain läheisille ihmisille, joten on helppo tietää, mistä kukin pitää tai mitä kukin tarvitsee ja siten lahjojen ostaminen on nopeaa ja vaivatonta. Myönnän, että tykkään shoppailemisesta ja shoppailun välissä on mukava vaikkapa piipahtaa kahvilaan, syömään esim. suklaa-, porkkana- tai juustokakkua. :D Hyvää itsenäisyyspäivää sinulle sekä joulun odotusta! :)

  5.12.2011
  Cerise
 80. oh my ! what a morning ! first your blog update with an adorable photo and then your love tweets the most beautiful photo of you and Riff ! wow we feel very spoiled and so happy.....Sauli your blue eyes are unbelievable !! i cannot wait for your update tomorrow ! LOVE !

  5.12.2011
  Suzi
 81. Hienoa, että suosit vanhoja klassikkoleluja. Yritin etsiä Suomesta Turtlesejä, mutta huonolla menestyksellä. Parhaiten näyttää löytyvän juurikin tuolta Ebay:n puolelta, tässä hyvä valikoima, jos haluaa käyttämättömiä leluja, jotka on vielä paketissaan: http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=NECA+turtles Onnea etsintään!

  5.12.2011
  AC
 82. I'm a fan of the smoked salmon and Sabra Hummus at Costco :). What are some of the new foods you've tried in the US that you like best?

  5.12.2011
  Susan
 83. I was going to ask you about all your hairstyles but I see many people beat me to it. :D So now I have no questions! Though I do wonder how the creatures in your backyard are doing. Have the skunks and raccoons thrown any late night parties yet? haha I love this blog and love that you're enjoying it so much! Yay!

  5.12.2011
  Kaavya
 84. Pari kysymystä: oletko kokkaillut viime aikoina? Mitä suomalaisia ruokia olet tehnyt? Onko niistä pidetty? Oletko oppinut uusia reseptejä? Sitten mua on jo pitkään kiinnostanut, olisitko ikinä uskonut, että työsi tulee olemaan mm blogin kirjoittamista? Eli piditkö koulussa äidinkielestä ja ainekirjoituksesta?

  5.12.2011
  Maarit
 85. Costco! A cavernous warehouse that I can get lost in, for hours! LOTS of treasures there! I have a few questions whenever you have time to blog about them, please: ~ I'm interested in your juice fast, like how many days you fast, what juices you can drink, do you feel starving hungry, what else you take with the juice...vitamins, supplements, that sort of thing. I think about doing a juice fast myself, but I hate feeling hungry! Makes me crabby when I don't eat. ~ You have a lovely affinity for children...and the best thing is that they like you right back! Have you ever worked with kids? I think you are a natural with them and children need all of the nurturing people they can have in their lives. ~ When people use a translate site to change English into Finnish and then post it for you, does it make sense to you? Sometimes I find translating another language into English on a translation website really screws up the actual meaning of the words! Like this... Kiitos jakaminen paloja elämäsi kanssamme! Olen niin iloinen, että olette tällä sivustolla ja blogi! Here's the same sentence in English that I used to translate to Finnish... Thank you for sharing pieces of your life with us! I'm so happy that you have this website and the blog! Ciao, Bren xox

  5.12.2011
  Bren
 86. Vitsit, miten paljon nää sun päivitykset tuokaan piristystä (sateisiin) päiviin! :) Kun kysymyksiä kerran saa pommitella, mun on pakko kysyä, harrastatko siellä päin paljon liikuntaa? Koska sä oot todella hyvässä kunnossa ainakin kuvista päätellen ja hyvältä näyttää :) Heh. Kuvia vuosien varrelta hiustyyleistä odotellessa!!

  5.12.2011
  Map
 87. Hiustyyleistä puheenollen olen nähnyt kuvia sun vaihtelevista hiustyyleistä aika paljon mutta ehkä mukana on muutama uusi ja mikä mua kiinnostaa niin on sun omat kommentit kyseistä hiustyylistä, että miten siihen päädyit, mitä tykkäsit, oliko helppo vai vaikea hoitaa, kyllästyitkö pian, kaduttiko, hiukset nyt onneksi kasvaa pian, ettei haittaa jos tulee "mokia" ;) Sulla kun on luonnonkiharat hiukset niin joka hiustyylin kanssa joutunee tekemään töitä, että saa kiharat suoristettua. Siitä tulikin mieleeni, että miksi kaikki joilla on ihanat kiharat haluaa ne suoristaa?

  5.12.2011
  Sirkku
 88. Hiuksista puheen ollen tuli vielä mieleeni kysymys, että mikä on sun hiusten luonnollinen väri nyt ja mikä oli lapsena?

  5.12.2011
  Sirkku
 89. Moi, Sauli! :) Have you checked google for the ninja turtles? I googled them & got some results: http://www.google.com/products/catalog?q=teenage+mutant+ninja+turtles&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=1648531661312553463&sa=X&ei=lJXcTr7eG8bl0QGywazIDQ&ved=0CLgBEPMCMA4 so from that you should try amazon.com and perhaps search a bit more to find other results. :) I hope you can find them, idk when you're leaving for Finland, but maybe if you order now, you might get them delivered in time? Looking forward to reading your next blog! Love your messages & pics! xoxo

  5.12.2011
  Michele
 90. Hey sweetie, I also saw a few things on ebay, if you want to try there for the turtles - http://www.ebay.com/sch/i.html?_nkw=teenage+mutant+ninja+turtles+action+figures - good luck! I hope you can find them! :)

  5.12.2011
  Michele
 91. Once again Sauli a million thanks for your updates we love you so much and a huge thank you to Min & Zia @adamtopia's sauli central for all their translations for all of your English speaking fans, they do an amazing job, they allow us to enjoy tutka, magazine interviews, all blogs and even your radio interviews and old BB clips, just awesome :) yay !

  5.12.2011
  Amy
 92. We still have those Ninja Turtle toys here in New Zealand - i should send you one for Emre :)

  5.12.2011
  AJ
 93. Sauli ikävä kertoa, mutta Turtlesit on tosiaan jo vähän out. Ei niitä sauomessakaan enää näytetä telkkarista. Nauroin itteni katki kun löysin tuon saman kuvan jostain muualta nestiä, toi kärryhän on isompi kun sinä. Söpöä :) Sut "tuntien" paasto ei olis kestäny muutenkaan ;D Eipä sillä,että sä mitään pastoa tarvisitkaan kun sen verran hyvässä kunnossa olet. Voin vaan kuvitella miten oot juossu osastolta toiselle maistelemassa herkkuja! Huomenna on itsenäisyyspäivä! Mites meinasit sitä siellä juhlistaa? xoxo <3

  5.12.2011
  Laura
 94. Heiij!! Voin vain uskoa, miltä ne ruoat maistui! Kivaa tulla sitten katsomaan kun olet laittanut niitä kuvia vanhoista hiustyyleistäsi :) No, tämä kysymys on minua jo kauan, kokkaatteko te Adamin kanssa ikinä? Tai kokkaako Adam :P Minkälaisia te kokkailette, jos kokkaatte? Tuleeko teidän kokkauksistanne hyviä? :DDDD

  5.12.2011
  sweety
 95. Ja muuten vielä, terkkuja teille sinne! (: blogisi piristää näitä sateisia ja lumisia päiviä :))

  5.12.2011
  sweety
 96. Lauralle tiedoksi, että Sauli kertoi viime Tutkassa saaneensa kutsun Suomen suurlähetystön itsenäisyyspäivän juhliin Losiin ja kertoo ilmeisesti juhlista sitten seuraavassa Tutkassa, kun Katrilla puolestaan on uutisia Linnan juhlista. Ei minulla nyt muuta kuin että kyllä on varmasti valtava hehtaarihalli tuo shoppailupaikka.

  5.12.2011
  Anitta
 97. Moisku Sauli. Sulta puuttuu enää 52, niin sulla on 10.000 seuraajaa twitterissä! Aikamoinen saavutus.

  5.12.2011
  Lilli
 98. Mulla vaan semmonen idea, että jos joulukalenteri periaatteella menet kuvien kanssa, niin kaksnelosesta pusukuva ;)?

  5.12.2011
  FIFTY
 99. A couple questions for you - hopefully they are not too personal. Are you still surfing? (ocean surfing not web surfing - lol) Of all the places you visited for Tutka Roadshow, what was your favorite?

  5.12.2011
  Catherine
 100. I meant ocean surfing. I do not know how the word NOT got in there.

  5.12.2011
  Catherine
 101. Jooo ihanaa sauli :))) oon ilonen ku sul menee nopin nätisti sielä, oonki kaivannu susta uutisia ku jos totta puhutaan ni olit sun kautes bb-suosikki mun mielestä koko kauden ajan onnea siitä!! :D noi hiushässäkät kyl kuulostaaki kivalta, mut älä ota paineita kirjottaa joka päivä.. joskus ei innosta, ymmärrän kyllä :D sitäpaitsi näit viestei onkyl vähän liikaa et joo hyvin on sivut lähteny käyntiin heheh - miten mä voin erottuu joukosta xDD kaikkee kivaa sinne!! xoxo

  5.12.2011
  -nips
 102. Teenage Mutant Ninja Turtle toys on Amazon.com http://tinyurl.com/7zz9ayh Some are pricy

  5.12.2011
  Squirrely
 103. Teenage Mutant Ninja Turtle toys on Amazon.com Some are pricy http://tinyurl.com/6ppwupy ( better link )

  5.12.2011
  Squirrely
 104. Hiustyyleistäsi myös minä olen nähnyt eri kuvissa vuosien varrelta monia eri versioita. Varmasti ihana, tai kamala, nähdä ne kuvasarjana :D Kaikki mitä minä olen nähnyt on ok, mutta kuitenkin söpöliini, pysythän blondina?! Sinulle vain niiiiin sopii ja "kuuluu" vaalea tukka! Itse ulkomailla asuneena tiedän, että usein Suomesta ei tiedetä hyvää eikä pahaa, siis ei mitään. Mikä on sinun kokemus? Onko jotkut ajatelleet täällä kävelevän legendaariset jääkarhut kadulla, ihmetellään kun meillä on sähkö ja TV, saatikka netti ym. Nämä ovat meille niin uskomattoman hauskoja juttuja mutta toistaalta, niin kovasti pieni maahan me ollaankin :)

  5.12.2011
  Sunflower
 105. Siis mitä minä teen väärin? Olen kirjoittanut tänne kaksi kommenttia, eikä kumpaakaan ole julkaistu...Kommenttini ovat "normaalia" eli tykkään Saulista ja hänen kumppanistaan. Miksi ne häipyvät avaruuteen? Outoa? Kommentoi-painikkeen jälkeen ne ovat näkyneet sivulla jonkin aikaa, mutta sitten häipyneet.

  5.12.2011
  Sunflower
 106. Hi Sauli, just thinking about you popsin cheesecake & pizza into your mouth while on a fast/diet…lol. Really at this time of year it is next to impossible to resist all the yummy temptations everywhere you go. But I don’t think you have much to worry about because you seem to be very active with a beautiful physique  Well, you ask us about questions so here you go! I find your tattoos fascinating, they suit you perfectly. They look very sexy on you & you wear them well. I would like to know their evolution…which one was your first/last and do you plan on getting more? Behind each tattoo there is usually a story and what they mean to you, would you consider sharing this in a blog with us?… that would be cool!!! Thank you Sauli xox

  5.12.2011
  Besha
 107. Juuuuu, nyt näin sen toisen kirjoitukseni tällä, toinen on siis pysynyt täällä. Joten kaikki taitaapi olla ok, kiitos :D

  5.12.2011
  Sunflower
 108. Thanks , I have just been searching for info approximately this subject for a long time and yours is the best I've discovered till now. However, what in regards to the bottom line? Are you positive about the source?

  21.8.2012
  aol sports blog